Tropische temperaturen

De komende dagen worden hoge temperaturen verwacht. Natuurlijk doen we er alles aan om dit iets te reguleren. Af een toe een gifwolkje en chemtrailtje mag niet ontbreken! We maakten vanochtend ook nog een mooi kruisje voor iemand die vandaag 40 werd.

Vandaag dus maar binnen werken, en tegen het eind van de dag met de laptop weer in de tuin. Geniet mensen! 🙂

groningen 22 juli

Groningen 22 juli, 10:00 uur

200 thoughts on “Tropische temperaturen

 1. @ Team 1 en 2
  Mijn mailserver ligt er sinds vanmiddag 16:15 uur uit vandaar dat ik via de site het navolgende doorgeef:
  – Team 1: tot nader order doorgaan met operatie: “l.wolf S.”
  – Team 2: tot nader order doorgaan met observeren “Journalist”
  – Team 3: stand-by tot 00:00 uur

  @Moderator, zodra iedereen het gelezen heeft dan kan deze post verwijderd worden.

  • @M.I.A.
   Zie interne mailinglijst (als je daar nu bij kunt tenminste…). Heb nog wat vragen, zal ze onder Mededelingen zetten. Misschien kunnen we dan hiero verder.

   • Zie interne mailinglijst (als je daar nu bij kunt tenminste…)
    Jeetje man..
    Met mijn antieke computer…
    *In de auto stapt om hopelijk nieuwe mededelingen te krijgen*

  • Team 2: mission completed. Heb ook nog even mijn vriendin Zwagerman gebeld. Op NTR nu een documentaire (ned. 2), beetje pappen en nat houden. Heb ook even de collega’s van Sanoma ingelicht. Helemaal goed!

   Team 3: succes nog!

   • DM@all 07/22/2013 23:17 | Cie, de strategie werkt echt 😉 Hier nog steeds alles up & in control, over!

 2. *Iets opvangt over grap met Polen*
  *Naturalis bevestiging Wolf.*
  Afkomstig van OOst Duitsland Polen.

  **HOAX**

  • Wel thuis! Zal ook de Myra-uitzending overdragen, over Huseyin B. Je leest ’t wel terug.
   Zie trouwens koplampen in de verte… overdracht!

   • ‘de Myra-uitzending overdragen opvangt’ en volledig uitgetypt verwacht in de meel, morgen 9.00!
    *positieve aantekening maakt*

   • -ondertussen, bij de receptie-
    Ja, prima eigenlijk. Wel even switchen, zo’n eerste keer calamiteitenshift. Maar ben goed ingewerkt. Nee, Marianne weet ervan. Wie stond er eigenlijk aangemeld? Okay. Nee, niemand gezien. Xaar was volgensmij nog ff bezig. Jah, idd lekker bijverdienen zo. Maar ’t is voor ’t goede doel he, geld is minder belangrijk. Over geld gesproken, heb nog een leuke over Martijn. Laatst in Bloemendaal een ver

   • @team 3: ik weet dat jullie nu rust hebben, maar je bericht is niet helemaal afgemaakt Sander. Kun je dat nog doen?:
    *Xaar is nog even bezig met missie 4*… NIEUWE ONTWIKKELINGEN! Niet onbelangrijk 🙂

   • lberda en heb dat berichtje toch echt afgemaakt & gepost. We zouden ’t nog ff over BIV moeten hebben vanmorgen…

 3. Wie stond er eigenlijk aangemeld?
  Jeetje..
  Ik ben hier een begrip…
  *Slechte aantekening geeft*

 4. -eerder die overdracht-
  … Alex. Maar omdat hij nog met vakantie zou zijn, maar zich wel al gemeld had, en elders liet doorschemeren dat hij nog op vakantie was… voor de zekerheid was hij aangemeld als bezoeker. Jah, don’t shoot the messenger. Maar nee, ging niet om FeeX nee

 5. Ondertussen, nog steeds bij de beveiliging…
  ar ze zou uitgeklokt zijn maar om vijfover nog in ’t pand. Eeeuh.. herstel 00:18 ook nog. Kee.

   • *Xara per telemobiel met aarzeling wijst op mutatie van 00:41; verder nergens inhoudelijk op in gaat, wel thuis wensen doet*
    *hoopt dat Xara vaste inwerkcoach wil worden, niet weet of daar overhead voor is gezien de bezuinigingen ook bzk treffen*
    *tenauwernood een soort dode wolf ontwijkt, hoopt dat het een aangereden hert is ivm paringsdrang eind juli/begin augustus, vertwijfeld verder fietst, de nacht in…*

 6. -afrondend, nog steeds bij de beveiliging, waar intussen een backofficemannetje aangesneld is-
  Nee gloeiende! Alles?? WhattheWTF! Nee niet gezien, alleen dat mailserver ’t niet deed, maar dat was iets na achten. Kan dat dan? Nee, ben hier niet aangesteld als IT’er, al heb ik ‘r veel mee. Hmmz, dus, in ergste geval is berichtenverkeer deels uitgelekt? Huh, die is toch geen admin? Ja, doe maar. Gelukkig maar die plotterpolicies, noemen we geen namen. Pfoeh, hopelijk geen gezeik. Swap wordt gebeld, kee. Ja, met FeeX en Xara deze keer.
  Nee, morgen weer laat, eerst naar ’t strand. Derde keer in 3 dagen. Hm, zeg ik nu liever maar niet, je weet nooit wat ze meelezen. En eerst Amy herdenken, 2e x in 2 dagen. 😯 Tis laat, ’t is 16+. Nee graden. Ow, enneeh, er ligt nog één ingevulde aangifte laster, die moet morgen ondertekend ingestuurd worden. Ja, volgens mij wel. Werkse, lator!

  *denkt: die zit ook liever thuis op ’t gezicht van z’n vrouw dan de hele nacht een beetje complotuteren en op monitors staren*
  *loopt naar mountainbike, kijkt nog één keer achterom, naar Xaar, naar FeeX… het is mooi geweest voor vandaag*

 7. Jongens, vanochtend even teamoverleg. Ik heb nu een paar taps doorgekregen van de SIGINT waar volgens mij actie op ondernomen moet worden. Geluidsbestandjes inmiddels op de Sharepoint.

  *alle verloven intrekt*

  • @Jeroen en allen, SharePoint is gehackt!!!
   Mailserver doet het weer.

   Overleg Team 3 is om 9 uur.
   Team 1 om 10:30 en Team 2 om 13:30.

   • noverkomelijk. Vooral dat van Myra is balen zeg, had liever een goeie beurt gemaakt. Had de deftekst vanmorgen nog gesaved, maar die is dus ook weg. Nee, zullen we die over Team 1 heentillen… Goed… vertel jij ’t FeeX? Ja, iets met belang van heldere communicatie en BIV-klassen ofzow?
    *eindelijk koffie pakken gaat*
    *blij is niet in Team 2 te zitten*
    *Amy best nog een halfuurtje kan wachten, first things first*

   • Is Team 1 al uit vergadering, anyone?
    *moet het nodig ff over JvD hebben tijdens die llunch*
    *pistoletje oldamsterdam-tomaat-komkommer pakken doet met, vooruit nog maar een cappuchino. ’t Was een rare ochtend vannacht*

 8. Toch is die Gopal wel een hilarisch figuur met zijn pseudospiritualiteit. Typisch voorbeeld van iemand die zijn boekenwijsheid nooit checkte met persoonlijke ervaring:

  “Ik heb echter de vrijheid om dit nu reeds te antwoorden, omdat ik de auto of treinrit heen en weer bij deze hitte te ongemakkelijk, te vermoeiend en te gevaarlijk vond besloten om het maar thuis te vieren in mijn hart en heb beleefd doch subiet afgezegd.”

  Dan ben je dus een “armchair practitioner”, een consument die werkelijk de bhakti mist voor wat voor realisatie dan ook.

  “Volgens Shri Harilal Wansh Poonja (1910 – 1997) moeten we bij het fenomeen van de valse goeroe beducht zijn van het feit dat ook demonen een menselijke geboorte kunnen nemen, juist om zich toch een valse goeroe te ontwikkelen juist om vanuit die positie velen op een dwaalspoor te brengen.”

  Niks tegen armchair practitioners natuurlijk, maar het probleem is een beetje dat hun onderscheidend vermogen niet zo goed ontwikkeld is. Gaat Gopal iets over valse goeroes schrijven op nota bene het blog van Micha, die zich met bijbelse profeten identificeert. Dan ben je wel misleid. Even misleid als Dovla trouwens, die eergisteren Julius Evola (occulte nazi vampier in dienst van de SS en inspirator van bommencampagnes van neonazi’s) als een valide leraar benoemde, waarschijnlijk omdat ik het over dat figuur had op dit blog. Moet echt uitkijken met het “droppen” van zulk soort namen, want de gekkies gaan daar zo mee aan de haal. Dat ik hem deze vakantie eens ga lezen betekent natuurlijk niet dat ik het met hem eens ben.

  Al heel vroeg kreeg ik op mijn lazer van leraren vanwege al mijn boekenkennis (inkoppertje als je student literatuurwetenschap bent natuurlijk) en deed altijd mijn best dat te compenseren met beoefening en het alleen over dingen te hebben die ik kon toetsen aan mijn persoonlijke ervaring.

  Mijn eerste leraar was Shri Gurudev Mahendranath (Dadaji, Lawrence Miles) -1911-1991- en via hem en zijn leerlingen ontving ik transmissies in de Adi-Nath en Uttara Kaula lineages. Dat zijn kort samengevat de naakte, blowende en met as bedekte sanyassins die je in India en Nepal wel op crematiegronden kan vinden. Mijn “meditatieruimte” definieer ik nog steeds in termen van de “zonule” en zijn inwijdingen en instructies hadden een blijvende impact. Lees bijvoorbeeld zijn “Londinium Temple Strain“. Dat is pas een goede integratie van oost en west. Veel leden van de OTO die zich vooral richtten op yoga en meditatie waren op de een of andere manier ook betrokken in AMOOKOS ( Arcane Magickal Order of the Knights of Shambhala) en de International Nath Order. Dadaji was eerst een leerling van Crowley en ging al vroeg in de vijftiger jaren naar India.

  Me uiteindelijk vooral gaan richten op Boeddhistische beoefeningen, maar dat heeft -eerder dan dogmatische overwegingen- vooral te maken met mijn liefde voor Annutara Yoga Tantra, een yoga traditie die zowel Hindoestaanse als Boeddhistische varianten kent (ik geef de voorkeur aan de zes yoga’s van Naropa). Maar om dat te mogen beoefenen en de “coole” machtigingen en instructies te ontvangen, moet je dus eerst allemaal inleidende beoefeningen en studies gaan doen, die in het Tibetaans Boeddhisme onder de noemers “Lam Rim” en “Ngondro” gegroepeerd werden. Kostte me vijftien jaar werk. Mijn Tibetaanse root Lama (zeg maar voornaamste leraar, maar heb ook veel te danken aan de recentelijk overleden Lama Karta uit Belgie) is Tongnyi Dhontok Rinpoche, die in het Tibetaans Boeddhisme en Hindoeïsme gezien wordt als de reincarnatie van de Mahasiddha Anangavajra.

  Later ook geinteresseerd geraakt in Dzogchen beoefening, omdat ik niet denk dat homoseksuelen ooit via tantrische beoefening tot realisatie kunnen komen, want de gereedschappen zijn nou eenmaal polariteiten (man/vrouw, Shiva/Shakti etc). In de Dzogchen is vooral het direct herkennen van de eigen (Boeddha) natuur het gereedschap voor realisatie.

  Veel armchair practitioners als Gopal houden aan hun hindoestaanse neigingen een soort homofobie over, terwijl ik dan juist ga kijken ho ook homo’s gerealiseerde Boeddha’s kunnen worden. Ik vind het liefdeloos om homo’s zoiets te ontzeggen.

  ॐ भूर्भुव: स्व: तत्सवितुर्वरेण्यं । भर्गो देवस्य धीमहि, धीयो यो न: प्रचोदयात्

 9. En daar heb je weer een bizar commentaar van Gopal

  Idioten, wie heeft jullie wijs gemaakt dat de Ziel een geslacht zou hebben? De ziel is onzijdig en geslachts-neutraal. En man of vrouw zijn is slechts een rol die je tijdens het leven krijgt opgedrongen door de natuur. XY of XX chromosomen, met bijbehorende lichaamskenmerken. De je als ziel misschien niet altijd even gelukkig bent het leven, daar kan ik inkomen. ‘Leven is lijden’, stelde de Boeddha reeds. Maar laat je niet door je mind wijsmaken dat je gelukkiger zult zijn in de andere genderrol. Je zou ze de kost niet kunnen geven, die na een tijdrovende (jaren) en geldverslindende (gemeenschapsgeld) geslachts-reformatie, er toch achter komen dat ze eigenlijk nog veel liever zelfmoord zouden willen plegen en daar vervolgens, afhankelijk van het succes, een tot meerdere pogingen toe doen.

  Wie is Gopal om zulk soort zaken voor iemand anders te beslissen? Welke “ziel”? De illusie van het ego?

  Dzogchen. Dat is nondualisme. Alle Hindoestaanse vormen van nondualisme zijn in wezen vormen van nihilisme of theisme.

  तत्त्वमस्यादिवाक्येन स्वात्मा हि प्रतिपादितः ।
  नेति नेति श्रुतिर्ब्रूयादनृतं पाञ्चभौतिकम् ।। २५।।

  Hij weet zelf ook heus wel dat in de patriarchale “right hand path” systemen die hij misrepresenteert de vrouw gezien wordt als een onbezield, lager wezen. Het is natuurlijk niet voor niets dat “mens” en “man” identiek zijn in het Engels. Hij snapt zijn eigen (faux want tirthika) pseudo nonduale beelden nog niet eens. De zuiver mannelijke beelden daaruit verwart hij tot overmaat van ramp met de heilige androgyn, Hermes Trismegistos, waarover het Lectorium Rosicrucianum het volgende stelt:

  “If in certain circles there is talk of sexual practices and orgies within Gnostic brotherhood, then there can be no possibility that these are original and bonafide brotherhoods. […] A core characteristic is the so-called Hermaphroditism, that is to say, [the Born-again Human] is androgyne, Man-Woman in one, and therefore parthenogenetic. In this moment the conflict of gender separation is fundamentally resolved. When there is spoken in the Evangelium Pistis Sophia of the “male” help of Jesus for the “female” Object Pistis Sophia, then is meant the union of the soul with the spirit, the alchemical marriage of bride and groom. The same union can take place in the re-born being of man or woman.” [113]
  Both have the fundamental possibilities for redemption locked away in latency […] no distinction in the biological sense, rather an explanation of the processes of a bipolar system in the Omniverse.”

  Ten grondslag aan die manier van denken ligt een volledig gesublimeerde, levensnegatieve instelling die de buitenwereld als een soort evil en irreële “matrix” van onwerkelijkheid ziet en zichzelf als “gescheiden” daarvan (als je “wakker” bent althans). Het is een “Weltanschauung” die zijn bevestiging zoekt in allerlei bizarre “conspiracy theories” die uiteindelijk moeten aantonen dat dit materiele universum aangestuurd wordt door een soort evil Demiurg. Ofzo. die misperceptie wordt aangejaagd via de bizarste conspiracy mythen. Heel misantroop en misogyn allemaal.

  • Met beide voeten op de grond ‘aard therapie’ lijkt me wel effectief.
   * Bod doet op perceel Oldenkamp*
   *En Russische werktherapiemethoden in een nieuw jasje steekt*
   VRIJHEID IS EEN LUXE!
   Misbruik daarvan bestraft…

 10. Jaja… Downplay of Doorgestoken kaart? Want waarom horen wij dit nu pas..?!

  Broer: Amy Winehouse overleed aan eetstoornis
  Door: Redactie − 23/06/13, 02:27 − bron: The Observer
  [img]http://static1.volkskrant.nl/static/photo/2013/10/9/13/20130623023127/media_xl_1715938.jpg[/img]
  © AP. Amy Winehouse in 2007, vier jaar voor haar dood.

  Amy Winehouse overleed niet door overmatig gebruik van drank en drugs, maar door een eetstoornis. Dat zegt haar broer Alex zondag in een interview met The Observer.

  [quote]Ze deden het allemaal: bergen vette saus over hun eten, de boel naar binnen werken, en dan uitkotsen. Maar zij konden ermee stoppen, terwijl Amy er nooit echt mee is opgehouden.
  Alex Winehouse[/quote]

  Het is voor het eerst dat Alex Winehouse (33) zich diepgaand uitlaat over haar dood sinds zijn zus in juli 2011 overleed, 27 jaar oud. Hij stelt dat ze ‘zwakker’ was en ‘vatbaarder’ voor andere aandoeningen door haar jarenlange strijd tegen de eetstoornis boulimia. ‘Door haar levenswijze zou ze uiteindelijk toch zijn overleden’, aldus Alex Winehouse in het magazine van de Britse krant, ‘maar wat daadwerkelijk haar dood heeft veroorzaakt, was de boulimia.’

  Alcohol
  Lees verder

  • Winehouse kwam vaak negatief in het nieuws vanwege haar alcohol- en drugsverslaving. *Wiki aanpassen doet*

   • Een overdosis aan cannabis kan echter niet leiden tot hersenbeschadiging, hoogstens valt men in slaap. De hersenbeschadiging kan zijn veroorzaakt door het binnen krijgen van middelen die gepaard gaan met cannabis gebruik.
    *laatste zin leest en herleest en opnieuw leest*

   • Overlijden [bewerken]
    Op zaterdag 23 juli 2011 werd Winehouse op 27-jarige leeftijd door haar lijfwacht dood aangetroffen in de slaapkamer van haar appartement in Noord-Londen. De autopsie die op 25 juli 2011 op haar lichaam werd verricht, wees op dat moment geen duidelijke doodsoorzaak aan. Aanvullend toxicologisch onderzoek nam nog enkele weken in beslag, maar leverde evenmin een duidelijke doodsoorzaak op. Uiteindelijk, op 26 oktober 2011, werd officieel bekendgemaakt dat Winehouse is gestorven aan een alcoholvergiftiging. Amy Winehouse werd op 26 juli 2011 gecremeerd.

    Gevalletje desinformatie… of gwn voortschrijdend inzicht?

   • Amy, My Daughter – Extract 3: Mark Ronson & Making Back To Black
    In this extract, Amy meets and starts working with producer Mark Ronson and then goes on to achieve staggering success with Back To Black.

    This official biography follows the incredible story of Amy’s life from the early years to her rise to stardom and later struggles. It is available in paperback and ebook here: http://smarturl.it/AmyPaperback.

    Link (5.46M). Snap ‘m wel, die vader.

  • Kijk, Amy kon naast getalenteerd, ook heel decent zijn, zeker in haar begintijd. Ten tijde van de release van Frank was ze relatief onbekend, maar bij de snel groeiende schare fans heel geliefd. Deze is van 24 september 2004, Wembley, London. Was ze dus net 21 😕

 11. Wie is deze dolle reaguurder dan ? Zit echt overal met dezelfde spam
  jdtvnieuwsbullet.blogspot.nl/2012/08/helaas-troffen-we-een-nogal.html (sam onderaan)
  http://www.anarchiel.com/display/krachtbronnen_van_de_anarchie#c139344

  Overeenkomst met nsb-propaganda gevonden ,betreffende hoofdletters midden in de zin ,oubollig taalgebruik ,
  Intolerantie die snel een einde maakt aan vrijheid (van meningsuiting) van anderen.
  En waarom wordt dat nergens gemodereerd , er wordt voor minder gemodereerd ?!

  • @ Wiske, zodra deze man ergens verschijnt en z’n schrijfsels tentoonstelt dan valt er al snel een ban. Maar net als onkruid komt hij weer onder een andere naam terug.

   Enige aliassen van hem zijn:
   Samuel Heinemann, Abraham, bonusje, Spotje, Marianne enz.
   Websites:
   * bijdragenelders.blogspot.com
   * samuel-heinemann.blogspot.com
   * samuel-heinemann.tumbir.com
   enz….

  • @ Wiske, er wordt wel gemodereerd op deze man maar het helpt weinig.
   Hij komt net als onkruid steeds weer (onder andere naam) terug.

   Enkele aliassen van hem zijn:
   Samuel Heinemann, Abraham, bonusje, Spotje, Marianne enz…

   Enkele websites van hem:
   * bijdragenelders.blogspot.com
   * samuel-heinemann.blogspot.com
   * samuel-heinemann.tumbir.com

  • Dat is Fred (achternaam bekend) uit Sas van Gent.

   Daalde een aantal jaren geleden, deels op verzoek – deels vrijwillig – van Haarlem af naar Sas van Gent (Zeeland). Vooral voor de rust. Internet gooide roet in dat eten, so to speak’

   Sindsdien dwaalt Fred rond in allerlei gedaantes: Broccoli, Sam, Spotje, dingetjes en datjes. In de scene bekend als het ‘leesteken-complottertje’.

   “We” hebben hem wel eens boven aan een lijstje geplaatst, en zijn ‘ZeelandNet’-verbinding gefrustreerd. “We” waren vooral geïnteresseerd in zijn scherpe anti-semitische gedrag. Dat heeft echter geen grond. Er is sprake van een ernstige traumatische ervaring. Fred is de weg kwijt. Letterlijk en figuurlijk.

   “Ons” boeit Fred niet meer dan de hoop dat dat hij nog een beetje een behandelbaar leven tegemoet kan zien.

  • Wellicht Kat zelf?
   Heeft wel intonatie in zijn schrijfstijl..
   *Het valt mij op dat hij nooit op zijn achterban reageren doet*
   Maar wel met diverse octaven kan preken en spreken.
   *Verzoek tot onderzoek indienen moet*

   • Wellicht Kat zelf?
    Lol, ’t is een idee , goed geinformeerde gekken (die beschikken over allerlei blokken wartaal) lijken me ook niet alledaags.

 12. Och, jeetje. Het was erop wachten natuurlijk. De strandvrouwenkontfilminterceptor.
  Dit is echt belachelijk. Dit weekend tijdens het schoonmaken van mijn strandtent na een ik mag wel zeggen verdienstelijk dagje strandweer ontdekte ik een verborgen camera in het extra toilethok voor vrouwen. (…) Heb gelijk via een connectie iemand gebeld die bij een beveiligingsbedrijf werkt en de volgende dag de boel laten uitlezen en controleren. (…) Nu privacy zo in het nieuws is kan ik u vertellen dat dit niet best is. (…) Ga nog aangifte doen bij de politie, want dit is bizar. Maar dat kost natuurlijk zo weer een halve dag, hun tempo kennende, dus dat komt na de tropische drukte wel. (…) Graag wil ik volstrekt anoniem blijven, want ik heb nog steeds een zaak te runnen en kom liever positief in het nieuws.
  Eeuuhh… wie…doet zoiets? En nog interessanter…waarom?

  • Eeeuuh, de verkeerde post is weggehaald en de verkeerde blijven staan . Zitten verkeerde links in. Ik post ‘m hieronder opnieuw. Dan kunnen deze 3 posts alsnog delete. Dus 16:40, 16:52 en deze. BVD!

 13. hier team 3: was een lange vergadering vanmiddag. Gaat niet goed met onze MSM, Sanoma, advertentie inkomsten lopen terug. Dus actie ondernomen. Daarnaast gaat het niet goed met vooral de Argus vlinder.. *actie nodig!*.

  • Hey, goede verstaander, heb je idd gemist vandaag. Is ook nogal niet wat voorgevallen. En dat met dit weer … hoewel… heb vnaaf nog gemudvolley’d… met bàkken uit die hemel!
   Misschien kun je me alvast ff bijpraten over de Argusvlinder. Mijn nieuws komt later deze week, ‘DV’.

 14. Zou Micha al Nederland uit zijn?
  ‘MICHA GAAT OP DE FIETS VAN SCHIEDAM NAAR BELVES IN DE DORDOGNE’
  Of zal hij gezeten hebben in de trein die gestrandt is?

  • @FeeX
   Well, I don’t think so. Als we tenminste joden-wereld-orde (what’s in a name) bij de buren mogen geloven is hij in Frankrijk levenloos in een ravijn aangetroffen.

   Ze zijn trouwens de hele dag weer goed op stoom geraakt daar bij de buren. Heeft Barra’s modfilter een zonnesteek opgelopen ofzo. Gelukkig kunnen we weer meegenieten van de drogdupliekconstructen van BiPollo en/cq GoogeLieke. Loena, Jeroen en Gertjan zijn er vandaag maar druk mee geweest.

   Vooruit, een kleine bloemlezing wil ik jullie toch niet onthouden. Sommigen kunnen zó op een tegeltje.
   (…) Dat een vermeende boodschap belachelijk klinkt is jou mening. Toon eerst maar eens feitelijk aan dat de boodschap feitelijk onjuist is. Het geeft naar mijn mening geen pas om anderen onkritisch en volstrekt incompetent te noemen, als je niet in staat bent, feitelijk aan te tonen dat zulks het geval is. (…)
   De ander heeft het altijd fout. Er wordt vermeld waar jullie denken dat een ouder fout zit, echter aantonen hoe het dan wel zit is hier nog nooit vertoond. Kijk naar Loena, Geen, Jeroentje en de rest van de alter ego’s. Het is een simpel en vaststaand feit dat men aangaande mij het altijd op de persoon speelt. Men neemt bij mij e.a. zogenaamd psychische problematieken waar. Allen is geen van alleen in staat om zulks onomstotelijk, feitelijk aan te tonen. (…)
   Nergens maar dan ook nergens heb ik beweerd dat Vrijland, kat of weet ik veel wie waarheid spreken. Ik heb werkelijk geen idee. Het feit dat ik geen idee heb wat betreft de waar- c.q. Onwaarheid omtrent zaken maakt het niet waar of onwaar.
   Dat vrijland op een specifieke manier omgaat met informatie kan veel zeggen. Het kan aantonen wat jullie jullie beweren, het kan kan ook het tegenovergestelde aantonen. (…)

   *douchen gaat, inklokt*

   • Ik lees uit naam van Micha..
    ‘MICHA OP VAKANTIE TOT 9 AUGUSTUS
    Door: Micha Kat op 19 juli, 2013 in Algemeen, 153 Comments
    ALLEEN IN NOODGEVALLEN KOMEN ER IN DEZE PERIODE STUKKEN OP DE SITE

    ((Breaking??*))

    * MICHA GAAT OP DE FIETS VAN SCHIEDAM NAAR BELVES IN DE DORDOGNE *
    (( Dus hij fietst, en gaat NIET per trein naar bestemming))

    WORDT MICHA DOOR DEMMINK MET EEN DRONE VAN ZIJN FIETS GESCHOTEN A LA MICHAEL HASTINGS?
    ((jawel..hoor))

    EXTRA: BESTEL HET BOEK ‘STIK MAAR’ VAN MYRA DE WEERDT OVER ONZE JURIDISCHE HORROR-STAAT

    Dan lees ik dat hij in een ravijn is gevonden..
    Volgens mij is Micha per fiets nog niet eens Nederland uit?

 15. [color=”red”]kan niet posten[/color] [color=”ff0000″]nie[/color]
  [color=”blue”]niet posten[/color] [color=”ff00ff”]![/color]

  • overigens kan ik met enige zekerheid zeggen dat ik de komende dagen weer aandacht kan besteden aan ons middelmatig blogje. ik ben e.e.a. thuis aan het afronden qua zaken die nog lagen, het meeste gaat toch in sepot maar het moet gedaan worden dus ik ben (denk ik) vanaf morgen weer terug. als iemand nog iets leuks of doms als topic kan of wil bedenken cq. pennen met de credits ga je gang! wel effe mailen naar swapwordpress@gmail.com

   ik ben even klaar met creativiteit en ben klaar voor verkansie.

 16. Ho! Stop de persen!
  Dat PlotAlert staat goed afgesteld zeg. DonComplot is uit zijn coma ontwaakt –misten jullie ‘m ook al– en heeft meteen maar weer even wat vuilspuitcomments doorgelaten.

  @Swap, @Jeroen, @Team, werk aan de winkel! C.q. stof voor een nieuwe post!

  Getagged onder #jeroen #barracuda #swapichou #pinky(pedo)(paint) #sex en verkrachting #verbolgenheid #uitingsdelicten #bedreiging #aankondiging #valsehoopop”pittig gesprek” #derozeschilder

  • Inderdaad, wat een vuilspuiterij. Zouden we hier te maken hebben met de veroordeelde pedo pinkypaint? Jeetje.

   even lezen hoor, had vandaag heel andere dingen aan mijn hoofd. De Eurotrail Miami om precies te zijn.

   De afgelopen pakweg twee maanden ben ik dit persoon zwijgzaam een beetje aan het volgen op het internet, regelmatig eens door zijn straat rijden, een babbeltje maken met enkele bekenden die bij hem in de buurt wonen, iedereen is het er mee eens dat het een opmerkelijk haatzaaiend laf mannetje is.

   Pure intimidatie is dit.

   Hij beschrijft dit heel normaal, maar in principe heet het dus stalking. Inderdaad heeft mijn vriendin hem bij ons in de straat verschillende keren lang zien staren naar ons huis met een vriend. Op mijn vriendin kwam dat dreigend over. Wel interessant dat hij niet goed kan toelichten wie die “iedereen” dan zijn, want hij gaat bij mij in de straat toch echt om met een iemand die niet bepaald goed aangeschreven staat. Dan heb je het dus echt over het laagste van het laagste white trash.

   Een opmerkelijk feit is wel dat hij ene Don helemaal de tering liep te schelden op deze websites, toen besloot de webmaster om een stemming te houden onder de medebabbelaars, er werd gestemd om Don erin te houden en Jeroen Hoogeweij eruit te knikkeren, nee hoor, de webmaster besloot om Don er uit te gooien, wel een typische beslissing, dus dat lijkt mij een bewijs dat Jeroen Hoogeweij zelf daar de dienst uitmaakt.

   Hahaha, “de dienst uitmaakt”.

   Eh nee, ik ben geen beheerder van Swapichou en ook niet van Barracuda. Bovendien krijg ik geregeld een ban op blogs en halen lang niet al mijn berichtjes de moderatie. Misschien krijg ik wel geen permaban omdat ik al decennia actief ben op het internet, veel opinieer met argumenten en omdat mensen het eerder met mij eens zijn dan met de betrekkingswanen van complotgekkies die ik (schijbaar effectief) bestrijd. Bovendien was het don die mij “de tering” schold. Van kindermisbruik beschuldigde, satanisme, werd ook nog eens met een scheut homofobie overgoten, dat werk. Beetje flauw om dan zielig te gaan doen als iemand gewoon wat terugzegt zoals we dat hier in de buurt gewend zijn, kankergek.

   Er zijn heel veel redenen te verzinnen waarom ik geen ban krijg en een gestoorde als Don wel. Uit dat verschijnsel volgt helemaal niet dat ik de “dienst uit zou maken”. Heb ik volgens mij ook niet zo nodig. Ik maak al de dienst uit in mijn bedrijfje, ben bestuurlijk actief in mijn toverclubje en heb ook een minnares die het fijn vindt als ik een beetje directief ben. Heb ik al voldoende uitlaatkleppen voor.

   Dat ik soms een beetje bazig en voor complotgekkies hopelijk storend aanwezig ben betekent natuurlijk niet dat ik de dienst uitmaak. Zo rol ik helemaal niet, ik vind dat iedereen de dienst moet uitmaken, z’n eigen ondernemer moet zijn. Maak ik ook de dienst uit bij de politie, omdat een belachelijke aanklacht wegens het uitdelen van een kopstoot aan een tokkie uit de buurt geseponeerd werd? volgens dezelfde logica zou ik dan politiecommissaries moeten zijn ofzow. Of zou het komen omdat ik met effectieve argumenten en bewijzen de aanklacht wist te weerleggen? Zou ik misschien geen ban op blogs krijgen omdat ik wel meer doe dan iemand “de tering schelden”?

   Heeft deze Jeroentje wel eens alle feiten op een rijtje gezet: de bewijzen tegen Demmink? De vreemde toestand rond Anass? Het gedrag van advocaat Jantje Vlug en de vroegere bewijzen in de zaak Vaatstra?

   Yupz, die zette en zet ik op een rijtje. vinde complottertjes niet zo euk, dat ik daar “andersdenkend” in ben. Inderdaad is niet het probleem zozeer dat ik mensen “de tering scheld”, maar dat ik deze lulkoek verhaaltjes met feiten weerleg. Want er zijn nou eenmaal geen bewijzen tegen Demmink, er is los van het gedrag van complotgekkies dat alle perken te buiten ging niets “vreemds” aan de zelfmoord van Anass (los van het fet dat een zelfmoord altijd vreemd is), Jan Vlug vind ik een uitstekende advocaat die erin slaagde om zijn client in een behoorlijk goed daglicht te plaatsen en van “vroegere bewijzen” was er in de zaak Vaatstra al helemaal geen sprake.

   ja, het is een wat zonderlinge man die je heel weinig ziet, hij zou eens verteld hebben dat hij niet zonder boksbeugel over straat zou durven omdat hij problemen zou hebben, dat zou kunnen, op het internet heeft hij een zelfde uitlating gedaan in een discussie met één van zijn vele vijanden, maar hoe is de wet eigenlijk? Met een boksbeugel op zak over straat gaan omdat je zelf zoveel problemen hebt gecreëerd met je medemens dat je je onveilig voelt? Ook al is het voor zelfverdeding?

   Haha, ik heb helemaal geen boksbeugel…

   maar goed, daar kan de huidige generatie niets aan doen en moet hij ophouden met zijn haatzaaierij want het is wel duidelijk dat het voor hem ZEER VERSTREKKENDE GEVOLGEN zal hebben.
   Helaas is het nu te laat voor dit door intense haat gedreven gestoorde mannetje, hij is op vele fronten te ver gegaan, hij zal inderdaad bij iedere stap die hij zet toch over zijn schouder moeten kijken, en een boksbeugel die hij meerdere mensen beloofde mag hij echt zelf opvreten, slikken of stikken dat zwaar verteerbare illegale wapen.

   Ja, dit is toch een vrij zware bedreiging. Aangifte, Swap, Sander, Xara, Feex, dit is toch niet normaal? Eerst door laten schemeren dat er bij mijn huis gepost wordt (wat mijn vriendin bevestigde), laten blijkne dat je “tentakels” in de buurt hebt en dan zo’n bedreiging? Wow.

   Maar dit komt dus van Pikypaint, die mensen dus nog met een bijl achternazat, als ik het wel heb. Als hij mij naar aanleiding van zijn ontmaskering waaraan ik zeker een steentje bijdroeg zo gaat proberen te intimideren en bedreigen denk ik niet dat hij in deze samenleving thuishoort.

   Zijn allergrootste pleurisstreek zal wel niemand hem kunnen vergeven: vlak na de z.g. zelfmoord van Anass in Wassenaar strooide deze lamlendeling op internet in de ronde dat er diezelfde nacht in de buurt daar ook een Pool dood gevonden werd, helaas geloofde het merendeel van de bevolking dit en was er nog grotere paniek, laat zulke mensen a.u.b. op een eilandje zitten zonder PC of telefoon zodat ze niet nog meer schade aan de maatschappij kunnen berokkenen.

   Overigens verspreidde ik nooit het gerucht van een “dode pool”? Ook weer zo’n bizarre beschuldiging, want ik weet wel van dat verhaal, maar verspreidde het nooit en het maakte nooit deel uit van wat voor argument dan ook van me. Ik vind en vond het niet relevant. Er gaan wel meer mensen dood. Of niet. Ik focuste me trouwens ook nooit op de “whodunnit”, want die houdt me helemaal niet zo bezig. Het gedrag van complottertjes, hoe die de moeder van een dood kind stalken en chanteren, mensen manipuleren, nep CSI verhaaltjes bij elkaar hoaxen, daar richtte mijn kritiek zich op.

   Het is wel duidelijk dat deze persoon Jeroen Hoogeweij overal sex en verkrachting in ziet, ik speel in vele films voor leerling regisseurs, dat doe ik helemaal voor niets omdat ik het leuk vind als hobby, nou fantaseert Jeroen erop los dat ik deze films helemaal zelf maakt en dat het allemaal met seks te maken heeft, als je eens naar zijn gladde gluiperige kop kijkt en goed in zijn sadistische ogen zie je gelijk dat dit figuur rijp is voor een dwangbuis in een gekkenhuis:

   Ja. Dit is dus Pinkypaint die zich kwaad maakt over mijn commentaren op zijn filmpjes. Ik zag bijvoorbeeld een filmpje waarin een kleuter die hij eerst heel lief vond onder zijn ogen doodgereden werd. een wildvreemd kind dat hij spontaan op straat ging omhelzen. Terwijl hij dus de gevangenis uitkwam vanwege een gevalletje kinderporno (en distributie geloof ik). en iets met een bijl. Ik zie op zijn Youtube dat hij minderjarigen meeneemt naar pretparken en daar krijg ik een nogal vreemd gevoel bij, als een man alleen die wegens kinderporno zat dat doet.

   alleen maak ik elke keer een klein omweggetje in de hoop dat er toch een ontmoeting uit voortvloeit om eens een “pittig gesprek” te voeren, maar als die onbelul verhuist is houd het op, als ik aanbel noemt hij het weer stalken, mensen op internet laf zitten zwartmaken zoals dit hoopje ellende doet moet kunnen ( is zijn eigen mening dan).

   En kijk, nog meer intimidatie. Nee Pinkypaint, ik moet jou niet aan de deur, dan bel ik inderdaad direct de politie. Bijvoorbeeld omdat je me in dit berichtje bedreigde en omdat het bij jou niet alleen om kinderporno, maar ook om geweldsmisdrijven gaat.

   • @Sander

    Dit vond ik een mooie uit dat verhaaltje van hem (los van dat akkefietje met een voorhamer):

    Dan was er nog een computer in beslag genomen die in mijn bezit was en volgepropt zat met kinderporno, mag niet he? nee edelachtbare mag niet, maar wat bleek later, en wat had politie en justitie voor mij verzwegen???? Het beeld materiaal was erin geplaatst op een dag dat ik net onschuldig gevangen zat in Torentijd te Middelburg, dus niet in mijn huis maar toen ze die computer gestolen hadden en betrapt waren op inbraak, dan konden ze tenminste zeggen dat het niet was om te stelen maar voor hun “diepgaande onderzoek”, en ik zo brutaal was geweest om me zelf te verdedigen ten een dronken stelletje, dit hoorde ik later pas van mijn advocaat en dat had politie en justitie mij vergeten te melden, ach ja, waar hebben we dat meer gezien? dat bewijzen achtergehouden worden? ontlastende verklaringen onder tafel worden gehouden???? Nou ja, ik werd veroordeeld omdat ze kinderporno bewezen achtte terwijl de bewijzen op tafel lagen dat ik onschuldig was, en bovendien had ik me niet mogen verdedigen toen ik aangevallen werd door een stomdronken bende: ik moest 240 dagen in een celletje gaan zitten, dus op de 240 e dag verwacht je dat je eruit wordt gehaald en op straat gedonderd wordt, nee hoor, uren gewacht, ze komen zo denk je dan, nee!! Wat bleek nou? Omdat ik in beroep was gegaan werd ik niet vrij gelaten en moest ik vastzitten tot mijn beroep zou dienen, alleen als ik mijn beroep introk zou ik onmiddellijk in vrijheid worden gesteld.

    In zijn eigen woorden bekende hij dus eerst bij de rechter en kwam pas in tweede instantie met een nogal fraudegevoelig en vaag verhaal over timestamps aanzetten; bovendien verloor hij de hele zaak ook nog eens in hoger beroep. Dan had je gewoon kinderporno in huis en ben je guilty as fuck. Bovendien was er sprake van recidive, want er werd al eerder kinderporno bij hem aangetroffen. Mensen met voorhamers bedreigen, of aankondigen dat je wel eens even bij ze langskomt is natuurlijk ook strafbaar. Goed dat ze hem uit wisten te schakelen voor hij echt schade kon aanrichten.

   • Yupz, een knoeperd van een zwaktebod. Inmiddels genoeg gezien, gelezen en geraadpleegd om hier heel stellig in te zijn: gevalletje aangifte.

    Plus optioneel gevalletje voorzorgsmaatregelen, hoe die er dan ook mogen uitzien. Wat ik al eerder schreef: liever in a decent way en maar tot welke prijs?.

    Ben ook benieuwd naar de reactie van anderen hiero. Al is ’t een open deur. Sommige mensen (ook zonder kids) gaan rood aanlopen. Worden niet snel boos maar nu wel.

   • @ Jeroen

    Pas op om gelijk iemand te beschuldigen. Die internet ‘gekken’ zijn tot alles in staat ook om zich voor te doen als een ander en ook zijn persoonsgegevens te misbruiken!

   • Je ‘raakt’ de gevoelige punten.
    Ik denk dat dat woede opwekt.
    Dat soort ‘zoekt’ gewoon een ‘object’ van woede.
    Maar eigenlijk is het projectie.
    Dat is wat ik ervan kan maken, en hoever het dichterbij komt..
    Het is intimidatie, dat zeker.

    Er hangen in jouw buurt wel rare types rond..
    Zoals jij aangeeft zijn jij en Micha praktisch buren.
    *Tenminste..volgens de Oost Nederlandse begrippen.*
    Don zit te provoceren, laat blijken dat hij en zijn ‘fans’ hun ‘huiswerk’ niet doen.
    Overigens lijkt hij nergens anders te posten dan op zijn log.
    Maar goed, je kunt al die aliassen ook niet bijhouden van iedereen.
    *Of in mijn geval , een post geplaatst zien, onder mijn naam.

    Wellicht is je haat harem een ‘compliment`voor de summersale in hun bovenkamereffect?
    Je ‘gekkietracker’ zou niet op een dode blog moeten staan–..–

   • @Jeroen: yep, dat is zeker een bedreiging in mijn ogen.
    Maar: ik vraag me ook nog wel een beetje af of het niet door Don zelf geschreven is. Maar kun jij beter in schatten denk ik.

   • Voorhamer??
    Ik ken de klauwhamer, de heksenhamer, de montagehamer,schoenmakershamer..
    Slaghamer..
    *Ik heb minstens 10 hamers!*

   • Mutatie | Aanvulling op eerder proces-verbaal van bevindingen
    Plus een gevalletje
    chantage.

    »nou ik zie dat er volop meegelezen wordt, als nou alle zwartmakerij verwijdert wordt laat ik de zaak zo, en maak me niet druk meer, ik heb geen zin om voor zo’n figuur een poosje “op te knappen” zoals ik het brommen noemde, dan ga ik weer rustig naar onze Tibetaanse monniken zangclub, maar verwijder wel alle zwartmakerij, want dat irriteert me mateloos, op een amateuristische website die “derozeschilder” heet heb ik alles uitgelegd, een schandaal die bij de andere grote schandalen en miskleunen van justitie kan gerangschikt worden, alle namen van betrokkenen staan erbij maar niemand kan mij daar voor veroordelen, want het is niets anders dan de waarheid, en zo helpe mij god almachtig met mijn hand op de bijbel.
    greetings from Schiedam, [P-EDIT]
    «

    Waarbij ik zo inschat tevens een gevalletje van
    too little too late.

    te volharden en ondertekenden deze met mij, verbalisant, brigadier van pol

   • Hand op de bijbel?
    Je zou kunnen stellen dat ‘religieuze engeltjes’ de naakte voorloper zijn van kinderporno?
    Maar zover wil ik niet gaan.
    Ik heb ook mijn eigen babyalbum met badfoto’s.
    Zwart op wit.
    Schoolreisjes naar Schiphol, en madurodam
    Wat trouwens 1 lange en vervelende reis was.
    Kruller muller….

    Ik geloof dat dat nu niet meer verantwoord is?
    Wel zorgelijk dat schoolzwemmen niet meer standaard is, en ‘studieweekenden’ wel?

   • Scheiding van kerk en staat?
    Ben ik voor.
    ‘Religie is een keuze,de beperking of verrijking moet ook niet opgedrongen worden.
    Maar een keuze blijven.’
    FeeX says so..
    *Hamer valt*


   • Maak van kalkar een ‘boortoren voor complotters’
    Ik bedoel… dat is wel handig gezien de metalen in dat ‘burcht’

    Win/win
    *Van der Most aanschrijven gaat over de winst kosten/baten gezondheidszorg en werkverschaffing*

   • 😆
    Idd religie of non-religie prima, maar niet opdringen. We leven niet in 1953, hoewel…

    De Man met de Hamer heb ik nog niet gezien trouwens. Wel Emsie Hamer.

    En Jan Hamer.

  • Don is zielig..
   Dat hij nu op deze wijze zichzelf nu zo neerzet om ‘zijn gelijk’ te halen..
   Zegt wel veel over hem…
   LOSER!
   Speciaal de koninklijke onderscheiding voor Don Überloser”

 17. Persoonlijk heb ik meer met spijkers.

  “One of the principal methods of working with the kīla and to actualize its essence-quality is to pierce the earth with it; sheath it; or as is common with Himalayan shamanic traditions, to penetrate it vertically, point down into a basket, bowl or cache of rice (or other soft grain if the kīla is wooden).The terms employed for the deity and the tool are interchangeable in Western scholarship. In the Himalayan shamanic tradition the kīla may be considered as axis mundi. Müller-Ebelling, et al. (2002) affirm that for the majority of Nepalese shaman, the kīla is cognate with the world tree, either in their visualisations or in initiatory rites or other rituals.
  The kīla is used as a ritual implement to signify stability on a prayer ground during ceremonies, and only those initiated in its use, or otherwise empowered, may wield it. The energy of the kīla is fierce, wrathful, piercing, affixing, transfixing. “

  Eigenlijk eerder een tentharing. Maar die moet je dus ook met een hamer de grond inslaan.

  OM AH HUM VAJRAKILI KILAYA HUM PHAT! Moet pinky die maar gaan chanten met zijn tibetaanse monnikenkoortje.

  • Willing little demon…

   As a tool of exorcism, the kīla may be employed to hold demons or thoughtforms in place (once they have been expelled from their human hosts, for example) in order that their mindstream may be re-directed and their inherent obscurations transmuted. More esoterically, the kīla may serve to bind and pin down negative energies or obscurations from the mindstream of an entity, person or thoughtform, including the thoughtform generated by a group, project and so on, to administer purification.
   The kīla as an iconographical implement is also directly related to Vajrakilaya, a wrathful deity of Tibetan Buddhism who is often seen with his consort Diptacakra (Tib. ‘khor lo rgyas ‘debs ma). He is embodied in the kīla as a means of destroying (in the sense of finalising and then freeing) violence, hatred, and aggression by tying them to the blade of the kīla and then transmuting them with its tip.[citation needed] The pommel may be employed in blessings. It is therefore that the kīla is not a physical weapon, but a spiritual implement, and should be regarded as such. The kīla often bears the epithet Diamantine Dagger of Emptiness

   • 👿 😈 👿 😈 👿 😈 👿 😈 👿 😈 👿 😈 👿 😈 👿 😈 👿 😈 👿 😳 👿 😈 👿 😈 👿 😈 👿 😈 👿 😈 👿 😈 👿 😈 👿 😈 👿 😈 ➡

   • vermakelijk die discussie op die swapisjoe, maar nu blijken er meerdere dezelfde IP adres te hebben, die zijn dus van één en de zelfde persoon, van een figuur dat beweert een druk en goedlopend bedrijf te hebben, wat heeft hij het druk met dat bedrijf, zit dag en nacht op hate sites zich uit de naad te typen, waar hebben we dat meer gezien? ze zijn allen met een hoop problemen met de noorderzon en veel schuld vertrokken met onbekende bestemming, maar goed, het wordt tijd voor wat actie, tot gauw.

    Huh? Wie hebben dan allemaal hetzelfde ip adres volgens pedofiel pinky? Ik reaguur toch echt alleen als mezelf en heb het dan ook een stuk minder druk dan hij vermoedt. Op het moment al helemaal niet. Vakantie heet dat. Jeweetwel pinky, die tijden in het jaar dat jij minderjarigen meeneemt naar pretparken om uiteindelijk in een hotelkamer met ze terecht te komen. Ouders van kinderen en werkende mensen hebben die op vaste momenten. Nu bijvoorbeeld.

    Maar goed. Lijkt me niet dat er wat dan ook over hem van het internet gaat verdwijnen. Niet zonder meer althans. Wat klopt er niet aan de volgende stellingen? In plaats van gana zitten dreigen kan hij ze natuurlijk ook inhoudelijk weerleggen. dit zijn de puntjes van zorg wat betreft pedo pinky:

    * Dat hij veroordeeld werd wegens bezit van kinderporno die hij uitwisselde met andere pedofielen van de stichting Martijn.
    * Dat hij daarna nog eens (ook in hoger beroep) veroordeeld werd wegens bezit van kinderporno en bedreiging van mensen met een voorhamer, zoals hij mij nu ook bedreigt en intimideert.
    * Dat het natuurlijk vragen om ellende is als je de “pedojager” uit gaat hangen als je zelf twee keer veroordeeld werd voor het bezit van kinderpono. Dan komt die waarheid je onvermijdelijk inhalen. “Don’t shoot the messenger”!
    * Dat het ook bizar is om zo’n tot twee keer toe veroordeelde pedofiel luidkeels anti demmink demonstraties te zien bijwonen met oranje nazi helmen op. Ondermijnt de “geloofwaardigheid” (zo daar al sprake van was) van alle complottertjes.
    * Dat het “verweer” dat hij al eerder online zette een doorzichtig en leugenachtig verhaal is waaruit vooral blijkt dat hij niet in staat is om de verantwoordelijkheid voor zijn eigen daden te nemen en iedereen behalve zichzelf de schuld geeft. Dit maakt het recidivegevaar volgens mij levensgroot. Hij kan het zo weer doen en gaat dan vanzelfsprekend weer anderen de schuld daarvan geven. Nergens zie je hem schrijven dat hij “fouten” maakte oid, geen enkel inzicht. Het is een groot complot tegen pedo pinky.
    * Dat hij allemaal filmpjes op zijn youtube heeft staan waaruit blijkt dat hij minderjarigen meeneemt op “weekends” naar leuke pretparken (grooming)
    * Dat terugkerend thema in die filmpjes vaak is, dat hij een eerste contact heeft met een minderjarige, vervolgens het vertrouwen gaat winnen van de ouders en zich daarna helemaal gaat richten op de relatie met die minderjarige. Is bijvoorbeeld de ondertoon van dat filmpje met dat chinese jongetje en ook dat nogal creepy filmpje over dat meisje dat onder een bus komt.

    * Dat deze weekends en uitjes nogal wat geld kosten. Meer dan een werkloze huisschilder zich kan veroorloven. Waar komt dat geld vandaan? Zwart bijbeunen, of zou hij op de een of andere manier een centje overhouden aan die uitstapjes. Hier speculeer ik natuurlijk, maar het zou me geruststellen als pedo pinky dit puntje kan toelichten.
    * Dat hij ineens de filmer, regisseur en begenadigd acteur uithangt, terwijl hij eigenlijk alleen kinderporno op zijn CV heeft staan. Vaak zie je dat pedofielen sociaal actief worden op plekken waar ze veel minderjarigen tegenkomen. Worden ze actief in het verenigingsleven, beheerder van een speeltuin enzo. Doet pedo pinky hier hetzelfde?

   • Ik doe vandaag maar eens een lacaniaanse analyse van het filmpje van pedo pinky, waarin dat meisje onder de bus komt, want dan komen er zeer zorgwekkende feitjes bovendrijven. Een “lacaniaanse” analyse betekent dat ik zijn filmpje vanuit drie registers analyseer: het “denkbeeldige” niveau, het “symbolische” niveau en het “reële” niveau. Hoe je die manier van (psycho) analyseren toepast op media uitingen wordt hier goed uitgelegd:

    The Imaginary: the imaginary becomes the internalized image of this ideal, whole, self and is situated around the notion of coherence rather than fragmentation. The imaginary can roughly be aligned with the formation of the ego which serves as the mediator (as in Freud) between the internal and the external world

    The Symbolic: in contrast to the imaginary, the symbolic involves the formation of signifiers and language and is considered to be the “determining order of the subject” (Miller, 279). Seeing the entire system of the unconscious/conscious as manifesting in an endless web of signifiers/ieds and associations, Lacan claims that, “Symbols in fact envelop the life of man in a network so total that they join together, before he comes into the world, those who are going to engender him…”

    The Real: very unlike our conventional conception of objective/collective experience, in Lacanian theory the real becomes that which resists representation, what is pre-mirror, pre-imaginary, pre-symbolic – what cannot be symbolized – what loses it’s “reality” once it is symbolized (made conscious) through language. It is “the aspect where words fail”

   • Ben sowieso een fan van Lacan en vertaalde zijn essay “Motieven achter de paranoïde Misdaad” over de gruwelmoord van de zusters Papin:

    Hoe het ook zijn mag, het drama ontvouwde zich razendsnel en het is moeilijk om een andere versie dan die van de zussen te onderschrijven, dat hun aanval plotseling en gelijktijdig was, onmiddellijk voerend naar een uitspatting van woede. Beiden vlogen ze één van de vijanden aan, rukten de ogen uit hun kassen (een niet eerder vertoonde wandaad volgens de annalen van de wetenschap) en sloegen ze de hersens in. Vervolgens werd aangevallen met alles wat ze in hun omgeving konden vinden: de hamer, de schenkkan, het keukenmes, ze vielen de ontzielde lichamen van hun slachtoffers aan, hun gezichten inbeukend en genitaliën blootleggend, sneden ze diep in de dijen en billen van het ene slachtoffer om het geslachtsdeel van de ander met bloed te kunnen besmeuren. Daarna reinigden ze de instrumenten van deze afgrijselijke rites, wasten zichzelf en gingen samen in hetzelfde bed liggen. “Dat hebben we proper geregeld”, was de frase die ze wisselden en die ze terugbracht tot een sobere toonzetting, ontdaan van alle emotie na de bloedige orgie die plaatsgevonden had.

   • @ Jeroen

    Nogmaals…. Even nadenken. Pinky Paint kwam bij van Hertum thuis en die is weer bevriend met Matt Hoorn en Pascal Ebelties. Beide trouwens uit Zoetermeer. http://www.voddevanhertum.com/2011/02/pedojaagster-yvonne-van-hertum-heult-met-pedos/

    Matt en Pascal staan bekent om hun internet terreur (en niet alleen via het internet!) (wie was er fout hij of die molukkers die hij oplichtte?)
    Daarvan kocht hij een mooie BMW voor zichzelf en zijn vrouw waar van Hertum even in mocht zitten. http://zeikerdje.info/2010/05/10/de-bmw-z3-van-marielle-hoorn
    Hij bedreigde zelfs een vrouw om haar dochters te laten verkrachten uit zijn naam. http://zeikerdje.info/2010/06/02/hoe-mattie-hoorn-zijn-tegenstanders-criminaliseert#more-775

    De schrijfwijze van deze ‘Dennis’ lijkt veel op de manier van Pascal. De veroordeelde voor camilleri.nl http://zeikerdje.info/2013/03/17/pascal-ebelties-bitte-melden

    Wat er geschreven is (wordt) is allemaal al op het internet terug te vinden. Dus nogmaals het hoeft Dennis niet te zijn die dit doet!
    Pascal kan zich ook heel goed voordoen als een ander: http://zeikerdje.info/2010/06/09/hoe-criminaliseer-je-een-antilliaan

    Wat ik er mee probeer duidelijk te maken: dat hele ‘kliekje’ is niet te vertrouwen. Weet je wel wie die ‘Don’ in werkelijkheid is? Matt en Pascal maakte vele site’s om ‘tegenstanders’ in een negatief daglicht te brengen. En kijk maar het hele ‘kliekje’ kent elkaar en ze schoppen ook nog tegen elkaar.

   • @ Jeroen

    Ik begrijp je reactie wel en dat hij voor je huis stond…..
    Maar internet is wat anders dan real life. En je kan je makkelijk op internet voordoen als iemand anders….. Internet is wat anders en ze kunnen jou ook uit de tuin lokken daarmee… Dat probeer ik je aan te geven.

   • Bedank jezelf maar, iemand die een beetje nadenkt kan al zien al in hoe jij bent.
    En internet terreur (uitlopend op privé terreur) is gevaarlijk.
    De overheid weet ook niet wat ze ermee moeten en aangifte’s daarvan, daar liggen al vele la’s mee vol. Waarom zou ‘Dennis’ op de site van ‘Don’ zijn verhaal doen over jou onder zijn eigen naam? Teveel voorbeelden dat het ook iemand anders kan zijn die dat doet!

   • @ Jeroen.

    Liever even privé…… je hebt al een bericht van mij op je facebook!
    Globaal kan ik het wel vertellen maar dat kost me wat uurtjes werk 😉

   • Sorry. Zit ik niet op te wachten, zo via facebook. Je verscheen ook niet in mijn normale berichtenlijst, omdat ik niet bevriend met je ben. Als je iets kwijt wil kan dat hier.

   • Het basis principe is (waar de ‘overkant’ ook aan meedoet) om eerst zeker te weten wie wat schrijft voordat je zomaar mensen gaat beschuldigen van dingen die niet zeker zijn en/of dat die persoon het zelf ook wel heeft geschreven. (Anders doe je precies wat de ‘overkant’ ook doet)’. En dat kan van de ‘overkant’ wel eens opzet zijn geweest.
    Hele internet staat vol met beweringen en beschuldigingen die niet waar zijn en niet kloppen. Als je overal op reageert dan hebben ‘ze’ jou te pakken.

   • @ Jeroen

    Geen probleem. Wat ik probeerde duidelijk te maken: Met jou kennis, waarom laat jij je dan zo ‘opnaaien’ door dit soort ‘mensen’? Je hebt alleen jezelf ermee. Hoe meer jij reageert op die ‘mensen’ des te kwadelijker het dadelijk gaat worden en gaat dadelijk ook nog je privé eraan. Alles wat je schrijft gebruiken ze tegen jou en verdraaien ze.
    Let maar op. Ze doen het erom….. En lekker anoniem allemaal.

    Jij reageert op hun onzin en daar kicken ze op. Is makkelijk ik open een website en gooi er alles over iemand op, daarna ga ik ook zelf reageren op die site onder een andere naam die toch geen weerwoord gaat (of kan) vertellen. Paar ‘vriendjes’ die helpen en het begint….. (eerder waren er 0 reacties op die hele site van ‘Don’ en nu?

   • Die pinkypaint is een halve gehandicapte en zijn “contactjes” uit de buurt slaan verder ook geen deuk in een pak boter. Ik ben daar niet zo van onder de indruk. Bovendien komt mijn vriendin uit een nogal beruchte Rotterdamse straatvechtersfamilie en is mijn zoontje geen onverdienstelijk thaibokser. Komt geen voorhamer bij kijken.

 18. Tsjeempje. ’t Was weer een rare avond vannacht. Korte nacht ook vanmorgen.
  Is ff bijlezen, in 3 draadjes en in de buurt 😈
  *onderwijl tijd voor koffie, jus & wat te knabbelen vindt*

 19. 7 responses on “De grootste trol van Swapichou, Jeroen Hoogeweij….”

  donquijotte July 25, 2013 at 9:25 am · · Reply →
  Ook FeeX begint inmiddels op Don te schelden op het trollenblog Swapichou ❤ https://swapichou.wordpress.com/2013/07/22/tropische-temperaturen/#comment-10380.
  FeeX onze wijze uit het oosten. Ik moet dan steeds denken aan het Grootoosten der Nederlanden.

  donquijotte July 25, 2013 at 10:03 am · · Reply →
  En nu gaat Pieter ook ineens al zijn wijsheid spuwen https://swapichou.wordpress.com/2013/07/22/tropische-temperaturen/#comment-10385 . Pfff nog zo’n spuit 11. En ze denken werkelijk ook nog dat ze de wijsheid in pacht hebben. Dom volk daar bij Swapichou.

  donquijotte July 25, 2013 at 10:05 am · · Reply →
  Don die Pieter adviseert een condoom te gebruiken als Jeroen hem rectaal verwent. HIV weet je nog?

  Mark van de Illuminati July 25, 2013 at 11:22 am · ·
  Ben je nu met jezelf in discussie? 😛

  donquijotte July 25, 2013 at 11:25 am · ·
  Ben vanaaf in Losser. Zullen we een wijntje doen?

  donquijotte July 25, 2013 at 11:33 am · ·
  @Mark Is jouw bijnaam Herman Dad?

  Mark van de Illuminati July 25, 2013 at 11:36 am · · Reply →
  Alleen als je zo integer bent om die reply op dennis weer in originele staat te brengen en je excuses daarbij te plaatsen 😛

  Tja….
  Donnyboy lijkt wel een beetje Manisch, en vooral boos dat hij niet meer hier kan posten.
  Ook zie je hem niet bij Blöw of M/V.
  Het is triest, maar ergens ook wel lachwekkend.
  Beetje puberaal allemaal.

 20. @ Sander cc: @ Jeroen @ Swapichou

  Leuk Sander dat je de leesvreugde opkrikt met je aanwezigheid. Maar… je stompzinnige vaak irritant kinderachtige verwijzingen naar ‘geheime’ intranet omgevingen die info zouden bevatten die de ‘anti-complotter’ wereld een voordeel geven is echt van een ‘zo licht niveau dat je het besje eigenlijk wil slaan’ dat het – nou ja – echt ongelofelijk aan verbetering toe is.

  Het ontbreekt je over de hele linie van basiskennis, de whois, de historie, de business analyse heb je niet gezien, laat staan gelezen, de FO lak je aan je laars (er hebben al wat – no-no-linkjes van je hier gewaggeld – en je prietpraat er als een lustig rechtenstudentje óók nog eens calimero-achtig je 8,5 voor Nederlands door de panelen met irritante verwijzingen naar blogs die we of zelf ook lezen, of niet willen lezen.

  So, dude? What’s the ‘pointe’?

  Kan je wat? Weet je iets? Of ben je alleen maar een irritant lange lijst aan nutteloos kinderachtig gedoe op mijn iPhone?

  • @zivac,
   Dank voor je opbouwende kritieken. Althans, zo zal ik ze maar opvatten. Je klinkt helaas nogal negatief, om niet te zeggen dat de irritatie ervan afdruipt. Dat vind ík ‘kinderachtig’, en imo ook nergens voor nodig. We hebben immers geen fittie en ik heb jou niets misdaan, voor zover ik weet. Ik heb zelfs meermaals laten doorschemeren het eens te zijn met zaken die je poneert. Ik vind je er dus nogal gestrekt ingaan.
   Ik stel het op prijs als je dit soort kritiek voortaan op een meer neutrale manier presenteert. Daarnaast vraag ik me af wat je tegenhield om gewoon naar mij toe te vragen of zeggen wat je te vragen of zeggen had. Op basis van je opmerkingen krijg ik het idee dat ik me naar jou zou moeten verantwoorden. Nu heb ik er geen moeite mee om me desgevraagd te verantwoorden, maar dat ga ik niet doen in de context van jouw stukje.
   Het waarom van je CC ontgaat me overigens ook.

   • Eigenlijk kan ik Ziva wel begrijpen. Dat getroll met intranetten is ook te flauw voor woorden en het is natuurlijk niet zo dat de plottertjes daar nu specifiek para van gaan worden, het is volkomen doorzichtig en raakt nu wel wat sleets. Vandaar dat we maar eens een echt extranet in moeten gaan steken. Die functionaliteit heb ik wel beschikbaar en kan er wel nuttige toepassingen voor bedenken. Zo’n fantasie drukt natuurlijk een behoefte uit.

    “Dein wunsch ist mir befehl”

    Zal dalijk wel een projectje inrichten op projects.yaronproducties.nl. Is een rails applicatie die ik al jaren gebruik en zelf host. Heeft functionaliteit die vergelijkbaar is met Sharepoint (of Alfresco), maar dan toegespitst op wat ik daarmee wil. Berichtjes met threading en mail functionaliteit, tijdlijnen gekoppeld aan delivery lijsten, mogelijkheid voor bestandsupload, eigenlijk alles wat je nodig hebt om een team dat geografisch en qua tijdzones los van elkaar werkt aan te kunnen sturen en samen te laten werken.

    Over hacken maak ik me niet zo’n zorgen, zit redelijk goed dichtgetimmerd en heb natuurlijk het een en ander aan “track & trace” draaien op de achtergrond.

    Overigens heb ik ook nog een (in Rails gebouwd) CRM systeem draaien -fat free crm-, als iemand daar een toepassing voor kan bedenken kan ik daar ook wel een team en een campagne inrichten.

   • Hmm, Ik had liever een paybutton voor de trollen gehad.
    Betalen voor podium.
    *agendapunt neerlegt*

   • @ Swap,
    Persoonlijk heb ik geen behoefte aan een vorm extranet oid.
    Als ik iets te melden heb, dan doe ik het via de bekende manier.
    Zou het op prijs stellen dat mijn mailadres niet doorgegeven wordt aan derden.

   • @all hierboven,
    Oki, oki. Point taken!

    Gedeeltelijk trek ik me het commentaar van @zivac zeker aan. Een WTF, wat komt die nieuweling bijdehand doen kan ik me ook wel voorstellen. De aanvullingen van Swap en Jeroen kan ik me volledig in vinden. Wat ik sowieso waardeer is de directe feedback, in plaats van de inslikkers of steken onder water die je zo vaak ziet. Dus dank daarvoor!

    Tuurlijk is het een beetje flauw. Doorzichtig. Dik erbovenop. Overrated zo je wil. Nou ja goed, het was een leuk (origineel?) probeersel voor een paar weken, maar raakt sleets. Als je je op zo’n manier profileert kun je van tevoren ook bedenken dat het vroeg of laat tot reacties leidt. Ook irritatie. Weten we dat nu ook weer. Experiment geëvalueerd. Tijd voor wat nieuws.

    Overigens was het niet primair mijn doel om allerlei para bij de overkant te doen veroorzaken. Het was een manier om, op andere wijze dan via een post, toch bepaalde zaken in te brengen, aan te stippen en door te laten schemeren. Uiting te geven aan zaken die wel degelijk OT zijn. Wat dat betreft was het concept z’n houdbaarheid nog niet voorbij. Dat er mensen gehapt hebben is (voor mij) een bijkomstigheid.
    Daarnaast ben ik creatieveling en houd ervan te spelen en experimenteren.

    Al deze case leidt tot een extranet dat een functie en meerwaarde heeft, zeker met oog op (nabije) toekomstige ontwikkelingen, dan is het ‘getrol’ toch ergens goed voor geweest.
    Ik ben in elk geval blij dat er, in elk geval enkelen, minimaal één keer hartelijk om hebben moeten lachen.

    Zo, kan ik nu vakansieweekend gaan vieren.

    *zware dag met de nodige feedback achter de rug heeft*

   • Sterker… it’s completely working.
    Ik schreef je o.a. terug: Dit hadden we twee weken geleden toch niet kunnen vermoeden.

 21. Gek genoeg, meer dan ook nog..
  Dingen zelf doen en dan denken(roepen) dat een ander het doet, het voor zichzelf verborgene heel luidruchtig externaliseren.
  Of de aanval is de beste verdediging ?
  Het lijkt ook verstoppertje spelen van een peuter die meent dat hij niet gezien wordt omdat hij niet ziet.

  Maar, jeroen pas op jezelf , dit soort monsters komen steeds met nieuwe koppen terug,
  en de ervaring is dat dat soort (gemedicaliseerde en bewapende) tijdbommen met politie/instellings-medeweten toch schijnen te moeten blijven rondlopen.(in mijn ervaring Crowley-
  gerelateerd maar dat is mijn ervaring x( )

Reacties zijn gesloten.