Victoria (1 update)

Van onze correspondent uit Noord-Korea -> Sander 🙂

Het nieuwste minuteshot van Kat in de Ierland-reeks: Micha en Victoria in een Ierse speelgoedwinkel. Deze keer interviewt Micha Victoria, en komt zij ook voor het eerst in beeld. Specifieker: we horen een stellende, bevragende Micha en zien een in huilen uitbarstende Victoria: ‘we gaan nu een cadeautje uitzoeken’. Awkward.

Ierland1

Wat leert deze kwestie: als je Micha meeneemt naar het begeleid bezoek van je kind, wordt deze access ingetrokken. Waarom? Omdat de HSE, het Ierse Bureau Jeugdzorg, mijn aanwezigheid op het bezoekuur heeft verboden en dat zelfs werd gezegd dat Victoria ook zal worden geweigerd als ze mij zou meenemen.
Ah. Plaat/Kop dus. Daar is inderdaad geen affidavit tegen opgewassen.

Verder claimt en concludeert Micha afgelopen week: NEDERLANDSE VROUW IN IERLAND SLACHTOFFER VAN BIZAR MACHTSMISBRUIK VAN PEDO-MAFIA en OOK HET VERHAAL VAN VICTORIA ZOU EIGENLIJK NIET MOETEN WORDEN VERTELD OMDAT NIEMAND HET GAAT GELOVEN, ECHTER: ALLES IS FEITELIJK ONDERBOUWD EN BEWIJSBAAR.

Nou, kom maar heel snel op de proppen met die bewijzen dann! Te beginnen met alle krantenartikelen uit The Sunday World waaruit je citeert en alle documenten waarover je rept. Verder wat Ziva zegt. Mijn conclusie van afgelopen week: in plaats van het leveren van burgerjournalistiek fuckwerk blijf je krijsen over pedo’s, satanisten, psychiatriseren en zwarte lijsten. Blijf je doorhuilen dat je gesaboteerd en belachelijk gemaakt wordt. Jah, vind je ’t gek!

Bied je publiek eerst eens een vollediger kader van de ‘zaak-Victoria’, waarin je bijvoorbeeld ingaat op haar eigen aandeel en verleden ten aanzien van kinderen, strijd en jeugdzorg. Maak vervolgens haar claims maar eens aannemelijk. Stukje context, duiding, feiten, bronvermelding, wederhoor jeweettog. Op deze manier wordt ’t alleen maar één huge deception voor Vic. En dus voor jouw aanhang!

Verder werken ‘Guinness’, ‘Phoenix’, Dublin Lock out-screetch en bierpul/cap/hat/bril/joint eerder op de lachspieren dan dat hetparajournalistiek toevoegt. En in het kader van de broodnodige onafhankelijkheid hebben we ook niets aan een geëmotioneerde woordvoerder annex PR-manager (vrij naar Zeearend).

Micha stelt voor de zoveelste keer dat hij in Nederland niets meer heeft te zoeken. Zou zijn feestje nog doorgaan?

p.s. we worden bekend op de Steve Brown log. Ongelooflijk dat hij de doodsbedreigingen laat staan!

update: Steven Brown heeft de doodsverwensingen weg gehaald, heel netjes! Thanx!

206 thoughts on “Victoria (1 update)

Reacties zijn gesloten.