De vrijmiddag borrel

Het is bijna weekend en wat een week was het. Stond vooral in het teken van Wim, Wim en nog eens Wim 🙂

Nu niet meer, ondanks de piassen die ineens het dagboek van Maaike online gingen zetten. Strategisch lijkt het slim maar is het niet.

xaar

Ook grappig dat mensen op de site van Wim een aanklacht hebben ingediend bij RTV Noord tegen Chris Klomp: 

Marja zegt:

Heb zojuist een klacht ingediend bij RTV Noord over Chris Klomp en zijn verslaggeving, twitter berichten, laster en karaktermoord op Wim. Ik hoop dat die klungel per direct zijn baan verliest. Sorry hoor, maar ik kan niet tegen onrecht. Wat Chris Klomp hier heeft gedaan gaat buiten alle journalistieke ethiek. Hoor en wederhoor en het rectificeren van onjuiste mededelingen zijn regels in de journalistiek!

Maar genoeg daarover, we gaan even wat Wim vrij worden. Tijd voor een borrel dus. Ik stel voor om een dubbele whiskey te drinken op… IJsland!!! 🙂

Proost!

297 thoughts on “De vrijmiddag borrel

 1. Sta ik mijn halve blote kont op de bar te dansen, blijven mensen nog over Wim Dankbaar pruttelen.

  *voelt begin van onzekerheid binnensluipen*

 2. Bizar..
  Wim zit te janken vanwege Chris (waarom eigenlijk, niet de schuld van Chris dat Wim er stond) en Hoppa Marja gaat ff klagen dat Chris niet zo gemeen moeten zijn tegen die zielige Wimp..
  Manmanman..Triest.

  *Om zich heen kijkt*
  Swap en Zivac met de billen bloot?
  *Geschokt naar buiten rent*

  • *Jeroen ook snel rapportage deeltje 1 aanreiken doet*

   😥 *eruit citeert* 😥

   Amsterdam-Noir-Zo even hebben wij direct of indirect contant gehad direct of indirect de zwaar vervolgende en zwaar gepsychiatriseerde Hoofdredactuer dr. Micha Kat van Klokkenluider .Hij is momenteel ondergedoken in het Buitenland en weet niet wanneer hij nog terug komt. Hij vreest namelijk voor zijn vrijheid en haard en huid en verstand. Helaas weet nu de ‘PvdA-AIVD’ van Ronald Plasterk wel exact waar dr. Micha Kat zich van minuut tot minuut bevindt. (…)

   😥 😦 😡 *in huilen uitbarsten doet* 😮 😦 😥

   • Die gast in die bivakmuts uit P&W gisterenavond loopt as we speak Met zijn SWAT team in Victoria’s achtertuin om hem op te pakken, terwijl een eliteteam van pedo ddoss’ers zijn site uit de lucht houdt. Maar als Yehudi Micha eerder te pakken krijgt is hij helemaal de lul. Die staat met grommende motor te wachten tot Micha een stap buiten zet.

    • Nooit begrepen dat concept de ‘elite’ is slecht. De ‘elite’ kan slechte dingen doen maar een elitesoldaat is niet een soldaat van elite maar een uitzonderlijk soldaat van een elite eenheid.

     De elite is het beste wat het menselijk ras te bieden heeft qua soldaten, captains of industry, ondernemers, werknemers de hele rits. Maar goed. Het is al lang duidelijk dat het met name jaloezie is.

     Ik hoop dat de zoon van Micha nooit zijn vader verwerpt, lijkt me een leuke knul. Slim met veel toekomst. Hoe je vader ook doet het blijft je vader.

   • *voordat het alarm erop gaat en de alerting op standby, nog even het dagboekprullenbakje legen doet en intern AIVD-overdrachtsrapportje in [trashfolder] sodemietert* 😳
    *vertwijfeld stampvoetend nu echt de deur van een rare werkweek achter zich dichtsmijt.* 😡
    *naar huis scheuren doet voor een *kuch* eerste vrimidrankje* 🙂
    *WEEKEND! Joechei! schreeuwt* 😈

   • p.s. ik regaeer wat traag. Mijn recthter aanwijsvinger is vanmiddag erg beschadigd.. beetje lastig tikken nu en de vinger wordt dikker en dikker. Leuk in de tuin werken 🙂

   • *van Stamcafé thuiskomende, chauffeur gedag zeggende, tas in hoek smijtende, zich installeert & de mailboxen opent*
    *click* Postvak IN (84) – *schrikt*
    *nóg een pint Guinness inschenkt en oven aanzet*
    *ook sigaartjes opzoeken doet – mail leest – gniffelt – trriinnngg*
    *jah best een rare week gehad met dat internetblog, praat je later bij, goed /…NÈÈÈH! GÉÉN VRAGEN, PLZ…\*
    *behaaglijk onderuit zakt*

 3. @ M.I.A
  Maar deze kater heeft wel een chip met gsm.
  Volgens Ronald zit hij in Schiedam.Te vrezen voor zijn vrijheid, zijn verstand en andere dingen waar Kat bang voor is.

 4. Na de journalisten ligt nu Yehudi onder vuur..
  Onsportief en slechte verliezer die eh, eh,
  Ik heb altijd gelijk, en ieder moet bij mij op het matje verantwoorden……
  Die dus..
  WIensnaaM ik niet mag uitspreken in dit topic..

 5. Goedenavond allemaal. lekker gedoucht en weer fris?
  Wat een drukte in de kroeg, jullie zijn een beetje ….b… moe?
  Ok ok.

  Het ontvouwt zich nu in ieder geval al zoals teiger een paar weken terug al vreesde.
  Hij haalt er nu ook de familie van Tinka bij.grrrrr grrrrrrrrrrr.
  Maar goed, ook ik ga nu eens aan de drank, wat een zootje zeg.
  Laat die mensen die er verstand van hebben in juridisch opzicht er maar een lichtje over schijnen.
  Ik ga lekker het weekend in ondanks de vieze smaak in mijn teigerbek.
  Doorspoelen maar.

 6. Micha Kat | November 1, 2013 at 6:31 pm

  Het ziet er niet best uit.
  We kregen zojuist bericht via ons hostingbedrijf dat de DDOS-aanval zo groot zou zijn dat ze niets meer voor ons kunnen/willen doen. Ze hebben ons een geupdate backup meegegeven en that’s it.
  Verhaal is niet erg geloofwaardig. Ik denk dat ze zijn omgekocht. De belangen van de zaak-Vaatstra zijn extreem groot en betreffen de complete toekomst van de monarchie en de pedo-netwerken en daarmee van Nederland. Geld speelt geen enkele rol.
  Hier overigens een link naar de Vaatstra-dagboeken die ons land zullen laten exploderen:
  Yehudi werkt voor de staat en de pedo’s, dat was mij direct duidelijk. Er komen zware tijden aan!
  groet van Micha

  • Looooooool, zijn volgertjes zullen wel medelijden hebben met deze leugenachtige fantast!
   Ddos en daarbovenop nog omgekocht, hahahaha, omdat hij iets gaat exposen, hahaha.

   • Vreemd in het verhaal dat ze ZIJN site ddossen, terwijl daar geen dagboek staat, en die site van Frides Laméris waar wel gewoon bereikbaar is. Beetje dom zeker, die ddossers of hun inhuurders?

    Overigens vind ik het DDOS-verhaal in dit geval wel plausibel: dat de site af en toe even wel up was en dan weer extreem traag, dat gedoe met die gateway (wijst op verstopping van delen van het interne netwerk bij de provider, dus wijst op DDOS). Maar ja, zulke aanvallen kunnen, beweert men, op bestelling. Dus is de vraag: wie heeft er belang bij? Niemand dus, maar wel: Micha Kat, wegens genereert aandacht voor een site waar al jarenlang niks leesbaars of interessants op verschijnt.

   • Ddos schijnt voor een hoster en hun andere klanten wel degelijk klote te zijn, want ook mijn technisch zeer kundige hoster heeft er wel eens problemen mee gehad (iets met gamers of zo; niet bij mijn site uiteraard) en is er niet dol op en heeft er voorwaarden voor aangescherpt, zie hun blog en twitter (namen noem ik niet maar het is makkelijk te vinden).

    En tegen DDOS valt wel van alles te doen maar er zijn er veel soorten en het blijft lastig: http://en.wikipedia.org/wiki/Denial-of-service_attack#Handling

 7. Agent M.I.A. klokt uit, post Enschede.
  Heerlijk die hete adem in m’n nek……..

  Leuk stelletje trouwens Marja & Don.
  Opa Joop (65) heeft het toekijken.

  • Enschede is trouwens een prima plek, ik kan er helaas niet zo vaak heen gaan maar als ik het doe geniet ik wel heel erg. Jammer alleen dat de kroegen daar al om 2 uur ’s nachts dicht gaan. Dat is in Grunn wel anders! 🙂

  • Ach, er is niemand die Missing In Action relateert aan Enschede. Misschien dat je een hete adem in je schede wenst, misschien? Opa Joop is niet 65 maar 60 en alles behalve opa. Zou jij toch moeten weten, toch?

   • Joop (they new),
    Waar maak jij je druk om bij Don en daarna mailen naar Xara, je bent toch nog maar 44 jaar?

    Mia zegt: maart 18, 2013 om 19:10
    Joop, ik feliciteer je pas op 15 juni dat is omdat je dan 60 jaar oud bent geworden en
    niet omdat je zo’n slimme en geslepen schaker WAS 😉

    theyknew zegt: maart 18, 2013 om 20:26
    Mia zegt: maart 18, 2013 om 19:10
    “Joop, ik feliciteer je pas op 15 juni dat is omdat je dan 60 jaar oud bent geworden en
    niet omdat je zo’n slimme en geslepen schaker WAS”
    Ik vind het best, maar weet je wel zeker dat je de goede Joop hebt? Ik ben pas 43 en hoop in september 44 te worden. Ik zou, als ik jou was, een andere Joop proberen, er zijn er zoveel.

  • Nou, hij heeft nogal wat volgers, waaronder ik, misschien dat hij daarom de ‘wij’ vorm gebruikt. Of dacht jij dat iedereen ineens naar swapichou was overgestapt? Zo hoog heb je het niet in je bol, toch?

   • nee, moet je wel wat meer doen Theyknew :), Ik zie trouwens geen reactie van missing in action, wat bedoel je daarmee?

    En nee, niemand stapt naar ons marginaal blogje over, zo belangrijk zij we niet en willen we ook helemaal niet worden 🙂

   • Sorry, maar ik heb daar andere gedachten over, vindt je niet erg hoop ik? Missing In Action is misschien geschokt over mijn reactie en moet even het GBA raadplegen, misschien?

   • “nee, moet je wel wat meer doen Theyknew”

    O, oké je bedoelt met de waarheid schrijven 😉 dan zijn wij weer op één lijn!

   • Nog bedankt voor je reactie op mijn mail, wel vervelend dat je geen antwoord hebt gegeven op mijn vraag over Missing In Action. Je zal het wel te druk gehad hebben?

   • @ theyknew: ja ik las het later dat MIA jouw geboortedag had gevonden, ik kan daar niet op reageren, ik ben niet MIA (ik snap nu de missing in action ook.. beetje laat ik weet het). Zul je dus aan haar moeten vragen en niet aan mij. Daarom geen reactie denk ik, want ik bemoei me daar niet mee.

   • en ik moet het wel eens zijn met Josee. want ik was er maandag bij. Jij niet hè? En ja er was niet sprake van volgers, maar volgelingen, die ook zelf amper iets mochten zeggen, dan zei Wim ‘ik ben aan het spreken’ .

   • Beetje vreemd, jij bent toch moderator in dit unieke gezelschap van anti-complottertjes en daar KAN jij niet op reageren? Of MAG jij daar niet op reageren?

   • Inderdaad volgelingen, want types als jij hebben iemand nodig om tegenop te kijken, te verafgode en dat is Wim. Alles wat hij zegt is waar.

   • Maar of we kwaadaardige sekteslaafjes als Theyknew nou hier moeten hebben… Ik vind van niet. Een dialoog met hem heeft toch geen enkele zin, daar is Joop veel te gestoord voor, zoals hij in het verleden al ruimschoots aantoonde.

  • @theyknew: soms heb ik andere dingen te doen.. Dat MIA jouw geboortedag heeft gevonden moet je met haar bespreken. Ik kan niet overal op in gaan. Heb ook nog andere dingen te doen.

 8. Ook OZ komt zojuist met een ‘verklaring‘:

  De website heeft er ongeveer 17 uren uitgelegen vanwege een DDoS aanval op de hosting in Ijsland. Zie onderstaande bericht van de technici in Ijsland:

  “You were being attacked something awful, DDoS of more than a GB in size.” “Obviously your server has been hacked.”
  “Please lead the one you think is being targeted via cloudflare or some similar service. We do not provide DDOS protection, this is our only way to
  deal with an attack of that magnitude.”

  Regards,
  S.

  • Op deze hosting in Ijsland zijn klokkenluideronline en deze website gestationeerd. De websites staan in Ijsland vanwege het nog niet op alle facetten mee willen werken aan de grillen van de duivelse NWO, door een veilige haven te bieden voor bloggers en journalisten.
   Helaas ben je niet altijd bestand tegen grote DDoS aanvallen, en moet je mensen hebben die daar de kennis van hebben. En natuurlijk bestaat er dan ook nog zoiets als de wet van Murphy, dat desbetreffende personen met de nodige technische kennis niet aanwezig waren/zijn op het moment van de aanval. Je ziet nu dat de website erg traag is maar dat heeft dus te maken met de DDoS aanval die dus nog steeds actief is.
   Wij gaan weer op zoek naar een andere haven, om de website daar weer veilig te stellen, althans dat hopen we. Dus houd er nog maar rekening mee dat de komende dagen/weken, de website niet naar behoren zal werken.
   Bless you all, en blijf de waarheid openbaren!

   OlympicZion Team

  • « « “You were being attacked something awful, DDoS of more than a GB in size.” “Obviously your server has been hacked.” » »

   Klinkt niet erg logisch. Lijken mij twee erg verschillende problemen. Die IJslanders niet erg competent, technisch gezien? Of het hele bericht is verzonnen?

   • Als je onwelgevallige content weg wil hebben, en je hebt de mogelijk een site hacken (dus schrijfttoegang tot de gewraakte content), dan is een rm -rf toch effectiever dan een DDOS? Waarom dan al die moeite van zo’n aanval doen of geld besteden voor inhuur?

    Niet logisch.

   • Inderdaad, dit kan alleen door een n00b geschreven zijn. Een hack is iets anders dan een DDos aanval. Professionele hosts schrijven zoiets niet. Volgens mij deed Micha het zelf om zielig over te komen. Laatst schreef hij ook al dat hackpogingen een site geloofwaardiger zouden maken. Het is aandachttrekken in de afwezigheid van een verhaal.

   • @rudhar voor mij zit er in de hack-kwestie ook weinig logica. Zoek nog steeds de samenhang.

    De serverdirectory van KLOL vertoont nu ook meer slordigheden en inconsequenties, zo worden berichten in de root geplaatst in plaats van in de folderstructure. Hoewel, die slordigheid zou dan wel weer wel logisch kunnen worden genoemd, Micha’s berichten van de laatste maanden erop na slaand. Micha maakt veel spelfouten, vond hem eerder zijn achtergrond meer eer aan doen.

    NB Kat had toch IT-mensen om zich heen verzameld, die de technische- en beveiligingskant voor hun rekening namen?

  • Xaar, ik vind het niet prettig als een figuur als Theyknew hier reaguurt. Dan moet hij eerst zijn excuses aanbieden voor beledigingen en dreigementen aan mijn adres en laten zien dat hij zich normaal kan gedragen. Maar dat lukt hem nu al niet.

   Ik heb geen zin in bizarre beschuldigingen werkzaam te zijn voor opsporingsinstanties en weet ik wat. De sfeer is hier goed, er gebeuren leuke dingen, maar als je dit soort lowlifes hier hun gang laat gaan is dat zo kapot.

   • Wat mij betreft snap ik er niet veel van wat hier nu het doel van is.

    Nieuwe regels, nieuwe moderatie of zo? Is dit nu ook veranderd afgelopen week of zo?
    Als het inhoudelijk iets toevoegt prima, kan dus ook een andere mening zijn.
    Dat zie ik nu niet zo met toelaten van deze zuiglap.

   • Ik vindt dat Sander afgelopen week enorm zijn best heeft gedaan om deze site mooi op te pimpen met allerlei leuke dingen, inhoudelijk gezien dan.
    Dat is mijn mening, ik kan dat niet maar ik zag de vooruitgang.
    Toen kwam Swapichou die nog wat extra deed aan de lay-out en nog wat meer wat Vrouwentong al besprak.
    Ik ga zo aan het werk, en laat dit even bezinken, als dit nu op het eind van de week zo gaat. …
    Uiteraard hebben Swapichou en Xara het volste recht om met hun site te doen wat ze willen. Tja.

   • Ja tuurlijk, maar Sander kreeg zoveel complimenten voor zijn overigens meer dan uitstekende optreden afgelopen week, dat ik Xaar ook even in het zonnetje wilde zetten. Nog niet alles staat op papier want je doet heel veel indrukken op als je tussen complottertjes op oorlogspad rondwandelt, maar ze sprak werkelijk iedereen.

   • @ Jeroen.
    Ben je nu boos op Xaar?
    Probeer eens te negeren ipv ook mee te gaan met hun scheldgedrag.
    Op deze wijze wakker je het alleen aan.
    Lijkt me toch dat jij dat ook moet snappen.

   • Nee Feex, een ban is een ban. We hebben hier een leuke community, zeker de afgelopen week zijn er leuke dingen gebeurd en dan ga je dat niet kapotmaken door een kwaadaardig figuur die hier al een ban had weer te laten reaguren.

    Dus ik ga niets negeren, Theyknew moet gewoon oprotten en ergens anders de sfeer verpesten.

   • En ik ben niet boos op Xaar. Sprak haar net, we zijn het eens 🙂

    Maar het gaat dus niet meer gebeuren dat tiefusmongolen als Theyknew die inhoudelijk niets bijdragen onze community komen verzieken.

  • Ik kan me geen enkele rellende lesbo´s benoemen..
   Eigenlijk..
   Ook in de strijd tegen de Homohaat gaat het vooral over mannen.
   Ik had wel een lesbo stel naast mij wonen.
   Goede buren.
   Ook weleens ruzie gehad met een Collega omdat hij zat te zeuren en de kantjes eraf liep.
   Ik werd er acuut ongesteld van. nooit goed, altijd maar gezeur.
   Was ik direct een Homohater, en ik wist niet dat hij Homo was.
   Alsof ik op de hoogte moet zijn van het sexleven collega´s.
   Ik heb een hekel aan drammers en zeuren. en denigrerende toonvoering.
   Dat wel..
   Maar goed een rellende Lesbo?
   Volgens mij vrij zeldzaam..
   Ik kan er geen benoemen.
   Wel denk ik dat je vele Moslimlanden nog beter Homo kunt zijn dan vrouw.
   Als vrouw ben je een EIGENDOM, kun je ook geen sexpartner kiezen.

   Dat stoort mij wel aan de Homocampagne..
   Dat weer het accent op de man ligt.

  • Oh kijk… Er is volgens MoM een verband tussen Demmink, Vaatstra en nazi UFO’s. Waarom ook niet? 😉

   Alles groeit, dus ook de aarde, daarom kan het niet anders dan dat deze aarde hol is, nog los van getuigenverklaringen zoals die van Admiral Byrd. Alles groeit en implodeerd dan vervolgens weer. Het groeien van de aarde zorgt er ook voor dat alle werelddelen uit elkaar drijven, deze werelddelen passen als een puzzel in elkaar.

   In dit licht zijn bijvoorbeeld de zaken Joris Demmink en Marianne Vaatstra ook zo belangrijk, omdat dit sleutelzaken zijn die de oude Babylonische geheimgenootschaps kontebonk club kunnen doen vallen. Het vallen van deze Lucifer aanbiddende kinderneukende moordenaars is van groot belang om de werkelijke geschiedenis voor de massa zichtbaar te kunnen maken, en zo de door o.a. Tesla herontdekte technologieën terug te kunnen geven aan het volk, opdat wij onze weg naar evolutie weer kunnen herpakken. Dus down met die klerelijers!

   • Gewoon een kwestie van goed wakker zijn.
    Dus de dag beginnen met een vette blow, vóórdat je op handen en voeten van je matras naar je PC stommelt.

 9. Goedemorgen 😛 Wat een omslag ineens hierboven. 😮

  To the point. Gelet op het collectieve verleden met @theyknew, waar ik overigens nog amper deel van uitmaakte, kan ik me wel vinden in wat @teigertje en @Jeroen opmerken. Ik veronderstelde ook dat @theyknew nog gebanned was en heb daar vannacht nog een mailtje aan de beheerders aan gewijd. Ik voel me evenwel niet bepaald aangesproken of geroepen om me hierin te mengen. Vind het niet helemaal gepast, het was grotendeels voor mijn tijd. Plus ik ga niet over de bans.

  Mijn standpunt: ik zou niet willen dat mensen zich niet vrij zouden voelen. Is ook niets voor Swap volgens mij. Zelf heb ik weinig op met gebakkelei en geruzie, los dat als het even kan graag snel en constructief op. Bovenstaande interacties zou ik kunnen typeren als meer passend in een privé-interactie dan op een forum. Maar gezien de woordkeuze stel ik ook vast dat er sprake is van een ander motief dan een vraag over een mail. De interactie neemt niet bepaald een constructieve wending en roept irritatie op. Die irritatie deel ik. Het verbaasde me ook om zojuist deze interactie aan te treffen, uitgerekend op dit dorpsplein!

  • @stamgasten

   Voor de goede orde: ik ga hier niet over de bans en vind dat ook logisch. Ik ben simpelweg tevreden met de ruimte *creatieve vrijheid* die ik krijg, dat merkte ik van de week al op. Ja ja, Sander is vaak kritisch en het kan altijd beter, maar Sander maakt ook geen geheim van tevredenheid!

   Afgelopen week heb ik inderdaad geprobeerd om mijn waardering voor deze community om te zetten in wat *poging tot* verbeteringen. Het meeste was overigens een spontane wisselwerking; de inspiratie die ik kreeg komt ook voort uit andermans (open) houding en ideeën. Mijn opgebouwde ‘geloof’ in de community maakte, in combinatie met het vertrouwen van meerdere kanten, dat ik me bereid zag verder te investeren. Het doet me ook goed te zien dat allerlei verschillende karakters met verschillende stijl en achtergrond hier toch maar bijeen komen en de interactie aangaan. Ik vind dat gewoon mooi om te zien gebeuren!

   Wat mij betreft hoeven bovenstaande niet-constructieve interacties dus niet. Ik kijk dit dus ook nog even aan. Volgens mij heeft Swap deze week nu juist huisregels gemaakt, dacht dat die nooit nodig zouden zijn!
   Zullen we ons alsjeblieft niet laten gijzelen door allerlei negatief gezuig? Dat heeft een forum als Swap toch helemaal niet nodig! Alsjeblieft.

  • ik weet niet waarom de ban is opgeheven op TheyKnew of dat die er überhaupt geweest is. Wat ik heb begrepen is dat wel zo. Ik heb het aangepast nu. En ik denk dat we behoorlijk op de proef zijn gesteld deze week, veel ruzie, onenigheid. Lijkt me goed om daar een streep onder de zetten en ik ons niet te laten beïnvloeden. Mee eens? 🙂

   • Als laatste: Je kunt de keuze maken iets te negeren, wanneer echter gelijk met gestrekt been erin een vunzige opmerking richting één van ons gaat trek ik een duidelijke lijn.
    Dan heb ik vervolgens een paar kleinigheden, wat niet geheim is mag gewoon over worden gepraat in het openbaar..
    Het is nu opgelost, zand erover en weer verder.
    Een kleine tip, kan het slot er niet op ‘ s nachts voor mensen die zeg maar niet tot de vaste kliek horen. Valt mij op dat iedere keer de overval gebeurt zo rond middernacht of ligt dat aan teiger.

  • Ik ben zeker niet voor They knew.
   Dat schelden op hun eigen stek is al onder de maat.
   Fittie´s hier uitvechten, moet je niet willen.
   Ik ga zeker niet dicteren wat hier wel of niet mag.
   Niet mijn site.
   Kritisch ben ik wel, en dat mag je hier ook zijn.
   Verder sluit ik me bij Sander aan.

   • Als hier iemand een ban krijgt is het duidelijk. Bij de plottersites roepen ze dan dat diegene te laf is om te reageren, terwijl de beheerder beter weet.

   • Ja, bijvoorbeeld Don die me net een ban gaf op zijn site en dan schrijft:

    donquijotte October 30, 2013 at 8:15 am · · Reply →
    Het is dat ik niemand een ban geef maar het mag duidelijk zijn jeroentje kapoentje dat je beter op je eigen blog naar de wc kunt gaan.

    Maar goed, dat hij het liegen niet kan laten was inmiddels wel duidelijk.

   • Overigens word ik door intimi “Jeroen Kapoen de Pinguïn” genoemd. Vind ik toch beter klinken dan alleen “kapoentje”. En voor randdebielen als Don ben ik nog altijd “Jeroen poep aan je schoen”.

   • Ach Jeroen, die gast spoort echt niet maar dat was natuurlijk al duidelijk.
    Zowel Don als theyknew hebben niet voor niets hier een ban gekregen.

    Nu wil Sancho P. (alias van Don Q.) van Bou het IPnummer van Feex zodat hij haar kan natrekken. (Hoezo IP natrekken, Feex was (volgens hem) toch al een poster op zijn site?)
    Dit ging via een proxy, aldus Don.
    Als hij het IPnummer toch al weet, waarom dan nog aan Bou vragen……
    Don zit duidelijk weer uit z’n duimpje te zuigen.

   • @ Mia.
    Ik zie het.
    Maar goed..
    Geen behoefte aan fans, eigenlijk.
    Ik stipte aan wat me erg opviel.
    (zo zijn er meer hiaten en fictie)
    Het opgediende M/V verhaal is niet logisch.
    Feit en fictie, speculatie,bijgeloof.
    En ik heb nooit bij Don een reactie gezet.
    Het lijkt/leek mij ook beter hem te negeren.

   • Don bedreigt en stalkt graag,.
    Komt omdat hij in een normaal gesprek er niet uitkomt.
    Dat mag best wel eens duidelijk worden gemaakt aan Boudine, Myra, Dankbaar en de rest.

    Overigens kan hij niet zoveel met IP als dat hij wil suggereren.
    Iemand die zich daarvoor interesseert is toch echt aardig van het padje af, zoals bekend hier.
    Overigens merk ik hier en daar ook al dat ze echt niet op dat ziekelijke/agressieve gedrag van hem zitten te wachten. zoals laatst ook bij Bou en Martin.
    Gebruiken willen ze hem wel, dat weer wel.

   • Kijk zo gaat het nu met Don, uiteindelijk valt hij overal door de mand.
    Ach, één blik op zijn wc site zegt genoeg. Bij Bou:

    Jammer van deze botte reactie. Als je goed gekeken had had je gezien dat er een knipoog stond na mijn IP bericht! Verder wilde ik je alleen waarschuwen voor deze trol. Weet ik veel dat jij haar kende. Met het verkeerde been uit bed gestapt of zo? Dan nog ga je niet zo om met mensen die het goed bedoelen.

    En doorspoelen maar die hap!

   • @Teigertje: ik begrijp het even niet, hij reageert op een reactie van vorig jaar… Waarom wil hij haar IP adres, is er iets gebeurd? En daarbij, als er iemand geen verstand heeft van techniek is het Don wel.. Ik deze actie niet snap….

   • @ Josée,
    Wel netjes van Bou.
    Don mag ook zijn archieven induiken, gezien hij nog niet zoveel Ip heeft verzameld moet het easy zijn..
    Don maakt ook een sneer, alsof Bou en ik min of meer ‘bevriend’ zijn.
    Dat is dan weer Don.
    Insinuatie.
    Mocht hij een topic aan mij wijden, tja praat hij met zichzelf, toch?
    Bou heeft ook wel betere onderwerpen zoals de docu Alexia, dat dan weer wel.
    Maar de Vaatstra, ja, dat is achterhaald.
    Fictie en feit moet je ook willen scheiden.
    Dat is mijn onreligieuze opvatting.

   • het is dus wel duidelijk dat FeeX daar nooit heeft gepost. Valt hij toch door de mand. Hij beweert nu ook dat hij daar maandag is geweest op de rechtszaak, heb hem gevraagd wie hij dan was. Geen reactie nog.

   • @FeeX: helemaal met je eens. Ik denk dat Don je wil uitpluizen, waarom weet ik niet. Alexandra vond ik ook een goede documentaire.

   • Dat was ook een inkleuring en invulling terugblik vanuit de persoon zelf .
    Niet dat stiekeme gefilm van Martijn.
    Op nu jij zijn er wekelijks vermissingen vanuit instellingen.
    Heeft geen Mcccangehalte..

   • @Xara
    Tuurlijk heeft FeeX daar nooit gepost, net zomin als teigert.
    Als ik naar de wc moet, ga ik thuis wel.

    Trouwens, Frides Lameris heeft inmiddels sommatie te pakken van Yehudi, Q. volgt?
    Die auteursrechten-wetsartikel kan ze toch eens flink de das omdoen.
    Ook citaten mogen niet zonder meer.
    Door het gestook van Mauritz dachten ze dat ze goed zaten met verwarring zaaien, tja zo simpel is het dus allemaal niet. Geloof ik niks van.

    Ik wens jullie alle een prettige nacht.

   • Josée zegt: november 2, 2013 om 17:57
    Dat is dan weer het mooie van Bou.

    FeeX zegt: november 2, 2013 om 21:34
    @ Josée, Wel netjes van Bou.

    Ik las ook ergens dat ze zichzelf een goede moderator vond, en ik las dat ze schreef dat ze kritiek toelaat. Maar volgens mij weet iedereen op Swapichou dat dit niet waar is. Af en toe komt er iemand kritisch doorheen, maar die verdwijnt weer net zo snel, zodat er voor 99% alleen reacties overblijven van ‘voorstanders’ (meelopers en hielelikkers) , ze verwijdert ook gerust met terugwerkende kracht berichten van mensen die geband zijn.

    Met andere woorden, de complimenten van Josee en FeeX vind ik betrekkelijk.

   • @Vrouwentong,

    als je me citeert, doe het dan volledig, alsjeblieft.
    Dus:
    Dat is dan weer het mooie van Bou. Ze trapt die hielenlikker en plein publique weer zijn hoek in.
    Dat zie ik een Kat, een Vrijland, een Wim, een OlympicZion, noem ze alle honderd maar op, niet doen
    Eerlijk is eerlijk (*zelf ban heeft bij Bou*)

   • Excuus @Josee,

    Mijn punt is dus dat als je het mooie van het moderator beleid afzet tegen het lelijke aan haar moderatiegedrag, dat het geen compliment waard is.

    En ja ik heb een verschrikkelijke hekel aan dat mens, dus sorry dat ik er zo bovenop duik

   • @ FeeX
    Bou stelt dat ze geen ip adressen vrijgeeft na het klemmende verzoek van Don.
    Het ‘verzoek van Don’ kun je ook opvatten als een poging tot dreigement, of zo.
    Maar goed.. ik weetniet waarom Don het zo nodig vind om mijn Ip adres te willen achterhalen, of wat zijn beoogde doel is.
    Maar Bou stelt deze niet vrij te geven, netjes toch?

   • @ Vrouwentong..
    Bedoelde ik..
    *mompelt in zichzelf*
    FF in de war is, en zichzelf voor de rest van de avond trakteren gaat op een ban.

   • Mooi voorbeeld Ruud.
    Meestal doet ze dit in de ochtend, geeft ze even een sneer, laat het een uurtje staan en dan wist ze alles.
    Ik heb het idee dat dit o.a. met controlezucht te maken heeft.

 10. Bou
  Er zit ene ‘feitje’ daar weer over die vingerafdrukken van ‘de fiets’
  Bou ‘leest’ er wel vaker overheen, of corrigeert het niet.
  Beetje ‘slordig’

  FeeX:
  14 december, 2012 op 14:13
  Waar kan ik het officieel bevestigd vinden dat er geen vingerafdrukken op de fiets zaten?
  Link?

  Beantwoorden
  mr. drs. Bou:
  15 december, 2012 op 10:12
  Beste FeeX,

  Nergens! Die fiets is niet op sporen onderzocht! Hij is teruggegeven aan de eigenaar, die werkte bij het landbouwmuseum. Daar woonde ook Ludger Dill in zijn “Pipo-wagen”. Ludger maakte, naar men zegt, ook wel eens gebruik van die fiets.

  Bron..
  http://www.boublog.nl/2012/12/13/argusoog-radio-over-de-zaak-vaatstra/#comment-18713

   • Ik snap best dat de plottertjes hun eigen theorie willen pushen, maar ze pakken het verkeerd aan. Ze stappen heel snel over het bewijs tegen boer Jasper heen, maar zijn er geen moment in geslaagd dat op een overtuigende manier te ontkrachten. Verder dan algemeenheden over DNA bewijs en speculaties over de manier waarop de bekentenis van boer Jasper tot stand zou zijn gekomen komen ze niet, terwijl het DNA bewijs zelfs in de contra expertise gevalideerd werd en algemeen bekend is dat boer Jasper direct bekende, zonder dat er druk opneem werd uitgeoefend.

    Zolang ze dat niet weten te ontkrachten is hun alternatieve geschiedenis helemaal niet aan de orde.

   • @ Josée.
    Ze hebben intussen wel een hele fietsenstalling aan rijwielen beschikbaar daar in de boeken..
    We hebben er hier al eerder over gehad dat ‘gefiets’ door complotland.
    Geen spoor aan geloofwaardigheid kunnen vinden van dat Gekeverhaal.
    De moeder van Spencer moet wat hebben afgereden met de fiets die nacht en ochtend?
    Of zo?
    Maar goed..
    Die fiets zal nog wel door blijven spoken in complotland…
    Waarvan akte..
    En ook niet relevant, eigenlijk.

   • Maar die fiets van Spencer heeft wel *Kuch*’een hoofdrol.’
    (En dubbelrol)
    Die fiets van Marianne was dus’ min of meer de leenfiets van het dorp’
    Dat begreep ik ervan.
    Maar goed, niet meer relevant.
    Ik bedoel..
    Jasper kreeg waarschijnlijk een stijve bij zijn bevallende koe, of zoiets.
    Ging fietsen, en kwam aan zijn gerief.
    Of zo.
    Ik weet niet of zijn koeien ook zelf kunnen afkalveren, enzo.
    Hangt van het ras af.
    Maar goed,er komt ook bloed aan te pas.

    ik vind het heel triest voor Friesland dat het ‘een bekende was’
    Of dat het ‘de gemeenschap’ heeft verscheurd.
    Dat gebeurd.
    Zelf vind ik het slordig dat de rossige haarkleur niet het aantal verdachten elimineerden.
    Ik bedoel Jasper is verdachte Nr 13 ( o, jee occult)
    Er is er zelfs 1 OPGEGRAVEN.
    Lekker dan..
    En die andere 11 levenden, hebben het ook niet prettig gehad…
    Roddel enzo.
    Ze hadden beter ene Ali kunnen opvoeren die ‘ daar’ zijn straf uitzat.
    Was de hele circus tevreden.
    Jatognietdan?

    Het blijft natuurlijk wel een kostbare blunderonderzoek.
    Het ging zelfs zover dat er een verplichte vrijwillige, maar dringende DNA onderzoek moest komen.
    Vond ik wel ‘Onschuld bewijzen’ had ik indien oproep ‘uit principe’ niet mijn medewerking verleend.
    Maar goed..
    Het werkte wel. had ik niet verwacht, zeker niet.
    Of, iemand verwacht die…. een ellenlange ellende meebracht.
    Dus niet, fout gedacht.
    Gewaardeerde kerkbestuurder..
    Hmm, religie..
    De 10 geboden in het wetboek zou voldoende moeten zijn.

 11. @jeroen het ergerlijke eraan, als ze zo liegen, dat de vaste reaguurders het ook nog geloven. Je ziet dat gebeuren, zinder dat je kan reageren. Waarschijnlijk kent iedereen hier dat gevoel. Daarmee is eigenlijk ook alles over de plotters gezegd, de ene liegt en bedriegt terwijl anderen mak volgen.

  • Teiger denkt eigenlijk niet dat het gelieg klakkeloos overgenomen wordt.
   Het is meer dat het op dat moment in hun straatje past, zij gebruiken elkaar.
   Je ziet aan zo’ n Zeeman en Capelle dat ook dit verhaaltje dan ergens stopt,
   Teiger blijft positief.

 12. LOL:
  donquijotte November 2, 2013 at 2:42 pm · ·
  Nujij is een zionazi vehikel van Sanoma waar volop gecensureerd wordt om de publieke mening te beïnvloeden. Die tijd en energie die ze daar insteken bijv. in de zaak Vaatstra moet toch betaald worden. Wie zou dat betalen denk je? Juist dat kan alleen de overheid/OM zijn uit “geheime” potjes. WOB verzoek in deze heeft dan ook geen zin is gebleken.

  Nee, is niet zo. Sanoma was vroeger VNU. Uitgevers stonden er toen al bekend om dat ze redelijk star zijn. Ik kan het weten, heb de eerste gesprekken al in 1997 gehad. VNU werd overgenomen door Sanoma, een Fins bedrijf. Het blijft een kut bedrijf, ik kan niet anders zeggen.. maar dit zat er al tijden aan te komen. Ik liep daar een paar jaar geleden nog rond, waar die foto is gemaakt. En nee, ze hebben dingen niet goed gedaan, maar om er een complot achter te zien?? They wish!!! 🙂

  Met nu.nl gaat het trouwens nog steeds goed, en zal het ook blijven gaan. Ilse (ja want die is ook opgenomen) heeft het altijd goed gedaan daar. Digitalisering, heb er genoeg aan mee gewerkt 🙂

  • Mensen die demmink niet veroordelen of die geloven in WD zijn verhaal zijn op nujij natuurlijk betaalde krachten, dat kan niet anders. Die zitten daar niet omdat ze zich kapot te lachen om types als vantours en donkey shit.

   • De Demmink en Vaatstralink heb ik nooit ‘gezien’
    Die link lag bij Kat en Co.
    Wel Zou ik niet Op Pim F hebben gestemd.
    Postuum viel mij zijn achterban pas op.
    Opmerkelijk wat dat te weeg bracht.
    Maar goed,kreeg het ook niet echt mee.
    Of was met andere dingen bezig.
    Die week staat mij wel bij, eigenlijk.
    Puinhoop paars is ongelezen.
    Kollummer stront heb ik wel gelezen.

    Maar goed, de plaatselijke politiek is voor mij eigenlijk ook meer van belang.
    Dat omdat ik woon, enzo.

   • Ik was die wellusnietus en kreeg ook terecht een ban. Wat ik zei was waar, maar te persoonlijk en AD hominum en dat mag niet, dat is duidelijk. Wat Johnny niet begrijpt is dat die discussies over demmink altijd hetzelfde gaan en iedereen al 100 keer een ban heeft gehad. Het is aan de redactie o de regels te bepalen en dus kan je er aan meedoen of niet, eigen keuze. Johnny is namelijk die Koekwous van een koos woudenberg.

   • Oh, je bedoelt toch die Koos die altijd onder eigen naam reageert en anderen verwijten maakt die dit niet doen, behalve dan natuurlijk diegene die zijn kletspraat gelooft?

 13. heb je weer eens problemen Nieuwsbreker? Graag even normaal taalgebruik hier. Als je iets op je lever hebt mag je het best spuien, maar hier kan ik niet zoveel mee.

 14. Ja, Micha is nu definitief het ergste uitschot dat ik ken. Nu plaatste hij weer een stukje uit de dagboeken van Maaike online en vermaakt zich erover dat Spencer zo stukzat na de dood van Marianne, dat hij wel voor de trein kon springen. Heeft verder geen enkele nieuwswaarde, maar een geestesziek figuur als Micha krijgt daar natuurlijk een klein stijfje van.

  Wat is het toch een smerige klootzak en wat hoop ik dat Micha eindelijk eens op een effectieve manier aangepakt wordt door justitie.

  Ik ben er klaar mee dit alleen nog maar Micha te verwijten. Dat die site nog bestaat en dat Micha nog vrij rondloopt heeft vooral te maken met de totale incompetentie van justitie. There. I said it. Wanneer gaan die nou eens normaal hun werk doen?

  • Waar ik zo langzamerhand toch wel bang voor begin te worden, is dat als justitie niet ingrijpt, dat Micha op enig moment gewoon doodgeschopt wordt op straat ( ik zou daar geen voorstander van zijn). Blijkbaar kan het recht niets voor je betekenen als Micha je stalkt, hoont en lastert en staat hij zo ver boven de wet, dat hij hier tot in lengte van dagen mee wegkomt. Dat kan volgens mij nooit lang meer goed gaan.

   Er hoeft maar een slachtoffer van hem vigilante te gaan en het is al einde verhaal met Micha. Vandaar een dringende oproep aan justitie om even normaal hun werk te doen, want dit kan niet goed blijven gaan.

   • Zijn stukje heeft geen enkele informatieve waarde, toont niets aan over de moord op Marianne, het is puur leedvermaak om iemand die door het misselijke gestalk van complotgekkies helemaal wanhopig werd. In wezen viert Micha de menselijke schade die hij aanrichtte in zijn stukje. Daar is hij trots op. Waarheidsvinding is bij deze leugenaar nooit aan de orde, het gaat hem er vooral om zoveel mogelijk mensen te beschadigen.

   • Chris heeft gelijk.
    Ik zei al dat het op een sekte leek..
    Internetsekte.
    Bijna een terreurorganisatie gezien er grof geschut wordt ingezet tegen ‘de ongelovigen en afvalligen’.
    Niet echt/echt niet integer..

  • Het antwoord ligt mogelijk in het feit dat een democratie en bijbehorend rechtssysteem slechts kan functioneren bij het vertrouwen dat zijn inwoners er in heeft. Mensen die het systeem niet accepteren, lak hebben aan alles, daar is ons strafsysteem niet op gebouwd. Kan je alleen indelen bij de lichte vergrijpen. Je kan hoogstens een paar kleine straffen krijgen, je kan eindeloos in beroep gaan. Door de komst van het internet is de mogelijkheid om te beledigen,smaad te plegen en te lasteren ernstig toegenomen. Er zou compleet nieuwe wetgeving moeten komen. Alleen bedreiging wordt nu serieus genomen. Maar dan nog, als er strengere wetgeving komt, dan wordt dat een lange discussie waar het recht van meningsuiting ophoudt en waar het een grens overschrijdt. En mensen die bewust de grenzen opzoeken kunnen altijd weer ontsnappen door teksten te verwijderen, aan te passen of door iemand anders via de Kaaimaneilanden te laten posten. Dat hou je nooit tegen.

   Ik geloof dus niet dat het Recht zomaar een antwoord zal hebben op deze ontwikkelingen. Ook Wim zal er hoe dan ook met een lichte straf vanaf komen, omdat er voor smaad enzo altijd lichte straffen gegeven worden, het gaat in dat soort zaken meer om het principiele gelijk dan om de strafmaat.

   Hoe stop je het dan wel ?

   Zou bv Wim stoppen als de broer van Stephanie een freefighter was geweest en Wim een paar tikken op zijn neus had verkocht met het verzoek de naam van zijn zus overal te verwijderen. Ik denk zelf dat Wim dan wel zou stoppen, maar zijn aanhang of andere complotters zouden van Wim een martelaar maken en zijn teksten via andere websites verspreiden. Geweld is dus gelukkig geen oplossing voor de langere termijn.

   Dan blijft er eigenlijk nog maar 1 ding over. Kleine kinderen kennen dit al, als ze voor het eerst verstoppertje spelen. Je handen voor je ogen en de wereld is weg. Negeren dus. Doen alsof het er niet is. Er geen aandacht aan besteden. Beter kan je volgens mij een complotter niet straffen.

 15. Ja mee eens. Micha Kat doet dit doelbewust. En dat maakt het zeer kwaadaardig.

  Dit gedrag is bovendien structureel, en heeft aantoonbaar niets met ‘waarheidsvinding’, ‘journalistiek’ of ‘vrijheid van mening’ te maken.

  Er is dus idd geen reden meer om Micha Kat en zijn gedrag te blijven tolereren.

 16. Don Sancho P. heeft trouwens -onder genot van- de gehele nacht aan de voeten van zijn Dulcinea (Bou) liggen jammeren. Dulcinea Bou was hier niet van gecharmeerd en heeft vanochtend alles verwijderd.

 17. @ M.I.A
  Daar zal Don niet blij mee zijn.
  Valt zijn podium weg.
  Mogelijk dat Bou er ‘last van krijgt’ in haar mailbox en onzinnige beschuldigingen.

  Bou heeft wel gelijk dat het haar site is, en dat Don geen orders hoeft uit te delen.
  Maar goed.. dat lossen ze zelf wel op.

  • Barracuda | 3 november 2013 13:10
   Ik denk dat Wicher Wedzinga gelijk heeft: ‘De meervoudige kamer zal zich over de zaak buigen en daar zal zich een herhaling van zetten voordoen. Het verzoek om getuigen te horen zal worden afgewezen en Dankbaar zal de rechtbank wraken. Uiteindelijk zal hij worden veroordeeld wegens smaad.’

   Maar Wimmetje is weer eens in een rancuneuze bui vandaag, slaat weer wild om zich heen, terwijl hij volgens mij zelf al weet hoe dit afloopt.

   Sander sluit dus ook een aanvullende maatregel niet uit. Er zit tegenwoordig veel in het spectrum tussen een vergoedinkje en de TBS.

   • Ze hoeven alleen zijn site te lezen om te zien dat Wim graag publiekelijk mensen met naam en toenaam aan de schandpaal nagelt.
    Daar is niet veel voor nodig.
    Chris weigerde een stuk te schrijven, van Ana was het niet positief genoeg, etc, etc. etc
    *zucht*
    Genoeg getuigen daarvoor die dat kunnen bevestigen.
    Wim levert het bewijs ook zelf aan…

   • @FeeX idd. Wim delft in zekere zin zijn eigen ‘graf’. Chris Klomp legt zijn verbanden verrassend ontnuchterend. Helder stuk.

  • Ofschoon het in dit draadje geloof ik niet over WimP mag gaan, vind ik Wim’s laatste stukje woordenkots echt schokkend, met name de alinea waarin ie de fam. Vaatstra door het slijk haalt omdat ze “de nobele zoektocht van Maaike” zouden belemmeren. Voor zover ik nu begrijp heeft Maaike wel degelijk in de afgelopen tijd benaders en wel met de mededeling:
   “voor de laaste keer LAAT ME MET RUST, ik wil NOOIT geen contakt meer met jou en je bende incl Klaske”

   maar claimt Wim doodgewoon dat haar laptop is gebruikt door haar kinderen. Ik heb het heel sterke idee dat dit gewoon weer een hersenspinsel is waar geen enkel bewijs voor is maar wat voor Wim “wel waar moet zijn want anders kan het niet”.
   Als het echt zo is dat de moeder Wim op deze manier laat weten er niet van gediend te zijn, en Wim gaat tóch op deze manier door, dan is het echt een 100% psychopaat.
   Ik heb hier geen woorden voor. Ik word hier echt woest van.

  • Als er hier iemand is, die wild om zich heen slaat, is het Wim wel.
   Chris Klomp heeft blijkbaar een open zenuw geraakt.
   Als dat niet zo was, had Wim gewoon zijn schouders kunnen ophalen over zoveel beuzelpraat, en gewoon kunnen gaan tennissen of zijn kids naar hockey kunnen brengen..
   Wim radicaliseert de laatste tijd snel.
   We gaan nog gekke dingen met hem beleven.
   Hele gekke dingen.

   • Voorlopig krijgt Chris de wind van voren door de ‘bedankbaartjes’
    ‘Ieder weldenkend mens’ *kucht* snapt dat Wim de situatie verkeerd inschat.
    Hij blijft in zijn eigen gedachtepatroon hangen.
    Alsof Chris hem veroordeeld heeft tot een onderzoek..
    (Ik hoop wel dat Wim de uitslag daarvan tzt ook publiceert.)
    *Dat dan weer wel*

   • Sekte van Wim? Ik zie hier gedaantes verschijnen die hun ziel aan diverse sektes hebben verkocht en hun geweten sussen met een onschuldig veroordeelde.
    -Swapichou;
    -Barracuda;
    -Disputax.

    P.R man They knew doet gratis reclame.

   • Was van de week al toen hier bezoek kwam van zijn nieuwe oprui-maatje en het artikel gelijk erboven op. Een giftige cocktail.
    Yehudi heeft inmiddels al wat werk verricht, het hele zaakje komt er slechter en slechter uit te zien voor Wim, straks is Mauritz er als een haas vandoor.

   • Brak systeem.
    Cookies verwijderen en je kan zoveel duimpjes klikken als je maar wilt.

    *zichzelf 10 duimpjes UP geeft*

 18. Oei, mijn reactie op RC op KLOL lijkt er te doorheen te komen. Probeerde deze reactie op hem nog te plaatsen, maar toen ging Micha’s site weer onderuit:

  @RC

  Dat verwacht ik niet, maar dat neemt niet weg dat eerst de bekentenis en het DNA bewijs van tafel moeten voor je doorkan naar de volgende ronde en het zinvol is om naar andere scenario’s te kijken. Is niet alleen mijn mening en hoe bewijsvoering in het algemeen werkt, maar zo werkt het vooral ook juridisch. Dat complotters, die inderdaad niet bij de rechterlijke macht of justitie horen en al helemaal geen direct betrokkenen zijn weinig mogelijkheden hebben om dat te onderzoeken doet daar verder niets aan af. Is jullie probleem.

  Maar zie je wat je doet? Je haalt de Puttense moordzaak eruit en hebt het over allerlei bizarre verhoortechnieken, terwijl boer Jasper niet onder druk gezet werd, maar al voor het verhoor plaatsvond bekende. Je roept wat algemeenheden over verhoren, net als Micha hierboven naar wat algemeenheden over DNA bewijs linkt. Daar krijg je het misschien voor jezelf mee weggeredeneerd, maar in zijn algemeenheid telt dat niet als weerlegging.

  Je doet de advocaat van boer Jasper daarnaast ook onrecht aan. Zijn uitgangssituatie was een verdachte die al bekend had voor het verhoor zelfs maar begonnen was en ik denk dat hij daarvan uitgaande zijn client uitstekend verdedigd heeft. Door Jan Vlug denken we nu allemaal dat een psychopate lustmoordenaar een sympathieke family man is. Dankzij die strategie heeft boer Jasper nu geen levenslang met TBS, dan heb je je werk als advocaat toch echt goed gedaan.

 19. En wat de complottertjes als sekteleden betreft. Sektes en nieuwe religieuze bewegingen onderzoek ik al sinds het begin van de negentiger jaren. Hielp Karin Spaink (met veel anderen) nog met het online houden van Geheime Scientology documenten waardoor ik als “Suppressive Person” te boek sta, onderzocht occultuur en esoterische jeugdbewegingen uitgebreid en publiceerde daarover op de site en in boeken van Peter Koenig / CESNUR, infiltreerde nog bij een sekte die van een moordaanslag verdacht werd en werd daarom nog jarenlang gestalkt, woonde rituelen bij van iedere bizarre urban sekte, van de Jehova’s getuigen tot aan de Santo Daime kerk, volgens mij weet ik wat een sekte is als ik er eentje zie. De complottertjes zijn zo’n sekte.

  Enerzijds omdat het een quasi religieus systeem betreft (lees ook deze studie http://www.frontiersin.org/Journal/10.3389/fpsyg.2013.00424/abstract), maar anderzijds o dat ze zich op dezelfde bizarre en repressieve manier gedragen als sektes. Hier een checklist van sektarisch gedrag, volgens mij is de score toch echt 100%.

  Compare these patterns to the situation you were in (or in which you, a family member, or friend is currently involved). This list may help you determine if there is cause for concern. Bear in mind that this list is not meant to be a “cult scale” or a definitive checklist to determine if a specific group is a cult. This is not so much a diagnostic instrument as it is an analytical tool.
  ‪ The group displays excessively zealous and unquestioning commitment to its leader and (whether he is alive or dead) regards his belief system, ideology, and practices as the Truth, as law.
  ‪ Questioning, doubt, and dissent are discouraged or even punished.
  ‪ Mind-altering practices (such as meditation, chanting, speaking in tongues, denunciation sessions, and debilitating work routines) are used in excess and serve to suppress doubts about the group and its leader(s).
  ‪ The leadership dictates, sometimes in great detail, how members should think, act, and feel (for example, members must get permission to date, change jobs, marry—or leaders prescribe what types of clothes to wear, where to live, whether or not to have children, how to discipline children, and so forth).
  ‪ The group is elitist, claiming a special, exalted status for itself, its leader(s) and members (for example, the leader is considered the Messiah, a special being, an avatar—or the group and/or the leader is on a special mission to save humanity).
  ‪ The group has a polarized us-versus-them mentality, which may cause conflict with the wider society.
  ‪ The leader is not accountable to any authorities (unlike, for example, teachers, military commanders or ministers, priests, monks, and rabbis of mainstream religious denominations).
  ‪ The group teaches or implies that its supposedly exalted ends justify whatever means it deems necessary. This may result in members’ participating in behaviors or activities they would have considered reprehensible or unethical before joining the group (for example, lying to family or friends, or collecting money for bogus charities).
  ‪ The leadership induces feelings of shame and/or guilt iin order to influence and/or control members. Often, this is done through peer pressure and subtle forms of persuasion.
  ‪ Subservience to the leader or group requires members to cut ties with family and friends, and radically alter the personal goals and activities they had before joining the group.
  ‪ The group is preoccupied with bringing in new members.
  ‪ The group is preoccupied with making money.
  ‪ Members are expected to devote inordinate amounts of time to the group and group-related activities.
  ‪ Members are encouraged or required to live and/or socialize only with other group members.
  ‪ The most loyal members (the “true believers”) feel there can be no life outside the context of the group. They believe there is no other way to be, and often fear reprisals to themselves or others if they leave (or even consider leaving) the group.

 20. “Dat Maaike die email niet geschreven heeft is een feit. Allee Richard Winter wil er niet aan en de bewijzen niet zien. Dat willen trollen nooit.”

  Wim, het is dat je domme volgers hebt, die het verschil tussen feit en bewering niet kennen. Je noemt het hier demonstratief een feit, maar weet dat het bullshit is……. Laat die bewijzen dan zien dat Die mail van een ander komt.

  • Wim heeft me alweer geband (vanaf het moment dat ie me maar een ‘trol’ noemde). Ja, ik was Richard. En ik weet nu dus zeker: Wim heeft geen enkel feitelijk argument dat Maaike achter hem staat. Tot vandaag hield ik die mogelijkheid nog open, maar Wim’s argument is dus niks anders dan “dat schrijft Maaike mij niet, want ik ken Maaike. en ik weet zeker dat ze me dat nooit zou schrijven”.

   En dat noemt ie dan “een feit”. Weet je, ik denk dat ie dat echt gelooft, ik denk dat ie echt het verschil niet snapt tussen een feit en een persoonlijke overtuiging. Ergens is het ook wel zielig.

   Maar goed het echte feit van de dag is dus dat Maaike ‘m wel degelijk te kennen heeft gegeven of hij en Klaske haar ajb met rust willen laten. Wie was Klaske ook alweer? O ja, dat was een van de initiatiefnemers van het benefietconcert in 2006 om 40.000 euro te verzamelen voor het houden van een grootschalig DNA-onderzoek. Toch frappant dat juist zo’n DNA-onderzoek nu in 2013 hetgene is dat Wim en Klaske zo vervelend in de weg zit.. Je zou het zelfs als ironie kunnen opvatten.
   http://www.waldnet.nl/wn/nieuws/14915/www.snackhusburgum.nl

   • Je had hem goed bij zijn ballen, @Barend.

    Jou bannen was het enige wat hem nog restte om zijn huid nog te redden.
    Navrant is, dat hij hiermee inderdaad bewijst, dat hij een sekte leidt.
    Beleefde, goed onderbouwde kritiek is beslist niet welkom.
    Wat overblijft is wat menselijk wrak- en drijfhout.
    Precies dezelfde mensen, die applaudisseren, als Micha zegt, dat de aarde hol is.
    De seniele P.S.M.Welbergen, die vanuit zijn luie stoel Spencer durft uit te schelden.
    Een of andere kwijlende idioot, die onsamenhangend over gele en rode vlaggetjes lult.
    En nog een paar, die ik vergeten ben.

    Zo triest dit.

   • Wat een apart mens hé, die Lidy.
    Vast reageerster bij Bou, Steven Brown, de Roestige Spijker en zo meer.
    Bij haar heb ik altijd het idee dat ze heus wel beter weten in wereldvreemd.
    Daarbij heb je het gevoel dat ze zich verheven voelt boven je, een verwaande vrouw

   • Oops, wist niet, dat dat filmpje hier gelijk werd ingebed als ik alleen een link intik.
    Sorry admin, haal maar weg.

   • maar weet iemand hier wie die Ineke en Wilma nu eigenlijk zijn waar Wim aan refereert? Is Ineke een van de andere kinderen? Ik heb net nog een mail gekregen van ‘m; daar begint ie ook weer over die Ineke, maar ik kan er eigenlijk geen touw aan vast knopen hoe ie nu tot het argument komt dat Ineke die mail geschreven heeft.
    Het is echt bizar hoe dat kronkelt in zijn hoofd. Ik raak ondertussen wel benieuwd naar dat psychiatrische rapport straks bij de meervoudige kamer. Ik wil wel aardig wat geld zetten op de narcistische persoonlijkheidsstoornis, maar dat ligt zo voor de hand dat vast niet veel oplevert bij de bookies.

   • Hoi Josee,
    dank. Maar zo ging het niet helemaal; ik heb Wim even gemaild om ‘m vriendelijk te bedanken voor de ban. Daarna kwam er een mail terug, met de gebruikelijk riedel dat ik moest bellen en zulks en dat ie z’n excuses wel zou aanbieden als ik kon bewijzen dat dit m’n echte naam was, etc. Wim gebruikt altijd z’n zogenaamde ‘openheid’ om ervoor te zorgen dat het altijd om de poppetjes moet gaan zodat er niet meer over de inhoud gediscussieerd wordt.
    Punt is: ik wil helemaal niet dat ie de ban opheft. Ik wilde weten of Wim daadwerkelijk feitelijke argumenten heeft waaruit blijkt dat ie niet is uitgekotst door Maaike, en die heeft ie dus niet. Nu besef ik hoever ie gaat in z’n hersenkronkels, en oprecht gezegd: het shockeert me.
    Ik denk nu echt dat zelfs wanneer Maaike huilend of schreeuwennd aan z’n deur zou staan hij nog steeds wel een argument weet te fantaseren dat dit niet echt Maaike’s echte mening is. En als ie er écht niet meer onderuit kan: dan doet Maaike er ineens niet meer toe, en gaat ie toch gewoon door.
    Maar ik hoef dus helemaal niet meer op z’n website te reageren.

   • @ Barend.
    Je punt is duidelijk.
    Goed gedaan.
    Maar Wim wil er niet aan.
    “Het gaat hem niet om Marianne, maar om de klootzakken van het O.M”
    Met zijn ‘containers vol bewijs’ blijft hij terugkeren op zijn Vaatstra riedel.
    Zijn aanhang sterk en versterkt hem, andersom ook.
    *Was hij glazenwasser van beroep dan had hij deze status nooit gehad.?*
    Maar goed Vergeer blijft rustig..?

   • @Barend
    Wims trucjes zijn saai en voorspelbaar.
    Je zou een computerprogramma kunnen schrijven, dat zich als Wim gedraagt, zonder dat iemand het verschil zou merken.
    Op het moment, dat onomstotelijk vast komt te staan, dat M. toch echt bezwaar maakt tegen publicatie, dan gaat hij zich beroepen op zijn burgerplicht, die zwaarder zou tellen.
    Dat hebben we al zo vaak gezien.

    Over 40 jaar recyclet hij nog steeds weggesluisde fietsbanden met een keeldoorsnijdend gebaar.

   • @ Josée.
    Komt (indien Wim zijn zin) in de boeken als het langst gevoerde proces ooit…
    Nadat hij alle rechters in Nederland heeft gewraakt.
    Of zoiets..
    Dat denk ik wel.

    *zucht*

   • @ Barend.
    Ik had er al een onaangenaam gevoel bij Klaske met die Wim telefoongesprekken.
    En Argusoog radio.

    *Wel ben ik blij dat deze zaak haar carrière geen opstap gaf*

  • Oei, ze zijn wel van de leg van mijn reacties zeg. En dat ik op basis van mijn toch vrij uitgebreide ervaring met zulk soort clubjes constateer dat de complottertjes alle kenmerken van een agressieve sektarische beweging hebben werd gisteren alleen maar bevestigd. Op KLOL, op de site van Chris Klomp, ze maakten de waarheid van die stelling evident.

   Op mijn eigen site vertaalde ik al een paar jaar geleden het artikel Goeroe Waanzin en de zieke groepsprocessen die daar beschreven worden zie je toch echt terug bij de complottertjes. Overigens zijn de ziektebeelden van goeroes, middle managers en gewone sekteleden verschillend:

   De goeroe (Micha, Wim):

   ……In deze case zal zichtbaar gemaakt worden, dat ‘Guru-side TIDS’ door een roofdierachtige, antisociale pathologie gekenmerkt wordt, die soms criminele proporties aan kan nemen met alle verwoestende gevolgen van dien…..

   …..de vooruitzichten van ‘Guru TIDS’ zijn niet hoopvol. Als de goeroe status van een individu onderkend wordt en studenten beginnen deze te bevestigen, wordt een waansysteem gemaakt dat zichzelf bevestigt. Anekdotisch bewijst suggereert dat hier geen exit voor is. Het bevestigen van de pathologie is de centrale rationale van zo’n toxische gemeenschap, die opgezet is als ‘perpetuum mobile’. het kan zelfs de erosie van populariteit weerstaan waaronder zelfs popsterren en beroemde acteurs lijden. vanuit een cynisch perspectief kan je vaststellen dat de positie van goeroes te benijden is, maar in dat geval zouden we luizen en andere parasitaire wezens ook een hogere plek op de evolutionaire ladder toe moeten kennen.

   De middle manager (Bou, Martijn, MoM, etc)

   Transitionele TIDS ontwikkelt zich in sommige slachtoffers van ‘Student side TIDS’ na een langdurige periode eerlijk gestreefd te hebben naar de gunst van de goeroe. Transitionele TIDS ontstaat alleen als het aangemoedigd wordt door de goeroe en wordt gekenmerkt door gevoelens van superioriteit, identificatie met het dominante beeld van de goeroe en vertrouwen dat men zelf ook de goeroe status zal bereiken. Transitionele TIDS patiënten nemen de rol van intermediairs aan binnen de TIDS gemeenschap. Ze geven boodschappen van en aan de goeroe door, regelen financiële zaken en helpen slachtoffers van ‘Student-TIDS’ aan hun geloofspapieren. Transitionele TIDS manifesteert zich vaak in subtiel en grof antisociaal roofdieren gedrag dat zo typisch is voor ‘goeroe-TIDS’. Transitionele TIDS ontwikkelt zich gewoonlijk in een cyclisch patroon waarin de kenmerken van ‘Student-side TIDS’ (ambitieuze hoop en een laag zelfbeeld) afgewisseld worden met de manische kenmerken van Guru-TIDS (zelfverheerlijking en megalomanie). Hierdoor wordt een maalstroom van op wanen gebaseerde activiteiten op gebaseerd die gemanipuleerd wordt door de goeroe om zijn egen pathologische behoeften te bevredigen.

   ‘Transitionele TIDS’ patienten worden verscheurd door de spanning tussen enerzijds ambitie en hoop en vernedering en wanhoop aan de andere kant. Vaak onderdrukken ze hun affecten, waardoor ze een rigide, serieuze houding hebben. Ze proberen ieder gevoel voor humor in zichzelf te verwoesten en zijn het slachtiffer van een intense innerlijke verdeeldheid. Ze lachen dan ook heel weinig, behalve wanneer de goeroe een grapje maakt. Vaak zullen ze proberen een grapje te maken dat in hun ogen een reflectie van de ‘spontane’ stijl is, maar slagen daar zelden in. Ze horen alleen de valse lach van de ‘Student-side TIDS’ slachtoffers, die proberen in het gevlei te komen bij een discipel met een hogere status. Transitionele TIDS slachtoffers worden op die manier opgesloten in hun persoonlijke rigiditeit en omringd door een extreem conformistische en voorspelbare sociale omgeving, een soort bevroren hel waar ze alleen uit kunnen vluchten tijdens aanvallen van zelfverachting.

   En het gewone sektelid:

   ‘Student side TIDS’ kan zich al ontwikkelen na een betrekkelijk korte onderdompeling in de tantrische Goeroe-student relatie. De wortels van deze vorm van TIDS liggen in het gevoel van een student, dat ze in het werkelijk wonderbaarlijke karakter van wereld geloven, maar er zelf niet mee in contact kunnen komen. Als gevolg van drugs, romantische avonturen, reizen of andere emotionele stimulanten hebben ze de indruk dat ze zo af en toe een glimp van die andere magische werkelijkheid mochten opvangen. Als ze in verbinding komen met deze werkelijkheid, kunnen ze ontsnappen aan de saaie wereld waarin ze zich opgesloten voelen. Tantra is doorgaans ongeschikt voor studenten die zich diepgaand intellectueel in willen spannen in hun zoektocht naar spiritueel bewustzijn. In plaats daarvan trekt het studenten aan die houden van mystieke vocabulaires, esoterische symbolen en een pantheon van goden en godinnen. Spirituele zoekers die zich tot tantra aangetrokken voelen hebben enkele psychologische kenmerken gemeen met gokverslaafden, die een onwrikbaar vertrouwen hebben in hun eigen geluk en een gepassioneerd verlangen om grote beloningen te oogsten.
   Studenten van tantrische leraren hebben vaak last van een negatief zelfbeeld en willen zich om die reden verbinden met het glamoureuze zelfbeeld van de goeroe. Ze zijn geneigd om te geloven in hun eigen ‘bijzonderheid’, maar zijn er tegelijk van overtuigd dat ze geen transcendentie met hun eigen inspanningen kunnen bereiken. Om die reden plaatsen ze hun vertrouwen in esoterische tradities die beloven geheime kennis te onthullen. Tantrische leraren martelen hun studenten emotioneel door ze het ene moment te bespotten om hun emotionele en intellectuele inspanningen en op plagerige wijze hun inspanningsloze transcendentie te tonen en ze het andere moment genadeloos aan te vallen op hun gebrek aan offers in tijd en geld, die een bewijs zouden zijn voor de oprechtheid van hun devotie.

   Past allemaal naadloos op de complottertjes. Dus uit onderzoek blijkt dat complotclubjes pseudo religieuze bewegingen zijn, als je naar de checklist met repressief sektegedrag kijkt scoren ze 100% en de groepsprocessen die plaatsvinden zijn ook al identiek aan sektes.

   If it walks like a duck and talks like a duck, it probably is….. a duck.

   • Wat ik overigens wel bijzonder grappig vind is dat de complottertje van de rechtszaal hun “place of worship” maakten. Het ritueel doet me erg denken aan bedevaartgangers die naar Mekka gaan en in een rondgang de Shaitan stenigen.

   • Ik vrees dat je gelijk hebt, Jeroen: het zijn sektes. De niet-complottende kringen rond @frontaalnaakt zijn ook zo. Hoewel, die geloven ook in complotten: van hoerroepers tegen Peter, of zo. Domrechts tegen ruimdenkenden, die echter zelf helemaal niet zo ruim denken.

   • Jeroen je kunt er een boekwerk over schrijven.
    Met tips en adviezen voor als je te maken krijgt met deze sekteleden en hun voorgangers.

    Voor mijzelf vergelijk ik het altijd met groepsgedrag in de onderbouw van de basisschool.

   • “Voor mijzelf vergelijk ik het altijd met groepsgedrag in de onderbouw van de basisschool.”

    Ja, en aapjes op de apenrots, of honden/wolven in een roedel. Zulk gedrag is miljoenen jaren oud en daarom ook onuitroeibaar. Het zit in de genen.

    Ratio, verlichting, wetgeving: alles slechts vernisjes daarover heen. De echte drijfveren en patronen zitten veel dieper.

  • En Kat springt weer op.

   4 november, 2013 om 9:46 Streuvels zegt:
   @ Micha
   De feiten zijn dat Maaike een advocaat heeft ingehuurd om de publicatie van haar dagboeken te voorkomen. Ik heb in verband met deze recente zaak geen enkele uitlating van haar vernomen waaruit zou blijken dat die advocaat iets doet wat ze niet wil. Dat zijn slechts speculaties van Dankbaar en jij.
   Overigens zijn de dagboeken juridisch irrelevant; ze bevatten geen enkel bewijs voor de onschuld van Jasper of de schuld van iemand anders. Je misbruikt de gevoelsuitingen van een wanhopige (maar feitelijk onwetende) vrouw na de gruwelijke moord op haar dochter om een onmogelijke complottheorie overeind te krijgen.

   4 november, 2013 om 9:32 Micha Kat zegt:
   @Streuvels: hoe weet jij dat Maaike niet wil dat haar dagboeken worden gepubliceerd? Ze heeft inmiddels gezegd dat Moszkowicz haar is ‘opgedrongen’ door de clan rond haar ex-man Bauke. Je weet gewoon niet waar je het over hebt. Intussen probeer je op misselijk makende wijze stemming te maken tegen mij over de rug van Maaike Terpstra.

   Micha RAT..

 21. Goed werk geleverd hier en daar(de sekte van Wim).
  Domheid kan beslist vervangen worden door kwaadwillendheid.En dat in de glijdende schaal van kwaad tot erger.
  En ergernis.Bah.

 22. Ach kijk:
  http://www.verontrustevaders.nl/

  De heer Lameris heeft mail contact gehad met Maaike en besloten de dagboeken weg te halen van zijn site.
  Misschien dat de sommatie van Yehudi ook nog hielp, uiteraard daarover geen woord.
  Mag teiger concluderen dat dit contact tot voortschrijdende inzichten heeft geleid?

  • @teigertje Je bent me voor qua opmerking, maar da’s prima 😉 Er is iets raars mee aan de hand. Artikel komt eraan…

  • @ Teiger.
   Lameris zegt wel dat hij achter de theorie van Wim staat.
   Dus dat zou goed kunnen.
   Eigenlijk geeft Lameris nog eens (indirect) aan dat Maaike het niet wil,maar Wim..
   Ach, die blijft erbij dat Maaike maar gewoon moet schikken naar Wim.

   Ook dat artikel over Chris bij RIK was om de ‘Wimeffect’ te laten voelen.
   Bij Bram Bakker had het toch ook die ‘werking’
   Lijkt me dat Wim dat in zijn achterhoofd hield.
   Zelf zette hij geen reactie..
   Maar stuurt boze mails en ander gestalk.

   Lameris zou beter moeten weten, is met Ben ook erg ‘goedgelovig’ geweest.
   Nu staat hij stenen te gooien, naar de nabestaanden.
   Beschermt een moordenaar, die niet beschermd wil worden.

   Eerlijk gezegd, stromen van bloed, lijkt me niet hoorbaar.
   (Op you tube de offergeiten tenminste niet)
   Zal het wel aan een slager vragen.
   Ik denk eigenlijk dat Jasper dat zei, omdat hij anders mogelijk een necrofiel is, als Marianne tijdens de daad al overleden was.
   Dat is voor een gelovige wellicht nog erger?
   Jasper heeft dus Marianne ‘vaker’ vermoord, middels wurging en de extra en overbodige halssneden.
   Doder dan dood kun je niet zijn.
   Wurging en 3x snijden.. dat is wel erg dubbelop.
   Daaruit spreekt wel een agressie en angst uit.
   Om dan te stellen dat je ze hoort ademen, of het bloeden hoort.
   Bij omdraaien van een lijk kan er nog lucht uit de longen komen.
   Dan is het ook om zeker te zijn dat ze het niet ging navertellen.
   Vandaar ook mijn opmerking.
   Ik denk(hoop) dat ze het merendeel ook niet meer meekreeg.

 23. Dit vind ik toch de leukste manier van trollen:
  Ik heb gehoord dat de helft van deze betogers op mysterieuze wijze verdwenen is, en dat ze zijmn afgevoerd naar Antarctica om daar als slaven te werken in de ondergrondse nazi-steden. De hoofdvraag blijft natuurlijk: wat weet Demmink? Zolang Demmink niet onderzocht is blijven dit soort zaken gebeuren. Daar moet wat aan gedaan worden!
  http://www.klokkenluideronline.is/2013/11/frankrijk-staat-op-exploderen/#comments
  Complimenten voor de schrijfster 🙂

  • Hihihi.
   En dan ook nog het obligate:
   lees je eerst eens in voordat je dingen ontkent je moet niet alles geloven wat in de msms staat
   Prachtig!

  • Nog een pareltje, voor ie door Kat weggejorist wordt:
   Ik mis de link met Demmink en zijn nazi-ufo’s. Ik heb in ieder geval nog nooit het harde bewijs gezien dat hij er niks mee te maken heeft.

 24. Ik ben geen voorstander van plus/min.

  En daarom overweeg ik ook iedereen te minnen.
  (behalve mezelf)
  Gewoon omdat het kan…

  *Protesteren gaat… tegen Plus/min waardeoordeel*

Reacties zijn gesloten.