Tunnelvisie

Ik zit nu bijna een jaar op deze site, en heb vele sites gevolgd van de complottertjes.

tunnelvisie1

Tunnelvisie is het eerste dat in mij opkomt. Soms is het heel goed om nieuws te lezen en dan te bedenken wat je eerste gedachte is. Zo is Martin weer bezig alles op de NWO te gooien, zonder zelf eens na te denken.

In de afgelopen maanden ben ik er achter gekomen dat de complotters zelf niet meer denken, ze volgen wat ze lezen op de ‘vage-NWO-Brainwash- sites’.  Sheep gedrag?

Sommige mensen ontspringen de dans. Genoeg twijfels. Zij geloven het ook niet meer. Donaties worden voor eigen dingen aangewend. Snoepreisjes, deurwaarders, en wat zo meer. Ik zit ook niet zo lekker, weet iedereen, maar als je een contract tekent, teken je daar wel voor, dus gewoon betalen. Over de rente kun je daarna gaan bakkeleien, maar je hebt het toch echt getekend! Rare redenaties wat ik daar zag, en ja, dat zeg ik in mijn positie :).

Twijfels over de donaties + stichtingen zijn er ook genoeg . Ik nodig iedereen ook uit om vragen te stellen over de ‘vage stichtingen’ die ooit zijn opgericht.  Blijkbaar willen ze alleen maar exposure door …

De alternatieve media, het was een leuk initiatief, jammer dat zij zich weer door geld lieten drijven (misschien nog wel erger dan hun NWO)… En als ze nu eens met echte feiten zouden komen.. Helaas.

*Rest my case*

restmycase

186 thoughts on “Tunnelvisie

 1. @ nieuwsonzin

  Leg het eens uit je kent die gasten? Geef eens een hint waarvan je die gasten kent en weet dat ze werken voor de staat en dat ze van Barracuda zouden zijn? 99% ben je zeker ervan nou kom en leg het eens uit aan een ieder deze onzin van jou!

  • Ligt het nou aan mij of radicaliseren (worden agressiever) de plottertjes de laatste tijd in hoog tempo?

   Zelfs Adamas / Papi kan zich niet inhouden en gaat @Jeroen maar weer eens op een foute korrel nemen, incl bedreiging:

   Bosje the Pimp-Mobile says:
   September 21, 2013 at 1:04 pm
   Enige ip’s die de eigenaar dezes al eerder publiceerde kunnen inderdaad voor de volle 100% aan de rat van hieronder gelinkt worden. Er zijn al 2 9mm patroonhouders met de initialen van de natnek op de kogels zelf gecaligrafeerd. En dat allemaal voor een spectaculaire driveby tussen zijn Schiedamse orgies door in de productie genomen. Als je dus heel goed googled kan je de nichtenknecht hier nog met zijn billenmaat tijdens en na een bloedorgie exposen!!!

   “Ik zweer je dat ik voor 99% zeker weet dat het iemand van team Barracuda is.”

   Om in de tekst links te plaatsen naar o.m. een foto van Jeroen.

   Langzaam aan begint het toch wel heel vervelende trekjes te krijgen.

   • Daarom gaf ik het aan. ‘Langzaam aan begint het toch wel heel vervelende trekjes te krijgen.’ En zulke figuren lopen op site’s te reageren met in hun naam een link naar hun eigen onzin site’s. Ze weten zonder enige uitleg dat het is zoals hun zeggen dat het is.

    En ‘pak’ ze maar allemaal die reageerders allemaal beweren ze wat zonder enig bewijs van iets. En als ze het niet meer weten dan gaan ze dreigen.

   • Persoonlijk voel ik mij niet zo geëerd om mijn stukje als link terug te vinden in een reactie van iemand die minstens zo gestoord is als velen daar op dat brownblogje.

   • Geeft aan dat er wel ‘ingelezen’ wordt.
    En dat onze ‘journalistiek’ wel meer waarde heeft dan de mainstream media.
    Dat dan wel..
    Maar goed..Het standaard respectloze scheld taal en dreiggedoe ligt wel vrij hoog daar..
    Dat is storend stuitend om te lezen, waarover het eigenlijk gaat.
    Haat?

 2. Het nieuwste minuteshot van Kat in de Ierland-reeks: Micha en Victoria in een Ierse speelgoedwinkel. Deze keer interviewt Micha Victoria, en komt zij ook voor het eerst in beeld. Specifieker: we horen een stellende, bevragende Micha en zien een in huilen uitbarstende Victoria: ‘we gaan nu een cadeautje uitzoeken’. Awkward.

  Wat leert deze kwestie: als je Micha meeneemt naar het begeleid bezoek van je kind, wordt deze access ingetrokken. Waarom? Omdat de HSE, het Ierse Bureau Jeugdzorg, mijn aanwezigheid op het bezoekuur heeft verboden en dat zelfs werd gezegd dat Victoria ook zal worden geweigerd als ze mij zou meenemen.
  Ah. Plaat/Kop dus. Daar is inderdaad geen affidavit tegen opgewassen.

  Verder claimt en concludeert Micha afgelopen week: NEDERLANDSE VROUW IN IERLAND SLACHTOFFER VAN BIZAR MACHTSMISBRUIK VAN PEDO-MAFIA en OOK HET VERHAAL VAN VICTORIA ZOU EIGENLIJK NIET MOETEN WORDEN VERTELD OMDAT NIEMAND HET GAAT GELOVEN, ECHTER: ALLES IS FEITELIJK ONDERBOUWD EN BEWIJSBAAR.

  Nou, kom maar heel snel op de proppen met die bewijzen dann! Te beginnen met alle krantenartikelen uit The Sunday World waaruit je citeert en alle documenten waarover je rept. Verder wat Ziva zegt. Mijn conclusie van afgelopen week: in plaats van het leveren van burgerjournalistiek fuckwerk blijf je krijsen over pedo’s, satanisten, psychiatriseren en zwarte lijsten. Blijf je doorhuilen dat je gesaboteerd en belachelijk gemaakt wordt. Jah, vind je ’t gek!

  Bied je publiek eerst eens een vollediger kader van de ‘zaak-Victoria’, waarin je bijvoorbeeld ingaat op haar eigen aandeel en verleden ten aanzien van kinderen, strijd en jeugdzorg. Maak vervolgens haar claims maar eens aannemelijk. Stukje context, duiding, feiten, bronvermelding, wederhoor jeweettog. Op deze manier wordt ’t alleen maar één huge deception voor Vic. En dus voor jouw aanhang!

  Verder werken ‘Guinness’, ‘Phoenix’, Dublin Lock out-screetch en bierpul/cap/hat/bril/joint eerder op de lachspieren dan dat het parajournalistiek toevoegt. En in het kader van de broodnodige onafhankelijkheid hebben we ook niets aan een geëmotioneerde woordvoerder annex PR-manager (vrij naar Zeearend).

  Micha stelt voor de zoveelste keer dat hij in Nederland niets meer heeft te zoeken. Zou zijn feestje nog doorgaan?

  • Zag je het afdrogen van die nep tranen? Over de wenkbrouwen heen en dan Micha wegdraaien met de camera. Wat een nepzooi. Die Victoria spoort voor geen meter.

   Mijn interne info geeft al wat aan wat deze Victoria allemaal al flikte bij andere mensen. ! comment op KLOK gaf dat ook al aan! De vraag is wat moet Micha nu met haar? Zou hij vader 7 gaan worden?

   r_vandenberg
   21 september, 2013 at 12:04
   Iedereen die Victoria de afgelopen jaren heeft geholpen heeft ze nooit naar geluisterd. Ze stonden dag en nacht voor haar klaar. Zelfs haar laatste kind die enkele maanden geleden is afgepakt bij de geboorte heeft ze verzwegen.. Waar zij toch allemaal mee bezig is is echt ongelofelijk. Het is verschrikkelijk om al je kinderen te moeten missen, maar wie kent Victoria hier?

   Victoria, ga nu naar Huib Struycker hij wilde je helpen, waarom heb je nooit geen 1 weg bewandeld, en nooit geluisterd naar bijvoorbeeld Lode? Waar ben je toch allemaal mee bezig ?

  • Tja, ik weet ook niet wat Micha Kat bedacht toen hij een ticket naar Dublin boekte. Journalistiek werk leveren in ieder geval niet, want daar is zelfs Micha nog niet te ver van de realiteit verschoven.

   Micha reist graag, is het enige dat ik me kan bedenken, en heeft middels de nieuwe Stichting Harm Bos wat nieuwe fondsen aangeboord om daar invulling aan te geven. Micha moest alleen nog een ‘smoesje’ verzinnen om dat geld ook te kunnen gebruiken. Via Arend Zeevat kwam Victoria uit het archief, en met een paar euro’s in het verschiet liet zij zich tot PR-manager bombarderen, regelde wat ‘contacts’ en een hotelkamer, en ‘hop’ Micha vloog er tussenuit, om zich weer te verliezen in gebrek aan voorbereiding, werkelijke journalistieke interesse, en zijn alcohol-verslaving.

   • Goed gereageerd daar Ziva, de trage moderatie van mr. Brown laat wel haat/dreigementen doordrenkte reacties door. Maar dit loopt nu wel erg uit de hand.

 3. P.S Zit micha nu op de donatie kosten van de Micha claim in Ierland? Hoe gaat hij deze mensen terug betalen daar zijn claim nu niks meer waard is. Hij gaf eerder al aan dat hij een bewijs van onvermogen had. Dus wie betaald zijn tripje nu dan? En zou de sociale dienst dat dan niet moeten weten?

  Waar haalt Micha dat vermogen ineens vandaan?

 4. Het lijkt me ook vreemd, om de kinderen van de gehate vader/verkrachters(s) ook te willen houden.
  Ik bedoel.. je wordt dan dagelijks eraan herinnerd.

  Ik krijg wel het idee dat Victoria eigenlijk tegen zichzelf beschermd moet worden.
  Dat ze niet voor haarzelf kan zorgen, maar ‘denkt’ dat alles goed komt.
  *Met deze stelling erken je dus dat het niet goed zit.*
  Maar dat terzijde.. Ze lijkt wel op die vrouw waar ik het over had..
  Mijn mening.

  In mijn google kon ik ook geen publicatie vinden, en (Micha heeft er bewust geen link erbij gezet.)
  De vraag waarom ze Met Micha naar haar kinderen gaat ipv deze privéhereniging ook privé is..
  Je zou stoorzender Micha er niet bij willen hebben.
  Met Huib Struycker (advocaat) denk ik dat ze betere resultaten boekt.
  Maar je zou je ook moeten afvragen of het wel wenselijk is dat ze haar kinderen terugkrijgt.
  Al vind ik wel dat een goed contact mogelijk moet zijn.
  Qua zorg..Lijkt me dat ze niet de juiste keuzes neemt.

  • FeeX, ze is een labiele vrouw.
   Als je labiel bent dan trek je vaak problemen op problemen aan, Kat maakt gewoon op lage wijze misbruik van deze niet al te snuggere vrouw.
   Ben het erg eens met Sander en de donateurs/volgelingen van Kat moeten hem nu eens uitdagen die claims waar te maken.

   • Hoe labiel ben je als je wel sex hebt met mannen en daaruit al 6 kinderen zijn gekomen?
    Was ze toen ook labiel? Volgens Micha wel ze werd namelijk verkracht door een agent op het politie bureau. Allemaal aangegeven zonder enig bewijs. Bij mensen waar Victoria eerder aanklopte is er niks bekent van een politie agent…..Laat staan dan 2.

   • Het staat al vast dat Micha niet aan waarheids bevindingen doet. (geen bewijs van dat alles dus) en zich laat meeslepen met een zielig verhaal. Who’s next?

   • Dat snap ik..
    Ik kan weinig vinden over haar voorgeschiedenis.
    6 kinderen bij 6 vaders?
    Ik weet niet welke opvoeding en omstandigheden ze ervaren heeft.
    Ergens zijn er wel dingen fout gegaan, vrees ik.
    En al heel lang geleden.

    Juist types zoals Micha/Martijn weten het uit te melken..
    Bijna loverboys taktiek.. om het maar op sex te gooien..
    Victoria lijkt me ook geen type dat 6 kinderen kan opvoeden.
    Intussen moet ze dat zelf ook inzien dat kinderen geen verlengstuk zijn, huisdieren of buffers.

   • Denk niet FeeX dat je al te veel wil weten over Victoria, maar het is verschrikkelijk voor haar kinderen. Heel goed dat ze Kat daar hebben weggehouden bij die kids. Sowieso ter bescherming van hun privacy waar Jeugdzorg aansprakelijk voor is. Ik zie ze er toe in staat opnames te maken van deze kinderen. Zij hebben nooit om deze situatie gevraagd.
    Dat schijnen randdebielen als Kat en Vrijland niet te willen inzien, je hebt met kinderen van doen. Ook al een argument om dat plaatje van die dochter van v.d. Brink niet als avatar te willen accepteren by the way, iets waar Xara geloof ik het ook al eens over had.

   • Ik denk wel dat haar ‘achtergrond’ wel degelijk van belang is.
    Nestwarmte wel zeker meespeelt in de opvoeding, en wat je doorgeeft aan de kinderen.
    Nu lijkt het erop dat ze zich nergens goed kan vestigen of binden.
    Maar goed..
    Gewoon mijn eigen visie.
    Triest blijft het wel zeker..

  • Begrijpelijk, maar het is en lijkt mij een juridische zaak en niet iets voor Micha met zijn pedo netwerken gedachte (en andere onzin). Dit zal Victoria en haar kinderen ook weer niks goeds gaan brengen, anders dan steeds weer alleen maar de aandacht voor de ego tripper Micha. Victoria wordt hier bniet beter van. En wat hij (Micha) daarmee probeert te bereiken is voor mij volkomen onduidelijk!

  • [TaalnaziMode] Het is trouwens Huib Struycken, advocaat bij Struycken Advocaten te Amsterdam.
   Opmerkelijk weer. Eenmaal foutief geciteerd, worden namen (en aannames…) vaak klakkeloos overgenomen. [/TaalnaziMode]

   Struycken is vrij all-round qua rechtsgebieden en geeft op zijn site onder meer aan: ik geef de voorkeur aan principiële zaken of het nu gaat om het straf-, civiel- of bestuursrecht en ga een gevecht tot aan het Europese hof niet uit de weg.
   Begrijpelijk wel, dat Vic zich eerder juist tot hem heeft gewend.

  • Algemeen: ik vind dat we terughoudend zouden moeten zijn met oordelen over Victoria, haar (aangenomen) situatie en haar (aangenomen) verleden. Ik kan me enigszins in FeeX’ opmerking vinden dat zij eigenlijk tegen zichzelf beschermd zou moeten worden, al is dat ook een oordeel.
   Micha kiest hiervoor, wil een publiek figuur zijn, zoekt actief en bewust de barricades op. Vic is in eerste instantie privépersoon, ook al treedt zij gaandeweg op de voorgrond. Heeft kennelijk een belast verleden en te dealen met de nodige ellende momenteel. Los van haar (door ons aangenomen) eigen aandeel hierin, vind ik dat we de focus meer op Micha mogen leggen -door hem bijv. te confronteren met zijn bedenkelijke bevindingen- en Vic enigszins mogen ontzien. In elk geval met oog op haar kinderen. Zoals eerder aangehaald: in patstelling of wanhoop ben je tot veel bereid. Micha mag veel nadrukkelijker op zijn ‘verantwoordelijkheden’ gewezen worden, wat mij betreft.

   • Micha zal echt niet zorgen dat ze ‘in de positie komt’ zodat ze voor de kinderen kan zorgen..
    Integendeel..

    Verkrachting!!Corruptie! Gangbang op het politiebureau!Internationaal schandaal!!
    Verhaal!!
    Ik bedoel..
    Victoria en/of haar kinderen zal hem een worst wezen..

   • Mee eens Sander, je moet het ook niet willen weten. Mijn mening.
    Net ook zo hierboven gereageerd.
    Dat Micha maar eens begint zijn donatie bestedingen uit te leggen in verband met dit reisje.
    Persoonlijk denk ik dat er al wat aangiftes lopen tegen Kat wat betreft inbreuken op privacy, zou het niet inmiddels?

   • Ja @teigertje, die lopen er. En die zullen waarschijnlijk nog effectiever uitpakken dan bij Martijn gebeurd is. Hoop trouwens wel dat Xara weet wat ze doet. Hoewel, bij BrownBlog lijkt sowieso niets wat het lijkt, zo lijkt het.

   • Ja, dat krijg je Xander, als je wat gevoelige snaartjes raakt.
    Vooronderstellingen die deel je niet op de achtergrond maar die plemp je zo op het net, geen enkel probleem bij die nep-plotters.
    Taalnazi, ze spelt mijn naam verkeerd, grrrrrrrrr.

  • P.S. Sander
   Nieuws vertellen in wat er gaande is op de achtergrond is weer ‘hun’ wakker maken.
   De ‘sport’ is ze wettelijk laten aanpakken met hun eigen onzin! Ik gaf net als v.b. ook al weer teveel aan. Maar oké gedaande zaken nemen geen afkeer. Myra als v.b.loopt te klagen op haar site over donaties. Het kost geld met al die luisteraars. Teigertje gaf het al mooi aan… Elke dag luisteren met de volume knop uit. Maar betaald Myra wel voor de auteurs rechten van de muziek die ze voor en na de uitzendingen doet? Dus was een belletje na Buma Stemra al genoeg voor een onderzoek. Dat is maar 1 voorbeeld!
   Raar is ook dat ze klaagt over geld maar wel steeds via KLOK oproept om haar uitzendingen te volgen.En dan heb ik het nog niet eens erover dat ze haar kinderen meeneemt naar Duitsland om ‘gekken’ aan te horen.Mooie opvoeding!

  • Hoe staat het eigenlijk met Myra, @Pieter?
   Herinner me gelezen te hebben dat haar kanaal spoedig offline zou gaan?

 5. Psychopaat? Ja hoe erg het ook is zoals Feex het al aangaf dat Victoria hulp nodig zou hebben. Meerdere mensen hebben zichzelf al ingezet (betaald of niet) voor haar. En Micha is de reddende engel met zijn onzin? Ben blij dat ik geen kind van haar ben. V.B. de kinderen van Ben vd Brink. Deze mogen nog jaren ervaren wat die vader aan het doen is.Micha is wederom zo’n voorbeeld hoe je kinderen via internet te ‘koop’zet door het gedrag van een ouder.En het gaat maar door met deze niet nadenkende ‘waarheidsvinders’ ‘journalisten’ Allemaal voor hun belang zonder na te denken over de gevolgen van hun gedrag. Ik weet wel dat ik blij ben dat toen ik problemen had in mij jeugd er geen internet was en dat mijn ouder(s) dit flikte met mede werking van een stel gekken!

  • ja, en wat ik vooral heel kwalijk vond is dat Ben vd Brink op de site van Martijn post met een foto van zijn dochtertje. Echt triest… Arme kids..

   • Yp en maar aangeven dat jeugdzorg enz… maar slecht is voo zijn kinderen terwijl hij ze zelf al open en blood geeft op internet met alle gevolgen van dien.

    V.B. Ik zou verkering krijgen en of willen met 1 van zijn dochters en ik ga zoeken op internet? Is maar 1 voorbeeld van iets wat reëel is heden ten dagen.

    Elk gedrag van een ouder t.o.v. het kind levert juist een gevaar op voor het kind als dat via internet gaat. Zover denken ze niet nee alleen maar hun gedrag en frustratie zonder na te denken wat de gevolgen zijn voor die kinderen. Ze doen allemaal mee met dat zelfde gedrag!

   • Ja..Ze krijgen/hebben de martelaarsrol.
    En maar goed dat ‘klokkenspel’ niet bij de hereniging mocht zijn.
    De privacyschendingen..on line.. Daar vragen de kinderen zelf niet om..
    Leuk voor youtube??

    BREAKING!!
    Micha gaat grenzen over..
    Internationaal bevestigd!

   • @ Feex

    Ik hou me nog in…. Maar wat die ‘gekken’doen gaat alle menselijke gedachten te buiten en zo mogen en kunnen het doen. Zonder enige emotie en respect voor het bestaan van zichzelf en anderen in het leven. Over de ruggen heen van anderen. Mijn idee is dat hun geen rechten meer hebben met het gedrag in wat ze weergeven!.

 6. @ Sander

  Sommige dingen hebben tijd nodig. Op de achtergrond wordt er al wel werk van gemaakt. V.B. Buma Stemra! Jeugdzorg enz…. Het kost tijd. Maar er wordt aan gewerkt!

 7. Nog een V.B. waarom denk je dat Myra ineens het gesprek “school’ offline heeft gehaald?
  Het offline halen heeft al geen effect internet slaat alles op. Ze ‘verneuken’ allemaal hunzelf met hun eigen gedrag!

 8. Als je dit soort ‘gekken’ een beetje gaat volgen in wat ze doen via internet zie je het geheel. Allemaal problemen met het ‘systeem’ maar in werkelijkheid hebben ze dat probleem zelf veroorzaakt. Alleen proberen ze voor hun eigen probleem via internet zieltjes te winnen. Ten koste van wie dan ook, Hoofdzakelijk in wat ik zie via en over de rug van hun eigen kinderen. En die zijn getekend voor de rest van hun leven door het gedrag van de ouders terwijl de ouders aangeven dat niks klopt. Ja hun gedrag klopt niet dus zoals je dat eruit kunt halen daarom verkregen ze al een probleem! En de kinderen zijn de dupe van dat gedrag en niet het systeem waartegen ze denken te vechten en aangeven hoe slecht het systeem wel niet zou zijn..

  Victoria weer een duidelijk voorbeeld daarvan. Nep huilen over de rug van kinderen en Micha die zijn glorie weer probeert te behalen met een (pedo maffia) en meer van die onzin.

 9. De oplossing is dus volgens mij: Niet reageren op die gasten (browns website) maar de juiste instanties te informeren over hun gedrag. Die kunnen hun wettelijk laten stoppen. Niet de rechters enz…. Die hebben al geen kennis van internet en zien ook niet wat die ‘gekken doen’ via meerdere website’s. Het klinkt als een verlinker maar mijn idee is melden van het gedrag daar ze wel (mis)gebruik maken van het systeem waarin wij leven en mee moeten leven.

 10. Kinderen kunnen pesten.
  Ouders en volwassenen ook.
  Onderling.
  Vooral via internet..
  Dus om je kinderen als ouder te ‘exposeren’ beschadig je ze er meer mee dan dat je ze beschermd.
  Micha zou dat moeten snappen, en dat doet hij ook..
  Hij plakt zijn eigen TAGS aan elk verhaal.
  Zomaar.. omdat het kan.

   • Volks Gangster haha

    ‘Amsterdam-Noir- Vanavond Explosief: Hoogleraar in de figuur de Maffiajournalist en Volks-Gangster Steve Brown onthult en ontmaskert (kuch) met mr.Marielle van Essen bij programma Spoken van FunX.

    Bent u boven de 18 jaar en nog niet ‘SBS-hersendood’ luister en huiver dan a.s. zondag mee op Radio FunX vanaf 21.00 uur.’

  • @ Feex

   Het is geen pesten meer. Het is kinderen kapot maken voor welk belang dan ook en als je ze mag geloven komen ze op voor de kinderen. Al Micha onderzoek had gedaan in de achtergrond van Victoria dan was hij daar niet! Is puur voor zijn eigen geilheid en aandacht!

   • Ik druk me voorzichtig uit.
    Meer aan de kinderen en de ontstane schade in de directe ‘leefomgeving’, dus pestgedrag VANWEGE internet.
    Zoals Vrijland bv geen toestemming vroeg bij publicatie van het schreeuwen.
    en erop gewezen was, dat het niet ‘gewenste effect’ had.
    Maar goed..werkgevers die op je naam googlen of latere partners..
    Of hun eigen kinderen?
    Het lijkt me niet handig om een ‘frisse start’ te kunnen maken.

    Kinderbeschadiging..is ook meer wat in mij opkomt dan bescherming.

   • Klopt. En dan onder een valse naam publiceren via internet? En als dan instanties komen ook huilen via dat zelfde medium. Maar uiteindelijk weten ze wel wie je bent!

    Buiten dat, inderdaad beschadigen ze wel die waar ze zelf zeggen voor op te komen!
    Triest.

   • Maar goed..
    Martijn schreef ergens dat hij mogelijk vroeger zelf ook ‘diagnose geval Jeugdzorg’ gesteld had kunnen zijn..
    En Micha schijt zijn eigen ouders ook uit.
    Kinderen die van de ene woonadres naar de andere worden gesleept, en ook veel van school wisselen..

    Lopen een ontwikkelingsachterstand op.
    Mogen al blij zijn dat ze een diploma ergens halen.
    En moeten het eenmaal op zichzelf ook, zelf MOETEN doen.

    En daar.. ligt het gevaar..
    Dat zag je in Alexandra bij Bou ook terug.
    ( wel interessant/leerzaam.)
    Dat de innige heftige vriendschappen voorbij waren, en er niet voor iedereen familie was om verder te gaan, of terug te keren, verder op weg te helpen.
    Kinderen zijn flexibel,maar het kan wel brekend zijn.
    Dat ….is wel de doelgroep van onze M&M (pup)pilletjes.
    Maar ik lees nooit over ‘behaalde successen’ of dat er mensen met hun hulp ook daadwerkelijk geholpen werden..
    Integendeel..

    Om in ‘Micha’ te spreken
    BREAKING
    Beste mensen..
    IN YOUR FACE!

Reacties zijn gesloten.