Over alles enzo..

Zo, dat was het weekendje wel weer. We zijn behoorlijk genoemd op de site van Steven Brown. Waar is Swap trouwens, Swap ik mis je!!

vakantie

Maar goed, ik moet weer een nieuwe post maken, want we krijgen momenteel bijna rond de 200 reacties op een draadje. Ons bescheiden blogje wordt nog wat 🙂

Martijn is weer eens op dreef. Hij gaat nu Russisch.

Dit vind ik enge comments: 

martinvrijland

Waarom ben je eigenlijk homofoob als je zegt dat homofilie niet de biologische natuurlijke standaard is en je je op die manier niet voort kunt planten?
Misschien heeft hij wel een punt. En misschien is dat beeld van het homofoob zijn wel een bewust gekozen stigma.
In zekere zin heeft Poetin wel een punt.
En iedere gesubsidieerde zender heeft een zeker propagandistisch doel, maar dat valt ZEKER te zeggen van de Westerse zenders en persbureau’s.

 

Brrrr… hij heeft echt een hele slechte kronkel in die hersens van hem.

 

338 thoughts on “Over alles enzo..

 1. Shhhhhhhh….. Mier A) voert een ware mediatorspraktijk zo laat op de avond…
  Stoor ze niet, dan doen/worden ze zelf wel 😮

  dooooooooof, een pot w’rop je’n dek-sel doet
  reeeeeee-de-twis-ten is een kuuuuuuuuunst
  miiiiieer-a-laaaa ont-fermt zich o-ver hen
  faaaaa-bu-leus, het is een guuuuuuuuuuunnst
  soooooo-dom zal ‘m dan maar waaaaaannt
  laaaaaaaaa, wie doet die Kat dat naaaaaaaaaaa
  siiiiiiiiiiiiii, je hoort en ziet maar raaaaaaaaaak
  en dat brengt-ons weer-bij doooooooooooooof!

  (pom pom pom poooooooooom).

 2. Zo, heb ‘t allemaal gelezen en bekeken. Wat mij betreft worden er ware woorden gesproken en vinden er de nodige onthullingen plaats. Voor ’t eerst vind ik het zowaar interessant wat bij Mi Ra La gebeurt…bepaalde zake even buiten beschouwing latend. Zonder zelf partij te trekken, begrijp eigenlijk niet zo waarom zij Sietze zo verdedigt, terwijl Capelle de een na de andere kritische vraag voor z’n voeten krijgt. Dat is toch niet enkel omdat Planting in haar uitzending zat?

  Francis zegt onder meer: Dit zijn de vragen: Waar is het geld? Waaraan wordt het besteed? Wat is er in al die tijd nu werkelijk bereikt? Of mensen hem daar of hier nou een loser vinden of niet, dit zijn toch wel de vragen waarover het zou moeten gaan. Niet alleen bij Kat, maar ook bij Vrijland en consorten. Wie de schoen past, trekke hem aan. En anders helpen anderen wel een handje 😉

  Wel pijnlijk voor Zeevat weer, dat zijn profetieën nu wederom voor hemzelf op dreigen te gaan –we komen in een Tijd dat de Waarheid in het Ware Licht komt te staan– Ja Arend, dat geldt ook voor jou. En voor drs. Willemuyn. Ook spiritueel valt vroeg of laat alles op zijn plek-je.

  Wat die burgerarrestaties betreft: Joris ziet die nivotweeërs al komen 🙂

  Wel jammer trouwens dat instructiefilmpjes van de Politieacademie niet gedeeld mogen worden… mwah, misschien wel beter ook. De gestropdaste schatjes. ’t Zou een mooi zootje worden daar in anarchistenland 😯

  • @Sander ja dat klopt allemaal wel, krijg bij deze man tevens het idee dat er heel wat meer speelt dan hij nu zegt. Het is geen man om te benijden, maar een baan zoeken wil misschien wel helpen.

   Als het waar is overigens dat ze ergens een stekkie aan het zoeken zijn in Europa met donatiegelden(hahaha ik zie weer de bratwursten liggen bij Gretha), dan zijn al die volgertjes wel heel gigantisch bij de neus genomen.
   Mensen wordt wakker, zou ik zeggen.

 3. De mailboxen slaan verder weer roodbruin uit, maar zal jullie een volgend filmscript besparen. De titel van het jongste Kattebelletje spreekt immers al genoeg tot de verbeelding:

  Victoria en de serial killer

  Deze keer een alternatieve servicerecensie* dan. Want de ingehouden krolsheid spat weer in 1080p van je scherm af. Micha viel al meteen uit z’n rol, maar verbeterde zich door ‘mij’ snel door ‘ons’ te vervangen, want klokkenluiden doen we natuurlijk in meervoud!

  Verder ging ik bijna rare dingen horen (op 2’52’’–2’53’’), gepreoccupeerd als ik ben qua seks en schatjes. De rest is eigenlijk te ernstig/triest/pijnlijk/genant** om de spot mee te drijven, maar zal toch een korte poging ondernemen.

  Lekkere eufemismen weer. Als het allemaal klopt, vertelt Vic dus dat ze daar in minder dan een minuut is verkracht door die Garda. Onvrijwillig bezwangerd, dus. Waarop Micha het behaagt Vic te vragen hoe ze zich voelde direct nadat dat gebeurde. Na een grafische uiteenzetting van na volspuiten omlaag druppelend sperma, bij de entree in de tegenoverliggende Spar na haar vlucht, haast Micha zich wat kanaalreferenties te maken, Vic af te kappen en een ware cliffhanger erin te smijten: we hebben het nu maar over 2 van je 6 kinderen gehad, later komen we misschien nog op die andere kinderen, daar is ook heel veel over te vertellen… JaaaaaaH, stay tuned, hou ‘m hier, hou ‘m knoerthard, blijf kijkeeeeeeeeeuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhh!

  De PA van Martijn reageerde vanavond zeer steekhoudend op zijn vorige post-filmpje: heb je haar geketst ofzo. PATS! Die mag je in je zak steken Micha!

  * Beste Victoria, ik wens u oprecht het allerbeste, maar bij Micha bent u aan het verkeerde adres. ’t Is net porno; het is even leuk, geil, spannend en veelbelovend, maar daarna komt de kater. Of vindt u de Kat in de zak. Ook uw kids bewijst u volgens mij geen dienst met deze escapades (verbastering van to escape…), maar daar ga ik niet over.
  ** Aanhalen wat volgens u van toepassing is

  * kattenslaapje gaat doen *

  • Aangepakt zegt ze, ze weegt hier duidelijk af wat ze moet zeggen maar verkracht durft ze niet te zeggen. Nee, want dan heb je overduidelijk heel snel een aanklacht aan je broek hangen hé. Verder natuurlijk met veel drama de aftermath, het druipen van de sappen, hier zijn de nep-plottertjes heel goed in. Ze is gewoon inderdaad een vrouwtje wat de beentjes niet bij elkaar kan houden, geen middeltjes gebruikt en niet met de consequenties kan omgaan.

   Voor iedereen is het zo duidelijk, voor Micha ook volgens mij maar hij denkt dat als hij maar genoeg drama in het verhaal legt zijn volgers er wel instinken.
   Was immers altijd al zo.

   • Auw. Deze dan, van Stout: Victoria zou, om het zeker te weten, ook een psychopatentest moeten ondergaan. Psychopathie bij vrouwen komt voor…..helaas.
    Ze worden langzaam wakker, lijkt het.

  • Goed, we proberen ’t weer eens een keer.
   De beide valse verklaringen tegen mij gedaan door Antonie Johannes Wijers en Willy Aaltje Bruins ,beide op verschillende politie bureau s gedaan dragen een code bij Medewerker slachtofferzorg ,de een is H.E.Boer en de ander Todo Hgladmin met aanhaling teken enkel daarachter .De laatste betekent natuurlijk Todo ,Spaans voor alles volgens mij ,dan Hgladmin ,HAAGLANDEN ADMINISTRATIE .Dus alles naar Haaglanden Administratie !!!

   – Dat ‘enkele’ aanhalingsteken dat je ziet staat daar ter afsluiting van de geciteerde tekst. Dit is standaard en heel gebruikelijk bij aangiften. Aan het begin van de inhoudelijke aangifte kun je het eerste aanhalingsteken vinden. Het zijn daarbij tweemaal twee dubbele aanhalingstekens (“ en ”) en geen enkele (‘).
   Todo Hgladmin betekent niets anders dan ‘to do administratie politie Haaglanden’. Dus: de medewerker van de administratie moet eventuele doorverwijzingen naar slachtofferzorg inplannen, maar in dit geval dus niet omdat aangever dit niet wenst.
   – Dus, Ben: die ‘codes’ zijn heel gebruikelijk en daar zit geen woord Spaans bij.

   Hey, Ben. Doe die foto van Demi op je Facebook eens vervangen door eentje van je eige, wil je? Voor haar is het ook niet fijn dat klasgenootjes haar foto zien en in verband kunnen brengen met vermeend satanisch ritueel kindermisbruik. Als je dwangsom-Arend achterna wil, zie je sowieso je kids niet thuisgeplaatst. Doe het voor je meiden, gun in elk geval hen wat anonimiteit.

   En nog één extragraties tipje huh. Doe eens stoppen met het plaatsen van herhalio’s en artikelen van 2 jaar geleden. Het werkt averechts als je in 1 maand 17 keer dezelfde post voorbij ziet komen, of nieuwsberichten uit 2011 moet lezen als BREAKING NEWS. Zo denken je lezers na een tijdje: laat maar met die malloot, we weten het nu allemaal wel. Is dat wat je wil? Oh wacht.

 4. Hahaha, lees net de commentaren bij tante Don in dat stukje over Pieter. Wat zijn het toch ook een lekkere krotenkokers:

  “Pieter kun je meer vergelijken met de bange gehoorzame ambtenaartjes die onze Joodse landgenoten in W.O. II geheel onverplicht een enkeltje Auschwitz hebben bezorgd. Echt gevaarlijk waren de Gestapo en de SS. Die waren ideologisch gemotiveerd. Jeroentje, heeft daar wel wat van. Als thelema-fundamentalist, hangt hij een bizar geloof aan dat sterk verwant is met de stinkende bronnen waaruit de Nazi’s ook hebben gedronken. Kan natuurlijk toevallig zijn, maar…….”

  Overigens schreef ik hier nog het een en ander over proto fascistische elementen in de OTO en veel van het gedrag dat ik daar beschrijf zie ik vooral terug bij complottertjes. Vooral als ze claimen “wakker” te zijn. Dit stukje vind ik van toepassing op de plottertjes:

  “These Thelemites consider themselves as ‘subjects’ — while non-Thelemites are ‘objects’ — as in Crowley’s “the slaves shall serve” or Grosche’s “things, objects, material”. In occult terms the Thelemite is a dichotomist, seeing themself as a superior being or a ‘chosen one’, while everyone else is as nothing. This sort of Thelemite lives in a world ruled by good and evil; of course, as a superior being these Thelemites might reach a level that is above that — but nevertheless the world below the abyss is only black and white. Thelemites are trapped in such relationships; all are victims and culprits, masters and slaves, Gods and sub-humans, and this is mirrored in their language when they describe their critics.”

  Past natuurlijk naadloos op de plottertjes.

  • En nee, Thelema put op geen enkele wijze uit dezelfde bronnen als het nazisme. Nazi’s waren eerder van de Ariosofie -een racistische afsplitising van de theosofie-, het Thule genootschap en Vril. Is echt een volstrekt andere uithoek. Rudolf Steiner heeft nog meer met nazisme te maken dan Thelema, als je naar de bronnen kijkt.

   De maçonnieke charters van de OTO waren afkomstig van de Engelsman John Yarker en de “Hermetic Brotherhood of Luxor” is waar de seksuele magie in de hoogste graden vandaan komt. Die twee fuseerden en zijn de OTO (in al zijn vormen) van vandaag de dag. Heeft nul komma ruk met nazisme te maken.

 5. “r_vandenberg
  25 september, 2013 at 9:06
  Yo victoria heb je Kat ook verteld dat er enkele maanden geleden je 5e verzwegen kind direct is afgepakt na de geboorte? Waarom stond je trouwens al die tij zo cool te doen op facebook met een politiepet op van deze vent en dat je met hem hebt gezoend en alles? Als je misbruikt ben doe je dat toch niet? En waar is Camilla? En waar is Bowie? En waar is dat laatste kind zonder naam? Allemaal van die politie agent? Doei……..”

  De eerste reactie op KLOL onder het filmpje van “Victoria” die zogenaamd “ehhh aangepakt” werd door een agent wiens politiekantoor werd gesloten omdat er teveel gesekst werd, aldus mevrouw.
  Lieve mensen, hier in NL werden ook vele dorpskantoren gesloten maar dat had een andere reden.

  • Haha, had deze reactie net na jou er ook opgezet, gelijk er maar weer afgegooid.
   Ja, dankzij de E.U. bezuinigingseisen is er heel wat veranderd in Ierland.
   P.A. Victoria kent de kracht van het internet niet goed vrees ik.

 6. Djiezus. En dit is dus het risico van plottertjes, waar figuren als Kat en Vrijland toe aanzetten:

  “Een uiting van discriminatie die verbijstering oproept”, zijn de felle woorden van Eberhard van der Laan, burgemeester van Amsterdam. Hij refereert aan de ernstige mishandeling van een man op een homo-ontmoetingsplaats in het Vondelpark. Het blijkt te gaan om een homohater.

  In zijn wekelijkse column in dagblad Metro gaat hij in op het geweldsdelict. Hij noemt het incident een van de zwaarste in zijn soort.

  14 september jl. werd een 55-jarige man in het park aangevallen door een onbekend persoon. Het slachtoffer werd minstens tien keer gestoken in zijn gezicht, rug, arm en hand.

   • @Josée

    Hilarisch stukje, alsof Cyprianus maatgevend is voor ons seksueel handelen in de 21e eeuw. Die man is juist bijzonder pervers; in het kader van het kuisheidsideaal waarin iedere vorm van seksualiteit onderdrukt wordt sneden geestelijken uit die tijd geregeld hun geslachtsdelen af. Lees in die context bijvoorbeeld Of the Discipline and Advantage of Chastity. Over tegennatuurlijk gedrag gesproken.

    Wat dat betreft vind ik de opvattingen van Crowley over kuisheid toch interessanter:

    The chaste man, the true Knight-Errant of the Stars, imposes continually his essential virility upon the throbbing Womb of the King’s Daughter; with every stroke of his Spear he penetrates the heart of Holiness, and bids spring forth the Fountain of the Sacred Blood, splashing its scarlet dew throughout Space and Time. His Innocence melts with its white-hot Energy the felon fetters of that Restriction which is Sin, and his Integrity with its fury of Righteousness establishes that Justice which alone can satisfy the yearning lust of Womanhood whose name is Opportunity.

   • Wat mij vooral frappeert is de volgende zinsnede:
    (Kat in 1998:) “De extravagantie waarmee homoseksuelen zich in een samenleving kunnen uiten en nadruk kunnen leggen op hun seksualiteit, is wel een duidelijk en typerend kenmerk van een samenleving in verval.”

    Hij gelooft dat oprecht, maar het is een Cum hoc ergo propter hoc, om bij de latinisten te blijven.

    Bij Vrijland ligt dat veel banaler. Die is gewoon homofoob, en werd al helemaal lijp toen hij bij een leraar van school een boek van Gerard Reve in de kast zag staan.
    Het idee, dat hij destijds ternauwernood aan verkrachting en moord heeft weten te ontsnappen bezorgt hem waarschijnlijk nog steeds nachtmerries.

 7. Hahaha, zelfs de advocaat van Micha is er verder klaar mee:

  Door deze rechtszaken raakte Kat, ondanks wisselende successen in de rechtszaal, aan lager wal. Als wraak begon Kat de website klokkenluideronline waar hij een groot pedofielennetwerk beschuldigde van een complot tegen Kat zelf.

  Sindsdien leidt Micha Kat volgens zijn advocaat aan waanideeen. “Mijn cliënt heeft serieuze angstproblemen waarvoor hij zich laat behandelen”, aldus zijn raadsman Gerard van der Meer die tevens vertelde dat Micha Kat “voortdurende angst voor terreur en arrestaties” heeft. Kat voelt zich vooral bedreigd door een “joods-radicale organisatie”.

 8. Samenvatting nieuwe huilartikel: Het is allemaal Micha-bashing en demonisering, het ligt allemaal aan de ander, riduculiseert alle kritiek, is verongelijkt over de hoon en haat die Vic-gate oproept (ook bij eigen ‘achterban’), etc etc. Reden om hier deze keer op in te gaan: het STEEKT. Noemt Vic-gate hard core reporting en kondigt nogmaals aan dat er nog meer spectaculaire onthullingen volgen. Maar de uitsmijter vind ik wel weer: Wij hebben ons nog nooit iets aangetrokken van dit soort zaken en zullen dat ook nu niet doen.

  • Tja, fascinerend, maar vooral schrijnend, en zeker niet de eerste keer dat een ‘kromme’ in het getroebleerde leven van Micha Kat op een dergelijke manier ‘eindigt’.

   Je kan de koers van Micha’s (zelf)destructie vrij eenvoudig als een Archimedes spiraal uittekenen. Iedere keer wanneer hij weer in de volgende ‘kromme’ belandt wordt zijn wereld kleiner, intenser en dramatischer, maar volgt er weer een gelijksoortig pad. Echter raakt Micha zelf meer en meer van de realiteit verzeild. Als gevolg van zijn psychische aandoening moet hij zich voortdurend spiegelen aan zijn omgeving om een voor hemzelf acceptabel zelfbeeld op te bouwen. Des te enger, en vreemder de omgeving, des te ‘waanzinniger’ wordt Micha. En het is juist dat onvermogen om met realiteitszin in de spiegel te kijken dat Micha steeds dieper de spiraal induwt.

   Teken je de gang van Micha dus uit in een dergelijke spiraal dan zie je ‘eindpunten’ gemarkeerd met “berufsverbot” vanuit de traditionele media-wereld tot dit meest recente eindpunt vanuit de ‘satanisten-believers’. Iedere keer wordt de kromme kleiner, en ‘waanzinniger’, tot dat, en dat duurt volgens mij niet zo heel erg lang meer, er een full stop komt. De naald blijft hangen aan het einde van de laatste groef. Hopelijk voor Micha zijn er dan nog mensen over die zich om hem (kunnen) bekommeren, en die een ambulance voor hem bellen.

  • En dan speelt Micha de Demmink-kaart.
   Een kat in het nauw maakt rare sprongen en dit maakt voor mij weer heel duidelijk dat de hele kwestie Demmink jou niks kan schelen.
   Bratwursten vreten bij Gretha, je dingetje doen bij Victoria in Ierland, wazige tripjes naar Oostenrijk/Duitsland. En nu een Francis bij Myra/Puffelen die openbaar heeft gemaakt hoe je leeft en wat je plannen zijn. Heeft allemaal geen ruk te maken met Demmink maar met jou tomeloze egoïstische aard, zelfs je familie haal je door het slijk.
   Je kunt best terecht problemen hebben, gebeurt in de beste families, maar je draaft op alle fronten door. Lezers mogen geen vragen stellen want nu gaat Micha huilen en hij doet wel alles voor Demmink hoor!

   • Arend
    25 september, 2013 at 16:17

    Hoe kan iemand die als mens in zijn persoonlijk leven niet integer handelt en mensen als gebruiksvoorwerpen ziet, in zijn werk wel integer zijn? In dat werk neem je toch je menselijke persoonlijkheid mee?

    En verder nog deze reactie bij mevrouw van Puffelen:

    myrala zei op 25 september 2013 op 11:31:

    Ik snap werkelijk niet wat jij te maken hebt met de inkomsten van Kat. Je zegt dat het afkomstig is van donaties, wat ik sterk in twijfel durf te trekken. Maar stel dat het zo is: schrijft Kat de artikelen of doe jij dat?
    Antwoord ↓

    myrala zei op 25 september 2013 op 11:35:

    Als ik morgen naar de Bahamas op vakantie ga, vraag jij je dan ook af hoe ik dat kan betalen? Of vinden de gasten van mijn programma dan ook dat ze recht hebben op vakantie? Misschien heb jij een arbeidsovereenkomst getekend met Kat en heb je daarom recht van spreken, dat weet ik natuurlijk niet.

    Nou mevrouw, daar wil simpele teiger wel een antwoord op geven:
    Als je constant bedelt om donaties, wat jij ook doet en je ontvangt ze dan ben je wel degelijk verplicht, ja verplicht, te verantwoorden aan je donateurs/lezers wat er gebeurt met de donatie gelden. Dat moet jij doen, maar ook Kat ja zelfs zwart op wit.
    Verder blijkt er ook in ieder geval één stichting te zijn met daarin Vergeer en Kat en ook Vrijland participeert er in mee want die is met het artikel gekomen op Argusoog. Of hij ook daadwerkelijk staat ingeschreven weet teiger niet voor de duidelijkheid.
    Een stichting heeft een geldstroom, zo kun je ondermeer een creditcard aanvragen, dit maakt mensen nieuwsgierig.

    Ik lees nu dat jij eigenlijk zegt: jullie zoeken het maar uit, wij zijn aan niemand wat verplicht behalve aan werknemers. Nou mevrouw, zo werkt dat dus niet behalve dan bij dictators.
    Sterker nog; als mensen de verdenking hebben dat jullie de gelden niet goed beheren kan hiervan aangifte worden gedaan. Aangifte van oplichting.

    Misschien dat er hier mensen reageren die er meer van weten maar volgens mij zit ik redelijk warm met mijn tegenargumenten.

    Ik ben overigens nog steeds nieuwsgierig naar deze stichting en hoop dat Zeevat het hier eens komt uitleggen of desnoods elders betreffende wie er staan bijgeschreven in deze stichting en om over hoeveel geld het gaat.
    Ik neem aan dat de lezers/volgers van deze mensen ook wel eens zouden willen weten hoe het zit.

   • @teigertje

    Volgens de KvK staan Micha Kat (voorzitter), en André Vergeer (penningmeester) sinds de oprichting 08-03-2013 ingeschreven. Arend Zeevat stond per gelijke datum ingeschreven als ‘secretaris’, maar is per 01-04-2014 uit functie. Verder zijn er geen deponeringen gedaan, ook geen statuut.

    Het doel van de stichting is het ‘financieren van activiteiten als waarheidsactivisten, het opkomen voor belangen van mogelijk nog onbekende klokkenluiders en slachtoffers van strafbare handelingen, schadelijke overheidsbesluiten, en mogelijk andere schades, veroorzaakt door nog onbekende derden.’

    Kortom, mooie omschrijving voor een Micha Kat spaarpot, en volkomen legitieme financiering voor zijn Ierland tripje tussen de lakens van ‘schatje’ Victoria die hij na een dinertje in de pub nog introduceerde “we zijn weer terug in het huis waar we wonen.

    Mooi man, dat gecharlatan…

   • Ook Zeevat heeft vragen..vragen.

    Arend
    25 september, 2013 at 16:49

    Ik onderschrijf hetgeen Francis Capelle hierboven beschrijft volledig. De NWO is in al haar demonische uitingen niet op haar eigen terrein te verslaan, want de overkill aan machtsmiddelen aan die kant is te groot. Ze valt alleen te verslaan door een bewuste verandering te bewerkstelligen in het denken, voelen en doen, dus het eigen bewustzijn.

    Want zolang mensen anderen die hen hebben ondersteund als vieze oede dweilen aan de kant gooien en een dolk in de rug duwen, zal er geen steek veranderen en draagt dat soort handelen bij aan een versterking van de NWO. De werkelijke revolutie zal in het eigen inenrlijk moeten plaatsvinden, door anders met de eigen schaduwkanten om te gaan en zich meer dienstbaar op te stellen t.a.v. medemensen. De werkelijke revolutie is een sociale revolutie, die zich in respectvol en mededogend met elkaar omgaan.

    Waar was jouw steun aan mij Micha, toen mijn leven door mijn klokkenluidersactiviteiten voor mijn ogen in elkaar storte? Wat was jouw werkelijke beweegreden om mij uit de Harm Bosstischting te werken? Wat is jouw werkelijke agenda met die stichting, zo die überhaupt ooit nog een cent van de naamdrager van die stichting zal krijgen?

    Interessante laatste alinea.

   • Arend Zeevat: Ook de laatste woorden van Francis onderschrijf ik. Het ligt niet in mijn karakter om in rancune en verbittering te blijven hangen en wil graag ontstane conflicten oplossen. Dit vanuit de wetenschap dat conflicten, indien zij naar ieders tevredenheid zijn opgelost, bij kunnen dragen aan een wederzijdse innerlijke verrijking en verdieping.

    Openheid en transparantie ten aanzien van je eigen handelen en nalaten, nu en in het recente verleden, kan bijdragen aan het oplossen van ontstane conflicten. En je eigen aandeel in bepaalde conflicten onderkennen en publiekelijk in ogenschouw nemen, kan dit proces versnellen, Andersom komt zwijgzaamheid of zelfs externalisatie doorgaans juist niet ten goede aan herstel van vertrouwen. Vertrouwen komt te voet Arend, en je zou je mogen afvragen -aantrekken- waarom er vanmiddag zelfs een Willemuijn op KLOL reageert. Kennelijk is ‘Willemuyn’ je nog niet vergeven, laat staan vergeten.
    Breng dit nu eens in verband met hetgeen je weer zo mooi formuleert, Arend: dat conflicten, indien zij naar ieders tevredenheid zijn opgelost, bij kunnen dragen aan een wederzijdse innerlijke verrijking en verdieping. Kwestie van zelfreflectie!

   • Ja @teigertje,
    daar geeft Micha dan ook sluw geen antwoord op. Liever benadrukt hij maar weer eens dat hij een ‘journalist’ is, die mensen probeert de ‘waarheid binnen te loodsen’.

    Maar Micha laat even in het midden wie die ‘waarheid’ dient. En dat is nou precies de kern van de achterdocht die bij zijn eigen complotterhobbyclub begint te wrikken.

    Het ‘hard core reporting’ vanuit Ierland dient so far iig niemand anders dan Micha Kat, en zijn schijnbaar nieuwe dinnetje Victoria. En met ‘waarheid’ heeft het tot dusver weinig van doen:

    Kat stelt dat de Garda Ombudsman weigert de klacht van Victoria in behandeling te nemen. De werkelijkheid is dat in de brief van die ombudsman duidelijk werd gesteld dat een no show van Victoria zou betekenen dat de klacht niet verder in behandeling zou worden genomen. Bijna goed van Kat dus.

    Kat stelt dat het Kildare Garda station werd gesloten omdat er teveel ‘sex-orgie’s” plaatsvonden. De werkelijkheid is dat een aantal station in rural kildare county begin dit jaar werden gesloten, omdat ze te klein waren (2 man bezetting). sluiting stations. Weer bijna goed van Micha Kat.

    Kat stelt dat het de specifieke ambassadeur voor Ierland is die hem in de armen van Victoria dreef. Maar in werkelijkheid kwam hij er pas later achter dat de ambassadeur in een vorig bestaan in dienst was van het Koninklijk Huis. Weer een net niet bijna goed van Kat.

    Kat giechelt en bralt onmiddellijk: “Zie mensen hoe het ook hier gaat bij die.. bla bla”, wanneer dat labiele dinnetje een triple 6 ontdekt in het telefoonnummer van de ombudsmanbrief, maar faalt in werkelijkheid natuurlijk journalistiek volkomen door niet door te vragen en zo de gemoedstoestand van deze vrouw wat beter in beeld te krijgen, en zo de kijkers de ‘waarheid binnen te loodsen’. En weer een bijna goed waarheid van Kat,/li>

    Etc, etc. De hele Victoria reportage staat tot nu toe bol van dit extreem amateuristische en buitengewoon slechte verslaglegging. En dan hoef je nog niet eens te vallen over de absurd ernstige beschuldigingen aan het adres van die politieman.

    En maar piepen over het gebrek aan geloofwaardigheid dat hij toebedeeld krijgt.

    • Nou ik vind dit toch dermate interessant. Valt Kat nu definitief door de mand? Hoe ver is die man al heen als hij zich enerzijds plaatst als journalist, onafhankelijk en objectief en anderzijds als activist? Je moet echt tig platen voor je kop hebben als je dat niet doorhebt.

 9. De langverwachte reactie van Micha Kat is zojuist binnengekomen. Hierbij de volledige post van 25 september, 2013, 18:57:
  @Francis en anderen: ik begrijp wat je zegt en ik heb daar ook veel over nagedacht. Maar wat iedereen lijkt te vergeten is dat ik een journalist ben. Ik schrijf artikelen en probeer mensen daarmee de waarheid binnen te leiden. Dat is mijn vak. Ik ben geen sociaal werker, geen psycholoog en ook geen politicus. Het is niet aan mij mensen onderdak en eten te bieden, zo ik dat al zou kunnen. Vier maanden hechtenis heeft mijn leven totaal op zijn kop gezet en ik moet nog altijd vrezen voor de terreur van Justitie. Ik dreig ten onder te gaan aan vier strafzaken en twee civiele zaken waarin ik thans ben verwikkeld. In het licht van dit alles komt de kritiek op mij mij erg raus op mijn dak vallen, vooral van Arend. Desalniettemin heb ik geprobeerd met mijn graffiti-acties iest op gang te brengen. Ik had gehoopt dat meer burgers de spuitbus zouden opnemen in de strijd tegen de pedo-plunderaars in Den Haag. Maar niemand heeft ook maar een pink uitgestoken wat dat betreft. Liever besteden yij hun energie aan het beschadigen van Micha Kat.

  • Go Francis!

   “Hoewel je dus feitelijk stelt dat je alleen journalist bent, en je alleen met dit vak wilt bezighouden, (nieuwsvoorziening), maak je van jezelf meer dan dat door mensen op te roepen de spuitbussen in de hand te nemen, of rechters uit hun huis te sleuren. Je bent zelfs teleurgesteld wanneer zij dit, volgens jou, niet hebben ondernomen.”

 10. Hahaha, kostelijk commentaar van Micha op KLOL. wat heeft die toch een plaat voor zijn kop. Begint hij met stellen dat hij een “journalist” is wat een leugen is waar al verschillende keren doorheen geprikt werd tijdens zijn rechtszittingen, probeert hij zichzelf tot “held” te verheffen omdat er een hele reeks van rechtszaken tegen hem speelt (normaal gesproken noemen we zo iemand een misdadiger) en neemt hij het mensen kwalijk dat ze zijn vandalistische voorbeeld niet navolgden.

  Doei Micha. Blijf maar in Ierland. Je verdient Victoria.

  • Ja, over die rechtszaken is hij ook altijd zo extreem schizofreen. Hij blijft maar volhouden dat deze tegen hem worden aangespannen omdat hij de ‘waarheid’ over de Rechtsstaat aankaart. Dat het is om hem zijn werk onmogelijk te maken, hem te saboteren, een soort juridisch ‘berufsverbot’ op te leggen, en meer van dat soort martelaarschap.

   Maar iedereen kan nalezen dat het inderdaad gewoon is omdat Micha Kat bij herhaling strafbare feiten pleegt: ernstige belediging, laster, smaad, valse bommeldingen, beschadiging van goederen/vandalisme, (doods-)bedreigingen, holocaust-ontkenning, etc etc.

   Geen van deze bewezen feiten heeft Kat nodig om het vak van journalist te kunnen uitoefenen. Sterker, het zou beter zijn deze strafbare feiten niet te plegen als journalist, hetgeen hem toch duidelijk moet zijn geworden na zijn royement bij de NvJ.

   Echt, ik vind het fascinerend hoe dat rolled in dat koppie van Kat.

 11. En daar reflecteert, ten vierden male, ex-psychehat0r Arend Zeevat (kort) door de (projectieve) victimisatiebocht:
  @Micha.
  Ook ik wil graag reageren op jouw antwoord. Ik kies daarbij voor de insteek op het intermenselijk vlak. (…)

  Mijn leven is door mijn activisme t.a.v. de NWO financieel volkomen geruïneerd. Jij hebt nog je donaties en sponsoring en eventuele andere inkomsten. Wat verwacht je op menselijk vlak van anderen vanuit je eigen confortzone?

  Je geeft zelf aan nog steeds last te hebben van een Post Toga Syndroom. Hoe denk je dat ik mij voel na dat ontslag op staande voet n.a.v. mijn klokkenluiderschap m.b.t. de kleptocratische directie binnen die psychiatrische instelling? (…)

  Daarnaast vind ik je reactie erg slachtofferig overkomend. Je toont een totaal gebrek aan zelfreflectie t.a.v. je eigen handelen en de gevolgen daarvan voor anderen. Meer woorden heb ik niet nodig.

  • Spann0nd… Ieder weldenkend mens moet nu toch zwaar onraad ruiken. Kat exposed als een narcist die aan waanbeelden lijdt. Ik denk het wel. Lagere mensen dan dat zijn moeilijk te vinden, willens en wetens mensen ten gronde brengen onder valse voorwendselen en dan lekker in Ierland gaan zuipen en Vic-gate neuken. Een journalist, een activist, een idealist dan? Nee geen van allen een narcist en met name een triest en droevige faalhaas. Moet toch ergens dwarszitten als alles wat je aanraakt kapot springt.

   Ik weet het, we gaan naar het tienjarige jubileum van kLOL lekker lachen. Wie gaat er mee! Afterparty en anal cumswapichou party later bij Jeroen!

   *grapje maakt*

   • Willemuijn
    25 september, 2013 at 20:24
    Is het klakkeloos overnemen van hetgeen dhr. van den Brink roept , en dat vervolgens opschrijft en niet weghaalt als mensen in verweer komen de NWO ? Wie is het slachtoffer hier?

    Nou ja, met al die ‘kinderbeschermers’ die nu zo mooi in beeld komen..
    Denk ik dat ‘het Doel’ intussen ‘doelwit’ is.
    Wat betreft de kinderen dan.
    Wie scoort het hardst?
    Wie gaat het verst?
    Wie kan dat mooi alhoedanwel juist belichten/ in beeld brengen?
    Beetje dubieus..
    En Waarom?

   • Kamervragen over Kat?
    Waarom de burgermeester geen handtekening zet?
    Hmm,

    Of dan met de microfoon door de staten.
    Ik bedoel..
    Nou ja..
    Het is hoe dan ook en blijft bizar..
    Ook de journalisten/*directors en domeinhouders in your face* van weekend, privé story etc hun oplage moeten stoppen ten straffe van?
    Internet he…
    Ik heb het nu al 10 jaar.
    *Blijft kut , eigenlijk*
    Kwalitatief
    Uitermate
    Teleurstellend.

  • Nou ja Micha is nu contactpersoon/belangenbehatiger *kuch* JOURNALIST.
   Jeweettog
   En Paul Condoom mag een Dna eisen?

   • Dit is een Beauty op klol, arend tegen micha: “Het blijven hangen in een slachtofferrol is de meest zelf ontkrachtende houding, waarmee je juist degene die je meent te bestrijden in de kaart speelt. Get of your knees!”

    snif… traan in oog…..

   • Ik denk dat katten er wel meer kunnen baren.
    Ze heeft er al 6, deze Octomum..
    Na 4? Nederlandse?,2 poltiekinderen, er met Micha Oxfordworp ook in de mogelijkheden ligt.
    *jeweettog*
    Wel lijkt me handig dat de kinderen nu al recht hebben om te weten wie welk vader
    dna heeft.
    *Maar goed, ‘Vermist’ over 25 jaar is dan bijna net zo standaard als het journaal.*
    Dat dan weer wel..Paytv..

   • Ligt er denk ik wel aan, in welke contexten er het hardste gelachen of gegiecheld wordt.
    Het schavot was vroeger eigenlijk min of meer ook wel een dorpsfeest, of Arena.
    Dat dan weer wel.
    Er was geen internet, en velen leerden niet lezen..

    Nu is er INTERNET!
    Op tv is het ook KUT.

 12. Ondertussen is die Sietze van het burgerarrest al aardig uit zijn rol aan het vallen bij Talk to van Puffelen.
  Pas was er nog iemand aan KLOL die vroeg aan van Puffelen of die Myra was. Nooit een antwoord gegeven. Kom op zeg, geef gewoon antwoord: Het is een publiek geheim.
  Nu gaat ze volgende week een gesprek voeren met Francis.
  Verwacht ze spektakel, veel luisteraars, ongelooflijk parasitaire opstelling.

  Ondertussen komt er ook geen antwoord op de vraag van Zeevat bij KLOL:
  Wat was jouw werkelijke beweegreden om mij uit de Harm Bosstischting te werken? Wat is jouw werkelijke agenda met die stichting, zo die überhaupt ooit nog een cent van de naamdrager van die stichting zal krijgen?
  Zolang Micha Kat weigert te antwoorden op deze en andere vragen heeft hij een probleem, een olievlek die groter en groter aan het worden is.

  Een ander aspect dan het financiële raakt de kern: Hoe wil Micha Kat en nog wat “collega’s” de alternatieve media vooruit helpen om zaken echt boven water te krijgen als hij niet eens zijn collega’s vooruit wil helpen. Dan gaan mensen zich toch afvragen wiens belang Micha dient….
  Raar hé Micha Kat.

  • Het adhd is een spectrumdiagnosegebied eigenlijk een reactie/filter houding/ontwikkeling te kunnen zijn in emotionele handhaving en reactie daarop.
   Een diagnose daarin is ook eigenlijk ‘behoudbaar tot”
   Oftewel.. het schijnt niet van chronische aard te hoeven zijn.
   Maar goed..
   Ik neem aan dat er opnames van zijn, danwel getuigenissen oftewel bron, notaris?

   Maar goed, glutenvrij is nu nergens te koop.
   Wellicht groei je eroverheen?

   • Daar sta ik dus echt van te kijken, want ik heb volwassenen ADHD en de symptomen daarvan zijn helaas niet denkbeeldig. Ik checkte het natuurijk, want volgens mij kan je ADHD meten met een EEG. Eisenberg noemde het dan ook helemaal geen verzonnen ziekte. Van de wiki:

    Believing that the financial impetus for the over diagnosis of ADHD had become a problem and feeling as though the problem in part stemmed from his own work he felt the need to speak out about the problem. It is clear that he did not mean that ADHD does not exist as he goes on to say that most people diagnosed with ADHD would be better treated behaviourally as they do not suffering from an atypical dopamine metabolism..

    Hij vindt dus dat het (bij kinderen) overgediagnosticeerd wordt en ziet meer brood in gedragstherapie dan medicatie. Maar hij zegt helemaal nergens dat de ziekte niet zou bestaan. Dat is wat complottertjes en andere gestoorden, zoals $cientology ervan maken.

    Mij heeft het in ieder geval erg geholpen toen ik een jaar of acht geleden die diagnose kreeg. Ik was het toen zo zat, dat ik dood wilde. Vanaf het moment dat ik medicatie en de juiste psycho-educatie kreeg is mijn leven volledig ten goede gekeerd en een half jaar later had ik een goedlopend eigen bedrijfje. Ben een jaartje of drie op medicatie (dexamphetamine) doorgegaan, zodat ik mijn leven op orde kon brengen en had die kans zonder medicatie nooit gehad. Nu probeer ik andere manieren uit, zoals neuro feedback, de manier waarop ik mijn leven inricht en ook met dieet. Maar dat is wel lastiger en vergt een zelfdiscipline die ik als ADHD’er eigenlijk niet heb en ook nooit zal krijgen.

    Het is niet leuk om ADHD te hebben, want zeker als je het combineert met (performale) hoogbegaafdheid en een goede reality check geloven mensen je niet als je bepaalde simpele dingen, zoals het huis schoonmaken of de administratie doen, helemaal niet kan, het gewoon niet doet, zelfs als de consequenties daarvan heel heftig zijn. Denken ze dat je het expres zit te verkloten. Mijn (vrijgevestigde) psychiater legde me uit dat ik nog steeds zo in elkaar zit als ik zeventig ben en mezelf niet meer moet kwellen.

    Sindsdien probeer ik het zo in te richten dat andere mensen de dingen doen die ik niet kan en ik met de slimme dingen die ik wel kan veel geld probeer te verdienen, zodat ik dat uit eigen zak kan bekostigen. Kan geloof ik aanspraak maken op een persoonsgebonden budget, maar dat is mijn eer te na. Ben ik te rechts voor. Met GGZ instanties doe ik trouwens ook niets, zit lekker bij een vrijgevestigde psychiater die zelf trouwens ook ADHD heeft.

    Anyway. ADHD bestaat natuurlijk wel.

   • Maar medicatie is kut, ook al ga je er goed van functioneren. Ik kreeg er grote slaapproblemen van en werd op de een of andere manier veel ontstekingsgevoeliger. Op een bepaald moment wegen de nadelen niet meer tegen de voordelen op.

   • ADHD is een benaming, allerlei verschijnselen/symptomen in de psychiatrie krijgen een naam, volgens DSM systeem.
    Dat gebeurt omdat in Nederland mensen anders niet geholpen kunnen worden.
    Ik zeg niet dat ik het hiermee eens ben maar zo werkt het nu.

    Labelen van mensen is in principe nooit goed omdat het vooroordelen in de hand werkt en mensen die last hebben van het “anders” zijn mede hierdoor het moeilijker hebben dan anderen. Als je van het padje afwijkt kijkt men naar je, de meeste mensen willen dit niet. Hun liefste wens is er gewoon bij te horen. Op school en in andere sociale systemen ben je afhankelijk van de juf/ meester of je werkgever die een oordeel over jou geeft waardoor je wel eens in moeilijke situaties komt als deze beoordeling verkeerd voor jou uitpakt.

    Dat je op latere leeftijd minder symptomen hebt/ ervaart heeft deels te maken met zelfacceptatie en het vinden van een zekere regelmaat, het kunnen inrichten van een leven die jij kunt handelen. Met of zonder hulpmiddelen in de ruimste zin van het woord.
    Het heeft ook te maken met je hormoonhuishouding, alles in je lijf is afhankelijk van je hormonen. Dit is een heel ingewikkeld systeem in je lijf wat nauw luistert en waar heel veel onderdelen bij betrokken zijn. Ik noem adrenaline, een hormoon die een boost van energie geeft en bij iedereen anders werkt omdat iedereen nu eenmaal anders is.

    Het is in de wetenschap altijd een spanningsveld geweest van hoe je omgaat met deze gegevens, mede door druk/verleiding farmaceutische industrie op wetenschappers.
    Zo zie ik dit “nieuwtje” dan ook. Dat is mijn mening.
    Het is ook wel wat anders dat een huisarts ADHD vaststelt waar jij psychisch last van hebt of een klinisch psycholoog.
    Het zou altijd de klinisch psycholoog moeten zijn, één van de belangrijkste taken van een huisarts is goed/adequaat door kunnen verwijzen.

    Wat ik dus eigenlijk wil zeggen is dat we ons niet druk moeten maken over hoe je iets noemt, dan hoe je ermee omgaat.

   • @Teigertje

    Tot op zekere hoogte is het een containerbergip, maar het gaat wel wat verder dan een “hormonaal afwijkinkje”. Uiteindelijk is het een puur fysiek verhaal. Als gevolg van een tekort aan dopamine ben ik verminderd in staat om zintuigelijke indrukken te filteren, waardoor mijn hersenen altijd overbelast zijn en alles wat ik waarneem even hard binnenkomt. Heeft ook zijn voordelen, want ik moet dus al mijn leven lang dat gebrek aan filter compenseren met truukjes en daar word je slim van. Ook heb ik daardoor zeer goed ontwikkelde voelsprieten gekregen, vaak vallen mij dingen op die anderen ontgaan.

    Op hersenscans zie je heel duidelijk dat mijn voorhoofdskwabben minder actief zijn en de gebieden waar je beelden en geluiden verwerkt weer veel te zwaar belast worden. Mijn noradrenaline niveau’s zijn onstabiel, waardoor ik soms volkomen apathisch ben en dan ineens heel erg ga “thrillseeken”.

    Volgens mij is het vooral een fysiologisch verhaal.

   • @Jeroen
    Het is algemeen bekend dat veel mensen dit via de huisarts dit te horen krijgen of denken dat ze het hebben en de huisarts doet hier niet moeilijk over, ik weet natuurlijk niet vooraf hoe het bij jou gegaan is. Zo bedoelde ik het ook niet.

    Natuurlijk spelen neurotransmitters een grote rol bij tal van verschijnselen, zoals ook adhd. Neurotransmitters kunnen ook worden aangestuurd door hormonen, en zich zelfs gedragen als een hormoon maar dat terzijde. Het hormoonstelsel haal ik aan met de bedoeling duidelijk te maken hoe ingewikkeld het allemaal is en hoe alles samenhangt.

    Uiteraard zijn er vele mogelijke oorzaken voor allerlei verschijnselen bij ieder ook weer afhankelijk van de persoon zelf, dat maakt diagnostering ook zo moeilijk en daardoor blijven er discussies lopen. Wat ook heel goed kan zijn, omdat er dan weer inzichten kunnen komen waar de wetenschap wat aan heeft.

    De label is niet van belang, vindt ik, maar wel de behandeling van de symptomen zelf waar mensen last van hebben in hun dagelijks leven.
    Je hebt nu ook zo” n spotje op tv waarin een man vertelt bij de specialist over dat hij een autist is en dan heul debiel wordt aangesproken. Kon het even niet vinden op YouTube maar het verduidelijkt mijn mening.

   • Verder, als het goed is (in de regel) heb je gesprekken gehad met een klinisch psycholoog, die stelt vast wat er waarschijnlijk met je is en de psychiater behandeld je en verwijst je eventueel door naar de specialist voor het maken van een filmpje.
    Tenzij je in een privé- kliniek terecht bent gekomen, dan kan het anders zijn gegaan.

   • Nooit in een kliniek geweest. Op een bepaald moment zat ik ehh “rock bottom” en ging daarmee naar de huisarts. Die verwees me door ,maar de intake van die GGZ duurde veel te lang en had geen zin in gesprekken met een net afgestudeerd mutsje. Toen ging ik dus naar die psychiater die de diagnose trouwens ook stelde. Ik geloof niet in psychologen en ben vooral geïnteresseerd in fysieke oorzaken. Gezemel over mijn jeugd en weet ik wat zegt me niets, kan ik niks mee.

   • en mijn “label” vind ik wel degelijk van belang, want het geeft mijn omgeving de kans om grip op me te krijgen en er wordt me tegenwoordig stukken minder verweten dan vroeger.

   • @Jeroen, goed dat het label je geholpen heeft, zo werkt dat ook in Nederland zoals ik in mijn eerste reactie aangaf. In jouw geval dus prima zo, in meer algemene termen werkt het helaas vaak niet zo en lopen mensen weer tegen allerlei (voor)oordelen aan.

    Verder werken er echt niet alleen net afgestudeerde mutsen die voorbereidende gesprekken doen in de psychiatrie. Je moet natuurlijk niet gaan generaliseren.
    In jou specifieke geval is het zo gegaan, dat kan en wil ik niet tegenspreken.
    Ik praat liever in meer algemene termen die misschien herkenbaarheid oproepen bij de vele mensen die hier wel eens mee te maken hebben gehad.

    Tenslotte worden ook veel mensen gelabeld op scholen werk etc. als adhd-er terwijl er misschien iets heel anders aan de hand is waardoor iemand doet wat ie doet.

    Nou heb ik er wel genoeg over gezegd en sluit ik dit nu af.
    Je hebt in ieder geval genoeg meegemaakt als ik alles bij elkaar neem wat ik hier van je gelezen heb. Mijn respect dat je zover bent gekomen en hoe je ermee omgaat.
    Dat vindt je toch niet te diepgaand, hoop ik?
    Groeten teiger.

   • Het zijn niet alleen pas afstudeerde mutsjes, maar dat is wel een beeld om mee aan te geven dat GGZ instellingen mij en heel veel andere ADHD’ers niet kunnen helpen. Je kan een doelgroep die geen enkel geduld heeft niet drie maanden laten wachten op een volgende afspraak, om maar een simpel voorbeeldje te geven. Als ik passief achterover was gaan zitten en niet mijn eigen zorg bij elkaar gaan shoppen, was ik nu echt naar de klote geweest.

    Maar mijn kritiek is breder en ben het van harte eens met een “dwarse psychiater” als Bram Bakker, die het allemaal veel te grootschalig georganiseerd vindt, er is te weinig persoonlijke aandacht en het zorgaanbod te schraal vindt, onvoldoende flexibel meebeweegt met nieuwe methodieken.

   • Heb natuurlijk wel de mazzel dat ik in een creatief beroep zit en daarom wegkom met een bepaalde dosis waanzin. Klanten van me weten het ook meestal wel en het heeft me nog nooit omzet gekost. Kan ook beter “out of the box” denken, ben niet in staat om iets anders dan rechtstreeks en eerlijk te zijn, durf de moeilijke dingen tijdens vergaderingen te benoemen, heb het kortom ook wel als kracht leren gebruiken. Voor mijn diagnose had ik een tijdje een baas (bij een PR bureau) die ook ADHD had en ik was de enige die haar tempo kon volgen.

    Het is wel belangrijk om met zoiets naar “buiten” te komen, want ik vind het geen diskwalificatie van mezelf dat ik ADHD heb. Ik vind het een diskwalificatie als mensen wel zoiets hebben, maar er niet aan willen, thuis op hun krent blijven zitten en de samenleving de schuld van alles geven.

    Vandaar dat ik zo’n teringhekel aan complottertjes heb. Het zijn stuk voor stuk figuren waar de geestelijke problematiek vanaf spat en dat verwijt ik ze niet, maar wel dat ze verwijtbaar onbehandeld blijven. Ik ben niet voor mezelf behandeling gaan zoeken, want net als elke ADHD’er ik had totaal geen last van mijn eigen gedrag. Maar mijn omgeving wel.

   • Wat dat betreft begrijp ik Bram Bakker en ben ik het ermee eens.

    Uiteindelijk zit ieder zo op zijn eigen manier in elkaar en moet je de goede tools vinden en soms aangereikt krijgen. Dat is bij jou gelukt als ik het zo lees.

    Wat betreffende de nep-plotters heb je ook gelijk.
    Stukje zelfreflectie/ inzicht wat totaal ontbreekt, dit zie je heel sterk terug in laatste reactie Kat vandaag op KLOL.

   • Over dat hele Adhd/Autismeverwante diagnose
    Komt ook voor onder de vrouwen, alleen is het gedrag niet klassiek kenmerkend.
    Bij frustratie uitingen zijn de vrouwen ook meer geneigd tot depressie, de mannen tot agressie.
    Ik denk dat de adhd diagnose daarom ook moeilijk te stellen is.
    En hoeft ook niet met autisme te maken te hebben.
    Andersom lijkt wel, dat Autismeverwanten ook veel Adhd trekjes hebben.
    Opmerkelijk vond ik wel dat deze diagnose ook een ‘houdbaarheidsdatum heeft.

   • Even ter aanvulling. Psychiaters doen zelden het hele psychiatrisch onderzoek zelf. Zou een dure grap worden. Aan (psychiatrische) afdelingen of –ziekenhuizen -met bijbehorende poliklinieken- zijn natuurlijk een beperkt aantal psychiaters (en GZ-psychologen etc) verbonden. Hieraan worden bijvoorbeeld co-assistenten gekoppeld die stage-/opleidingstrajecten volgen. In persoonlijkheids- of psychiatrische onderzoeken is het gebruikelijk dat de gesprekken worden gevoerd door een psychiater-in-opleiding (een zogenoemde AIOS; arts in opleiding tot specialist). Ook de (psychologische) testen worden doorgaans afgenomen door een (psychologisch) assistent.
    Een coschap kan trouwens variëren van een paar weken tot >1 jaar; aan uitvoering van het PO worden stevige eisen gesteld. Ook bestaan er ANIOS die, juist ja, niet in opleiding zijn. Uiteraard staat de assistent altijd onder supervisie van een opleider/psychiater. Ingewikkelde of bewerkelijke gesprekken of onderzoeken worden samen gedaan, net zoals er multidisciplinair over cases wordt overlegd en uitgewisseld.

    In de praktijk… gaat er natuurlijk nogal eens wat fout en hebben ook psychiaters de waarheid niet in pacht. Psychiaters en therapeuten zijn net mensen. Helaas wordt er doorgaans wel veel waarde gehecht aan een psychiatrische diagnose, in maatschappij, rechtbank of sollicitatie. Psychiatrie is wat dat betreft een raar vakgebied, en veeeul minder exact dan de meeste andere geneeskundige domeinen. Bedoel… over een kankergezwel of gebroken been zijn medici het al snel eens, maar over een schizo-affectieve stoornis of Cluster B persoonlijkheidsstoornis lopen ook de professionele meningen nogal eens uiteen.

   • Las begin dit jaar nog een verhelderend voorwoord over de hedendaagse psychiatrie in relatie tot zo’n 20 jaar geleden. Eisen aan het vakgebied, organisatie van het werkveld. Echt lezenswaardig, moet even kijken waar het ligt en of het ook online staat. Ook over beroepsgeheim en klachtrecht in de psychiatrie zijn recent interessante dingen geschreven. Het sluit erg aan bij de discussies van de plottertjes over psychiatrisering.

   • @Sander
    Het is gebruikelijk in de praktijk om tegen de mensen die onderzocht worden te spreken van klinische psycholoog.
    Een psychologisch assistente doet alleen testjes maar mag geen diagnose stellen i.t.t. klinisch psycholoog.
    Er is inderdaad een multidisciplinair team met daarin 1 iemand die de leiding neemt qua begeleiding traject patiënt, een paar therapeuten, psycholoog en psychiater.
    Aio is meer iets wat door personeel zo genoemd wordt is mijn ervaring tenminste.
    Maar het verschilt ook wel of het jeugd of volwassen psychiatrie is, bovendien worden er ook wel eens kortere trajecten gelopen zoals Jeroen waarschijnlijk gehad heeft.

  • http://www.klokkenluideronline.is/artikel/24933/micha-bashing-weer-helemaal-terug#comment-102024

   Kat duikt weer in zijn zelfgegraven kuil die steeds dieper wordt. Geen enkel inlevingsvermogen, maar als de Kat in het nauw zit is het BREAKING.
   Kat maakt wel een interessante opmerking over zijn financiële positie, hij is van mening dat hij geen vragen hoeft te beantwoorden. Prima maar stort dan de donatiegelden terug en stap uit die stichting. Juist jij moet transparant zijn naar je volgers, daar je die transparantie ook contant stampvoetend eist van anderen. Komt van twee kanten Kat.

   Anyway, noem het bekrompen als mensen openheid van de gang van zaken rondom hun gelden willen.Jij bent een self-centered ongeloofwaardig mannetje met een veuls te groot ego. Remi anno 2013.
   Ik hoop dat ze je gaan aanklagen want jij geeft nu blijk geen fuck om al die casussen van je te geven. Noppes-nada-nothing. Volgens mij mag iedereen de boom in van jou.

   • Ondertussen bij Myra:

    Francis Capelle zei op 26 september 2013 op 11:45:

    Nee, maar je had mensen als mij nodig om het bewijs op tape te krijgen, mensen zoals mij die commentjes typen bezoek je dagelijks en stuur je aan op van alles en nog wat, en je professionele mensen? Nooit gezien, nooit gehoord, nooit ontmoet, maar ik begrijp het al – daar zijn ze te professioneel voor – terwijl in dit land de kinderverkrachtingen zich opstapelen en er maar 12 rechercheurs landelijk belast zijn met de bestrijding van kinderporno – zijn jouw professionele mensen nu al jaren in geen velden of wegen te bekennen als het om aanpakken gaat – want eerlijk is eerlijk Sietze, afgemeten aan je eigen woorden: je gaat niet de oorlog in met mensen zoals mij en met mensen die commentjes typen, maar je bezoekt ze wel prive om ze aan te zetten tot daden waar jouw professionele mensen zich klaarblijkelijk niet aan wagen of waartoe ze niet in staat zijn! Mij kom je prive bedanken voor de bewijslast die ik je leverde in Krikkegate, hier claim je over professionele mensen te beschikken die de grootste dingen kunnen doen. Waarom liet je die dan niet even je bewijs inzake Krikke lichten? Is maar een vraag hoor! Jouw rechtzaken draaien inhoudelijk overigens omtrent compensatie voor de financiele schade die je in Arnhem geleden hebt, en dat je daar Demmink voor in de strijd gooit en al het andere moet je zelf weten. Maar er wordt in alle werkelijkheid helemaal niet gewerkt achter die ‘professionele schermen van jullie.’ Waarom zouden Fred Spijkers, de man van de bouwfraude, Frank Leenders, anderen, het allemaal naar afloop toch zonder huis of inkomen moeten stellen als er zoveel professionele strijdkrachten zijn die keihard werken aan een betere wereld? Dat is overigens wat me ook steeds weer opvalt! Alsof deze discussie om mij draait! Nee, het draait om het totale failliet van al die zogenaamde Alternatieve Media Sites, het totale failliet van de Rechtstaat en het totale failliet van de strijdkrachten die niet eens meer over een grondwet beschikken maar het niet WAGEN om er tegen in het geweer te komen. Zolang jij, Myra, Anderen, maar vooral vinden dat men niet mag vragen waar het geld blijft en wat er nu eigenlijk echt wordt gebouwd achter die schermen, zolang zal er geen oplossing komen en er niets veranderen. En Sietze, met een broer die beroepsmatig in belastingadvies voorziet, en jij die politiemensen traint (je weet wel, de soldaten van politiestaat Nederland), kun je inderdaad niet anders dan de trajecten bewandelen die de alles verslindende overheid voor ons het liefst ook nog uitstippeld! U mag demonstreren, maar dan op het malieveld, u mag dit, maar moet wel een vergunning aanvragen, u mag zelfs, wanneer het u niet aanstaat bezwaar maken. Hahaha, nee, ik begrijp helemaal niet over welke oorlog jij spreekt. Er woedt er niet eens één en de oorlogsprofiteurs staan hier al klaar om er, binnenkort voor de laatste maal, nog een slaatje uit te slaan!

   • en deze:
    Francis Capelle zei op 26 september 2013 op 12:04:

    Nee, ik ben NIET op zoek naar waar dan ook maar terecht te kunnen – want ik besef mij dat zelfs de meest economisch sterke steden met meer dan een miljoen inwoners, nog niet in staat zijn om tienduizend daklozen op te vangen! Ik besef mij dat dit volk glimlachend toeziet hoe hun medemens ondergaat, trilt en fluistert als de huursubsidie in het geding komt – ik besef mij dat we in een tijd leven waarvan Hitler alleen maar heeft kunnen dromen – een tijd van ogenschijnlijke transparantie, zelfs wetten Openbaarheid van Bestuur, maar waartegen de opruiers geheimer zijn dan ooit!
    Ik besef mij dat er geen redding is, dat de Alternatieve Media slechts het werktuig van de elite is om meningen te polsen en reacties te provoceren en vast te leggen. Ik besef mij dus ook dat nieuwsvoorziening op deze wijze slechts de stof is die de kanker van macht zal blijven voeden totdat iedereen op de keien ligt of wordt afgevoerd. Volgend jaar zal het merendeel aan uitkeringen verdwenen zijn, die subsidies waarvoor de burger zijn medemens verkocht zijn opgedroogd of ontoereikend blijken, een groot deel van het volk niet meer in staat zijn zich achter welke smoes dan ook te verschuilen en zelf hulp nodig hebben. Ik hoop dat het die dag koud is! Heel koud – zo koud dat alleen de herinningen aan de smileys en linkjes waarvan mensen in nood worden voorzien wellicht nog een beetje warmte kunnen geven. Oh ja, man die tegen windmolens vecht (don Q) ik heb je mailadres opgeslagen, heb je gelezen en zal je zeker benaderen – niet om bij je in te komen wonen – maar omdat je nog mens bent! En voorts – zoals ik altijd al stelde – ik vraag niet om hulp of donaties, maar durf te stellen dat de alternatieve media slechts een bijdrage heeft geleverd aan de ontmanteling en sloop van mensen op kosten van die mensen. Nu we het toch over wet hebben – iemand die donaties ontvangt is wettelijk verplicht om te tonen waaraan deze zijn besteed indien de donateurs hierom verzoeken! Wellicht zou dat eens een zaak zijn voor Sietze om te onderzoeken?

    Ik zal even mijn mond houden, mag ik wel even lachen om het laatste gedeelte. LOL.

  • Francis zijn woorden snijden hout.
   Maar op youtube komt hij niet goed uit de verf..

   Toch wel triest/opvallend dat er onder de aanhang van Kat er volwassen middelbare leeftijd mannen zijn die afhankelijk zijn van de ‘Goodwill familie’
   Micha zag zijn taak als Profeet?
   Martijn wil mensen ‘optillen’
   Laat ze eerst zichzelf maar ‘op orde hebben’
   Dat lijkt me wel een goed uitgangspunt, voordat men zich als ‘voorbeeld’ profileert.

   • ja FeeX, allemaal slachtoffers die ons gaan helpen alles helder te krijgen.
    Hun eigen leven is getroebleerd.
    Martijn wil mensen optillen, grappig woordgebruik. Haal de op er maar vanaf!
    Haha.

 13. Micha blijft water prediken, maar heeft wel zijn eigen privé wijnkelder..bijeen gegraaid.
  .
  ‘Steeds weer wordt mij voor de voeten geworpen dat ik op eigen kracht en op basis van jaren hard werken een bepaalde fianciele positie heb weten te bereiken. Ik moet dat geld blijkbaar weggeven aan zielige mensen net als wij ons geld moeten weggeven aan de zielige Grieken. Fuck that. Zelfs mag ik geen Guiness drinken em wat ik al helemaal niet mag is omgaan met mooie jonge Ierse meiden. Walgelijk en weerzinwekkend. Kleinzielig. Mensen die dat soort verwijten maken, moeten zelf geholpen worden. Daar hebben we niets aan in onze strijd tegen de satanische pedo-plunderstaat.’

  Ja Micha.. mag hopen dat Victoria en jij mooie Ofordkindjes maken …
  Komt goed..
  En je mag ze maken, zonder de verantwoording te hoeven dragen.
  Walgelijk en weerzinwekkend. Kleinzielig om deze nog eens uit te buiten..
  Of beter.. dat jij je hard maakt over de Jeudzorgkinderen die minder onderwijs mogen genieten,
  Micha met zijn ‘Fuck’ in your face, etc..
  Moet toch eens leren om normaal Nederlands te gebruiken,
  Pedo overal voor plakken , Hoer er standaard tussen zetten..

  • Ja Micha.. mag hopen dat Victoria en jij mooie Ofordkindjes maken …
   Komt goed..
   Dat vindt Arend nu ook.

   Arend
   26 september, 2013 at 19:23

   Micha, blijf vooral genieten van je financiële comfortzone en van daaruit oordelen over klokkenluiders die door hun activiteiten door het systeem financieel kapot zijn gemaakt. Succes met het genieten van je succes.

 14. Ten aanzien van vandaag en de laatste dagen. Wat mij betreft worden er –soms tussen regels door– zeer rake bevindingen geuit, ware conclusies getrokken, zaken opgemerkt. Dreigen al langer woekerende veenbrandjes, zwerende verhoudingen en etterende donateurswonden, nu definitief het licht te zien. Kreeg soms zelfs de indruk dat ik ineens échte persoonlijke meningen las, in plaats van de zoveelste (poging tot) powerplay of overtuiging om mee te gaan in een complot.

  Het is teveel inhoudelijks om even snel op te reageren. Teveel thema’s en kwesties, teveel personen, teveel oud zeer. Mensen klappen uit de school, worden scherp en serieus. Merk dat ik blij word van het zelfreinigend vermogen dat aan de oppervlakte lijkt te komen, de zelfkritiek van enkele personen en zowaar een discussie over visie, waarden en beweegredenen. Dat heb ik node gemist!

  Denk dat ik alles maar eens ga bundelen, overzichtelijk in één documentje. Ben alleen nog op zoek naar een treffende benaming voor wat er deze week ontstaan is. Hoe heet het, hoe noemen we het, wat er nu gebeurt? Doorbraak, revolutie, exposure van ware agenda’s en (verborgen) motieven?
  Heb alvast vier ingevingen:
  • WAKE: Waarheidszoekers, Amateurspeurders en Klokkenluiders Exp(l)osed
  • WACK: We Are Change Klokkenluiders
  • WACKO: We Are Change Klokkenluiders Online
  • KLoofpot: Klokkenluidersdoofpot

  Want hoewel Vic-gate en Myra’s radiogesprek met Sietze de voornaamste aanleidingen voor deze ‘doorbraak’ waren, sluimerde er natuurlijk al langer onvrede binnen het complotwereldje. In feite is, in koud 2 dagen tijd, de complete legitimiteit van waarheidszoekers en klokkenluiderssites in het algemeen bespreekbaar gemaakt. Sterker nog: ter discussie gesteld, op punten reeds onderuit gehaald. Ben benieuwd of jullie je in deze conclusie kunnen vinden. Misschien ben ik wel te optimistisch. 😦

  Ter discussie gesteld? What’s new zou je zeggen. Nou, dat het breed en vanuit eigen gelederen plaatsvindt!

  Wat zelfreinigend vermogen betreft: het zou alle partijen binnen het complot- en klokkenluiderswereldje sieren en dienen als de ontwikkeling van de laatste dagen de aanzet vormt tot een definitieve opheldering en verduidelijking. Natuurlijk niet van de vele ‘dossiers’, maar van de betrekking, de onderlinge verhoudingen. Inclusief geldstromen en organisatorische structuren.

  Belangrijkste argument: het kan toekomstig broddelwerk -met meestal inherente misleiding of beschadiging- voorkomen! Laat het nu dan maar duidelijk worden hoe de vork in de steel zit!

  Vragen die me zo te binnen schieten:
  • (in hoeverre) kloppen de gepresenteerde feiten, bevindingen en beweringen van de laatste dagen ten aanzien van aangehaalde personen?
  • hoe liggen de verhoudingen binnen het complot-/klokkenluiderswereldje? Hoe zien de (organisatie-) structuren eruit? Welke juridische verbanden (stichtingen) zijn er? Wie hebben er nu echt macht en invloed, voor en achter de schermen?
  • waarheen stroomt het al dan niet gedoneerde geld, waaraan wordt het besteed?
  • wat zijn zoal de beweegredenen van klokkenluiders en waarheidszoekers; (in hoeverre) is er sprake van verborgen agenda’s en belangen?

  Krijg zowaar zin in een open, maatschappelijk ‘debat’. Jullie?? 😛

  • Ja, het breekt wel een beetje open vind ik. En je merkt ook dat bepaalde mensen in de comment-panelen van onze complotters een iets andere mening (misschien zelfs wel bijna een EIGEN mening) krijgen. Dat personen als Arend en Francis ook vertellen hoe het eigenlijk ging, vind ik echt goed. Want dat het geldklopperij was, dat was voor mij, al wel vanaf het begin duidelijk.

   Toch is er natuurlijk ook niets mis mee met geld verdienen, elke schoorsteen moet roken immers, maar de manier waarop is weinig meer te waarderen dan de bankiers, NWO etc waar ze zelf over schrijven.

   Maar ik zag ook wel wat positieve punten. Zo geeft Martin toch wel toe dat hij bepaalde fouten heeft gemaakt in de Anass zaak. Ook zijn betoog over positieve en negatieve energieen omarm ik. Hij noemt het iets anders, ‘licht en zwarte-energie’, maar ja, zwart-wit denken is nu eenmaal iets van complotters. Natuurlijk zijn er vanaf mijn kant zeker nog twijfels, maar voorlopig geef ik hem wel even het voordeel van de twijfel. Volgens mij heeft hij toch wel ‘het licht’ een beetje gezien.

   Myra daarentegen bungelt nog voor mij, en ik begin steeds meer te twijfelen of zij eigenlijk niet de (on- of bewuste) veroorzaker van dit alles tussen de complotters is. Nooit heeft iemand zich ook maar afvraagt waarom zij er INEENS was.. ineens, zonder kennis, niets… Misschien moeten de complotters haar eerste interview eens beluisteren. Maar goed, dan ga ik op de complotter toer 🙂 :). Ik zou het wel lachen vinden en ook goed gevonden als het wel daadwerkelijk zo is. Zou er wel respect voor hebben. Maar ik denk eerder dat ze haar boekje wilde promoten, helaas. Weer geld. Blijkt een terugkomend fenomeen in de complotterswereld.

   Nou, ik ben het wel met Arend en Francis eens, als je helemaal geen geld hebt, is het in veel gevallen een veel beter en rustiger leven. Je leert daar ook naar leven en het scheelt een hoop stress dat mensen geld van je willen afpakken. Zou voor iedereen een goede leerles zijn :). Even helemaal back to nothing.

  • * (in hoeverre) kloppen de gepresenteerde feiten, bevindingen en beweringen van de laatste dagen ten aanzien van aangehaalde personen?

   Welke? Ik denk dat feiten wel kloppen, maar dat de motieven van Francis, Martijn en Arend evenmin deugen. Arend benoemt zich nog steeds als slachtoffer van jeugdzorg en justitie, probeert zich daarmee een heldenstatus aan te meten, “streetcreds” als complotter te claimen. Martijn dekt nog steeds dat het de “krachten der duisternis” oid waren die hem de weg blokkeerden in de zaak Anass en wat had Micha met Francis moeten doen? Adopteren? Dat Arend uit die stichting geloosd werd is geloof ik wel juist en blijkbaar heeft hij last van de afwijzing. Ik zie alleen een clash van ego’s, van aspirerende goeroe’s die al dat “zelfreinigende vermogen” wel op

   hoe liggen de verhoudingen binnen het complot-/klokkenluiderswereldje? Hoe zien de (organisatie-) structuren eruit? Welke juridische verbanden (stichtingen) zijn er? Wie hebben er nu echt macht en invloed, voor en achter de schermen?

   Misschien zijn de organisatievormen die je daarbij voor je ziet te formeel? complottertjes zijn weliswaar geen “Anonymous” (zoals ze soms claimen), maar wel gecharmeerd van het concept en proberen “subversieve” organisatievormen te vinden. Als je Hakim Bey’s Media Hex leest snap je misschien wat ik bedoel. Het zijn gelegenheidsverbanden met een gedeelde destructieve intentie.

   waarheen stroomt het al dan niet gedoneerde geld, waaraan wordt het besteed?

   Ik hoor wel eens dat Micha geld van Poot zou ontvangen om d ehetze tegen Demmink in stand te houden, maar heb daar nooit echt bewijzen van gezien.

   wat zijn zoal de beweegredenen van klokkenluiders en waarheidszoekers; (in hoeverre) is er sprake van verborgen agenda’s en belangen?

   Welke agenda’s spelen in jouw beleving?

  • @Xara
   Idd & Yes! En 😆 @ vergelijking ‘licht en zwarte-energie’ met zwart-wit denken.

   Over Martijn ben ik minder optimistisch dan jij je uit. Zal niet in herhaling vallen. Zie de laatste weken voor onderbouwing 😦

   Myra heb ik nog niet écht kunnen duiden. Myra kan min of meer gezien worden als de opvolger van Argusoog Radio (of in elk geval als het aftreksel daarvan ;)). Vermoed dat zij door haar eigen situatie de nodige contacten heeft opgedaan en in het wereldje is beland.
   Vind het vooral opvallend hoeveel verschillende nicknames zij gebruikt. Lijkt me helemaal niet handig als je als conspiracy-host wil fungeren. De hamvraag: is vanPuffelen inderdaad Myra (Mbye)? JA dus!
   vanPuffelen reageert pas sinds december (2012) op KLOL, maar reaguurder Spotje wist ten tijde van haar eerste uitzendingen (februari) te melden dat zij al (iets) langer meeloopt, op KLOL en elders, dat zij Joods zou zijn en Micha persoonlijk zou kennen. Misschien kan iemand het haar op de ‘man’ af vragen 😡

   Aan haar boek zal ze een tijdje gewerkt hebben, dat verkoop als middel (en geld als doel, doH) meespeelt is goed mogelijk. Maar een verwerkingsdoel valt ook niet uit te sluiten. Zal haar eerste interview eens beluisteren (welke?) als ik me ooit verveel (als dat mag, als niet-complotter zijnde)!
   Heb een aantal uitzendingen beluisterd, maar nooit met zoveel aandacht als destijds met Argusoog. Daar zat soms echt wel wat in. Naast dat ik Myra zelf niet bijster interessant vind, irriteerde ik me aan de ronduit slechte voorbereiding van haar interviews, haar subjectieve en impulsieve gespreksstijl (…jumping to conclusions…kraak-AIVD-interceptiewanen) en haar doorgaans geringe kennis van het onderwerp of de persoon waarover het gaat. En dan laat ik de beroerde techniek en programmatische ondermaatsheid nog achterwege. Meestal haak ik na 5-10 minuten af, ga multitasken, koffie zetten of val juist in slaap 🙂

   Over met minder genoegen (moeten) nemen en dat dat een ware leerschool kan zijn, ben ik met je eens. Deels uit direct getuige zijn, deels uit eigen ervaring. Uit de comfort-zone treden of zelfs off the grid gaan kan een leven veranderen. Hebben we het vast nog wel eens over 😉

   • @Xander, er is al lang gevraagd aan van Puffelen of het Myra is.
    Geen antwoord is ook een antwoord.
    Tegeltjeswijsheid.

    Moet ze niet zo debiel over doen en gewoon toegeven, verder is het een intrigante en valt het allemaal wel mee met haar “kennis” van zaken. Ze vindt zichzelf heel interessant en duikt, net als Micha, snel in de slachtofferrol.

   • @teigertje. Het is een dingetje. Myra is ook een dingetje. Of ze nu Myra heet of zich vanPuffelen noemt. Of ze nu als Myra Mbye of myrala te boek staat.

   • Dit is het niveau vanPuffelen: @Micha Laten we goed onthouden dat iedere keer na de Micha bashing goed nieuws op komst is 😉
    Dat WINKJE ook, GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

  • @Jeroen (1 van 2)
   Mooie definitie, is ook mijn indruk: het zijn gelegenheidsverbanden met een gedeelde destructieve intentie. Sowieso staan die gelegenheidsverbanden voor mij niet ter discussie; natuurlijk zijn het geen formele organisatiestructuren. Maar goed ook! Qua destructie zou het in sommige gevallen genuanceerd kunnen worden tot waardering of bevestiging van (eigen) ego, kwaliteiten of ‘kwaliteiten’. Het woord ‘subversief’ is ook zeker op zijn plaats, imo. Het eind van je zin over ‘clash van ego’s’ is niet afgemaakt.

   Arend laat zich aardig kennen; zijn aangemeten goeroestatus correspondeert openlijk niet met de erupties van verongelijktheid en gepasseerd of afgedankt voelen. Hij zou beter moeten weten, gezien zijn inslag als social worker, vol van de zelfreflectie.
   Over Martijn zijn we het hier ook wel eens, zie reactie hierboven. Francis heeft imo een aantal zeer sterke punten, kan ook aardig stukkie schrijven en zich verwoorden en kent veel ‘klollers’ persoonlijk. Anderzijds ‘voel’ ik ook een dubbele bodem, ook destijds al op Argusoog (2011, 2012). Hij had ook een Youtubekanaal (therewillbenojustice) waar de nodige verwikkelingen besproken en uitgevochten werden. Maar wil terughoudend zijn te oordelen over iemand waarin ik me onvoldoende heb verdiept. Die man heeft veel meegemaakt, is / voelt zich zwaar in de steek gelaten en wil mensen waarschuwen / behoeden voor vrije val. Dat haal ik er voornamelijk uit. Natuurlijk is er sprake van persoonlijk zeer, maar hij lijkt mij wel een van de meest authentieken in het rijtje van de laatste dagen.

   Persoonlijke negatieve ervaringen met overheid of ‘het systeem’ lijken wel een gemeenschappelijke deler, iets wat hosts en publiek bindt. Die kunnen overigens ook gewoon (deels) terecht kunnen zijn (al is het dan natuurlijk de kunst hoe je daarmee omgaat). Omdat deze cases vaak worden overschaduwd door verkeerde of bizarre verbanden, afwezigheid van transparante journalistiek of misbruik van hyperbolen en superlatieven komt het authentieke verhaal zelden tot z’n recht. Laat staan dat er sprake kan zijn van effectief aan de kaak stellen en oplossen van misstanden!

   Uiteraard zijn er ook velen die hun eigen mislukkingen, (jeugd-)zonden of maatschappelijk ‘falen’ labelen en presenteren als ‘genaaid door het systeem’ of ‘slachtoffer van de pedosatanisten’. In dat geval gaat op waar debunkers-sites over gaan: doorprikken van verbloeming en onterechte projectie, corrigeren van drogjes en fakery, proportionaliseren van externalisatie of acting-out. Kortom: exposen van gekkies en waanplotjes!

   De KLOL-paradox: door misbruik van hyperbolisering en KAPITALISERING beoogt Kat publieksbinding te bewerkstelligen (teasing; overtuiging), maar wordt bereikt dat mensen (definitief) afhaken. Het geheel boet (verder) in aan geloofwaardigheid en dat straalt af op de partners in crime. Wie wil er nu nog met Micha Kat en Klokkenluideronline worden geassocieerd?
   Met Vic-gate als recente illustratie c.q. dieptepunt; laatste amateurfilmpje weer voortdurend en breeduit giebelend (Vic) danwel hakkelend (Kat): we zijn geen professionals, maar dat maakt het alleen maar … interessanter… (slappe lach @ 5.43’’)

   Wat we nu (weer) zien bij de achterban is een vorm van teleurstelling, ontgoocheling of verraden-voelen: volgers, donateurs en gasten hebben ooit (lang) in Kat, Zeevat c.s. geloofd, eindelijk was er een Leider, een gemeenschappelijk Doel!
   Men voelt zich (wederom) niet langer serieus genomen, voelt zich in sommige gevallen zelfs genaaid of gebackstabbed: wat heb jij nou bereikt, wat heb jij mij nou geholpen, een beetje zuipen en neuken van mijn geld, je bent geen haar beter dan die NWO-grabbers, zie-je-nou-wel!

   Staat me bij dat er een paar jaar geleden op KLOL een discussie gewoed heeft waarbij ook vermeende dotaties van Poot aan Kat aan de orde kwamen. JDTV en Willum Dankbaar waren daar ook bij betrokken meen ik. Of misschien stond het wel in het vorige week aangehaalde chatgesprek over geld(gebrek), tussen Micha, Eric en Herma. Poot en Wim zijn rijk, de meeste anderen (inmiddels) arm. Dat schept scheve gezichten, want wij zijn toch allemaal bezig met hetzelfde doel, wij strijden toch als solitaire kameraden tegen het Kwaad?! Hmmz, geld verdeelt, geld splijt, kennelijk.

   Agenda’s dan. In mijn optiek en beleving is er, zowel bij hosts als publiek, sprake van een combinatie en soms versmelting van enerzijds oprechte, integere of idealistische belangen/motieven (waarheidsgevoel, hekel aan onrecht, behoefte aan uitwisseling van ervaringen, steun of advies zoeken, lotgenoten ontmoeten) – met daarnaast negatieve en destructieve (zaaien van chaos/haat/tweespalt) of egocentrische (zelfverrijkende; compensatoire; parasitaire).

   Als algemeen motief van bezoekers van een klokkenluiderssite kun je er al veel bedenken: meelezen, behoefte aan (alternatief) nieuws, verbreding en verdieping, cases agenderen, publiek mobiliseren, acties voorbereiden en uitvoeren etc. De destructieve zijn voldoende bekend: trollen, parasiteren, meesmuilen, verlekkeren. Voor een host kan, negatief bezien, ook een behoefte aan bewondering, heldenstatus, (opinie-)leiderschap meespelen. En uiteraard zijn er volgers, populisten, opportunisten of marginalen, die graag meeliften en (financiële of emotionele) slaatjes slaan.

   • Sorry, het was al laat en had dat derde Duveltje toch niet moeten nemen 😉 Maakte inderdaad de eerste alinea niet af en drukte iets te snel op “send”. Wilde in ieder geval zeggen dat het vies tegenvalt met dat “zelfreinigend vermogen”, dat de erupties van de afgelopen paar dagen daar helaas niet over gaan. Eerder over macht, het is grappig genoeg nogal machiavellistisch wat je ziet plaatsvinden. De vraag is geloof ik wie op de narrentroon van Micha gaat zitten nu hij linksom of rechtsom afgedaan heeft. Het is kortom eerder “asinine” dan “zelfreinigend”.

    Qua destructie zou het in sommige gevallen genuanceerd kunnen worden tot waardering of bevestiging van (eigen) ego, kwaliteiten of ‘kwaliteiten’. Het woord ‘subversief’ is ook zeker op zijn plaats, imo.

    Nouja, ze stellen zich zo destructief op om een reeks aan persoonlijke motieven. Het zijn in de regel maatschappelijke mislukkelingen die op deze manier toch nog een gevoel van status en bevestiging proberen te krijgen. Ik heb ook gemerkt dat ze daar heel makkelijk op te manipuleren zijn, maar dat terzijde. Erkenning is heel belangrijk voor ze. In hun eigen (steeds kleiner wordende) subgroepje kunnen ze zich nog belangrijk wanen, terwijl in de “echte” wereld, het normale intermenselijke verkeer nauwelijks gezegd kan worden dat ze bestaan.

    Arend laat zich aardig kennen; zijn aangemeten goeroestatus correspondeert openlijk niet met de erupties van verongelijktheid en gepasseerd of afgedankt voelen. Hij zou beter moeten weten, gezien zijn inslag als social worker, vol van de zelfreflectie.

    Nee, inderdaad. Een beetje goeroe is natuurlijk volstrekt ongevoelig voor dat samsarische gewroet in de modder en zou zelfs in zijn afwijzing het heldere licht van gelukzaligheid herkennen. Hij zou de kool-aid acid guru test dan ook nooit halen. De leraar van mijn Tibetaanse leraar zat twintig jaar in een Chinees heropvoedingskamp en kwam daar glimlachend uit. Dan ben je een goeroe.

    Arend heeft het wel over de “innerlijke NWO”, maar betrekt dat verhaal geen moment op zichzelf, vindt zichzelf nog steeds een held die martelaar werd voor de “goede zaak” oid. Hij vindt dat andere mensen wat moeten doen met die “innerlijke NWO”, terwijl hijzelf alleen maar slachtoffer is van de kwaadaardige machinaties van de “kinderroofmafia”.

    Als hij eindelijk begint te vatten dat zijn negatieve percepties een weerspiegeling van de vervuiling in zijn eigen geest zijn (dat snappen goeroes uit alle tradities), kan hij er misschien beter het zwijgen toe doen, lekker in retraite gaan en werken aan die perceptie. Als hij na al die complotvuiligheid nog steeds geïnteresseerd is in Boeddhisme zou hij zich een jaar of drie kunnen richten op de beoefening van Vajrasattva en zichzelf om te beginnen eens zuiveren, van zijn perceptie een “pure land” maken. Dan heeft hij in ieder geval weer de basis terug om met wat voor spiritualiteit dan ook bezig te zijn, want hij heeft zijn innerlijke rozenkruisje ernstig beschadigd. Een verlept roosje in een kapot kruisje.

    Persoonlijke negatieve ervaringen met overheid of ‘het systeem’ lijken wel een gemeenschappelijke deler, iets wat hosts en publiek bindt. Die kunnen overigens ook gewoon (deels) terecht kunnen zijn (al is het dan natuurlijk de kunst hoe je daarmee omgaat).

    Nou, niet alleen, want iedereen heeft wel zulk soort ervaringen. Maar complottertjes hebben daar dus ook een forse dosis rancune bij. Het is maar hoe je ermee omgaat. Het probleem is dat ze er telkens weer volkomen leugenachtige verhalen bijpakken en zich vanwege hun persoonlijke verhaal gelegitimeerd voelen in het agressief verspreiden van die leugens.

   • Overigens vind ik plottertjes de term “subversief” onwaardig. Gelukkig maar dat ze eigenlijk ook niet echt snappen hoe activisme werkt. Wat je nu ziet plaatsvinden is pure entropie. Zoals de tweede wet van de themodynamica ons leert, is zelforganisatie in een chaotisch systeem alleen mogelijk als er energie aan toegevoegd wordt. Daarvoor melkten ze jaren de Demmink zaak uit, maar de goede man is met pensioen. Kunnen ze geen energie meer aan ontlenen. De moordenaar van Vaatstra zit achter slot en grendel, het Anass verhaaltje werd in de kiem gesmoord, ook die narratieven zijn helemaal kapodtstuk. Dus nu zien we dat “systeem” dan ook in elkaar storten, er komt geen nieuwe energie meer bij. Die zaak van Victoria zet natuurlijk geen zoden aan de dijk, je ziet het aan alle kanten afbrokkelen.

    Dat is dan weer het nadeel van een chaotisch en parasitair systeem.

   • Zo, *slik* dat verheldert maar weer. Je onderbouwt wel goed waarom je wat ‘negatiever’ tegenover plottertjes staat dan ik. Misschien een kwestie van mijn optimistische mensbeelden bijstellen aan de naakte waarheid t.a.v. de hoofdrolspelers. De vuiligheid anders meewegen in mijn voorlopige totaalconclusie. Hoe lang zat jij al in dit wereldje?
    Wat dat verlepte roosje in een kapot kruisje aangaat. Een pijnlijke typering, maar gezien de achterbakse wolf-in-schaapskleren-acties maar ondertussen grote leiderswoorden voor de bühne -ook nu weer, dat is nog het ergste- is die typering niet minder waar. Arend neemt geen verantwoordelijkheid voor eigen acties, niet inzake Ben, niet inzake Trushka (kwestie Willemuyn), niet inzake de invloed die hij als boegbeeld op Argusoog had. Het feit dat hij op staande voet ontslagen werd lag besloten in eigen handelen/nalaten, het loonbeslag van jeugdzorg had hij zelf kunnen voorkomen. Get over it, incasseer, je bent bijna 60. Wat nou bezinning en verrijking? Niets daarvan, persisteren en lopen na-neuken, jankend met het vingertje blijven wijzen!
    Vanmiddag die Guru-test maar eens doornemen. Ben nog jong, vandaar 🙂

   • Kan ik me wel in vinden. Kende de term entropie idd uit een ander verband, maar is hierop wel van toepassing. Subversie impliceert toch een meer actieve rol, een zelfstandig karakter. Het zal mij ook niets verbazen hoe snel nieuwe stokpaardjes van hun zadel lazeren en aangegane verhoudingen (‘allianties’) na de eerste beste beproeving exploderen. Wat @Xara zei: ik geef Kat en Vrijland niet langer dan een paar maanden (voordat de liefde bedoeld is en ze gaan scheiden, red.) 😥 Volgens mediatorswetten treedt daarna ofwel de toenaderings- ofwel de verhardingsfase in… Wèèr munitie om elkaar wederkerig af te gaan lopen baggeren.

  • @Jeroen (2 van 2)
   Een thematische, intuïtieve opsomming:
   • Persoonlijke cases: getuige-zijn van misstand; politie/justitie/jeugdzorg-bemoeienis etc.
   • Maatschappelijke cases: betrokken zijn/voelen bij misstand; Europa; bancair systeem; Demmink; etc.
   • Ideologische cases: een ander, nieuw systeem en gemeenschapsmodel voorstaan; klaar zijn met het huidige (financieel-economische) systeem en de cultuur van hypocrisie etc.
   • Algemene, maatschappelijke betrokkenheid; interesse in ‘alternatieve media; just for fun etc.
   • Uiten, compenseren of externaliseren c.q. exploiteren van eigen (maatschappelijke of persoonlijke) onvrede, trauma, falen, mislukking of zwartgalligheid (etc etc etc).
   • Geld verdienen; winstbejag; commercieel-strategische doelen of motieven.
   • Trollbehoefte: (algemene, inhoudelijke en/of opbouwende) discussies sturen, verstoren of saboteren
   • Parasietbehoefte: uitmelken, meesmuilen, (emotioneel) slaatje slaan
   • Et Cetera!!!

   Typering van plotsites, thema’s, hosts, publiek
   • Qua plotsites valt me op dat deze variëren van 1 tot vele thema’s of stokpaardjes en van algemeen tot zeer specifiek. Van informatief en daadwerkelijk onthullend tot trolljungles en nodeloze herhalio’s. Van dagelijks tot zelden bijgewerkt, van veel tot marginaal bezocht.
   • Qua hosts valt op te merken dat enkelen vermogend, ingelezen danwel integer (lijken te) zijn, van hoger tot nauwelijks geschoold en/of beschaafd, van persoonlijke rancune, fixatie of wrok tot gedreven, verfrissend of origineel.
   • Qua publiek is het moeilijker te typeren, omdat we indrukken meestal moeten baseren op comments of een enkel optreden. Ook zegt een reactie soms niets over de reaguurder in kwestie en soms zal er ook sprake zijn van beter voordoen of desinformatie.

   Intuïtief neem ik aan dat een flink aantal bezoekers van 3M c.s.:
   1) zelf (forse) maatschappelijke problemen hebben (schulden, politie/justitie, jeugdzorg); 2) kampen met (forse) psycho-sociale of persoonlijkheidsproblematiek; 3) werkloos zijn met een afstand tot de arbeidsmarkt danwel duurzaam een uitkering ontvangen; 4) eenzaam zijn of zich dat voelen; 5) een Leider en/of een Doel zoeken; 6) compensatoir behoefte hebben aan een alter-ego dat wél succesvol is; 7) behoefte hebben om zich af te leiden met / te verlekkeren aan andermans leed; 8) naïef, simpel, beïnvloedbaar danwel suggestibel zijn; 9) verhoogde affiniteit hebben met populisme, vijands- of oorlogsdenken, 10) verhoogde interesse hebben in complotten en andere spannende samenzweringstheorieën; 11) een zondebok zoeken om zich (projectief of ook compensatoir) op af te reageren in de veilige, anonieme beslotenheid van hun PEBKAC-hol; 12) domweg losers danwel faalhazen danwel querulanten zijn, danwel geen eigen (sociaal) leven hebben; etc etc.

   Dan een poging tot typering van PlotPlot naar thema, al dan niet met/door andere sites gedeeld of overgenomen (NB: deze opsomming en onderverdeling is verkort en intuïtief):
   Algemeen: NWO; Big Brother/Pharma/Food; Satan; Pedo’s; wereldpolitiek; banken; elite; MSM; Europa; Israel/Palestina; koningshuis; inlichtingendiensten; WOII (Joden/Holocaust/Hitler/Goebbels/Mengele); overheid (politiek/justitie/politie/jeugdzorg) etc,

   Specifiek: Kat-Demmink / Wim&André-Vaatstra / Martijn-Anass, Homo’s / Argusoog-Ben / Bou-Baybasin, 9/11 / Myra-? / JDTV-Coffeeshops / Johan-Eindtijd / Niburu-Ufo’s / Steven-Peter en Bas / René-Morkhoven / Verontrustevaders-Ben / Verontrustemoeders-gezondheid, prikjes / Maud-Gang-stalking / hetbewustepad-Kruiden etc.

   Daarnaast heb je themasites als herstelderepubliek, hethaagsecomplot en slachtoffersjustitie; troll- of MPD-sites als donspamquifilterjotte en nieuwsbreker en vele (andere) marginaalsites. En laten we de kopieer- en verzamelsites niet vergeten. Buiten de sites in de Gekkietracker kom ik al snel op zo’n 20 to 30 weblogs met PlotPlot, die regelmatig worden bijgewerkt. Je kunt er een dagtaak van maken 😛

   Tot zover even voor nu Jeroen 😈

  • Ochtendbeschouwing
   De laatste tijd kom ik met enige regelmaat te spreken over het complotwereldje. Op mijn ene (deeltijd)werk hebben we ook echt zo’n koffieautomaat waar ’s ochtends het nieuws en TvoH / vrouwenseries wordt besproken. Aangezien ik amper live-tv kijk maar veel op internet zit, komt het gebeuren hier ook wel eens aan de orde. Steevast volgen dan vragen als: waar gaat dat nou precies over? Wat doen die dan de hele dag? Waarom een nickname? Die complotten zijn toch allemaal wel besproken? Gaat dat dan nooit vervelen?

   Als ik dan vertel over plot versus debunk en wat bekende cases aanhaal (meestal begin ik met 9/11, daarna Vaatstra en Anass en pas dan NWO en Demmink), worden de ogen meestal groter. De ene keer krijg ik verbaasde of afkeurende blikken, de andere keer wordt gevraagd hoeveel het nou verdient 😎 Soms volgt een geanimeerd gesprek met een opmaat naar een maatschappelijk thema, of met links naar wat mij bezighoudt (en dat is veel, ja I know).

   Gisteren nog sprak ik op een borrel over Martijn, hoe hij zich als goeroe en wakkere weldoener presenteert maar hoeveel last mensen feitelijk daarvan hebben. Wat de persoonlijke impact is geweest van zijn gebroddel in de zaak-Anass. Hoe er rücksichtslos wordt beschuldigd en gestalkt. Dat speurtochten soms daadwerkelijk eindigen in de cel of in de rechtszaal. Dat bepaalde mensen echt gestopt moeten worden, of tegen zichzelf in bescherming genomen. Over de conclusie dat internet op een aantal gebieden nog steeds een onontgonnen terrein is, en soms een ware jungle, worden we het meestal vrij snel eens.

   Ik heb gemerkt dat het goed is om regelmatig over het wereldje te vertellen. Het houdt me scherp en bij de les, ik train skills op een hele andere manier en het verbreedt en verdiept mijn wereld. Het dwingt me echter ook om down to earth te blijven en aan mijn omgeving te toetsen of ik niet sluimerend word besmet met bizarre wanen en drogpsychosen 👿
   Gelukkig schijnt dat wel mee te vallen, getuige de reacties en vragen die ik krijg. Als ik benadruk dat het aansluit, erg leerzaam is en de lulz een stuk leuker en grappiger dan de zoveelste tv-serie, heb ik mijn punt weer gemaakt. Nee, tot nu toe verveelt het niet, dat complotterswereldje!

 15. Steeds meer mensen krijgen steeds meer door:

  gideonjoas schreef:
  25 september 2013 om 22:13
  Vol verbazing lees ik hier over ben v d Brink, ik kreeg het vanavond met hem aan de stok nadat ik zijn verhaal in twijfel trok. Het gevolg was direct dat hij dreigementen uitte.
  wat een psychopaat is die man.

  hetuurvandewaarheid schreef:
  25 september 2013 om 22:38
  Op deze website (en argusoog) stonden zo`n 60 artikelen betreffende de kwestie van deze Idioot…
  Door zijn eigen toedoen – werd alles verwijderd…
  Lekker Rustig zo – ook voor zijn Dochters..

  PS:
  @teigertje, ben jij toevallig ook deze @teigertje? Of heb je (ook) een kloon? 😮

 16. Joris Demmink is vandaag hot news.

  Enerzijds omdat de Rechtbank (Midden-Nederland) vanmiddag het verzoek behandelt van Stichting De Roestige Spijker tot het onder ede horen van twee getuigen.
  Het gaat om de voormalig gevangenisdirecteuren die dit voorjaar aangaven dat tijdens een dienstreis naar Londen in 1992 een toenmalig collega vertelde ‘jonge jongens’ voor Demmink te hebben moeten regelen.

  Anderzijds maakt het OM vandaag bekend een onderzoek te zijn gestart naar Joris Demmink himself. Dit onderzoek behelst een brief van het Turkse OM, waarin staat dat Demmink op 20 juli 1996 Turkije is in gereisd. Demmink wordt ervan beschuldigd in die maand een minderjarige Turkse jongen te hebben misbruikt. Hij houdt echter vol dat hij sinds 1987 niet meer in Turkije is geweest. Deze verklaring is altijd overgenomen door de Nederlandse regering.
  –> Zie de kranten!

  Dus: het wordt een hete plotterherfst, en vanmiddag een dolle boel en een mooi zootje daar in Utrecht. Om topics niet verlegen, broodwinning verzekerd! 😆

  • De site hethaagsecomplot geeft in het Joris Demmink-tribunaal een aardige juridische samenvatting van deze zaak:

   Joris Demmink is een voormalig topambtenaar op het ministerie van justitie. Hij wordt al vele jaren beschuldigd van zeer ernstige en maatschappij ontwrichtende criminele activiteiten. Van de week heeft u de aankondiging gelezen van de zitting die vandaag in Utrecht zal plaats vinden. De zitting is openbaar, dus u bent van harte welkom deze bij te wonen. In ieder geval worden diverse journalisten verwacht om verslag te doen van deze potentieel doorbraak betekenende zaak.

   De eisende partij is stichting De Roestige Spijker. Zij willen getuigen onder ede kunnen verhoren. De wederpartij is in beginsel de Staat der Nederlanden. Daarnaast is er nog een derde belanghebbende partij, namelijk Joris Demmink, het subject waarover het gevraagde getuigenverhoor zal gaan. In deze zitting zullen drie belangrijke afwegingen door de rechter moeten worden beoordeeld:
   1. Bescherming van de goede naam versus vrijheid van meningsuiting.
   2. Het (rechts)belang van de eisende partij.
   3. De haalbaarheid van het doel wat met de eis beoogd wordt.

  • Hier vat Kat wel de koe bij de horens wat betreffende Bou!!
   Denk overigens dat er bij Bou niet zoveel te halen valt.

   Kat kan er niet veel langer meer onder uit om openheid van zaken te geven over de bekostiging van al hetgeen hij nu doet. Ik las wat over geld verdienen met schrijven van artikelen. Vreemd dat niemand daar dan wat van weet van zijn eigen achterban.
   Waar zijn de publicaties van die artikelen Kat?
   Maar het belangrijkste is toch wel: Hoe zit het geld dat in de Stichting zit waar je Zeevat uit hebt gekickt? Wat door al het gehuil en verontwaardigde gedrag heen heeft niemand daar een antwoord op gehad.

  • Thanks @M.I.A. die zocht ik!

   Dat bedrag is ook te vinden in de laatst aangehaalde website van het chatlog, Quo Fata Ferunt:
   Waarom jengelt Micha steeds om donaties, terwijl hij er warmpjes bij schijnt te zitten en bovendien van de fam. Poot nog 2000 euro per maand krijgt toegestopt? (En dan te bedenken dat hij de tijd zit stuk te slaan in een Aziatisch pedo-paradijs waar de kosten van levensonderhoud half zo duur zijn als hier!)

   Met op die site, Quo Fata Ferunt (Bermuda-motto en Latijns voor waar het lot ons zal brengen), op Argusoog in juni 2011 nota bene nog website v/d maand, nog veel meer
   penetrante, onwelriekende Kattenpis.

   Waar het lot ons zal brengen!
   Hoe sarcastisch kun je ’t hebben?!

   @teigertje. Misschien eens een bezoekje of telefoontje aan huize Vergeer?

 17. Wat betreft Verklaring Micha over aanval Boublog en bijbehorende reacties nog even het volgende. Deze post is van anderhalf jaar geleden, maar actueler dan ooit! Het (her)lezen waard! Welke vragen zijn inmiddels beantwoord? Wat is er totnogtoe opgehelderd, met feit of bewijs onderbouwd?

  Er zijn legio aspecten en passages die nader kunnen worden toegelicht of geverifieerd. In navolging van Martijn, die een prangende-vragenlijst samenstelde in de zaak-Anass, kan er ook eentje worden opgesteld voor Micha Kat. Een soort open brief, maar dan anders. Iemand trekke de schoen wel aan.

  Zomaar een paar passages, waar het déjà vu-gehalte maar ook de verdeeldheid vanaf druipt:
  • Kat: Via het rekeningnummer op onze website proberen we geld in te zamelen van donateurs. Al het geld is opgegaan aan de kosten van de reparatie van de hack van de website. Met de nieuwe giften worden lopende kosten betaald alsmede de mensen die in Nederland en Tsjechie aan de site werken. Noot Sander: graag facturen en (betalings-)specificaties in de pdf!
  • Vendetta: In de meeste gevallen hebben de gesponsorde ‘truthseekers’ allerlei interessante linken met hetgeen men ‘bevecht’. Dat een Arend Zeevat het doet met een gemeenteraadslid in Arnhem vind ik alarmerend zelfs (Krikkegate). Aan de ene kant loopt men te huilen voor een betere wereld, aan de andere kant kan men de energie (lees materie en status) niet loslaten. Men zit erin gewikkeld. Men heeft deze energie als uitgezaaide kanker tot in hun botten laten uitwaaieren. En men deed het bewust. Geen medelijden met deze ‘truthseekers’. Laat de spiegelfase in het afterlife zijn werk doen. Hun verzwaarde ziel zal de weg gaan voort zetten volgens kosmische wetten. Noot Sander: dit was april 2012, dus nog vóórdat Willemuyn haar vuyligheyd plantte (juni 2012)
  Micha Kat krijgt van mij het voordeel van de twijfel. (…) Maar omdat hij durft te uiten. Met al zijn ‘gebreken’ die typisch menselijk zijn. Beter dan de Oldenkampjes en Zeevaten in onze wereld die met hun psycho-degree op zak denken te weten hoe de mens in elkaar steekt. De moeilijkste studie, die van zichzelf, beheersen ze minimaal. Noot Sander: Kat is nu toch ook wel door het ijs, Sietze?
  • Johan Bosman: Wat de aanval op boublog aangaat: een huilerig stuk. Iedereen is gewoon verantwoordelijk voor zichzelf en we moeten dus ook onszelf een beetje in de gaten houden. Niet altijd gemakkelijk, ogen zien van zich af. Bij justitie weten ze al langer dat je ook met een heel kromme stok rechte slagen kunt uitdelen en niemand kan Micha daarvoor de verantwoordelijkheid in de schoenen schuiven. We vechten hier allemaal de verloren strijd en weten dat. Juist die verloren strijd is pas echt de moeite waard aan te gaan. Dat maakt het alleen maar boeiender: ik ben ervan overtuigd -en Opstelten ook- dat we met het internet een machtig en steeds machtiger wordend wapen hebben!
  • muse: (…)Maar laten we a.u.b. niet de fout maken om elkaar te gaan bevechten (zoals dat Boublog een aanval op Kat heeft geopend). Ik hoop dat jullie inmiddels weten wie de smuilende partij in dezen zal zijn. (…)Noot Sander: ja muse, dat weten we inmiddels…of toch niet?
  • Eric: (…) “We hebben dus te maken met beschadigde mensen vol woede, haat en agressie.”
  ik heb vandaag kennis genomen van het indrukwekkende verhaal op de site. ik ga me niet verlagen om hierop een reactie te geven. Ik hoop dat een ieder de ogen eens open gaan zo ook mijn ogen zijn geopend en wens je nog veel succes in je one man strijd Micha. Maar de tijd dat je mij voor je karretje kon spannen is voorbij. (…) Stoer hoor al je grootspraak over lafbekken en wegvluchtende oranjes enz. ….Maar waar zit jij nu? Dit is mijn laatste reactie op deze site. Adios 4ever
  • AIRVD: @JDTV Wat mij verbaast is dat je niet met een duidelijk verhaal komt. Wat is er nou precies allemaal waar? Wat neem je Micha nou kwalijk en waarom etc. Geen duidelijk verhaal. Dan blijft het vaag en schiet het allemaal niet op, slechte zaak dus.
  • Vendetta: En speciaal voor Francis Capelle: Nog bedankt voor de info over de fuckbuddy van Arend Zeevat Mijn voorlopig laatste post hierover: Argusoog is natuurlijk niet zo blij met al die info over Arend Zeevat en zijn mokkeltje. (…)De status van Argusoog is anderhalf jaar later ook bekend: van bezinning primo 2013 naar non-actief medio 2013 naar vrijwillige euthanasie ultimo 2013.
  *zucht*

  • Hmm, de samenwerking komt niemand te goede..
   En dat komt nu ‘out in the open’
   Onderlinge aanvallen in de ru, zelfs…
   *Begint nu ook bijna Miggasteil hald Engels over te nemen..*
   *DIEPE ZUCHT.. FUCK*

  • Zomaar even een weekcompilatie van wat reacties uit de stal van Vrijland, op Kat en Vrijheidsstrijden. Over Ezels en oud-AIVD’ers (nwoah) die infiltreren bij Martijn (echt)…

   • Kat moet je lezen als Kat. De zaken die hij naar buiten brengt hebben weldegelijk nieuwsgehalte. Hij is onderwerp van zijn eigen nieuws geworden en dat is lastig. De manier waarop hij sommige artikelen brengt stuiten mensen tegen de borst waardoor de inhoud verloren gaat en dat is jammer maar, ik heb een groot respect voor Micha Kat.
   • ik ken kat persoonlijk hij is een druk joods kereltje maar ik als jood snap hem wel en ik ben bij rechtzaken van hem geweest hij heeft de dingen goed door daarom word hij ook steeds zo op de huid gezeten hij legt de verbonden wel goed
   • Nee het gaat zeker niet om het feit dat iemand een raar mens is of niet, en als je Micha idd beetje kent en/of al jaren volgt dan weet je wel wat ermee bedoeld word, dat het raar zijn zeker niet als aanval is. Want de feiten blijven gewoon feiten, thats for sure.
   En ja we zijn zeker gezegend met mensen als Micha en Martin, mijn helden haha.
   • Tja is sowieso triest dat ik als 21 jarige vet vaak oudere mensen moet uitleggen hoe deze wereld in elkaar zit, mensen denken zelf niet meer na etc, zijn teveel opgezogen in de leugens van het nieuws en ga zo maar door.
   • Doen wat ik kan….zoals Martin Vrijland, Heine Wind, Niburu, David Icke en alle andere niet genoemde vrijheids strijders, lichtwerkers, wakkeren……weet dat het veel kost op ieder gebied. Dat is inerent aan het uit de kudde stappen. Dat kost je veel vrienden, familie, bijna een sociaal isolement, je baan, je huis……overdreven, ik dacht het niet!
   • met alle respect [X] maar dit is een van de redenen waarom mensen niet willen veranderen jullie mensen zullen altijd ezels blijven dit is niet tegen jou persoonlijk maar dat is geen probleem / als je dood bent zal het vanzelf duidelijk worden dan hoop ik als je terug mag komen en wilt komen dat je dan dit gesprek herrinerd / het is ook niet joun schuld eigenlijk want er is eeuwen lang gelogen tegen jullie mensen en nog steeds word er gelogen / nogmaals broeder ik maak geen onderscheid dat doen jullie mensen als je dood gaat en ik hoop dat je nog heel erg lang mag leven dan zul je het snappen
   • Martin Vrijland: Ik zie trouwens net dat je bij de AIVD gewerkt hebt. Daar wil ik graag meer over weten
   • Martin Vrijland: Btw ik zou het gewoon netjes houden dat is leuker. Want als je mensen ezels gaat noemen val je zelf in feite als mens daar ook onder. Bovendien is inhoudelijk reageren interessanter voor de meelezers. Als het trouwens klopt wat je als vorige werkgever bij je profiel hebt staan, dan wil ik graag weten of je een infiltrant was, iemand die moest integreren in bepaalde groepen of bijvoorbeeld op kantoor zat. Misschien kun je nog wat leuke inside informatie delen. Zou het bijvoorbeeld kunnen dat die extreem rechtse mensen op de Wilders demonstratie een zakcentje bijverdienen bij de AIVD?
   • Martin Vrijland: Wat doe je nu!? Ik leefde nog in de hoop dat de AIVD, CIA, NSA, MI6 en de Mossad mijn Facebook met rust lieten, maar nu krijg ik zeker aandacht!
   • Martin Vrijland: We gaan het op een niet materialistisch level veranderen. Herwinnen van de oorspronkelijke (hogere) menselijke capaciteiten. En samenwerken! Weg uit die huisjes/boompje/beestje-ieder-voor-zich modus. Dus: anders gaan denken en leven. Praktische ideeën? Welkom. Kosten omlaag. Hier op het platteland zijn veel volkstuinen en ouder boerderijen genoeg om met een groep te leven bijvoorbeeld…
   • Goed idee, was ik al van plan, alleen de persoonlijke omstandigheden laten het nog niet toe. Maar daar werk ik nog aan. Maar een aantal dingen breng ik al wel in praktijk.
   • (…) Maar.. hoe kunnen we nou GOED in opstand komen?
   En hoe krijgen we zoveel mensen bij elkaar met geopende ogen.. dat is totnutoe elke keer een issue i guess.. Of ik denk te ingewikkeld.. maar wat zou dan het beste ”plan van aanpak” zijn..
   • Ik denk op een niet dwingende manier en zonder arogantie zaadjes planten bij de mensen dmv social media. Dan bereik je het meeste effect. Mensen laten zich niks opdringen. Bij de 1 zal het zaadje eerder ontkiemen dan bij de ander, maar ook daar moeten we respect voor opbrengen. Gelukkig zijn er ook mensen zoals wij waarbij het zaadje al ontkiemt is. Maar ook wij leren iedere dag weer bij. Uiteindelijk zal de liefde overwinnen.
   • Dat is een hele mooie uitleg [X]. En inderdaad ik vind ook dat je gelijk hebt.. maarja realistisch gezien schieten we daar geen reet mee op natuurlijk.. maar helaas werkt het wel zo.

   • Heb je de banner al gezien op de site van MV?
    ———————————–
    Zilvergoudwinkel.nl
    Bescherm uw vermogen
    ———————————–

    Ohh, Martin is dus een vermogend man.
    Vreemde eend in de plompert, Zwart/Wit denkert 😉

    *Kameratski bij belastingdienst bellen gaat*

   • Nee.. maar echt, serieus hè. Gewoon echt een banner op zijn site. :wack:
    Een banner, die dan óók nog ’s over zilver, goud, beschermen en vermogen gaat. WTF 😡 😡
    Martijn, Martijn, wat ben je toch een zwijn ijskonijn!
    * smerig stuk venijn *

   • Nou inderdaad zeg, in 3 dagen een bannerT!
    …Martin Vrijland…Sales-kwaliteiten…

    * afvragen doet wie Martijn WOBben gaat naar aard en hoogte van bedrag *

 18. Liesbeth die in verleden tijd over een pasgeborene praat..
  Bij KlÖl..
  Roept vragen op.
  Maar geen antwoorden.
  Vragen heb ik wel, maar antwoorden zijn lastiger..
  Deze moet jezelf invullen, vermoed ik.
  En dat is eigen.

  • Bron
   http://www.klokkenluideronline.is/artikel/25006/victorias-case-the-epiloge#comments
   liesbeth
   30 september, 2013 at 21:42
   WINDS OF MARCH
   I covered you with roses
   Like the stars at night.
   I covered you with love
   Like a blanket on a cold winter’s night.
   I covered you with joy
   To make your lifetime big and bright.

   You touched me with your eyes
   Soft as an evening breeze
   You held me in your arms
   As the winds rushed through the trees
   You are my child
   You make my lifetime big and bright

   You are my child
   You came like the winds of March
   With all the love in your eyes
   You are my child
   You came like the morning lights
   With all your love, in your eyes

   You are my child
   You came like the morning light
   With all your love, in your eyes

   You are my child

Reacties zijn gesloten.