Swap’s Complot-vrije VrijMiBeau

BREAKING: Loodzware horror kritiek moesten we (@Swap Blog) deze week verduren op dit forum. Een totale opstand van vele vaste en minder vaste reaguurders gingen los op onze bij elkaar gefantaseerde ‘obsessie’ met complotters. Zelfs onze reaguurder van het eerste uur @vrouwentong pleegde hoog verraad aan @Swap Blog. Hij ging in een rode waas helemaal los op @Swap Blog vanwege hun vermeende aanhoudende obsessie met van alles wat met complotten te maken heeft. Schande sprak hij ervan. Mensen dit is echt de complete eindtijd van de alternatieve media! Maar wij zijn niet de moeilijkste zoals algemeen bekend dus vandaar dit Complot en Complotters vrije VrijMibeautje vandaag. We beginnen vroeg want @Wynona heeft al weer wat te vieren en weer anderen zullen na een zware werkweek vast al toe zijn aan een vervroegd weekeinde!

interdit, verboten, verboden, prohibited, prohibido

interdit, verboten, verboden, prohibited, prohibido

EXTRA: ‘Rules of Engagement’ gaan als volgt:

Everything goes behalve complottertjes en complotjes dus. Geen inspiratie? Probeer het eens met een van de volgende onderwerpen:

 • seks (altijd goed onderwerp)
 • voedsel (ook heel belangrijk)
 • kunst (zeker interessant)
 • muziek (wie houdt er niet van muziek
 • cultuur (kan altijd tot goede discussies leiden)
 • nieuws (waarom bespreken we praktisch nooit het nieuws hier?)
 • keuvelen (doen we toch altijd)

Allemaal geen probleem. Het enige wat dus niet mag is praten over Micha, Wim, Blow en de rest. Wilt u, het recalcitrante anti-plottertje, het toch hebben over complottertjes dat  kan, daarvoor verwijzen wij u naar het speeltuintje. Bent u het daar niet mee eens? Prima ook dat mag, klagen kan hier of hier.

Happy plottervrije VrijMiBeau!!!

Swap

 

187 thoughts on “Swap’s Complot-vrije VrijMiBeau

 1. Goedemorgen. Vandaag ben ik weer even kind. Omdat het kan. Omdat het moet!
  Ga je kijken @Xaar?

  Sinterklaasintocht dit jaar in Groningen

  Zaterdag 16 november is het groot feest in Groningen! Die dag zetten Sinterklaas en zijn Pieten voet aan wal in de Martinistad. De goedheiligman zal met zijn gevolg in de historische Groninger binnenstad aanmeren met zijn stoomboot. Alle kinderen uit Groningen en omstreken kunnen de Sint welkom heten. De NTR doet rechtstreeks verslag van de intocht. Met de komende intocht in de stad Groningen krijgt de provincie Groningen voor het eerst sinds de eerste televisie-intocht in 1952 de landelijke ontvangst van de Sint toegewezen.

  • Idd stuitende domheid. Wat ik mij nu afvraag. …. gelooft deze hans het nu echt wat ie schrijft? Of is het een soort van zwarte humor…..? Om de complotters al daar een spiegel voor te houden?

 2. Pingback: Swap’s VriMiBeauX (wie schrijft -?) | Swap I. Chou

Reacties zijn gesloten.