39 thoughts on “Gefeliciteerd Xaar!!!!

 1. holy fuck!! Dat is wel heftig. Ik ben op dit moment super aan het genieten van de documentaire over Bob Marley op de MSM nederland3 (VPRO).

  Morgen komen zelfs nog wat mensen langs! (we zitten nog wel in een geheime missie, maar ik krijg even vrijaf om even te borrelen :)). En het wordt ook nog heel warm!

  Thanx voor de felicitatie! 🙂

 2. Geweldige groepsfoto!
  *Traantje wegpinkt*
  Dat was nog uit de vorige millennium.
  Vroeger was alles beter.
  *Kijkt terug, naar onze jonge jaren foto toe Saar 20 werd*

   • Goeiemorgen… lekker geslapen 😉
    Ook een nieuwe ava kado gekregen zie ik…

    En een gratis tropische zondag voor de boeg… :hot: Geniet ervan, fijne dag als ik je niet meer spreek…

 3. wacht…
  Is xara dezelfde als Xara? Dus de nieuwe, groenblauwe ava dezelfde user als de roze. Hopelijk worden we niet geinfiltreerd… gelukkig heeft Xara de nodige webskills…
  *schenkt nog een samenzwerend kopje koffie in*

  • Sander, als Xara reageert onder de andere xara dan zit er in het bericht een “boodschap” verborgen die alléén bestemd is voor de persoon wiens naam zij noemt.

   • Aaahh, dààr ging dat dus over, had ’t kunnen weten. Chill dat je ook DM’s kunt sturen hiero.

 4. Mijn god ik zit hier op vakantie opgescheept met mijn dikke vette tante uit Spijkenisse. Dat mens is verschrikkelik. Ik ben depresief schiet mij maar af.. Ik zal blij zijn als ze dood neer pleurt. Ja verders nog gefeliciteerd Xara.

 5. thanx Disputax en nieuwsbreker!

  p.s. nieuwsbreker: denk je wel even aan je bloeddruk? *biedt glas rode wijn aan, schijnt goed te helpen* 🙂

 6. Wat is het trouwens heerlijk rustig hier en in de belendende plotterpanelen! Zou de aanhoudende hitte tevens een stilte voor de spreekwoordelijke storm inhouden? Op de ervaring afgaand zal dit niet de eerste keer zijn, en daarnaast kan het gebruik van bepaalde geneesmiddelen, alcohol of drugs het risico vergroten bij aanhoudend warm weer.

  Over bepaalde geneesmiddelen, alcohol of drugs gesproken, voordat we strakjes wederom ’t strand opzoeken, even tijd maken voor een passende herdenking. Amy Wijnkelder (1983-2011), je laatste onderhoudende fluitconcert was m’n ticket meer dan waard!
  Eeuuhm, tijd voor muziek dan maar (video ook alleen voor 18+)?

  *Swapwisselaar op shuffle zetten doet*

 7. Blijft lachen met die Martijn. Nu denkt hij weer dat hij Martin Luther King is!

  “Je bent dan misschien 38, zoals ik nu ben. En op een dag krijg je de enorme kans om op te staan voor een geweldig principe, een zeer belangrijk onderwerp of een essentiële zaak.”

  Zoals de Annunaki, de chantage van de moeders van dode jongetjes, posten voor het RIVM en willekeurige werknemers lastigvallen, briefjes van namaak jeugdzorg medewerkers hoaxen, of een grefo bovenmeester in zijn hol kruipen.

  “En je weigert om er iets mee te doen omdat je bang bent. Je weigert, omdat je langer wilt leven… Je bent bang dat je je baan verliest of dat je de kritiek van anderen over je heen krijgt of dat je minder aardig wordt gevonden, of je bent bang dat iemand je zal neersteken, doodschieten, of een bom naar je huis gooien; dus je weigert op te staan.”

  Hoe kan Martijn nou bang zijn om zijn baan te verliezen, terwijl hij werkloos is? Wel zorgwekkend dat hij zijn domme gereutel op deze manier identificeert. Hij vindt zichzelf heldhaftig omdat hij voor de “waarheid” staat ofzo, maar die waarheid dient hij met leugens.

  “Dan wordt je misschien wel 90, maar je bent dan even dood als je al was toen je op je 38e was door te blijven zitten. En als je stopt met ademhalen dan is dat de verlate bekendmaking van de eerdere geestelijke dood.”

  Als hij niet liegt en bedriegt voelt hij zich “geestelijk dood”?

  Huh?

  • Leugen 1?
   Volgens mij is Martijn geboren op 9 januari 1972 of is de tijd voor hem even stil blijven staan?

   • ja, hij is idd ook 41 geworden dit jaar. Maar my god… eerst zich identificeren met Kennedy, nu met Martin Luther King. Wordt ook tijd voor PAAZ opname voor hem.. Micha kan zichzelf nog redelijk reguleren, Martijn drijft nu door. Zal ook wel wat door de hitte komen.

   • Het is een citaat van Martin Luther King.
    Maar dat ‘identificeren’ komt wel in de richting van Dankbaar..
    Veel in hun werkwijze komt overeen, valt mij op.

   • Soowhey, Martijn is productief vandaag zeg. Als je zijn stats ziet, heeft hij voor ’t eerst in 4 weken weer 4 artikelen per dag uitgepoept!
    What’s on his mind today: MLK, verplicht vaccineren, ode aan de BOA en … pedofilie in 0031 explosed in the US. Mét extraorigineel filmpske, waarbij M/V zelf niet in beeld komt maar hij wel met 30+ door een park en op de Coolsingel achter BOA’s aanstiefelt in plaats van lekker met D naar strand of hockeyclub te gaan. Ach, kwestie van priorities he, quality time genoeg. ‘t Bekijken niet waard, maar beoordeel vooral zelf.

    Rectificatie
    Oh nee, wacht. Beelden zijn gejat overgenomen zonder bronvermelding. De gebruikte beats zijn dan weer wel vermeld; ze dienen geen commercieel belang. Explosed=Exposed. Gekkenhuis!

   • Ik denk wel dat er een ‘complotterafdeling’ mag komen..
    Compleet met knoflooktherapie, ‘mind controle’.
    Elk mens in zijn eigen universum,
    Leer en accepteer..
    Wellicht dat we daar onze inkomsten op richten moeten.
    Leer omgaan mer uw ex lijkt me Jeroens afdeling..
    Maar goed..
    Brainstorm en brainfart hoort ook bij de knoflook..

    *Of ik heb zonnesteek, of ben briljant*

  • thanx Kate Lans :).

   @Sander: Amy was volgens mij pas op de 23ste overleden in 2011. Het Breivik verhaal was wel op de 22ste twee jaar geleden. Weet ik nog wel goed. Roerige tijden toen.

   • Hey die Xaar, je bent scherp 😆
    Werd er van ’t weekend al aan herinnerd omdat ik een die hard fan tegenkwam, die er toevallig ook bij was in Belgrado (al wisten we ’t niet vantevoren). Ik ben trouwens een heimelijke fan van Amy. ’t Stomme is ook dat ik bewust de datum nog ff checkte vanmorgen. Leef kennelijk een dagje vooruit 😉 😳

    Ja, Utøya‎ dan. Was me ook niet ontgaan, maar vond ik minder geschikt om aan te halen. Je weet maar nooit wat je aanzwengelt bij bepaalde personen he. Bij Utøya‎ herinner ik me vooral één foto van een groepje zestienjarigen met witte roos, ten tijde van de herdenking. Straight into soul! Een soort symbool van hartverscheurende ontreddering dat me toen erg raakte en ook nooit losgelaten heeft. Met die Breivik ligt het Anders. Persoonlijk doet hij me niets, maar als je kijkt wat hij met z’n trip teweeggebracht heeft… Voor velen is er een before&after. Ineens was er het besef dat het overal kan gebeuren en iedereen een ‘lone wolf’ kan zijn. Dit is imo ook doorgeslagen in een soort ‘collectieve angstpsychose’. Overheden zijn overmatig op hun hoede. Onschuldigen worden scheef aangekeken en overgecontroleerd; er wordt getapt bij het leven. Prepressie. Begrijpelijk, maar de pest is: 100% voorkomen is een utopie. En je moet wat; het is nooit goed (lijkt jeugdzorg wel ;)). Ik probeer het rationeel te blijven bekijken, maar als ik wel eens sommige mensen hoor…
    Goed, ik sla door. Het was warm vandaag, en morgen nog een x Amy.

   • @Sander: ja morgen Amy..Vind het nog steeds heel triest.

    Wat betreft Breivik: ik vraag nu zelfs collega’s om zich te identificeren als ze met mij mij willen spreken. Is niet cool.. totaal niet!

Reacties zijn gesloten.