91 thoughts on “Ik ga aan de vrijdagmiddag borrel! Prettig weekend!

 1. BREAKING Kat z’n site opnieuw DOWN…..

  Voordat men wederom opgezadeld wordt met zo’n warrig filmpje (zie onderstaand), er is niets aan de hand mensen. Kat z’n computerman heeft een ‘foutje’ gemaakt tijdens een computer technische handeling.

 2. Nou ja..
  Moeder durft het kind dus niet meer uit het oog te verliezen.
  Zulke ‘restverschijnselen’ kunnen wel belemmerend zijn qua onbezorgdheid en vertrouwen.
  Maar goed, hij is weer thuis en de buurt zal nu wel een extra oogje in het zeil houden, nu zijn gezicht op Amber alert te zien was.
  Dat is wel het voordeel van het Noaberschap.

 3. T is hier rustig in het weekende..
  *uniform strijken gaat, wekker zet om 5.00 en kater de verdwaalde kater de deur uitgooit*

 4. Maandagmorgen..
  Altijd hetzelfde met die lui van de AIVD ambtenaren.
  Briefing naar 10.00 verzet.

   • Aan het lijntje houden in Burgertaal dus..
    Ik stond al op het punt om jullie als vermist op te geven.
    *Aluhoed weer in de kast legt*
    De koffie staat klaar,ga ik wat Donuts halen.

   • @Swap: en eindelijk doet hij zijn foto erbij. Dat is wel positief! Geen geheimen meer. Mensen weten nu wie hij is. Ik denk dat hij het nu ook echt niet slecht doet. Misschien heeft hij er zelfs iets van geleerd. Complotdenken prima, maar mensen gaan lastig vallen/stalken, voor centjes.. nee…

    Zijn verhalen zijn nu ook gewoon informatief, of je het er mee eens bent of niet.. soms een beetje complotdenken, maar soit, dat mag iedereen voor zichzelf weten.

    Dikke prima!

  • Het werd hier vanochtend zo warm, met veel te veel zon. Ik heb maar even opdracht gegeven om even wat vliegtuigen hier boven Groningen te laten circuleren met wat chemicaliën om het klimaat te beheersen. Na half 3 vanmiddag kwam de bewolking al! Rond 4 uur was het nog maar 20 graden, heb even een vestje gepakt.

   Nu lekker windje erbij, temperatuur nog steeds 20 graden met een straffe wind. Kan ik weer gewoon werken :).

  • ik heb Jon Anderson eens mogen ontmoeten in 2007. Prachtige man, met een hele mooie gedachtegang. Hij heeft ook prachtige muziek gemaakt. Hij vertelde toen ook verhalen die avond. Het zit nog zeker niet tegen Micha Kat aan, zelfs nog niet tegen Martin Vrijland. Het is een filosoof en New Ager pur sang, maar dan wel op een positieve manier.

 5. ik zit een beetje in dubio met het Snowden verhaal. Ik vind het goed dat hij met info naar buiten komt, en ook nu dat hij bepaalde info niet heeft verteld. Maar ik geloof erg in integriteit. Ik geloof erg in: afspraak is afspraak. Als ik al van te voren twijfels heb, ga ik niet een afspraak maken.

  Ik merk dat ik erg in ‘on-balans’ zit met dit verhaal. Omdat ik het vandaag zo druk had op het AIVD kantoor ga ik gewoon even plakken wat ik een goede reactie vind (bron is nu.nl, n.a.v. dit nieuwsbericht: http://www.nu.nl/buitenland/3503196/snowden-heeft-niets-gelekt-militaire-actie-vs.html).

  Ik ga het nog even overdenken.. Wel in mijn aivd-werk-tijd natuurlijk 🙂

  “40 seconden geleden door Nazlakh
  Ik weet niet of die meneer Snowden wel zo eerlijk is over hoe hij aan de informatie is gekomen.
  We hebben hier slechts één persoon, meneer Snowden zelf, die beweert dat de Amerikaanse overheid zich bezig houdt met schending van privacy-beginselen.
  We hebben aan de andere kant echter diverse mensen die beweren dat er wel degelijk barrieres in het systeem zitten teneinde de privacy te waarborgen. Schijnbaar is bijvoorbeeld een gerechtelijk bevel nodig om daadwerkelijk telefoontaps te plaatsen, en emails in te lezen. Ook zouden er speciale wachtwoorden benodigd zijn om deze systemen te kunnen openen, deze wachtwoorden worden verstrekt aan personen met een bepaalde funcite, niet zomaar aan iedere werknemer.

  Snowden is de enige die het tegendeel beweert. Hij is tevens een voormalig CIA IT-specialist. Theoretisch gezien is het natuurlijk mogelijk dat Snowden de beveiligings-systemen wist te omzeilen. Het is theroretisch gezien mogelijk dat Snowden een persoon is met een paranoide angst dat de Overheid bepaalde acties in het geheim uitvoert.

  Het lijkt mij erg onwaarschijnlijk dat de Overheid daadwerkelijk steeksproefsgewijs gewone burgers illegaal in de gaten houdt. Daar hebben ze denk ik geen mankracht/budget/tijd voor. Het doel zal daarbij de middelen niet Heiligen.

  Laten we eerst maar eens afwachten wat alle feiten zijn, voordat we hier meneer Snowden op een voetstuk plaatsen, of aan een schandpaal nagelen.”

  Wat is jullie mening?

  • Geen idee. Overheden spioneren op de burger al eeuwen, millennia! Ik zie niet in wat de grote ernst is. Overheden moeten om te overleven enerzijds het volk beschermen en anderzijds het volk onder controle houden. Zo is het gewoon. Altijd al zo geweest, zo nu en dan loopt het spaak (zie Syrie bijvoorbeeld) en dan komt het volk in opstand. Altijd al zo geweest zal waarschijnlijk altijd zo blijven. Ik voel me eigenlijk wel veilig wetende dat als ik ook activiteiten uitvoer die als staatsgevaarlijk kunnen worden ervaren dat ik op de radar kom. Dit geeft mij persoonlijk een gevoel van veiligheid, het gevoel dat er minder kans is op een Nederlandse Breivik, of Osama die het centraal station opblaast. Dat is immers gewoon de prijs van veiligheid. Je kan niet wensen dat de overheid alles toelaat en dat er vervolgens een gek opstaat die de boel kapot maakt. Dat gaat gewoon niet samen, als ik nachtenlang niet thuis kom en daar geen goede of aannemelijke verklaring voor heb, bovendien seks weiger en ruik naar vrouwelijk parfum denk ik dat mijn vrouw ook wel eventjes (mits de kans) in mijn mobiel gaat kijken of mijn emailtjes wil lezen. Begrijpelijk vind ik ergens. Het wordt anders als ze bij aanvang van de relatie al in mijn prive gaat speuren. Dat is ‘not done’.

   Zo ook met de overheid. Als ze nu mijn mails (zakelijk en prive) zonder reden checken ervaar ik dat als ernstige inbreuk in mijn privacy, hebben ze hier wel een reden voor, namelijk omdat ze denken dat ik de tweede kamer wil opblazen vind ik dat ze dat eerst moeten toetsen bij een rechter of er inderdaad voldoende bewijs is om mijn privacy te schenden, indien dit er is. Kom maar. Ik heb niets te verbergen.

   *7,8 miljoen in contanten en 35 goudstaven op onbekende locatie gaat begraven*

   • Ze hoeven ervoor geen reden te hebben, alles wordt immers opgeslagen en alles wat je bezocht heb op het internet word netjes via de databse verspreid in apparte segmenten. Dat doen ze namelijk wel in Amerika met hun Prism. En mocht jij ooit eens in de toekomst een uitspraak doen die in het oog schiet van die NSA dan zullen ze vast niet aarzelen omdit met de AIVD te delen. Daarbij gezegt moet je maar afwachten welk gek er in Amerika aan de macht komt. En welke standaarden die zet aan het begrip terrorist. Want die vaste standaarden om als terrorist te worden aangemerkt zijn er niet, omdat er te weinig terroristen zijn op deze aarbol, wat is de standaard voor een milieu en dierenrechten terrorist ala Volkert van de Graaf, welke standaard stelt men aan een potentiële Osama? Ik noem maar een paar voorbeelden op. Ook al heb je niks te verbergen, in deze tijd zal je toch als een potentiéle verdachte worden aangemerkt, want na 9 11 kan iedereen een terrorist zijn. De meeste terroristen vallen niet op, hebben niets op hun kerfstok en als de tijd daar is slaan ze toe.

  • Snowden is een held, hij weet als geen ander dat hem een Bradly manning behandeling wacht of erger als ze hem pakken, maar wel goed dat hij het heeft openbaart. Het mag dan wel binnen de Amerikaanse wet vallen, maar de degene die voor wie dit geld zijn geen staatsburger van Amerika, en hebben daarom ook niets met de Amerikaanse patriot act te maken, want ze leven niet in Amerika. Stel dat wij dat doen met die Amerikanen, dan is de wereld te klein. Kennelijk pikken we dit omdat Amerika zogenaamd een bondgenoot van ons is, maar welke bondgenoot bespioneerd er nu zijn bondgenoten, is er dan nog wel spraken van bondgenootschap, of hebben we hier gewoon te maken met een wolf in schaapskleding die ons zijn wil en waarden en normen wil opleggen?

 6. Ik heb geen zin om Swap zijn naam te zeggen…als ze dat kunnen vinden via mijn mail… en ook wat ik de laatste tijd zie.. gewoon via facebook zien ze waar ik op zoek.. zie het aan de rechter kolom. (ja ik zocht op een wasdroger in mijn nieuwe opgeknapte kamer)…..

  Ik ga het nog even goed overdenken, ik werk al op linux, maar ben wel van plan om anoniem te gaan surfen.. via Thor of via proxies.. of iets in Linux.

  Het gaat me nu ook te ver.

  • Ze zijn ook bezig om Thor minder annoniem te maken dan het al was, komt omdat er netwerken pedofielen dat misbruiken. Alberto Steegeman zette zich daarvoor in na een van zijn programma’s. Politie is daar al meebezig om te zien wie, wie is op Thor en waar en wat waar vandan komt. Dus erg annoniem is dat ook weer niet. En met dat extra ingangentje wat ze nu gecreerd hebben via de netwerken kunnen ze nu al zien waneer je inlogt en vanaf dat moment slaan ze elke letter die je intypt en elke site die je bezoekt gewoon op in de data machine.

 7. Eigenlijk bizar..
  Er zijn er genoeg die loslopen, omdat…cellentekort, etc..gebed zonder end.
  Dus daarom denk ik dat die spionage op internet ook niet veel in heeft.
  Zo iemand als Breivink,die werkte solo.
  Zal heus niet op internet overleggen met achterban.
  Of een Tristan..Die toch ondanks zijn ‘toestand’ niet in de buurt van wapens had moeten zijn.
  Die Roberts M..daar had ‘men’ ook niet gecontroleerd dat hij In Duitsland al veroordeeld was.
  De laatste 2 hadden door betere naleving van bestaande regels ook niet zover kunnen komen..
  Wel ben ik van mening dat OUDERS ook social media moeten kunnen blokkeren.
  Amanda Todd, Haren en de facebookmoord, als ouder vind ik wel dat je in moet kunnen grijpen als dit uit de hand loopt.
  Daarin zouden ouders wel recht moeten hebben op inzage.
  Dat de overheid dat eens ter discussie stelt.
  Smaad plegen op internet gebeurd dus al regelmatig, zonder dat het strafbaar is.
  Of ouders toestemming moeten geven om op de digitale snelweg te komen.
  Maar goed.. ik zal wel oud zijn..
  Vroeger….moest je de deur uit om te communiceren.
  *Zucht*

  • Er zijn altijd signalen, het feit dat deze niet altijd tijdig worden opgemerkt zegt al genoeg. Complottertjes noemen dit natuurlijk false flag operations, die bestaan ook maar nog niemand heeft kunnen aantonen dat we recentelijk in de westerse wereld met false flag operations te maken hebben. (hoewel ik wel mijn twijfels heb over 9/11)

   • Welke twijfels? het was toch gewoon hnet verhaal wat de Amerikanen ons hebben verteld. Er waren een paar terroristen die kaapte wat vliegtuigen, een vliegtuig vloog het pentagon, binnen twee vlogen de torens binnen en de ander storte door toedoen van de passagiers neer in pitsburg. Dat was toch het verhaal, welke lezing heb jij dan, als je hier aan twijfelt?

    • Nou ik twijfel of ze het niet ergens wisten. Een land besturen en voorspoed brengen is namelijk niet filantropisch, vraag het de Egyptenaren, Grieken, Romeinen en ga zo maar door de gehele geschiedenis ligt bezaaid met lijken en is doordrenkt met het bloed van die genen die hun voorspoed trachten te behouden en anderen die het trachte te veroveren. Mede daardoor kunnen velen zich tegenwoordig zo welvarend noemen dat ze niets nuttigs hoeven te doen, gewoon lekker kunnen parasiteren. En ja om dat in stand te houden kan het wel handig zijn om een paar vliegtuigjes gebouwen in te laten vliegen want eerlijk is eerlijk het geeft het volk een reden om ten strijde te trekken en wat onwelgevallige regimes van de kaart te vegen. Deden we vroeger ook al wellicht iets minder gerafineerd maar toch wel hoor. Dus in dit scenario heb ik mijn twijfels. Snap je?

     • Staat me bij dat de Amerikanen in het verleden de mannetjes van de Taliban zelf de wapens gaven. Meen me te herinneren dat OSAMA niet zo blij was met de blijvende Amerikaanse aanwezigheid in zijn geboorte land. Maar wat ik vreemd vind is het instorten van van toren zeven.

     • Vreemd is het zeker. Maar aan de andere kant is het natuurlijk nooit eerder voorgevallen dat twee passagiersvliegtuigen in twee wolkenkrabbers vliegen en dat die gebouwen van tonnen staal en beton vervolgens bezwijken. Ik acht het niet verdacht. Wel trek ik twijfels bij de uitleg dat ze het niet wisten. Ik denk dat ze weldegelijk wisten dat er een aanslag gepland was maar nooit dit hadden voorzien. Maar er wel gebruik van hebben gemaakt.

     • Nou als je dit filmpje bekijkt dan kom je op een rare conclusie t.a.v 9 11

      Nu ik weet niet of we zo trots moeten zijn dat het zogenaamde vrijewesten zo goed is in het vuile spel spelen qua geo politiek. Ik ben van mening dat je elk tiran moet afzetten. En het spel dat nu gespeelt word in Syrie en daarvoor in Libië ik kan je zeggen degene die wij nu helpen danwel hebben geholpen worden onze nieuwe vijanden. Gaat hetzelfde scenario krijgen als Bin Laden die eerst ook werd geholpen door de Amerikanen. Des al niet te min zijn Asad en die halve gare van Libie kadafi genaamd ook tirannen eerste klas die berecht dienen te worden publikelijk, helaas gaat dit al niet meer kadafi

     • Ja dat klopt.

      Zoals ik al eerder melde dit is de reden waarom het zo goed gaat met ons land. Zo goed zelfs dat er legioenen aan mensen zijn die steen en been klagen. Daar hadden onze grootouders echt geen tijd voor hoor.

   • “azazel Dat met die toren 7 is niet vreemd. Is gewoon opgeblazen net als die andere 2. Als mensen 1000 x een leugen vertellen blijft het nog steeds een leugen. Het wordt tijd dat bepaalde mensen veroordeeld worden. Bush bijvoorbeeld. Doe die Silverstein dan ook maar gelijk.

    • Dat is een theoretische mogelijkheid. Echter als je eventjes kijkt wat er aan vooraf gaat om een wolkenkrabber op te blazen zie al snel dat dit hoogst onwaarschijnlijk is.

    • Ik denk dat ook, dat ie is opgeblazen en niet dat het gebouw bouwtechnisch opeens niet tegen de hitte kon. Er was zelfs een Nederlandse bomexper op televisie (was in een programma van Zembla meen ik) die bij de zien van de beelden ervan overtuigt was dat het controld demolition was. Kan even niet meer zo snel de beelden ervan vinden maar het staat op youtube. Want het gebouw storte in als een kaartenhuis.

     Swap zou die mogelijkheid maar niet uitsluiten. IK heb eerlijk gezegd nooit begrepen dat eerst dit moest gebeuren eer ze Afganistan binnenvielen. Iedereen wist dat het een tirannenland was en heden ten dagen nog steeds is. Ik heb wel eens gehoord dat het de Amerikanen alleen maar gaat om een olie pijpleiding die door een buurland van Afganistan loopt Kirgizië meen ik en dat die een beetje teveel last kregen van fundamentalisten die werden gesteund door de taliban.

     • Goed als er twee jongens uit Tsjetsjenië twee bommen laten afgaan loopt half Amerika te schreeuwen dat ze Tsjechië moeten binnenvallen om wraak te nemen. Dus waarom dan zo enorm excessief. En wat mensen zeggen doet er verder niet zoveel toe, het was al genoeg geweest om 1 vliegtuig te kapen en mensen te executeren in de naam van Bin Laden. De droevige waarheid is dat de waarheid meestal een stuk simpeler is dan een bizarre complottheorie maar hoe bizar ook toch klopt. Daarom denk ik ook dat ze best wisten dat er twintig man een aanslag wouden plegen maar gokte op een bestelbusje met dynamiet. Een reden om Afghanistan en later Irak binnen te vallen zou er toch wel komen. Al dan niet gefingeerd, of geholpen. En ja geo-politiek is een smerig spel, maar we mogen als westerse wereld blij zijn dat we er beter in zijn dan de rest (vooralsnog)

   • ik heb ook nog steeds mijn twijfels over 9/11. Ik was die dag aan het werk, en natuurlijk zoals iedereen geschokt.

    Een paar jaar later zag ik een documentaire (niet eens een complot-achtig iets) en heb ook nooit de complot theorieën gelezen. Ik zat op de bank te kijken en dacht, dit klopt niet. Net wat Azazel zegt, dat building 7.. dat klopt echt niet. Daarnaast vind ik het ook opmerkelijk dat 3 vliegtuigen werden gebruikt. Het kwam Amerika ook wel heel goed uit om Irak binnen te vallen.. al was het alleen maar om de olie.

    De manier hoe de torens vielen, de mensen die de dagen daarvoor daar zijn geweest, de fotografen die niets mochten tonen, de verzekeringen die zijn afgesloten net voor de ramp door de noodlijdende projectontwikkelaars/eigenaren.. zijn me net iets teveel dingen.

    Nee, ik denk dat er wel een luchtje aan zit.

   • Ik vond het zo dreigend na 9-11
    Het werd ook echt op je netvlies gegrift.
    De derde wereldoorlog leek bijna een feit.
    Ik meende ook dat Osama eerst bondgenoot was van Amerika in de koude oorlog.
    Ook vroeg ik me af waarom Osama niet koos voor zijn veilige jetsetluxe leven.
    glad en geschoren in de glossybladen.
    Ik denk ook dat Amerika niet eerlijk is.
    De olie..kost ook slachtoffers.
    Terwijl er intussen ook alternatieven zijn.

    Kernenergie?
    Ik woon vlakbij Duitsland, waar de grens gemarkeerd wordt door zonnepanelen op de huizen en windmolens..
    Buitenlandse bedrijven verkopen steeds meer stroom, water, en andere levendbehoeften.
    Of wij verkopen dat zelf aan hun..

   • @Swap
    Q”Echter als je eventjes kijkt wat er aan vooraf gaat om een wolkenkrabber op te blazen zie al snel dat dit hoogst onwaarschijnlijk is.”UQ

    Dit bewijst mijn inziens dat de hele operatie geruime tijd van te voren is gepland en uitgevoerd. Het versterkt juist mijn idee dat het een inside-job was. Hier zijn al heel veel bewijzen voor geopperd en onbeantwoorde vragen over gesteld. Silverstein (de eigenaar van WTC heeft zelf bevestigd dat “They pulled them” . Ze (de staat) willen alleen geen degelijk onderzoek. Lijkt een beetje op de Demmink case. Step out “the allegory of the cave” ook wel de matrix genoemd!

 8. De bestaande regels (zie Tristan en Robert M) worden al niet eens goed nageleefd.
  Dan nog ontbreekt het aan een goede wetgeving mbt internet.
  ( de vader van dat Harenfeestje jarige wou dat ze de uitnodiging verwijderde)
  Je hebt als ouder de plicht om je kinderen te behoeden, maar ouderlijk toezicht op social media is bijna onmogelijk.
  Dan wil de overheid nu toegang tot iedereen?
  Laten ze zelf maar hun eigen regelgeving goed naleven..
  Om te beginnen.
  Eigen gelederen tegen het licht houden en opschonen.

   • Oeps, sorry Xaar…..
    Lees nu pas dat het over Martijn gaat.
    *vraagt linkje naar betreffende foto*

   • Hij is wél toe aan een bh.
    Persoonlijk vraag ik me af of hij ‘nuchter’ was.
    Ik vermoed dat hij het zelf niet eens terugkeek, maar direct op you tube zette.
    Tja..gefilmd vanuit de auto?
    Hij heeft wat met ‘amateurfilmpjes’ controlefreakachtig bewezen.
    En eindelijk dan ook zichzelf in beeld gebracht.
    Onsamenhangend,met minstens 3 wallen onder zijn ogen,en tegen zichzelf pratend, onderweg.
    Michastyle.egotrip.inclusief de cupmaat, en erecte tepels en de hak op de tak stokpaardenherhalingen.

    Als ik zijn huisarts was dan schreef ik hem minstens 4 uur sport per dag voor..
    Lijkt me dat er genoeg pillen in Martijn zitten intussen.
    De pillenindustrie maakt winst!

  • M/V blog.
   Transseksueel gericht.
   Voor ongestelde mannen, en vrouwen met ballen, lange tenen enzo.

   *Iets met ontregeling hormoonhuishouding mompelen doet*
   Beetje dragqueens daar eigenlijk , in mijn mening.
   *Poll start*

 9. @ Swap, dat die miljoenen mensen hier in dit land via het internet steen en been klagen, kan ik wel begrijpen, alles wordt in dit land naar de gietemegajes geholpen, het ene na het andere bedrijf gaat op de fles en menig ZZP verdwijnt de bijstand in. Ja dan heb je wel reden tot klagen. Wat in Amerika gebeurde op 9 11 zie ik hier niet zo snel gebeuren, daar zijn we politiek en millitair gezien een te onbeduidend land. En daarbij qua misdaad zijn we een doorvoerhaven voor alles en nog wat wat illegaal is en waar halen terroristen hun gelden vandaan. Juist aan de winsten die ze maken aan handel dat illegaal is en je gaat dan toch niet de kip met de goude eiren slachten of wel soms?

  @ Xara herinner je nog de verhalen over Bin laden dat hij een ultra modern grotten complex bezat, een grotten complex dat enkel en alleen maar past in een James bond film
  Maar ja die had hij niet, hij leefde als een primitieveling. Daarnaast hij is nu dood, maar hoe, eerst was het een kogel maar jaren daarna zegt de telegraaf opeens dit http://www.telegraaf.nl/buitenland/21603793/___Osama_Bin_Laden_pleegde_zelfmoord___.html

  Dan Irak, Sadam had massa vernietigingswapens. geen een gevonden. Daarbij hadden ze bij de eerst golfoorlog al het hele gebied kunnen innemen maar politiek gezien was het kennelijk interesant om jaren te wachten om het daadwerkelijk te doen. En ja dan die rechtzaak tegen hem, bijna alles moest achter gesloten deuren want wij als vrije westen mochten natuurlijk niet horen dat hij door de Amerikanen aan de macht was geholpen. Hoe hypocriet.

  Ooit wel es van deze groep gehoord http://www.carlyle.com/ daar is ooit eens een docu over gemaakt door de vpro en raad is wie er in zitten de familie Bin Laden, die doen sinds 9 11 nog steeds zaken met Amerika waaronder met de familie bush. Op de dag dat de torens instorte als een kaartenhuis door twee vliegtuigen. mocht er geen vliegtuig meer opstijgen die dag behalve, jawel deze heren van deze groep omdat die op dat moment in New york waren.

  • Is Osama wel dood? Is Sadam wel dood? Remember de Nazi’s die uitweken naar Zuid_Amerika na WW2 om nog een lang en gelukkig leven te lijden in anonimiteit. Dit alles met hulp van onze eigen Nazi Bernhard. Onderschat nooit de macht van de msm.

   • Het is maar wat MSM krijgt voorgeschoteld, MSM is altijd afhankelijk van klokkenluiders, influisteraars of mensen die wat kwijt willen, zelf nieuws maken doen ze haast niet. Ze gaan af op tips en feiten.
    Of Osama dood is, geen idee, misschien wordt hij net zo’n mysterie als Hitler, waarvan men ook zei dat hij niet was gestorven en dat je op de foto van een dode hitler een dubbelganger ziet. Vreemd is natuurlijk wel dat er verschillende verhalen opeens de ronde doen over zijn dood. Zelfmoord via Bomvest, gericht schot. Maar ja, nog vreemder is dat je hem nu in levend kon pakken en hem overbrengen naar het gerecht, want hij zou een heleboel info weten die erg nuttig zou zijn in de strijd tegen het terrorisme. Maar ja het liep anders en ze verloren het lijk perongeluk aan boord van een helicopter en nu ligt hij ergens in de maag van diverse haaien te rusten. Je maakt meer indruk als je met beelden kan bewijzen dat je staatsvijand nummer 1 hebt in plaats van de halfslachtige info die je nu achteraf hoort. En daarbij, iedereen kan zich wel Al Qaeda noemen of zich er aan liëren, Iets wat ook veel fundamentalistische groeperingen doen. Vraag me serieus af wat er is gebeurt met al die dubbelgangers van Sadam Hoesein die hij scheen te hebben volgens de media, hij scheen er acht te hebben, wat zou er gebeurd zijn met die mensen als dit zo was?

   • Uit een betrouwbare bron (mijn oud-collega) heb ik vernomen dat Sadam en Osama samen but Bush senior golf spelen op een ranch in Texas. Of het waar is of kan zijn laat ik in het midden maar mijn oud-collega had het ergens op het internet gelezen na een fikse joint dus kan het zo maar waar zijn. Overigens gaf mijn baas pas aan dat niet zo zeer zijn rare betogen midden op de werkvloer over de NWO en de MSM en de Joden maar met name zijn drugsgebruik en de vreselijke fouten die hij daardoor maakte die het bedrijf bakken met geld koste waren de aanleiding tot zijn ontslag.

   • Ach Swap wat erg voor je collega dat hij zich zo verloren is in de drugs. Waren ze voorgeschreven?

   • @ Xara wie die ondersteen weet te vinden in die onderste grot, ondergaat op zeker eenzelfde behandeling als Bradly Manning en de heer Snowden, zo hypocriet zijn de Amerikanen wel, van klokkenluiders houden ze niet, die moeten opgesloten zitten in een cel onder het mom hoogverraad.

Reacties zijn gesloten.