Iemand anders zijn?

Als jij nu iemand anders zou mogen zijn? Wie zou jij dan zijn? Wie in jouw dromen?

Als ik droom zie ik mezelf zelden als mezelf meestal zie ik er zo anders uit…

Swap de echte, de echte echte.

De ECHTE SWAP

Maar eigenlijk ben ik of voel ik mij heel anders… Jullie?

212 thoughts on “Iemand anders zijn?

 1. @Pieter (alle reacties)

  Begrijp je nog niet helemaal merk ik, wat is je punt nu precies? Wat beoog je met je reacties? Ben je nu gerust aan het stellen, aan het behoeden, aan het sussen, oprecht aan ‘t meedenken.
  Want ergens, érgens riekt het naar downplayen. Niet hard, maar toch. Snap je wat ik bedoel of…
  Nou ja, soms werkt het verhelderend om stellingen en beweringen in reacties ff onder elkaar te zetten. Soms vallen rode draden dan ineens op, of krijgen zinnen ineens een hele andere lading.

  Eerst maar even wat ik niet begrijp.
  Bedank jezelf maar, iemand die een beetje nadenkt kan al zien al in hoe jij bent.
  Pun intended, tikfoutje, of?

  Dan een paar opvallendheden die ik uit je reacties haal, in chronologische volgorde.
  Pas op om gelijk iemand te beschuldigen. Die internet ‘gekken’ zijn tot alles in staat ook om zich voor te doen als een ander en ook zijn persoonsgegevens te misbruiken!
  Maar internet is wat anders dan real life. En je kan je makkelijk op internet voordoen als iemand anders….. Internet is wat anders en ze kunnen jou ook uit de tuin lokken daarmee…
  En internet terreur (uitlopend op privé terreur) is gevaarlijk. De overheid weet ook niet wat ze ermee moeten en aangifte’s daarvan, daar liggen al vele la’s mee vol. Waarom zou ‘Dennis’ op de site van ‘Don’ zijn verhaal doen over jou onder zijn eigen naam? Teveel voorbeelden dat het ook iemand anders kan zijn die dat doet!
  Het basis principe is (waar de ‘overkant’ ook aan meedoet) om eerst zeker te weten wie wat schrijft voordat je zomaar mensen gaat beschuldigen van dingen die niet zeker zijn en/of dat die persoon het zelf ook wel heeft geschreven. (Anders doe je precies wat de ‘overkant’ ook doet)’. En dat kan van de ‘overkant’ wel eens opzet zijn geweest. Hele internet staat vol met beweringen en beschuldigingen die niet waar zijn en niet kloppen. Als je overal op reageert dan hebben ‘ze’ jou te pakken.
  Wat ik probeerde duidelijk te maken: Met jou kennis, waarom laat jij je dan zo ‘opnaaien’ door dit soort ‘mensen’? Je hebt alleen jezelf ermee. Hoe meer jij reageert op die ‘mensen’ des te kwadelijker het dadelijk gaat worden en gaat dadelijk ook nog je privé eraan. Alles wat je schrijft gebruiken ze tegen jou en verdraaien ze. Let maar op. Ze doen het erom….. En lekker anoniem allemaal.
  Jij reageert op hun onzin en daar kicken ze op. Is makkelijk ik open een website en gooi er alles over iemand op, daarna ga ik ook zelf reageren op die site onder een andere naam die toch geen weerwoord gaat (of kan) vertellen. Paar ‘vriendjes’ die helpen en het begint….. (eerder waren er 0 reacties op die hele site van ‘Don’ en nu?

  Intrigerend, isn’t it. Op zichzelf staand zijn alle beweringen ongeveer wel waar. Ongeveer dan.

  Voorzichtige samenvatting & conclusie:
  Wees voorzichtig en terughoudend met beschuldigingen richting al dan niet vermeende (internet-)stalkers, -trollen en –terroristen. Je kunt namelijk nooit weten wie er precies achter zitten. Aanwijzingen te over dat mensen zich op internet heel gemakkelijk anders (kunnen) voordoen dan wie ze zijn. Voor je ’t weet ben je aan het lasteren!;
  Tegen laster- en dreigsites is geen (on)kruid gewassen. Je hoeft slechts een blog te openen, pleurt alle vuile was erop, poneert daarbij vermoedens en meningen als feiten en stellingen, identificeert projectief en primitief, defaceert er een vleugje dichotomie overheen, kloont wat avatars van hardtoget users die je stiekem adoreert om de authenticiteit die je zelf ontberen moet – en gaat vervolgens in conclaaf met je schizoïde zelf en je virtufriends;
  Wat maak je je druk man? Waarom laat je je zo opnaaien? Alles wat je zegt en schrijft wordt toch (lekker anoniem) tegen je gebruikt en/of verdraaid. Let maar op, ze doen het erom!;
  Hoe meer je erop ingaat, des te schamedelijker het wordt. Hoe meer je hapt, hoe meer je wordt (terug-)gepakt. Je hebt uiteindelijk alleen jezelf ermee. Tot je privéleven aan toe. En dan is het je eigen schuld. Want de pot verwijt de ketel. Had je hullie maar niet zo moeten terugpakken.;
  Zit nou ‘s stil als je geschoren wordt, huilie! Je hebt het er zelf naar gemaakt. Eigeschult.

  Ik moest overigens erg lachen om uit de tuin lokken. Ik kende toch alleen ‘om de tent leiden’. En LOL@kwadelijker. Zat me toch af te vragen wat nu de associatie was. Smadelijker, schadelijker, kwalijker, verradelijker?
  Hmmz, je merkt dat ik het nog steeds niet helemaal begrijp. Laat trouwens ook maar, heb leukere bezigheden in het vooruitzicht dan cryptohints en contaminaties ontwarren.

 2. Wat is dat toch, die crush on geslachtsbepaling en chromosomale neutraliteit?

  Vond deze dan origineler. Meer hout snijden ook. Maar ja, dat zegt vast ook iets over mij.

  Is er trouwens al een contest uitgeschreven voor de leukste nicknaamdeterminanten voor N? Telde zojuist de 23e, maar misschien heb ik er een paar gemist.
  Ideetje voor een nieuwe poll? Of een leuk proeftijdklusje voor onze nieuwe huistroll (M/V)?

 3. Eerlijk gezegd wil ik in niemands schoenen staan.
  Zeker niet met dit weer.
  De hele dagen op blote voeten lopen lijkt me wel ideaal.
  Maar dan wil ik wel schoenen kunnen veroorloven, dat dan weer wel.

 4. Dit staat op JDTV. Het gaat over de politie staat?
  Tel de overtreders in dit filmpje LOL (kijk tot het einde)
  Maak je keuze….
  1[ ]
  2[ ]
  3[ ]
  4[ ]
  5[ ]
  nog meer?.. [ ]

 5. Vanavond op K&de Brink over vaccinaties.

  Sorry, ik vind het ook wat overdreven hoor.. Tuurlijk vaccinaties zijn goed, maar ik heb nog steeds mazelen gekregen en de bof als kind. 2 vriendinnen van mij kregen waterpokken, en 1 vriendinnetje rode hond. Dus… in hoeverre helpt het nu echt?

  Volgens mij kreeg ik pas de vaccinatie voor mazelen nadat ik het had gehad, toen ik een jaar of 8 was. Gevolg: 2 weken een blauwe arm.

  Ik denk dat ze wel even die vaccinaties beter mogen checken.. want ik vraag me nog steeds af waarom ik met een blauwe beurse arm liep toen ik een jaar of 8 was.

  Maar goed…ik ben niet medisch geschoold.

  • Het gevaar ontstaat wanneer mensen die geen weet hebben een oordeel hebben. Het zijn allemaal kutziektes en als het voorkomen KAN worden waarom niet? Dat is de vraag. Ik zelf heb geen mazelen gehad, maar het nu vatten zou zelfs dodelijk kunnen zijn. Dus… Wat IS JUIST?

   • Ik had toevallig vandaag een klein meiske in mijn handen (die overigens haar luier vol scheet) maar goed, als ik die kleine vingertjes mijn wijsvinger voel vastgrijpen dan is er nog maar een (1) ding wat er bij mij op komt namelijk. Ik moet jou (klein monstertje) beschermen tegen alles wat jou kwaad kan doen, ziek maken, pijn doen, etc. etc. etc.

  • Ik heb mijn kindertijd ook overleeft met kinderziekten.
   Maar polio heerste niet in mijn omgeving.
   Wel ken ik iemand die wél getroffen is.
   Lichtere vorm, maar toch..
   Ziekten veranderen mee, reizen mee.
   Sterven hopelijk toch uit.
   Poliobesmetting.
   Polio (kinderverlamming) wordt veroorzaakt door besmetting met het poliovirus. Het virus wordt overgedragen van mens op mens via de ontlasting of door met ontlasting besmet voedsel en/of drinkwater.

   • Meh mijn EX was getroffen door polio, beeldschoon meisje, jammer van die niet functioneerde arm toch? Mja een beetje jammer dan… Maak je niet dik ze heeft nu twee kindertjes en is blij. Het punt is dat het vaccin voor polio niet commercieel is, totaal niet, die gast die het heeft gevonden heeft niet eens getracht een patent er op te krijgen. Maar de ellende is dat soms een mooi meisje dus toch polio moet krijgen, desondanks.

   • http://www.geschiedenis24.nl/andere-tijden/afleveringen/2007-2008/Polio-in-Staphorst.html
    Interessante materie.
    Vooral deze eigenlijk..
    Wie ziekte associeert met onhygiënische toestanden, moet voor de polio even omschakelen. Polio (officieel poliomyelitis) begon pas op grote schaal slachtoffers te maken in de twintigste eeuw, toen de algehele hygiëne snel toenam. Vooral in de jaren vijftig kwamen de heftigste polio-epidemieën uit de geschiedenis voor. Dat had alles te maken met die verbeterde hygiëne. Het poliovirus wordt doorgegeven via de mond (speeksel) maar vooral via de ontlasting (wc’s). In vroeger en viezer tijden kreeg elke baby het virus in zijn eerste levensmaanden binnen. De meeste baby’s werden er niet of nauwelijks ziek van, dus dan ging het virus onopgemerkt voorbij. Maar naarmate de hygiëne toenam, werd de leeftijd waarop kinderen voor het eerst in contact kwamen met het poliovirus steeds hoger. En hoe ouder je bent als je polio krijgt, hoe zwaarder de gevolgen. Hoe ouder je bent, hoe meer kans dat je verlamd raakt of zelfs overlijdt.

    • Jeetje FeeX, ik ben geen dokter dus wat weet ik, het enige wat ik weet is dat Kim besmet is door polio toen haar ouders vluchten uit Cambodja, ze was maar klein en jong maar het resultaat was hetzelfde. Polio. Met een permanente lamme arm, niet makkelijk voor een mooi meisje – als je begrijpt wat ik bedoel.

  • @Pieter: tja, het vakantiegeld van de WW is natuurlijk alweer uitgegeven. Als hij echt zo achter zijn zaak staat zou hij niet een verplichte donatie vragen (mijn mening). Dan riedel je vrijwillig je verhaaltje op, want ja, het is nu niet zo dat hij vakantiedagen hoeft op te nemen. De meeste bezoekers van zijn site zullen ook werkloos zijn dus hoe moeten die nu ruim 110 euro ophoesten? Dat is best wel veel geld.

   Ook de drankjes, 35 euro p.p.?? Da’s best wel veel! Champagne? Of onbeperkt drinken (dan mag hij wel uitkijken want onder zijn bezoekers zullen ook wel wat mensen zijn die een drankje lusten). En dan nog het buffet: 26,50 (exclusief drinken want daar wordt al 35 euro voor neergeteld -> meer dan buffet nog)? Vreemd kostenplaatje.

   Nee, niet echt een logische marketingstunt dit. Maar goed, ALS het hem lukt om 10 mensen daar te krijgen vind ik wel knap! Heeft hij weer minstens 300 euri (+ natuurlijk het geld dat hij heeft verdiend op de drankjes e.d.) om in de coffeeshop te besteden.

   Bizar…

   • Ik zeg WIJ GAAN! kom op, 115,50 Euro? Dat kan een mens toch missen voor een avondje graties Martijn uitlachen en nog wat te vreten en te zuipen hebben! Ik bedoel hier in Frankrijk is het allemaal ook niet goedkoop.

   • 22 uur geleden
    Martin Vrijland:
    Sayrana Saar ik heb volgens mij geen extreem dure locatie uitgezocht. Het is inclusief eten en drinken. De kosten staan gespecificeerd op de pagina. Het zal wat mij betreft begin van de middag tot ’s avond tien uur duren, maar ik moet nog invulling geven aan de exacte agenda. En aangezien ik flink veel tijd en energie steek in het schrijven van artikelen, lijkt het mij niet onaardig dat mensen (die het zich wel kunnen veroorloven) een keer van harte een bijdrage leveren. Natuurlijk kan ik me voor stellen dat het voor veel mensen te duur is. Als je mensen een goedkopere alternatieve locatie weten hoor ik het graag. Maar de drankjes en barbecue kosten ook geld. Ik kan me voorstellen dat we zoiets ook een keer op een camping in een tent kunnen doen, waarbij we zelf van alles regelen. Initiatieven zijn welkom. (NB..ik heb er al bij gezet dat ik pas om betaling vraag als alles geregeld is en vast staat; dus we kunnen nog alle kanten op).
    22 uur geleden · Bewerkt · 2

   • Tjeemps. Moester even over nadenken hoor. €111,50 voor 2 dagdelen Martijn, waarvan ruim een kwart voor Martijn. Dat moet dan wel een heel puik programma zijn. Argwaandagen 2.0. Aan de doelgroep zijn geen specifieke eisen of voorwaarden gesteld, voor zover te zien. Behalve het kunnen (en willen) missen van honderdenelf euro vijftig dan. En de gok aandurven, dat het brengt wat het belooft…
    @Xara Blowt die man zóveel dan?

   • Pas als er voldoende aanmeldingen binnen zijn zal ik u ook het rekeningnummersturen waarop u het bedrag kunt overmaken.

    *Gmail aanmaakt voor aanmelding*
    *Spionagecamera installeren moet*
    *Hangborsten grote cup b en bierbuik bestellen gaat*

   • Volgens mij wordt dit niks ook mede gezien het feit dat hij e.e.a. heeft gewijzigd.
    Tja, en dan ook nog een boete betalen van €340,= aan een lastige BOA……….
    Wie gaat dat betalen?

    “De kosten zijn als volgt opgebouwd:
    1.zaalhuur naar schatting € 20 p/p (afhankelijk van het aantal bezoekers minder)
    2.drankjes v.a. € 2,50 (zie prijslijst)
    3.barbecue buffet € 26,50 p/p
    4.donatie Martin Vrijland € ..

    Totaal bedrag laat ik dus afhangen van het aantal bezoekers. Ik reken ook vast donatiebedrag om mij te ondersteunen, zodat ik mijn werk kan blijven doen. De dag gaat pas door bij een minimaal aantal aanmeldingen. Gebaseerd op het aantal aanmelding wordt bepaald welk type/grootte zaal wordt gehuurd. Pas als er voldoende aanmeldingen binnen zijn zal ik u ook het rekeningnummersturen waarop u het bedrag kunt overmaken.”

   • Martin Vrijland:

    Op verzoek toch wat aan de prijs gedaan! Het is crisis…
    6 uur geleden · Bewerkt · 1

   • @swap Als jij gaat ga ik ook. Ik vond het ook aan de prijzige kant. Maar ja als macdonald morgen 30 euro voor een burger gaat vragen en mensen willen dat betalen wat moet ik daar dan van zeggen. Adam Smith!!!

   • Trouwens ik zag vandaag weer een domme, blonde economiegans bij een één of ander programma van Humo. Ik kon jullie allemaal ineens plaatsen. Pfew….. de taximarkt in A’dam. Wat een domme gans. Als ze dit leest mag ze contact met me opnemen voor een lesje economie en staatspropaganda.

   • Oh gezellig, Don komt ook op het Vrijland feessie.
    Het scheelt dat wij daar connecties hebben *filmen mag*.
    Kunnen wij mooi alles in kaart brengen.

    Don, doe jij een anjertje in je hoed zodat wij je kunnen herkennen?

   • @Jeroen Wie ben jij? Waar sta je voor? De vrije markt of toch nog wat regulatie. hOEVEEL REGULATIE?

   • Ik ga geen opvattingen met je uitwisselen, Don. vind ik niet relevant met iemand als jou. Formuleer maar een zindelijk standpunt. Kijk ik wel of ik zin heb om erop te reageren.

   • @jeroen Dat ben jij!!!! Een nietszeggend persoon die alleen loopt te zeiken en eigenlijk nergens verstand van heeft. Ik heb schijt aan mensen zoals jij. Toch ben ik blij dat ik je tegen gekomen ben. Het leven is leeg zonder een moord gepleegd te hebben.

   • Prima allemaal, dat je me gaat vermoorden, maar een discussie met jou over conjunctuur, de shock doctrine, rampenkapitalisme, Keynes, de verkeersvergelijking van Fischer, of persoonlijke vrijheid versus economische vrijheid heeft voor mij gene toegevoegde waarde.

   • @jeroen Volgens mij was die moeder van jouw een patiënt van Cameron. Alles is dus werkelijk genetisch bepaald. Jammer van je opa en oma!

   • @donquijotte,
    Je kunt gewoon de links naar mijn eerdere posts volgen (zie post juli 28, 2013 om 21:32).
    Samenvatting van mijn eerdere vragen:
    Je had moeten afblijven van de kindjes die je hebt misbruikt.
    Doe me eens een lol en doe ‘s wat linkjes. Waar kan ik dat bevestigd zien?
    • Waarom moet Jeroen doodvermoord worden? Zou je dat alsjeblieft eens in 3 zinnen uit willen leggen?

   • ‘Was wel een lekker wijf trouwens. Zeer zeker het neuken waard.’
    Je ‘neukwaarde’ is hier bekend.
    We zijn geen pooiers.
    Dus daarvoor kun je beter naar de wallen gaan.

  • @FeeX De wallen? De Singel? Yab Yum? Ben veel te bang Mabel weer tegen het lijf te lopen. Ze heeft al lang geen sex meer gehad en heeft veel ervaring is het niet?

 6. Hahahahaha wat een geld….. hij gaat wsch uit vanzn eigen vreet en zuipgedrag….. en dan 30 Eu donatie… Zou er ook maar 1 iemand zo gek zijn?

  • Hij weet dus ook al niet uit wie zijn doelgroep bestaat, en dat zijn dus de mensen die op ieder centje moeten letten.
   Iets in mij zegt dat ze ook niet gek zijn op een barbecue en zich nu ook al het hoofd breken hoe ze bij de locatie zouden moeten komen.
   -auto foetsie-
   -trein duur-
   -fiets met versleten banden-

   • Kunnen ze beter besteden aan sport voor hun eventuele kinderen.
    Of betalen van de alimentatie.
    Martijn heeft zichzelf bewezen…*kuch*
    Gezien zijn kennis met sjoemelen.
    Ik denk dat hij wil weten hoe ‘volgzaam’ de harde kern is.
    ‘Hij startte deze weblog om mensen uit de kudde te trekken en zich daarboven te verheffen.’
    Zoiets lees ik dan…. van Martijn, over Martijn zelf.
    Plus die rare filmpjes van hemzelf…
    En die andere filmpjes voor eventuele chantage..
    Zegt genoeg..

  • ‘Ik zal zelf een presentatie geven over de onderwerpen die ik veelal bespreek op mijn website. Daarnaast is er natuurlijk ruimte voor vragen van uw kan; uitgebreide kennismaking en onderlinge gesprekken tijdens de aansluitende barbecue en borrel. De exacte agenda zal ik u per email toezenden, nadat u zich aangemeld heeft.’

   Een presentatie van hemzelf en Q&A voor dat geld? Waanzinnig. Ik ken muziekfestivals waar je voor een kwart toch echt fatsoenlijk aanbod krijgt.

   • Gaat natuurlijk een even grote mislukking worden als de Anass meeting die hij organiseerde. De drie mensen die hem volgen kunnen zich dat niet veroorloven, de sockpuppets op zijn site tellen natuurlijk ook niet, gaat ‘m allemaal niet worden.

   • Maar wat gebeurt daar nou precies? Een solo optreden van Martijn, met die temerige stem van hem? Over onderwerpen die je ook al op zijn site kunt lezen?

   • Ja, die gaat hij dan in een lezing allemaal samenvatten als ik het goed begrijp. Hij verkeert in de waan dat hij een soort goeroe is, met belangrijke boodschappen voor de mensheid. Tamelijk pathetisch, ook omdat het financiële motief zo overduidelijk is.

   • Ach.. voor 110 Euro kun je wel stevig eten en drinken de hele dag.
    Het is toch de hele dag?
    Ik zou wel oordopjes indoen, dat wel.
    En alles opnemen, uiteraard.
    Om uit te spitten, uit verband te trekken, plakken en knippen.

    *Lijkt me wel druk daar met die meervoudige persoonlijkheden.*..

 7. Ja, dit zijn nu de mensen die iemand anders willen zijn maar niet anders kunnen.
  Dat is dan wel weer hun overeenkomst met Martino.

  • Martino zal vanwege zijn achtergrond en opleiding inderdaad een betere positie kunnen hebben.
   Hij heeft kansen genoeg vergooit.

   Dat hij ook niet wist dat pas bevallen vrouwen nog een uitgerekte buik hadden.
   Je vraagt je af , gezien hij ook een kind heeft, waarom hij dat niet opgemerkt heeft.
   Wellicht andere prioriteiten gehad?
   Nou ja Martino kent geen schaamte nee..
   Of geen zelfreflectie.
   Dat ligt aan ‘anderen’ vermoed ik.
   Laat hem de dode Brongersma maar voor de rechter slepen.

 8. Haha, die Don. Wat is het toch ook een heerlijke paljas:

  Je bent niet de enige. Mijn transactie’s houden ze al heel lang onder de loep. Bevecht ze met hun eigen middelen, doe het slim en ze verliezen altijd. Mensen zijn altijd slimmer dan bureaucratische gedrochten!!!

  Komt natuurlijk niet in Don om op een verantwoorde manier met zijn financiën om te gaan. Ligt aan de bank.

  • In plaats van een gestoorde loser die niet met geld kan omgaan ziet hij zich als een heldhaftig individu die de strijd aangaat met grote instanties en ze met gemak aankan. Dat hij dat gelooft laat zien dat hij eigenlijk geen enkele voeling met de realiteit meer heeft.

  • Time is on my side!! Was je vergeten te noemen. Binnenkort leer je me kennen. Begin maar met in je broek te schijten dan hoef ik die geur niet meer te verdragen als je alles laat lopen.

   • Don, echt. Ik wil jou helemaal niet leren kennen, want ik ga niet om met mensen op wie ik neerkijk. Dus denk niet dat het ervan gaat komen. Wat was je precies van plan, waar ik dan bang voor moet zijn?

   • Sorry hoor, maar je kan toch ook naar een andere bank gaan met een beleid dat beter bij je past? Het heeft iets ziekelijks om een rekening te laten lopen bij een bank die je verder veracht, zoals het ook nogal vreemd is om op een site te blijven reageren waar je zo’n diepe haat voelt voor de reaguurders dat je het nodig vindt om ze te bedreigen. Herken je het patroon? Gaat ‘m niet worden joh. Lijkt mij dat je in beide opzichten het sterkste signaal afgeeft door je heil elders te gaan zoeken.

    Je kan je grootspraak ook helemaal niet waarmaken, omdat je daar in fysiek, emotioneel en vooral ook intellectueel opzicht niet genoeg voor in huis hebt. De enige schijt die jij ruikt komt toch echt van de dampende hoop die ik op jouw hoofd leg. Maar maak ervan wat je wilt, als dat je een goed gevoel geeft.

  • oh ja ik was de vader van een kind met trisomie 21. Daarom ben jij een kutmongool!!!

   • Goedenavond Don..
    Weer lekker op dreef zie ik..
    ZÒó´voorspelbaar irritant, dat inhoudsloze getier.
    Je medicatie vergeten?

   • Maar @FeeX ga eens naar een Herr Doktor en vraag wat jij nodig hebt om normaal te functioneren conform het DSM protocol. You bitch!

   • Frau Dokter..
    Maar jij kunt mijn tekortkomingen wel juridisch omschrijven tog?
    Mag je mijn raadsheer zijn..
    Lievvv he?

   • Ga je nou weer stalken en terroriseren, don? Je maakte je punt toch al? Kan je niet ergens anders in je langspeelplaat blijven hangen? Heb je werkelijk geen enkel verhaal?

    Hoe zit dat trouwens tussen jou en pedo pinky? Ga je wel eens met hem mee cruisen hier in schiedam en kleine jongetjes lokken? Wisselen jullie wel eens filmpjes uit?

    En wat is er nou weer op trisomie 21 tegen? Prima groep hoor… Ik houd wel van dat industrial dingetje.

    Trisomie 21 is een Franse band uit de coldwave, een voornamelijk Franse variant van de darkwave. Hun bekendste hit is ‘The Last Song’, die grote bekendheid in de gothicmuziekscène geniet.

    Oprichters van de groep, in de vroege tachtiger jaren, waren de gebroeders Lamprez uit Denain in Noordwest-Frankrijk. Philippe was de zanger, en Hervé bespeelde de synthesizer en gitaar. Ze brachten new wave met de typerende koele, afstandelijke sfeer van de periode 1980-1981. Vanaf het midden van de jaren 80 maakten ze een verschuiving naar nog sterker elektronisch getinte muziek, die onder de noemer industrial ondergebracht kan worden. Trisomie 21 maakte zowel in het Frans als in het Engels nummers, in dat laatste geval met een uitgesproken Frans accent gezongen.

   • Redelijke TWIJFELachtigheid is geen absolute zekerheid.
    Maar.. Ben jij de vader, of WAS je dat?
    Twijfels??
    ‘Redelijk zeker’ zijn mensen die een staatslot kopen met Jackpot.
    Eerlijk gezegd ken ik geen winnaars.

   • @Jeroen Man wat zul je stinken!!! Op de vraag waarom weet je zelf het antwoord. Je had moeten afblijven van de kindjes die je hebt misbruikt. Tuurlijk was het niet pinky broek maar jij die reageerde op mijn blog. Heb er een goed contact bij de politie aan overgehouden waarvoor dank!!

   • @Don.
    Mooi tog?
    Meld even wanneer Jeroen moet zitten en waar.
    Als hij hier vlakbij komt dan bezoek ik hem zeker.
    *Slof kopen gaat*

   • @FeeX Jeroen zal niet de tijd krijgen om te gaan zitten om 7 kleuren stront te schijten. Btw ik ben verlicht! 😉

   • Is dat trouwens vaak bij jou in de familie don, chromosoomafwijkingen? zal wel door jouw foute zaad komen, maar iemand als jij zou zich ook niet moeten voortplanten. Kost de samenleving alleen maar geld terwijl het ene genetisch pakketje is dat je beter uit kan faseren, kwa evolutie.

    Maar jij was degene die andermans reacties zelfs ging aanpassen en je had wel degelijk je holmaatje pedopinky aan de lijn. Gegeven het feit dat jij een tot twee keer toe veroordeelde pedofiel tot je vriendenkring rekent, denk ik dat er eerder een verdenking bij jou ligt. Ik ben dan weer een verantwoordelijke vader met een kind dat in ieder geval nog leeft.

    Hahahaha, “contact met de politie”… Moet je doen, mag je meteen blijven. Allemaal machteloze grootspraak, Don.

   • Je laatste opmerking is de bevestiging van de reden waarom dat ik jou af ga maken. Back too Zeus!

   • Het is een legitieme discussie die al jaren speelt don, een voortpantingsverbod voor zwakbegaafden. Kijk nou naar jou. Je bent zo ontzettend niet zelfredzaam dat de bank je bestedingspatroon controleert, maar denkt wel een kind groot te kunnen brengen? Wat was je “denkende”? Gaat ‘m niet worden.

    Komt alleen maar ellende van. Ik ben niet meteen voor een verbod of chemische castratie, maar vind wel dat het ontmoedigd zou moeten worden. Gebeurt ook wel.

   • @donquijotte,
    Je had moeten afblijven van de kindjes die je hebt misbruikt.
    Heb ik wat gemist? Doe me eens een lol en doe ’s wat linkjes. Waar kan ik dat bevestigd zien? Sorry hoor, maar ik ben nieuweling hier.

  • Over jou twijfel ik niet Donnyboy..
   Jij kunt niet dansen, niet schaken en niet redelijk benaderen.

   Waar jij je blokades hebt weet ik niet, maar lijkt me een eigen gebouwde Berlijnse muur.

   • Ik ken jouw begrip van omstandigheden niet. Lees wat je wilt lezen, doe je ding en in de tussentijd doe ik de mijne. Jij bent en blijft een LUL.

   • Thnx @FeeX Super nummer en heeft helemaal betrekking op mij. Wanneer ga jij je fouten inzien?

   • @jeroen Ik bedreig je helemaal niet met de dood. Aan de andere kant zou ik het niet erg vinden als je morgen zou sterven. Please Dye!!!

   • Oei, je bewering dat je me gaat “afmaken” in combinatie met dat ik terug moet naar “Zeus” is toch echt een strafbare bedreiging met de dood, don. Doe je verder niets aan met zwakbegaafde woordspelletjes. De betekenis van woorden wordt niet vastgesteld op basis van de mogelijke permutaties van ieder afzonderlijk woord, maar juist in hun relatie tot elkaar. “Afmaken” had kunnen betekenen dat je verbaal de vloer met me gaat aanvegen en verwijzingen naar het hiernamaals zijn op zichzelf ook geen bedreiging. Maar bij elkaar bedreig je me weer wel met de dood.

    En wat “dye” betreft: Mijn opa had nog een textielverffabriek, maar wat heeft dat ermee te maken?

   • Nee, ik stel alleen maar vast dat je een strafbaar feit pleegt, maar vind het zelf niet zo problematisch als jij je aan mij beschadigt. Jij was degene die het net had over “contacten met de politie” over mij, weet je nog?

   • @donquijotte,
    Waarom moet Jeroen doodvermoord worden? Ik begrijp inmiddels echt wel dat je een t*fushekel aan die man hebt, maar waarom moet hij persé dood? Dat zou alleen al niet eerlijk zijn t.o.v. zijn kind. Die heeft jou intrinsiek bezien niets misdaan, maar heeft dan wel geen vader meer. Zou je dat alsjeblieft eens in 3 zinnen uit willen leggen?

   • @ Teigertje, dat vertel ik pas wanneer ik de opname (incl. naam en rugnummers) van het feessie online zet 😉

   • Goed Mia, ik heb wel geduld.
    Ergens in augustus lees ik het wel.
    -of het doorging-
    -opkomst-
    -welke scharrelkipjes er waren-
    -wat het aanbod van dranken was-
    -lekkere groentes uit Bou’ s moestuintje-
    -overgoten met een fantasierijke jus van Martino-
    Can’ t wait!

 9. Wat zijn we toch lievv voor elkaar 😡
  Ik heb je gewaarschuwd Barra. Ik knal je echt door je kankerkop als de staat mij vind.. Aldus Nieuwsbreker-in-psychose.

 10. Nog even terugkomend op de €340,= boete die Martin Vrijland zou hebben gekregen, omdat hij volgens eigen zeggen zijn ID niet aan een BOA wilde laten zien KLOPT NIET.

  Het niet tonen van een I.D.bewijs vanaf 16 jaar kost €90,=.
  Wat wel exact €340,= kost is in het openbaar harddrugs gebruiken!

  • Facebook heeft m vertelt dat ie eerst moet bewijzen te zijn wie ie denkt dat ie is….eerder mag ie niet terug…
   Bron: ArendJansen1966 ‏@ArendJansen1966 28 Jul

   @BLIKOPENER333 Bevestig je identiteit Kies een van de volgende methoden om je identiteit te bevestigen:MIJN FACEBOOK PLAT GELEGD

   • lol 😆
    [Login – identity expired]
    [De gepretendeerde identiteit is ongeldig. Voer opnieuw uw identiteit in]
    Maar ff serieus, niets komt voor niets, toch. Mensen weten wel beter.

 11. Op de ‘meeting’ van ‘Martin Vrijland’ krijg je bij de BBQ ook nog gratis wat ‘kattegejank’.

  • En dat is nu juist wat ik zo jammer vindt, Micha Kat heeft gevoel voor humor is intelligent en toch komt het er niet voldoende uit door zijn omgang met complotters die nietszeggend zijn. Hij is afgewezen door het journaille en soms betwijfel ik of het wel werkelijk zo is dat hij achter zijn eigen theorieën staat of dat het zijn enige middel is om nog aandacht te genereren.

   • Het komt mij voor dat Micha, ergens ten tijde van het uitbrengen van zijn boek Topadvocatuur (2003/2004), een point of no return is gepasseerd. Laten we eerlijk zijn, die afwijzing -overigens lang niet alleen door het journaille- heeft hij voor een belangrijk deel zelf in de hand gewerkt. Ga zijn tijdlijnen en wapenfeiten maar na. Hij staart zich blind, loopt zich stuk, strijdt de verkeerde strijd. Zodra verlies dreigt, en zelfs niet alleen dan, ligt aan de ander. Zelfs Martijn toonde meer *kuch* zelfreflectie bij zijn re-entry. Ik vrees dat het te laat is en hij niet meer in staat is zich opnieuw uit te vinden. Ook al mag ik zijn stijl ergens wel en brengt hij soms nog aardige points of view naar voren.

    Als Micha zichzelf echt wil redden, zou hij eerst zijn vicieuze cirkel moeten doorbreken (euphorisch – rechtbank – gevangenis – manisch – rechtbank – politiecel – depressief – rechtbank – vakantie). Ik zeg: een jaartje particulier herstellingsoord. Zonder nwo-media als tv, krant en internet, met sport, arbeid, rust, muziek, filosofie en heel veel realistische aandacht en bevestiging. Misschien houdt ‘ie daar ook wel een andere vriendin aan over. Zou ‘m ook goed doen!

   • Eens dat hij de verkeerde strijd strijdt, ben ook geen fan van hem.
    Dat wat jij vertelt klopt ook wel en…
    Betwijfel alleen wel eens of hij zelf achter zijn strijd staat of om de reden die ik al benoemde.
    Dat is alles, het is zonde van het talent dat er tot op zekere hoogte wel is.

  • Hmmz, die is interessant. Vooral de schrijfwijze van z’n naam en zijn interessegebieden zijn opmerkelijk te noemen.
   Statistieken van artikelen van gebruiker Don Qiujote: Aantal artikelen: 50, aantal hits: 5317, gem. aantal hits: 106, aantal doorkliks 491, aantal comments 196, aantal votes 39
   Trefwoorden: Crisis, Moordaanslag, Journalist, prostituees, genadeschot, JFK, Complottheorieën, Taliban, invasie, Nederland
   Ik heb andere dingen die ik leuk vind, zeg maar.

 12. Om te beginnen neem je een paar gijzelaars die dat vrije journalistieke beroep uitoefenen. Dat is al een mooi voorbeeld van wat er fout kan gaan bij zo’n vrij beroep. Vervolgens neem je een ‘documentaire maker’ die heel goed elitair kan doen en zeer ijdel is.

  *Kuch*
  Aldus de eerste regels van een artikel, geschreven door een ‘documentaire maker’ die heel goed elitair kan doen en zeer ijdel is iemand die precies weet wat vrijheid en ‘aan banden gelegd worden’ met een in een afhankelijke positie verkerend mens kan doen.

   • Hij schreef dat zelf in het laatste artikel op zijn site. Blijkbaar moet hij de 20e voorkomen. Helaas kan ik daar niet bij zijn, ben ik nog op vakantie. Kan iemand hier het wel bijwonen?

   • Inmiddels ook gelezen.
    Zelf werk ik op een doordeweekse dag en voel ik geen enkele behoefte om Martin alive and kicking te zien omgeven door enkele zwakken van geest maar misschien dat een ander zich geroepen voelt.

   • Voor de bijeenkomsten die hij organiseert is er weinig animo, maar die rechtszaken lijken wel te werken als sociaal bindmiddel van complotgekkies. Ik wil dat wel eens meemaken, vooral uit antropologische interesse.

   • Mocht je toch gaan vergeet dan niet je kogelvrije vest?
    De complottertjes komen nogal eens agressief over.
    -opzetten zonnebril-
    -nepsnor-
    -graai in de schminkdoos-
    -pruik-

   • Het lijkt me een interessante zaak, maar heb er net als @teigertje niet zo’n behoefte aan om daar tussen te zitten. Wedden dat er een Kat, Wyra of JDTV gevonden wordt om het te filmen en te verslaan?

   • @FeeX,
    Daar is vrij makkelijk achter te komen. Zittingen worden in de regel ruim van tevoren op de rol gezet. Ik denk echter dat Martijn de dagvaarding een dezer dagen zelf wel publiceert, aangezien hij daar belang bij heeft vanwege zijn vaststaande onschuld + verwachte triomf. Daarnaast hij hoeft zijn face + naam gelukkig niet meer te verbergen. Hij zal zijn fans willen uitnodigen om het op de voet te volgen. Wedden?

   • Hij zal ze wel een donatie vragen..
    En ik denk ook dat hij een Kat copy wil worden in zijn rechtsgang.
    *Het gaat tog om ijgen geleik..*
    Martijn (intussen) kennende zal hij wel zeggen dat Zohra hem vastklampte, stalkte en belasterde..
    Hij zal heus niet toegeven dat hij een prooi zag voor zijn eigen gedachtegoed in beeld te brengen.
    Ik zag het al aankomen dat Anass ‘de Vaatstra alternatief’ ging worden.
    Ook werden er ‘conclusie’s’ getrokken bij de dode jongens uit Zeist.
    Op basis van????
    Expertise?

   • Ach, je kunt het ook beschouwen als een bioscoopje pakken.
    Doordat ik dit advies opgevolgd heb en alle ontmoetingen gefilmd heb, heb ik wat mij betreft kunnen aantonen dat ik niet opzettelijk valselijk of leugenachtig gehandeld heb. Uren van extra beeld materiaal kan dit ondersteunen. Dus mocht dit juridisch nodig zijn, dan kan dat gebruikt worden.
    @FeeX, je hebt trouwens mail. Aangezien de zaak onder de rechter is…

   • Volgens mij is de case vrij eenvoudig te maken, dat Martijn wel degelijk opzettelijk valselijk, leugenachtig, chanterend en stalkend handelde. Dat hij bovendien opnamen van Zohra maakte op privé terrein zonder dat ze daar toestemming voor gaf en hij haar daarmee vervolgens ging chanteren toen hij zijn zin net kreeg. Wellicht is het een goed idee m zijn misdrijven en verwerpelijke daden nog een keer op een rijtje te zetten?

   • Privacyschending en verspreiding van persoonlijke gegevens.
    Portretrecht.
    Smaad, laster, uitbuiting.
    Opzettelijk aanzetten tot haat.
    Zichzelf als een ander voordoen.
    (Journalist?)
    Uitbuiting.
    Dreigementen en chantage.
    Desinfo
    Vul maar aan.
    Tja… daarmee heeft hij het voor oa Iness en de zoon van Jeroen ook niet makkelijk gemaakt gezien er naar hun ook vervelende opmerkingen waren.
    Martijn liet ze toe.
    Dat voor een kinder’vriend’

   • @Sander

    Als ik al ga kijken is het alleen maar om die gast episch te zien falen.
    Aangezien ik die aandachtshoer verder niet wil voeren, gaat de camera zeker niet mee!
    Misschien moet je eens wat minder uit je nek kletsen…..koekwaus!

 13. Persoonlijk denk ik dat je een zinvol onderzoek naar Demmink ondermijnt door verhalen over een veroordeeld crimineel op het internet te plempen. Desnoods via een zgn. zelfbenoemde woordvoerder.

  • Ik weet niet of Demmink schuldig is.
   Mocht het zo zijn.
   Dan zal een eventuele rechtszaak een klucht zijn (geworden)
   Indien hij nog voor de rechter komt met verjaarde en buitenlands misbruik.

   Op zich vind ik het steeds jammer dat landen drijven op sextoerisme..
   De aivd doet er niets mee?
   Met alle reisgegevens?

   Misbruik door familie, huisvrienden loverboys, etc
   Dat is ‘Structureler’ om maar in de woorden van Ben te blijven.
   En heeft meer ‘doofpotgehalte’.

   Kinderen die misbruikt zijn komen sneller in de jeugdzorg, dan de misbruikers in de bajes.
   En bij de poorten van instellingen posten loverboys..
   Sex als betaalmiddel is een eeuwenoude verkoop.
   Slavernij is verboden.
   PUNT.
   Iedereen zou verplicht moeten zijn om zelf te beschikken over eigen (sex)leven.
   Minderjarige ouders?
   Eh,,komt in Europa toch vrij vaak voor.

   Als maagd het huwelijk in?
   Hoeft ook weer niet.
   In mijn mening.

Reacties zijn gesloten.