Betutteling

Kijk, dit is nu een onderwerp waar ook de complotters wat meer aandacht aan zouden moeten besteden: NVWa inspecteert studio Zomergasten na rookincident Hans Teeuwen.

media_xl_1781043

Betuttelend beleid. Wel een lijntje coke mogen snuiven achter de schermen van DWDD maar ondertussen wel asbakken controleren. Waar gaat het heen?

Hier nog wat reacties (tsja het is ook wel een beetje komkommertijd natuurlijk): https://www.facebook.com/volkskrant/posts/605102722844776

76 thoughts on “Betutteling

 1. Het wordt al een paar dagen gespind, net ook weer op het radionieuws. Ik zeg: ordinaire sluikreclame van en voor de tabaksindustrie en dus indirect de overheid. En de antirooklobby.
  Vergeet ook de longartsen, oncologen en uitvaartbranche niet. Alles heeft ermee te maken en niets komt voor niets. 😳 Katsjing!

  *van schrik peuk opsteken doet*

 2. zullen we gewoon allemaal massaal stoppen?? Kijken wat de overheid daar van zou vinden.

  Zou wel een gigantische bak zijn als dat ineens zou gebeuren! Dan wil ik die betuttelende mensen weleens zien 🙂

   • Ja, tuurlijk kan je kritiek hebben op de Islam. Maar de manier waarop dat vervolgens door de “usual suspects” die dan ook nog eens de vriendjes van la Hans zijn vertaald wordt naar hetzestukjes all over the place vind ik wel opmerkelijk. Je zou haast denken dat het een gecoördineerde actie was.

    • Je ziet een complot? Welnee man gewoon toeval, er bestaan geen complotten. En het is een feit dat na de moord op Theo van Gogh iedereen opeens, heel voorzichtig over de haatpredikkers van de Islam gingen praten. Opeens werd alles politiek correct, vertaalt. Kijk hun hebben alleen maar kritiek op het deel van Islam aanhangers die niet zo respectvol denken over de medemens, hun naaste bijvoorbeeld keelkanker toewensen (ingeval van Hirsi Alie en Theo van Gogh) Of prediken dat Homo’s met de kop naar het oosten gericht van hoge gebouwen mogen worden geflikkerd in de naam van Allah Vrede zij met hem en de profeet vrede zij ook zo met hem. Ik vind er niks mis mee dat columnist, / schrijver dan bijvoorbeeld je dan keihaard afzet tegen de dat soort aanhangers van de islam. Theo van Gogh deed dat, Theodoor Holman ook. Ik heb me er ook wel eens aan gewaagt http://azazelsvisie.blogspot.nl/2012/10/de-profeet-mohammed-van-de-extremisten.html maar dat wil niet zeggen dat je dan een racist of Islamfoob bent

    • Meer Islam kritische verhalen op tv, ja in praatprogramma’s en daar zag je discussies tussen PVV minded people en tegenstanders ervan. die trokken de hele islam naar het radicale. Nee daar werd geen onderscheid gemaakt. Ansich heb ik niks tegen de Islam, wel tegen zijn radicale uitwassen. Die bekritiseer ik. Het hek is toch al van de Dam als er een spottentfilmpje word gemaakt over de profeet mohammed, de Live of Bryan .heeft veel minder ophef gemaakt. Daar voor werden er bij protesten geen bioscopen vernielt en zij het niet meer. Een radicale moslim ziet het verschil niet tussen satire en ernst. zoals ik het heb ervaren

   • Complotten bestaan natuurlijk wel. Op alle niveau’s. Die werkelijkheid ontken ik helemaal niet.. Mijn punt is eerder dat de lulverhaaltjes over de illuminati, Demmink, Joden en weet ik wat de aandacht vooral afleiden van wat er werkelijk gaande is. Onder die link hierboven staat een stuk over samenzweringen volgens Assange, ben benieuwd naar je mening daarover. Maar zo sta ik daar ook wel in, qua samenzwering. Ik wil echte subversie. Niet dit soort van kleuterspelletjes die geen zoden aan de dijk zetten.

    Dat iedereen zo zachtjes over haatpredikers van de Islam ging praten na de moord op Pin en Tejo heb ik niet zo ervaren. Integendeel. Zou je dat met feiten kunnen onderbouwen?

    • Oh ik kan het wel onderbouwen, waarom er met name na de dood van Theo zo krampachtig politiek correct werd gedaan. Met name in de media, zag je het. Dat een paar columnisten, schrijvers dit niet deden was, om het politiek correcte te onderbreken wat er heerste binnen de wereld van de MSM. Je zag het laatst weer bij zomergasten. Een wilfried die heel krampachtig doet over de Islam. Simpel en alleen omdat hij het programma presenteert voor de VPRO. Dat Maasen erover begon is alleen maar goed. Want in het verleden is het al gebeurd dat een paar vrouwelijke columnisten waaronder die Turkse columnist van de Metro die ook op Theo zijn site schreef in elkaar getikt door gegriefde aanhangers van de Islam die het niet zo hebben op de vrijheid van het woord. Staat me ook bij dat een columniste van Marokaanse komaf die nu zo n u en dan voor de site van Joop schrijft ook ernstig fysiek werd bedreigd door haar landgenoten omdat ze iets verkeerds schreef over een kwestie tussen meen ik me nog te herinneren Berbers en niet berbers in dat land.

     Op de andere vraag van je wat ik vind van asange en zijn kijk op complottheoriën kom ik morgen wel op terug

   • Ik snap de rol van religie ook niet zo-
    Tuurlijk heb ik twijfels bij de techniek en gebruiksvormen.
    Huismiddelen moet je niet overboord gooien.
    Geen enkel volk of religie is vrij van zwarte bladzijden.

    Besnijden?
    Prima, maar uit medische noodzaak, en vrije wil.
    Elk dier een gezond leven voor de slacht..
    Maar daar gaat het niet om.
    Deze site heeft geen ‘politieke topics’

    Wij ‘menschen’ hebben de hersenkronkels/techniek om ‘de omgeving aan Ons aan te passen’
    Zo ook de nieuws en social media een zeer grote rol speelt.
    We zijn geen natuurvolkeren meer.

    Ergens… nou ja, een internetstoring van een half jaar….
    De gevolgen zijn
    A niet te overzien, rampenbestrijding draait overuren?
    B gunstig.
    C goed voor de economie?

   • @Feex

    Met Peter Sloterdijk zie ik religieuze systemen als concurrerende systemen voor wat hij “antropotechniek” noemt en die vormden de mens tot wie hij is. Hier een mooie boekbespreking van zijn vrij recente “Je moet je leven veranderen”, waarin hij religies in principe overbodig verklaart, maar antropotechnieken niet. Zo sta ik er ook wel in.

    Vandaar het belang van ascese en oefening, want het ombuigen van de wil is een lang proces dat een intensieve training vereist. Juist daarin zijn de godsdiensten altijd meesters geweest, zo stelt Sloterdijk vast. Niet omdat het aardse leven moest worden opgeofferd aan een hemelse toekomst, zoals Nietzsche nog meende. Maar omdat de geestelijke oefentechnieken die zij ontwikkelden inwerkten op de wil zelf, die pas daardoor ontdekte wat hij binnen het aardse leven eigenlijk wilde.

    Om dat te benadrukken beschrijft Sloterdijk dit soort oefentechnieken in de uitgesproken aardse termen van de sport. ‘De zin „Je moet je leven veranderen!” moet nu worden opgevat als refrein van een taal van het in-vorm-raken’, zo schrijft hij. ‘Hij behoort tot een nieuwe retorisch genre, het coachdiscours, de donderpreek in de kleedkamer tegen een team dat uit vorm is.’

   • Hoe dan ook.
    Bij de vechtende zonen van Abraham..
    Levenden acht ik meerwaarde hebben.
    Mijn mening.

    Dat terzijde..
    De Vaatstragehalte…
    Mijn interesse zit meer in de ‘Jaspergehalte’
    Ik deel geen flyers uit, of zo.
    Maar ergens vraag ik me meer af hoe zoiets en zolang enzo…

    Eerlijk gezegd had ik een TBS figuur verwacht,
    Ik zou Jasper bijna zelf op willen zoeken…
    Gewoon om te vragen, hoe en wat.
    Vanaf toen.
    De ‘schakeltoestand.’

   • Tja,
    Ik moet zeggen dat er in de grensstreek en zeker met het vasten…..
    Het nachtleven niet zwijgt.
    De connectie tussen de moord en 9-11..
    Eremoorden..
    Ik ken mijn streekverhalen.

    Je zou kunnen zeggen dat…
    Er in mijn regio de Vaatstra geboren is.
    Ik bedoel..
    Ook in Wo 2
    Men de meeste vluchtelingen opving , men de meeste ‘vriendelijk linievuur incasseren moest’?
    Eerlijk gezegd..
    Zonder Wo2 was ik mogelijk niet geboren?
    Wil niet zeggen dat ik Hitler daarvoor moet bedanken, of verafschuwen.

    Ik kan me ergens wel de ‘complot en aversie’ indenken.
    Er zijn diverse islamitische stromingen
    De Moskeeën rukken op.
    En ook kanslozen raken ‘betrokken’
    Daarbij is ‘de Jehova’ niets bij.
    Niet dat ik daarvoor pleit.
    Melk en Honing?
    http://www.eo.nl/tv/devijfdedag/artikel-detail/moslimevangelisatie-op-urk/reacties/3/
    BReaking..
    Kanslozen carrière bij Moslim.,

    Soepjurk Is Subsidie?
    Eigenlijk veranderd er niets…..
    Het blijft ergens mindcontrole
    Dat dan weer wel……

    Tussen de opgaan en ondergaan van de zon..
    Zit je leven.
    PUNT EN EL.

   • http://www.nrc.nl/nieuws/2013/08/02/juist-die-moderne-moslims-wensen-mij-dood/

    Zo kun je wel een tijdje doorgaan, afgelopen week was er een bekende schrijfster die na bedreiging door drie “moslimmannen” een soort van mea culpa bij knevel deed en zelfs als christenen een dagje mee ging vasten. Drie mannetjes tegen een vrouw, dat zegt al genoeg.
    Ken zelf nogal wat Amsterdammers die elders een huis hebben gekocht om niet langer hun kinderen en vrouw te confronteren met dit soort van types. Dat is de realiteit.
    Dus Azazel die zegt dat je toch wel kritiek mag hebben op de Islam ansich, ja Azazel dat zou wel moeten kunnen. Helemaal mee eens en tegelijkertijd wijzen al deze voorbeelden wel op iets anders.

   • Nog een reactie van ons aller Quirine:

    Quirine de Kok

    En dat is precies wat de elite wil, oorlog. Ik word ook uitgescholden, maar dan door blank, laag opgeleid en jaloers. Negeer het gedrag en geef het goede voorbeeld. Ze zijn gefrustreerd wegens gebrek aan scholing, werk, erkenning, verveling en integratie en dan wordt het afreageren. Niet terugschelden, probeer contact te maken met moslims die wel aardig zijn, moet je kijken hoe zo’n groep bijtrekt en politiek, elite en ander witteboordgajes moet weer iets anders verzinnen om de maatschappij uit te melken (ja, ons dus).

    Leuk

    1 dag ago
    als antwoord op Olandese Volante
    8 Likes

    Op dit artikel:
    http://www.nrc.nl/nieuws/2013/08/01/ik-heb-geen-respect-voor-de-mythe-van-mohammed/

    Mooi toch zo’ n reactie van zo’ n wereldwijf.

   • Het is een leuke campagne. Mooi wel die aksiejournalistiek om islamhaat aan te wakkeren en zo subtiel ook (kots). Gisteren weer Arendjan met Ebru (heel veel dieper in Ebru’s anus kon Arendjan niet kruipen), hoe kom ik erbij dat het een gecoördineerde campagne is? Het dreigde ook even naar de achtergrond te verdwjnen en dat moeten we natuurlijk niet willen met z’n allen.

   • De smerige bagger van de Martien Pennings van deze wereld vind ik eigenlijk even ernstig, die vandaag zijn artikeltje opent met de woorden:

    Ik hoop dat de executie van de nazislamitische hoeren Femke Halsema, Jolande Sap , Karin Dekker, Ineke van Gent en Claudia de Breij verloopt als die van . . . . .

   • Islamofobie is iets voor minderwaardige blanke plebejers die hun eigen maatschappelijke falen compenseren door te trappen naar wat ze als “onder zich” zien staan. Zag je in Zuid Afrika tijdens het apartheidsregime ook, waar kleurlingen vaak nog racistischer tegen negers waren dan de blanken.

   • Ik heb het niet zo op religie in het algemeen.
    Dus ook niet de Islam.
    Dat is al helemaal een Matchocultuur.
    Eigenlijk zijn de mensen die nu vasten in mijn ogen ook een gevaar op de weg voor medeweggebruikers.
    Lage bloedspiegel en hitte?
    Ongezonde gewoonte..gevaarlijk ook nog.

   • @Azazel

    Zolang je differentieert tussen fundamentalistische islam en wat verlichtere vormen zijn we het met elkaar eens. Want het soefisme is toch echt mooi, er zijn veel onderdelen van de Islam die ik bewonder. Je weet wel iets over OTO inwijdingen en de rol van Saladin en Mansur al Hallaj daarin. Niks mooiers dan Islam met een goed glas wijn erbij. Die schatplichtigheid kan ik niet verloochenen, is een groot deel van mijn referentiekader. Overigens waren die verlichtere vormen van meet af aan partners van het westen en kregen stank voor dank van islamofoben die zelf te fundamentalistisch dachten om dat onderscheid te kunnen maken.

    Bijvoorbeeld dat islamitische centrum in New York, dat door de verlichtst denkbare soefi opgericht werd. Onverteerbaar, hoe Greet zichzelf en Nederland daar belachelijk stond te maken. De manier waarop er nu op een “blanket” manier tegen Islam tekeer wordt gegaan door mensen die in de grond van de zaak net zo plat denken als hun islamitische tegenhangers levert alleen maar meer ellende op.

    Wat volgens mij beter werkt is om die symbolen en religieuze structuren van binnenuit te corrumperen door ze te herinterpreteren, perverteren, op te rekken en vervormen.

    Ik ben geen tegenstander van een specifiek geloofssysteem. Kan ook niet, want daar zitten zulke structuren niet eenduidig genoeg voor in elkaar. Ik ben tegenstander van een bepaalde fundamentalistische mentaliteit en dan zijn moslimgekkies even grote “vijanden” als de fanboys van Greet.

    • Met een figuur als een Geert Wilders daar heb ik niks mee, vindt het een schreeuwlelijk die tijdens zijn gedoogperiode veel dingen heeft kapot gemaakt. Vooral binnen de sector cultuur en media. gewoon uit rancune omdat daar volgens hem het linkse nest heerst.

     Ik maak ten allen tijden een verschil tussen de radicale uitwas en gematigde Islam. Het is me alleen opgevallen nadat ik die column (die ik hier ook heb geplaatst) eerder had op het nu terziele gegegane Volkskrant Blog ik opeens bestookt werd met bedreigingen (kanker in de keel, vervloeking van Allah, tot aan de strot doorsnijden omdat ik een Kafier ben) van allerlei moslims en anti discriminatie figuren die me dreigde aan te geven wegens discriminatie. Je kan echt duidelijk zien dat men dat soort satire niet wil snappen, uit een soort van politieke correctheid en dat stoort me mateloos

   • Religie heeft niets, maar dan ook niets te maken met de terreur op straat en internet van Marokkaanse of Turkse jongeren. Dit wordt ook gezegd door de Turken en Marokkanen zelf. Zelf neem ik de verhalen uiterst serieus van mensen die hun stad ontvlucht zijn vanwege de toenemende terreur. Natuurlijk zijn er ook Tokkies, dat is het punt nu niet.
    Dit is geen actie, het is een probleem die door andere actualiteiten naar de achtergrond was verdwenen.
    Het gaat er m.i. om dat je je mening moet kunnen uiten, en dat je je gedrag in acht neemt.

    Verder neem ik niets aan van een vrouwelijk persoon die haar dieren aantoonbaar mishandeld en een oplichtster is.

    • Nou als men dit boek eens ter hand neemt. Het heet de weg van de Moslim ISBN 90-801508-6-X. Hierin staat het volgende te lezen. Laat de Moslim onderweg geen neerbuigende welwillendheid betonen ten opzichte van een ongelovige en hem niet de beste doorgang verlenen. De profeet zegt: “Groet niet de Joden noch de Christenen als eerste wanneer u ze onderweg ontmoet, bevoordeel ze dan niet in het voorbijgaan.

     Nu dit verklaard toch wel het gedrag van die hardline fundamentalisten die we ook in ons hebben, die zoveel naaste liefde betonen aan de niet moslim door ze ongemanierd te behandelen.op straat.

     Ik zeg niet dat elke jongere die toevallig Islamitisch ouder heeft en de straat terroristeerd met zijn hangjongeren gedrag dit van huis uit heeft meegekregen maar dit leren ze wel op de koran scholen en die geweldige fundamentalistische moskees zoals de Al taweed bijvoorbeeld. Want ook niet iedere moskee hangt die harde leer aan natuurlijk.

     Ik zal je nog een leuke meegeven uit dit boek. “Wanneer men zijn baard verft, gebruik dan een gele of rode kleur, zwart moet vermeden worden omdat is. Dit alleen maar omdat de profeet ooit eens zei wie een volk nadoet maakt er deel vanuit.

     Dus nee je stelling gaat niet helemaal op .

   • Ik kreeg die dreigementen dus van twee kanten. Van islamieten door mijn kwaadaardige ketterse pro-Djinn benadering van de Islam met seks en drank erbij , van Wilders gekkies omdat ik in hun ogen een linksige islamapologeet zou zijn. Terwijl mijn politieke opvattingen niet eens conservatief meer te noemen zijn, maar feodaal.

    • Wilderianen zoals ik ze dan wel eens noem verwensen mij ook van alles, in hun ogen ben ik links en daarom mag je dan vergeleken worden met een landverrader, Himler en weet ik niet wie nog meer, o ja Volkert van de Graaf, daar vergelijken ze je dan ook nog wel eens mee als ze een discussie niet van je kunnen winnen in een kroeg face to face

   • @azazel
    Je hebt gelijk met wat je stelt over wat er in boeken staat en wat er op specifieke scholen/moskeeën verteld wordt aan die jongeren. Misschien kan ik beter zeggen dat deze jongeren eruit pikken wat in hun kraam te pas komt, extra gevoed door hun sociaaleconomische status die vaak deplorabel is. Heeft dit met religie te maken, of wat zij eruit willen lezen? Ook hun eigen geloofsgenoten, in het bijzonder de vrouwen, krijgen het er van langs. Het is maar hoe je de Koran leest.
    Hetzelfde voor hoe je de Bijbel leest of welk religieus boek dan ook.
    In de wereld van de christenen wordt vaak gezegd dat de grootste schoften vooraan in de kerk zitten. De vraag is wat die mensen op die plek doen, de beschaafde gelovige uithangen of de schijn ophouden. Vul dit maar zelf in.

    • @ Teigertje Cru gezegd gunt het ene geloof het andere geloof het licht niet in de ogen want ze denken alle drie (Heb het over de geloven in een God) dat zij de die ene juiste waarheid aanhangen en zien de andere twee als afvallige van hun geloof. Niet joden die vroeger toch hetzelfde geloof als de joden wilde aanhangen konden een soort van Jodendom aanhangen namelijk het Noachistische geloof http://nl.wikipedia.org/wiki/Noachitische_geboden

     Daarnaast heb ik niet zoveel op met zowel de Joods, Christen en Islam religie en wat er in hun geschriften staat geschreven. Ze hangen alle drie een wraakzuchtige God aan die zijn aanhangers aanspoort tot moord en verderf want als ze het niet doen dan treft hen zelf verderf door hun eigen God. Daarbij laten deze religies zien dat ze slavernij accepteren als iets heel normaals. daarover is een hele mooie docurette gemaakt voor bijna geen budget http://www.youtube.com/watch?v=zoCQJIjzvz0

     En nog iets als je de geschriften van Henoch leest
     Dan kan je er uit opmaken dat Seks en religie niet goed samen gaat eigelijk heeft de god van liefde een afkeer van seks http://www.theologienet.nl/documenten/henoch_compleet.pdf

     Dus nee ik heb het niet zo op deze religies

    • Ja de schrijver van dat hoofdstuk gaat zich daar te buiten aan poëtische beschrijvingen van seks maar in het algemeen moeten de volgelingen van deze drie geloven niet zoveel hebben van seks, dat is te vies en te eng voor die hardliners

  • Wat heeft het met islamfobie te maken Jeroen, deze Nederlands-Marokaans/Turkse gastjes weten helemaal niets tot zeer weinig van hun eigen religie dan dat ze het wel interessant vinden wat hun zo uitkomt inclusief het belagen van vrouwen en bedreigen van een ieder die wat zegt over de Islam. Dit komt dan weer voort uit een soort van mix gebrek aan opvoeding/opleiding en werk.
   Kijk eens naar opsporing verzocht, het is echt schrikbarend wat daar voorbijkomt aan tuig die binnensluipt bij de ouderen en ze mishandeld. Ver boven het gemiddelde is het dit soort gastjes.

   Voor alle duidelijkheid, heb ook prima contacten met mensen uit bijv. Turkije en die zeggen dat dit gewoon waar is, natuurlijk heb je ook goede mensen dat is mijn punt niet.
   Voor mij heeft het ook niks met Wilders te maken.
   Het heeft wel alles te maken met net zo goed de Nederlanders zelf die zich niet kunnen gedragen want dat is de overeenkomst tussen deze gastjes en het Tokkie gevalletje.

   En Jeroen, iemand die dieren mishandeld neem ik niet serieus en ook niet als je al jarenlang actief bent op KLOL, excuseer mij. Die hoeft niemand te vertellen hoe je met een ander om moet gaan.

  • @ Jeroen ik heb je stuk over samenzwering gelezen. Alhoewel ik ook denk dat je in het algemeen bij een samenzwering niet moet gaan denken aan leden van (cru gezegd) esoterische en oculte groepjes de macht aan elkaar aan het toespelen zijn. Heb je toch een club er bijzitten die machtig is de zogenaamde Bildeerberg groep waar politici, zakenlui en mensen uit de media eens in het jaar ergens bij een komen om wat dan ook te bespreken met elkaar en waarvan je dan wel ziet dat sommige die daar dan op uitnodiging zijn geweest een tijdje later een ministerspost of premier post hebben. De bewaking van het terrein en de speciale wetten die dan opeens gelden zijn ongehoord (oorlogswetten worden opeens ingezet om deze mensen in al hun geheimzinnigheid te kunnen laten discussieren).

   Mijn visie op een samenzwering wereld wijd is dat er een bepaalde groep van lieden zijn uit de zakenwereld die de touwtjes strak in handen hebben. Denk maar aan de recente bankencrisis het volk gaf noodgedwongen geld om de banken omhoog te houden en daarna stelde de banken strengere regels in jegens zijn klanten en bedrijven die voor een lening kwamen en nog steeds komen. Een omgekeerde wereld want het lijkt wel of zij de dienst uitmaken in plaats van degene die hen het geld schonk om overeind te blijven.

   Daarbij vind ik Brussels EU een steeds engere organisatie worden met vrijheid beperkende regels en daarnaast moeten alle regeringen omwille het ECB akkoord door de EU laten goedkeuren. Nu weet haast niemand of vrijwel niemand wie er allemaal in de raad van bestuur zitten bij de ECB, maar deze figuren die er zitten hebben opeens wel een uiterst machtige positie gekregen. Alle landen moeten naar hun touwtjes dansen. En dan te bedenken dat wij als Nederland tijdens een referrendum met grote meerderheid nee hebben gezegd tegen de EU, maar ziet wat gebeurde er, het kwam er toch. En het heeft een eigen leger. de wetten die zij ons allen als Europese landen opleggen, moeten wij maar opvolgen, we zijn verworden als land tot een doodordinaire provincie van een instituut dat de EU heet.

   Kijk als je het over samenzweringen wil hebben dan moet je het over de EU hebben die een Europa wil met de landen als provincies van het Brusselse EU een Amerika model.

   Daarbij vind ik dat de Amerikanen steeds meer beginnen te lijken op de Romeinen van het Romeinse keizerrijk ze hanteren veel verdeel en heers spelletjes in de politiek en op militair vlak en zien zich als de ultieme wereldheerser die alles ongestraft mag. Dus als je samenzweringen wilt vinden dan moet je jezelf op deze onderwerpen richten en niet op die esoterische clubjes. Misschien dat er een lid van hen op een positie binnen de Amerikaanse regering of binnen de EU zit maar dat wil niet zeggen dat het in opdracht gebeurd van die esoterische clubjes .

 3. Wat ik zag was een cabaretier die in de negentiger jaren grappig was, die al heel lang niets relevants deed (rot toch op met je Sinatra) en die als een ware Freek de Jonge zit te zeiken over zijn politieke puntjes.

 4. Maar als dat puntjes zijn waar de roze khmer zich in kan vinden mag het ineens wel, qua meten met twee maten. Ik hoop dat Breedveld hier een vlammend stuk over schrijft, want nu komt die sukkel er nog mee weg ook dankzij zijn vriendenclubje bij Geenstijl, Thea Anushoer (sorry Holman) en andere halftalenten.

 5. Face it…. Het was een matte uitzending, zeker als je die vergelijkt met de zomergasten uitzending van Theo Maassen. De stukjes waren allemaal van die uitgekauwde internet memes, mij verveelde het alleen maar.

 6. Meende te zien dat Teeuwen zich begon te vervelen en dat de klik er niet was.
  Misschien wel omdat je denkt dat er wat vuurwerk komt, hij wist dat mensen dat dachten, en dat daarom juist niet deed.
  Zoiets..

  • Ze zitten nog in de flirt en compliment fase..
   Beetje opgeilen enzo..
   De ‘verkering’ is in de winter voorbij.

   Dan zwijgen ze elkaar dood, of ze richten zich op elkaar.

 7. ” mrpettjo (bij bou):
  1 augustus 2013 op 10:15
  Zowel de bekende anti-sites (Ba, Sw) als Martin Vrijland melden niet dat de moeder van Anass tot actie overgaat omdat ze overtuigd is van moord. Waarom zou dat toch zijn..!?
  Zijn er toch overeenkomsten tussen bovengenoemde sites..?? (desinformatie)”

  Tuurlijk Pettjo, eet jij maar fijn door in die tomaatjes.

  • In mijn laatste stukje bij “iemand anders” beschreef ik hoe die Bou bezig is op Boublog,
   Pettjo is ook zo’ n rotte tomaat.
   Je hebt het ook al een paar keer laten doorschemeren maar die site stinkt, (naar rotte tomaten) Foei!

  • nee, de informatie hebben we ook gedeeld ACHTER de schermen, zoals het hoort.. niet iedereen is een necrofiel en probeert geld te krijgen via een zelfmoord van een jongetje van 13.. Hoe triest ook. Maar die mensen snappen dat niet! Zullen ze nooit snappen want er moet een complot achter zitten.. Soms is dat niet zo..

 8. Quote: (tsja het is ook wel een beetje komkommertijd natuurlijk)

  Een goeie komkommer op zijn tijd is natuurlijk niet verkeerd. Als u begrijpt wat ik bedoel. Rectale penetratie wijs ik op voorhand ook niet af. Is echter sterk afhankelijk van het fijt of de komkommer genetisch gemanipuleerd is. Schijn je ook HPV van te kunnen krijgen. Ik ben er om principiële redenen niet voor ingeënt.

Reacties zijn gesloten.