Live Blogging: Talk2Myra with Micha Kat (Update)

Starring Micha Kat, featuring Micha Kat talking about Micha Kat with as a very special guest Micha Kat not to forget a cameo appearance of Micha Kat!

UPDATE: Correctie, uitzending blijkt dus: starring Wim Dankbaar, featuring Wim Dankbaar talking about Wim Dankbaar with as a very special guest Wim Dankbaar and not to forget a cameo appearance of Micha Kat!

108 thoughts on “Live Blogging: Talk2Myra with Micha Kat (Update)

 1. Swap I. Chou ……….

  betreft dat inrijden van de advocaat op Micha ………..
  (gok ik op deze situatie, ongeacht enige info te hebben van de situatie dus suggestief)
  Kan het zijn dat Micha bijv demonstratief voor de auto ging staan, zo van advocaatje jij komt niet weg. Vervolgens duurt het de advocaat te lang na effe gewacht te hebben, en vervolgens doet hij stapvoets wegrijden .
  Vervolgens maakt Micha veel stampij op straat, de getuigen ??? zien dat en eventueel zijn dat de fans van Micha.
  Vervolgens denkt Micha hem hak te kunnen zetten en maakt er vervolgens misbruik van en doet aangifte bij de politie met veel stampij.

  Kan zijn dat de situatie anders is en er wat meer vaart in zat ………. dan wordt het wat minder positief voor de advocaat, dan zal er het een en ander opgekropt zijn ……

  Wel een grappig gesprek, op een bepaald punt hadden ze het letterlijk over hun eigen gedrag, alleen viel dat kwartje niet.

  Betreft dat de advocaat niet meer met Maaike overlegt is heel simpel, Maaike gaat er een beetje aan onder door en vervolgens is er afgesproken met de advocaat dat bij informatieve wisseling Maaike wordt ontzien en het overleg wordt met de familie gedaan. Dat er dezelfde advocaat wordt gebruikt lijkt me logisch, aangezien de advocaat het verhaal kent.

  Betreft de supergetuige begint men al met een sort inleiding over haar liefhebberij, boeken aka dective schrijven en vervolgens afvragen in het gereutel hoe ze nou bij het al haar story s komt, cherrypicking en vervolgens het leuk aan elkaar breien.

  Ik vind het erg vreemd dat Dankbaar niet snapt hoe de Vries aan zijn tekst komt betreft Friso, lijkt mij voor de hand liggend dat bepaalde fans zijn mailbox vol raggen met dat soort verhalen, deels heeft ie een punt dat de Vries eigenlijk onderscheid zou moeten maken. Helaas is dat min of meer ingebakken in de maatschapij >> de linkse figuren, de moslims, de pvv ers, enz enz.
  Overigens doen ze daar ook zelf vrolijk aan mee in hun reactie.

  Wat is dat overigens met die Myra, die hoort haar graag zelf praten lijkt het wel.
  Dankbaar had overigens nog een “what the fuck” moment, na tig x Micha het een en ander duidelijk gemaakt te hebben betreft de supergetuige, komt Myra om de hoek zeilen dat ze het verhaal van de supergetuige wel ziet zitten.

  Ik verheug me alweer op de volgende aflevering

 2. betreft dat Heulmeisje …… Waarom die zaak vraagt Micha zich af, en waarom Peter R. de Vries.

  Micha heeft waarschijnlijk niet naar Late Night rtl4 gekeken, waarin de Vries verkondigd dat hij destijds een programma aan het Heulmeisje heeft gewijd.
  En als ik het goed heb begrepen is het zogezegde Heulm. niet de persoon die ze in gedachten hadden, aangezien dit persoon vrolijk in Oostenrijk rond liep. Deze ontdekking werd gedaan in 2011.

  In programma Late Night ging men via gast de Vries, legde men connectie met opsporingverzocht warin het een en ander qua info werd aangegeven.
  Vervolgens ging men in op een nieuwe melding qua tip, deze kwam ter sprake in 2012 (?)
  daarin werd gewezen op dat er 2 mannen bij betrokken waren en heden +/- 70 jaar oud zullen zijn.
  Ook werd er geduid op de geschatte leeftijd destijds van het heulmeisje, waarvan ze dus op het punt komen dat ze veel jonger is dan men destijds ….
  Vervolgens hebben nieuw hoofd geboetseerd.

  Ziet u iets vreemd behalve mijn geschrift :-))

 3. Maar Goed.
  Dus die Man uit Wassenaar die zijn vrouw wurgde en stak, werkte dus met Wim en Maurice aan de Deventer moordzaak?
  Betaalde zelfs de boete van Maurice de Hondt?
  Loopt weer vrij rond?

Reacties zijn gesloten.