We zijn terug!!

We zijn weer terug!! Even met mij alleen (Xaartje).
Swap komt later weer *geeft een kus*.

Swap heeft het even heel erg druk. We gaan het nieuwe seizoen in.

swap

De laatste maanden is er, ondanks onze stilte, veel gebeurd.

Martijn moest voorkomen en ook waren er wat fitties onderling.
Zo werd Xara (ik dus) ook flink onder druk gezet, daarna onze vriend Jeroen, en werden de onderlinge verstandhoudingen even op de proef gesteld.

Wat is er gebeurd? Veel!

Wim ging ineens zijn verhaal weer ‘verhalen’ op de mondsnoerende media.. Je moet maar durven :). Hij droop dan ook af. Steeds hetzelfde riedeltje afratelen zonder bewijzen gaat op een gegeven moment tegen je werken..

Daarnaast hebben Niburu en consorten natuurlijk de waarheid al over Syrië.. Ga ik niet eens linken, laten we dat maar eens afwachten.

Maar genoeg gespreksstof in het nieuwe seizoen, we zijn er weer! En weer open voor discussie! Met respect ajb.

keep-shining

202 thoughts on “We zijn terug!!

  • Maar goed, de druk is wel weg?
   *Kijken gaat of er hoge en lage drukgebieden in de lucht hangen*
   Het mag wel gaan regenen..
   Liefste s’nachts..

   • een buitje zou wel even fijn zijn, maar we hebben hier welgeteld 2 drupjes gehad… morgen en overmorgen tropische temperaturen, tenminste dat is wat ze zeggen..

  • @ Teigertje,
   Je kunt recht wel met recht en vaardigheid krom beredeneren.
   Recht en vaardig is niet per defintie rechtvaardig.
   Maar van een kromme tak geen rechte plank maken.
   (logica)
   Van een rechte tak, uit goed hout wel een kromming maken met spanning.
   (Bv een handboog, techniek)
   Zoiets?

   • Nou ja,
    Ik dacht dat Wim ook wel integer was, zo zonder financiële uitbuiting, of zonder gescheld bij voorbaat.
    Maar goed, uitbuiting is wel iets waarop hij te betrappen is, ten glorie van zichzelf.
    Ook wel een vorm van Winstbejag, of machtsmisbruik.
    Je zou denken dat hij intussen zijn miljoenen al kwijt is aan laster en smaadclaims.

    Of dat Nederlands recht zo tolerant en omslachtig is.
    De Priv’e, weekend en Storybladen schijnen voor minder smaad maar dieper in de buidel te tasten, bij publicaties.
    (Wim doet het graties)

    Dus ja, dat hij’geniet van zijn klassejustitie.
    Of Wim heeft een geweldige advocatenteam..

  • ik vond dat Wim redelijk kinderachtig over kwam op Barra, nadat hij wel een goede kans kreeg om zijn verhaal te vertellen.. Maar ja, dat is eigenlijk ook hoe deze blog tot stand kwam :). Swap en ik probeerden gewoon onze mening te geven.. en kregen hetzelfde riedeltje als nu op Barracuda. Hij wil gewoon zijn gelijk hebben, thats it.. Ik denk dat er weer nieuwe psychiaters aangeboord moeten worden… Maar als ze willen kan ik ook diensten verlenen, ben volgens Bou toch al een ‘zelfbenoemde’ psychiater.. of ben ik er misschien wel echt 1.. wie weet 🙂

   • Zijn vriend Verbeet (spelling correct?) hoor je niet meer.
    Vergeer dramt ook net zo hard door, dat Wim ineens bij Barra reageerde is denk ik omdat op andere blogs niemand nog wil luisteren naar hem.
    Teigertje heeft ook wel een tip voor Wim; ga je gazon maaien en de blommetjes water geven ofzo, kan heel therapeutisch werken en denk eens wat meer aan je eigen gezin i.p.v. die van anderen.

  • Niks geen feestje, is afgeblazen.
   Vrijland zat in een psychose en dacht overal Marduk te zien.
   Waanzinnige toestanden…

   • Terug? Welnee, ik kreeg geld toe!

    Vrijland zat eerder die dag al in een psychose.
    Hij dacht tijdens de speech van Obama Marduk te zien achter een gordijn.
    Zie zijn blog van 31 augustus j.l.
    Gelukkig was hij een dag later weer bij zinnen volgens de update.

    Beetje teveel van die SF-filmpjes gezien, denk ik.

 1. Het is allemaal zo zielig en slaapverwekkend voorspelbaar…. Wim ving bot met zijn bizarre lulpraatjes, maar gaat samen met gekkie Vergeer onverstoorbaar door met het herhalen van zijn nonsens op zijn site, alsof die niet net tot de laatste komma weerlegd werden. Beetje dom reutelen over bloedverlies (terwijl de hoeveelheid bloed niet relevant is in het maken van een DNA match dus er verder niets van het staande bewijs mee weerlegd wordt), nog even terugkomen op de lekke band van een vriendje van Marianne en dat er geen taxi voor haar gebeld werd. Zonder overigens duidelijk te maken waarom dit gerelateerd is aan de dood van Marianne, hij had het net zo goed over ehh.. “vroegromaanse architectuur in de Toscane” kunnen hebben, dan was er precies evenveel verband geweest.

  Overigens vind ik de “afstand” die Wim van Micha neemt volkomen ongeloofwaardig. Wim en Micha stemmen hun stalkcampagnes gewoon met elkaar af en proberen op basis van dezelfde lulkoek verschillende doelgroepen te bedienen, ten behoeve van dezelfde hetze. Andre en Wim proberen het met pseudofeitjes en Micha probeert de haat nog wat verder aan te jagen, zo is de taakverdeling geloof ik.

  Gaan Andre en Wim eerst de valse indruk proberen te wekken dat ze redelijke personen zijn, en met behulp van hun volstrekte drogverhaaltjes een sfeer van “twijfel” wekken.Vervolgens pakt Micha daarop door, die vandaag met een gestoord en extreem lasterlijk verhaaltje over Bauke aan komt zetten (waarvan Bauke aangifte zou moeten doen). Nu constateert Micha weer dat Bauke in zijn dorp “met de nek aangekeken wordt”, omdat er morgen een dorpsfeest is, terwijl Bauke op vakantie gaat. Zonder enige aanleiding wordt er een verband tussen die twee gegevens gelegd en de valse suggestie gewekt dat Bauke alleen zou staan, niet naar dat dorpsfeest durft te komen. Natuurlijk wordt hij ook nog even voor alcoholist uitgescholden…

  • Was ook mijn eerste gedachte Jeroen: Bauke moet hier aangifte van doen.
   Het kan onderhand niet anders of Kat is hier op uit? Hij wil dat er aangifte wordt gedaan, hij provoceert.
   Hetzelfde voor de antisemitische bulk, er hangt hem al een boete boven het hoofd hiervoor.
   Wat jij zegt over hun rolverdeling kan zomaar waar zijn hmmm.

  • Eerst leggen Andre en Wim een humuslaag van bullshit aan, waardoor mensen die problemen hebben met logisch denken of anderszins niet sporen de indruk krijgen dat er serieuze “twijfels” zouden bestaan rond de schuld van boer Jasper, of de doodsoorzaak van Marianne. Vervolgens pakt Micha daarop door en probeert de met drogverhaaltjes gezaaide twijfels om te zetten in verontwaardiging. De debieltjes die dan “verontwaardigd” zijn gaan dan folderen, stalken, belagen, dreigementen op het internet zetten en noem maar op.

   Het verschijnsel wordt ook wel “hetzezaaien” genoemd en zou voor eens en voor altijd door het OM in zijn totaliteit aangepakt moeten worden.

   • Het feit dat Micha wil dat hij hiervoor vervolgd wordt (denk ik ook) betekent natuurlijk niet dat je hem niet zou moeten vervolgen. Die vervolging zou alleen beter dan in het verleden gecoordineerd moeten worden. Je zou alle aanjagers van die hetze (dus ook wim en andre bijvoorbeeld) in een keer op moeten pakken, hun sites afsluiten en ze de gelegenheid ontnemen er nog over door te bloggen, door de rechter te laten beschikken dat ze er lopende hun strafzaak met geen woord over mogen schrijven. Als signaal naar de reaguurders die vaak nog grovere bedreigingen en beledigingen schrijven, zou je daar ook een paar van op moeten pakken. Die worden een beetje gebruikt als “stoottroepen” van deze hetze.

    De fout van justitie is volgens mij dat ze telkens maar een van de haatzaaiers aanpakken, waardoor de andere vrolijk door kunnen gaan. Door wat meer te kijken naar de onderlinge verbanden en afstemming die er plaatsvindt en het als een overkoepelende haatcampagne te bekijken, kan je dit oplossen.

   • Is het ook.
    Micha zit te giechelen bij de gemaakte kosten en uren van het rechtssysteem.
    Als stalker of gestalkte geeft het ook geen goed signaal af.
    Er is melding, er volgt hooguit een foei!!
    Gewraakte stukken gaan eraf.
    Wat dat betreft zijn er bladen die minder smaad uitgeven, maar wel tot halt zijn geroepen.
    Wellicht dat die criteria ook voor dit soort roddelsites van toepassing kan zijn.

 2. @ Jeroen je snapt het wel.
  Het zal zeker nog wel 10 jaar gaan duren, of nog veel langer, eerst moet de wetgever daarmee aan de slag.
  De wetgeving en de ‘kennis’ over internet en het gedrag wat daar mee gepaard gaat schiet te kort en er is ook veel te weinig mankracht daarvoor om het te zomaar aan te kunnen aanpakken.
  Moord en dat soort zaken hebben nog steeds de hoogste prioriteit. En de moeilijkheid is, op welk moment moet je dan gaan ingrijpen, de schade is b.v. al toegebracht.Wij als ‘kijkers’ zien wat er gebeurd maar maak dat maar ‘hard’ bij een rechter. Match fixing is ook zo’n mooi ‘recentelijk’ voorbeeld!
  Ze weten het maar ze kunnen niks.

  Kat en dat soort kornuiten zijn precies de voorbeelden in hoe mensen op het randje spelen en daar ook nog ‘soms’ mee over het randje gaan en daarmee weg kunnen komen.
  Alleen Kat is al meer in de ‘kijker’ van het OM.

  • P.S. Karaktermoord plegen is trouwens ook heftig. Ze hebben waarschijnlijk Bauke ooit eens een glas wijn zien drinken of zoiets en…… Als ik nu pas zou lezen dan zou ik ervan maken dat hij een alcoholist zou zijn die van iedereen maar drank krijgt en ook met drank omgekocht kan worden.
   Dit zijn gedragingen die het boekje ver te buiten gaan. En vooral door iemand die dat schrijft en zelf loopt te blowen en niet vies is van de drank (wat zijn verhalen daardoor ook al niet geloof waardig maken). Maar de ‘bezoeker’ weet dat dan weer niet.

   • Toch zie ik bij Micha en Martijn nu al restschade..
    Denk dat ze veel meer stoffen hebben in hun bloed.
    Bij Wim is er ook een gebrek aan rede..
    Korsakov …?

   • Zoals Wim zo mooi vertelde.
    ‘Het gaat niet om de moordenaars’.
    Ik bedoel, deze past niet in ‘hun denkprofiel en belevenis en is derhalve en daarom onschuldig’.
    Zoals nu blijkt, *jeweettog* om ‘het verhaal’ eromheen.
    Dat Marianne een ‘gewone lustmoord’ bleek zonder ‘satanisch misbruik’

   • Het gaat niet om de moordenaar, waar dan wel om heer Dankbaar?
    Gaat het soms om de snelheid van wind die door spleten gaat?
    Is het daar waar u last van heeft?

   • Het is te erg om te lezen.. Zelfs Gopal denkt dat Marianne al als heks in ingewijd.. Wat is dat toch met dat satanisme, en ja, dan moet je wel geloofswaanzinnige zijn. Maar: de dader was toch echt een zwaar grefo.. moeilijk te behappen, dat snap ik. Maar… het is ongelooflijk om het te lezen..

   • @ Xara, iedere dag wil Teigertje wat humor erbij.
    Heerlijk lachen, als iemand bijv. prettig gestoord is.
    Prettig gestoord is Gopal niet en niemand daar op KLOL.
    Wat Gopal over Marianne zegt is middeleeuws en koekkoek.
    Hij kan zo beeldend vertellen dat zelfs die andere zieke gasten op KLOL er misselijk van worden en hem vragen dit achterwege te laten.

   • Daarom..
    Religie is 18 plus..
    In elke religie een Satan??

    Religie heeft door de eeuwen heen behoorlijk veel doden veroorzaakt.
    Zelfs in katholieke kerken zijn er sporen van bouwoffers, Internaten met ‘vrome Paters’ met hun gouden handjes..

    Geld en macht is religie..
    Religie is schrift.

    De bijbel en de Koran zijn geschreven toen er geen scholen bestonden.
    De aarde was plat, en internet haperde..
    Dat waren tijden….
    *Reclameblok, zucht.. muziek dan maar*

    Adam werd 950 volgens geboorteregister, en vele stierven voortijdig, of kregen hun eigen imperium.
    Eva was zijn 2de vrouw, en gaf Adam het recht om de aangeprezen appel te proeven.
    Ik bedoel bijzonder..
    Adam kon verklaren hoe en waarom de appel zo lekker was.
    De slang zag dat het goed was.
    Vanwaar akte.

   • Ik heb me wel afgevraagd hoe dat dan kon.
    God zette Adam en Eva uit zijn paradijs, kregen Kain en Abel.
    Dochters?
    Incest?
    Inteelt?

    Nou ja..
    Een verhaal dat niet klopt, blijft bij mij hangen of negeer ik.
    Ben er ook heel vervelend in, vind ik zelf.

    Religie als dekkingsgraad?
    Einstein zei ooit op een religievraag, iets als,
    Als de mens goed doet om beloont te worden, of het kwade achterwege laat in de angst gestraft te worden, is het slecht met de mens gesteld.
    Daarmee was zijn religievraag ook niet beantwoord.
    Maar ik maak erop uit dat ‘het’ in zelf zit, waarin, en waarom, religie een rol speelt.
    *Zoekt in Einstein*

  • Internet is directer.
   Wat M&M &ondenkbaar doen is cyberpesten.
   Roddels verspreiden.
   De serieuze zaken in het belachelijke trekken.

   Kinderpornohunters?
   Er zijn meer loverboys, dan rituele sexmoorden.
   We zitten niet in Africa, waar besneden en geofferd wordt, vanuit cultuur, religie, of macht.
   Toch, is er in Nederland ook veel poronoindustrie productie.
   Vrouwenhandel in de sexindustrie.mensen, wapen en drugssmokkel..
   In vage eettentjes.
   Genoeg Christiane F anno 2013..
   Maar nee…
   In dat soort prachtwijken zijn er genoeg voorbeelden over verloedering.
   Maar ik denk niet dat dat ‘verkoopt’
   Jammer, want daar is veel te winnen.

   Ze blijven maar trekken aan de Vaatstramoord, en janken over hun eigen ‘slachtofferschap’
   Die sites zijn roddelsites/hangplekken voor de m/v zonder moraal en ballen.
   Zeg is die Vonne niet van hertum?
   (Ergens een vermoeden gelezen…Hear/say..)

  • @Pieter

   Volgens mij is er meer dan voldoende wetgeving, maar onvoldoende prioriteit en wordt het op het verkeerde niveau opgepikt, waardoor het beleid gefragmenteerd is per arrondissement en politieregio en je nooit helemaal grip gaat krijgen op de “doelgroep”. Lijkt me typisch een klusje voor het rijk eerder dan gemeentepolitie, omdat daders verspreid over het hele land zitten. Waarom is dit minder erg dan bijvoorbeeld creditcard fraude op het internet?

   Dat het te laat is om de reeds aangerichte schade ongedaan te maken is duidelijk, vandaar dat inspanningen zich zouden moeten richten op het definitief ontmantelen van deze criminele organisatie, zodat ze deze misdrijven ook in de toekomst niet meer kunnen plegen. Het zijn geen “victimless crimes”, er wordt dagelijks aangezet tot de grofst denkbare vormen van geweld. Moet er nou echt afgewacht worden tot er doden gaan vallen? De volgende richard de Wit staat al in de startblokken, als ik sommige geweldsfantasieen op KLOL lees. It’s an “accident” waiting to happen. en het is structureel, het doel van die organisatie is het plegen van misdrijven. Toen de zaak afgedaan was met de Vaatstra ging die hele club gewoon een andere slachtoffer zoeken en vond die in Anass, waarin alle betrokkenen op de ziekst denkbare manier gestalkt, gechanteerd, belaagd, belasterd en beledigd werden.

   Dit moet ergens stoppen en zelfs degene uit die club die zich als “redelijk” voor proberen te doen, zoals Wim Dankbaar, zijn minderwaardige stalkers die niet voor rede vatbaar zijn.

   • Qua structuur spreek je meer over wespennesten dan webjes.
    Je moet de ‘koninginnen pakken’
    *dragqueenoperatie in werking zet*

   • Vergeet niet de familiedrama in Zeist.
    Dat daar ook al heftig werd gespeculeerd.
    Er zaten ook genoeg ‘occulte elementen’ voor speculatie.
    De moeder was verdacht vanwege haar naam gedoe…
    Ik heb er wel heftige reacties gelezen..
    Vroeg me af of ze vanuit een instelling kwamen..
    Of welke motivatie erachter lag, om zo te reageren.

    De haatharem op de site Anass ??
    Was eigenlijk M/V zelf..
    Publiek, podium en klapveestoelendans lp.

 3. Het kan aan mij liggen.

  Lieke (aka Niccolo) heeft in twee weken tijd ineens haar basisschool afgemaakt en schrijft nu bijna foutloos nederlands. Ze beheerst het stam-plus-t negen van de tien keer en het kofschip heeft geen enkel geheim meer voor haar. Haar behandeling van de voltooide deelwoorden is vrijwel smetteloos.

  De mooiste prestatie is nog, dat ze haar handelsmerk, de lettercombinatie ‘zulks’, met geen mogelijkheid meer uit haar toetsenbord weet te persen.

  Juist mijn twee centen.

 4. ‘Vroeger’ was er een mopje over grensbewakers die ten einde van hun dienst een gehangene aantroffen in het groene grensgebied.
  Gezien de bureaucratie, ook toe al begrijpelijk, of zo…
  Werd deze een boom verder verplaatst.
  Na een kwartier werk of zo, werd er aan de andere kant grensbewakers de opmerking geplaatst dat,…hij er weer hing, of…Zo–
  Er zijn varianten in grensgebieden.
  Het ligt aan wie hem verteld, en hoe..
  Maar ik ken het al heel lang.
  Eigenlijk te lang.
  Ik geloof het al bijna.
  Duitse ambulances zijn ‘niet bevoegd’
  De brandweer beschikt niet over de juiste ‘aansluitingen brandkraan’
  De grenzen zijn dan wel open, maar samenwerking is wel gebonden en beperkt, of overschreden
  Grenzen he…
  Ergens ook wel voelbaar en tastbaar.

 5. Het zou allemaal leuk en aardig zijn, als Vrijland, Kat , Vergeer en Dankbaar een eigen clubje hadden. Gewoon dat ze elkaar kunnen opzoeken elkaar helemaal gek maken met de grootste bullshit. En daarnaar weer gezellig naar huis. Helaas is dit niet zo dus anderen moeten maar lijden onder de vuilspuiterij en ziekelijke obsessies van die fuck withs. Eigen rechtertje spelen is verboden maar ik zou niet vreemd op kijken als iemand even gaat vrij timmeren.

  • Overigens vind ik het wel interessant dat de plottertjes op klol zich direct identificeren met die “Lone Wolves”.

   liesbeth
   6 september, 2013 at 12:58
   @ r_vandenberg,

   15 ‘lone wolves’ continu gevolgd…
   Ik zou wel eens willen weten WIE die 15 zijn,any of us…?

   Stout, die zich identificeert met de “lone wolf”:

   We moeten oppassen, dat MENSEN met dit soort (hoogst OPVALLENDE, angstaanjagende want onbegrijpelijke/oninvoelbare en in gewone dagelijkse situaties thuis, op school en op het werk uiterst LASTIG te hanteren/behappen) REACTIVE stoornissen, door bestuurspsychopaten niet als ‘lone wolves’ worden aangemerkt. Je zou er zo intrappen, zeker als JIJ het bent die radeloos geslagen wordt i.p.v. een kast of muur…….;-)

   En excessief geweld tegen de objecten van haat van de lone wolf legitimeert:

   Iedere ECHTE deskundige weet: Krijg je met een psychopaat te maken, dan kun je slechts hard wegrennen (uit de weg gaan) of het menselijkheid ACTERENDE glibberding met een bijl de hersens inslaan dan wel met een vlammenwerper tot een sintel branden. Anders word je vroeger of later (‘you will be stabbed in the back sooner or later’) zelf verdelgd.

   r_vandenberg die het zeker weet en bovendien denkt dat het oorlog is (spiritueel en 3d):

   6 september, 2013 at 14:07
   liesbeth
   6 september, 2013 at 12:58
   @ r_vandenberg,

   15 ‘lone wolves’ continu gevolgd…

   Ik zou wel eens willen weten WIE die 15 zijn,any of us…?

   Ten eerste zijn het er geen 15, en ten tweede mijn intuitie zegt voor 2 miljoen procent dat “it is one of us”.

   “Vrijheidsnet” die het mogelijke geweld van lone wolves gerechtvaadigd vindt:

   vrijheidsnet
   6 september, 2013 at 17:03
   Lone Wolves: het gaat over mensen die lijden aan “achterdochtwaanzin”, waarmee weer een nieuwe woord is toegevoegd aan de Nederlandse taal.
   En wat is achterdocht? Juist: dat je de autoriteiten niet gelooft!

   Ik zou zeggen: preventief naar Guantanamo Bay verschepen.

   • Eigenlijk zeggen zulke reaguurders hiermee:
    *ik ben zielig*
    *ik wil aandacht* *hour of fame*
    *hoe kan mij niet schelen*
    *eigenlijk wil ik in de gaten worden gehouden want dan zien mensen mij staan*
    *alsjeblief, ik smeek u overheid zet mij op die lijst*
    *op speciale dagen als ik opgenomen wordt heb ik een warme maaltijd en wat gezelschap om mij heen*
    *wat moet ik doen om op die lijst te komen?*

  • Weet je wat het is met die 9/11. Natuurlijk is het geen complot. Als je logisch nadenkt heb je wel wat “stoottroepen” nodig om e.e.a. voor te bereiden en in gang te zetten. Ik durf er geen aantal op te zetten, maar laten we zeggen een mannetje of 200?. Niet alleen beleidsmakers uit de VS-security diensten, ook voetvolk.

   Al de 200 moeten het hoogste screeningslevel hebben, het liefst niet alles van elkaar weten (cellenvorming) en goed aangestuurd worden, want het moet tot op de seconden allemaal kloppen.

   12 jaar later is hiervan nog niets “uitgelekt”. Heeft er nog geen één wroeging gekregen ofzo? Dit in een tijdperk waarin nogal eens e.e.a. op straat komt te liggen (Manning, Snowden).

   De complotverhalen van 9/11 komen ook niet verder dan: “het zou mogelijk – misschien ook zo kunnen zijn”. Harde bewijzen zijn er niet.

   Dat gelul over brandende kerosine die het staal niet kan laten smelten. Klopt, maar staal verliest wel heel veel van zijn kracht als het warm wordt, dus de draagkracht werd minder. De zogenaamde hopen gesmolten staal die gezien zijn, zijn hopen gesmolten aluminium van de gevel. En tja aluminium smelt eerder dan staal.

   Ach het is allemaal al bekend er zijn hele goede debunk-sites hierover.

   • Ik heb me daar jaren geleden eens in een verdiept, temperaturen bij een explosieve vloeistofbrand lopen erg op. Met een uur kan de temperatuur daarbij oplopen tot 1300°C. Een gebouwbrand van 600°C vermindert de sterkte van staal al met 50%. In een van de beroemd geworden filmpjes kun je een van die Boeings aan de andere kant de toren weer uit zien komen, het kan niet anders of dat beschadigde de gevelbuiskolommen en de kernkolommen. Het gewicht van de toren deed de rest.

    Dan rest de vraag waarom, als 9/11 een complot geweest zou zijn, men niet “gewoon” die gebouwen opblies en een mooi filmpje namens Al-Qaida maakte, waarin de aanslag opgeëist werd.

   • Ja grappig weer die knewnada met zijn opmerkingen over staal.
    Ken zelf van vroeger wel wat jongens die de TU hebben doorlopen en die lachen zich een krul in de … om dit soort lekenuitspraken.
    Maarja knewnada zal nooit wijzer worden. Ja, dat durft teigertje te zeggen!

    Maar de grote grap is toch wel weer de “vrijdenkende” Bou wiens ego ver boven de sjemtreels uitstijgt en die van geen weerwoord gediend is en zoals gewoonlijk geflankeerd door haar uberstormbahn fuhrer Petje en co.

   • Bovendien, teigertje is geen ingenieur maar het is toch wel een bekend gegeven dat zulke grote gebouwen zo worden gemaakt dat ze naar binnen toe instorten of ben ik nu verkeerd geïnformeerd?

   • En deze dan:
    Nemesis:
    6 september 2013 op 01:31

    Ik heb jaren ook gelooft dat het smelten van het staal in de torens door de kerosine de oorzaak was, totdat ik een keer las dat een kerosine-brand, zelfs een grote, hooguit 800 a 900 graden Celsius kan halen.
    Staal smelt pas bij 1100 a 1200 graden C.
    Toen ben ik gaan nadenken, gaan lezen, mijn gezond verstand en mijn kennis van wiskunde, schei- en natuurkunde gaan gebruiken.

    LOL.

   • tja, stel je hebt 200 man nodig voor de uitvoering. Die moet je rekruteren uit je eigen veiligheidsdiensten. Dat zijn begaafde, intelligente wetenschappers en specialisten. Ooit mede geselecteerd op hun vaderlandsliefde, integriteit, intelligentie, uithoudingsvermogen, sportiviteit, maar bovenal: evenwichtigheid en stressbestendigheid.

    Natuurlijk is hun eigenlijke werk om de “wereld” in de gaten te houden, aanvalsplannen en strategieën voor te bereiden (als bijv. de president in een gekke bui bedenkt dat het toch maar eens tijd wordt om volgende week Cuba te destabiliseren, dan liggen daar al opties voor klaar).

    Deze mensen krijg je echt nooit zo ver om eens een plan /strategie te bedenken en uit te voeren op hun eigen mensen. Misschien nog als gedachtenexperiment of als scenario thinking (dat is immers hun werk). Maar uitvoeren? echt niet.

   • Al deze dode/vermiste mensen hebben families, vrienden, kennissen en die hebben op hun beurt weer vrienden los nog van alle media en onderzoeken.
    Heb zelf ook familie in die hoek van Amerika en ja die kenden inderdaad weer via via iemand die in de twin towers werkte.
    De wereld is vaak nog kleiner dan je denkt.
    Dit hou je dus niet geheim, los nog van de stoottroepen die jullie benoemen.

   • Hé Mia, speciaal voor jou:
    mr. drs. Bou:
    4 september 2013 op 18:09

    Jasper, je doet het nog steeds niet goed. Let op de verschillen! Jij doet nu spatie komma of punt spatie, maar het moet zijn: komma of punt spatie.
    Om je reacties leesbaar te houden, is dat wel een verbetering, maar het hoort zo:

    Beste Boudine, daar ga ik op letten. Mijn dank voor die raadgeving. Ik ga er wat meer tijd in steken alvorens een reactie te plaatsen. Mvg. Jasper.

    Let op de kleine verschillen. 🙂

   • Nou Mia, ik heb het even doorgenomen (acute migraine) maar die verhalen die kunnen dat soort gaten zo oplepelen van de TU, op feestjes vaak genoeg aangehoord.
    Dit zijn in mijn ogen toch wel de jongens die de kennis in theorie in ieder geval in huis hebben, tja Donnetje zal het weer niet leuk vinden maar van colleges en praktijklessen steek je meer op (in real live) dan op een stinkend achterkamertje achter de pc.
    Zo, en straks gaat teiger wat van haar scheikundige kennis toepassen aan de BBQ.

   • Verder nog deze uiterst bekrompen reactie
    http://www.boublog.nl/05/09/2013/architecten-en-ingenieurs-denken-na-over-11-september/#comment-24592

    Zo, en is mevrouw Boudina ooit bij de Twin Towers geweest?
    Dacht het van niet hé, nou mevrouw de Twin Towers was een giga project, qua terrein, oppervlaktes, mensen die er werkten.
    Ahum, dat vereist dus inderdaad onderhoud.
    Teigertje is zelf vroeger er geweest en heeft het met eigen ogen kunnen zien.
    Kijk Bou New York is nu eenmaal wat groter dan Schouwen-Duivenland ofzo.
    Moet jij Wim nu echt een soort van bannetje geven, ik denk dat Wim het zelf ook wel gezien heeft daar of in ieder geval vanuit de verre als hij weer eens op JFK airport landde voor een tussenstop voor één van zijn projecten. Denk dat Wim in ieder geval wel wat meer van de wereld heeft gezien als jij in je moestuintje.

   • toch ben ik nog wel benieuwd naar die fotograaf die captures heeft gemaakt net na de ramp, maar het nog niet naar buiten mocht brengen. Nooit meer iets van gehoord.. Moet even flink zoeken, want stond op mijn oude pc, die inmiddels allang is gecrasht. Daarnaast herinner ik me die eigenaar van WTC en WTC7, ook nog wel in de berichtgeving… Ik vond dat wel opmerkelijk, ook qua verzekeringen. Wat er van waar is, ik weet het niet. Maar een beetje discutabel blijft het wel.

    Ik ben zelf ook een keer in Amerika geweest (begin 1998) en als ik zag hoe streng het toen was bij de douane en dat ‘ineens’ zomaar zoveel mensen met ‘achtergronden’ en een vliegbrevet in een vliegtuig konden stappen. Dat is voor mij moeilijk voor te stellen.

    Ik weet het niet, ik ben nog wel geïnteresseerd in wat andere theorieën dan de verhalen die officieel naar buiten zijn gebracht. Tenslotte was dat waarom ik überhaupt ooit eens een keer op een complotter-site kwam. Was puur omdat ik een documentaire keek, en dacht, er klopt iets niet. Onderbuikgevoel. Wil er nog wel iets meer van weten…

   • @M.I.A. nee die fotograaf bedoel ik niet. Ik bedoel een fotograaf die daarna naar een ander land is gegaan. En footages had gemaakt van de plek des onheils.. Even zoeken. Op Google krijg ik teveel hits. Misschien dat iemand het nog weet. Was iemand die later het zou onthullen, maar net wat ik zei.. nooit meer iets van gehoord.

   • Oh teiger weer eens slordig geschreven vanmiddag.
    Sorry mensen was niet de bedoeling maar zat al elders met mijn gedachten.
    Teiger moet goed opletten!
    @Xara, misschien bedoel je wel dat het gewoon niet te bevatten is zo’ n ramp.
    Dat je niet kunt voorstellen dat zoiets mogelijk was.
    Voor teigertje is het al weer wat langer geleden dat ze voor het eerst op JFK landde maar ook toen werden al allemaal vragen gesteld; wat kom je doen? Waar verblijf je? Etc.
    Deze kapers leidden geen opvallend leven voorheen en je kon toch nog vrij gemakkelijk een cursus vliegen volgen wat ze bijv. ook heb gedaan bij die Nederlander die vlieglessen in Florida gaf, geloof ik. Sindsdien is alles verscherpt.

 6. Ik meende dat er al 12 jaar werd ingezameld om een ‘onderzoek’ te willen.
  Lijkt me dat 12 jaar inzamelen toch wel aardig wat in de kas op heeft geleverd.
  Het ‘onderzoek’ lijkt me nog niet gevoerd,of lijkt niet van de grond te komen.
  De donatiegelden?
  Ach..die zullen wel, eh, nuttig zijn.
  Ik kreeg wel bij het herhalen van ‘die beelden op elke zender’ een wrang gevoel.
  Het was ook niet nodig om dat zo vaak te herhalen tot het ‘op het netvlies’ stond.
  Werd storend..

  De oorlogsdreiging was wel heel dichtbij.
  Zette veel op scherp.

  Hoeveel doden er moeten vallen, en van welke kant.. ze moeten vallen ter genoegdoening?
  Die discussie hou ik vrij kort.

 7. Mij is ook weer terug op het ‘honk’ & in de panelen!
  Jeemug, wat er allemaal gebeurd is in een weekie tijd. Weet van gekkigheid niet waar ik moet beginnen met bijlezen 😆 Hiero (bijna iedereen terug), Barra (ook ff weg), Willem-Jan (stiekem nooit weggeweest), Argusoog (bijna helemaal weg) of toch maar 3M (geen houden aan) 🙄

  @Swap, heb je ook nog een glimpje zonlicht meegekregen in die bunker??

  • Het voorbeeld van Arend Zeevat met die € 160.000,- aan dwangsommen was schijnbaar niet genoeg dat andere ‘gekken’ dachten dat ze ‘gewoon’ konden gaan! En ze nu zelf het gevolg van dat soort gedrag zijn geworden. Nee het zijn anderen die verantwoordelijk zijn voor dat gedrag. (vertellen ze) Helaas, ik kan nu geen v.b. aangeven daar anders het bewijs daarvan weg is. Maar voor een goede verstaander (zie mijn vorige meldingen) alles staat openbaar te zien.

   • Natuurlijk heb ik dat gevolgd Pieter maar ik heb zelf niets meer vernomen dan dat er telefoontjes gepleegd gingen worden.
    Die v.b. komen te zijner tijd dan wel.
    Alvast ThanX Pieter.

   • @ teigertje

    Dat bedoel ik niet.(maar klopt wel) e.e.a. kan je terug lezen op coke snuivertje Steve’s site. Nu vertel ik al teveel haha Wat ik wil aangeven zal en kan ik niet eens zomaar vertellen….

   • Nog 1 hint dan voor vandaag. Hier komen jullie de zondag wel mee door. Kijken hoe slim jullie zijn haha
    Ik ga ervan uit dat deze niet in de gaten heeft wat internet is en kan doen.
    Koos van Woudenberg!

   • Ter aanvulling Koos is de mislukkeling van zijn eigen leven dus goed lezen….
    En als je goed bent zie je wat er gaande is!

   • @ Sander

    Ik geef niks anders openbaar in wat gewoon openbaar staat. Anders om is wat openbaar staat (laster en smaad) verder aan de instanties wat ze ermee gaan doen! (overheid doet toch niks vertellen ze ook nog en die zijn overal fout in en over)

   • En p.s. ik kan wel hard maken in wat ik zag gebeuren enz. Ik kan het alleen (nog) niet openbaar geven zolang de juiste instantie’s nog geen notie daarvan hebben.
    Daarom zei ik ‘ff aankomende week afronden” Maar ik laat ook graag mensen denken (ook de tegen partij) Koos reageerde namelijk ook al eerder hier, op een uitlating die ik al deed over hem!

   • @ Teigetje
    Het vorige was over discriminatie.
    Het gaat er nu om dat de ‘compotters’ mensen beschuldigen van… Maar dat ze zichzelf strafbaar maken aan. Wie goed leest ziet de verbanden en ziet wat ze doen.

    De ‘bezoeker’ hoeft alleen maar de juiste instantie te waarschuwen en hopen opdat deze wat gaan doen. Myra ging nu afgelopen week ook iets te ver….. Het is verder aan de instanties om daar wat mee te doen. En mag ze de mensen waarmee ze contact had en heeft bedanken daarvoor. Daarom gaf ik de naam Koos aan. De goede zoeker ziet wat Myra deed. En dat voor de ‘bescherming voor haar kinderen? Ik haal even het filmpje aan in ‘Zoetermeer’ die ze online gaf en haar verhaal verder op internet! Duidelijker zonder wat te zeggen kan ik niet zijn.

   • Sorry voor een ieder dat ik een vraag spelletje geef. Ik kan de openheid niet vertellen zolang de juiste instanties het verhaal niet hebben en kunnen zien wat er gaande is.

    Als ik dat nu wel doe worden er dingen gewist die deze instanties (nog) niet gezien hebben en screenshots van websites zijn niet rechts geldig. Ik hoop deze week wat meer te weten en dan kan ik er wel wat meer over te vertellen. Maar alles staat gewoon (nog) openbaar. De ‘complotters’ en (achterlijke) weten zelf niet in wat ze allemaal zelf vertellen op en via internet! Nee als hun wat privé over komt is het altijd de schuld van een ander en als je het echt niet meer weet geef je Demmink de schuld van alles en verzin je maar een verhaal. Niemand vraagt je dan al om een enig bewijs. Nee ze dikken het alleen maar aan als zijnde enig bewijs of weet ik veel wat voor een onzin ze eraan hangen, allemaal om hu eigen privé te redden.Die al naar de klote is of gaat.

   • @ Teigertje

    Geloof me ik zie al teveel in wat ik ook niet aankan. ‘Roest’ kan je niet zomaar verwijderen. En een spijker? Zinloos lijkt mij. Ongeacht hoe ik daar over denk.

    Roest komt op plekken waar je het juist niet wilt hebben. Behandelen voordat lijkt me beter dan achteraf!

   • @Pieter
    Wie kuil graaft voor ander………!
    Te(i)geltjeswijsheid…
    Pas wel goed op jezelf..
    Enne Pieter, dit zijn helemaal geen complotters maar nep-plotters.

   • @ Teigertje

    Het gaat me er ook niet om dat iemand wat begrijpt. Dat vertellen de ‘complotters’ wel dat de bevolking niks begrijpt! Ik zie alleen dat die ‘compotters’ juist doen waarin ze anderen veroordelen. En als ze daarop gewezen worden dan is het weer het systeem dat niet klopt. Hun vertellen de waarheid?

    Andersom: Ik heb een probleem met b.v. het U.W.V. dan kan ik gaan schreeuwen op internet dat die en dat maar het geeft geen verandering aan mijn probleem. Nu ga ik daarbij ook namen noemen en mensen mailen daarover en die mensen vertellen dat ook weer op internet. Dan krijg je laster en smaad en mijn probleem is no steeds niet opgelost: anders mijn probleem wordt steeds groter. En als het dan uit de hand gaat lopen ja dan is het de schuld van…?

   • @Pieter
    Mij ontgaat even de meerwaarde van jouw hints en vraagspelletjes als je toch niet in detail ‘mag’ treden. Dat lijkt mij eerder slapende honden/wolven wakker maken.
    Als je in dit stadium nog niets/onvoldoende hard kan maken dan is het toch veel effectiever om je te onthouden van enig commentaar totdat e.e.a. wel is veiliggesteld / bij de juiste instanties in behandeling is genomen?

    Sowieso zijn er plotters, pseudo-plotters, wannabe-plotters en overige al dan niet zelfbenoemde speurders en juristen die nu wellicht wel in ijl tempo alle befaamde plekken afspeuren en webmasters tippen om passages en comments alsnog te wissen. Dat zal jouw doel toch niet zijn. Dan komen ze er inderdaad mee weg wegens geen rechtsgeldig bewijs of andere vormaspecten. Tenzij je 3M c.s. juist van dienst wil zijn met een waarschuwend woord natuurlijk, maar je vindt ze imo niet al te aardig.

    Daarnaast: het ‘kwaad’ is al geschied, dus je kunt beter overwegen om alle laster, smaad, belediging & overige bagger voor dit moment ongemoeid te laten en pas door te komen zodra je de bevestiging van instanties hebt dat zaken worden meegenomen ofwel in behandeling zijn. Dan geef je ze niet onnodig gelegenheid. Tismaareenoverweging.

   • Hoop in ieder geval dat Pieter succes boekt want teiger heeft zich enorm lopen te ergeren aan hypocriete en smerige gewauwel van tante Myra van Puffelen en co met de smerige aangefikte braadwursten, vooral het steukgedrag in Anass zaak.
    Maakt teiger niet zoveel uit, als ze maar verdwijnt en geen misbruik meer kan maken van allerlei ernstige zaken en verdrietige families/mensen.

 8. Nee joh teigertjes hoeven niet alles, bewonderen is ook al leuk.
  Bovenop staan een paar berichtjes over een groep van 300 persons of interest in Nederland, teigertje moest om deze reactie wel lachen:
  Stout
  8 september, 2013 at 10:43

  Micha alvast geïnterneerd voor Prinsjesdag?

  Heb trouwens gisterenavond heerlijke wijn ontdekt: Johanniterwijn uit 2010, gewoon van de Nederlandse grond. Hmmmm. Zomaar een leuk culinair weetje, smaakt lekker bij een goed biefstukje.

  • Er is écht veel gebeurd, ook met het lone-wolves verhaal en hoe daar dan weer op wordt gereageerd. Grappig hoe sommigen zich aangesproken voelen, handig ook voor bepaalde diensten en blogs. Heb trouwens vanmorgen ook mijn salarisspecificatie van augustus opengemaakt, dat was niet mis. Had dat eerder geweten, waren we wat verder weggegaan dan Texel…

   MichaK speelt zichzelf telkens weer zo ontzettend in de kijker, unbelievable. Kan dat nochtans niet anders verklaren dan vanuit een behoefte aan aandacht of bewondering. En dan te bedenken dat die man alle kansen voor constructieve wendingen heeft gehad en gekregen. Intelligentie en engagement hoeft niet samen te gaan met integriteit, dat demonstreert hij dan wel goed. Bedoel maar, software valt makkelijker te herprogrammeren. Om dat gehaatspuit is idd ook moeilijk heen te lezen *zucht* Misschien kan iemand van ons zich laten detacheren bij het MDI of CIDI… werkvoorraad genoeg 😛

   Hiero voor vanavond nog geen menuplannen, wijntje, biefstukske…maarrr misschien wordt het wel de Mek!

   • Ja, leuk hoor, dat werken voor AIVD enzo.
    Woepie, mijn leventje is er een stukkie beter van geworden.
    Maar Texel is toch ook mooi, alhoewel ik Schiermonnikoog qua natuur het mooiste vindt en Ameland heel gezellig (zal wel mijn nazi achtergrond zijn, daar komen veel Duitsers natuurlijk).

   • Rottumerplaat wordt onze volgende missie. Misschien ook een leuke locatie voor een indian summer party of eenjarigbestaans-midwinterfeest. Er liggen daar trouwens ook bunkers, maar of die nodig zijn zal de nabije toekomst uitwijzen.

 9. Tenzij je vogeltjeswachter bent is er geen plek op rotummerplaat voor mensen beste Sander.
  Dat dacht teigertje eigenlijk al maar keek het net nog even na.
  Jan Wolkers is er wel eens geweest.

   • Teiger haalt ze altijd door de war maar het wordt teruggegeven aan de zee tenzij er misschien nog rare vogeltjes verschijnen die de vogeltjeswachters dan in de gaten moeten houden. Op Schiermonnikoog heb je bistro Merlijn, Jummie jummie lekker eten…
    Op Ameland heb je bij de vuurtoren een lekker pannenkoekrestaurantje zitten.
    Dit alles in de schitterende natuur en dus geen stuiterende gehaktballetjes. (grr)

   • @teigertje, @M.I.A.
    Ben inmiddels op alle Waddeneilanden geweest (t/m Schier). Vroeger al naar Texel, op schoolkamp naar Terschelling (en later natuurlijk Oerol); aldaar uitstekende Cranberrywijn ontdekt (op Ameland hebben ze een andere), zwemmen, speurtochten, tortelduiven, verdwalen. Miss Schiermonnikoog ken ik van YMCA-kamp. Was mijn eerste X op Schier, op mijn tiende. Levend Stratego, eerste vakantievriendinnetje, veel gedaan in de buitenlucht, gitaar leren spelen. Schier zit ook wel in mijn hart, net zoals het Noorden. Maar om op een eiland te wonen… lijkt me op den duur benauwend. Of juist niet??

   • Inderdaad Mia, kleine wereld toch.
    Ken je dus ook die man van dat schelpenmuseum? Mooie verhalen toch.
    Ik vindt het in januari heel bijzonder daar, zo lekker rustig.
    Natuurlijk kwam teigertje ook weer thuis met een flesje van de plaatselijke drankenhandel.
    Miste daar trouwens wel mijn Mac Donalds maar je kunt niet alles hebben.

  • Haha, Godfried Bomans was er ook, maar die beviel het weer wat minder:

   “Ik ben van nature geen reiziger’, had Bomans in 1968 gezegd: ‘Het gaat in het leven van een mens niet om tempels en mooie vergezichten, maar om relaties met andere mensen.’ Toch liet hij zich in opdracht van bladen en tv-programma’s de hele wereld over sturen, en ook naar Rottumerplaat, waar hij resoluut noteerde: ‘Ik ben niet zo’n erg natuurmens. Ik beschouw de natuur meer als de afstand tussen twee steden.’ Reizen beschouwde hij als een omslachtige manier van thuiskomen, om daar in de tuin onder de oude kastanje plaats te nemen, ‘glaasje bier op tafel, pijp in het bekje, vliegenklapper aan de losse pols’.

   Het eilandverblijf is Bomans’ wisse dood geweest, werd achteraf wel geopperd, toen hij vijf maanden later na een hartaanval thuis stierf. Is die interpretatie gegrond? Weliswaar keerde Bomans na Rottumerplaat halfdood op het vaste land terug, ziek geweest, uit zijn slaap gehouden door het gekrijs van de meeuwen.”

  • Wijnkaartje ziet er goed uit MIA, hmm, wil dit jaar weer eens terug naar Schiermonnikoog.
   Dat hotel aan zee, vanwaar je de zeehonden ’s morgens in de verte ziet liggen (jij weet wel welk hotel denk ik, teigertjes geheugen, graaf graaf) heeft heerlijke snert.

 10. Van 19.00-20.00 heb ik ingepland voor Willem-Jan Krankbaar. Moet toch lukken, 10 kluchten Ali, een paar open brieven en wat filmpjes. Studie-uur, net als vroeger 😆
  Uitstelgedrag, concentreren qua tijdsspanne, voor je ’t weet ben je er weer doorheen en mag je jezelf belonen. Hmmm.

  Toevallig of niet, maar als je de NOS aanhaalt voor je berichtgeving inzake pedoseksuelen en vervolgens een opmerking plaatst over Demmink in de Haagsche Archipelbuurt dan voorzie ik inkoppers nog voordat Studio Sport begonnen is.

  PS: drie kwartier moet ook lukken 👿

   • @Sander:Heb je nu ook die discussie van Dankbaar bij Bou 9-11 gevolgd. Bijzonder vermakelijk.
    Bou was van het weekend ook weer flink bezig tegen o.a. liedetector. Komt hier toch ook wel eens?

   • Jazeker. Via de opmerkingen hier eigenlijk 😳
    StartpuntSwap, uw Compas¹ naar allerhande Crap! 😈

    Via hier naar DankbaarDebunked via 3M opnieuw langs RIK² om zojuist alle Boude 9/11 panelen doorworsteld te hebben – zijn er daar comments verwijderd eigenlijk?

    Tsja, wat kan ik nog toevoegen aan hetgeen al benoemd is? Op de een of andere manier heb ik niet zoveel met BouDrog, scoort bij mij aan beide zijden van het profiel niet hoog. Ben ik op een ander paneel al eens uitgebreider ingegaan. Maar kon enige hoon idd niet onderdrukken 😆 ³
    Maardusechter, hoewel wij hier WJ Dankbaar mogen zijn, maar dat had ik ook al eerder benoemd. Dankbaar… brengt onbedoeld partijen bij elkaar!

    ³ Zo zie ik met enig voorstellingsvermogen een nieuwe DispuSwapiCuda (in spé; proto; wannabe) opstaan tegen een verbeten exkloller wat dan weer semi-allitereert als excommunicant hoewel je volgens Watzlawick niet kunt niet-communiceren – voelt u het onderlinge pleonastische verband al knellen?

    *aanstalten maakt om naar kelder te gaan voor het vandaag veelbesproken wijntje (minstens 4x!) ter neutralisatie van de virtuele comploverdoos en ter compensatie van boze wederhelften die zich afvragen of mijn klok een uur achterloopt*
    *bedenkt dat “jetlag” en blogbijlezen geen goede combi is na een vrijwel internetloze week*

   • Tuurlijk, Boudina hanteert met enige regelmaat de figuurzaag om wat oneffenheden weg te zagen. Liefst in de ochtenduren met het gloren van het zonnetje. Maar niet voor ze een virtuele uitbrander geeft aan de vermaledijde in kwestie.
    Boudina kan niet zo goed omgaan met kritiek.

   • Jah, vandaar ook mijn vraag. Heb dus ruim een week echt niets gevolgd. Zijn er écht lezenswaardige (gefiguurzaagde) comments, die iemand misschien opgeslagen heeft / de strekking kan reproduceren? Of is ’t de moeite allemaal niet.

    De academische streken aldaar zijn mij bekend, al was het maar vanwege tweede-instantiebeklag hier en daar. Wel vervelend dat de backstabmoderatie nu juist Wankbaar zelf treft. Deed hij juist nooit, onwelgevalligheden wegmodderen, al dan niet voorafgegaan door een sneer of ongevraagde expositie. Hmm, uit geboortetrauma’s kunnen mooie dingen ontstaan. Opdat we niet vergeten…

   • Is de moeite niet waard en geen beginnen aan.
    Volgens mij zit er ook een stuk frustratie achter, zo begon ze haar beklag over haar ip-ban bij zaplog tegen liedetector.

    Boudina is echt knettergek.

   • Hahaha. Nuff said. En dan te bedenken dat je niet eens een dubbele academische titel hoeft te voeren om Fraüdina door te prikken. Hebben jullie ook al het nodige mee te stellen gehad.

   • Ooit ergens een reactie gelezen waar haar ze haar juristenachtergrond aanhaalde..
    Mocht ze idd juriste zijn is het wel erg gesteld..
    Laat ze haar vakkennis ook niet blijken op haar site.

   • @FeeX
    Haai, lang niet gesproken 😛

    Volgens mij bedoel je deze.
    Welkom op BOUblog, het blog van mr.drs.BOU. Mr. drs. BOU staat voor meester doctorandus Bou, oftewel Boudina. (…) Mr. drs. staat voor doctorandus in de psychologie en meester in de rechten. (…) Psychologie was toen nog een zeven jaar durende studie met zware tentamens in logica, wetenschapsleer en statistiek. (…) Mijn rechtenstudie heb ik gedaan als extraneus in Rotterdam (afgestudeerd in 1989). (…) Deze opleiding duurde slechts vier jaar, maar de discipline was krachtig en de studie was verhelderend in aansluiting op de psychologie.
    (…)
    De belangrijkste huisregel luidt: onderling respect staat voorop en alle informatie is welkom, het liefst men een link naar de bron.

    Hierop past imo maar één antwoord (zie ook mijn avatar): ɯēĤ.

  • Willem-Jan Krankbaar…
   *Moest wel lachen*,
   kreeg moderatie ‘ stank voor dank’ bij Bouquette..
   Dat riekt…
   Over 9-11 heb ik vele indrukken.
   Zomaar uit de lucht vallend?
   Dat wel..
   Ik kan hooguit oordelen vanuit media.
   Dat ‘sliertjestaal’ zal wel anders getint zijn.

   Eigenlijk zijn rampen zoals Enschede vuurwerk meer structueel.
   De Zevenaarse brand ook wel bedenkelijk.
   Dat de samenwerking in grensgebieden ophouden bij de grens,*want grens*… zou gezien Europa wel meer aandacht kunnen hebben.

   Het is voor degene ‘die in onze ogen voor een habbekrats werken kunnen’ geweldig dat ze voor dat habbekrats in land herkomst ‘paleizen’ kunnen neerzetten.
   Maar goed.
   kwaliteit en veiligheid.

   ‘Bevoegd en bekwaam’ en zijn begrippen die bevestigd moeten worden bij de juiste gezette handtekeningen, geven niet de garantie dat… er kennis is van de gevraagde ‘kennis’ of dat er een goede vertaling is weergegeven bij het zetten van handtekeningen.
   Verzekering geval en aansprakelijkheidsgeval..

   Europa had op vele punten wel een sterk(er) front kunnen vormen.
   Ik bedoel…
   Qua energie..
   En democratie,
   kennis toepassing en gebruiksvoorwaarden, zouden we vrij moeten kunnen zijn.

 11. Martin ziet ze weer eens vliegen..
  http://martinvrijland.com/2013/09/07/willem-alexander-zonder-trouwring-op-kroningsportret/#comments

  “Elles (@Iqualdad)
  september 8, 2013 om 1:44 am

  Vreemd, maar wat concludeer je hieruit…ben benieuwd. Zou hij dan zonder ring niet getrouwd zijn en geen koning? (volgens de wetten) Ik ben ook sceptisch over de tactiek van de oranje kliek.
  Alles heeft een achterliggende gedachten. Zo denk ik ook dat Friso gewoon leeft en het te heet werd onder de prinselijke voeten.
  Er klopt veel niet!! Demmink etc etc
  Beantwoorden”

  Oh oh oh.

 12. + Aanvulling: het is imo een goede zaak dat Wankbaar in discussie blijft gaan -‘uitgenodigd’ wordt- op belendende blogs, waarover hij niet de moderatie (en dus controle) heeft. Wordt al snel zichtbaar wat op RIK de pre-moderatie niet eens zou halen. Liever some headache but debunkable dan andersom.

  Er zitten ware door-het-ijs-pareltjes* bij – DankbaarDebunked heeft niet zomaar 154 reacties… prachtige inhoudelijke interacties en dan trekt de man de exit-kaart. Interessant om te zien dat ook zijn eigen ‘soort’ hem, vaak plausibel, tegenspreekt, bekritiseert en in argumentatieve verlegenheid brengt. Ohyhoijhoiy wat gaat die man nat!!!

  *(…) Als mijn mening er niet toe doet, waarom maken jullie er dan zo druk over? Waarom weer een aparte bijdrage wijden aan mijn mening?
  Ik vind het prima, want zo sturen jullie nieuwe lezers naar mijn rapport. (…)

  Ook Wankbaar graaft in feite zijn eigen graf, als dat in 2006 al niet gebeurd was. In een vorig leven heb ik gedurende een aantal weken pogingen gedaan om een zinnige uitwisseling tot stand te brengen / gaande te houden… nota bene over moderatiebeleid, hoe verzin je ‘t! Ook weer bellen, mailen, controleren, uitvragen. En kwam er uiteindelijk ook niet doorheen; hij had een visie opgevat en viel niet op andere gedachten te brengen.
  De mantra’s in vogelvlucht: als je je niet bekend wenst te maken, heb je wat te verbergen / moderatie is gewoon nodig / sommigen moet je in bescherming nemen. Samenvatting: ik heb gelijk en verdien daarvoor erkenning. Kolder/Kop/Kont. Buigen of barsten dus, maar toen was ik er al klaar mee. Misschien ook maar eens ongevraagd publiceren? 😆

  De aanstaande rechtszaken (vonnissen) zullen vermoedelijk voor belieWers en het grote publiek meer verhelderen en normativeren – minimaal ten tweeden male: Wim is best slim maar wel gek, maar dan juridisch opgeschreven. Ook WJD heeft genoeg fans die zich laten bevangen, net als we bij M/V (ge)zien (hebben). Dat zie ik ook als zorgelijk en (potentieel) schadelijk, gezien het aantal dat met zijn theorieën aan de haal gaat en nog meer de wijze waarop. Stuitte op een aardig artikel van Dispu over secundaire victimisatie – die teneur zou je met gemak ook over WJD (en andere extrapunitieven) kunnen plakken.

  Ja Wim. Daarr zit je dan. Met je carrièreboost. In je gated vill@. Met je geld. En je penis.

   • Plasje? Da’s een hele stortbak!
    Niet doorheen te komen ook. Doet zelfs ietwat autistiform aan. Iemand zin en tijd om het samen te vatten 😛

  • Graag gedetailleerde instructies hoe ik de opnamen van mijn voice recorder op een USB Stick zet. Maar ook via E-mail kan versturen! Ik heb dat al eens gedaan via een andere computer. Deze, die van mij zelf, werkt toch anders. Ik wil het niet verknallen! Dus help alsjeblieft! Uitsluitend instructies van bekenden!
   Nou, ik ken de hele Nico van den Ham niet, dus danniet.

   • Bij dit soort gasten dus:
    aart-liberty
    9 september, 2013 at 16:30

    Stomme Han SS, sodemieter nou eens gauw op van deze site, om hier nog eens joden c.q. Khazaren te gaan verdedigen, is echt een brug te ver. Lees eens de laatste 2 verhalen op deze link: http://stopzionism.com/end-zionism-eng.html, dab heb je het toch helemaal gehad met joden c.q. Khazaren. Om nog maar niet te spreken van het boek van Dmitri Khalezov, dat heel duidelijk aantoont, dat het de joden waren, die niet alleen 9/11, maar de aanslag op Bali op hun geweten hebben. En dat volk moeten we op handen dragen? Sodemieter nou gauw even op. En ook zul je wellicht niet hebben begrepen, dat van de 6 miljoen omgekomen joden in een verzonnen holocaust, er maar 300.000 zijn omgekomen en nog wel van alle nationaliteiten. Rund.

   • In navolging van @teigertje leest Sander al enige tijd stelselmatig over aangehaalde preoccuNazi’s heen. Mijn punten in dit ‘debat’ zijn reeds lang geleden gemaakt, waarna een respectvolle, inhoudelijke discussie niet haalbaar bleek met vaak dezelfde groep jeremianten.

   • Hoiiii JDTV, en welkom op Swapichou! Oh nee, dat was de tekst van Boudina. 😦

    Toch kan ik je meeste filmpjes wel waarderen, doet eens een intervieUw met TaniG zou ik zeggen. Heb enige tijd geleden ook een soort open brief voor je achtergelaten, helaas nog geen reactie gezien.

 13. Stichting De Roestige Spijker (SDRS) heeft er een vrij gedetailleerde post post aan gewijd, inclusief bronmateriaal.

  Samenvatting
  • De zitting waarin SDRS haar voeging (aan de zijde van het door Demmink gedagvaarde AD) mocht bepleiten, stond gepland voor vandaag. Afgelopen juli werd bekend dat de kwestie zou worden behandeld door rechter mr. T. Veling.
  • Per fax van 2 september 2013, een week vóór de geplande zitting, ontvangt Matthijs Kaaks, advocaat van SDRS, van Rechtbank Rotterdam het bericht dat rechter Veling op 29 augustus heeft aangegeven dat hij zich wenst te verschonen. Morgen, dinsdag 10 september 2013 te 14:00 uur, komt de verschoningskamer bijeen om het verschoningsverzoek van Veling te behandelen.
  • Na 10 september gaat de zaak Demmink vs. AD/De Roestige Spijker een nieuwe fase in. Er moet een nieuwe rechter gevonden worden. Een rechter die Demmink niet kent, niet bevooroordeeld is en echt onafhankelijk kan oordelen. De beste oplossing is het in laten vliegen van een buitenlandse rechter, aldus SDRS.

  Algehele samenvatting: de zaak-Demmink is een dossier waaraan niemand zijn vingers lijkt te willen branden.

 14. Mind over Matter
  9 september, 2013 at 12:18

  Oorlogscriminelen, smerig psychopatenthuig, satanaanbiddende engnekken, uitnemen met bijl of vlammenwerper:

  Jeetje wat heeft die toch last van een levendige fantasie overgoten met een tamelijk agressief sausje. (om het weer even culinair getint te brengen). Op KLOL zit een complete psychiatrische afdeling samengepakt. Is het pyjamadag?

 15. Vermoedelijke gezinsmoord in Drenthe
  Op een bungalowpark aan de Warmenbossenweg in Schoonloo (Drenthe) zijn vanochtend een man en zijn drie kinderen dood gevonden. De politie doet onderzoek. RTV Drenthe kondigt een extra TV-uitzending aan om 14.00 uur.
  Bericht RTV Drenthe
  Bericht NOS

  Het eerste wat door me heen ging was, tot mijn eigen verbazing, oh nee hè, als ze hier maar niet weer mee aan de haal gaan. Het zegt ìets als je bij (zelf)moord / gezinsdrama als eerste reactie niet meer iets hebt van ‘wat verschrikkelijk’, maar meteen zorg hebt of de zaak wel zal worden gerespecteerd.

  Dus hierbij een klemmend beroep op 3M c.s.: afblijven, alsjeblieft? Deze zaak is, met de prille kennis van nu, al tragisch genoeg. Alsjeblieft!?!

   • Tja..
    Hij geeft zijn beide exen de schuld, en mailt dit rond in de leefkring van zijn kinderen.
    Die afscheidsbrief zegt meer over hemzelf.
    Zijn wanhoop, of zijn destructievorm.
    Zijn visie over de dingen.

    Praktisch gezien had hij beter in Duitsland kunnen wonen, zijn kinderen ontvoeren en legaal kinderbijslag kunnen ontvangen..
    Want grens..
    In de praktijk kan dat..

    Hij heeft 3x een kind van hem vermoord..
    Dan ben je wel erg ver heen.
    Daar kan ik geen begrip voor opbrengen.
    Hij bood ze geen veiligheid.

  • Wat mij treft in de afscheidsbrief zijn de samenhang en rede; de weloverwogenheid waarmee de vader en ondernemer zijn afwegingen uiteenzet. Het is lastig toelaatbaar dat iemand kennelijk zo getergd, ontredderd of murwgestreden is dat toevlucht tot familicide rest als finale uitweg.

   Toch is familicide een ongemakkelijke werkelijkheid die vaker voorkomt, ook in Nederland. Er is en wordt regelmatig (populair en wetenschappelijk) over gepubliceerd.

   Een interessante studie in dit verband vond ik de bundel van Koenraadt en Liem (2007), getiteld: Het kind als slachtoffer: patronen en preventie van (fataal) geweld in gezinsverband. In het derde hoofdstuk wordt uitgebreid en vanuit diverse perspectieven ingegaan op het fenomeen Meervoudige doding in het gezin (pdf | 18p).

   • De rechter gaf hem gelijk, maar deze werd niet nageleefd?
    Dat komt wel vaker voor, ondanks alle regeltjes.
    Maar goed..
    Zijn frustratie naar beide exen, en zijn financiële problemen speelden op, lees ik.
    Om maar zomaar te besluiten om 3x je kind te vermoorden?
    Hij kreeg ze wel mee….daaruit maak ik op dat hij wel contact mocht hebben van beide exen.
    De afscheidsbrief komt over als bizar..
    Je zal deze maar binnenkrijgen..

   • heb even nieuwe post aangemaakt. @FeeX: ja de brief komt warrig over (misschien alcohol -> maar is natuurlijk speculatie). Het is moeilijk te bevatten.. Die avond nog ruzie met zijn ex, maar ex laat wel kind daar achter. Voorbedachte rade, of in een opwelling van verdriet?

   • Ik weet niet of het een opwelling was.
    Hij heeft 3x vermoord.
    2 van 10
    en 1 van 2.
    Een opwelling, is naar mijn idee een gedachte dat in je opkomt.
    Niet iets dat je 3x uitvoert in de praktijk.
    Wil ik ook niet eens weten hoe hij dit uitvoerde.

    Hij stuurde wel zijn brief rond.
    Je zult het maar binnenkrijgen.
    Ik lees: Mijn kinderen zijn dood, mijn exen zijn kut, en ik heb geen geld over.
    Ik knijp ertussenuit, en zoek het maar uit?

    Maar goed.. ik ken de zaak verder niet.
    Gelukkig.

   • Ja, tuurlijk is het bizar. Zo’n brief is bizar, zo’n daad is bizar. Maar de prille informatie in ogenschouw nemend, kan ik me er iets bij voorstellen dat iemand tot deze ‘keus’ komt. Voor mij ook oninvoelbaar en moreel verwerpelijk, maar vanuit een bepaald kader wel begrijpelijk; te be-grijp-en.
    Komt misschien ook omdat ik het nodige aan ‘buitengewone’ situaties en ‘buitengewone’ omstandigheden heb gezien en er veel over heb gepraat en gelezen. Maar: dit is en blijft niet normaal en moet het ook niet worden!

    Verder heb ik geleerd om zeer terughoudend te zijn in (waarde-)oordelen, zeker bij precaire, publieke zaken. Ik heb dit met name geleerd van slachtoffers en gedupeerden.
    Dit soort zaken kunnen nu eenmaal, net als sommige zedenzaken, niet privaat blijven zodra het nieuws ‘inslaat’. Het roept altijd emoties op, mensen zijn verbijsterd en geschokt, woedend en ontgoocheld. Het komt ineens heel dichtbij en het is mens-eigen om partij te (willen) trekken. En uiteraard krijgen we straks weer de rollercoaster van amusement, edutainmentdiscussies, HvNL campingtv en andere sensatiebeluste partijen over ons heen gestort. Ik merk dat ik er een beetje klaar mee ben.

    Ik heb grote bewondering voor professionals die het lukt om zowel rust te creëren als erkenning te bieden. Hen die oproepen tot het betrachten van respect en discretie in het algemeen. Een toegeruste en betrokken burgemeester die aan dit proces sturing geeft.
    Steun en een luisterend oor voor nabestaanden, (oud-)collega’s, club- en schoolgenoten, andere betrokkenen. Toegespitste en gespecialiseerde hulp of ondersteuning voor hen die dat behoeven; heldere, objectieve en eerlijke informatie voor buurtbewoners. Dat is de winst die geboekt kan worden in een tragedie als deze, met louter verliezers. RIP.

  • LOL de tweets zijn net wat ik ook al dacht: https://twitter.com/search?src=typd&q=publeaks%20lang%3Anl

   Laurens Verhagen ‏@LaurensVHG 3h
   Hoeveel chemtrail-meldingen zijn er al binnengekomen via #publeaks?

   Femke Halsema ‏@FemkeHalsema 5h
   Aardig aan #publeaks is ook samenwerking tussen journalisten. Wel graag duidelijkheid zijn over vernietigen v ongebruikt materiaal & laster

   en deze….

   Marcel Bas ‏@marcelbas 15m
   Ik vraag me af wat voor morsige associaties een barbarisme als #PubLeaks bij Engelsen oproept.

   Antwoord:

   Martin M ‏@martinm59 45m
   Mijn in Londen wonende dochter en haar vrienden liggen nog blauw van het lachen van de NL’se klokkenluiders-site “kroegpissers” #Publeaks

   LOL 🙂

   —————————-

   Maar goed, je kunt niet ontkennen dat toch wat dingen (waar de complotters zich druk om maken in de MSM zijn geweest, zo werd gisteren een compilatie getoond op SBS6 (jek..) over de broertjes zaak, maar desalniettemin interessant om te horen hoe het onderzoek toen is gegaan. Al vond ik wel dat die politie-rechercheur over de schreef ging toen hij vertelde dat hij ‘veel te snel naar plaats delict reed’.. Hebben die 51 spotjes dus ook geen nut meer. Vind ook dat hij hierop aangesproken mag worden OF dat we allemaal nu een excuus hebben om te hard te rijden.

   Daarnaast kwam het nieuws over Demmink in de MSM.. Ja, sommige rechters trekken hun handen ervan af. En: de drones die Obama heeft gebruikt. Lijkt me toch een geruststellende ontwikkeling voor onze complotters.

   Maar nee… alleen klokkenluiders zijn hier denk ik wel blij mee. Ze worden een keer gehoord. En let wel, ik zie klokkenluiders als andere mensen dan complottertjes.. Dat mag duidelijk zijn.

 16. Zelfmoord haalt meestal niet de media, tenzij in het openbaar of familiedrama.
  Dan is het een mix van zelfmoord en moord.
  Ik neem aan dat het ‘drama Zeist’ deze vader ook bekend was.
  Tenzij hij het nieuws niet volgde..
  Een jaar of 10 geleden waren er ook veel in het nieuws.
  Ik meende dat er wel een discussie was om niet teveel in de media te brengen gezien mogelijke navolgingseffect.

  Het komt vaker voor.
  Ik schrik nu al van de reacties op nujij.
  (Moeders drijven vaders tot wanhoop en is daarom begrijpelijk.Vaders mogen hun kinderen niet zien?)
  Dat lees ik ook in de brief terug..de schuld geven.
  Hij is zelf schuldig..
  Daarmee is moord op je kinderen ook niet mee te rechtvaardigen.
  In geval Zeist en hier …
  Waren de kinderen bij vader, en zie..dat er sprake was van contact, tussen vader en kinderen.
  Of het voorkomen had kunnen worden??
  Het lijkt me niet dat jeugdzorg eerst inzage in financiën vader moet gaan eisen, gezien dat schijnbaar wel een factor blijkt met familiedrama’s.
  Voor de vaders die het echt goed met hun kinderen voor hebben, zijn deze zaken niet bevorderlijk of begrijpelijk.

  • Wat hebben ze zich aan gedaan :):

   René van Leeuwen ‏@RHvL88 4h
   Wel medelijden met de stagiair die alle Demmink-bagger uit de Publeaks-inbox moet gaan lezen.

Reacties zijn gesloten.