Wederom een familiedrama

Ondanks de vele discussies en debatten na de afschuwelijke gebeurtenis met de broertjes Ruben en Julian heeft wederom een familiedrama plaatsgevonden. Dit keer in Schoonloo, een vader en drie kinderen zijn dood gevonden in een huisje op een bungelowpark.

scheiding

Reden: een vechtscheiding die al 5 jaar voortduurde. Dit keer is wel een afscheidsbrief geschreven maar het blijft voor mij nog steeds onbegrijpelijk dat een vader zijn eigen kinderen dit aandoet.

A.s. woensdag weer een Debat op 2 over vechtscheidingen.

Update: de vader had in 2009 een website mindgamechoaching.nl waarbij het motto was “Als je met het gezicht naar het verleden kijkt, sta je met je rug naar de toekomst.”  Hulp van huisarts en een psycholoog  leidden tot niets. Financiële problemen kwam daar nog bij op.

Bron: http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3506437/2013/09/09/Bernd-In-mijn-leven-kende-ik-voor-en-tegenspoed.dhtml

308 thoughts on “Wederom een familiedrama

 1. Deze boebloe van zojuist heeft ook de logica van een BOUquettereeks:
  Jasper, ik zeg ook niet dat Nemesis opzettelijk tracht te ondermijnen. Hij post hier al een tijdje en veel van zijn reacties zijn vage kreten, maar soms draagt hij ook goede informatie aan. Daarom modereer ik zijn reacties altijd. De dooddoeners verdwijnen in de prullenbak en de goede informatie wordt toegelaten.

  Zo rollen wij hier – en niet anders. Ik ben immers zowel meester als doctorandus, dus heb ik het laatste woord over dooddoeners. En laat nou maar aan mij over om te bepalen wat goede informatie is.

  Met aanmatigende groet,
  Bou
  meesteres in de juristerij en doctoranda in de spiegel-logica

   • Of dit dan:
    aap:
    13 september 2013 op 12:45

    Leuk, die laatste sneer nog even. Als er iemand hoog van de toren blaast… Ben er verder wel klaar mee, nog een fijne dag gewenst.
    Beantwoorden

    Jasper:
    13 september 2013 op 13:04

    Dank je wel Jaap, jij ook een fijne dag verder. Trouwens betreffende die ‘sneer’ ligt die verantwoordelijkheid niet bij de ontvanger zelf? Men kan dat namelijk op meerdere manieren interpreteren, ik kan me wel voorstellen dat als men het spiegelt vanuit eigen gedachten dat het ook negatief zou kunnen overkomen omdat ik beide zijden herken. Maar disciplinair ten goede kan inzetten. Oprechtheid en eerlijkheid wijzen me daarin de weg. Mvg.Jasper.
    Beantwoorden

    Dit was een topic waar Bou aangekondigd had niet te modereren.
    Die Jasper……bweeeeehh.
    En ik ga ervan grommen..grrrrr.

 2. Uitnodiging
  Hoi lieve vrindjes en vrindinnetjes!

  Op 2 oktober ben ik jarig! Dan vier ik mijn tiende verjaardag!
  Jij bent uitgenodigd om dit feestje mee te vieren! Kom je ook?

  VANAF 16:00 WORDEN ALLE BELANGSTELLENDEN, FANS, LEZERS, POSTERS, GROUPIES, TROLLEN, AIVD’ERS, ME’ERS, CORRUPTE RECHTERS EN PEDOFIELEN VERWACHT IN RESTAURANT ‘T STADHUYS IN SCHIEDAM MIDDEN IN HET SCHITTERENDE HISTORISCHE CENTRUM. DE BORREL DUURT TOT 19 UUR.

  Het belooft een mooi zootje te worden! Groetjes en tot woensdag de 2e!
  doctorandus Micha Kat

  PS BREAKING as we speak zijn ze bij mij om de hoek weer bezig met de snelweg. Allemaal NWO-ops om je uit je slaap te houden. Bij hoge uitzondering zijn zij 2 oktober ook uitgenodigd in ‘t Stadhuys.

  • Is inderdaad tijdelijk gesloten maar misschien heeft iemand het overgenomen? Zou wel echt iets voor Micha zijn om in een failliet restaurant een feest te geven :).

   • @Xara Lekker tegenstrijdig al die berichtgeving. In jouw gelinkte bericht van 17 juli wordt gesteld dat de nieuwe uitbaters hopen begin augustus open te gaan als Brasserie Stadhuis. Dat wordt idd bevestigd door hun nieuwe zite. De originele homepage van ’t Stadhuys is gewoon offline; Micha linkte naar een verzamelpagina.

    Het verschil tussen die twee? De locatie is op Grote Markt 1 versus 1A. Lekker zorgvuldig uitgezocht (weer) van Micha. En de creatuurdertjes… die babbelen gewoon door over Jodengeblaat, psychopaten en bosmongolen. As usual.

  • Lees idd wisselende ‘recensies’ over ’t Stadhuys. Dacht gisteren dat ze gewoon tijdelijk gesloten waren, zoals vaker gebeurt bij verbouwing of familieomstandigheden. Maarrr… ’t ziet er niet best uit. Vergunningen zijn een tijdje niet in orde (geweest?) en dat had onder meer van doen met… alcohol! Andere berichten melden dat ze afgelopen januari idd gewoon failliet zijn gegaan. Hoe cynisch kun je zijn?!

   Zo schrijft dé Weekkrant (Nieuwe Stadsblad) op 5 december vorig jaar:
   Het verhaal van restaurant ’t Stadhuys is illustratief voor de neergang van de Schiedamse horeca. De succesformule, midden onder het statige stadhuis, moest een pareltje worden voor toeristisch Schiedam. Een gegoed restaurant deed Schiedam en de binnenstad goed. Nu staan op een A4tje de schrale woorden: HEROPENING MEDIO 2013. De directie van ’t Stadhuys. Weer een horecazaak gesloten en dat op een ‘trippel A’ locatie.
   Deze zomer verkochten de oprichters en succesvolle eigenaren Conny en Dolf Meynkens het restaurant gedwongen door medische klachten. De volgende eigenaar uit Rotterdam ging na acht weken failliet omdat de (alcohol)vergunning niet in orde was. Eten zonder alcohol ging kennelijk niet en dat deed de zaak de das om. Nu is er een volgende Rotterdamse horeca-onderneemster die het toprestaurant wil heropenen. Maar zonder de vereiste vergunningen blijft de tent dicht.

   Lekker koren op de molen dan 😥 Wat een sarcast, die Micha!

   Een recenter bericht van ondernemersplatform WIJzuidholland meldt 2½ week geleden: Lijken in kast, een gemeente die de drank-vergunning intrekt en de Rabobank die pinbetalingen onmogelijk maakt. De overname van restaurant ’t Stadhuys in Schiedam per 1 oktober 2012 kon niet ongelukkiger verlopen. In januari 2013 failleerde de zaak. Bij het restaurant werkten 14 mensen.
   Nou, lekker dan 😡 Krijgen we nou een feessie met een borrel of hoe zit ‘t?!

 3. 244 reacties?
  246 zag ik eerder…
  Moest Xaartje zeker weer iets wegpoetsen van onze perfectionist 😉
  Foutjes maken is menselijk, hoor!

 4. Gevonden bij Klokkenluideronline:

  realcurrencies
  14 september, 2013 at 17:33

  Ik heb het altijd een lekker ding gevonden en een typisch voorbeeld dat vrouwen niets te zoeken hebben in de politiek. Ze zijn NOG gemakkelijker te gebruiken en NOG moeilijker serieus te nemen.

  —-
  Oftewel: Anthony Migchels. Schijnt nog getrouwd te zijn ook. Wat een fout kracht.

 5. Overigens vind ik het erg vreemd dat Micha zo makkelijk het land uitkan, als je bedenkt dat hij zo weer naar Laos kan uitwijken om zijn veroordelingen te ontlopen. Heb net ook zijn verslagje uit Ierland zitten kijken, maar daar zit geen enkel verhaal in. Hij heeft het over onderzoeken naar misbruik in de kerk daar en noemt een hele lijst die hij vanaf huis ook bij elkaar had kunnen googlen, toont wat schokkerige, volkomen oninteressante beelden van reclameborden uit Dublin, het gaat allemaal nergens over.

  Waarom zit Micha zoveel lucht op te kloppen? Waarom wekt hij de valse indruk op 2 oktober een bijeenkomst te organiseren in een zaak die niet meer bestaat en zien we nu een filmpje van hem dat zogenaamd uit Dublin afkomstig zou moeten zijn? Dat wil zeggen: we zien een montage van straatbeelden uit Dublin en een Micha die ergens binnen zit.

  Het laat de indruk achter dat hij om de een of andere reden wat afleidingsmanoeuvres uit zit te voeren.

   • Ik vind het niet denkbeeldig dat Micha gaat proberen zijn straffen te ontlopen door alsnog naar het buitenland uit te wijken. Deed hij al eerder. Die receptie voor het tienjarig bestaan van KLOL is sowieso een vreemd verhaal, want de zaak waar dat plaats zou vinden is dus helemaal niet meer open. Waarom zou hij zo’n loos gebaar doen? Welke indruk wil hij wekken daarmee en waarom?

    Daarnaast is er ook iets vreemds aan de hand met dat Dublinfilmpje, want dat werd dus om 14:57 op 13 september al geupload, terwijl er ook nog een montageslag overheen ging. Volgens mij kan hij daar nooit genoeg tijd voor hebben gehad. In de voormiddag zou hij vertrokken moeten zijn van Eindhoven, dan zou hij nog de stad ingegaan zijn om die schokkerige beelden te schieten, moet hij daarna nog zijn eigen rant opgenomen hebben en die erin gemonteerd en dat alles voor drie uur afhebben?

    Right.

   • Dat gaat je niet lukken denk ik. Ten eerste ‘overschrijft’ Youtube tijdens de conversie de metadata van het filmpje, met haar eigen metadata (zie de exif van youtube), en ten tweede filmt Micha met een vrij eenvoudige handy cam, en dat heeft geen gps-functionaliteit, dus is er geen geo-data vastgelegd.

    Het was wel een dom slecht filmpje idd, dat Kat weer produceerde. Wat een oninteressant gekwebbel. Wat wel interessant zou zijn is zijn verklaring hoe hij plotseling aan de fondsen komt om rond te reizen; eerst Frankrijk, toen Duitsland, een week daarna naar Oostenrijk, en nu weer Ierland. Best een druk reisschema voor een kansloze bedelaar.

   • het is inderdaad wel wat opzichtig als een soort van bewijs die beelden uit het centrum van Dublin (kijk eens mensen ik was er), en die opnames in een kamertje kunnen i.d.d. overal gemaakt zijn.

   • Nou Zivac, dat fonds bijv. waar hij Zeevat uitkickte, misschien nog wat andere fondsjes.
    het is toch geen nieuws dat hij loopt te klooien, idem zijn maatje Vrijland zoals Jeroen alhier vertelde.
    Maar dat in Duitsland was maar een armetierige bende hoor met die bratwursten van gekke Gretha.

   • @Zivac

    Als je de mp4 ript van youtube (die hij niet converteert omdat hij dat formaat gewoon accepteert) kan je ook de oorspronkelijke, in het bestand gebakken metadata via exif bekijken, waarvan een aantal wel degelijk van het origineel overerfd kunnen worden. Er is een verschil tussen de metadata die je via de gdata api in Json kan bekijken die van buitenaf als kenmerken toegevoegd worden op basis van de interacties die een gebruiker aanging met youtube en de in het bestand gebakken data, die afkomstig zijn van wat bekend staat als het IsoMedia file van Google. Is veel uitgebreider. Om je een voorbeeldje te geven:

    In de Json van Micha’s filmpje zie je dat het gepubliceerd werd (op youtube) op 2013-09-14T14:57:19.000Z en dat het nog een keer bewerkt werd op 2013-09-15T10:28:32.000Z. Maar als je de exif data bekijkt, zie je dat het bestandje al klaar was op 13-09, om 14:57. Dat is vreemd, want zo snel had hij nooit al door de binnenstad van Dublin kunnen lopen, laat staan dat hij had kunnen monteren en publiceren.

    Maar inderdaad slaat het filmpje verder nergens op. Misbruik binnen de Ierse kerk is volgens mij niet echt een onthulling en het is de vraag waar Micha al die snoepreisjes van kan betalen.

   • Ik zeg niet dat het zo is hoor, maar ben wel waakzaam op zulke puntjes omdat ik het onverteerbaar zou vinden als Micha ineens foetsie is. Er is iets raars aan de hand met de aankondiging van die receptie, hij had Dublin niet kunnen filmen in de vroege middag van 13 september, it just smells fishy.

   • Well done, Jeroen. Al heb ik even weinig tijd, kom tot soortgelijke bevindingen. Zelfs als je een eventueel tijdsverschil incalculeert -in Dublin is het één uur vroeger-, hier klopt iets niet helemaal.
    De last modified-date op Youtube staat op 14-09-2013 16:58. Laten we er even van uitgaan dat dat ook de last upload-date is geweest. De .json geeft aan dat er vanmorgen (om 10:28:32) een update heeft plaatsgevonden. Ik heb het filmpje gister begin van de avond even bekeken, meen me te herinneren dat er op klol 1 al reactie was. Nu zijn er 13 comments, waarvan de eerste van vanmorgen (!) om 7:36. Zal wel. Anyway, good job!

    Zal het youtubeanaal van M/V ook weer eens aan wat bemoeizorg onderwerpen. Kijken of de manipulatiebarometer daar nog op tilt slaat.

   • Op you-tube wel aardig veel gekeken naar Jeugdzorg-item, reacties uitgeschakeld overigens.
    Maar ik vindt jullie bevindingen interessant, al moet ik zeggen dat ik jullie taal over geodata e.d. niet begrijp. (eerlijk is eerlijk). Maar dan zie ik het kijkcijfertje staan bij het Jeugdzorgfilmpje,en merk dan op dat er in verhouding weinig door de moderatie doorkomt op zijn site en dat het er eerder naar uit ziet dat iets niet klopt.
    Afijn, het is hier al eerder gegaan over gemanipuleer met de cijfertjes.
    Bij Kat zijn you-tube filmpjes zie je toch aanzienlijk minder hoge kijkcijfertjes.

   • Micha en vluchten? Not very likely. Hij is er a) te laf voor, want hij kan maar heel slecht individueel/zelfstandig zijn leven leiden, en een eenzaam leven in het buitenland is een fail, en b) Micha heeft zijn ‘business’ gespind rond zijn – tja – Alex Jones achtige polderpoep, en kan dus niet weg, want dan doelgroep weg.

    Daarnaast heeft hij wel vaker dat ‘berufsverbot’ vlucht naar het buitenland gehanteerd omdat ‘iedereen hem kapot wilde maken’, maar de werkelijkheid is dat hij eerst naar Kazachstan vertrok OMDAT zijn toenmalige vriendinnetje daar een baan bij een NCO kreeg, en later naar Laos zogenaamd vluchtte als ‘politiek/juridisch vluchteling’, maar ook hier de waarheid is dat zijn ‘toenmalige’ vriendinnetje daar een toeristenbedrijfje was begonnen.

    Micha Kat is een zielige parasiet, met een vervelende en ziekelijke vorm van zelfrealisatie, waarbij er altijd leugens nodig zijn om zijn dag door te komen. Zodra Micha Kat in je leven verschijnt ga je het pad van ellende op. Dat is de enige constante in dat mislukte leven van Micha. Uiteindelijk belazerd hij alles en iedereen, en mislukt alles wat hij doet of begint. Een volstrekt kansloze sloeber, en een hele nare leugenaar.

    Oh ja, en hij is lelijk.

 6. Arend Zeevat reageerde laatst behoorlijk emotioneel op KLOL en kwam met de naam Harm Bosstichting.
  Nu was er een tijdje geleden op Argusoog ook een topic van Martin Vrijland dat hij een stichting wilde gaan oprichten, en wel ja, wie wilde er wel meedoen, precies Harm Bos.
  http://www.argusoog.org/25-januari-2013-pedo-conferentie/#comment-100551

  Waarom hebben ze deze stichting naar hem genoemd?
  Heeft Harm misschien een kapitaaltje waar ze op kunnen teren?
  Ik hoop in vredesnaam dat Kat cs goede intenties hebben met hem, want Harm heeft o.a. problemen met zijn korte termijn geheugen en kan daardoor een gewillig slachtoffer zijn.

  Zal nog even het stukje van Arend opzoeken, voordat het verdwenen is.

  • Arend
   13 september, 2013 at 12:25

   Graag wil ik hier even kwijt dat uw webmaster Micha Kat mij als een oude vieze dweil aan de kant heeft gegooid, nadat Argusoog zich ging bezinnen en hij Argusoog en mij niet meer kon gebruiken voor zijn narcistische agenda. Dit alles naar aaleiding van een door mij geïnitieerde klokkenluidersstichting, waar ik Kat en André Vergeer bij heb betrokken. Deze stichting genaamd de Harm Bosstichting zou gelden gaan beheren en die ten goede laten komen aan klokkenluiders. Maar Kat vond als voorzitter, dat ik door het stilliggen van Argusoog geen plaats meer in die stichting verdiende. Dit was uw websmasters dank voor drie jaar medelokkenluiderschap t.a.v. Jeugdzorg, Demmink en de pedomaffia en mijn trouwe steun aan zijn strijd.

   Ik ben notabene als klokkenluider m.b.t. het graaigedrag van de directie binnen een psychiatrische instelling op staande voet ontslagen en heb mijn klokkenluiderschap ten aanzien van Jeugdzorg moeten bekopen met het verlies van mijn tweede deeltijdbaan, na een loonbeslag van 164.000 pleuro’s op mijn bord gechoven te hebben gekregen.

   Uw webmaster wist mij te waarderen, zolang ik meeliep in zijn pas. Toen ik in mijn eigen pas begon te lopen, dumpte Kat mij als een stuk vuil. Dank je, heer Kat!

  • Goed gevonden MIA, en gelijk die reactie van Vrijland eronder.
   Hoop dat zoveel mogelijk mensen dit lezen en dus ook hun donateurs.
   Stelletje viezeriken/oplichters dat het zijn.
   Die stichting dat zou misschien toch wel te achterhalen zijn, en inderdaad bijbehorende creditcard zoals Ziva opperde bij Barracuda.

   • Ik zou eigenlijk wel eens aan Arend Zeevat willen vragen om hier te komen vertellen of Vrijland er ook bijzit. Enne, hier is de moderatie vriendelijk Zeevat.

   • Het is zo doorzichtig dat het alleen maar om geld draait, onder het mom van NWO-pedo-satanisme (etc.) bestrijding. Zal me benieuwen wanneer het gaat barsten tussen Vrijland en Kat, want ze zijn allebei narcistisch en onbetrouwbaar. Kat zal Vrijland wel het één en ander beloofd hebben en daar duikt Vrijland natuurlijk direct bovenop. Ik geef het nog enkele maanden.

  • Nou, die Harm Bos zijn ze dus aan het uitkleden, of hebben dat inmiddels gedaan. Ga daar maar gewoon van uit, want als de reactie van Harm bij Argusoog richting gevend is, dan maakt hij weinig kans bij die piranha’s ‘van de alternatieve media enzo’.

   Meteen laten opheffen die Stichting, je naamgebruik verbieden, gestort geld terugvragen, aangifte doen van misleiding, fraude, etc. En een nieuw mobiel nummer aanvragen. If not, bye bye spaarpot.

  • Hmmm, ik heb een veelzeggende reactie gevonden van Harm Bos (oktober 2010).

   “Micha ik heb de film van je gezien, geweldig dat je probeert een fatsoenlijke interview te maken de Hoge Raad maakt zich zeer belachelijk dit schendt het vertrouwen van onze samenleving zo’n dat je dit hebt, ik (misschien ook de samenleving)merkt op dat wij niet in een democratisch land leven (dit is schijn) wij leven in een communistisch land alleen willen de burgers dit niet zien. Ik heb jouw verslagen over de zaak Joris Demmink gestuurd naar Justitie en naar de Rechtbank maar krijg geen reactie daar op, zelfs heb ge gedreigd dat zij maar een vuurpeloton klaar moest zetten om mij overhoop te schieten dat willen ze graag maar durven dit niet te doen, ons land word helaas gereageerd door grootse smerige vuile criminele organisatie die geen respect heeft voor de (landsbelang)samenleving maar eigen belang en zit te geilen op het leed van de armen/zwakkeren. Micha, ik geloof in jouw en sta 200% achter je als ik mijn procedure wind die ik heb lopen tegen advocaat Notaris en accountant krijg je van mij een flinke check, ik wens je veel stekte toe en haal het tuig onder uit,
   Harm”

   • Nog één maar dan van recentere datum.

    harm zegt:
    19 januari 2013 om 15:58

    Hallo Wendy ik wil wel even reageren ,
    Ik zit al 40 jaar in procedure met advocaten en Justitie, ik ben in het kindertehuis in 1954 ook door justitie in het kindertehuis fysiek en>>>>>misbruikt nu hebben ze mijn dossier in 1995 vernietigd waar bewijs is weg gemaakt een deel heb ik gekregen dan andere deel is met opzet vernietigd wel dat ze wisten dat ik die wou hebben 9dit is een heel verhaal wat ik alleaal niet uit an leggen (Arend en Micha Andere weten hier meer van) Ik heb zelfs vele procedures gewonnen zoal 22 jaar fiscus 3 jaar advocaat accountant Gibo Groep en account AVM Leeuwarden, Ik heb een eigen website gehad die tegen de bureaucratie Ik ben behoorlijk ziek en heb last van mijn korte geheugen, Ik heb 3 keer brieven Naar de tweede kamer gestuurd en heb daar wel bericht van gehad alleen doen zij er niets mee de laste brief is Opstelten en Frans timmerman (Kamerlid die ook seksueel vroeger door een pastoor is misbruikt) deze brief is naar de kamer gestuurd. Ivo Opstelten heeft een brief van mij gekregen Hoe hij op TV durft te verschijnen over de zaak Mariane Vaatstra over Jasper (Arend kan je er meer over vertellen) heb ik bericht gekregen dat mijn brief is omvangen maar nog geen reactie mogen ontvangen,
    Ik hoop dat u hier wat mee kan,
    Vriendelijke groet Harm

   • Zo, zo en daar teren de heren dus op, op arme zieltjes die de weg kwijt zijn geraakt maar die nog wel een flinke cheque kunnen uitschrijven. Leestt inderdaad niet als de meest begaafde man. En zo heb je er nog wat meer in de achterban van Kat.
    Zeevat kon natuurlijk vanwege het aanstaande loonbeslag geen rol spelen op de voorgrond en is na gebruik weggegooid. Scheelt weer met eurootjes verdelen hé.

    In your face Micha, de waarheid zal zeker nog uitkomen al is jouw leugen nog zo snel.

 7. http://ww.wakkerpedia.nl/post/aluhoedjes-staan-op-hun-strepen

  Deze:
  “Het is nog iets bizarderder.. De Niburu die claimt achter het ‘uitgestelde koffie’ initiatief te zitten, is niet het niburu.nl van Anton Teuben, maar een afsplitsing van ene Alexandra Heydebree, genaamd niburu.co.
  Zij maakte ooit deel uit van de nieuwsredactie van Niburu.nl, maar er ontstond onmin, haar clubje ging weg, maar bleef wel stug volhouden “de echte niburu” te zijn, terwijl de initiatiefnemer bij de originele .nl club bleef.
  In plaats van een nieuwe naam en look te kiezen, probeert .co voor zoveel mogelijk verwarring te zorgen door een exacte kopie te zijn van het origineel.

  Maar goed, deze dame dus heeft het uitgesteldekoffie.nl domein geregistreerd (het .be domein bestond toen al, volgens mij, dus veel succes met je benelux-handelsnaam..), en claimt nu “de initiatiefnemer” te zijn (terwijl het dus een italiaans initiatief is, niet het hare).

  Om kort te gaan, mevrouw heeft er nogal een handje van om “is van mij!!” te roepen. 🙂
  En o ja, ze is 4 handen op een buik met Micha Kat (naar verluid zelfs zijn vriendin, maar dat is onbevestigd).

  Tot uw dienst.
  1 ster!
  lulde nipnipnip Retecool Reaguurder op 03-04-2013 14:13:37 | # | 6 | Zuigt! Heerst! ”

  Met deze dame is Kat dus .
  Mooi stelletje (zootje oplichters bij elkaar)

 8. Dit weekend maar liefst 4 (vier!) vers gelegde, Dankbare defaecatiedrolletjes. Heb er allemaal geen tijd voor enzo, maar het belooft weer wat. Het is ook slecht weer voor de golfbaan, geef de man eens ongelijk.

  • Niet dat ik van mijn stoel val..
   Maar dat soort voorspellingen zou eigenlijk in een poll moeten.
   Komen donaties goed terecht?
   A.Ja, de directeur is er blij mee.
   B, heeft geeft goed gevoel, dat je toch iets goeds doet.
   C.Kost me een biertje, nee dank u.
   D.Goede manier om je zak(K)en te dichten/vullen

   • @Sander.
    Goed geantwoord, u valt in de categorie van *Gutmenschgefühl*
    *Uw automatische afschrijving en betalingsverplichting is in goede orde ontvangen.
    Levenslange Verzekeringsgarantie Van Spam Claim Club is u ten deel gevallen!!
    GEFELICITEERD!!*

   • En bedankt! Gelukkig vallen wij hier onder de speciale ambtenarenregeling van bzk en daarnaast zijn Kat, Zeevat, Vergeer en Vrijland c.s. als ANPF¹ gewoon aftrekbaar²

    ¹ Algemeen Nut Pretenderende Fopstichting
    ² Klinkt schmeriger dan het lijkt

 9. MICHA GAAT ALL OVER EUROPE OM DE WANTOESTANDEN IN NEDERLAND AAN DE KAAK TE STELLEN * TOTALE OORLOG TUSSEN MICHA KAT EN DE STAAT DER NEDERLANDEN * STEUN MICHA IN ZIJN STRIJD TEGEN DE NEDERLANDSE NAZI-STAAT EN DE KINDERVERKRACHTERS IN DEN HAAG EN ELDERS * MICHA EN ZIJN TEAM IN DUBLIN VOORTDUREND OPGEJAAGD EN GEINTIMIDEERD DOOR DE POLITIE
  Zojuist opnieuw bijna gearresteerd. To be continued!

  Tis niet eerlijk. Pics or it didn’t happen, Micha!

  • Wel goed dat hij blijkbaar buiten de landsgrenzen ook goed in het snotje gehouden wordt. Op luchthavens moet je hem sowieso de maximaal toegestane hoeveelheid van acht uur detentie op de heen- en terugweg geven.

   • Ik denk dat hij zijn lithium niet regelmatig inneemt..
    Dan krijg je dat.
    En inderdaad dat zijn onderzoek naar ‘gewelddadige kinderporno’ ook wel als ‘onderzoekervaringen’ beter belicht zou kunnen worden.
    Pedo toerisme is niet nieuw..
    Micha die over grenzen gaat ook niet.

    Hoe is het met Vergeer?
    Die had toch ook ‘kinderfoto’s’ en zijn adres voor liefhebbers erbij?

 10. Vermeend pedofiel Demmink??? Dat zijn toch geen woorden voor Martin Vrijland?
  Oh, kijk. Maar even een repost gedaan, anders lijkt het weekend ook zo kaal.

  • “Marokaan” en Vrijlandfan pparty5 vind ’t alvast leuk. Net zoals Youtube-filmpjes met als titel MOSLIM vernederd JOOD op Live Tv – DEEL 2 en dergelijke. Voor ’t idee.

Reacties zijn gesloten.