Komkommertijd of toch niet?

Swapichou zou in zomerslaap gaan, want het was weer heerlijk rustig.

schapen

Maar natuurlijk was het stilte voor de storm, hadden we ook ergens wel verwacht.

Micha moest 2 rechtzaken ondergaan. Eentje in Amsterdam,  met maar liefst 5 wrakingen. Of waren het nu minder of meer? Boublog vind het in ieder geval geweldig! Maar liefst 50 mensen kwamen, volgens de andere bronnen 30, maar goed, op een tiental meer of minder letten ze niet. Dan moet je het goed onderzoeken, en dat is wat complottertjes nu NET niet doen :). Cijfertjes zijn niet belangrijk, elkaar nablaten wel. Wisten we al.

 Martijn was daar en Steve Brown,  Zijn vriendjes geworden nu. Ben benieuwd hoe lang Steve dat volhoudt want Martijn blijkt nogal wat heetgebakerd en narcistisch te zijn als hij zijn zin niet krijgt. Denk niet dat het tot een 40-jarige lange vriendschap zal leiden.

schaap-kwijlen

De ander was tegen Yehudi Moszkowicz , waarbij de schaapjes meteen aannemen dat een ‘moordaanslag’ door dat persoon is gedaan. Laten we nog maar even de camera beelden afwachten. Een klein persoon in auto, zonder identificatie is voor mij nog geen bewijs. Kan ook een dronken Bosschenaar zijn of een alcomobilist. 

Martijn kwam recentelijk weer terug en gaat in de voetsporen van Micha treden door telefoontjes te plegen. Hij geeft zich hier ook maar even gemakshalve uit als journalist.  Wel mooi dat Martin/Martijn zichzelf nu kan zijn. Hij was daar erg blij mee!

martijn_exposed

Het Demmink verhaal, met nieuwe getuigen. Het Snowden verhaal, waar je dan weer heel weinig leest op de ‘klokkenluiders-sites’. Sterker nog, ze gingen hem ook zelfs nog verdenken.  Quote: “Wat mij betreft is deze Snowden-onthulling dan ook de beste marketing stunt van de NWO aller tijden.” Dus….

Micha gaat het natuurlijk weer linken aan onze koninklijke familie. Want Constantijn heeft ook bij Booz Allen Hamilton gewerkt. Dus conclusie: “BREAKING: Constantijn speelt sleutelrol in NWO-info horror”.

Ja, logisch. Ik weet niet precies hoe je zo’n stekkertje kunt losmaken in de verkeerde hersencellen.. maar alsjeblieft.. Kom nou toch. 

Klokkenluider word je niet, dat overkomt je. Ze schijnen dat nog steeds niet te begrijpen. Natuurlijk is er niets mis mee om kritisch te zijn (vind ik dan) maar om zo obsessief te zoeken naar iets dat gewoon toeval is, of überhaupt niet plaatsvindt dat vind ik ziekelijk.

Genoeg weer te overdenken dus.

6 thoughts on “Komkommertijd of toch niet?

  • Kortom komkommertijd… Ze weten van gekkigheid niet meer wat te doen.

   Maar die uitspraak van Micha is volgende week dacht ik. Die gaat hij volgens mij winnen omdat hij inderdaad niet de eigenaar is van ‘depedograaf.nl’ of wat dan ook. Maar dan, dan moet je eens zien wat voor een jubelstemming er uitbreekt. Ja, heeft die Micha toch maar mooi gewonnen van die corrupte pedo-rechters.

   *oh wacht*

   • Dus Micha is/ wordt eigenaar van de Pedograaf?
    Of claimt zich dat toe?
    JOH!!
    Tja… hij heeft nu al trouwe lezers, die niet vies zijn van dergelijke praktijk en burgeronderzoekers..verlengstuk van pedovereniging Martijn?
    Goh…

    Dat Nederland doorschiet in ‘tolerantie’ merk ik wel.
    Ik mag hopen dat Micha zijn eigen rechtshulp en de daarbij behorende kosten ook nu geheel zelf gaat betalen.

    Maar goed, hij zal zijn wijk naar Laos wel nemen.
    Kan hij zich daar ontfermen over het onrecht.
    En zijn harde kern… ach, dat blijft speuren naar andere slachtoffers..
    Er zit inderdaad veel ellende bij jeugdinstellingen.
    Ze komen er niet voor hun zweetvoeten.
    Sommigen hebben in hun jonge leven al erg veel meegemaakt.
    Om een kind op de wereld te zetten heb je geen verstand, huis of inkomen nodig.
    Gewoon functionerende geslachtsorganen.
    Opvoeden en grootbrengen is wat lastiger.
    Ze worden zonder afstandsbediening, gebruiksaanwijzing of garantie geboren, ook nog!

    Qua onnatuurlijke doden zijn zelfmoord en ongelukken nog vrij hoog..
    Micha mag wel eens een item schrijven over verkeersdoden, drugsdoden en facebookloverboys…
    Die hoek is gevaarlijker.

    Trouwens, mijn eigen huiskat heeft al genoeg lustmoorden bewezen.
    *Stukje schrijven gaat over Kat en nestroof*

 1. Dat Snowden opeens in de verdachte hoek van de complotters zit verbaast me niks, pure kift, niets meer en niets minder, julian assange werd ook ala de minuut in de verdachte hoek gegooid door complotminend Nederland en werd ook door ze bestempeld als een lid van de NWO een NWO agent om precies te zijn.

Reacties zijn gesloten.