55 thoughts on “103,907

 1. Haha, wilden jullie een paar maandjes geleden ook niet al tijdelijk stoppen? Nu is ’t ook qua weer de tijd voor zomerslaapjes. Maar ik ben uiteraard ook voor doodrgaan, omdat er naast de lulz er zich ook doorlopend kwesties blijven aandienen. Als we elkaar nou met z’n allen goed blijven aflossen, teamtaken verdelen, verdiepings- en verbredingsaccenten aanbrengen en nieuwe cases en sporen blijven aandragen, dan wordt het eenjarig bestaan in december 2013 absoluut gehaald.

   • Zal bekennen dat ik daar nu juist voor gevallen ben. Een forse vleug zelfspot en de nodige kanttekeningen, zelfrelativerende opmerkingen en bescheiden polletjes. Juist daarom zijn jullie echt, en zij nep. En dan kennen we elkaar nog niet eens een week.

    * vanmiddag op strand zit, laptop maar thuis laat *
    * iedereen een tropisch weekend wensen doet 🙂 😉 🙂 *

  • ‘Nu weet ik dus alles hufter en als jij NEIT stopt met je getrol geef ik alle informatie aan Martin en gaat hij het zeker weten publiceren!!!!’

   *BREAKING*
   Swap zit in de tijd van zijn baas zijn site bij te houden?
   Of .. Swap is speciaal ingezet om de Anasszaak te debunken?
   Of…Elke fietser, voetganger, en auto in de straat is van het Swapteam?
   De computer en telefoon wordt afgeluisterd?
   Gooi alles weg of lever in?
   Lachen!

 2. Soow, weer terug van een warm middagje zomer. Zie dat het er hier ook aardig warm aan toe is gegaan. ’s ff bijlezen, in 2 draadjes.

 3. In de tussentijd worden op Olympizion de occulte gevaren van met Lego spelen in kaart gebracht. Veel mensen onderschatten dat, maar voor je het weet sta je onder zwaar satanische invloed. Neem nou Lego Brain Attack:

  Als eerste wil ik opmerken dat op de website van Lego (die blokjes waar onze kinderen mee spelen), bijna precies dezelfde absurde disturbed afbeelding staat als op de achterkant van het game tijdschrift. Het is een reclame van Playstation 4. Terwijl het ogenschijnlijk niets met elkaar te maken heeft, komt het van dezelfde makers/ontwerpers en mensen die erachter zitten. En zo niet dan hebben ze ‘toevallig’ allemaal dezelfde gestoorde mindset.
  Zie ook de tekst staan bij dat plaatje van Lego: BRAIN ATTACK.

  Met name rode en zwarte legoblokjes moeten vermeden worden.

  • Yeah right.
   Heeft duidelijk niets met komkommertijd te maken. Maar nu kan ik je voelen. Daarom zijn al die kinderen onhandelbaar en hebben ze ADHD. Geen wonder dat sommige papa’s nog met lego spelen. Gewoon bezeten, dat zijn ze.
   *gAAAAAp* 😈

  • Bert en Ernie kunnen niet, Teddyberen mogen niet, Disney is fout..
   Lego een slechte invloed..
   Speelgoed in de ban?
   Of voor 18 plus?

   • Om over onze Grote meneer Kaktus nog maar te zwijgen (lange zit). Omdat we er subliminaal mee zijn opgegroeid, hebben wij -de dertigers…- nu per definitie collectief jeugdtrauma’s. Je ziet waartoe deze kunnen leiden.

   • @Sander: ik ben vorig jaar een 40’er geworden. Maar snap je wel.. al ben ik niet met de Ninja Turltles opgegroeid (had een paar exen die dat wel hebben meegemaakt -> mijn meeste exen waren jonger dan ik, niet allemaal).

    Morgen weer een jaartje erbij.. shoot! Maar ik voel me nog wel jong 🙂

   • @Xaar,
    Jahaaaaaaaa, de meeste zich jongvoelende vrouwen schijnen jonger te worden geschat (lekker even geen bron :evil:)… en daarnaast ben ik de laatste tijd iets te vaak op m’n bek gegaan als ik er weer eens 3 jaartjes boven zat… 😡
    Nouja, voor Kaktus of TMNT kun je natuurlijk ook Roobarb & Custard en Als je begrijpt wat ik bedoel lezen. Of vervangen door Cagney and Lacey en Spijkerhoek. Of Lionel Richie, Nana Mouskouri, Falco of Glenn Medeiros Tracy Chapman. Eeuhh… vind je nu al leuk. Eventuele sorry daarvoor.

    *persoonlijk kaartje in intern collegaatjespostvak plempt*

  • Goed dat je er een link bij hebt gezet
   Ik begreep al helemaal niet waar je het over had.
   Het gaat helemaal niet om lego blokjes, maar om games!
   En in 1 zin in het hele artikel staat iets over lego.
   En ik weet niet welke bril je vandaag op had,
   maar er staat niks over rode en zwarte blokjes en het mijden er van.
   Interessant artikel trouwens. vind ik.

  • @Xara
   Hahahaharoflol, de reacties schieten werkelijk alle kanten uit, maar je kunt de pubermeiden niet verwijten dat ze hun huiswerk niet doen. Thumbs up voor het aanvullend, corrigerend en zelfreinigend vermogen. Zelfs de Swapinterventies misten hun doel niet. Is dit trouwens geen leuke voor in onze knipselkrant?

   PS: zag dat het referentieoverzicht ook wel aan een update toe is. Of wordt daar ook nog een vacature voor uitgeschreven? Groei rechtvaardigt aanstellingsruimte, tooch?

   • ja, wel leuk om te lezen :). Referentieoverzicht ben ik nog druk mee bezig. Deze week weer even contact gezocht met onze collega’s 🙂

  • @teigertje
   Zou Doornmans ook predisponerende affiniteit met basende stinkcrack hebben? Vast wel, in de ogen van de in ijl tempo paranoïder wordende staat, met zijn externaliserende vazallen. Hoewel ik nog weinig inzicht heb in hoeden en randen, maar dat komt mede omdat ik Mirratalk, in combinatie met de doornzichtige betrekkingswaanzoekpogingen der JvD’s dezer dagen, niet lang te verdragen weet.
   Dusmaarja, wie ben ik als klepelzoeker om hierover te oordelen?

   *nu al uitziet naar een bewustzijnsverruiverdovend webradio-interview met Doorn en Roosje in Augustus*

  • Ja lekker met miss van Puffelen, know nothing en de rest lekker loungen en bijkletsen.
   Ik zie al uit naar de volgende voorstelling met nieuwe onthullingen!

 4. Doorntje is gewoon niet goed bij zijn hoofd. Moet hier snel oprotten, is zelfs al meteen in de eerste sollicitatie ronde al afgevallen.

  • Heb te weinig van deze nieuwe gast ( Jan Doorn) gelezen om een oordeel te kunnen vellen. Don werd ruime tijd getolereerd door iedereen daarom ben ik voor een 2e kans.

  • Thanx!! En ik kreeg een prachtig cadeau (net na twaalven): een mooie documentaire over Bob Marley op ned. 3 (vpro) -> HELEMAAL HAPPY IS!

   Thanx AIVD en MSM 🙂

 5. Over komkommers gesproken, stuitte ik toch op een welgeteld 1275 woorden tellend burgerjournalistiek verslag van wat je werk met je kan doen. Waar je de kwalitatief hoogwaardige berovingen, onrechtmatige mishandelingen, gijzelingen, potentiële herniapatiënten, psychiatrische complexen en andere traumata, beschadigde tunnels en service&veiligheid in een paraboolvlucht door de voorruit vliegen.

  (…) Doken we angstig onder ons bureau, omdat we weer spontaan last kregen van PTSS (…) Kreeg ik inmiddels het gevoel kreeg ter plekke beroofd te worden. (…) Omdat ik al aan voelde komen dat ik weer eens onterecht als een soort halve crimineel of ontzettende debiel zou gaan worden aangesproken (…) die mij aan het totaal onrechtmatig aan het gijzelen en mishandelen waren. (…)

  De agressie die zonder echte reden tegen mij gebruikt werd was eigenlijk genoeg reden om al deze mensen een voor een voor eeuwig nog arbeidsongeschikter te maken!
  Het is zo laag en walgelijk dat ik de woede terwijl ik dit schrijf alweer naar boven voel komen. (…)

  Tja wat nu te doen? claims, procedures of aanslagen?
  Helaas heb ik het in de praktijk voor al die zaken te druk.

  (…) breek in gedachten alsnog hun knieën.
  Ik heb de DSM er nog even op nageslagen,maar het lijkt er op dat mijn boosheid niet het gevolg is van een of ander gek ziektebeeld of waanideeën. (…) maar het liefst zouden we haar met een vlakke hand in haar gezicht slaan tot ze een keer wakker wordt! (…)

  Als je het optelt loopt het lekker op een beschadigde camera, mishandeling/trauma en gemiste inkomsten omdat wij die dag niet meer hebben kunnen filmen. (…)
  (…) maar ik heb niet heel de dag de tijd om allerlei bezwaarschriften in te dienen bij instanties die je toch alleen maar naaien, vertragen bedreigen en bedriegen.

  Tsja, ’t is om boo woedend van te worden!

  Maarreuuh… wordt het nu niet eens tijd voor een professioneler werk-/taakverdeling? Kan Herma Ouwehand die instanties niet voor je aanschrijven en te woord staan, die criminelen met haar charmante glimlach van je afhouden, zodat jij je kunt concentreren op je geweldloze camjotaken? Je filmpjes en verslagen zijn best onderhoudend op z’n tijd, een enkele keer geniaal, maar dit is wel erg veel van het goede. Man, wat laat je je kennen! Waar zijn je humor en relativeringsvermogen gebleven?

  Doe dat irritante, plagende, zuigstemmetje eens uitmonteren voordat je de Work Area met passender Sequence Settings exporteert. Probeer eens een (ander) interviewscript uit. Doe ’s een spellings-, schrijf- en stijlcursus, waarin je leert om eigenlijk genoeg reden om al deze mensen een voor een voor eeuwig nog arbeidsongeschikter te maken! wat te specificeren. Vertel je publiek eens waar de DSM op Blogger staat. En of de geengeweldsmissie niet aan enige herziening toe is (bronlinks hierboven). Misschien eens wat minder wiri en wat meer beroepseer. Verder wil ik me aansluiten bij de feedbekkende adviezen die Jeroen je her en der al heeft gegeven.

  Een welverdiende vakantie op z’n tijd –of anderszins de nodige afstand nemen– kan helpen je werk als werk te blijven zien, en vervelende incidenten niet al te persoonlijk op te vatten. Mocht dit onverhoopt niet lukken, dan is het misschien een idee om eens na te gaan of je wel op deze weg door moet willen gaan. Iets met aard, krachtenveld, inherent, werk.

  *stiekem hoopt dat hij uitrust, z’n balans vindt, zich verbreedt, professionaliseert en door blijft gaan*

Reacties zijn gesloten.