Joris Demmink ja ja ja

Maar hoe is het nu met Micha?

Goed doet er eigenlijk toe?  Nou ja, voor mij… Misschien ik vind het nogal interessant.

Maar het eigenlijke verhaal is dit.

Toen ik nog een jongeman was was mijn baas toevallig een homo. Leuke kerel! Supergave baas misschien de beste die ik ooit heb gehad. Later.. Later… Mocht ook ik opklimmen, carriere maken en zo. Toen plots toen ik ineens leidinggevend was kreeg via via via via te horen dat mijn baas — oud-baas —  een jonge jongen had verkracht op een bedrijfsfeestje nota bene. Het geval was echter – dit is normaal een 1.) HR en 2.) politie – toch die roddels ik kon het niet geloven, ik wist dat het een homo was maar ik geloofde niet dat hij kwaad kon doen. Zeker niet dat.

Na enig onderzoek sprak ik met de ‘verkrachte’ jongen die na enige twijfel toegaf homoseksueel te zijn maar dat Martin zich toch (ondanks de zin van deze jongen in seks) dapper (wegens bedrijfsbelangen) na een drankje samen in de hotelkamer weg is gelopen. En daar was de jongen niet zo blij mee, overigens, maar that is beside the point. Als Manager kan je gewoon niet met sommige mensen het bed delen als dat oneerlijk zou kunnen ervaren worden.

Nu phase 2 – ik was niet van plan om die gast (mijn oude baas) zijn carriere stuk te maken voor een leugen. dus sprak ik de roddelaars aan. ‘Van WIE heb het, en HOE weet je het?’

Ze wisten niets, ze hadden wat gehoord en dit en dat…

Het ergste bleek, dat na een beetje aandringen (ofwel dit kan je jouw kop kosten) dat het een Manager was in het bedrijf. Gorana was haar naam (uit servie kwam ze nota bene) zij had ambities, zij wou hogerop komen zij wou Martin uit de weg en toen zij op een avondje Martin lol zag hebben met een werknemer deiste ze niet terug om EFFE iemand te elimineren.

Punt?

Ik heb het allemaal gemeld alles, en Gorana heeft nooit carriere kunnen maken en Martin? Tja Martin is nu een hele hoge pief… Tsja… Eventjes nadenken maakt een verschil.

 

34 thoughts on “Joris Demmink ja ja ja

 1. Van Demmink weet ik niet of hij zich schuldig heeft gemaakt.
  Iemand op zijn positie moet wel integer kunnen zijn.
  Die geruchten zijn er al 20 jaar.
  Pim Fortuyn kwam toch ook op het Anne Frank Plantsoen?voor de minderjarige Marokaanse schandknapen?
  Had toch ook een brief geschreven over seksuele vrijheid en bevrijding dat ook sloeg op Pedofilie?
  Toch had hij een hoop aanhang, en werd hem een hoop vergeven.
  Hitler had ook incestrelaties met zijn nichtje.
  Deze pleegde ook zelfmoord.
  Hij trouwde (pas toen hij besloot zelfmoord te plegen) met Eva.
  Sex moet niet afgedwongen worden.
  En bij Pedofielen is het geen liefde , maar lust voor het onrijpe lichaam.

  Mannenbolwerken zijn altijd al berucht geweest qua sexleven.
  Zeker als er nog een ‘vrouwenfobie’ gepromoot wordt.

 2. Demink ja, wat zullen we er over zeggen. Misschien is hij wel schuldig. Hoe oud waren die Thaise jongens die op bestelling kwamen? 18, niets aan de hand,17 oei, dan zit je fout, nog jonger? Waarom trekken deze heren pas nu aan de klok, is het dat ze allebei niet meer in functie zijn? Is het dat Demmink de macht die hij vroeger had niet meer heeft? Dat die man eens goed moet worden onderzocht is wel duidelijk, zo eens in de zoveeltijd duikt zijn naam weer op. En dan reken ik Micha met zijn sekteachtige achterban niet mee, (want die zien acher elke boom Demmink staan)

  • Je neemt voor het gemak dus maar meteen aan dat er ook maar iets van waar is. Erg kritisch ben je dan Azazel.

   Het kan waar zijn, er kan een kern van waarheid inzitten of het kan een totaal uit de hand gelopen roddel zijn.

   Zoals gezegd Joris Demmink zal bij lange na niet eerste zijn die het slachtoffer is van vuige roddel en achterklap gemixt met leugens klinkklare fantasie. Sterker nog hij is zijn baan er niet door kwijtgeraakt. Ik wil niet zeggen dat het niet waar is, maar ik durf zeker te stellen dat aan al die ‘verklaringen’ een heel smerige luchtje van rancune en afgunst zit of erger zelfs labiliteit.

   • Nee hij is in al die tijd gewoon blijven zitten. Maar het begon met Demmink met het verhaal van het Anne Frankpark. Zijn toenmalige chaufeur die nu al reeds jaren overleden is, deed ook eens eens zijn beklag over deze man. Daan is er het geval dat een agent is naar de heer Poot gestapt met een hele wasbak aan vuil dat er binnen justitie een pedo netwerkje zou zijn. (kan waar zijn, kan ook een leugen zijn, wie was die agent, en waarom stapte hij naar de heer Poot) Binnen de tweedekamer zouden (Zoals aangekondigd door o.a Christa van Velzen) er eens vragen over deze man (Demmink) worden gesteld, (nooit meer iets van gehoord) Er blijft een dubieuze lucht over deze man heen zweven. Zou het niet goed zijn om het voor eens en vooraltijd es goed uit te zoeken, want dat is er nooit van gekomen.

    • Ja hij heeft veel vijanden gemaakt zoveel is duidelijk, er zijn mensen die grof geld willen betalen om Demmink onderuit te halen. Of dat betekend dat de aantijgingen onwaar zijn? Ik weet het niet maar ik vind het zaakje enorm stinken. Zoals met alle complotten was het toch veel handiger geweest om Demmink te pensioneren zo’n twintig jaar geleden toen de eerste roddels en achterklap al begonnen. Na de smadelijke publicaties van de Gaykrant en Panorama was er, indien het ook maar een beetje waar was, genoeg reden om hem tijdig weg te bonjouren. Daar is dus niet voor gekozen naar alle waarschijnlijkheid omdat al snel bleek dat het allemaal ongefundeerd was. Met andere woorden je moet er toch niet aan denken dat je ik noem maar de premier uit zijn functie kan laten zetten door maar wat te blaten. Verder denk dat de verhalen de origine hebben in een (zoals bij vele homoseksuelen) voorliefde voor jongensachtige mannen met een androgeen uiterlijk. Als die Joris dan weleens in jongensbordelen kwam, en als hij weleens gebruik maakte van de diensten van jonge mannen dan is de stap met een beetje venijn en een beetje haat en een beetje fantasie al snel gezet om hem dan pedo te noemen en kinderverkrachter. Dat is natuurlijk helemaal niet waar want een volwassen vent die een meisje van 16 aantrekkelijk vind is ook helemaal geen pedofiel, wel is hij strafbaar als hij haar neukt voor geld of foto’s van haar maakt. Maar hij is natuurlijk helemaal geen pedofiel.

   • Als mannen roddelen, doen ze het goed ook.
    RtL boulevard heeft daar ook zijn bestaansrecht op gebaseerd..

    • Nou Boulevard mag dan wel roddelen tot een vak hebben verheven met kwakende voorzichzelf reclame makende reclamezuil die we beter kennen onder de naam kwalbert Verlinden, maar aan latster praatjes doen ze niet.

     @ Swap Nu of Demink in Jongensbordelen kwam dat weet ik niet, bestaan die dan überhaupt wel in Nederland? Het is toch allemaal escort. Als die jongens 16, 15 of zelfs 17 waren dan zit je fout en wordt je bij berechting ook als een pedofiel berecht. De angst in de legale adult industrie is dan ook dat zo’n meisje of jongen dat wat voor een camera gaat doen jonger is dan 18. Vandaar dat naar ik weet te vertellen San Syl BV altijd op die dag dat ze bij hen komt werken een foto van die meisjes maakt met een actuele krant voor hun neus(Want het zal je maar gebeuren dat het meisje ook voor haar achtiende jaar dit werk deed voor iemand anders) en daarbij natuurlijk een copy van hun paspoort of ID kaart

     Maar dat deze zaak van alle kant stinkt dat is wel zeker, want bij elke grote rechtzaak of het nu ging om Chipshol, een fraude vastgoedzaak bij de PWN (Waterbedrijf Noord-Holland) Overal komm je in stukken zijn naam tegen. En dan is het meer op het gebeid van vriendjes politiek met wat louche vastgoed barronen. Daarbij herinner ik me nog dat Poot in een advertentie had opgenomen dat hij (Demink) een Rechecheur van de politie met de dood had laten bedreigen en dat er volgens die rechecheur zijn info pakweg 50 mensen van AIVD onder Demink werkte. Als je een zo’n advertentie zet met die aantijging dan moet je wel heel zekeer zijn van je zaak.

 3. Demmink is gewoon schuldig. Hij is een vies geil oud mannetje zonder moraal en met veel macht. Deze combinatie van macht en moraal schijnt vaker voor te komen.

  • Waar baseer jij dat op dan? Feiten? Bewijs?

   Het enige wat er ligt zijn aantijgingen veelal van uiterst onbetrouwbare sujetten. Zou jij het ok vinden om je baan te verliezen je carrière stuk gemaakt omdat iemand dacht dat hij jou zag? Of iets over je zegt?

   Lijkt me niet de correcte manier om een zaak af te doen. Zo zijn heksenjachten ook ooit eens volkssport nummer 1 geweest. http://nl.wikipedia.org/wiki/Europese_heksenvervolging

   Dat is gerichtigeheid hoor iemand beschuldigen, dan martelen tot ze bekennen en dan ter dood veroordelen. Ik zie het menig complottertje graag met Joris Demmink doen. Zouden ze prachtig vinden.

   Ik wil best geloven dat het waar is, maar niet zonder onomstotelijk bewijs, en dat is er niet. Sterker nog uit onderzoek heeft moeten blijken dat er niets van waar is, anders hadden zijn bazen hem wel gewoon (al dan niet stilletjes) moeten ‘pensioneren’ om erger te voorkomen.

   • Ik baseer me op de hoeveelheid rook die ondanks de doofpotdeksel toch nog steeds is ontsnapt en blijft ontsnappen. Ik heb het geluk gehad mij te mogen ontketenen en de grot van Plato heb mogen verlaten. Alleen al de passiviteit van Demmink en de opeenvolgende ministers van justitie heeft mij er van overtuigd dat Demmink 100% schuldig is. Ik krijg op dit moment alarmerende berichten van Curaçao over Demmnk binnen. Er is teveel rook en er is nooit echt onderzocht. De onderzoeken die te dichtbij kwamen (Rolodex) werden van binnenuit bij justitie (Demmink) de nek omgedraaid. De volgende uitzending zou ook jouw ogen moeten openen.

   • En wie was er ook op Curaçao? Demmink’s brother in crime, Opstelten. Zal wel veel vers vlees zijn op het eiland.

  • Nou de meeste mensen met een hoge positie die houden zich in hun vrijetijd bezig met BDSM danwel gaan ze naar een swingersclub die ze dan speciaal hebebn weten af te huren, ze zijn gewoon wat vrijer in hun seksuele moraal. Je kan ze niet allemaal beschuldigen van pedofilie.

  • Aanvulling juni 21, 2013 om 17:24.
   Oh, ik ben de Rolodex-man (Richard Carl Samson) vergeten te noemen- de man die denkt een (oud) AIVD’er ect. te zijn geweest- een ziekelijke fantast.
   Een onbetrouwbare bron die door mensen als Poot en Kat nog steeds serieus genomen wordt.

   • Of Demmink schuldig is of niet laat ik in het midden.
    Wel denk ik dat mensenhandel en aanverwante zaken niet echt in het lijstje prioriteiten staat.
    En dat stoort mij-
    Aan de andere kant ben ik ermee eens dat valse aangiften kunnen kleven.
    En ook goed onderzocht moeten worden.
    Maar geval Dutroux,Fourniret, etc neig ik wel naar de castratietang of doodstraf.
    M/V denkt dat elke homo een pedo is.
    Nou ja.. gezien zedendelicten vrijwel allemaal mannen zijn,..
    Zijn dan alle mannen verkrachters?

 4. Nou ja in België is Elio di Rupo vals beschuldigd in 1996 van pedofilie. Daar is een onderzoek naar gedaan en sindsdien is hij openlijk homo. Wat mij opviel bij alles wat ik heb gelezen bij de bloggers en zeker bij Micha zijn kornuiten is dat elke homo die wel in de publieke zaak staat dan wel een goede baan heeft wordt beschuldigd van pedofilie. Dat vind ik nou voor de verandering verdacht. Ook als je de Quote doorspit op de familie Poot dan kom je ook de andere kant van de vader en de zoon tegen en laten we het er maar op houden dat het schijnheiltjes zijn.Alles bij deze zaak heeft de walm van mannen en een enkele vrouw die over elkaar vallen en niet schuwen om onder de buikriem te scoren. Het is alleen jammer dat om wat voor reden dan ook het spel nog lang niet is uit gespeeld. Demmink mocht ten tijde dat hij GS was geen interview geven nu is hij gepensioneerd, misschien dat het tijd voor hem wordt om ook zijn kant maar eens te belichten.
  Deze zaak maakt het er alleen maar dat voor de hoofdrol spelers niemand er goed op staat maar dat eerder een gevaarlijk spelletje is en waar wel met bepaalde verkeerde sentimenten wordt omgegaan. Ook al beweren de Pootjes hoog en laag dat zij niets tegen homo´s hebben, ze hebben wel Micha betaald en stilzwijgend voor de goede zaak aan de kant gestaan toen die helemaal losging.

  • De Familie Poot heeft de banden met Micha Kat al gebroken. Misschien geeft Demmink nu geen intervieuw omdat hij bij het Helsinki-Commissie zit. En wat betreft Micha en zijn homo haat, laten we het er op houden dat Micha een beetje gefrustreert is, misschien als hij een paar goede beurten heeft gehad van wie dan ook….dat hij dan misschien wat minder gefrustreerd gaat schrijven. Misschien moet hij aan zijn fans en donateurs eens vragen of ze geld willen doneren aan hem zodat hij eens een leuke vrouw op bestelling kan laten komen voor een uurtje of 2. Nadeel is wel dat zijn Discipel Martin Vrijland opdit moment net zo homofoob is als Micha. maar ja, zou zo maar kunnen zijn dat het een nieuwe rage is binnen de complotterswereld en dat deze mensen, seksueel gezien niet veel gewend zijn, conservatief zijn ingesteld met standjes enzo…

   • Een beetje gefrustreerd is het understatement of the year. Azazel. Ik weet dat de Familie Poot de banden met Micha heeft verbroken, maar toch toen ze Kat betaalden zwegen ze wel toen hij zijn homofobie ten toon spreidde. Wel wat Martin betreft, bij de video´s en met zijn met zijn tegenwoordige maatje Steve Brown vraag ik me werkelijk af, wat vrouwen zien in die figuren. Vrijland is nu vadsig en oogt niet al te slim en laten we over Steve maar zwijgen die heeft dringend een paar weekjes vakantie nodig met alleen maar gezond eten en geen drank. Of ze sexueel niet veel gewend zijn zal me een zalige zorg zijn, boeken en films om je onwetendheid letterlijk op te krikken zeg maar.

    Vrijland had volgens Jeroen al het voorbeeld gegeven door porno op het net te zetten van hem en zijn vriendin. Op de een of andere manier zie ik Martijn toch niet als een stud nee, die gedachte is al lachwekkend genoeg.

    • @ Dorothy Parker, Vrijland en Porno op het net zetten kan, maar is dat wel 100% waar. Ik bedoel iemand kan het wel zeggen maar….dan moet je het ook kunnen zien, vindbaar zijn, so to say. Of hij moet het in eigen beheer hebben gemaakt en het zo het net hebben opgeknalt dat kan ook, maar dan maak je er niet veel winst van. Dan kan je het nog beter doorverkopen aan een grotere porno site houder. En daarbij draait het in die films niet om de mannen maar de vrouwen, mannen zijn maar bijzaak en die moeten er soms ook nog voor betalen om er in mee te spelen, hooguit 250 euro krijgen ze voor een rolletje als ze pro zijn en er een beetje hun werk van maken. Vrouwen daartegen verdienen relatief meer voor een scene zo rond de 750

     Steve Brown is een leuke babbelaar meer niet, eerst in zijn verleden een kroongetuigen, en nu moet hij elke dag om zijn schouder kijken, ratten worden niet vergeten in het milleu waar je deel uitmaakte of nog steeds deel van uitmaakt. Over vrijland geen idee, misschien een radicale moslima die hem leuk vind, aangezien hij homo haat promoot en daarnaast meen ik ook veel moslimfans had of nog heeft inzake Anass.

   • Potenrammers zijn toch mensen die water prediken en zelf wijn drinken?
    Ook meestal vrouwen fobisch aangelegd.
    Micha en Alberda zijn gewoon ongestelde incontinente heren.
    Willen hun ei kwijt, en zijn opgeblazen.
    Die ‘hele harde kern’ daar is nogal gefocust op seksueel misbruik fantasieën.
    Maar je hoort ze nooit over besnijdenissen, Christiane F zwerfkinderen, en Voodoo achtige religie onder de Afrikaanse bevolking,ontvoeringen, vermissingen uit instellingen en asielzoekcentra van minderjarigen, of loverboys/ronselaars en bordeelslaven.
    Dat zijn veel talrijkere en veel grotere aantoonbare gruwelen.

    Dat is jammer.
    Dat zegt genoeg..
    Waarheid en vinding?

 5. @ Fee en Azazel. Wat ik ook mis is dat zowel Kat als de zijnen ervan uitgaat dat misbruik idd alleen bij de elite voor komt. Echter incest komt voor in alle lagen en daar zal je ze niet over horen. Behalve dat het klootjesvolk slachtoffer is. Zeker er is een verschil tussen iemand die op hoger niveau probeert de zaak te traineren of er mee wegkomt. Maar op lager niveau is het verschil harder. Of iemand er mee wegkomt door dusdanig geweld te gebruiken, zowel iemand geestelijk de afgrond in te helpen, dan wel iemand zo te bedreigen met geweld en het gebruikt dat die er mee wegkomt omdat de slachtoffers uit angst zwijgen.

  Die hypocrisie is gewoon storend.

  • Voor mij behoort Demmink niet tot het klootjesvolk maar tot het kutvolk. Voor mij geldt altijd “gelijke monniken gelijke kappen”. Hoe toepasselijk met al dat katholieke kutvolk die denken dat pederasten passen in deze tijd.

   • Nog ffkus en we gaan terug naar de tijd van de castraten. Die gaan wat langer door met schreeuwen met een kinderlijk hoog stemmetje.

  • Maar ja die katholieken geloven ook niet in God maar in lucifer. Die lucifer waar je een donkere kamer mee kunt illumineren.

  • @ Dorothy dat die hij daar niet over schrijft valt misschien wel te verklaren dat het cru gezegd voor hem niet zo interesant is wat de gewone huis tuin en keuken pedofiel uitvoert met zijn of haar dochter, zoon, buurmeisje of buur jongentje. Zij behoren niet tot die voor hem zo interesante elite waarbij hijzelf (in het geniep) zo graag bij hoort, dat scoort als je daar over schrijft kennelijk. Je moet het maar net zo zien dat mensen graag in roddel bladen lezen over de privé levens van bekende Nederlanders, dat scoort meer dan een blad van eenzelfde formaat dat bol staat over de levens van de gewone mens, die niet tot de Gooise matraskliek wordt gerekend. Die lezers van dat soort blaadjes willen stilletjes ook bij die Gooise nepwereld horen, hoe talentloos die lezeressen ook zijn, ze willen erbij horen in het geniep. Nu dat willen die complotters ook in het geniep, in het geniep dromen ze van die macht, in het geniep willen ze meedoen aan al die geheimzinnige rituelen van de vrijmetselaars, van de Illimunatie, En dat alleen maar om hun nietszeggende anonieme leventje meer uit de anonimiteit te halen en het zo meer cachet te geven zodat ze een gevoel hebben dat ze er bij horen, dat ze voor het grote publiek ongehoord, gehoord worden middels hun beslissingen die ze dan denken te maken (in zo’n voor hun geheimzinnig genoodschap waarvan ze eigelijk geen ene bal weten, maar er wel vrolijk over praten) over de mensheid op deze planneet. qua dat verschillen ze niet zoveel met de lezers en kijkers van al die roddel bladen en programma’s op tv.

  • Dat bedoel ik..
   Er zijn hier ook stadswijken waar de kinderen in de late uren nog op straat te vinden zijn, of ouderlijk toezicht ontbreekt, of te kort schiet.
   Soms met fatale gevolgen.
   Kat zou ik zijn zoektocht intussen ook op mensenhandel gewezen moeten zijn.
   Of het nu adoptie is, of ronselen van raamhoertjes.
   Handel is handel en een mens geen bezit of claim.
   Kat blijft krijsen over zijn ‘eigen onrecht’.
   Trots op de schade die hij veroorzaakt en promoot.
   Zielig, dat zeker..

  • Francis Capelle behoort hij tot het kamp complotters of tot het andere kamp? Ik ken die man niet, maar blij om te horen dat Micha Kat nog enigszins aan zijn gerief komt.

Reacties zijn gesloten.