Schone lei!

Zo, laten we eens beginnen met een schone lei!

schonelei1

Er gebeurt weer veel in complottersland maar eigenlijk ook weer net niets..

Schone_Lei2

Demmink kwam ook weer in het nieuws, dit keer door De Roestige Spijker. Kat nam het meteen als zijn winst aan.. uhmm… Oke dan? Meteen maar even echte onderzoeksjournalisten lastig vallen? Genoeg stof dus weer om over te discussiëren.

schonelei3

458 thoughts on “Schone lei!

 1. @Xaar moet dat zijn ipv Swap. Ondanks dat ik Swap zeer lief heb, *geeft nog maar een kus*, ben ik toch echt Xaar.

  Heb je dit filmpje gezien van Kat: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=j25o-UUmPo8? Van den Heuvel wilde wel met hem spreken, Kat was daar volgens mij verbaasd over (want immers MSM en niemand wil meer met hem spreken)… daarna hoor je van den Heuvel terugkrabbelen. Kat heeft hier een kans laten lopen.

  Destructief gedrag, jammer.

 2. @Xara Maar die van den Heuvel is geen journalist maar een hoernalist. Ik ga er maar vanuit dat je je vertikt hebt.

 3. @don: ben ik niet helemaal met je eens. Onderwijl de echte hoernalisten (die niet eens DIE naam mogen dragen wegens geen journalist te zijn, zoals Kat, Vrijland, Vergeer etc) zich in een vicieuze cirkel aan het manoeuvreren waren met rare theorieën, heeft van de Heuvel toch heel wat ontvoerde kinderen bij de bevoegde vaders terug gebracht.

  Ik geloof in resultaat 🙂

  • Xaar je hoeft het ook niet met me eens te zijn. Ieder zijn eigen mening. Maar deze man heeft gewoon zijn ziel verkocht. Dat gaat verder dan je lichaam verkopen imo.

 4. Hebben jullie het nieuwste vodje van Vrijland al gelezen over vaccinaties!
  Had hier in het vorige topic al een link geplaatst over autisme -vaccins.
  Het is werkelijk zo’ n desinfo, niet normaal.

  • Ach, als hij dat op z’n blog wil zetten… hij berokkent er verder niemand schade mee. Niet dat mensen nu meer of minder gaan vaccineren dankzij de goede adviezen van Martijn.

   • Oh ja? Er zijn gewoon echt mensen die de troep geloven en hun kinderen zonder enige wetenschappelijke onderbouwing bloot gaan stellen aan ziektes die ze dus niet hoeven te hebben. Ik vind dat wel ernstig. Ik vind dat onnodig. Ik vind dat kindermishandeling. Ik vind dat dit soort praktijken best strafbaar gesteld mogen worden. Je moet niet leugens in mensen hun oren praten. Niet iedereen gaat onderzoeken of het waar is, sommigen nemen het klakkeloos aan omdat ze bang zijn bijvoorbeeld, dingen niet snappen, er geen verstand van hebben, of gewoon omdat ze vatbaar zijn voor demagogie.

   • Meh, ik weet niet hoe groot zijn bereik is. Ik heb al wat sites geraadpleegd maar de Boudine stats pakken toch dik 20k aan unieke bezoekers per maand. Ter vergelijking: hier komen zo’n tussen de 60 en de 100 unieke bezoekers per dag, er van uitgaande dat dit altijd dezelfde personen zijn heeft BouBlogje toch echt een enorm publiek. Da’s gek want ik dacht dat er niet veel meer mensen op de rare zwamfestijnen van een M/V of een KLOL zouden afkomen dan dat een ‘anti-complotters site’ zou doen… Kennelijk zat ik dik verkeerd en heeft Martijn toch minstens zo’n 20,000 unieke bezoekers. Ofwel 20,000 mensen die hun kinderen niet willen inenten en waarschijnlijk zijn dat niet allemaal reli-gekkies.

   • Zorgwekkend getal. Waar heb je die van Boublog vandaan? Ik had zelf gekeken en kwam een stuk lager uit. Bij Martijn nog veel lager. Zijn relevantie wordt een beetje opgeblazen door Micha en Myra, maar volgens mij gaat het nergens over. Ik was er benieuwd naar hoeveel hits en ad revenue ik zou krijgen als ik de hits van alle complotblogjes bij elkaar zou afvangen.

   • Precies, dat is ergens best zorgwekkend. Maar goed als je af en toe met tegenzin de reaguursels op bijvoorbeeld een Powned of een Geenstijl doorleest zie je al snel dat het fenomeen ontevreden paranoïde burgertje niet beperkt is tot het zooitje gekken wat meestal totaal offtopic loopt te blaten op KLOL bijvoorbeeld. Het is eigenlijk best groot dat zooitje ontevreden internethelden. En met de crisis zal dat nog HEEL groot worden *mark my words*

  • En natuurlijk mag informatie delen op de site van Martijn niet … Probeer maar eens dat linkje over de relatie tussen vaccins en autisme te plaatsen, komt.er.niet.doorheen.zeg.ik.je.

  • Prettige vaccinatieronde zou ik zo zeggen.

   Mijn zus, 59 jaar, in 2011 overleden aan een zeldzame vorm van kanker, die waarschijnlijk via een BEWUST besmet poliovaccin is verspreidt. Valt niet meer te bewijzen natuurlijk, maar het is wel vreemd dat er in zowel de familie van mijn moeders kant, noch die van mijn vaders kant, kanker voor komt. Mijn zwager, 55 jaar, is getroffen door non-Hodgkin, waarvan in 2002 in The Lancet is bewezen, dat dit BEWUST via polio vaccins werd verspreidt. Vreemd hierbij is, dat er ook in deze wederzijdse families geen kanker voor komt. Hieronder heb je de link en verklaar Micha Kat en Martin Vrijland maar voor complotgekkies. Volgens The Lancet hebben zij gelijk, maar jullie weten het beter. Het is wel lachen met jullie, achterstand in algemene ontwikkeling, maar wel hoog van de toren blazen! Waarschijnlijk zijn jullie allemaal geïnfecteerd met het SV40 apenvirus, wat natuurlijk wel het één en ander verklaart! 🙂

   http://www.thelibertybeacon.com/2013/02/24/60-lab-studies-now-confirm-cancer-link-to-a-vaccine-you-probably-had-as-a-child/

   • Ik ben inderdaad dol op banaan. Sinds 24 kitchen heb ik heel veel recepten erbij.
    Bedankt voor je nuttige info, nu weet ik waar het vandaan komt.

   • Weet je wat, ik doe er nog een videootje bij van nog zo’n complotgekkie (Alex Jones), die toch niet zo gek is. Ja, HIV komt van primaten met behulp van Merck. Gewoon om te kijken hoe de uitwerking op mensen is. Wie denkt dat Josef Mengele allang dood is en er daarna geen andere mad scientist is opgestaan, die kan een verwijskaart gaan halen voor de Geestelijke Gezondheidszorg.

    http://www.prisonplanet.com/merck-scientist-admitted-presence-of-sv40-aids-and-cancer-viruses-in-vaccines.html

   • @teigertje

    Let je er wel op dat die banaan geen Monsanto banaan is, anders kon het met je apenleven weleens heel snel gebeurd zijn.

   • Man man man man wat een kolder. Dit was mijn lievelingetje

    Dit ook doorgelezen? Als je aandachtig leest zie je heel duidelijk iets wat ik graag een Andre Vergeertje wil gaan noemen. Namelijk een waarheid willen creëren door slechts te lezen wat je wilt lezen. En helaas zijn dat soort theorieën juist diegenen die toch zo enorm makkelijk te debunken zijn dat het eigenlijk een beetje zielig is. Heb jij alle artikelen doorgelezen? Uiteraard kan je alle artikelen overslaan die bevestigen wat er staat op de pagina die je aandroeg, maar als je de moeite zou nemen om e.e.a. aandachtig door te nemen zou je al snel doorhebben dat het allemaal kolder is.

    Maar goed, mijn gok is dat je niet eens de moeite neemt om e.e.a. aandachtig te lezen, je weet het toch allemaal veel beter dan die onnozelen hier, toch?

    Overigens snap ik dat je jouw twijfels hebt over het ‘officiële’ verhaal van 9/11, dat deel ik met je. Ik denk ook dat ze het wisten dat het kwam maar het zwaar onderschat hadden. Iets dachten over een bommetje of een Cesna maar geen passagiersvliegtuigen die een wolkenkrabber invlogen. Voor de rest zijn de complotters zot. De meest banale onmogelijke theorieën worden aangedragen.

   • @Theyknew Laat ze lekker hun prikjes halen hier. Ook voor hun kinderen. Domheid moet bestraft worden zei mijn vader altijd. They could know it by now. 😉

   • @swapichou

    Linkjes van overheidsorganen en gecontroleerde media lees ik niet. Probeer The Lancet eens?

    hatsjoe, gezondheid!

   • Don leg mij nu eens uit hoe het komt dat er meestal in de bible belt een uitbraak is?
    Weet je iets van de invloed van muterende virussen en wat een mazelenvaccin is?
    Ben gewoon nieuwsgierig naar je antwoord.

   • @Theyknew

    Deze? waarin ze dit vermelden en dit? Of deze natuurlijk…

    Allemaal van ‘The Lancet’ begrijp je niet wat er staat of heb je het gewoon niet gelezen? Ik zal voor je quoten:

    A combination of public mistrust in vaccinations, poor vaccine supply, and corruption in the health system has left Ukraine with worryingly low rates of immunisation. Ed Holt reports.
    Fear and mistrust among Ukrainians towards vaccinations must change if the country is to avoid outbreaks of polio and other potentially lethal diseases, international health officials have warned.
    The country has seen a surge of recorded cases of measles, rubella, and mumps in recent years—measles cases were up from less than 100 in 2010 to more than 12 700 last year—as vaccination coverage fell to a 20-year low.
    WHO and UNICEF have also recently said that an outbreak of polio is a real danger. The disease is rarely seen in Europe today but Ukraine is particularly vulnerable to an outbreak, experts say, with only 74% of the population immunised against it. This compares to average coverage in Europe and the USA of more than 90%. The chances of an outbreak are so great that Ukraine last month hosted a WHO-led polio simulation exercise.
    Concerns are rooted in low coverage for vaccinations, brought about because of not only supply problems but also the fact that a large minority of parents refuse to have their children vaccinated. “Public trust in vaccinations has been eroded in recent years and this has to be changed. People’s confidence in vaccinations has to be won back”, Dorit Nitzan, head of WHO’s Ukrainian branch, tells The Lancet.
    A survey by UNICEF last year showed that as many as a third of Ukrainian parents are against vaccinations. Only around 50% of children in the Ukraine are fully immunised against polio, measles, rubella, and other diseases.

    Zeg maar of ik het voor je moet vertalen of niet?

   • @ Theyknew

    Geef het gewoon toe Joop, je bent gewoon een schaap, Sheeple zeg maar, je volgt websites op de voet die je gewoon KEI en keihard voorliegen, en daarnaast doe je ook nog niet de moeite om eventjes de artikelen te lezen.

    Ik zeg word toch eens wakker, ga eens lezen voordat je wat overblaat van een zooitje totaal idioten.

    Some know, some don’t you don’t know. You think you know, but you don’t… Net toch vrij goed onderbouwd dacht ik zo… Of heb je het weer niet gelezen?

   • @Teigertje Heb jij bewijzen dat er in de bible belt een uitbraak is? Wie heeft jou dat verteld? Wat ik van mazelen weet is dat ik het ooit gehad heb en dat het in de westerse wereld niet meer beschouwd kan worden als een dodelijke ziekte door de natuurlijke weerstand die wij hier hebben gekregen door goede voeding e.d. Toen ik nog op de lagere school zat (basisschool tegenwoordig) kreeg bijna iedereen vroeg of laat de mazelen en ik heb nooit gehoord van een sterfgeval agv de mazelen..

   • @Don, ik stelde je een vraag, je geeft een vraag terug maar geen antwoord, dan wat je gezien hebt op de lagere school. Heb ik iets gemist op het HBO?

   • @jeroen ik citeer mevr. Schippers, u welbekend naar ik aanneem.
    “Een dubbelblind onderzoek met als uitkomstmaten ernstige complicaties en sterfte is tot nu toe nergens ter wereld haalbaar gebleken. Dit vanwege de benodigde zeer grote aantallen proefpersonen, complexe logistiek en hoge kosten.”

   • Foei, swapichou! Wikipedia vergelijken met The Lancet? Ik begrijp dat je boos bent, maar jezelf overtuigen dat het verhaal toch anders ligt, kan toch ook op een andere manier? Gewoon toegeven dat je ernaast zit? The Lancet is te vergelijken met Roel Coutinho, Ab Osterhaus en Ron Fouchier, alleen wat eerlijker. Heb jij iets tegen eerlijkheid?

   • @Teigertje Ik zal je vertellen dat ik een nichtje heb die amper kan lezen en schrijven. Zij heeft de hele familie verbaasd. Ze haalde haar HBO diploma!!! Het onderwijs is niet meer wat het geweest is.

   • Overigens nog even terugkomend op dat zogenaamde verband tussen vaccinatie en autisme. Uit de Lancet

    Wakefield’s article linking MMR vaccine and autism was fraudulent. Clear evidence of falsification of data should now close the door on this damaging vaccine scare….

    …In a series of articles starting this week, and seven years after first looking into the MMR scare, journalist Brian Deer now shows the extent of Wakefield’s fraud and how it was perpetrated (doi:10.1136/bmj.c5347). Drawing on interviews, documents, and data made public at the GMC hearings, Deer shows how Wakefield altered numerous facts about the patients’ medical histories in order to support his claim to have identified a new syndrome; how his institution, the Royal Free Hospital and Medical School in London, supported him as he sought to exploit the ensuing MMR scare for financial gain; and how key players failed to investigate thoroughly in the public interest when Deer first raised his concerns.

    Er is dus geen enkel verband tussen vaccinatie en autisme.

   • Niet gelezen he Joop, niet eventjes op de linkjes / artikeltjes geklikt die medische rapporten geven die staan op The Lancet? Ook zeker niet de moeite genomen om te lezen natuurlijk. Ik geef het toe, het is vrij technisch maar zeker het gedeelte wat ik quote moet toch te begrijpen zijn.

    Overigens weet je ook niets bijvoorbeeld gok ik hoe tegenwoordig medicijnen en vaccinaties uitvoerig worden getest alvorens ze op de ‘markt’ komen. Hier snap / weet je ook niets van gok ik ik geef toe het is enorm veel leesvoer maar dan, mocht het je werkelijk interesseren snap je wat meer over het e.e.a.

   • @jeroen Ik heb het niet over autisme en het mmr vaccin gehad. Theyknew ook niet voor zover ik alles heb kunnen volgen.

   • @ Don,

    Waar hebben jullie het wel over dan? Het ging toch om hoe slecht vaccinaties waren. Toon ik aan dat in de Ukraine er door massa-hysterie wat nergens op gebaseerd is er ik weet niet hoeveel kinderen ernstig ziek worden en sterven. Toont Jeroen netjes aan dat het een leugen is. Wat wil je nog meer qua discussie voeren dan? Het komt immers uit een gezaghebbend journaal wat nota bene door Theyknew zelf is aangedragen. Echter had hij het betreffende artikel niet of half gelezen, maar dat komt helaas wel vaker voor.

   • Volgens mij, (maar ja ik lees niet zo goed net als het nichtje van Don) hadden we het ergens over Martin Vrijland/relatie autisme-vaccin.
    Bij voorbaat mijn excuses als het allemaal niet in rimpelloos Nederlands is.

   • @Swap Theyknew had het over kanker meen ik en niet over autisme. Komt die jeroen aanzetten met een onderzoek naar het verband tussen autisme en vaccinatie’s. Waar ik woon zeggen ze dan dat het als een lul op een drumstel slaat.

   • @swapichou

    Overigens heb ik geen enkele twijfel over 9/11. Dat was een 100% ‘Inside Job’, een soort ‘Blow Job’ van machtgeiligheid, die zijn tentakels heeft uitgespreid naar blogs als Barracuda en Swapichou. Welcome in The New World Order, where YOU not shall be forgotten.

   • Nou Joop?

    Zijn er mensen die best met je in discussie willen gaan. Ga je de discussie niet aan maar gewoon ongeïnformeerd blaten. Op zich niet erg natuurlijk maar dan komen er mensen met bronnen aanzetten (jouw bronnen nota bene) die je verhaaltje ontkrachten. Lees je het niet eens na? Doe je niet eens de moeite om een weerwoord te vinden. Probeer je niet eens jezelf te rade te gaan of je misschien misleid bent. Of er misschien een andere optie is? Of er überhaupt nog ruimte voor discussie is of we misschien maar een ander gesprek moeten beginnen. Doe je dat allemaal niet.

    En dan word ik een trol genoemd. Noemen mensen mij dom en onwetend. Nou ik lees het tenminste na, ik zoek tenminste naar antwoorden. Ik blaat zeker niet een of andere site na maar zoek uit of er waarheid in zit. En zo ja, ben ik de eerste die het royaal toegeeft.

    Nu jij weer Joop, nu jij weer.

   • @theyknew Jeroentje is een beetje stil nadat hij lik op stuk kreeg met zijn dubbel blind gezuig.

   • @Swap Sorry Swap maar ik vind theyknew geen trol. Hij schrijft hier best wel persoonlijke zaken over zijn zus. Ik vind het dan niet gepast hem zo weg te zetten als trol. Is mijn mening. Voor wat het waard is.

   • Don, Ik voeg je wat je precies met dat citaatje van schippers wilde zeggen en in reactie laat je dan het joetjoepje zien? Huh?

    Maar wat wil je er precies mee zeggen? Schippers gaf aan dat dubbelblind onderzoek in sommige gevallen lastig uitvoerbaar is? en dus?

   • @Jeroen Hoe vaak moet ik het je NOG vertellen dat ik hier reageer om mijn standpunten te verdedigen. ALLEEN MIJN standpunten. Dat autisme verhaal van jouw sloeg idd als een lul op een drumstel. Ik heb geen geluid gehoord van het drumstel dus denk ik dat je een kleintje hebt.

   • @Don, net gaf ik al aan dat er al gesproken is over relatie autisme-vaccin compleet met link al in de draad van gisteren. Maar dat is je blijkbaar compleet ontgaan.
    Wanneer er vragen worden gesteld geef je geen antwoord, dat is jammer want je hebt ook zeker goede verhalen die ik met interesse lees, in plaats daarvan probeer je Jeroen uit te lokken.

   • The Lancet… “Interpretation EV71 vaccine provides high efficacy, satisfactory safety, and sustained immunogenicity.”

    http://www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140-6736(13)61049-1/abstract

    Ik krijg soms het idee dat vaccinatieprogramma’s het idee van kwaadwillende, populatiereducerende overheden al te zeer in de weg zitten. Dat is weinig opportuun, denk ik, maar zulke overheden zouden er juist bij gebaat zijn ziekten als difterie, kinkhoest, de bof en de mazelen ongebreideld om zich te laten grijpen. Niet dat het bij vaccineren nu alleen gaat om mortaliteit, je kunt van sommige als “onschuldig” beschreven kinderziekten behoorlijke blijvende aandoeningen oplopen.

   • Het interesseert me eigenlijk niets dat Theyknew’s zus overleed. Is niet te controleren, maar ik kende haar ook niet. Theyknew zegt dat het dor de vaccinatie komt ofzo, maar hij kan he niet bewijzen, het is gewoon best wel dom gelul.

    Zou me niets verbazen als hij die dode zus uit zijn duim zoog.

   • @ Don,

    Nee ok lijkt me ook niet. Maar dan vind ik wel dat hij de moeite mag doen om e.e.a. eventjes door te lezen en te lezen dat hij verkeerd zit. Natuurlijk @Joop gecondoleerd met je zus. Maar kanker door een bewust besmet poliovaccin is natuurlijk onzin. Dat zit alleen tussen je oren omdat je die troep leest van complotgekkies. Kanker is een kutziekte, slopend en het kan iedereen overkomen. Roker niet roker, in de genen niet niet in de genen, etc. Kanker

   • @Disputax Van de vaccinatie’s kun je ook sommige als “onschuldig” beschreven kinderziekten en behoorlijke blijvende aandoeningen oplopen. De cijfers hieromtrent worden door het RIVM nogal gemanipuleerd. Business is business isn’t it.

   • @ Disputax,

    Ja maar als ze dat nu niet lezen? Of niet begrijpen want te moeilijke woorden… Wat dan?

    Het lijkt erop dat er drie soorten mensen zijn. Mensen die nadenken, mensen die denken dat ze kunnen nadenken en mensen die anderen laten nadenken. Sommige cocktails zijn erg gevaarlijk, anderen kunnen erg gevaarlijk zijn. En weer anderen kunnen tot grootheid leiden.

   • @swapichou

    Ik heb het gegeven van mijn zus en mijn zwager en de bevestiging van The Lancet en een farmaceutisch bedrijf als Merck. Meer heb ik niet nodig! Dat jij je een slag in de rondte zoekt om het tegendeel te beweren is jou probleem.

    En komt met ‘statistieken’.

   • @jeroen Ik heb jou nog nooit op enig fatsoen kunnen betrappen. Jouw kutopmerkingen richting theyknew verbazen mij dan ook niet meer. Dat gebrek aan empathie zal dus wel een beetje horen bij die new age satanisten. Ja toch OTO knulletje.

   • @ Theyknew

    Kom maar met de link naar dat artikel, en tussentijds lees dan ook eventjes de artikelen die ik heb gepost, of lees je alleen maar selectief?

   • @Theyknew

    Ik heb het gegeven van mijn zus en mijn zwager

    Hoe kan je zus je nou iets geven als ze dood is? Dat kan toch helemaal niet? Of channel je haar van gene zijde? Dat ze je ’s nachts bezoekt en je vertelt dat het door de vaccinatie kwam?

    Maar nee, die punten zijn niet genoeg. Je gaf het zelf al aan, je kan het niet bewijzen. Van dat stuk uit the Lancet begrijp je verder niets en van dat farmaceutische bedrijf ook niet.

    Dus eigenlijk gaat het over je zwager die dat denkt? Daarom denk jij nu ook dat het waar is?

   • @teigertje Ik heb je toch een antwoord gegeven op je vraag. Bovendien heb ik in dat antwoord zelf een vraag aan je gesteld waar ik nog geen antwoord op heb ontvangen. Sorry dat het wat langer duurt maar ik ben 1 van de 2 tegen de rest. Wel leuk overigens zolang het netjes blijft. Een grapje en wat humor kan ik best waarderen ook als het mij betreft.

   • @jeroen Goed zo man!!! Echt TOP. Nu laat je eindelijk je ware gezicht zien. Kom je ook nog ff terug op dat dubbel blind onderzoek please? Je hebt dus echt een klein pikkie waar je op getrapt bent.

   • “Don leg mij nu eens uit hoe het komt dat er meestal in de bible belt een uitbraak is?
    Weet je iets van de invloed van muterende virussen en wat een mazelenvaccin is?”

    Jij begint over een basisschool waar je op gezeten hebt en je las mijn eerste vraag niet goed: “meestal” schreef ik.

   • @Jeroentje Hoogeweij

    Dat ik jou voornaam verklein, dat houdt in hoe hoog ik jou inschat. Als jij de dood van mijn zus inschat als een HOAX zegt dat genoeg over je empathie. Jezelf inschatten als een reptiel is alleen gegeven aan de boven jou gestelden. Het gegeven blijft, dat jij misschien wel met hetzelfde apenvirus bent ingespoten als mijn zus.

   • @ Jeroen,

    Dus zeg dat dan. Zeg dan dat je het ongepast vind om ongefundeerd dingen te claimen over het lijk van je overleden zus en dat zonder enig bewijs aan te dragen. Maar je kan niet zeggen dat het niet waar is dat zijn zus dood is want daar heb je helemaal geen bewijs of aanleiding voor. Daarom ongepast, als je het als mening uit tot daar aan toe maar als stelling gaat een stap te ver voor mij.

    Nogmaals ik vind de discussie prima enzo maar graag beperken tot feiten of meningen.

   • @teigertje Jij vraagt “Weet je iets van de invloed van muterende virussen”.
    mijn vraag is dan; Invloed waarop?

   • Dat ik jou voornaam verklein, dat houdt in hoe hoog ik jou inschat.

    Zoiets zegt wel meer, Don. Vooral over jouw gevoelens van onzekerheid. Net als het eigenlijk meteen evident was dat Theyknew dat verhaal over zijn zus uit zijn dikke duim zat te zuigen.

   • Nopez… Nog niemand de moeite genomen om artikelen op The Lancet door te nemen. Tragisch. Ik had toch echt gehoopt dat iemand de moeite had genomen. Ik snap dat het moeilijke stof is. Maar toch… Ik had het gehoopt. 😦

   • @jeroentje Kom je nog ff terug op het antwoord van mevr. Schippers naar aanleiding van

   • @Don Ik geef een antwoord in de vorm van een vraag;
    Wat denk je wat er gebeurt als een virus zich anders gaat gedragen door mutatie?

   • @Swap dat verhaal waar je naar verwees is bijna identiek aan het verhaal waarvan ik je de link gaf in het vorig topic. Ik meen de site skepsis.

   • @teigertje Dat ligt aan de mutatie. Is het een mutatie betreffende resistentie verandert er niet veel aan de ziekte. Verandert het virus qua ziekte dan heb je een ander probleem. Zo hebben we waarschijnlijk HIV gekregen.

   • @jeroentje “Maar wat wil je er precies mee zeggen? Schippers gaf aan dat dubbelblind onderzoek in sommige gevallen lastig uitvoerbaar is? en dus?”

    Zij gaf aan dat er wereldwijd nog nimmer zo een onderzoek heeft plaats gehad. Geven we nu ineens toe dat we dom zijn en niet kunnen lezen?

   • @Swap daar had ik je in een reactie een link van gegeven om aan te tonen dat ik altijd beide kanten van een verhaal check. In dit geval ging het ook om vaccinatie’s.

   • Op zich kan ik niets met “waarschijnlijk via een bewust besmet poliovaccin”, inderdaad vanwege niet te bewijzen. Ik heb er nog eens een zoekslag aan gewaagd, want na het artikel van The Lancet heeft dat onderzoek diverse vervolgen gekregen. Die wijzen allerminst op een werkelijk causaal verband. In 2005 verscheen deze review:

    Does simian virus 40 cause non-Hodgkin lymphoma? A review of the laboratory and epidemiological evidence.

    Recently, several studies have reported the detection of DNA from simian virus 40 (SV40), a macaque polyomavirus, in tumor tissues obtained from non-Hodgkin lymphoma (NHL) patients. SV40 accidentally contaminated poliovirus vaccines administered to millions of individuals in 1955-1962. A link between SV40 and NHL is biologically plausible because SV40 causes hematological malignancies in laboratory rodents. However, detection of SV40 DNA in human NHL tumors has not been confirmed by other laboratories. Casting doubt on an association between SV40 and NHL, follow-up studies of recipients of SV40-contaminated poliovirus vaccines have not revealed these individuals to be at increased risk of NHL. Furthermore, 2 recent case-control studies of NHL documented only infrequent SV40 antibody reactivity among NHL cases, and the prevalence of SV40 antibodies was similar in cases and controls. This review summarizes recent laboratory and epidemiological studies bearing on the question of whether SV40 is a cause of NHL in humans. The strengths and weaknesses of these data are discussed, and a framework for considering the collected evidence is presented. Many of the considerations raised in this review apply to the evaluation of data regarding other cancers, such as mesothelioma, brain tumors, and various sarcomas, for which an etiologic link with SV40 also has been proposed.

    http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16203661

    Ik wil en ga niet afdingen op je persoonlijke ontboezemingen. Wel wil ik je een vriendelijk bedoelde raad geven; je komt de discussie op zo’n onvriendelijke manier binnen dat je op onvriendelijke tegenreacties wel wachten kon.

   • @DonQuijotte Geen medicijn zonder bijwerkingen, ook vaccins niet, daar heb je gelijk in. Het zal altijd een afweging blijven wat er erger is, het middel of de kwaal. Nu is inenten niet verplicht en hebben ouders de gelegenheid daar zelf een afweging over te maken. Daarnaast betaalt de overheid de vaccinatieprogramma’s en daarbij wegen de kosten zwaarder dan de lasten. Of het RIVM de cijfers daarvan manipuleert durf ik zo niet te zeggen, maar misschien kun jij dat hard maken?

    http://www.rijksbegroting.nl/2011/voorbereiding/begroting,kst148633_19.html

   • Ik neem aan dat jij dan ook dezelfde vaccinatie gehad hebt.
    Of viel jij onder de andere lichting?
    Welk jaar kreeg ze de vaccinatie?
    Zijn anderen van dezelfde lichting als je zus ook ziek of dood?
    Hoe heb je de link gelegd?
    Zijn er nog weefsels van je zus bewaard gebleven na onderzoek?
    Etc.
    Maar je zus had geen non-Hodgkin?
    Welke kankersoorten veroorzaakt het vaccin en hoe lang duurt het voor het zich tot kanker ontwikkeld heeft?
    Wat was het doel om bewust kanker te veroorzaken?
    Kijk.. kinderen sterven aan kanker, vreselijk, maar met welk bewust doel worden ze dan ziek gemaakt?
    Denk jij dat kanker is uitgevonden?
    Vragen vragen..

 5. Deze vind ik pas hilarisch van Martijn. Maar zeggen dat hij gek is mag natuurlijk niet:

  Zo kondigde een Russisch persbureau gister aan dat Russische troepen de Amerikaanse binnenlandse veiligheid gaan helpen waarborgen.

  Als gezaghebbende bron haalt hij dan een stukje uit Infowars aan en checkt dat natuurlijk niet. anders was hij erachter gekomen, dat er natuurlijk geen Russische troepen naar Amerika komen, maar dat ze experts gaan uitwisselen als er rampen plaatsvinden. Zeg maar teams met speurhonden voor onder het puin ofzo.

  Over de inzet van beveiliging bij “mass events” gaan ze alleen maar gezichtspunten uitwisselen, even lezen!.

  “which envisages exchange of experience including in monitoring and forecasting emergency situations, training of rescuers, development of mine-rescuing and provision of security at mass events.”

  • Interessant dat je dat zegt. Klopt wel denk ik. Dader en slachtoffer. Als je ziet hoe Micha hem endorset en hoe hij braaf op alle rechtszaken verschijnt, maar ook hoe hij zich identificeert met onderwereldfiguren als Brown, zie ik hem als een typische “sergeant”, zeg maar een soort “enforcer” in de complottersekte.

   Er werden pogingen ondernomen om goeroe-student relaties gone wrong als ziektebeeld in kaart te brengen (haalde de DSM nooit maar toch), een artikel daarover vertaalde ik op mijn blog. Martijn past wonderwel op wat dan “transitionele TIDS” genoemd wordt, een positie tussen het studentengepeupel en de goeroe in. Dader en slachtoffer.

   Transitionele TIDS ontwikkelt zich in sommige slachtoffers van ‘Student side TIDS’ na een langdurige periode eerlijk gestreefd te hebben naar de gunst van de goeroe. Transitionele TIDS ontstaat alleen als het aangemoedigd wordt door de goeroe en wordt gekenmerkt door gevoelens van superioriteit, identificatie met het dominante beeld van de goeroe en vertrouwen dat men zelf ook de goeroe status zal bereiken. Transitionele TIDS patiënten nemen de rol van intermediairs aan binnen de TIDS gemeenschap. Ze geven boodschappen van en aan de goeroe door, regelen financiële zaken en helpen slachtoffers van ‘Student-TIDS’ aan hun geloofspapieren. Transitionele TIDS manifesteert zich vaak in subtiel en grof antisociaal roofdieren gedrag dat zo typisch is voor ‘goeroe-TIDS’. Transitionele TIDS ontwikkelt zich gewoonlijk in een cyclisch patroon waarin de kenmerken van ‘Student-side TIDS’ (ambitieuze hoop en een laag zelfbeeld) afgewisseld worden met de manische kenmerken van Guru-TIDS (zelfverheerlijking en megalomanie). Hierdoor wordt een maalstroom van op wanen gebaseerde activiteiten op gebaseerd die gemanipuleerd wordt door de goeroe om zijn egen pathologische behoeften te bevredigen.

 6. @Xaar, waarom als ik een topic schrijf krijg ik alle nieuwe bericht in die balk hierboven en als jij er eentje schrijf zie ik niets? Is dat bij iedereen zo? Verklaart waarom Mia laatst klaagde over het feit dat ik wel reageerde maar niemand daarop geattendeerd werd. Iets met F5 ofzeau…

  • ik heb het ook met verbazing gezien!

   Mijn mening:

   a: de MSM heeft het niet hoog opgedreven, sterker nog, ze hebben ook nieuws gebracht dat het RIVM (daar was Martijn vorige week, maar leverde niets op) niet verplicht tot vaccinatie. De enige die het hoog opdrijven zijn weer de complottertjes.

   b: ik vind die directeur liev.. Als je 2 psychiatrische patiënten voor je krijgt met bierbuikjes en de meest rare theorieën, vind ik het knap dat hij zo rustig en kalm blijft.

   c: Martijn en Kat zijn beiden niet zo van het geloof, maar Martijn kan wel zo in het kringetje van zijn broer komen. Zoek maar eens op Alberda en Bethel kerk. Ga er hier niet teveel over uitweiden maar ik ben opgegroeid in Drachten.. en .. nou ja zoek maar.

   d: ik hoor veel tegenstellingen in dit interview. Zo wordt gezegd dat het virus juist in je lichaam wordt gespoten. Nou ik hoop dat Kat of Martijn nooit door een slang worden gebeten ooit, of door een vogelspin, want ja dan krijg je inderdaad antigif toegediend. En dat is het zelfde goedje wat die beestjes ook in zich hebben.

   Maar snappen ze allemaal niet.

   p.s. ik ben trouwens helemaal niet van de medicijnen en voornamelijk met homeopatische middelen opgevoed. Maar sommige spuiten moet je wel gewoon krijgen, als baby, om weerstand op te bouwen. Dat is mijn mening.

  • Volgens mij mag je wel filmen op de weg, maar niet op scholen.
   Martijn zelf, tja, die wil dus geen medische zorg?
   Mag hij zonder toestemming mensen filmen en herkenbaar in beeld brengen. Portretrecht etc?
   Zou ik niet prettig vinden dat er 2 mannen van middelbare leeftijd op kinderrijke plekken gingen filmen.
   Ik zou ze manend hebben aangesproken en weggestuurd hebben.
   En niet veel geduld getoond hebben, vrees ik.

   Martijn en zijn idool/held brengen andere kinderen in beeld zet ze op internet zonder toestemming.
   Tja,maar dat zijn eigen kind benoemd wordt.. als in status van bewezen vaderschap..
   *Jeweettog*
   Martijn Alberda stelt zich ook voor als Martin Vrijland toen de directeur ze te woord stond..
   Dit is ZOOOO fout om zoveel redenen.
   Die 2 vrijgezelle mannen van middelbare leeftijd, die waarschijnlijk onder de pillen zitten, zich zo opdringen..
   De directeur van de basisschool heeft niets te maken met de keuze van de ouders om de kinderen in te enten.
   Micha en Martijn zijn gewoon aan het ronselen voor hun eigen club/sekte.
   Wellicht dat Barneveld en scholen intussen de andere filmpjes van Micha en Martijn zijn tegengekomen, en nu ook gewaarschuwd zijn voor deze ‘figuren’ met hun perverse dranggedachten naar misbruik van kinderen.

   Het lijkt me dat politie en justitie maar eens goed moeten kijken naar de strafbare zaken die dit soort sites bewust publiekelijk tentoonstelt.
   De kinderporno van Vergeer bij Blöw.
   Dat gevaarlijk rijden van Martijn.
   Het filmen en exposeren zonder toestemming.
   Het uitgeven onder ‘een beroep’ of valse naam.
   De veiligheid en integriteit van anderen in gevaar brengen.
   En die vragen aan kinderen over porno bij film Brongersma.
   ETc
   Etc.

  • Nope zijn reactie aangepast, maar hij mag wel vinden dat jij geen bewijs hebt dat zij is overleden door een polio vaccinatie dat ‘BEWUST’ met kanker was besmet o.i.d. en je doet ook geen moeite om zijn mening onderuit te helpen. Het is mijn mening ook overigens. Jouw zus zou helaas dan overleden zijn maar dat heeft niets met polio vaccinatie te maken. Dat zijn gewoon waanbeelden. Kortom 1 reactie aangepast want te ver. De rest is zijn mening over de toedracht, dat moet kunnen omdat jijzelf aandroeg dat jouw zus was overleden aan een complot maar daar kennelijk geen bewijs voor hebt. In mijn ogen heb je dan het lot van je zus misbruikt voor jouw eigen doeleinden en daar mag Jeroen best een mening over hebben, en ook op het randje.

   • Goede vondst inderdaad, hoewel daarmee nog niet bewezen werd dat zijn zus inderdaad dood is. Wel laat ook die reactie zien dat hij wanen heeft, die eigenlijk alles wat hij zegt op losse schroeven zetten. Ik neem in ieder geval niets zonder meer aan van iemand die wanen over chemtrails heeft. Ook geen dode zussen. je moet altijd uitkijken als gekkies er zaken van gene zijde in gaan betrekken.

    Dalijk gaat hij zijn zus nog via ectoplasma manifesteren, zodat ze kan bevestigen dat het van de vaccinatie kwam, je weet het niet. Wat ik wel weet is dat zijn woord niets waard is.

    Een “death certificate” of wellicht een rouwkaart of advertentie beschikbaar?

   • Als Obama zijn birth certificate moet laten zien, vind ik het niet teveel gevraagd als theyknew even het death certificate van zijn zus kan laten zien. Noem me een ‘deather’ in plaats van een ‘birther’, maar zo sta ik daar gewoon in.

   • Neem maar contact op met de teleom waakhond.

    En overigens moet jij niet zo godvergeten hypocriet zijn. Jij loopt hier regelmatig op het randje en disrespectloos tegen mensen te blaten als je het even niet zint, daarbij ga je nooit inhoudelijk op zaken in en roep je maar wat. En als iemand dat tegen jou doet ga je huilie huilie doen. Ik wens je veel succes bij de teleom waakhond (whatever the fuck that is)

    Korreltje zout… Overigens vind ik je ook een vrij onprettig persoon, waar ik Don (die jouw meningen deelt) nog wel hoog heb zitten vind ik jou maar een ongefundeerd schreeuwlelijk. Maar dat is kennelijk de enige manier hoe jij denkt je gelijk te kunnen halen. Zwaktebod.

    Weet je wat er is een nieuw topic op MartijnAlberda.com ga daar je beklag doen. Ik kan daar niet eens een reactie plaatsen – zie – je – het – verschil?

   • @Swap Ik heb alles kunnen volgen met af en toe wat vertraging maar ik denk dat Theyknew wel een punt heeft. Ik vond jeroen ook erg onfatsoenlijk vanavond. Ik vind dat hij ver over het randje ging. Ik begrijp je reactie dus ook niet helemaal.

   • Teleom waakhond al gebeld? Wel errug hoor, dat je nog niet eens kan chanteren met dode familieleden. Daar zal de waakhond autoriteit wel van opkijken!

    Zal ik je zus zo gaan channelen, Theyknew? Kunnen we haar vragen of het door de vaccinatie kwam.

   • Heeft Vrijland & Co ervaringen met teleom waakhond?
    Ik bedoel….
    Het ging er behoorlijk op daar..
    Een psychiater had er een afstudeerstuk kunnen schrijven.
    Micha heeft uiteindelijk via gerecht zijn site moeten verwijderen..
    Wellicht dat daar wat uit te leren valt?

  • Mijn complimenten.
   Voor kanker zijn er allerlei uitlokkende factoren, de meest bekende roken-longkanker maar het valt bijna niet te achterhalen. Stress is ook heel belangrijk, op een bepaald Grieks eiland leven mensen veel langer dan gemiddeld. Was laatst een long read artikel over op het NRC.
   Het valt mij op dat complotters altijd heel snel met een schuldige (factor) komen gefundeerd op …niet veel. Als anderen iets vertellen, wordt het al snel uit het verband gerukt.

   • Lees dit maar eens:

    Klik om toegang te krijgen tot 20090910%20Podium.pdf

    Gewoon om er eens even over na te denken.
    Je geeft geen antwoord die het inhoudelijk interessant maakt, mijn indruk is dat je zelfs op de meest basale vragen geen antwoord hebt wat betreft dit onderwerp. Hoe kun je dan een mening geven?
    Kijk wat ik allemaal nu opschrijf wordt op veel van de door jou geadoreerde sites geweerd. Martijn heeft de uitspraak van Kennedy prominent op zijn site gezet en weet niet eens wat de betekenis ervan. Breng in de praktijk wat je predikt!
    Immers dan zou Swapichou daar gewoon kunnen reageren.
    Het valt mij op dat jullie de aangeboden tegenargumenten en links niet lezen en dat jullie dus schijnbaar om andere redenen willen reageren.

   • teigertje Dat ligt aan de mutatie. Is het een mutatie betreffende resistentie verandert er niet veel aan de ziekte. Verandert het virus qua ziekte dan heb je een ander probleem. Zo hebben we waarschijnlijk HIV gekregen.

    Je reactie heb ik over het hoofd gezien, maar je reactie is tevens een aanleiding mijn boven gegeven link te lezen.
    Zo’ n 28 jaar terug zat ik te luisteren in de collegezaal naar het verhaal die een HIV geïnfecteerde jongen ons kwam vertellen, dit om aan te geven hoelang ongeveer de informatieoverdracht al duurt hier in Nederland, maar jou info dat het virus muteert in een andere ziekte is nieuw voor mij. Mutatie is een vorm van aanpassing aan de omstandigheden, het is evolutie. Mutatie maakt dat een virus beter zichzelf kan verdedigen tegen de wereld om hem heen. In simpel Hollands. Het wordt geen andere ziekte maar een variant zoals omschreven van bijv. dier op mens. Als het zijn doelgroep nl. verandert kan het virus beter overleven.

   • @Teigertje Ik heb liever dat je me aanspreekt met jij dan met jullie. Ik zou anders maar zo last kunnen krijgen van een multiple persoonlijkheidsstoornis. Heb ik niet veel zin in. Heb je link gelezen en begrijp dus niet waarom je mij vragen stelt waar je het antwoord al op weet. 😉

   • De vraag is eigenlijk of jij het weet want je suggereert wel wat door er een mening over te ventileren , je doet alsof maar inhoudelijk is er niet veel.
    Swapichou gaf het ook al aan, en als je niet verder komt ga je op taalgebruik zuigen.
    Een enorm zwaktebod.
    Je zegt ergens voor of tegen te zijn, in dit specifieke geval kom je echt niet verder dan te zeggen dat je op de basisschool wel wat hebt meegemaakt of iets in die trant, ha ha stel je voor zeg dat we in Nederland zo beleid gaan uitstippelen.
    Ach laat maar zitten Don.

   • @Teigertje Maar als je me nu eens een antwoord geeft op de vraag hoe je erbij komt dat er een mazelenepidemie is binnen de bible belt. Je zeikt steeds om antwoorden maar geeft zelf niet thuis. Iets met een pot en een ketel.

   • @Teigertje Quote “Swapichou gaf het ook al aan, en als je niet verder komt ga je op taalgebruik zuigen.” unquote

    Waar gaf Swap dat precies aan in deze bewoordingen? Het lijkt erop dat je idd een leesprobleem hebt zoals je eerder al aangaf.

   • @Teigertje Volgens mij draai jij met woorden en loop jij hier zaken te verkondigen die niet kloppen alleen maar om je gelijk te halen op HBO nivo. Slechte karaktereigenschap.

  • Micha lijkt wel op een wesp met die strepen…
   Hangt een beetje te draaien in de deuropening.

   *handen jeuken*
   Maar goed.. hoe zat het met filmen zonder toestemming onder valse naam etc?

   • Wat de heren niet begrijpen is dat er niet op schoolpleinen gefilmd mag worden of gefotografeerd. Ook niet door ouders, zonder toestemming.
    Dit heeft alles te maken met privacy kinderen.

  • Wel goed om te zien dat Martijn onze tips over persoonlijke hygiene ter harte nam. Dat ziet er toch al veel beter uit? Geschoren, jasje, heldere ogen, ik vind het keurig. en hij heeft ook een supergoed punt! Als die grefo ouders hun kinderen willen mishandelen door ze niet in te enten, moeten ze dat toch fijn zelf weten? Dat ligt gewoon makkelijker in die cultuur, want je mag ze ook slaan van de Heere Jezus.

   Waarom zou je ze wel mogen slaan maar geen ziekte geven?

   • Maar Swap….. Wat gij niet wilt dat u geschiedt doe dat ook een ander niet. Ga je hier zo maar een hele groep beschuldigen van kindermisbruik. Ik dacht dat alleen compottertjes dat deden.

   • Wacht maar, als het weer het toelaat, zie je beide heren hoogzwanger en topless op het zwembad filmen.
    *Weddenschap heeft lopen over cupmaat, en zwangerschapsmaand*

   • Ik kon het gisteren niet laten dus heb ik na lang getwijfel toch maar een brief (zo een met een gewone postzegel) doen uitgaan naar dat clubje van jouw in Rotterdam met daarin de uitspraken en gedragingen die jij zoal bezigt op het wereldwijde internet. Je moet je graden immers wel verdienen.

   • Lachen wel, dat hij het kalifaat gaat schrijven over mijn gedrag. Laat ik het zo zeggen: jullie kunnen een praatgroepje beginnen. Ik hoop ook dat je je realiseert dat een Oase van de OTO niet zo heel ver kan inwijden? Dalijk moeten ze de deuren nog sluiten joh, laat ze toch. Ze doen verder geen vlieg kwaad met hun gnostische missen.

    Maar als ze zich met complottertjes inlaten, zoals via Marcel Messing het Lectorium Rosicrucianum gecorrumpeerd raakte, zou er zomaar een inquisiteur bij ze langs kunnen komen. zijn ze terug bij af. De wegen van het Soeverein Heiligdom van de Gnosis zijn ondoorgrondelijk, zullen we maar zeggen 😉

   • Of the Eleventh Degree [of the Ordo Templi Orientis], its powers, privileges, and qualifications, nothing whatever is said in any grade. It has no relation to the general plan of the Order, is inscrutable, and dwells in its own palaces.” (Liber CXCIV, 1919)

    Zou je een indruk moeten geven van het effect dat zo’n brief gaat hebben. Ik doe verder wat ik wil. Sowieso.

   • @Jeroentje Wees blij dat ik afleid van je misdragingen jegens theyknew en je foutieve gelul over dat dubbelblind onderzoek. Dat met die vogels, haviken of valken, is niet zo interessant. Het gaat om de symboliek. In Frankrijk gebruiken ze daar zelfs een haan, le coq, voor. Het draait alles om dat fabeltje omtrent Horus.

   • Valken en havikken hebben toch echt een wezenlijk andere symboliek hoor. Horus is op geen enkele manier te associeren met een valk. een haan trouwens ook niet. Maar op die manier kan je natuurlijk van alles een symbolisch iets maken. Is trouwens kenmerkend voor mensen met een psychose, dat ze overal betekenisvolle lagen in zien. Normale mensen zien een vakantie in de ardennen en jij maakt daar een soort van satanisch kindermisbruik van.

    Maar dat gebeurt in jouw hoofd, niet in de realiteit. Komt omdat je gestoord bent.

   • Het viel ze nog wel op dat er een jongetje het kantoor van de grefo bovenmeester uitkwam. Die huilde en liep wat moeilijk. Maar ja, je moet natuurlijk je prioriteiten stellen en vandaag is het onderwerp vaccinatie aan de orde.

   • @jeroen Wat kun je dat goed visualiseren met dat jongetje dat huilt en moeilijk loopt. Ervaring?

    • Hou eens met trollen. Als Jeroen straks met gestrekt been jou in je ballen schopt moet je bij mij geen huilie huilie komen doen, dat stadium ben ik nu echt voorbij met dat gezuig van je.

   • @Swap Ik beloof dat ik geen huilie huilie zal komen doen bij jou. Jeroen krijgt gewoon de aandacht waar die om vraagt. Wat is daar mis mee. Jeroen heeft zich erg onfatsoenlijk opgesteld richting Theyknew door over de zus te beginnen. Het zou voor mij reden genoeg zijn hem eens met gestrekt been in de ballenstreek te raken. Ik twijfel of ik dan ballen ga aantreffen omdat ik van mening ben dat Jeroen geen ballen heeft.

   • @jeroen Heb je inmiddels de antwoorden van mevr. Schippers op kamervragen betreffende dat dubbel blind onderzoek, wat nooit heeft plaats gevonden, gevonden. Ik wil je wel verder helpen hoor. Ben de slechtste niet.

   • @Jeroen hier een stukje uit een reactie van mij. “dat dubbel blind onderzoek, wat nooit heeft plaats gevonden, gevonden. ” . Tja lezen is niet je sterkste punt maar het is je vergeven.

   • Maar wat wil je daar dan mee zeggen? dat het onderzoek niet deugde? Want die conclusie kan je natuurlijk niet baseren op alleen de vraag of er al dan niet “dubbelblind onderzoek” plaatsvond. Enig idee van alle andere onderzoeksmethoden die toegepast kunnen worden? Nee he. Echt Don, ik vind het gesprek met jou hierover nog niet eens een beetje interessant, want je hebt helemaal niet de achtergrond om wetenschappeloijke ondrzoeksmethoden te kunnen evalueren. Je las het woordje “dubbelblind” vond het goed klinken zonder helemaal door te hebben wat dat is en gaat daar dan mee in een discussie zitten schermen.

    Maar we weten natuurlijk allebei dat je verder geen flauw benul hebt waar je over praat. So save the bullshit.

   • Nee ik probeerde aan je uit te leggen dat er meer factoren zijn die de validiteit van een onderzoek bepalen dan “dubbelblind”, ook al dringt dat niet tot je door. Beetje zoals Martijn, die aan een econoom van de UVA even gaat uitleggen hoe de economie werkt.

    Ik probeer je ervan bewust te maken, dat je niet weet waar je het over hebt, ook al is dat onbegonnen werk. Je liet al zien dat je verder geen overzicht of zelfs maar een basaal begrip hebt van onderzoeksmethoden. Je citaatje van Schippers klinkt verder interessant, maar je zegt er werkelijk iets mee.

   • en daar hebben we weer de ad hominem afleidingsmanoeuvre als Don er met argumenten niet uitkomt. Bracht je je Schippers citaatje al rectaal in? Dat is natuurlijk wel waar hij thuishoort, met je drogverhaaltjes.

   • @Jeroentje Ik leid niet af ik ga weer verder. Ik kan wel blijven hangen in jouw ongefundeerde uitspraken maar daar wordt het niet leuker van. Vandaar het tempeliers filmpje over de wijsheid van Salomon. Ik dacht dat je er misschien iets van zou kunnen opsteken. Goed bedoeld dus vriend.

   • @Jeroen Vraagje; Dat met die vogels en je zoontje heeft dat te maken met de aanbidding van Horus?

   • @Jeroentje Wees blij dat ik afleid van je misdragingen jegens theyknew en je foutieve gelul over dat dubbelblind onderzoek. Dat met die vogels, haviken of valken, is niet zo interessant. Het gaat om de symboliek. In Frankrijk gebruiken ze daar zelfs een haan, le coq, voor. Het draait alles om dat fabeltje omtrent Horus.

   • Jij roept alleen maar “dubbelblind”, bent te onvolwassen om te erkennen dat je geen flauw benul hebt waar je het over hebt, wist dan ook niet toe te lichten wat je nou bedoelde met dat citaatje van mevrouw Schippers en leidt dan de aandacht van deze stuitende domheid af door met een persoonlijke aanval te komen die overigens ook kant noch wal raakt. Also het “erg” zou zijn als ik inderdaad met Horus referenties zou werken, wat in dit geval niet zo is. Want havikken zijn nou eenmaal geen valken.

    Bijna even ranzig als theyknew die met dode zusjes komt schermen. Hoe krijg je dat voor elkaar, zo’n mix van kwaadaardigheid en stompzinnigheid, Don? Reed er iemand met een tractor over je hoofd ofzo, dat je niet normaal kan nadenken?

  • Er staat vast een hele grote buil met smarties naast een pot met lolly’ s. Waren in de aanbieding, twee voor de prijs van 1.
   Nou is het natuurlijk wel een gedoe want wie zegt dat de fruitige smaak stoffen wel monsanto proof zijn? Vragen..vragen….

   • Martijn zat toch ooit in de voedingsindustrie?
    Micha begint ineens over PINDAKAAS potjes..
    He? Had hij zin in iets lekkers??
    Of merkte dat er poep gepraat werd?

    Terwijl voeding en vaccin onder een geheel andere branche vallen…
    Rare link tussen pindakaas en vaccins.
    Volgens mij werden beide heren best wel wat Smeuïg van hun eigen Apenoten en streken, in ieder geval niet vies ervan.
    Ook vroeg ik me af waarom de directeur van de basisschool de individuele keuze en standpunt van de ouders moest verklaren/verdedigen.
    Hij heeft geen volmacht/zeggenschap/voogdij over de gezondheid van zijn leerlingen.

    Wel de plicht om ze te beschermen tegen 2 pseudo pedohunters die ongevraagd kinderen exposeren.

   • Helemaal goed gezien Feex.
    Maar het heeft allebei wel met scheikunde te maken, chemische analisten vindt je ook in de levensmiddelentechnologie. Voor de rest sloeg het nergens op aangezien vaccins uit verzwakte ziektekiemen bestaan geoptimaliseerd naar mate van resistentie. Dat is waar een vaccin uit bestaat. De reden die zo’ n gereformeerde man heeft voor zijn mening is in de basis al anders dan die van de complotters, nl. het geloof en wat God met je voorheeft. Kat en Martijn denken allen maar aan de kijkcijfertjes voor hun blog en de donaties.

 7. @ Jeroen..
  Ik denk wel dat er teveel en te vaak pillen verstrekt worden.
  Of nu op recept of niet.
  Ook pillen op recept doen het goed qua verslaving.
  (Zie Amerika)

  Qua kindersterfte onder de 5 doen we het goed.
  Dankzij de preventieve maatregelen is oa Polio zo goed als uitgebannen.

  Eerlijk gezegd twijfel ik ook aan verhaal dode zus, omdat ik bij complotters wel vaker verhalen lees die nogal omslachtig en ongeloofwaardig zijn in mijn ogen.
  Vreemde doden,kalltgestelt, verdwenen en vermoord.
  Ze zijn er allen getuige van.
  Zo ook terug te vinden bij de trollen hier op Swap die graag komen om ons te bekeren.

  Micha en Martijn..
  Leuk stel.<3

  • Precies. Het is een bekend maniertje van complottertjes om met ziekte of sterfgevallen of andere sob stories argumentaties er doorheen te drukken die eigenlijk niet door de beugel kunnen. Zat net te lang op de sociale academie om zulk soort emotionele chantage er niet uit te vissen. Don had nog de hoop dat deze vorm van manipulatie zou werken, want natuurlijk zijn mensen die daar ongevoelig voor zijn superhardvochtig! en dus kloppen alle lulverheealtjes over vaccinatie, zoiets.

   Vergeer die zich verstopt achter een beroerte waarvan het zeer de vraag is of die wel plaatsvond, Theyknew die met een dode zus gaat schermen zodat je alleen nog maar “jee, gecondoleerd” durft te zeggen in plaats van het over de vraag te hebben of het door de vaccinatie kwam, ik heb niet zo’n zin in zulke spelletjes, wil in ieder geval duidelijk hebben dat ze gespeeld worden.

   Bij deze.

   • Bij Vergeer zou je denken dat hij nà zijn verstoring van de bloedsomloop in de hersenen moeite had met bediening toetsenbord,(coördinatie) formuleren van de woorden , zinnen,concentratie etc, wel moeite zal hebben.
    Gezien zijn ellenlange teksten…die hij nog produceren kan, en (ik niet in 1x verwerken kan, gezien de inhoud al gedateerd en inhoudsloos is) en gezien zijn ‘voorbereide actie’
    roept vragen op.
    Tja,is hij er ‘goed’ vanaf gekomen, lijkt dan wel, zonder uitvalverschijnselen,
    Toch vind ik dat de politie door had moeten pakken en moeten controleren, of in bijzijn onderzoek arts bevestigd laten krijgen.
    Ik ben geen arts, maar heb wel wat kennis overgehouden van tehuizen en bewoners.
    -1 voor de politie indien het zo gegaan zou zijn.

  • “Qua kindersterfte onder de 5 doen we het goed”

   Goed? Goed tov welke andere landen? Zweden, Noorwegen, Finland en IJsland doen het o.a. veel beter.

  • Ik vindt het nogal persoonlijke informatie, die deel je toch niet op een trollenblog als deze met zulke nare mensen als wij, die ook zeker ieder dag Monsanto broccoli vreten en een zo andere visie op het leven hebben dat het verwerpelijk is.
   Dat maakt het naar mijn smaak een beetje een vreemd verhaaltje.

 8. @swapichou

  Ik heb even de tijdsspanne bekeken tussen mijn reactie met de link naar The Lancet 22:03 uur en jouw reactie met de linken 22:22 uur. Wil jij beweren dat jij in 19 minuten alles hebt gelezen van zowel mijn link als jou linken en het ook nog kunnen begrijpen? Jij bent niet zomaar even snel het net opgesprongen om eventjes snel een linkje te kunnen vinden die mijn link onderuit zou kunnen halen? Je moet van betere huize komen swap, hier trap ik niet in.

  • Dan niet, ik kan heul snel een document af scannen. Zo heb ik je onzin links overgeslagen en de aangedragen links gescant op keywords en vervolgens gelezen om zeker te zijn. Dat is een vak apart maar ik heb het beroepsmatig ook nodig. Geloof je natuurlijk niet. What else is new.

   • Ja, ja en jij had het toch over hypocrisie en alleen willen lezen wat je wilt lezen. Daar waar jij dacht de theorie te kunnen ontkrachten, dat sla je voor het gemak maar over. Het is mij helemaal duidelijk hoe jij conclusies trekt. 😉

    • Nee hoor Joop maar als ik een ongefundeerd broddelwerkje spot sla ik even over. Ik heb wel een aantal hele artikelen uit je linkje gelezen hoor en die ontkrachte allen je hele statement, dit waren geheel toevallig ook de enige gerenommeerde sites. En helaas voor de scribent had deze het gewoon niet goed gelezen niet goed onderzocht en droeg hij/zij in zijn onwetendheid nota bene bronnen aan die het verhaaltje ontkrachten. Dat gebeurt als je er geen verstand van hebt en niet goed leest en onderzoek doet. Broddelwerk dus. Maar jouw reactie over de Oekraïne laat ook nog op zich wachten de logica dat in een land waar mensen zoals jij angst hebben voor vaccinaties zijn met regelmaat uitbraken van ziektes maar daar horen we je niet over. Past niet in je straatje zeg maar. Tsja. Doe waar je zin in hebt het is een vrij land maar je doet wel heul dom.

   • Als je geboren bent tussen 1953-1963 en 1982-1999, dan wens ik je verder veel geluk op je levenspad. Je zal het nodig hebben. Je moet vooral “peer-reviewed” of collegiale toetsing even scannen, maar dat zal je waarschijnlijk niet gedaan hebben en je moet vooral mijn “onzin links” overslaan. Als jij mijn “onzin links” hebt overgeslagen (ik heb er maar twee gebruikt), dan blijft de vraag over, welke “aangedragen links” je dan wel hebt gebruikt? Met een technologisch snufje die sleutelwoorden scant, omdat je te besodemieterd bent om mijn link echt goed te lezen na een dag (volgens jou) van hard werken, waarbij ik het volste begrip kan opbrengen dat je helemaal geen zin hebt om die hele materie te lezen en er in 19 minuten tijd ook nog eens een onderbouwde reactie aan te moeten plakken, kom je er bij mij niet mee. Kom jij maar met de links die onderstaande debunken.

    “The peer-reviewed, published study claimed that SV40, a cancer-causing monkey virus had contaminated the vaccine as long ago as 1953.
    This frightening revelation came to light when a brilliant Loyola University researcher, Dr. Michele Carbone, confronted a medical mystery. Carbone found the virus SV40—a virus never before seen in humans—was present in about 50 percent of the human lung tumors he studied.

    Other researchers rushed to confirm or challenge the study he published about the deeply disturbing find. Since 1964 60 laboratory studies were conducted. Every study confirms Carbone’s original findings. But the new research found more. Much more.

    Deadly, virulent cancers
    Many of the intense studies conducted by worried researchers confirmed their worst fears: the cancer-causing SV40 monkey virus is present in a whole spectrum of deadly, virulent cancers including brain, lung, bone, and lymphatic cancers.
    Worse, some evidence exists that the tainted monkey serum used in the vaccine may have helped AIDs jump species and infect humans initiating the start of the AIDs epidemic.
    Medical researchers at the cutting-edge of science have been worried for decades about the link between the polio vaccine and the huge upswing in cancer cases. The scientists have been warning that upwards of multi-millions of doses of the polio vaccine were contaminated with SV40. They believe the contaminated vaccine infected millions of children between 1953 and 1963 with a virus that causes tumoorous cancers.
    Newer research turned the spotlight on molecular evidence: SV40 infections were also being found in those born after 1982. This has led some scientists to believe that the deadly virus might have neen present in the vaccine right up to 1999.
    What can be done?
    Thankfully, all new polio vaccines have been screened for the SV40 virus. Health authorities say the vaccines are now infection free.
    But that’s little consolation to the millions that are infected, or to the families that helplessly watch loved ones wither and die from the virulent forms of lung or brain or other cancers they contracted from the SV40 infected polio vaccine they had been given as a child.
    It took 40 years for science to finally catch up with the error.

    That millions have already died from the terrible medical error is a subject of some debate. Yet all the evidence supports the horror as a fact.
    Shockingly, millions more are still infected. How many of them will die from the vaccine? Those who were under 18 years of age between 1953 to 1963, and children that received the vaccine from 1982 to 1999, are at greatest risk.
    Only time will tell if the number that eventually die from this gigantic, tragic medical blunder will be measured in the tens of millions or hundreds of millions worldwide.”

   • Ja, leuk artikel van Disputax. Maar het sluit de theorie nog steeds niet uit. Daarnaast hebben wij nog te maken met de mening van een overheidsinstelling, die dikke connecties heeft met Big Farma.

   • Niet leuk? Harvard meer up your alley, wellicht?

    Dana-Farber Cancer Institute and Harvard Medical School, Boston, MA 02115, USA.
    Abstract
    The question of whether Simian Virus 40 (SV40) can cause human tumors has been one of the most highly controversial topics in cancer research during the last 50 years. The longstanding debate began with the discovery of SV40 as a contaminant in poliovirus vaccine stocks that were used to inoculate approximately 100 million children and adults in the United States between 1955 and 1963, and countless more throughout the world. Concerns regarding the potential health risk of SV40 exposure were reinforced by studies demonstrating SV40’s potential to transform human cells and promote tumor growth in animal models. Many studies have attempted to assess the relationship between the potential exposure of humans to SV40 and cancer incidence. Reports of the detection of SV40 DNA in a variety of cancers have raised serious concerns as to whether the inadvertent inoculation with SV40 has led to the development of cancer in humans. However, inconsistent reports linking SV40 with various tumor types has led to conflicting views regarding the potential of SV40 as a human cancer virus. Several recent studies suggest that older detection methodologies were flawed, and the limitations of these methods could account for most, if not all, of the positive correlations of SV40 in human tumors to date. Although many people may have been exposed to SV40 by polio vaccination, there is inadequate evidence to support widespread SV40 infection in the population, increased tumor incidence in those individuals who received contaminated vaccine, or a direct role for SV40 in human cancer.

    http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16963733

   • Was geen artikel van Disputax, maar uit The Lancet. Het weerlegt de theorie wel degelijk, want zoals je had kunnen lezen werden er drie vervolgonderzoeken uitgevoerd die deze theorie weerlegden. Inmiddels zijn er zoveel gegevens beschikbaar dat er niet meer data verzameld worden, maar de gegevens uit de eerdere onderzoeken in een interpretatief raamwerk geplaatst.

    Een ding kan ik je alvast verklappen: dat raamwerk zal niet opleveren dat er ineens weer wel een verband is tussen s40 en NHL. Die theorie werd zoals dat heet grondig gefalsifieerd.

   • @Disputax

    Hier moet je even heel goed over nadenken! Hoe kan de overheid stellen dat er in de toekomst een toename van 40% aan kankergevallen zal zijn en dit uitsluitend toeschrijft aan de vergrijzing? Bestaat er een correlatie tussen vergrijzing en de ontwikkeling van kanker, terwijl wij met z’n allen ouder worden? Dit houdt per definitie niet in dat iedereen die kanker ontwikkeld dood gaat, maar de overheid vertelt jou er niet bij dat 18% van de Nederlanders de 65 niet eens haalt. Wat is de oorzaak van die toename van 40%? Dat kan niet alleen vergrijzing zijn, want er zijn steeds meer mensen waarbij op jongere leeftijd kanker ontstaat. Als je het dan over een hoax wilt hebben, dan heb je er hier een van de bovenste plank.

    http://www.cancersupport.nl/nieuws/aantal-kankerpati%C3%ABnten-stijgt-met-40-naar-123000-jaar

   • @disputax: Het is al zolang bekend dat initiatoren kanker veroorzaken, deze kanker verwekkende prikkels komen nooit alleen. Vaak is het en en. Zo moet je ook naar een onderzoek kijken.
    Onlangs was er een nieuwsbericht dat over een aantal jaren kanker een chronische ziekte is omdat de behandelmethodes steeds doelgerichter en efficiënter aan het worden zijn. Gisteren las ik die link op jou site over dat meisje dat oneerlijk vroeg gestorven is aan deze nare ziekte, ik stel voor om geld te storten aan KIKA in plaats van Martin Vrijland, Kat en co.

   • @Teigertje Geld doneren aan KIKA? Ben jij blond of zo? Die lui bij KIKA zijn de grootste oplichters die er bestaan.

   • @TheyKnew Volgens jouw link stelt de Signaleringscommissie van Kanker KWF Kankerbestrijding dat. Zij stellen dat “met name door de vergrijzing het aantal nieuwe gevallen van kanker (de incidentie) stijgt” en wijt dat dus niet geheel en al aan die vergrijzing. Kanker bij kinderen en adolescenten krijgen zelfs twee aparte hoofdstukken, dat is dus in elk geval niet vergeten. Die factor ‘vergrijzing’ wordt in dat rapport netjes uitgelegd:

    “Kanker is een aandoening die vooral voorkomt op hogere leeftijd; tweederde van alle
    patiënten is ouder dan 60 jaar op het moment dat de diagnose wordt gesteld. Vanaf
    2010 zijn de eerste ‘babyboomers’ van de naoorlogse geboortegolf 65 jaar geworden,
    met als gevolg een forse, stijgende toename van de oudere bevolking. Ook worden
    de ouderen steeds ouder. De combinatie van een toename in het aantal ouderen en
    het feit dat die ook nog ouder worden, wordt ‘dubbele vergrijzing’ genoemd. Niet
    alle leeftijdsgroepen nemen gelijkelijk toe. De leeftijdsgroep van 75 jaar en ouder zal
    verdubbelen: van 7% van de totale bevolking nu, loopt het op tot 14%. De vergrijzing
    heeft dus een belangrijk aandeel in de voorspelde toename van het aantal nieuwe
    gevallen van kanker in de komende jaren.”

    Er wordt daarnaast heel duidelijk gesteld dat voor wat betreft preventie een grote slag geslagen kan worden door een antirookbeleid.

    “Als voorbeeld wordt gegeven dat roken ongeveer eenderde van alle kankergevallen in
    Nederland veroorzaakt (jaarlijks 30.000 nieuwe gevallen). Nederland heeft nog steeds
    veel rokers vergeleken met andere westerse landen.”

    Carcinogenen in het algemeen worden bepaald niet buiten beschouwing gelaten. Het rapport somt de vele diverse vormen van kanker op en benoemt daarbij de risicofactoren. De consumptie van rood vlees, alcoholgebruik, overgewicht, Uv-straling, de lijst is ellenlang.

    De enige factor die ik node mis is de concentratie fijnstof waaraan we worden blootgesteld.

    In het rapport wordt gesteld dat jaarlijks meer dan 40.000 Nederlanders aan de gevolgen van kanker sterven. Kanker is daarbij sinds 2008 doodsoorzaak nummer één. Dat is heftig, maar daarmee nog niet de enige oorzaak dat mensen sterven, laat staan nog geen 65 mogen worden. Hart- en vaatziekten, luchtwegaandoeningen, psychische problemen en ‘ongevalletsels en vergiftingen’ maken de top 5 compleet. Gelukkig, als je dat zo mag zeggen, voorspelt men in dat onderzoek een lichte afname van de kans dat we aan kanker sterven – al zal de kans dat we kanker krijgen iets toenemen.

    Daarnaast zul je daarbij ook mee moeten nemen dat we een relatief erg hoge levensverwachting hebben.

    Ik vind het echt heel aardig van je dat je me op zo’n onderzoek wijst, de opmerking dat ik daar over nadenken móet zal ik je deze keer vergeven, maar zorg dan in elk geval dat je dat onderzoek zelf ook even doorneemt.

    Klik om toegang te krijgen tot Kanker_in_Nederland.pdf

    http://www.nationaalkompas.nl/gezondheid-en-ziekte/sterfte-levensverwachting-en-daly-s/sterfte-naar-doodsoorzaak/waaraan-overlijden-mensen-in-nederland/

  • Nee, het betekent dat andere mensen sneller kennis kunnen absorberen dan jij, theykknew, en ook beter in staat om hoofd- van bijzaken te onderscheiden. Werkende mensen kunnen dat denk ik beter. Dat werkeloos blowen en otrivin snuiven achter je laptop zet je wat dat betreft toch op een achterstand. Of ben je nog een beetje verward door de rouw om je zus, de vermoord werd door de vaccinatiemafia ofzow?

   Komt niet omdat anderen hypocriet zijn, maar omdat jij de analytische vermogens van een hoofdluis hebt.

   • Volgens mij kom jij met je verstand niet verder dan het verstand van een amoebe jeroen. Dan heb ik het nog niet eens over jouw analytische vermogen.

   • Het probleem is alleen dat je kosten noch moeite spaarde om te bewijzen dat je helemaal niet in staat bent om zulke dingen in te schatten, Don. Te dom. Je kan het roepen en zo vaak als je wilt herhalen, maar de enige die je overtuigt ben je zelf.

   • Voor jou hoop ik zo, dat jij in genoemde periodes geboren bent en het geluk hebt gehad met één van deze vaccins te zijn ingespoten.

    No offence.

   • Wat zou precies een hoax zijn volgens mij? Dat je eenzijdig cherrypicked uit verhaaltjes over vaccins om ons daarmee op de mouw te spelden dat het gevaarlijk is om jezelf te inenten? je kan wel heel veel moeite doen voor je verhaaltje over polio, maar volgens mij zijn er vaccins tegen wel meer ziektes.

    Zijn die nu allemaal gevaarlijk volgens jou? Wat wil je precies aantonen?

   • Dat sluit je nog niet uit. Het nieuwe polio vaccin is pas in 1999 geïntroduceerd, dus misschien komt mijn wens nog wel uit.

   • Sorry, maar ik had er andere gedachtes over. Je deed zo je best, net als belegen YouTube filmpjes en jij, die belegen Wikipedia linkjes plaatst.

   • Maar wat denk je over vaccinatie in het algemeen te kunnen zeggen naar aanleiding van dat ene voorbeeld? Er is toch verder niemand die beweert dat alle vaccins perfect zijn?

   • Heb jezelf nog inspraak gehad of je wel ingeënt wilde worden? Je kinderen en je kat ook misschien, of hebben anderen dat voor jou/hen beslist? Die kan je het ook niet kwalijk nemen, zij wisten tenslotte niet beter. Jij hebt toegang tot internet, dat hadden je ouders niet, maar jij met je alles omvattende kennis, had beter kunnen en moeten weten.

   • ik ben ook niet zo dol op die vaccinaties, zal ik eerlijk toegeven.

    Ik vind dat ze eerst goed moeten uitzoeken of het al dan niet schadelijk is. Dat leidde een paar jaar geleden ook tot een verhitte discussie tussen een goede vriend en mij over de Mexicaanse Griep. Ik vond dat te snel en op te grote schaal gedaan, zonder goed bewijs en dat het vaccin goed getest was. Vriend boos op mij, eventjes geen goede vriend meer, maar ik vond het te risicovol.

    Idem dito met het vaccin tegen baarmoederhalskanker. Super goed als het kan werken, maar ik vertrouwde dat vooral niet doordat het nog steeds niet goed getest was. De resultaten zijn ook pas jaren later aantoonbaar. Dus ja, ik snap op zich dat mensen wel twijfels hebben over die vaccinaties, zeker met plotseling opkomende virussen. Let wel, het is ook big business, daar moet ik Martijn wel gelijk in geven.

    Echter, de ‘oude’ kinderziektes, zoals mazelen, waterpokken, rode hond, bof, dat geloof ik wel. En ja, ik ben van ’72 dus heb ook die prikken gehad. Ik heb trouwens weleens 3 weken een blauwe en gekneusde arm gehad van 1 van die vaccinaties, volgens mij was het voor de rode hond of waterpokken.

    Ik heb trouwens zelf mazelen gehad en de bof als kind. Vriendinnetjes van mij hebben ook rode hond en waterpokken gehad. Ik zat net een beetje in die ‘tussentijd’ waarbij je of net wel gevaccineerd was, of net nog niet.

   • Natuurlijk is dat mijn eigen beslissing, om kind en katten te laten inenten. Als je dat niet doet ben je volledig asociaal. Een “centre of pestilence” zou Crowley het noemen.

   • Nam je nou al de moeite om de reactie van Disputax van 10:23 te lezen, waarin hij aantoont dat er geen enkel verband bestaat tussen het poliovaccin en kanker? Of komt dat verder niet uit? vind je dat ook disrespectvol naar je dode zusje?

    Pak van je hart zeker, want daar komt het in ieder geval niet door.

   • btw mijn katten zijn wel ingeent voor alles wat moest, en als ik kinderen zou hebben zou ik ze ook inenten voor de normale prikken. Met die mexicaanse griep weet ik het niet zeker of ik dat had gedaan…Maar goed, ik stond gelukkig niet voor dat besluit.

   • Met de kennis van nu, zoals Jan Peter Balkenende het zo eufemistisch zei, lijkt het er op dat je niet zo sociaal bezig geweest bent en misschien toch een beetje meer onderzoek had moeten doen. Iets wat swapichou en jij mij verwijt, niet te hebben gedaan.

   • Je wordt ene beetje onsamenhangend, Theyknew. Maar las je al wat Disputax schreef? Klikte je zijn linkje al aan, zodat je erachter kan komen dat er geen enkel verband is tussen het poliovaccin en kanker? Of komt dat even niet uit?

   • Duidelijk. Je beheersing van de Engelse taal is onvoldoende om te begrijpen dat het onderzoek waar Disputax naar linkte niet een, maar drie keer weerlegde.

   • @Xara, natuurlijk moet je blijven nadenken over wat er in je lijf komt.
    Zoals jezelf al aangeeft, de vaccinaties tegen bijv. baarmoederhalskanker. is een voorbeeld ervan, je moet altijd zoeken naar het meest veilige alternatief.. In de farma industrie wordt heul veul geld verdient en is het verstandig om dat kritisch te volgen.
    En het gegeven ligt er dat er wel gelijk als een vlo gesprongen wordt zodra er (terecht) media aandacht komt voor een nieuwe uitbraak van een ziekte.
    Gelijk wordt er van alles geroepen maar de linkjes worden niet gelezen, eenmaal daarop gewezen komt er een vileine zuigende opmerking i.p.v. op de aangeboden materie in te gaan. Op de sites die deze types bezoeken krijg je niet zoveel ruimte om te reageren, laat staan om misselijke opmerkingen te maken.

   • Enge grefo’s die met spionnetjes in het raam controleren of de buren zich wel aan de bijbel houden. Volgens mij moet ze maar eens duidelijk worden dat zij sociaal gecontroleerd worden door de rest van Nederland. dan maar geen godsdienstvrijheid.

   • En dan kont Marijn nog eens aankakken met zijn cameraatje, (tip:volgende keer wel een bloempotkapsel). Deze gereformeerden en Martijn hebben wel een overeenkomst: ze hebben dezelfde voorliefde voor stasipraktijken en huichelarij.
    Misschien is het dat wat hen samenbrengt, het stasigedoe is voor mij in ieder geval een sterke reden om dit soort scholen op te doeken. Ieder dood kind is er 1 teveel.

  • Over tijdspannes gesproken, vanochtend om 10:23 heb ik een episteltje uit 2005 aangeboden, dat voortborduurt op dat stuk uit The Lancet in 2002.

   • Ik moet zeggen dat ik dan toch veel liever de wel-lezers, snel-lezers en tekstscanners heb. Zo lang is die review niet, hoor. De samenvatting zou peanuts moeten zijn…

   • Zo gaat dat, Disputax. Je legt je argumenten op tafel, toont zonder enige twijfel aan dat er geen verband is tussen poliovaccins en kanker, het wordt gewoon genegeerd. Komen ze met lange citaten uit achterhaalde onderzoeken aanzetten en doen vooral hun best die inhoudelijke reactie zo veel mogelijk onder te sneeuwen. Volkomen zinloos.

   • Nee hoor, dat artikel sluit nog steeds niet de plausebiliteit uit van de theorie. Wat jij wenst te lezen is; “De wens is de vader van de gedachte.”

  • Waarom ga je dan ineens over een ander onderwerp beginnen, Theyknew? Wat klein van je. De enige die hier ergens over na zou moeten denken ben jijzelf. Waarom je bijvoorbeeld zo loog over je zus, waarom je haar nagedachtenis zo moest bevuilen en waarom je van die debiele leuterverhaaltjes over vaccinatie verspreidt,

   Think about it!

   • @Jeroentje Er is hier maar 1 persoon klein en dat ben jij met je drogredeneringen, telegraafwijsheden en bovenal denigrerende opmerkingen over personen die een andere mening verkondigen dan jij. Heel klein en heel gevaarlijk noem ik mensen als jij.

   • Er is een verschil tussen meningen en agressieve wanen, Don. Als je harde bewijzen gaat negeren om je verhaal maar overeind te houden, is dat natuurlijk geen “mening”. Het begrip “mening” veronderstelt een integriteit waar bij jullie nou eenmaal geen sprake van is

   • Ga ik over op een ander onderwerp? Nee hoor, ik heb even de tijd genomen om jullie artikeltjes door te spitten en dat neemt iets langer tijd in beslag dan de 19 minuten die swapichou dacht nodig te hebben met zijn ultra geavanceerde scanner op sleutelwoorden. De conclusie uit jullie zo geprezen artikeltjes gaan, van het ontkennen op de aanwezigheid van het SV40 virus, tot het erkennen op de aanwezigheid van het SV40 virus,met de uitsluiting dat het kanker zou kunnen veroorzaken. Wij hebben hier dus al te maken met een contradictie, eerst ontkennen en daarna erkennen. Tests hebben volgens jullie artikel aangetoond dat er geen connectie bestaat tussen het SV40 virus en kanker, terwijl de kankers die door het SV40 virus worden veroorzaakt, zich pas op latere leeftijd (Mid-Life en je gaat al aardig de goede richting op) ontwikkelen. Dit is door jullie artikel, helaas, niet getest.

    Hierbij kom ik tot de volgende conclusie:

    Gezien je prominente aanwezigheid hier (en op tig andere blogs) het veelvuldig op de borst trommelen, onder de oksel krabben en het krijsen van, wat na nu blijkt, apentaal te zijn, blijk jij inderdaad besmet te zijn, Ondanks dat je in 1971 geboren bent, heeft Dr. Maurice Hilleman je toch te pakken. De behandelend arts van mijn zus zei tegen haar: “U heeft gewoon pech gehad.” en naar nu blijkt, jij ook. Advies, geloof niet direct wat de overheid je op je mouw probeert te spelden, maar gebruik je verstand, waarvan jij denkt er in een misplaatste denkwijze over denkt te beschikken.

   • Of heb je last van teken? Die veroorzaken Lyme, wist je dat? En dat die zich nestelen bij Xara en swapichou, moet toch een oorzaak hebben, denk je niet?

   • @theyknew: mogen zich nestelen, toch heb ik nog geen verschijnselen. Zal wel komen omdat ik als kind keurig al mijn vaccinaties heb gehad. Ik heb een zelf-regulerend lichaam inmiddels opgebouwd, dankzij de NWO!! Joehoe 🙂 Zolang ik maar luister naar de door NWO geïndoctrineerde boodschappen loop ik geen gevaar. *gaat morgen lekker in de tuin werken* 🙂

   • Hou je het niet vol, joh? Mijn argumenten zijn de tegenargumenten van de door jullie zo volprezen aangehaalde artikelen. Leer eens verder kijken dan je neus lang is. O nee, daar heb je geen tijd voor met je drukke baan. Waar bestaat die uit? Bagger te strooien op Barracuda, Disputax, swapichou en wat dies meer zij?

   • @theyknew: je wilt niet weten wat de NWO toen al had :). Zo hebben we ook vaccinaties gekregen als kind voor het ‘wat sproeien ze nu in de lucht’ dingen enzo. Je weet nog niet de helft wat de NWO kan doen!

   • @theyknew: en je weet de betekenis van ‘exotic’ toch? Exotisch, staat niet alleen voor zon, zee en strand.

   • Je denkt toch niet serieus dat mensen nog zin hebben om inhoudelijk op je in te gaan, Theyknew? Over mosterd na de maaltijd gesproken. Daarnaast blijkt uit je reactie dat je de teksten die je claimde gelezen te hebben nog niet eens een beetje begrijpt.

    Wat je niet begrijpt is dat er drie grote onderzoeken uitgevoerd werden die allemaal aantoonden dat er geen verband is tussen poliovaccins en kanker en dat er ook ontdekt werd waardoor het kwam dat dit verband foutief gelegd werd. Lag dus aan verkeerde meetinstrumenten.

    Je neuzelt nog steeds heel dom, Theyknew. Nergens wordt de aanwezigheid van het S40 virus ontkend ook al haal jij dat eruit omdat je niet kan lezen, het gaat toch echt om de vraag wat het verband met kanker is. Of je deze onderzoeken verkeerd interpreteert omdat je heel dom of een leugenaar bent is me niet duidelijk. Boeit ook niet.

    Wat wel boeit, is dat alledrie die onderzoeken in hetzelfde raamwerk geplaatst werden en elkaars conclusies wel degelijk bevestigen. Daar zitten helemaal geen tegenstrijdige resultaten in.

    Je wilt gewoont “gelijk” hebben, Theyknew, of de indruk wekken dat je weet waar je het over hebt. Wat je natuurlijk hoopte is dat mensen zo lang na afloop van de discussie niet meer inhoudelijk op je ingaan, zodat je zelf de valse illusie van je “gelijk” in stand kan houden.

    En om dat “gelijk” te halen ga je over lijken. Die van je zus bijvoorbeeld. Of je gaat bewust de inhoud van onderzoeken die je stellingen weerleggen misrepresenteren, zoals je nu doet, misselijkmakend figuur.

    Ik kots op jou.

   • Psychotronic, extraterrestrial, plasma weapons, tectonic no less – exotic indeed. Dat epistel houdt zelfs al rekening met oorlogsvoering in de ruimte. Leuk linkje, ik mis alleen Spock’s tricorder nog. 🙂

   • Je hebt een minderwaardig breintje waar verder toch niets nuttigs uitkomt Theyknew. Kan je je niet ergens gewoon in een hoekje gaan schamen dat je de nagedachtenis van je zus zo besmeurde met leugens en nu ook nog eens denkt de discussie te kunnen “winnen” met leugens over die onderzoeken?

   • @Jeroentje

    Dat je aan een neurologische ziekte moet lijden, dat heb je inmiddels wel bewezen, maar nu werp je jezelf ook nog eens op als een pathetische leugenaar. Een verhelderende video voor jou, die ‘slechts’ twee en een half uur duurt, waar de connectie tussen SV40 en de ontwikkeling van kanker en de ontwikkeling van autisme, via additieven in vaccins, aan jou, op een simplistische wijze, met de nadruk op “simplistische”, wordt uitgelegd.

    Daarnaast schijn jij een voorliefde te hebben om op drollen te kauwen, waarin harde stukjes zitten die voor jou moeilijk door te slikken zijn.

   • @swapichou

    Ik ben dom en jij krijgt, in plaats van mij, een rood hoofd? Nee, zo sociaal schat ik je niet in! Ik zou mij houden aan een ultra geavanceerde scanner die sleutelwoorden detecteert. Kunstmatige intelligentie kent geen schaamte. Zou jij toch moeten weten.

   • Sorry Theyknew, je kan wel door blijven tiepen, maar het voegt verder toch niets toe.. Het werkt niet zo met discussie dat je gelijk krijgt als je lang genoeg doorgaat. Grappig wel. Eerder ontkende Don zelfs nog dat er door jullie een verband tussen vaccinatie en autisme verondersteld zou worden toen ik met een link uit de lancet kwam, waaruit bleek dat dit veronderstelde verband op frauduleus onderzoek gebaseerd werd. Pure oplichterij. Lijkt me relevanter om te lezen dan je stompzinnige huisvlijt filmpje.

    Daarnaast is het toch echt een gepasseerd station om het over het verband tussen poliovaccins en kanker te hebben, dat werd tot ver achter de komma weerlegd, ook al dringt dat nog niet helemaal tot je door.

    Fijn dat je tegen vaccinatie bent en je daar geen serieus te nemen redenen voor kan aanvoeren, zolang je kinderen of huisdieren er maar niet onder lijden.

   • @Jeroentje

    Waarschijnlijk schijnt het wel zo te werken, dat wie lang genoeg doorgaat met typen, uiteindelijk de winnaar wordt. Zolang, dat je er uiteindelijk van moet kotsen! Heeft die drol toch te lang in je keel gezeten.

   • Inderdaad. Het gaat je helemaal niet om een serieuze zorg of iets wat je bezighoudt, maar om het onderschijten van de infrastructuur. Daar zit verder niets achter. Mooi dat je dat nu zelf ook toegeeft.

   • doet het pirma, stiekem thuis bij refo’s inenten. Wij hadden vroeger buren die geen tv mochten kijken van de kerk en die hadden dan stiekem op zolder in een kastje gezet, zodat de ouderlingen er niet achterkwamen.

   • @Jeroentje

    Een infrastructuur die onder gescheten wordt? Dat heb je goed verwoordt! Je moet er alleen nog de juiste context bij plaatsen

   • Op zich, is dat heel erg logisch! Iemand die veelvuldig gebruik maakt van kunstmatige intelliigentie, wordt er uiteindelijk mee besmet.

   • @Jeroentje

    Hoe kun je iemand met een kunstmatig brein nu als hinderlijk ervaren?
    Ik kom net nog een recente pasfoto van je tegen. 🙂

    Tja en dat jij een hekel aan You Tube hebt is niet zo moeilijk te verklaren, hoor.

   • Haha, grappig. Heb je jezelf los kunnen koppelen van je kabeltjes? Grappig hé, kinderen die na een vaccinatie spontaan autisme ontwikkelen? Zelfs het CDC krijgt op z’n kloten, maar dat past niet binnen het kader van jou selectie van You Tube filmpjes.

   • Nee, dit keer doen we het in het congres. Jezus, wat hebben jullie een hoop aan kabeltjes verbonden, op afstand bestuurde Borgs nodig. Ben jij ook al zo’n geassilimineerde drone?

   • @Disputax

    “De Borg bestaan uit wezens die zijn geassimileerd in de gemeenschap; deze
    assimilatie vindt vrijwel nooit vrijwillig plaats.”

    De bron is Wikipedia, dus die kan niet liegen..

   • @TheyKnew Bekijk je eigen filmpje dan nog even aandachtig. Dat meneer Wakefield daar anno 2000 op mocht treden poetst de fraude, die hij later tijdens dat onderzoek gepleegd bleek te hebben niet weg. Ook niet wanneer dat optreden uit 2000 in 2013 in een compilatie opgenomen wordt.

    Ik begrijp dat ik een tere snaar geraakt heb, maar dat is nog geen reden slechte grapjes op de persoon te maken, is het wel?

   • Een Borg kan je ook veranderen in een mens die huisje, boompje, beestje en een gigantische hypotheek heeft en deze, ten koste van alles, in stand probeert te houden. Het enig andere wat deze Borg rest, is een plekje zoeken onder de toch al druk bezochte viaducten. Uw overheid die u, in uw alle onwetendheid, tot op de dag van vandaag, een warm hart toe draagt, laat u net zo makkelijk vallen als een baksteen.

   • @Disputax

    Of dat bij mij een tere snaar raakt? Nee! Net zo min als je teksten naar de polio vaccins. Als je wilt bewijzen dat er iets niet waar is, doe je er gewoon geen onderzoek naar. En als je er wel onderzoek naar doet, dan doe je dat in een stadium waar zich nog geen kankerweefsel heeft gevormd. Zo simpel is dat. Tenslotte heeft Michele Carbone aangetoond dat er zich Simian Virus 40 in kankerweefsel bevindt, wat zich pas op latere leeftijd ontwikkeld. Merck is echter niet zo slim, net als jij trouwens!

   • Als er in kankerweefsel Simian Virus 40 wordt aangetroffen, kan je er donder op zeggen dat dat van een polio vaccin afkomstig is. Het is precies hetzelfde gezeik als met 9/11! Waarom hebben jullie geen onderzoek gedaan naar explosieven? Nou gewoon, omdat er geen aanleiding toe was. Maar zij waren wel VERPLICHT om er onderzoek naar te doen. Ben jij dom, of nog dommer?

   • @TheyKnew Nogmaals, daaruit kun je niet concluderen dat SV40 kanker in mensen veroorzaakt. Naar dat verband zijn overigens meerdere onderzoeken gedaan. Van het NCI waar ik net naar linkte:

    Studies Find No Evidence That SV40 is Related to Human Cancer
    Recent studies by scientists at the National Cancer Institute (NCI), one of the National Institutes of Health, provide further evidence that exposure to simian virus 40 (SV40) is not associated with cancer in humans. Many U.S. polio vaccines administered from 1955 to1962 were accidentally contaminated with SV40 because the vaccines were grown in monkey kidney tissue. Before discovery of the virus led to changes in vaccine manufacture, millions of Americans received SV40-contaminated polio vaccines. This has been a significant public health concern, as SV40 has been shown to cause cancer in experimental animals.

    Studies investigating the possible connection between SV40 and human cancer have been inconclusive. For example, some laboratories have reported the detection of minute quantities of SV40 DNA in human tumors while others have not been able to replicate these results.

    One approach used by NCI scientists relies on detection of antibodies. In reaction to exposure to a foreign particle such as a virus, the body creates antibodies, which are proteins that remain in the blood long after exposure and may help the body fight back against the virus in the future. Because antibodies remain in the body for so long, scientists can test for their presence to determine whether someone has been exposed to a particular virus, even decades earlier.

    In the first study1 investigators led by Eric Engels, M.D., in NCI’s Division of Cancer Epidemiology and Genetics, examined the possible association between SV40 exposure and non-Hodgkin lymphoma. In laboratory rodents, SV40 causes lymphoma, a cancer of the lymph nodes. Because some laboratory studies report that SV40 DNA can be detected in tumors from humans with this cancer, NCI scientists tested for SV40 antibodies in the blood of 724 non-Hodgkin lymphoma patients and in 622 controls–people without the cancer. Overall, SV40-reactive antibodies were found in only 7-10 percent of cancer cases and 10-11 percent of controls, indicating no statistical association between the virus and non-Hodgkin lymphoma. These results were published in the September 15, 2004 Journal of the National Cancer Institute.

    Some antibodies are very specific (reacting against, for example, only one kind of virus) while others show more general activity (reacting against many viruses). Many older SV40 studies have used antibody tests that do not distinguish between antibodies specific to SV40 and other, similar antibodies, such as those reacting to some common human viruses. For this study, Engels and his group used a new, much more sensitive and specific SV40 antibody test. Called the virus-like particle assay, or VLP, this test uses particles structurally similar to SV40 to detect the presence of antibodies specific to the SV40 capsid (outer coat). They also used VLPs for other viruses similar to SV40 to block any generally reactive SV40 antibodies. After blocking, they still found no difference in the prevalence of antibodies to SV40 between lymphoma cases and controls.

    While the NCI scientists were not able to compare the presence of antibodies in their results directly with the presence of actual SV40 DNA in subjects’ tumor tissue, Engels believes the study is strong. Two laboratories, whose personnel did not know whether the samples they tested were from subjects with cancer or not, produced similar results. “Future studies should compare the results of antibody tests directly with the results of tests for SV40 DNA in tumor tissue,” Engels said. “Additional tests for antibodies to other SV40 proteins would be a valuable tool for this research area.”

    More recently, in a paper published in the February 2005 issue of Cancer, Epidemiology, Biomarkers, and Prevention 2, Engels and his colleagues followed up on this research using another antibody assay, which detects antibodies against T antigen, an SV40 protein directly implicated in cellular transformation. Animals with SV40-induced tumors often make high levels of antibody against T antigen. The study included 85 people with NHL and 95 controls chosen from the larger U.S.-based case-control study. NCI researchers found only low levels of antibodies to T antigen in 5 people with NHL and 5 controls. Therefore, there was no association found between the presence of antibodies to T antigen and NHL in humans.

    In another study3 , published in the August 2004 American Journal of Epidemiology and led by Engels, the researchers also used the VLP test. Because some laboratory studies report that SV40 DNA can be detected in various childhood tumors, NCI scientists evaluated cancer risk of 54,796 United States children whose mothers received polio vaccines during pregnancy before 1963. The mothers may have become infected with SV40 from the vaccines and may have transmitted the virus to their children in the womb or soon after birth. The scientists postulated whether early-life transmission of infection from a mother to her child might be related to the later development of childhood cancer.

    Engels and his colleagues compared cancer risk in children whose parents received pre-1963 polio vaccine with cancer risk in children whose mothers did not receive vaccine. They also measured SV40 antibodies in the mothers of 50 of these children who developed cancer and the mothers of 200 children without cancer. One of this study’s strengths is the researchers’ use of two different means of detecting SV40 antibodies — the highly specific VLP assay and an older method, long considered the gold standard, called a plaque neutralization assay.

    The investigators found that the incidence of cancers of the nervous system and the blood (mainly leukemia), was roughly 2.5 times higher in children whose mothers received pre-1963 vaccine than in children whose mothers did not. However, the pattern of cancers in children whose mothers received the vaccine was not what would be predicted if SV40 caused cancer — the types of cancers varied and did not correspond to the types in which SV40 has been detected. Also, few women had antibodies to SV40 by either of the antibody tests, and there was no consistent relationship between the development of SV40 antibodies during pregnancy and cancer in children.

    “If SV40 were the cause of the tumors in these children, we would expect to see more cases of the types of cancer hypothesized to be linked to SV40 — for example ependymomas, choroid plexus tumors, and osteosarcomas,” Engels explained. “It was notable that among our subjects, we observed only one brain tumor — an ependymoma — of the kind in which SV40 DNA has reportedly been detected, and that was in a child whose mother had not received pre-1963 polio vaccine.”

    The scientists acknowledged that their study was limited by the small number of subjects with cancer and the small number of individual cancer types. Nonetheless, Engels summarized, “Overall, these results argue against an important role for SV40 in childhood cancers.”

    Engels and scientists at other institutions also evaluated cancer risk in veterans exposed to SV40 in an early U.S. Army adenovirus vaccine given between 1959 and 1961. This study4 , also published in the August 2004 American Journal of Epidemiology,, is the first follow-up study of recipients of SV40-contaminated adenovirus vaccine. The adenovirus vaccine was administered to new military recruits to prevent epidemics of respiratory disease caused by adenovirus arising from crowded living conditions during basic training. Like the polio vaccine, adenovirus vaccine was grown in monkey kidney tissue. However, because adenovirus cannot grow in such tissue without SV40 acting as a helper virus, almost all batches of this vaccine probably contained SV40. The adenovirus vaccine was given to Army recruits during two well-defined time-periods, alternating with three periods of non-use, during the period 1959 to 1961. This alternating pattern allowed for a rigorous comparison of cancer risk in vaccine-exposed and unexposed servicemen in this study.

    The researchers used Veterans Administration and military records to identify individuals with cancer and to classify them with respect to receipt of the Army’s adenovirus vaccine. The study included cases of mesothelioma, brain tumors, and non-Hodgkin lymphoma, which are tumor types previously hypothesized to be linked to SV40. Importantly, the investigators did not find evidence that SV40-contaminated adenovirus vaccine was associated with an increased risk for these cancers.

    The authors noted some limitations of the study. There were only 10 mesothelioma cases and the numbers of cases for individual types of brain tumors were small. These small numbers limit the study’s statistical power. Nonetheless, the numbers for all types of brain tumors combined, and for non-Hodgkin lymphoma, were substantial. Additionally, most subjects would also have received polio vaccine possibly contaminated with SV40. However, not every dose of polio vaccine contained SV40, and exposure to polio vaccine was not dependent on whether individuals received adenovirus vaccine. Thus, while the widespread use of polio vaccine could have diluted an association between adenovirus vaccine and cancer, this effect was likely minor. Engels concluded, “Our results should be reassuring to military veterans of the 1950s and 1960s, some of whom received adenovirus vaccines. This study did not find that their exposure to this vaccine was related to an increased risk of cancer.”

    Finally, in related work 5, Engels and others found that of 254 zoo workers, those exposed to nonhuman primates at work had a higher prevalence of SV40 antibodies than the others: ten percent of those exposed had antibodies specific to SV40, while only three percent of the others did. Engels said, “Most people would not acquire SV40 through this route–in most parts of the world, including the U.S., exposure to nonhuman primates infected with SV40 is rare.” He notes that he and his colleagues did not have information about how zoo workers might have been exposed to the virus, for example through scratches, bites, or splashes, and that they could not determine whether these antibodies represent ongoing SV40 infection. Nonetheless, the study suggests that individuals who have exposures to SV40-infected nonhuman primates may represent a useful population in which to study possible health effects of SV40 infection.

    In conclusion, although SV40 causes cancer in laboratory animals, substantial epidemiological evidence has accumulated to indicate that SV40 likely does not cause cancer in humans. However, additional laboratory research is needed to better define methods for SV40 detection, as laboratory studies looking for SV40 DNA in human tumors have offered conflicting results. There is also a need to conduct additional studies evaluating cancer patients and controls for antibodies to SV40, which would be present in cancer patients if SV40 causes cancer.

    # # #
    For more information about cancer, please visit the NCI Web site at http://www.cancer.gov or call NCI’s Cancer Information Service at 1-800-4-CANCER (1-800-422-6237).

    1Engels EA, Viscidi RP, et al. “Case-Control Study of Simian Virus 40 and Non-Hodgkin Lymphoma in the United States.” Journal of the National Cancer Institute. Vol. 96, No. 18. September 15, 2004.
    2Engels EA, Chen J, et al. “Antibody Responses to Simian Virus 40 T antigen: A Case-Control Study of Non-Hodgkin Lymphoma.” Cancer, Epidemiology, Biomarkers, and Prevention, February 2005.
    3Engels EA, Chen J al. “Poliovirus Vaccination during Pregnancy, Maternal Seroconversion to Simian Virus 40, and Risk of Childhood Cancer.” American Journal of Epidemiology. Vol. 160, No. 4. August 2004.
    4Rollison DEM, Page WF, et al. “Case-Control Study of Cancer among US Army Veterans Exposed to Simian Virus 40-contaminated Adenovirus Vaccine.” American Journal of Epidemiology. Vol. 160, No. 3. August 2004.
    5Engels EA, Viscidi RP, et al. “Serological Evidence for Exposure to Simian Virus 40 in North American Zoo Workers.” Journal of Infectious Diseases. December 15, 2004.

   • @Disputax

    Schitterend dat copy paste gedoe! Maar heb je nog een eigen mening? Als wij jouw kant even onder de loep nemen, dan hebben wij te maken met het ONTKENNEN van het gebruik van Simian Virus 40 in polio vaccins, tot het ERKENNEN van het gebruik van Simian Virus 40 in polio vaccins. Daarnaast voeren zij tests uit, ruim voor de ontwikkeling van kankerweefsel en nogmaals, Michele Carbone heeft aangetoond dat er zich in kankerweefsel Simian Virus 40 bevindt. Hoe komt die Simian Virus 40 in een mens? Dat kan niet anders dan via een polio vaccin, want die was tenslotte besmet met het Simian Virus 40 virus, zoals meerdere malen is aangetoond. Je kan je zelf draaien in welke bocht je ook wilt, het feit blijft.

   • Even simpel voor jou uitgelegd. Wij liegen over het FEIT dat er Simian Virus 40 in polio vaccins zit. Maar als het wordt aangetoond, dan ERKENNEN wij dat gewoon en voeren tests uit (ruim voordat er zich kankerweefsel vormt) zodat wij aan kunnen tonen dat Simian Virus 40 geen kanker veroorzaakt. Dat is erg moeilijk voor jou om te detecteren, is het niet? En als Michele Carbone aantoont dat er zich Simian Virus 40 in kankerweefsel bevindt, ondanks dat hij aangesloten is bij het NCI, dan pleur je er maar een linkje tegenaan die het tegendeel zou moeten bewijzen.

   • @disputax

    Hij snapt de inhoud van die drie vervolgonderzoeken niet, die het verband tussen s40 en kanker weerleggen en denkt dat die alledrie andere uitkomsten hebben ofzo. Hij hoopt nu heel veel van “tegenstrijdigheden” die hij daarin ontdekte en snapt niet goed dat hij zichzelf voor lul zet.

    @theyknew
    Houd maar op joh. Je produceert letters, maar iedereen die kan lezen weet dat je alleen maar doorgaat met opmerkingen die al weerlegd werden te herhalen omdat je onsportief bent en niet kan hebben dat je geleuter ontmaskerd werd.

   • 1) Niemand liegt erover dat er SV40 cellen in tumorweefsel gevonden werden (dacht men althans), vandaar dat het zo uitgebreid onderzocht werd.
    2) SV40 zat alleen in de poliovaccins tussen 1955 en 1962
    3) Het verband tussen SV40 en kanker bij mensen werd plausibel gevonden, omdat SV40 boedkanker veroorzaakte bij knaagdieren.

    Maar toen ze dat bij mensen gingen onderzoeken, vonden ze helemaal geen SV40 in menselijke kankercellen. Later bleek (dat Harvard onderzoek waar Disputax verwees) dat het aanvankelijke onderzoek dat het tegendeel beweerde, met slechte meetinstrumenten uitgevoerd werd. Dat was dus een “false positive”. Uit follow up studies bleek bovendien, dat mensen die SV40 toegediend kregen helemaal geen verhoogd risico liepen op NHL. Uit nader onderzoek bleek bovendien, dat bij de meeste mensen met NHL geen spoortje SV40 teruggevonden kan worden.

    Misschien helpt het om eerst Engels te leren lezen voor je denkt mee te kunnen doen aan een wetenschappelijke discussie? Dan zet je jezelf niet zo voor lul.

   • En jij gelooft maar zo dat die meetinstrumenten niet goed waren jeroen. Beetje naïef??

   • Vanzelfsprekend neem ik dat aan als geen enkel (onafhankelijk van elkaar uitgevoerd) onderzoek SV40 in menselijke tumoren kon bevestigen. Aan de ene kant heb je een oud onderzoek met dat resultaat, aan de andere kant heb je drie recentere onderzoeken die het volstrekte tegendeel bewijzen en een onderzoek van Harvard, hoe ze de eerste keer aan die “false positives” gekomen zijn.

    Als je je dan nog vastklampt aan dat oude en gefalsifieerde onderzoek omdat dat beter uitkomt voor je horror verhaaltje, getuigt dat van intense domheid of van intellectuele oneerlijkheid. Zeg het maar.

   • However, inconsistent reports linking SV40 with various tumor types has led to conflicting views regarding the potential of SV40 as a human cancer virus. Several recent studies suggest that older detection methodologies were flawed, and the limitations of these methods could account for most, if not all, of the positive correlations of SV40 in human tumors to date.

    http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16963733

   • @Jeroentje

    Uiteraard komt een overheidsinstantie op een false positive, verbeeld je dat al die mensen met een schadeclaim komen? Dat vaccinatieprogramma was toch een overheidsinitiatief? Misschien zou je de onderzoeken van particuliere en overheidswetenschappers eens naast elkaar moeten leggen? Gaat er bij jou al een lichtje branden? Ik denk het niet!

  • Dat zal verder wel, met die KIKA, maar snap je inmiddels dat poliovaccins nooit kanker veroorzaakten? In the Lancet werden al drie onderzoeken gemeld die aantoonden dat dit verband er helemaal niet is en in het Harvard stukje waaruit Disputax citeerde wordt uitgelegd hoe het kwam dat ze dit aanvankelijk wel dachten. Hun meetinstrumenten leverden zeg maar een “false positives” op.

   Dus het polio/ kanker verhaaltje is aantoonbare lariekoek, in een eerder draadje ging het dan weer over autisme dat zou ontstaan door vaccinatie, bleek ook al niet te kloppen. Allemaal dom gelul.

   Huiswerkopdrachtje voor Theyknew en Don: even uitzoeken hoeveel mensen- en dierenlevens jaarlijks gered worden door vaccinatie wereldwijd en even uitzoeken hoe klein het aandeel van betwiste vaccinaties is op alle vaccinaties die er bestaan. Kunnen we het daarna weer hebben over vaccinatie in het algemeen.

   • Lul. Dat is alleen uit te zoeken middels een dubbelblind onderzoek en dat heeft om verschillende redenen nog nooit plaatsgevonden zoals ik je eerder aantoonde middels de uitspraken van Schippers op kamervragen. Misschien kun je een keer ophouden met dat gezuig en anders verwijs ik je naar die persoon die wel van zuigen houdt. 😉 Je weet wel.

   • Jeroen, je kunt er energie in stoppen zoveel je wilt, deze types hebben altijd gelijk en alles wat je aandraagt denken ze met onbewezen onzin te retourneren op een wijze waarvan ik inmiddels erg in de lach schiet.
    Overigens is KIKA een hele goede organisatie die ik veel goed werk heb zien verrichten voor kinderkankerpatiëntjes dus ik vindt het nogal aanmatigend wat hier weer geplempt wordt op het net door iemand die constant een slag in de rondte lult niet gehinderd door enige eigen ervaring.

   • Ach teigertje wat ben ik blij met mensen met zoveel ervaring als jij. Dan ook nog een HBO opleiding. Poeh. Daar bovenop ben je ook nog eens goedlachs begrijp ik. Jammer dat we elkaar nooit in het echie zijn tegengekomen. Je lijkt me een droomvouw. Wel blond heb ik het idee.

   • Ja, het punt is inderdaad helder. Komt gekkie don weer aanzetten met zijn ononderbouwde “dubbelblind” lariekoek waarvan eerder in de discussie al aangetoond werd dat hij niet echt weet wat het is en verder ook geen verstand heeft van onderzoeksmethodieken naar medicijnen en doet zoveel mogelijk zijn best om het totaal onweerlegbare bewijs dat het verband tussen poliovaccins en kanker er helemaal niet is te negeren.

    Maar de discussie is inderdaad rond, ook al zullen Don en Theyknew nog wel even doorreutelen.

    For the record: KIKA is vanzelfsprekend een uitstekende organisatie.

   • @teigertje Als een minister op kamervragen antwoord dat er nooit en nergens zo’n dubbelblind onderzoek heeft plaatsgevonden dan durf jij nog te spreken over onbewezen onzin? Ga snel je studiegeld van het HBO terughalen.

   • @jeroentje Schelden? Hoezo schelden? Ik noemde teigertje een droomvrouw!! Ben je weer leugens en onzin aan het uitkramen. Bovendien val ik ook nog eens op blonde vrouwen.

   • Had die opmerking van mevrouw Schippers betrekking op het verband tussen poliovaccins en kanker? Nee he. je zwamt maar wat. Op leugenachtige wijze probeer je allerlei halve feitjes en hele leugens aan elkaar te lassen, maar het werkt niet. Ook niet als je het heel vaak herhaalt.

   • Ik weet ook wel dat je achterbaks bent Don, dat bewees je al. Maar je maakte mij eerst voor ‘lul’ uit en in principe maakte je Teigetje voor dom blondje uit. Op dezelfde gluiperige manier zoals je mij eerder tot twee keer toe van kindermisbruik beschuldigde. Beetje zwaktebod, vind je niet? Om sekstistische opmerkingen te gaan maken tegen vrouwen als je er met argumenten niet uitkomt.

   • Lezen jeroentje, lezen. Dan zul je zien dat dubbelblind onderzoek voor geen enkel vaccin heeft plaats gevonden. Ik moet weer aan het werk helaas. Ik wil immers niet in dezelfde armetierige positie als jij belanden jeroentje met je grote corporate klanten. Haha.

   • Jeroentje toch. Waar heb ik “dom blondje” geschreven. Ik schreef zelfs dat ik op blonde vrouwen val. Leg je me weer een keer woorden in de mond die ik niet gebruikt heb. Foei. Is not done!!!

   • Maar poliovaccins veroorzaken geen kanker en de “dubbelblind” uitspraken van mw Schippers hebben al helemaal geen betrekking daarop. Daar zijn we nu uit, toch?

   • Als je de moeite had genomen de linkjes van Disputax ook te lezen, had je begrepen dat poliovaccins wel degelijk dubbelblind onderzocht werden. Maar dat terzijde.

   • En wat hebben ze dan dubbelblind onderzocht? Effectiviteit, besmetting, veroorzaking kanker. Het zijn wat subtiele verschillen en ik weet dat subtiliteit niet je sterkste kant is maar probeer dat eens mee te nemen in je losse flodder reactie’s.

   • In Zwitserland is er in 2011 een groot onafhankelijk onderzoek gedaan naar vaccinaties door een Duitse arts (Andreas Bahmair). Hij heeft 8000 niet gevaccineerde kinderen vergeleken met 16.500 wel gevaccineerde kinderen en zijn conclusie is ronduit schokkend. Ten aanzien van alle ziekten (long ziekte, suiker ziekte, auto immuunziekte, psychische afwijkingen zoals gedragsstoornissen en ADHD) blijkt dat de niet gevaccineerde kinderen stukken, stukken gezonder zijn en opvallend minder artsbezoek hebben dan de wel gevaccineerde kinderen.

   • je wilt het gewoon niet tot je laten doordringen he. Die uitspraak had totaal geen betrekking op poliovaccins waar gewoon internationaal en dubbelblind onderzoek naar gedaan wordt. Daar gaat Schippers nog niet eens over. Het is dus inderdaad zo dat je op leugenachtige wijze halve, onbegrepen feitjes en hele leugens aan elkaar last.

    Het is een beetje zielig, die campagne. Micha nu ook weer, die een van zijn gekkies met bizarre verdachtmakingen laat reaguren onder een pro vaccinatie artikel en vervolgens gaat kraaien dat die schrijver “afgeslacht” werd.

    Ik snap de campagnestrategie ook niet, want als jullie iets bereiken met dat gestoorde, agressieve en achterbakse gedrag, is het wel dat mensen juist gaan vaccineren. Die prikken (pun intended) daar doorheen. Die inhoudelijke argumenten tegen vaccinatie schieten zo inhoudelijk tekort dat het zelfs maar op geloofsargumenten gegooid wordt. Ergst denkbare zwaktebod natuurlijk in een wetenschappelijke discussie.

   • Van wetenschappelijke discussie’s heb ik sinds de affaire Stapel ook geen hoge pet meer op. Stapel heeft aangetoond dat de wetenschap ook een religie/geloof is.

   • En dan heb ik het nog niet eens over dat kutwijf Roos Vonk die door haar beentjes fijn te spreiden buiten de discussie is geplaatst. Blijf jij maar lekker bij je OTO sekte jeroentje.

   • HAHAHAHAHAHAHAHA

    Andrea Bachmair (wiens naam je nog niet eens kan spellen) is een HOMEOPAAT, sukkel. Dat onderzoek heeft geen enkele wetenschappelijke waarde. Nog meer losse flodders en natte scheetjes in de aanbieding?

    Die man voerde een anoniem internet survey uit, als we het dan toch over methodiek hebben. Heeft geen enkele waarde. Hier kan je een vrij grondige debunk vinden van dat “onderzoek”.

    Toch wel grappig, dat je zo zeurt over onderzoeksmethodiek maar dit soort onzin gewoon als geldig onderzoek presenteert. Komt dat omdat je dom, oneerlijk, of allebei bent?

   • Oei.. het lukt je weer niet om er inhoudelijk uit te komen, dus ga je maar wat random mensen uitschelden? Nu blijkt dat je gereutel op geen enkele wijze wetenschappelijk onderbouwd kan worden ga je de wetenschap maar verdacht maken?

    Wat is het verband tussen de sociale psychologie van Huub Stapel en vaccinonderzoek precies? Precies, dat verband is er niet. Je zwamt alweer dom uit je nek.

   • De wetenschap anno nu; Als je vlees eet ben je asociaal. Duh………. Wie is er hier nu intelligent en wie dom??? De wetenschap in Nederland en Duitsland heeft het voor mij afgedaan. Een hard gelag na jaren van studie kan ik je vertellen.

   • @DonQuijotte Andreas Bachmair, dat is dacht ik de homeopaat die zijn onderzoek middels een anonieme survey op het Internet doet. Met de resultaten van zo’n onderzoek heb ik wat issues, zacht gezegd.

   • @Disputax Ook ik heb wel wat issues bij die uitkomsten van Andreas Bachmair. Daarin zitten we dus op 1 lijn. Heb toch gemeend het hier neer te plempen.

   • @Disputax Verder heb ik ook inhoudelijk wel het eea op zijn site aan te merken. Maar desondanks…

   • Je blijft maar stront spuiten he jeroentje. Ik stop met deze hele discussie over vaccinatie. Ik heb min punt gemaakt. Laat jezelf en je zoon lekker in de reet prikken,ga gewoon door met het promoten van vaccinatie’s en andere pro-overheid bullshit als je daar gelukkig van word. Ik ga er vandaag maar weer eens op een andere manier een leuke en productieve dag van maken. Doei jeroentje.

   • @DonQuijotte Nochtans presenteer je dat onderzoek als groot, onafhankelijk en meneer Bachmair als arts. Op alle drie de punten onwaar.

    Andreas Bachmair

    Homöopath, kantonal approbierter Naturheilpraktiker
    •Jahrgang 1968
    •Studium Betriebswirtschaft, Abschluss Dipl.-Kfm.
    •Ausbildung zum Heilpraktiker und psychotherapeutische Zusatzausbildung in Deutschland
    •2-jährige Ausbildung in klassischer Homöopathie am Therapiezentrum Bodensee
    •Prüfung zum Heilpraktiker in München 1996
    •Homöopathische Praxis in Deutschland von 1996-2003
    •Ausbildung zum Naturheilpraktiker Schweiz
    •Prüfung zum kantonal approbierten Naturheilpraktiker in St. Gallen 2002
    •3-jährige Ausbildung an der International School of Homeopathy bei Dr. Alfons Geukens
    •Praxis in Kreuzlingen (Schweiz) seit 2003
    http://www.bachmair.org/index.php/zu-meiner-person

   • By the way, huiswerkopdrachtje voor jou. Even uitzoeken hoeveel apen er voor jou vermoord zijn om jou aan je zo gewenste SV40 virus te helpen. Dat bestaat niet, o ja, het bestaat toch wel! 🙂

   • They knew.
    Waarom je agressie, en kick je zo op angst aanjagen?
    Vertel jij je kinderen ook voor het slapen gaan het liefste enge verhalen?

    Of kom jij met enge beelden te branden?

 9. @ Don.
  Ik neem aan dat de zus van They knew wel wat ouder is geworden dan die muizen.
  Maar om welke reden zou de familie van They knew bewust zijn ziekgemaakt?
  En hoeveel deccenia zat er tussen ‘vermeende oorzaak’ en AANTOONBAAR GEVOLG?

  Het Deshormoonschandaal dat ter bevruchting werd gebruikt, maar kanker bleek te veroorzaken wordt ook ingezet om kanker te bestrijden.
  Wat ik bij jullie zie is dat jullie oude verhalen oppoetsen en weer in een nieuw jasje steken.
  Ik verwacht dan ook spoedig weer de softenon ook weer bij KlÖl en Vijand.

  • @Feex Hoe kan ik nu de reden weten als die er al is. Ik ken Theyknew niet en zijn zus heb ik ook niet gekend. Dat er bij hem een vermoeden leeft dat eea het gevolg kan zijn van bijwerkingen van een vaccinatie is aan hem. Ik ga hem daar niet op een asociale manier, zoals hier gebeurt is, op aanvallen. Ik kan zijn vermoeden wel begrijpen.

   Softenon had meer bijwerkingen dan alleen kanker. Er kwamen bij de geboorte af en toe ook heel vervormde kindjes naar buiten. De zogenaamde softenon-kindjes.

   • @Don

    Die vraag is tevens gesteld aan haar behandelend arts en die ontkende noch bevestigde de mogelijkheid, te bewijzen is het niet. Waaruit je dus zelf de conclusie kan trekken, het kan en daarmee aangeeft op de hoogte te zijn van besmette polio vaccins. Hij zal The Lancet ook wel gelezen hebben.

   • Soms krijg ik ook meerdere sarcasme`s
    Ook dat is humor op het randje.
    Mogelijk de reden om hier dagelijks rond te hangen..
    Wat de reden van de anderen is om hier te komen?
    Dat mogen ze dit x zelf invullen.
    :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
    :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
    :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
    *Wel binnen de lijntjes blijven*

   • De modder begint steeds meer op stront te lijken. Past ook beter bij je jeroen.

   • Er is trouwens een totaaloplossing waarin je niet alleen complotterschijt, maar ook de complottertjes zelf kan verwerken tot biogas. Werd uitgevonden door Joep van Lieshout, die het de total faecal solution (volledige schijtoplossing) noemde. Staat ook wel bekend als “de technocraat”:

    In de Technocraat, die beter bekend staat als de ‘Total Faecal Solution’, worden uitwerpselen gepompt naar de eerste tank of verteerinstallatie, waar de temparatuur op 37* gehouden wordt. Deze massa wordt omgeroerd en het zuurgehalte van de vloeistof wordt in stand gehouden.

    Methaangas wordt gevormd onder invloed van bacteriën in de eerste verteerinstallatie. Na 21 dagen wordt de vloeistif naar een tweede verteerinstallatie verplaatst om de laatste resten biogas er nog uit te krijgen. Hierna verdwijnt het in een grote horizontale septische tank met een luchtpomp erop aangsloten, om het zuiveringsproces te bevorderen. De volgende stap is het groene filter: Dit verwijdert de laatste onzuiverheden en produceert drinkwater van hoge kwaliteit, wat op zijn beurt weer doorgepompt wordt naar de watertoren. het biogas wordt naast de tanks bewaard, waar het gedroogd en gewassen wordt. Er zijn beveiligingssystemen beschikbaar in geval van overdruk, of als het systeem faalt.

    Het apparaat werkt overigens echt.

  • Wat betreft DES hebben we het over de DESdochters. Je hebt het dus over 2 verschillende schandalen.

   • Bij Des heb ik het over de moeders èn de kinderen.
    Beiden dus, hebben wel meer kans op kanker.
    En dat was een schandaal, met nu nog verregaande gevolgen.
    Speelde tot de jaren 70.
    Degene die met de Des kwam, waarschuwde er zelfs voor.
    Voor zijn eigen creatie.
    Nu is men wat wijzer, en kan des ook ter bestrijding van kanker worden gebruikt.
    Maar helaas heeft het ook slachtoffers gebracht.

    Kijk Micha&Martijn, onze M&M snoepjes hebben geen kennis van medicatie, behalve dat ze ZELF gebruiken en niet goed DOSEREN kunnen.

    Gewoon een reden om zich zgn ‘op de kinderen te werpen’ in het kader van ‘gezondheid’
    dit keer.
    Lijkt een beetje op glurende jongetjes bij de kleedkamer gedrag.
    Infantiel dus.

  • Paddoschijt!
   1707 Een “eetbare paddestoel” kan in de groentetuin op paardenmest gecultiveerd worden.

 10. @Don

  Dat met die vogels, haviken of valken, is niet zo interessant. Het gaat om de symboliek. In Frankrijk gebruiken ze daar zelfs een haan, le coq, voor. Het draait alles om dat fabeltje omtrent Horus.

  die vond ik juist wel interessant om verder met je uit te werken. Want natuurlijk hebben dieren hun symbolieken en vanzelfsprekend is het zo dat ik de havik extraleuk vind vanwege Horus (the hawk-headed mystical lord). Het hoe en wat daarvan legde ik al in het vorige draadje uit, als je opgelet had. Volgens een sjamaan die ik ontmoette zou het trouwens zelfs mijn “totemdier” zijn, en die was totaal niet op de hoogte van mijn bijzondere affiniteit met Horus. Helaas zijn havikken niet zo goed te temmen. Hooguit kan je ze een beetje conditioneren, zodat ze je als nuttig persoon en jaagpartner zien, maar daar is dan ook wel alles mee gezegd.

  Het is echt een algemenere fascinatie met roofvogels, die ik al mijn hele leven heb. Heb je wel eens zo’n dier op je handschoen voelen neerstrijken, terwijl hij zijn vleugels met een spanwijdte van dik twee meter even uitslaat, hoopvol naar zijn brokje bloedend vlees als beloning voor de jacht? Eigenlijk zou ik er wel mijn beroep van willen maken. Maar valkenieren is hier in Nederland een beetje een uitstervend beroep. Veel dilettanten zoals ikzelf zijn er wel, maar de opleiding voor een valkeniersakte is best pittig: je moet veel, bijna fulltime stage lopen en ik heb natuurlijk ook een bedrijfje.

  Op zich kan je nog best nuttige dingen doen met zo’n akte. Dingen die op veel manieren een passie van me zijn. Ongediertebestrijding bijvoorbeeld. Echt jagen mag helaas niet meer, maar die tak van sport komt juist weer op, omdat het zo’n mooie milieuvriendelijke oplossing is. Niks pesticide, gewoon valken inzetten. In de woorden van Ivan,/a>, mijn eerste valkenieren mentor die dus ook de optredens in Bouillon verzorgt:

  Duiven en meeuwen worden steeds meer een probleem in onze maatschappij. Ze bekogelen alles met uitwerpselen en besmeuren in korte tijd de hele infrastructuur. Om dit te bestrijden, stellen we u voor de natuurlijke vijand in te schakelen, de roofvogel. Roofvogels verkiezen zwakke prooien en zullen die dan ook liquideren. De sterkere onder hen worden op een natuurlijke manier afgeschrikt. Er zullen dus geen onnodige slachtoffers vallen. Hierbij geldt de wet van de sterkste!

 11. Kamp heeft ook maar weer een druk dagje. Eerst een bezoek aan Grunn’ vandaag (hij sliep in een hotel en net die nacht kwam natuurlijk weer een aarschok). Nu weer bij Knevel en van den Brink.

  Ben benieuwd of de aarde vannacht wat rustig blijft hier 🙂

  • @Disputax, weet niet waarom het in de moderatie kwam. Waarschijnlijk omdat je net postte tussen 3 berichten die in de spam kwamen. Vaag!! Gebeurt wel vaker, zag ook net 3 berichten van Don die in de spam kwamen.

   *bijgewerkt*

 12. Ik lees hier een bitchfight, ergens boven..
  Donnyboy weet wel te krabben.
  Zijn nagels breken nog op deze site.

  Zal hij de eer verdedigen van Bou, en aanhang?
  Wellicht dat hem dat extra crediet oplevert, omdat hij de enige is die hier durft te komen.
  Hij blijft wel een huistrol, die veel tijd besteed om goed te praten wat fout is, en andersom.
  Het had hem gesierd dat hij op de site van Vrijland en Co ook zijn mening durft te laten horen.
  Gezien hij ook niet geheel kan scharen achter Vrijland En Co heb ik daar ook nooit kritische geluiden van hem gehoord.

  • Feex, typisch gedrag van dit soort lui.
   Eerst slijmen met de webmaster, dan een prooi opzoeken die ze kunnen beschadigen, zeemeeuw loslaten die de boel onder schijt en vervolgens wanneer ze een ‘tegenaanval’ krijgen laten ze het op een ban aankomen.
   En zo denken ze de “wedstrijd” gewonnen te hebben.

   • Ha, nee Don loopt binnen met een dreigende claim.
    De foto van ‘Martijnrecht’
    Dus niet slijmen, dat was toen hij tevens ontmaskerd werd als onzinverkoper.
    Dat deed hij eerder, claimde een foto van WP als de zijne..
    Geintje…
    Rare humor, dat dreigende..hij handelde toch in mediarecht?

  • Overigens speelden ze hetzelfde uitlokspelletje op Sargasso, waar ze zich uiteindelijk ook stukliepen. Leverde me wel een ban op, maar dat houd je toch 😉

   • Ik heb de indruk dat ze een soort “online knokploeg” proberen te vormen, die specifieke debunkers en critici eruit pikt en het zwijgen wil opleggen. Blijkbaar wordt kritiek als bedreiging ervaren. Maakte het al mee op GeenStijl toen ik een discussie over Demmink voerde, op Sargasso, Barracuda en dus ook hier. Het gebeurt structureel, niet incidenteel. Het zijn ook altijd dezelfde beschuldigingen waar ze mee aan komen zetten en dezelfde uitlokspelletjes die gespeeld worden. Ik vind het best:

    “Drag me down to your level and I’ll beat you on experience.”

    Ik geloof er ook niets van dat Martijn werkelijk geloofde dat ik iets met die grap die met hem uitgehaald werd te maken had. Het was gewoon “opportuun” om mij daarvan te beschuldigen.

   • Soms verwijzen ze tijdens discussies ook ineens naar uitspraken die ik op heel andere blogs deed en waar dat spelletje ook met me gespeeld werd; vooral Nisnollo op Barracuda verspreekt zich nogal eens, de lieverd.

   • Bijvoorbeeld toen hij ineens ging verwijzen naar een uitspraak van me die ik onder een heel andere nick op geenstijl deed (nonpissatinventum), waarin ik tijdens een Demmink dispuut stelde oudere mannen met macht aantrekkelijk te vinden.

 13. Kan ie weer lekker doorbazelen over chemtrails op de site van …….., vul ze maar in.
  Wat weer opvalt is dat er dan trouwens heel beschaafd wordt gesproken (ahum).
  Bipolair,

 14. Overigens een interessante parallel met de filosofie van Sloterdijk, die samenlevingen (en geloofssystemen) benoemt als collectieve immuunsystemen. Hij gaat nog zes stappen verder dan de medische interpretatie daarvan en benoemt het ook als de sociale weerbaarheid van een samenleving. Hier een goed artikel dat dit concept uit zijn “Sferen” goed behandelt:

  “I’m intrigued by Sloterdijk’s conception of these spheres as immune systems; something feels intuitively right about that. They are a way of making sense of the world that brings us consistency and meaning and thus safety, stability and solace. And they help keep out the inbreaking of the Real, a concept that’s hard to define”

  Wat me opvalt, is dat complottertjes consistent proberen die immuniteit binnen onze samenleving aan te tasten. In dit geval letterlijk, nu ze zelfs proberen de “herd immunity” tegen mazelen aan te tasten, maar het gaat op een wat abstracter niveau ook op voor de manier waarop ze constant maatschappelijke subsystemen (die wij als collectief toch echt dragen) proberen aan te tasten en besmeuren: het OM, Jeugdzorg, onze informatiebronnen, het bevuilen van onze naam in het Amerikaanse congres, in wezen is het streven constant om ons als samenleving zwakker te maken, te besmetten.

  Waar ik me zorgen over maak is dat de virussen waar complottertjes de samenleving mee proberen te injecteren op enig moment aan gaan slaan, gaan infecteren en zich uiteindelijk tot een juichende tumor gaan ontwikkelen. Dat moet voorkomen worden vind ik.

  • Zo´n virus dat doet wat hij wil (Crowley) maar anderen die vrijheid niet wenst te geven. Hoe hypocriet wil je het hebben.

  • Ja, vervelend dat ik de samenleving eraan probeer te herinneren dat je collectieve immuunsystemen wel op orde moet houden. Zal wel als lastig ervaren worden door parasieten en ongedierte.

   • Ik weet ook wel dat het je niet lukt om zo’n verhaal over maatschappelijke structuren die als immuunsysteem functioneren inhoudelijk te betwisten. Terwijl dat natuurijk best een discutabel standpunt is. Net zo min als je iets relevants bij te dragen had over het onderwerp vaccinatie, of eigenlijk wat dan ook. Wat dan overblijft is dit soort van agressief mongolengedrag.

    Snap je dat ik daar alleen maar van geniet?

    QED

   • Die vrijheid heb ik gelukkig. Ondanks gevaarlijke types als jij. Nazi Deutschland was ook gebouwd op “mensen” zoals jij.

   • He Swap. Ben morgenavond in Praag. Staat er nog wat leuks op het programma van de opera.van het theater.

   • Maar Swap waarom een Godwin alert. Ik probeer alleen te zeggen hoe gevaarlijk kliekjes als de OTO zijn. Wel alle vrijheid voor jezelf maar anderen die vrijheid ontnemen. Doe wat je wil maar dat geld alleen voor mij is wat jeroentje loopt te verkondigen. Een vergelijk met het occulte nazi Deutschland is dan toch niet ver gezocht?

   • ehh nee, die vrije wilsbeschikking wordt niet gezien ls iets exclusiefs, maar als universeel. Geldt zeker ook voor jou. Lees Liber Oz er anders op na:

    Liber LXXVII

    “the law of
    the strong:
    this is our law
    and the joy
    of the world.”
    —AL. II. 21
    “Do what thou wilt shall be the whole of the Law.” —AL. I. 40

    “thou hast no right but to do thy will. Do that, and no other shall say nay.” —AL. I. 42–3

    “Every man and every woman is a star.” —AL. I. 3

    There is no god but man.

    1. Man has the right to live by his own law—
    to live in the way that he wills to do:
    to work as he will:
    to play as he will:
    to rest as he will:
    to die when and how he will.
    2. Man has the right to eat what he will:
    to drink what he will:
    to dwell where he will:
    to move as he will on the face of the earth.
    3. Man has the right to think what he will:
    to speak what he will:
    to write what he will:
    to draw, paint, carve, etch, mould, build as he will:
    to dress as he will.
    4. Man has the right to love as he will:—
    “take your fill and will of love as ye will,
    when, where, and with whom ye will.” —AL. I. 51
    5. Man has the right to kill those who would thwart these rights.
    “the slaves shall serve.” —AL. II. 58
    “Love is the law, love under will.” —AL. I. 57

   • Das gewoon esoterisch gelul jeroentje. Op het nivo van Paulo Coelho. Dat dan weer wel.

   • Hahaha, “esoterisch”. Valt wel mee toch? Gaat volgens mij over heel concrete dingen en hij slaagde er ook nog eens in om die in alleen maar woorden van een lettergreep op te schrijven. Dus dat zou je moeten kunnen volgen.

   • Love is the law, love under will. Juist ja en met die wil lopen jullie te klooien. Kinderen kun je alles laten willen.

   • Je kunt zelfs bijna een heel volk laten willen dat ze een vaccinatiespuit in hun reet geduwd krijgen. Iets met propaganda of zo.

   • Swap laat maar zitten van de opera. Er is niets. Moet ik 9 september nog maar eens naar Praag.

    • Big Sister schijnt een hele coole plek te zijn als je naar Praag gaat. Maak je geen zorgen ik ben geen abonnee, maar het schijnt een ‘must done’ te zijn.

   • Nou Don, je las overduidelijk nooit iets over Thelemic parenting. Nogal obscuur onderwerp natuurlijk, maar dat is je nog wel te vergeven. Volgens Crowley en andere thelemische opvoeders moet je kinderen juist zo weinig mogelijk uitleggen en ze dingen lekker zelf alles laten uitzoeken. Crowley experimenteerde met die opvoedmethode in zijn “Cefalu” periode en schreef daar trouwens zeer uitgebreide, hilarische dagboeknotities over. Ik vind het iets te radicaal, want je kind moet natuurlijk wel met mes en vork leren eten, zijn haartjes kammen, zijn inentingen en zijn onderwijs krijgen, noem maar op.

    Crowley zou een groot voorstander van het “Iederwijs” systeem zijn. Wilde ik die van mij ook opdoen, maar daar was zijn moeder niet helemaal voor te porren. Terecht achteraf.

    Maar ik hersenspoelde hem wel een beetje, zoals elke ouder dat doet. Met de Nederlandse taal bijvoorbeeld, zijn zindelijkheid, met kunst en mooie verhalen, ik probeer hem geïnteresseerd in dingen te krijgen en neem hem graag op sleeptouw. Ik zit hem ook erg achter de vodden wat zijn onderwijs betreft, maar dat valt niet in onvruchtbare aarde. Vandaar dat hij nu op het gymnasium zit en nooit een loser zoals jij gaat worden. Maar natuurlijk ben ik aan het eind van de dag een toeschouwer aan de rand van zijn bestaan. Ik zie het als mijn taak om hem daar zo’n sterk mogelijke uitgangspositie in te geven.

   • Salmay, Dalmay, Adonay. Poeffffff ik vlieg naar Praag. Doei jeroentje, fijn weekend.

   • Haha, inderdaad zeg, wat is de Vergeer toch ook een halve zool:

    “Onnodig te zeggen dat Klarenbeek noch Bollen ooit contact met ons hebben gezocht om het tegengeluid in kaart te brengen of de nodige tegenspraak te bewerkstelligen. Me dunkt dat de heer Bollen en mevr. Klarenbeek (en zeker Justitie) op de hoogte moeten zijn geweest van publicaties van onze hand in de zaak Vaatstra die lijnrecht staan tegenover de versie van Justitie.”

    Het wil maar niet doordringen tot Vergeer dat hij helemaal geen relevant “tegengeluid” vertegenwoordigt, en dan gaat hij ook nog eens in de majesteitelijke meervoud spreken over zichzelf en zijn publicaties, terwijl die nog niet goed genoeg zijn om de openhaard mee aan te maken. Is echt een dingetje van hem. Eerder sprak hij er ook al schande van dat hij nooit eens voor een talkshow uitgenodigd wordt.

   • Zijn kinderen zijn arts ook nog!
    Hoeveel gevallen van misbruik signaleren zijn kinderen?
    Enne.. hoe gaan ze ermee om?
    Melden ze het ook bij André, gezien hij zich zo inzet?
    Valt dat onder privacy of klokkenspel?
    Vragen, vragen.

  • Interessante reactie van Bert M. overigens, die mijn verhaal over maatschappelijke immuniteitssystemen hierboven compleet bevestigt:

   “Als je tracht de houding van Ab en die van Ron vanaf een afstand te bekijken, welke sfeer spreekt daar dan uit? Is dat eentje van vechtlust, aan-praterij, opdringerigheid? Of voelt het als oprechte betrokkenheid, liefdevolle bezorgdheid, evenwichtig begrip?”

   Alsof wetenschappers en managers maatschappelijk werkers zijn, maar goed. Lullig van ze, dat ze Bert’s handje niet kwamen vasthouden tijdens de vaccinatie. Zucht.

   “Zij zéggen het beste te willen voor de Nederlandse bevolking, maar bedoelen heel iets anders. Die vermomming wordt op vele fronten (gezondheidszorg, rechtspraak, politiek, milieu, …) nu behoorlijk duidelijk. Pas als we áchter het masker, áchter de façade kijken, pas wanneer we er IN gaan kijken (IN-specteren), zien we de werkelijke beweegredenen (van gedrag).”

   Het probleem is dat complottertjes denken dat ze ook maar een moment door zo’n eventuele “vermomming” heen kunnen prikken (“the inbreaking of the Real” werd dat hierboven genoemd). Ik heb het ze nog nooit zien doen, waarvan de vaccinatiediscussies hierboven een uitstekende illustratie zijn. Eerst met een pseudowetenschappelijk verhaaltje aan komen zetten en met demagogische, leuegnachtige verhaaltjes proberen de verontwaardiging op proberen te wekken. Als dat niet lukt worden ze gewoon heel smerig en soms ook dreigend, omdat ze denken dat ze een beter zicht op de werkelijkheid hebben dan anderen. Gaan ze denken dat het doel van ons *kuch* “ontwaken” de middelen heiligt. Ook leugens en allerlei vormen van volstrekt minderwaardig, vaak ook misdadig gedrag. Als je ze confronteert met het gewetenloze van hun methodes, komen ze altijd met tegenbeschuldigingen aanzetten die betrekking hebben op allerlei fictieve dreigingen.

   Dat is geen “inbreaking of the Real”, maar echt alleen maar peop. Een democratie die zijn immuunsystemen op orde heeft is daar weerbaar tegen.

   “Prik door het uiterlijk gedragspatroon van mensen heen! Ontdek aldus de waarheid. Volgens Gurdjieff kun je die alleen via het gevoel ontdekken, nauwelijks via de logica (het denken kan niet begrijpen dat 2 + 2 = 5).”

   Diep man. 2+2=5.

   Volgens mij gaat de vierde weg niet bepaald over het door andere mensen heenprikken, maar door jezelf. Grappig genoeg falen complottertjes daar alleen maar in. Stelletje slapers.

   (Daarom beoefenen de Japanners de zogenaamde koans). Het lichaam zélf is NIET tegen de eigen vernietiging. Alle natuurlijke ziektes heeft het leren te weerstaan. Ik kan rustig vertrouwen op de hóge intelligentie van het eigen [menselijk] lichaam!

   Dat is ook al niet de functie van Koans in het Zen Boeddhisme (bijvoorbeeld: “wat is het geluid van een klappende hand”, of “als je onderweg ooit een Boeddha tegenkomt, dood hem.”). Dat doen ze niet om door de gedragspatronen van anderen heen te prikken, maar om de aard van hun eigen geest te ontdekken.

   Het is allemaal zulk dom, pseudospiritueel gereutel en maakt daarnaast ook nog eens een zootje van de opvattingen van Gurdjieff en het Zen Boeddhisme. Opgeklopte lucht is het, die dient als legitimatie voor mismaakt gedrag. Meer is het niet.

   • Volgens mij krijg je de spuit niet ‘in je reet’, maar dat terzijde.
    Het regelmatig benoemen ‘in je reet’ komt nogal dwangmatig over.
    Ook al klopt het niet, Donnyboy blijft ermee bezig.

   • ” Alle natuurlijke ziektes heeft het leren te weerstaan. Ik kan rustig vertrouwen op de hóge intelligentie van het eigen [menselijk] lichaam!”

    Nou nou, ga dat maar eens in het plaatselijk ziekenhuis op de interne afdeling vertellen
    Bert.

Reacties zijn gesloten.