Существует железнодорожной станции! (update)

ANP-25063128-568x377

Even heel wat anders. Niemand zal het bericht ontgaan zijn dat we in een diplomatieke rel zitten naar aanleiding van een stomme dronken Rus. Dat gaat natuurlijk enorm uit de hand lopen want Nederlanders buigen niet voor terreur. Dapper zullen we deze dronkenlap het land uitzetten als ‘persona non grata’ door de BSB.

Rusland zal uiteraard terug slaan maar verslaan zullen ze ons niet!

En zoals wij dapper tegen de Duitsers streden door keihard te roepen  “Do ist der Bahnhof” als de Duitsers de weg naar het station vroegen zullen wij dit ook als verzet tegen de Russen doen! Daarom nogmaals! “Существует железнодорожной станции!

UPDATE!

104 thoughts on “Существует железнодорожной станции! (update)

 1. Pwnage!

  “Overzicht handelsrelatie Nederland – Rusland
  AMSTERDAM –
  De handelsrelatie tussen Nederland en Rusland is al jaren groeiende. Ons land exporteert jaarlijks voor zo’n 7 miljard euro naar het land.

  De helft (3,6 miljard euro) van de export bestaat uit machines en ander vervoermaterieel, maar ons land exporteert ook voor meer dan een miljard euro aan vlees , zuivel, eieren en bloemen. Vooral Nederlandse anjers zijn in Rusland populair.
  De Russische export naar ons land ligt met circa 17 miljard euro een stuk hoger, maar deze bestaat dan ook voor 90% uit olie, gas en andere minerale brandstoffen. Zo is het land goed voor ruim 30 procent van de invoer van ruwe aardolie in ons land.”

 2. Hahaha deze is leuk! “Я просто хочу воспользоваться этой возможностью, чтобы жаловаться на Светлану, который не связался со мной после того как я перевел деньги для нее билет в Нидерланды”

  • Русские, иногда кажется, что другие группы населения, каждая пердеть чувствуют себя дискриминацию, но что может быть. Курс никогда не говорил так Это всегда другой, и связи с отрицанием возможности и преступное поведение не политкорректно. Нет, русские тогда: чести, раненых эго и око за око, зуб за зуб. Представьте себе, что мир думает, что у вас нет пениса. Да, те русские, которые приезжают туда, которые хорошо интегрируются с Западом. Так же, как те, другие группы населения. Москва является способ быть хороший посетить в качестве туриста. И Medovoecha также хороши, также. 😛 :-O 🙂

  • Должны ли мы получить собирается на водку сегодня вечером?

   • Zo zie je maar weer JDTV wat een “geweldige” man deze Poetin is.
    Echt top.
    En dan nog even wat drugs op het schip van Greenpeace binnensmokkelen maar dat kan hem nog eens aardig gaan opbreken, dat peopverhaaltje.
    Wist je trouwens dat zo’ n 120 russen 35% van het vermogen van Rusland hebben.

    Om nog maar niet te zwijgen over hoe ze met geestelijk en lichamelijk gehandicapten omgaan en dat heb ik zelf mogen ervaren.

  • Имел наш заговор Терса ничего с гласностью и перестройкой…

 3. Overigens weet ik nou niet wat het echte verhaal is. Die diplomaat beweert dat een dochter van hem aan haar haren getrokken werd door de politie, terwijl de politie beweert dat die kinderen aan hun haren door de tuin getrokken werden. Ook zijn er onduidelijkheden over wie er nou langskwam, die diplomaat beweert dat het een soort paramilitaire groep in camouflagepakken was.

  Prima, dat verdrag van Wenen. Vanaf nu moet de ambassade in Rusland alleen nog maar bemensd worden door homo’s, lesbo’s en travo diplomaten.

  • Die vent moet straalbezopen geweest zijn om zo’n rel te schoppen.

   Normaal gezien worden dit soort incidentjes heel stilletjes opgelost want beschamend voor Rusland, en vervelend voor Nederland. Dat wijf schijnt overigens de hele straat in puin gereden te hebben, die diplomaat schijnt zijn dochter aan de haren naar binnen gesleurd te hebben vervolgens een paar flinke tikken gegeven en de politie stond erbij en keek ernaar. Wat moet je dan? Ik durf te stellen dat de arresterende agent hem niet eens geloofde met z’n diplomatieke paspoort, ze hebben hem immers (van horen zeggen) in zijn onderbroek gearresteerd. Nou ja we zien het wel.

  • “door hun vader aan hun haren door de tuin getrokken werden” bedoelde ik. Nouja, het is verder toch alleen maar FSB en belangenbehartigers van mafiosi wat daar op de ambassade zit. Verklaar ze maar allemaal persona non grata.

   Het is ook niet zo dat de Nederlandse economie op z’n gat ligt als we ook de handelsbetrekkingen verbreken, ontsluiten we wel ergens een aziatisch groeimarktje. Nu gaan die russen ook al “economische sancties” treffen, gaan ze natuurlijk weer zitten zieken met exportproducten, zoals eerder met tomaten. http://www.nieuws.nl/economie/20131009/Russen-richten-pijlen-op-Nederlandse-zuivel

   Ik zeg: eer aan jezelf houden, Iran-style handelsboycot inlassen en koude oorlog heropenen. Heb liever nog wat extra geupgrade nucleaire lange afstandswapens dan die JSF’s, Poetin kan het krijgen zoals hij het hebben wil.. Die fuckers beginnen sinds het Syrië debacle te denken dat ze nog “players” zijn, terwijl je ze alleen maar economisch hoeft te raken en ze vallen al om.

   Het is van groot belang dat Poetin zich wat beter dan nu realiseert hoe irrelevant hij is op het wereldtoneel. Dat doe je door hem economisch te raken en stoïcijns de eigen verliezen daarin te incasseren. die krijgen we wel weggemasseerd.

  • Хороший слоган для нового витка в Demmink пропаганды, вы знаете…

 4. Even OT… werkelijk prachtige documentaire van RTV Oost over een Staphorster vrouw die door wil dringen tot het mannenbastion van de SGP en ehh “geblockt wordt”. Ze is zelf heel ruimdenkend en bezoekt zelfs diensten van andere geloofsgemeenschappen, wat haar door haar dominee behoorlijk kwalijk wordt genomen. Volgens mij is de biblebelt aan het eroderen.

  Eén stukje vond ik in het bijzonder mooi, dan blijkt dat ze een homoseksuele zoon heeft wiens huwelijk ze niet bijwoonde omdat ze dan problemen zou krijgen met haar kerk. Vanaf 21:40 moest ik erg aan Anass denken. Die jongen heeft het er zelfs over dat hij constant zelfmoord zat te overwegen, omdat hij niet in dat keurslijf kon en wilde leven.

  Kijktip: Houdt G’d van vrouwen?

 5. Ben nu dat gesprek tussen Micha en Wim aan ’t luisteren. Whow, da’s ook lekker handig.
  Ze zitten gewoon hun ongegeneerd hun strategieën uit te doeken te doen. Levert interessante informatie op, vooral over hoe vervormd beiden op hun eigen manier redeneren en erin staan.

  “Hey, maar ik heb ook ‘t rechtbankverslag nu hè?”
  “O, oja!?!”

  Testimonium paupertatis à gogo. Zou bijna zeggen, bedankt Wim, voor je openheid!

  • Ik heb net het gesprek tussen Micha en Jan Vlug beluisterd. Daar krijgt Micha toch een “In your face…” Mooi gesprek, absolute winnaar Jan Vlug. Vlug: “Maar lieve schat…..”. Vlug laat zich absoluut niet framen door Micha.

   Micha is dan weer wel zo hoffelijk om aan het einde nog even te melden dat ie het waardeert met Vlug zo’n goed gesprek te hebben.

  • Ben halverwege met Kat-Vlug… Vlug komt idd wel vrij nuchter en open over. Hij gaat het gesprek gewoon rustig en inhoudelijk aan, geeft zelfs aan dat hij regelmatig zijn site leest… LOL. Had Micha vast niet verwacht.

 6. Ik zit er door heen en sta op het punt om op te geven. Ik wil dit leven niet meer, ik ben 24 en het enigste wat ik wil is terug naar mijn ex vriendin om een gelukkiger leven te leiden. Zit godverdomme achter een schermpie nieuws te brengen.

  • … en als het dan nog eens écht nieuws was, iets nieuws dus, dan had je je misschien wat gelukkiger gevoeld. Je kunt trouwens altijd bellen hoor, (0900) 1450 of Nu Praten.

   Waarom ben jij trouwens niet als verslaggever te plaatse in Zoetermeer? Kun je je Burgerbevrijdings-topic een doorstart geven, met écht breking nieuws!

  • Alex, je hebt geen vriendin of whatever nodig om je goed te voelen.
   Zoek het gelukkigvoelendstofje in jezelf….

   • Teiger heeft het gelukkigvoelensdstofje wel gevonden.
    Iedere dag een paar leuke dingen, voor een ander en voor jezelf.
    Als je zelf niet gelukkig bent kun je een ander ook niet gelukkig maken.
    Woepi.

    • Maar als je een ander gelukkig maakt jou dat zelf ook gelukkig. Ik maak graag de hondjes gelukkig, heerlijk om ze zo door de velden te zien draven. Dat wekt me altijd weer op als ik eventjes down ben.

   • M’n laatste geluk(kweil)momentje was toen ik naar de serie van Dr.Quinn zat te kijken en er een mooie man en zijn Swapichou voorbij kwam.

  • Hoi Alex,

   Wat M.I.A. zegt, Jouw geluk behoort niet afhankelijk te zijn van anderen, jouw geluk zit lekker in jezelf en zo hoort het ook en zoals Sander ook al aangaf als je zo rot voelt praat er dan gewoon over met mensen die er voor zijn. Dat lucht enorm op en helpt. (ervaringsdeskundige is)

   Sterkte!

   Swap

  • Ha, die Alex.
   Ik geef je dit episteltje;

   Mensen, laten we niet te snel oordelen.
   Sommigen willen de wereld verbeteren door voeren ludieke acties, anderen denken door maar veel kritiek te schrijven de wereld te kunnen veranderen.
   Wat mij dan wel van het hart moet is het volgende:
   Sinds een aantal jaar verdiep ik me in spiritualiteit. En met spiritualiteit bedoel ik de verkenning van mijzelf, andere mensen en alles om mij heen. Met verkenning bedoel ik de zoektocht naar het werkelijke zelf, de essentie van het leven op geestelijk gebied (en natuurlijk volgt het lichamelijke daar ook uit). En met die verkenning ontdek ik misschien zelfs het Goddelijke.
   Met die verkenning leerde ik het concept ‘ego’ kennen. Het ego als onze ‘persoonlijkheid’. Zo leerde ik ook dat ik het ego niet ben. Ik ben eerder ‘die ik ben’. Dus ik ben in wezen niet AntiSoof, of hoe ik ook heet, ik ben niet mijn dagelijkse bezigheid noch het mens in mijn sociale structuur. In wezen ben ik nog steeds dezelfde als die ik was toen ik nog in de baarmoeder was (en misschien die ik ervoor was en misschien later zal zijn, wie zal het zeggen).
   De lagen die daar (op dat onschuldige onwetende kind) later opgekomen zijn ( op dat niets…) zijn van latere datum en een goed hulpmiddel om te functioneren in het dagelijks leven.
   Maar goed, waarom meld ik dit alles?
   Nou, dat doe ik omdat er mensen zijn die denken iets te willen veranderen (ten goede) maar niet scherp genoeg zijn (van geest) om ook maar iets werkelijk essentieels ten goede te kunnen verrichten.
   De filosoof Plato wees daar al op;
   Ken u zelve (want anders kunt u niets werkelijk kennen.)

   Dus alle goede mensen die iets voor de wereld willen betekenen en een eind willen maken aan onrecht: begin met je zelf te leren kennen.
   Leer dat je eerder leegte bent dan je ‘ego’, eerder liefde dan haat, eerder licht dan duisternis.
   Want voordat je jezelf (wat dat ook is) kent, is er niets te doen. Want als je niet eens weet WIE dat doet, hoe kún je dan iets doen?
   Ik weet, het klinkt als vaag, maar eerlijk, als je het eenmaal ziet dan is het eigenlijk allemaal heel logisch.
   Maar goed. We zijn allemaal geconditioneerd en zullen deze conditioneringen moeten inzien voordat we de conditioneringen van een ander kunnen of willen beteugelen (hebzucht, zelfzucht, lust enzo).
   Dat wilde ik nog even melden.
   Tenslotte,
   Alles waar energie in wordt gestoken groeit.
   Wees dus alert waar de energie in wordt gestoken.
   Steek het liever in het goede dan het slechte,
   Want als men energie in het slechte stopt, dan groeit het slechte,
   Als men energie stopt in het goede, dan groeit het goede.

   En dat wil natuurlijk niet zeggen dat de krankzinnige slechtheid niet gestopt moet worden.
   De vraag is wel hoe. Waarom. Wie doet dit? Wie is dat slechte? Een mens? Een ‘ego’?
   Een misleid wezen?
   Want natuurlijk zijn er bendes op de wereld. Mensen die samenspannen ed.
   Maar toch… Ook dat zijn mensen. Een ieder is betoverd door de illusie van het ego.
   Zonder dit inzicht is er geen mogelijkheid om de wereld te helpen. Naar mijn mening.

   Met vriendelijke groet,
   Soof

   (Maar geniet eerst en vooral van dit leven, het is al kort genoeg)

   • Heb je mijn reactie gelezen de avond dat je voor de eerste keer ging reageren hier Soof? Over de stiltewandeling die ik wel eens doe?

    Wat je het laatste opschrijft, tussen haakjes, ben ik het van harte mee eens.
    Positief in het leven staan brengt positieve energie.
    Toevoeging:Je kunt iets negatiefs ook ombuigen naar iets positiefs.

    En Swapichou, je hebt gelijk dat het je gelukkig kan maken als je een ander gelukkig maakt. Teiger is er wel van overtuigt dat je zelf gelukkig moet zijn als basis.
    Soms is de ander gelukkig en jijzelf niet, kan ook.

  • Ja ja, en dan dat stukje wat ze geschreven heeft op haar site. (ahum).
   Ik begrijp die vrouw echt niet, totaal niet, en het maakt ook eigenlijk niet uit.
   Ze snapt gewoon niet hoe het leven in elkaar steekt, ze denkt iets op te kunnen bouwen uit andermans ellende. Privé, Story nivo.
   Heel recalcitrant gewoon en super ja ultra dom.

   Van dit negatieve gaan we iets positiefs maken.
   Namelijk dat er geen hond meer is die Myra nog gelooft en dat ze snel weg is met haar genep.

   • Als ze de Liefde maar heeft. Zo niet, tjsa dan is het inderdaad niks. Myra, vertel; ‘Heb je het licht?’

   • Persoonlijk vermoed ik dat Myra uiteindelijk helemaal niet ‘zo’ wil zijn of doen, zoals we haar hier leren kennen. Kennelijk houdt haar iets tegen, zit haar (nog) het één en ander in de weg om haar mede-internetters écht open en positief tegemoet te treden. Iets met ervaren onrecht. En iets met (of tegen) Joden. In een gunstig geval is het slechts een fase in een proces.
    Natuurlijk speelt Myra een soort ‘spel’. 😦 De meesten hier doorzien echter haar stijl en ‘technieken’. Dit heeft Myra zelf ook wel ontwaard, we zaten vorige week immers middenin een discussie met/rondom haar, waaraan zij zich onttrok in plaats van het inhoudelijk aan te gaan. Lees voor de gein maar eens terug en herken…
    Ik heb een beetje het idee dat Myra ‘ergens’ haar zinnen op heeft gezet, tot een bepaalde overtuiging is gekomen. En op basis daarvan begin dit jaar haar website en interviews is begonnen. Vraag me inmiddels wel af wat haar motto, give conspiracy a change, waard is. Inhoudelijke, opbouwende repliek hierop van Myra is wat mij betreft welkom!

 7. @Teigertje (waarom zie ik geen beantwoorden onder jouw bericht, maar dit terzijde, zal wel iets technisch zijn.), ja, ik las jouw reactie en was zo perplex van jouw (lieve) bericht dat ik in mijn ogen moest wrijven.
  Met groet,

  • De reden dat ik hier ben gaan reageren is dat hier veel mensen zitten met verschillende ideeën en achtergronden. Zo ik leer/lees ik er wat van bij.

   Ik weet ook niet waarom er geen reactiemogelijkheid onder mijn vorige berichtje stond, zal wel weer zo’ n dingetje van WP zijn.

  • @antisoof: de link beantwoorden staat alleen maar als iemand een bericht plaatst, als iemand daar op reageert, en jij wilt daar weer op reageren moet je een beetje naar boven scrollen.

 8. Hahahaha, driemaal hilarisch mini-college. Researcher Capelle doceert leest zijn comment van 22 minuten maar even oldsKool voor. Mag de rest raden hoe vaak het woord Barracuda wordt genoemd.

  Over de Soziale Dienst, seks dating-lijnen, een stripcursus voor langdurig werkloze mannen, de participatiesamenleving ennuh… nou ja, een mondsnoerend bloK dat mondsnoerende logica belooft, maar niet bezit. Nou BarraKuda, eat your heart out!

  Francis’ wens aan alle Barracudianen: nog veel sarcastisch leesplezier!!!

  @Francis, waarom nou zo boos, vanwaar die getergdheid?
  @LordOneHoop, meen je nu echt wat je daar zegt?

 9. @Jeroen
  Nog even over de montage van je filmpjes van vorige week. Zal ik ze voorlopig gewoon achter elkaar zetten? En heb je ze toevallig in een ander formaat (dan .flv), liefst raw? Heb ze voor nu geconverteerd naar .avi, is best te doen. Tel er trouwens 8; de 9e geeft een error.

 10. Haha, Micha heeft ‘m door:

  OPROEP: ALLEEN MASSALE AANWEZIGHEID VAN DE NEDERLANDSE BURGER KAN DE ZWARTE MAFIA OP DE KNIEEN KRIJGEN

  Maar ja.. die gaat dus niet massaal aanwezig zijn.

  De reden waarom hij weer verstek laat gaan bij zijn eigen proces is al helemaal bezopen:

  Micha werd reeds twee maal gerarresteerd rond zittingen in het Haagse Justitie-spookhuis waarvan een keer (11-2-11) na zijn eigen zitting. En toen was er nog niet eens sprake van zijn positie op een geheime blacklist van Justitie die de pedo-mafia blijkbaar carte blanche geeft voor het toepassen van dwangmiddellen! Nee, het zou krankzinnig zijn als Micha in deze omstandigheden zijn eigen beulen tegemoet zou lopen!

  Hij erkent dus dat hij die niet bijwoont omdat hij een laf figuur is die wel zo “moedig” is om misdrijven te plegen, maat niet om de consequenties daarvan onder ogen te zien, ook al probeert hij het alsnog zo maximaal mogelijk publicitair uit te melken. Werd hij die twee keer onterecht gearresteerd? Bepaald niet.

  • Grote jongen hoor, gewoon een ordinaire ophitser is het.
   Wat een dramatische woorden weer, zo vaak al dezelfde langspeelplaat gehoord nu.
   Een grote ballon met lucht die op knappen staat.
   Lekker Eric, kun je het mooi alleen doen. Echte vrienden gaan voor elkaar door het vuur nietwaar!

 11. Nog even over Rusland: ik moest gisteren wel even even glimlachen bij de uitzending van Nieuwsuur. Zin: “Russen en Nederlanders begrijpen elkaar niet altijd even goed door verschil in cultuur en mentaliteit. Russen geloven niet in toeval en geloven dat achter alles een reden zit”.
  In dat verband snap ik Martin zijn pro-Russische stukjes ook weer wat beter :).

  • Is dit nou aan te raden om helemaal te beluisteren tijdens de uitgelopen vrijdag-graftakkenweer-borrel? Of jaag ik er alleen maar mensen mee weg 😮 Miles Davis garandeert gelukkig het minimumniveau, dat sowieso 🙂

   • In dezelfde week als de toenadering tussen Kat en Dankbaar.
    Maar jezus, dit zijn toch geen gesprekken meer.
    Ik kan me er heel moeilijk bij concentreren.

  • Het koningshuis gaat ook op staatsbezoek/vakantie/handel drijven etc in landen waar vrouwen koopwaar zijn, kinderarbeid verricht wordt.
   Dus waarom dan niet naar Poetin?

 12. Beste,

  ‘Ik zit in een smerige cel, alleen, geïsoleerd van de rest.’ Dit schrijft de Nederlandse Faiza Oulahsen, een van de Arctic 30, in een aangrijpende brief die vandaag in de Volkskrant staat. Vandaag is het de 30ste dag dat zij onterecht in een Russische cel zit voor vreedzaam protest tegen olieboringen bij de Noordpool. Wij laten de Arctic 30 niet zitten. Jij toch ook niet?

  ‘Ik heb nog hoop, ik moet wel, dat houdt mij op de been. Feit blijft dat er van alles kan gebeuren.’ Aldus Faiza vanuit Moermansk. Sluit je nu aan bij ons wereldwijde protest en laat Faiza de hoop niet verliezen.

  Klik hier voor de vrijlating van de Arctic 30. Je steunt dan ook onze petitie voor de bescherming van het Noordpoolgebied.

  Lees de brief van Faiza, deel hem met je familie en vrienden en vraag of zij ook voor Faiza in actie willen komen.

  De verzoeken voor borgtocht zijn inmiddels voor vrijwel iedereen afgewezen. Faiza, Mannes, Sini, Ana, Peter en de anderen blijven voorlopig achter tralies. Boren in het Noordpoolgebied is een aanslag op de natuur en een bedreiging voor ons allemaal. Wie daartegen durft te protesteren verdient geen eenzame opsluiting en een mogelijke celstraf van 15 jaar, maar aanmoediging en steun.

  Met vriendelijke groet,

  Jorien de Lege, campagneleider klimaat en energie

Reacties zijn gesloten.