95 thoughts on “Weblogs op zwart

 1. Wow, het begon met een verslag in een rechtszaal op een dag met storm, sindsdien zijn de ontwikkelingen voor Chris Klomp ook nogal stormachtig gezien de verwensingen en verdachtmakingen die hij kreeg.
  Dankzij zijn blog ziet nu een grotere groep mensen wat er gaande is, hoezeer sommige mensen geterroriseerd worden door een clubje makkelijk beïnvloedbare mensen geleid door opportunistische manipulatieve struikrovers.
  Om op te kunnen klimmen op de ladder die in hun ongebreidelde fantasie werkelijk bestaat zijn zij bereid heel ver te gaan, het blijft niet bij brieven schrijven, ook bedreigen en belasteren zijn steevaste ingrediënten geworden voor deze ‘wakkere’ mensen.
  Zij wanen zich op het internet oppermachtig en verkneukelen elkaar om wie het hardst dreigt, wie de meeste risico wil nemen. Ze fokken elkaar op. Middeleeuwse methoden in een nieuw sausje gegoten.

  Wat voor een extra leed bij de echte slachtoffers ontstaat, het zal hun een worst zijn.
  Immers zij streven hogere doelen na, zij zijn waarheidsstrijders!!
  En nu is Chris dus aan de beurt, enkel omdat hij zijn verhaal opschreef van die bewuste stormachtige ochtend in Grunn.
  Ik hoop, dat waar mogelijk, deze waarheidsstrijders gestraft gaan worden.

 2. “Er is een grens aan vrijheid van meningsuiting. Omdat die vrijheid botst met het strafrecht.”
  Daar struikelt Josée dus over.
  De grens aan de vrijheid van meningsuiting ligt om te beginnen bij jezelf.
  Dat je nadenkt, of je iets zo maar kan zeggen, zonder iemand te kwetsen of te beschadigen.
  Fatsoen, verantwoordelijkheid nemen voor wat je doet, rekening houden met anderen.
  En dan helemaal aan het eind, als dat allemaal niet lukt, is er altijd nog het strafrecht, wat (zoals Klomp al aangeeft) niet werkt.
  Als het klopt, dat we in een samenleving zitten, waarin de vrijheid van meningsuiting uitsluitend wordt beperkt door sancties vanuit de overheid, ga ik binnen een kwartier nog emigreren.

  • Anderen, onschuldigen, terroriseren is geen vrijheid van meningsuiting. Het is een sociaal probleem waar wat aan gedaan moet worden. Je kan emigreren hoe je wilt maar het blijft overal hetzelfde. De daders, overtreders moeten gewoon kaltgestellt worden. In een samenleving maken we afspraken. Met zowel rechten als plichten. Als je als mens die twee dingen gaat verwarren dan moet je inderdaad naar Rusland verhuizen en wens ik je een prettige toekomst, hoewel ik weet dat die er niet is.

   • @Beowulf,
    een prima illustratie van wat ik bedoel.
    Een wereld van rechten, plichten, afspraken en kaltstellen als daar niet aan wordt voldaan noem ik geen fijne wereld.

   • @Swap,
    en het is zeker geen goed punt. Het is onderbuik.
    😉
    *op pittig debat hoopt met verstandige mensen*

    Sander @14:20
    Aanpassing na opmerking
    • @ Josée

     Nee, noem jij geen fijne wereld. Ok, dat is jouw mening maar wat is dan wel een ‘fijne’ wereld? Een plek waar iedereen maar kan doen en laten wat ze willen? Anarchie? Totale Chaos? Niets is gratis in het leven. Maar doe mij maar een fijner leventje met buren die me liefhebben. En ja, dat zal dan wel niet de idealistisch totaal vrijheid zijn waar menig frustratio aan denkt. Maar die denken dan ook nooit aan de alternatieven. Vergeet het nooit we zijn dieren. Kijk maar naar het nieuws en zie wat er gebeurd als regels (rechten en plichten) vervallen. Moord, verkrachting en verminking. Mensen zijn nog erger als een roedel valse honden. Het moment dat het kan, verliezen ze alle principes en het ergste is dat we constant willen vergeten hoe slecht we eigenlijk zijn. Als mens.

   • Lieve @Swap,

    dit gaat helemaal de verkeerde kant op 😦
    Je leest gewoon niet wat ik schrijf, en je noemt mijn ideale wereld er een van totale anarchie en chaos.
    Dat is wel een hele rare verdraaing van mijn statement:
    De grens aan de vrijheid van meningsuiting ligt om te beginnen bij jezelf.
    Dat je nadenkt, of je iets zo maar kan zeggen, zonder iemand te kwetsen of te beschadigen.
    Fatsoen, verantwoordelijkheid nemen voor wat je doet, rekening houden met anderen.

    Ik kan net zo goed met Don of Theyknew in debat gaan.
    Die lezen ook niets en draaien hun eigen riedeltje af.

    *rest van de middag lekker het bos in gaat met de hondjes*

    • Nou volgens mij is de stelling: ‘de vrijheid van meningsuiting is niet grenzeloos’ wel duidelijk. Maar ik zie je punt. Ik ben ook wel een beetje woest, een combinatie van enorm veel stress op het werk en wat gedoe hier maakt mij kortzichtig. Je hebt gelijk. Dat is feitelijk waar.

   • Neeeeuuuhhh! NWO! Het staat ‘r echt hè?! En Wee Ooo!

    De Nederlandse organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek. De NWO!
    Welke bruutambtenaar heeft -uitgerekend- deze afkorting bekokstoofd?
    En dan gaat dat onderzoek óók nog -uitgerekend- over complotdenkers!

    Zie je nou wel!

 3. Ik durf te wedden dat deze organisatie regelmatig door complotgekkies gebeld wordt, omdat die denken dat het hier om de new world order gaat.

 4. Zeer gevaarlijk of provocerend stuk? In mijn visie een zeer gevaarlijk en tendentieus stuk.
  “Nederland telt, zoals elk land, een aardige groep gefrustreerde inwoners die het liefst overal tegen zijn.” Stel dat diezelfde groep 99% van de bevolking betreft die gefrustreerd worden door de 1%. 99% van de mensen die u onder de duim moet houden via het strafrecht? Als er dingen fout zitten moet dit te allen tijden gezegd kunnen worden anders spreekt men van een autoritaire staat.

  “Je kunt ze complotdenkers noemen. Of gewoon gestoord. Eenzaam wachtend in het voorportaal van de geestelijke gezondheidszorg.” Dit is dus niet de manier waarop u een ontevreden groep mag plaatsen. Deze opmerking getuigt van een welhaast fascistische inslag van de scribent. De vraag die alsdan zou kunnen gesteld mogen worden is wie er hier gestoord is. Ik denk meneer Klomp.

  ” Kort gezegd komt het er op neer dat de vrijheid van meningsuiting van Kat is afgepakt.” Dit is een grote leugen en kan al daarom als zeer tendentieus en gevaarlijk worden beschouwd. Meneer Kat is hier gecorrigeerd maar hem is geen enkel recht afgenomen. De betreffende scribent zou dit wel graag willen lijkt het om de mogelijkheid te creëren mensen grondrechten af te nemen. Een zeer gevaarlijke en totalitaire tendentie.

  “Die vrijheid stopt wanneer de vrijheid van anderen in gevaar is.” Ai ai ai. Welke vrijheid van welke andere? Wat als die andere deel uitmaakt van een totalitaire staat, een criminele bende of een ring van pedophielen? Vrijheid kent geen grenzen voor zolang het de vrijheid van een ander niet aantast. We zijn al ver afgegleden in Europa maar ook in uw Nederland. U leeft onderhand ook al in een gevangenis zonder spijlen.

  Ik hou mijn hart vast voor de Nederlanders als deze fascistische meneer Klomp een grote aanhang achter zich schaart.

  • Wat een achterlijk betoog. Verder wil ik er eigenlijk geen woorden aan vuil maken. Je mag ze zeggen maar het zegt een hoop. Het tiepetje ‘drama-queen’ 99% zegt dat jullie totaal gestoord bezig zijn. Jullie argument ‘de rest snapt niet wat er werkelijk gaande is’ — NEE, jullie zijn de weg kwijt. Dat is an sich al triest maar wat erger is dat jullie anderen daar mee lastig vallen.

   Gadver.

  • Eerste puntje laat km maar zitten, daar ging swap al op in.

   1) Ze zijn niet vanwege hun meningen, maar hun gedrag als “gestoord” te typeren. Het probleem is een constante stroom van smaad, laster, leugens, bedreigingen en gestalk. Mensen die zo doen zijn nou eenmaal niet als “normaal” te typeren.
   2) er kan gesteld worden dat de vrijheid van meningsuiting van Kat werd afgenomen, omdat zijn website op last van de rechter op zwart gezet werd. Lijkt me toch een inperking van zijn recht vergeleken met dat van andere burgers. Hij ontduikt deze uitspraak door vanaf een IJslandse server te opereren, maar in elk ander land was zijn site o op zwaar gegaan. Overigens is het altijd zo geweest dat mensen als gevolg van bepaalde misdragingen rechten verliezen die andere burgers wel hebben.
   3) De vrijheid van meningsuiting van mij bijvoorbeeld. Als ik me kritisch uitlaat over complottertjes wordt er een lastercampagne tegen me gevoerd, waarin mijn zoontje zelfs nog bedreigd wordt. Complottertjes gedragen zich zeer totalitair als je ze tegenspreekt.

   Mijn inschatting is dat de aanhang van Klomp uit de overweldigende meerderheid van deze samenleving bestaat, die het spuugzat is met de terreur van complotgekkies.

   • Het meest weerzinwekkende wat ik heb mogen meemaken in complotterland dit jaar is het bedreigen van het zoontje van Jeroen.

    Dan is het voor mij al genoeg.

    Kennelijk geldt voor ‘complotters’ zelfs niet eens de aloude maffia regel ‘no women no children’.

    Nou als criminelen die regels wel respecteren, maar complotters zelfs die regels niet eens kunnen respecteren in hun ‘strijd’, wat kan je dan nog zeggen over de inhoud. Precies het is niet eens idealistisch. Het is terreur.

    En waarom? Omdat Jeroen zijn ongezouten mening geeft?

    Laffer dan dat kan haast niet. Zo laag, ik kan er nu nog kwaad om worden. Zum kotzen.

  • Fascist?
   Misschien toch eerst even wiki raadplegen, (is handig hoor!)
   http://nl.wikipedia.org/wiki/Fascisme
   Helaas pindakaas, Chris is voor de fascisten test gezakt.
   Chris heeft gewoon een andere mening als jij, daar mag je het niet mee eens zijn.
   Maar denk wel even na voordat je iets uitkraamt waarvan je overduidelijk de betekenis niet kent.

   • Het betreft een ironisch commentaartje op Koos: hij veinst dat het zo fijn is dat hij eindelijk zijn verhaal eens kwijtkan, maar dat het zo raar voelt. Waarop ik aangaf dat het zo raar voelt omdat hij het nooit meemaakte.

    In antwoord op zijn scheldreactie op mij schreef ik:

    Je bedoelt dat je niet in het bezit bent van zo’n rapport, of enig ander schriftelijk bewijs dat je op die school zat? Dat er ook helemaal geen meester daar ooit werkte die “de Groot” heette? Dat je ook helemaal niet bekend bent op die school, er uit geen enkel archief blijkt dat je daar ooit les had?

    Kan je wel heel grof beledigend worden, maar het zou toch vrij eenvoudig moeten zijn om te bewijzen dat je daar was als kind? Klassenfoto’s, anything?

    Je las een boekje en kon je daarmee identificeren. Maar dat betekent niet meteen dat je het zelf maar meemaakte, gekkie.

    Gaan we het de volgende keer hebben over je pril-seksuele “ervaringen” met Joris Demmink, ok?

   • Soms denk ik wel eens dat ze de volmaakte AIVD infiltrant zou zijn, zo met die enge, slijmerige klauwtjes in werkelijk alle complotter subgroepen. Maar in dat geval zou ik haar cover niet willen verraden, dus dat houd ik dan maar voor mezelf 😉

   • Hoeveel comments zijn er nu verwijderd, of gewijzigd?
    Strak plan om ze allemaal hier te plempen, in het kader van het vrije woord. 😡

   • Hoe heet dat eigenlijk wat Koos doet? Pseudologica Fantastica, Münchhausen? Volgens mij maakt hij reeële ervaringen veel groter om zijn gevoel van beschadiging tastbaar te kunnen maken. Het probleem is alleen een beetje dat hij andere mensen beschadigt terwijl hij dat doet. Maar er moet wel iets gebeuren met die open wond van hem. En die zal wel een grondslag hebben, dat is dan weer het dubbele en lastige.

   • Nu zijn al mijn reacties weg bij Myra. Wat is het toch ook een eng, leugenachtig stuk menselijk afval. Ze weet dat het verhaal van Koos één groot fantasieverhaal is, maar het gaat haar natuurlijk helemaal niet om de waarheid of waarheidsvinding. Ik ga er ook niet vanuit dat ze vandaag nou wederhoor gaat plegen.

    Dat mensen die werkelijk misbruikt werden hier pijn van hebben maakt haar niets uit, dat ze een patiënt als Koos nog verder de vernieling inhelpt boeit al helemaal niet, zij heeft weer een lekker hijgerig lulverhaaltje, en daar gaat het om.

    Dit soort mensen hoort niet in de samenleving thuis. Koos niet en Myra al helemaal niet. En dan laat ik de hetzespelletjes die ze tegen mij persoonlijk speelde maar even buiten beschouwing. Dat was een beetje dom van je Myra, kom je op mijn shitlist terecht. Om daar weer af te mogen wil ik eerst een stukje integriteit zien.

    Hoe zat dat misbruik van Koos door Demmink ook alweer? Zijn daar nog puntjes waarop navraag gedaan kan worden? Want iets vertelt me dat dat al helemaal een verzinsel is.

   • Yep gezien, ook de hysterische reactie van Koos op die Steven is weg.
    Schijnbaar moet Koos beschermd worden tegen zichzelf.
    Misschien moeten we die mailwisseling gewoon hier plaatsen, zodat iedereen het kan zien.

   • Hè bah. Er moet iets zijn misgegaan. Van de 21 (eenentwintig) commentaren zijn er nog 5 (vijf) over. Dat geeft de strijd om de waarheid wel een grillig karakter. Myra moet last hebben gehad van een forse serverfout!

    Hierbij de log van de laatst gemaakte WP-backup, om Myra ter wille te zijn 😛 Er zijn 20 reacties gespaard gebleven!
    [talk2myrasexbierum-censuur 25-11-2013 0:12:44]

    @teigertje, paas maar door die mails enzo.
    Sander heeft vanmorgen alles gemist, maar is uiteraard zeer benieuwd naar waarheidsbevorderend commentaar.

  • Kan mij herinneren dat Myra twijfels had over de Demmink verhalen van Koos, maar dat weerhoudt haar blijkbaar niet om plompverloren weer met het zoveelste verhaal mee te gaan. Haar kritische blik is te veel vertroebeld.

 5. BREAKING: Maud Kat Spint Weer.
  BREAKING: THE MAUD OORTWIJN FILES

  En Kat duidt, as usual, op zijn Kats:
  Maud heeft de laatste maanden enorm gewonnen aan geloofwaardigheid, ondermeer door ontwikkelingen in de zaken Demmink en Vaatstra (in de zaak-Vaatstra speelt het Koninklijk Huis een duidelijk actieve en negatieve rol, bijvoorbeeld door Bauke Vaatstra te ontvangen) en door de linken tussen Capgemini en Demmink via o.a. het NATO Defense College in Rome. Ook verklaringen van Maud inzake de dood van acteur Jeroen Willems zijn in onze ogen zeer alarmerend. Deze verklaringen komen erop neer dat Willems, die contact onderhield met Oortwijn, is vermoord. Later wellicht meer hierover. Tips en aanvullende info over de dood van Willems zijn zeer welkom.

  Hoe spint die man het bij elkaar. Unbelievable.

 6. Oei.. Stukje radicaliseringsproces naar de mensen toe:

  26 november, 2013 om 10:08 Mind over Matter zegt:
  @Gretha
  Het is tijd om die satanische wurgstrop, waarin deze wereld al vele millenia verkeert, door te hakken. Mochten er mensen zijn die voor het pure zuiver licht strijden (dus niet het fake Lucifer kontebonk licht), en de “ordo ab chao” waar we nu middenin zitten overleven, graag diep in je programmatuur planten dat we deze keer ook de wortel van dit probleem verwijderen. Het is namelijk net onkruid, als je de wortel niet verwijdert, dan is je mooie hemelse gazonnetje binnen no time weer een helse tuin. De laatste oorlog zal letterlijk ondergronds zijn, DON’T FORGET!

 7. Lachen, en herkenbaar, http:// blog.gwup.net/2013/11/10/das-ist-der-satire-gipfel-homoopathen-ohne-grenzen/
  Kritiek is weer moeilijk te verdragen: Das angesehene Fachblatt erntete daraufhin Leserzuschriften wie “Das British Medical Journal sollte erschossen werden.”

 8. Disputax heeft ook weer een artikel geschreven, ook weer iets om over na te denken.
  Ik durf het filmpje niet te kijken, maar ik heb gelukkig geen trui van angora..

  • @chris,
   Het wordt ongetwijfeld een optelsom. Ook voor het recht geldt: ‘Festina lente’ (Latijn voor ‘haast je langzaam’).
   De rechtsstaat is geduldig met Micha Kat. Voor sommigen menigeen té geduldig, maar da’s een ander verhaal.

 9. mr. drs. Bou | 29 november, 2013 op 08:14
  Beste Micha,
  Welkom op BOUblog, maar zou je een andere naam willen kiezen om onder te posten? Anders denkt men hier dat jij Micha Kat bent. Bij voorbaat mijn dank en je volgende reactie geldt dan weer als eerste reactie. Die moet dus ook worden goedgekeurd.

  Sja, zo kan ’t ook 😉

  • @dries,

   Martijn moet gewoon van zijn site een betaaldienst maken. Je moet abonnee worden om zijn diepgaande artikelen lezen. Ik bedoel 3,000 bezoekers per dag die een tientje per maand storten is een goudmijntje! En zeg nu zelf wat is nu 30 cent per dag? Ik zeg doen!!!

  • Haha, waarvan akte:

   Op de vraag: “Als je geld nodig hebt, waarom ga je dan niet werken?”, heb ik al eerder antwoord gegeven: Ten tijde van mijn onderzoek in de ‘Anass zaak’ (het jongetje uit Wassenaar dat zelfmoord zou hebben gepleegd) is het gehele internet door meerdere website – met ondersteuning van de verdraaide verhalen van een rancuneuze ex – volgegooid.

   Van de gepleegde smaad en laster is uitgebreid aangifte gedaan. Omdat e.e.a. niet valt onder de dekking van een rechtsbijstandverzekering, kan ik geen advocaat in huren die wellicht een beetje druk uit kan oefenen op die zaak. De politie gaf tijdens het opnemen van de aangifte (die zo uitgebreid was dat het enkele weken duurde) aan dat ze vonden dat het een serieuze zaak was. Ook werd duidelijk vermeld dat er absoluut aantoonbaar sprake was van smaad en laster. Tot op de dag van vandaag is er echter nog niets mee gedaan en ook geen actie ondernomen tegen deze websites.
   Het gevolg hiervan is dat wanneer ik terug zou willen keren in mijn oude vakgebied (sales management), ik dat wel op mijn buik kan schrijven. Een werkgever hoeft mijn naam maar te Googlen en haakt af na het vinden van deze smaad en laster.

   Hij schrijft niet dat de politie naar aanleiding van zijn aangifte tot vervolging overging. Dat ze een aangifte serieus en in behandeling namen is weer wat anders. Wat is dat toch met seriële daders als Micha en Martijn, dat ze zich als slachtoffers positioneren?

   Even op een rijtje hoor:
   * zonder dat ik Martijn iets misdaan had, ging hij ineens allerlei persoonlijke gegevens over mij op zijn site plaatsen. Eentje daarvan was overigens een vervalsing die de bedoeling had mijn zakelijke belang te schaden. Voor alle duidelijkheid hier mijn werkelijke KVK inschrijving: https://www.dropbox.com/s/8y5c8yqmz46h96z/kvk.jpg. Dat is een misdrijf.
   * Daar bleef het niet bij, in de reacties onder dat stukje werden mijn zoontje en ik ook beledigd en bedreigd: ik moest vooral over mijn schouder gaan kijken, mijn zoontje was te dik, er zou een volksgericht tegen mij moeten komen en de lasterlijke suggestie werd gewekt dat ik een jongetje dat thuis ernstig mishandeld werd “ontvoerd” zou hebben, terwijl die in doodsangst bij ons voor de deur stond en ik daar de politie bij wilde hebben voor ik die weer meegaf aan zijn mishandelaars. Nogmaals, ik had Martijn NIETS misdaan. Dat zijn verschillende misdrijven.
   * Kort daarop, toen de moeder van Anass de samenwerking met Martijn verbrak, ging hij haar ook belasteren en stalken, met als triest dieptepunt zijn chantage met bandopnamen die hij zonder haar toestemming publiceerde.
   * Toen Martijn die gegevens als gevolg van juridische druk verwijderde, werd er ineens een nieuwe site opgezet waarin ik nog eens samen met een medewerkster van het ministerie van Veiligheid en Justitie te kijke werd gezet, wier enige “misdrijf” haar Facebook vriendschap met de moeder van Anass was. Martijn ging daar dus gewoon door met zijn smerige spelltetjes, alleen nog wat gluiperiger.

   Ik deed daar aangifte van en toen bleek dat wat Martijn doet voor de wet geen enkel probleem is. Ik denk daar anders over, maar vind de publiciteit over hem niet vergelijkbaar met die van mij. Bij de publicaties over hem is een publiek belang aan te tonen, terwijl zijn laster en smaad over mij volkomen “out of the blue” waren.

   Wat Martijn lijkt te vergeten, is dat er naar aanleiding van zijn eigen publicaties en serie van misdrijven meer dan voldoende reden was om zijn eigen integriteit eens onder de loep te nemen. Want als een klokkenluider niet integer is (ik noem een Marcel Vervloesem), is er met de “exposure” van zo’n charlatan een publiek belang gemoeid. Dat er toen een beerput openging is natuurlijk niet de schuld van de boodschappers, maar van Martijn zelf. Hij bleek een spoor van vernieling, mishandelde vrouwen, drugsmisbruik, fraude met de creditcard van zijn baas en seksueel sadisme (vriendin achterlaten op homo ontmoetingsplaats aan de kant van de weg) achtergelaten te hebben. Niemand dan hijzelf die dat spoor achterliet.

   Een eventuele vervolging zie ik dan ook met vertrouwen tegemoet. Lijkt me kansloos.

  • Oei er zat een AIVD trol tussen. Die moet natuurlijk reageren om zo Martijn in de gaten te houden. Wat Martijn allemaal schrijft is natuurlijk erg explosief en de regering is dus bang exposed te worden….. Martijn zal die trol ook wel helemaal nagetrokken hebben en zo bewijs voor zijn identiteit achterhaald hebben………hahahaha

   Wat een zielig figuur en wat een zielige reaguurders. Laat hem gewoon dozen inpakken. Hij heeft het aan zichzelf te danken dat hij er lekker op staat voor nieuwe werkgevers. Hij begrijpt niet dat hij zonder internet ook niet aangenomen wordt door zijn gedragingen.

   • Wat ik wel apart vind is dat hij zich enerzijds als “slachtoffer” positioneert en zielig zit te doen over aangiftes, maar blijkbaar tegelijk zo’n slecht geweten heeft dat hij denkt dat zijn activiteiten gevolgd zouden worden door denk AIVD.

    Hoezo self-defeating?

   • @jeroen….. mensen als martijn willen zich belangrijk voelen en doen dus net alsof de aivd ze in de gaten houdt. In feite is er niemand die zich om hen bekommerd, behalve een enkele reaguurder van bedenkelijk niveau.

   • haha die Marti(j)n toch, nog nadrukkelijker adverteren voor money…. Wat kijkt ie wazig….

    Zou Marti(j)n begrijpen dat je dit soort inkomsten moet opgeven bij je aangifte IB? (Inkomsten uit overige werkzaamheden).?

    Tja, Marti(j)n de belastingdienst wil dan ook nog even afromen… (voor de zekerheid, de helft van je ontvangen donaties reserveren voor je aangifte).

    Niet vergeten op te geven Marti(j)n!, anders moeten wij dat doen : http://www.socialerecherche.nl/fraude-melden/ 😉

 10. Oh God, gaat die Kat die arme Sanne Terlingen lastig vallen. Dat is de journaliste die miljonair Arthur Paes beschuldigde van misbruik van meisjes en die Paes is vorig jaar van deze beschuldigingen vrijgesproken. Moet binnenkort voor de rechter komen. Nu erkent Kat zelf dat hij zich helemaal niet heeft verdiept in deze zaak, maar een ieder die destijds meldde dat hij was vrijgepleit – hetgeen niets anders is dan een simpel feit – is weer een pedotoedekker.

  • Haha, wat Micha niet doorheeft is dat Sanne deze zaak op haar sloffen gaat winnen zonder daar maar een keer voor te hoeven wraken. Zijn zaken zijn kansloos, maar dat heeft geen betrekking op de zaken van normale journalisten die hun werk goed doen.

   Overigens denk ik dat Paes schuldig is en vind ik de rol van die Calimero website op z’n zachtst gezegd onfris.

Reacties zijn gesloten.