119 thoughts on “Wat is het heerlijk rustig…

  • Wellicht 🙂 maar nee Tsjek comment van Jeroen op Barra. Er is, denk ik, geen animo meer voor bizarre ongefundeerde complotten rond familiedramas. Ik denk dat het grotere publiek door heeft met wat voor zotten ze te maken hebben en zich daarvan distancieren zeker na het Martijn debakel. Natuurlijk zijn er altijd nog de echte schizofrene gekkies met een internetaansluiting maar de massa heeft door dat deze heren en dames nu niet bepaald capabel genoeg zijn om misstanden aan te kaarten. Overigens jammer dat ik zo snel niemand kan bedenken die wel kan onderzoeken en de vinger op de zere plek leggen. Dat is toch nodig in de wereld, een echte klokkenluider.

   • Ik moet overigens toevoegen dat het een absolute verademing is om van 500-600 bezoekers per dag naar een keurige 50-60 bezoekers per dag te gaan. Voor een vreselijk slecht geschreven amateurblogje vond ik alle aandacht wel een beetje te veel, dan liever met z’n viertjes ouwehoeren over ditjes en datjes, zo is het begonnen en ik wil eigenlijk het graag zo houden of niet Xaar?

   • @Swap: ja ben ik met je eens. Alhoewel ik ook nog een beetje in die positie zit dat we echt wel wat hebben teweeg gebracht.. En in zo korte tijd. Dat ik met de recherche van Wassenaar aan de telefoon zit is best maf :). We ontdekten ineens wat rare dingen.

    Maar even wat rust op de plaats vind ik ook wel heel fijn! We hebben nooit gespeculeerd… compolotter wereld is rustig nu.. Prima voor mij! Nu maar even afwachten wat alles teweeg heeft gebracht. Ik denk niet dat Martijn een aanklacht heeft gedaan, hadden we nu al moeten horen, misschien ga ik hem nog even bellen.. want vind het niet een prettig idee..

    Hij is nu inderdaad lekker rustig 🙂

   • swapichou zegt:
    juni 7, 2013 om 17:15

    “Voor een vreselijk slecht geschreven amateurblogje vond ik alle aandacht wel een beetje te veel, dan liever met z’n viertjes ouwehoeren over ditjes en datjes…”

    Dat is een understatement! Je bent nog minder dan een amateurblogje!
    Je kan ook je fiets pakken (zorg er wel voor dat die een lekke band heeft (Henk Mous), plant je vriendin op de bagagedrager en rijdt ermee naar Buitenpost. Zorg er daarbij ook voor dat je doodop bent en genoeg alcoholische versnaperingen tot je genomen hebt en niet te vergeten een fietspomp, want je hebt een hoop te pompen onderweg.

    Let wel, ik ben alleen de boodschapper, commentaar kan je indienen bij Henk Mous.

    • @ Joop

     Hahahahaha zielig figuur… Wat een onmacht stel je weer ten toon.

     Wat ben je nu eigenlijk, een voorvechter voor de waarheid? Vrijheid?

     Voor iemand die graag zou willen aan de bel wil trekken ben je nogal eenzijdig. Maar goed, vergeet niet op jouw knietjes te gaan voor profeet Micha, ik weet zeker dat hij dat waardeert.

   • Xara zegt:
    juni 7, 2013 om 20:51

    “Dat ik met de recherche van Wassenaar aan de telefoon zit is best maf.”

    Tja, dat jij met de recherche van Wassenaar aan de telefoon zit is best maf te noemen!

    “We ontdekten ineens wat rare dingen.”

    O ja joh, wat dan? Dat de zelfmoordenaar de hele nacht door het bos gelopen heeft met de vraag zal ik het wel doen of niet? En de volgende morgen vindt de politie zijn lichaam 50 meter verwijdert van de fiets die zij de dag ervoor gevonden hebben? Tja, dat is behoorlijk maf te noemen. Heb je daar de Wassenaarse recherche voor gebeld?

   • They knew..
    Zelfuitgeroepen Professionals zoals jullie jezelf benoemen ..stalken, bedelen en verkopen leugens, om vervolgens elkaar veren in de kont te steken?
    Voor ‘kindervrienden’ die tegen onrecht en ritueel misbruik strijden,blijkt dat jullie sites juist nog meer bagger overheen gooien met jullie satanische gedachtengoed?
    Het lijkt meer op een internetsekte met profeten waar Micha &Co zichzelf als een goddelijke wezen neerzetten.
    Maar eigenlijk gewoon er op uit is om zich te bevredigen op de ellende van anderen.
    Heb jij zelf kinderen?
    En zorg je er ook zelf voor?
    Of heb jij je krediet daar al verspeeld bij je vrouw en kinderen zodat je nu als ontevreden verwend klein kind maar de boel gaat frustreren desnoods met geweld om je gelijk te halen
    Kun jij je handen thuishouden?
    Je lijkt nogal snel uit je doen.

   • swapichou zegt:
    juni 8, 2013 om 11:44

    Sorry swap, maar ik bevestig hier twee conclusies! Een van jou en een van Henk Mous, meer heb ik niet gedaan en als jij daar om moet lachen, dan lach ik met je mee!

   • FeeX zegt:
    juni 8, 2013 om 09:20

    They knew..

    “Zelfuitgeroepen Professionals zoals jullie jezelf benoemen ..stalken, bedelen en verkopen leugens, om vervolgens elkaar veren in de kont te steken?”

    Misschien was het nog niet helemaal tot je doorgedrongen, maar ik heb swapichou en Henk Mous geciteerd en als jij zegt dat die leugens verkopen en elkaar veren in de kont steken, dan zal dat wel zo zijn. Dank voor de bevestiging.

   • They knew..
    Ik denk dat ikzelf wel voor mezelf mag aan wiijzen over welke groep ik het heb.
    Beetje arrogant van jou dat jij meent te moeten bepalen hoe anderen mogen denken.
    Niet iedereen is zo dom om alles klakkeloos aan te nemen.
    Sites zoals klol, en MV zijn juist schadelijk.
    Ik meen dat Ben van der brink nu ook door eigen publiek is uitgekotst?

   • FeeX zegt:
    juni 10, 2013 om 06:42

    Nou, ik zal nog één poging wagen. Ik heb het over swapichou en Henk Mous en niet over klol, MV of bvdb. Is dat je duidelijk, FeeX? Anders zou ik jou helaas ook moeten adviseren om op je fiets, met lekke band, je vriendin op de bagagedrager en een fietspomp, naar Buitenpost te sturen en je bent al zo moe en je hebt teveel gezopen en dan ook nog tig keer je band op moeten pompen. En dan van Buitenpost ook nog eens richting Zwaagwesteinde rijden, terwijl je al zo moe bent, te veel gezopen hebt en tig keer je band op moet pompen. Dat is jouw manier van logisch nadenken, FeeX? Terwijl een fietstocht Kollum-Zwaagwesteinde korter is, dan een fietstocht Kollum-Buitenpost-Zwaagwesteinde, terwijl je al zo moe bent, teveel gezopen hebt en tig keer je band op hebt moeten pompen? Nee, jij bent het lichtje in de duisternis hier!

    • Natuurlijk Joop, gelukkig weet jij het wel en zijn wij allen al ziende blind, toch?

     Jasper zelf ook toch? Zo ook de daderkennis en het DNA… Joop weet het beter, want zijn goden Vergeer en Dankbaar zeggen het. Toch Joop? Wij zijn blind jij weet het. Ik zou daar vrede mee hebben, waarom jij niet?

   • They knew..
    Je moet je ei kwijt ,en hebt een kras in je lp
    Ongesteld?
    Die fietsenbanden waren toch ventielloos?
    Geke had gezien dat ze eruit waren getrokken door Feik?
    Stuurde ze Stephanie na, ook nog..
    dat ‘huppelkutje’ en confronteerde haar vriendin’die zwarte’
    Geke weet het allemaal-te vertellen, toch?
    Ga fietsen, zet je fiets bij Geke neer en ga daar maar eens goed bijkletsen.
    Heeft Geke de ventielen die nacht gevonden, of die ochtend vroeg opgeraapt?

    Spencer heeft wel grote toverballen overgehouden na zijn fietstocht op compleet platte banden zeg jij?
    Moet ook wel.
    Of blijf je bij de ontvoering wat toevallig òòk bij Geke voor de deur gebeurde?
    Logisch toch, om je fiets niet vlakbij Paradiso neer te zetten , maar onder toeziend oog van Geke?
    Elke tiener is blij met extra toezicht in een onbekende grote gemeenschap…Geke kent elke fiets..kan ze aanwijzen met haar ogen dicht.

    Ga naar de kapper, kijk eens in de spiegel naar je bloeddoorlopen bezopen ogen.
    Wordt wakker.. of MAF verder.

 1. Nossa, nossa
  Assim você me mata
  Ai se eu te pego, ai ai se eu te pego

  Delícia, delícia
  Assim você me mata
  Ai se eu te pego, ai ai se eu te pego

 2. Verrekte is dat ik als de heide en veen brandjes ineens weer oplaaien.
  Hooibroei, etc.dat soort verschijnselen moet je niet onderschatten.
  *Siësta in de schaduw ervaart*
  Zomer en schoonheidsslaapjes moet je niet onderschatten.

 3. *Vergadering beleggen gaat over Kaltstellen internet wereldwijd, om ff tot rust te komen*
  Ik dacht dat 4 maanden genoeg was…. om de kaf van het koren te scheiden in het kader van survivalsklills.
  *Zwitsers jachtmes inpakt, Ramboserie herhalen gaat*

 4. Micha had een vette primeur!!! Peter R. de Vries had een declaratie ingeleverd voor een gastcollege bij het O.M.!!!! *zucht, diepe zucht*

  a. als iemand in dienst is bij het O.M. hoef je waarschijnlijk ook geen declaraties in te leveren, dus geen dienstverband.. maar:
  b: een gastcollege kun je tegenwoordig blijkbaar ook al zien als ‘in dienst zijn’, weet niet hoe, maar de complotters kunnen dat.
  c: ik zie nergens ergens onderwerpen waarover dit college dan ging?
  d: ze gaan nu zoeken naar een serienummer, zonder eerst uit te zoeken welke boekhoudprogramma’s er zijn. Het is waarschijnlijk in Peter R. zijn eigen administratie nummer 19 in reeks van facturen en bij exotische werkzaamheden kun je dan de naam van het bedrijf er voor zetten.

  Meestal is het bij bedrijven zo dat ze doorlopende factuurnummers hebben. Maar bij Peter is dat anders omdat hij vanuit zijn eigen bedrijf diensten verleende aan SBS6, VARA en andere media magnaten. Dan heb je niet een normaal factureringssysteem. Maar goed, dat onderzoeken ze dan weer niet even. Meteen maar aannemen dat het de 19e factuur was. Sorry, maar onderzoek eerst even, voordat je met conclusies komt!

  • B.T.W. (hihi), wel een een beetje jammer van die B.T.W. fout. Maar ja… weet niet of die administratieve medewerker daar nog werkt :). Slordig 🙂

   • Mij ook niet… Absoluut niet… Uiterst bizar dat complotterjes hun handen hebben weten te leggen op vertrouwelijke informatie van of het OM of PRdV denk ik toch maar…

   • Swap, de website “waarinholland.nl” waar de factuur werd gepresenteerd is in handen van Jos Hendriks, voorzitter van FAMILIA directe democraten en o.a. vrind van Poot de anti-demmink man en Micha Kat.
    Zegt al genoeg dus en dan weet je nu ongetwijfeld wel waar ‘de vlag’ hangt!

    Jos Hendriks, een politiek-bezig-mannetje heeft ook o.a. de sites directedemocraten.nl en nieuwehaagschecourant.nl.
    Tik ze maar eens in dan kom je op dezelfde pagina als die van waarinholland.nl.

   • Oh, dit is heel interessant Mia, want bij waarinholland doen ze dus ook mee met dat haatzaaien tegen mij. Luisterend naar die Victor en doorklikkend op directedemocraten.nl/ familia ziet dit er inderdaad wel heel erg uit als door Poot gefinancierde Astroturf. Tuurlijk joh. Om je bedrijfsbelangen te dienen richt je gewoon een politieke beweging op.

    En dat zou ik dus best wel grappig vinden. Leek me al dat dergelijke beschuldigingen aan mijn adres vooral afkomstig zijn van mensen die zelf binnen zulk soort vastgoedconstructies op het internet actief zijn.

    Het zou toch eens in kaart gebracht moeten worden hoe die Poot zich beweegt op het internet. volgens mij is dat gewoon een vastgoedpatjepeeënde crimineel die probeert via bizarre internetcampagnes, haatzaaien en landverraad een gelijk te halen dat hij nooit gaat krijgen.

    Dat figuur had eigenlijk al jaren geleden aangepakt moeten worden met zijn, want hij laat een spoor van ellende achter in de Nederlandse samenleving. Kan je zijn bedrijf niet als criminele organisatie betitelen en kaalplukken ofzo? Die dagbladadvertenties en onsmakelijke spelletjes in de VS waar hij het Nederlands belang mee schaadt moeten ook maar eens afgelopen zijn.

    Moet je eens kijken wat er allemaal ineens weg is als je Poot en zijn geld er tussenuit haalt.

 5. O.M.G. : nieuwe post weer bij Micha: BREAKING: OBAMA KIEST NIET VOOR DE WEG TERUG MAAR VOOR DE TERREUR EN DE DESTRUCTIE * GAAT HET OM OOK MICHA KAT LATEN ‘DISAPPEAREN?’ * MICHA EN DEZE SITE VRAGEN NU MEER DAN OOIT UW HULP * STORT GELD OP DE REKENING VAN DE STICHTING, BEL E/O MAIL DE MSM OVER PETER-GATE

  Dit meen je toch niet? Denk je echt dat Obama zich zorgen maakt over Micha? Hij laat zich zelf wel ‘disappearen’. Je moet het wel heel hoog in je bol hebben om te denken dat mensen in de USA zich om jouw nietzeggende scheldpartijen gaan bekommeren.. *zucht, nogmaals diepe zucht*.

  Dit weekend had ik ook een vriendin op facebook, ze wilde haar facebook weghalen, want: CIA en andere shit verzamelen data. Zij schrijft voornamelijk over haar kunst, af en toe een kritiek woordje over de politiek, niets mis mee.

  Ik vind dit soort dingen echt overtrokken. Afgeluisterd of getapt worden we AL jaren! Maar wel met een reden. Het is jouw eigen keuze wat je er mee doet. Ik heb niets te verbergen.. en als ik een foto van mijn kat Tommie op Facebook plaats of vertel over de verjaardag van mijn broer (met wat foto’s). Soit??

  Ik zie het probleem niet echt, maar als iemand mij wil overtuigen dat het FOUT is, doe het vooral. Ik zie het gewoon niet..

  • Hij zit dus weer eens in geldnood lijkt me… Dat mensen niet doodmoe van dat gebiets worden. Ikzelf geef mijn kennissen en vrienden weleens wat maar als hun conclusie is er is meer te halen zijn ze direct alles kwijt incluis vriendschap.

   • Mwa Azazel,

    Ik, ik dus persoonlijk, heb een mooi gezin, een mooi huis, een leuke baan en een leven en een toekomst, ik — ik persoonlijk dus — , kan mij haast niet voorstellen dat mensen zich buiten mijn kleine cirkel van vrienden en kennissen en vooral familie zich ook maar een cent zou druk maken over het feit dat ik emails verstuur, en die dan zouden willen lezen, of mijn postjes op facebook als bedreigend zouden ervaren. Sterker nog als ze mij van dichtbij bekijken is dat teveel eer voor mij, en ik wens ze enorm veel plezier! Ik ben er gelukkig in geslaagd om een relatief succes te maken van mijn leven tot dusver, ik sta dus niet op enige radar, betaal mijn belastingen voor het grotere goed, doe mijn werk zo goed als ik kan en leef zo goed als het me gegund is. Maak ik mij druk over het feit dat mensen mij kunnen controleren via het web? Totaal niet, dat konden ze in de DDR ook prima en dan met veel mankracht en aandacht, dat is heden ten dage niet veel anders. Ik sta niet op de radar, ik wil er niet staan en ik heb er persoonlijk totaal geen profijt bij om er op te staan. *PUNT*

    Kortom geniet van het leven voor zover dat mogelijk is, de AIVD heeft wel betere dingen te doen dan mij te volgen, en als ze dat wel doen dan is het ongefundeerd en is de prijs die ze daar voor moeten betalen meteen mijn pensioen.

   • weet niet Azazel.. ik woonde in een zeer besproken buurt eind jaren 80. Er werden inbraken gedaan door de BVD (toen nog). Was niet cool.. alles werd overhoop gehaald.. ook mij hielden ze in de gaten omdat ik geabonneerd was op zwaar linkse bladen. Ook nu word ik zeker nog in de gaten gehouden.. maar ja.. het probleem is dat ik niet zoveel te verbergen heb. Ik zit er niet zo mee, ik vind het erg overtrokken al die dingen.. Ik kies er ook zelf voor om op Facebook te zitten (weliswaar afgeschermd). Heb genoeg meegemaakt met die BVD praktijken vroeger.. Maar ergens interesseert het mij niet veel meer.

    • @ Xara misschien vindt je het heel normaal geworden, dat dat soort praktijken gebeuren. Je ervaart het als normaal misschien interesseert het je daarom niet zo veel.Maar wees eerlijk, iemand die niets kwaad in de zin heeft moet het toch wel raar vinden dat hij of zij in een database terecht is gekomen waarbij hij of zij gezien wordt als een potentïel verdachte van iets. Het is toch een vreemde gedachte dat je anno nu wordt gezien als een potentieel gevaar. Ik heb al eerder gezegd dat zo’n systeem kan worden misbruikt en ga er maar vanuit met die rare ideën vanuit Brussel dat we daar als schijndemocratische west Europese samenleving daar al een aardige stap daar naar toe maken http://www.elsevier.nl/Europese-Unie/nieuws/2013/1/EU-commissie-Brussel-moet-journalisten-controleren-1154426W/

     Nu zal ik je een ander voorbeeld geven. De Nederlandse politie heeft zich sinds kort zichzelf het predikaat A merk meegegeven. Voor scenarioschrijvers houd dit in dat niet lukraak in elke serie het logo van de politie mag worden gebruikt, eerst moet de politie het scenario van de desbetreffende film hebben gelezen willen ze daarvoor toestemming geven. Is toevallig het karrakter van de agent in die serie te sullig of strookt het niet met de gedachte van de desbetreffende diender die het leest dan mag het logo niet worden gebruikt. Er is een paar maanden er al een rechtzaak over gehouden inzake de serie dokter Tinus, omdat het karakter van de politie daarin als sullig werd neergezet. Dat is een aantasting van de de vrijheid van meningsuiting voor een schrijver al zeg ik het zelf.

     Ga jij met een bord met erop weg met het koningshuis staan op de route waar het koninklijk paar langswandeld dan wordt je al opgepakt en een paar uur later weer vrij gelaten. Dit zijn al kleine tekenen van een maatschappij waarin een normaal denkend mens niet in wil leven omdat deze de kant opgaat van een dictatuur

     En met een database van allerlij diverse gevens over jou of wie dan ook die nooit wat heeft gedaan wat naar terorisme of misdaad neigt gaan we dus helemaal de verkeerde kant op, want iedereen word in zo’n database in een hokje gestopt. anti koningshuis, anti europa ga zo maar verder. dat is realitiet met zo’n database

     • In dezer dagen en deze wereld kan je ervoor kiezen om in het Koninkrijk der Nederlanden te wonen. Het is hier goed vertoeven. Indien je vindt dat dit niet zo is kan je in een uur tijd in Spanje zitten, of Italië (als je een republiek prettiger vindt. Ik snap de ophef niet zo. Tenzij je denkt dat de staat alle 17 miljoen inwoners in de gaten loopt te houden, maar dat is onmogelijk. Dat kan gewoon niet. Wel is het zo dat als jij op je UPC connectie dag in dag uit op Al Quaida googled dat je op de radar komt, of als je plotsklaps loopt te zoeken naar diverse manieren om bommen te maken. Iets wat een normaal mens niet zou hoeven doen, moeten doen, of ook maar interesse in zou hebben. Helaas is het wel zo dat de inlichtingendiensten nog steeds ons niet kunnen beschermen tegen kwaadwillenden, en er nog steeds regelmatig aanslagen worden gepleegd. Ik zou liever het andersom zien, maar dat ben ik.

      Kortom als je niets op je geweten hebt wordt je geacht je rekeningen te betalen, je belasting, en heb je verder toch echt nergens last van. Zo vrij zijn wij dan toch. Tuurlijk vroeger, lang geleden kon je als landloper rondlopen waar je wou, doen en laten waar je zin in had, maar zeg nu eerlijk, wie wil nu een landloper zijn?

     • Azazel, ik begrijp je betoog wel. Echter, ben ik wat anders in het leven gaan staan. Eind jaren 80 heb ik dingen met de BVD meegemaakt (toen had je nog niet die moslim terroristen) die veel te ver gingen! Veel te ver! Wij waren studenten, begin 18, lekker fel, toen was het ook crisis tijd. Vrienden van mij zijn nog naar Engeland gegaan… Was rare tijd, maar niet heel veel anders dan nu.

      Echter, mensen kiezen er nu voor om al hun shit te delen.. Facebook, Google.. Goh, erge verrassing dat die gegevens gedeeld worden. Het is jouw eigen keuze, daar ben ik gewoon van overtuigd.

      Ik kan je wel volgen in jouw verhaal dat je verdachte bent, totdat het tegendeel bewezen is..

      Maar op de 1 of andere manier kan ik er niet meer zo mee zitten. Noem mij naïef, kan best, en misschien ga ik KEIHARD op mijn bek. Vroeger wel.. maar het leven evolueert, en ik doe daar graag aan mee. Stil blijven staan vind ik erger..

      Ik vind wel dat je jouw betogen heel goed verwoord en ga dat zeker nog een paar keer over lezen, slaat wel hout.

     • Xaar. Het wordt pas heel eng als er een terroristenwetgeving komt zoals in de Verenigde Staten. Jij bent terrorist, wij zeggen het dus je hebt geen rechten meer. Dat is eng. Heel eng. Dat zijn Stasipraktijken.

     • @ XARA het is zeker zo dat al die shit die deelt op facebook (mits je een open profiel hebt) of die deelt op een ander profiel (als die een open profiel hebt) dat het je eigen verantwoording is dat iedereen het zo maar kan meelezen. Hetzelfde wat je zegt op facebook bij bepaalde open groepen. Ja daar kan iedereen meekijken. Het word een ander geval als ze dat zomaar even gaan doen terwijl je een gesloten profiel hebt waarbij alleen je vrienden het kunnen zien dan is er spraken van inbreuk op privacy. Een geheime dienst kan niet zomaar even gegevens wegplukken. Dat doet de USA wel. stopt dat in een database en een computer programma beslist eventjes of jij wel of geen gevaar bent. Prorgamma’s kunnen fouten maken, er hoeft maar iets verkeerd te zijn geinstaleerd en het einde is zoek als dat ding je opeens aanwijst als een verdachte van wat dan ook. Dank voor je compliment.

      Ik heb op zich niet niks te verbergen, maar dat wil nog niet zeggen dat ik het maar gewoon vind dat mijn gegevens (want iedereen maakt er kans op met dat prism programma) gewoon maar in een data bank word gestopt. dat gaat mij een stap te ver. Wat heeft een dienst eraan dat ik bijvoorbeeld wel eens erotisch getinte verhalen op een bepaalde site heb gegooid. Niks toch, probleem is met zo’n prism programma dat het wel in een database komt te staan, ja dan staat het er, en dan? In welke hoek moet je daarmee worden gedrukt? Ben ik dan opeens een potentïele criminele vrouwenhandelaar, loverboy zeg het maar… Kijk dat is het enge aan hetgeen die Amerikaan in de openheid gooide, hij wil zelf geen eens in zo’n maatschappij leven, omdat die onmenselijk is. En dat die klokkenluider dan nu achter een laptop moet gaan zitten met een doek over zijn hoofd en eentje over zijn toetsenbord omwille de anonimiteit gaat natuurlijk wel heel ver, te ver.

      Je bent trouwens niet de eerste die tegen me zegt dat de toenmalige BVD te ver ging in zijn acties tegen zogenaamde vijanden van de staat. dat heb ik al vaker gehoord.

     • Dude geheime diensten worden niet betaald om te kijken naar jouw erotisch getinte verhalen. Zolang jij je niet bezig houdt met illegale troep sta jij gewoon niet op de radar. In het ergste geval komen ze even kijken. Wat wel zo is dat het internet alles onthoudt dus als jij ooit wel wat illegaals schrijft het op het internet, en daarna wat illegaals doet dan zal je dat ongetwijfeld (maar ligt eigenlijk aan de kwaliteiten van recherche) op je bord krijgen. Ik zie daar niets mis mee.

      Martin Vrijland staat waarschijnlijk aangetekend als mogelijk staatsondermijnend. Dus AIVD kijkt naar Martin Vrijland met Argusogen (pun intended) dan komen ze ook hier terecht, na eventjes lezen zullen ze door hebben dat onze aliassen niets te verbergen hebben en verre van een gevaar vormen voor onszelf, de staat of wat dan ook. Dus zoeken ze verder. Lijkt me logisch toch?

     • Azazel: ja ik ga het ook nog even goed overdenken. Het nieuws over de afluisterpraktijken kwam voor mij niet onverwacht.. iedereen kon dat allang weten. Maar je hebt wel gelijk dat je zegt dat ieder mens zomaar een potentiële terrorist kan worden. Dat is ook een beetje mijn zorg.. Je bent verdacht, totdat je niet verdacht bent.

      Maar we moeten het ook niet overdrijven, de gegevens worden gescanned, niet direct ingelezen..

      Zal mij benieuwen welk staartje dit krijgt.

      Ja, de BVD was toen heel erg, 2 vrienden van mij moesten hun deuren laten vervangen en huisraad.. Goed, dat was de jaren 80. Nu heeft de inlichtingendienst andere prioriteiten dan punkertjes/new wavers/ links radicalen te observeren.. Blijkbaar.

     • Nou die groepen in de linkse sector blijven ze ook natuurlijk volgen, het is niet alleen de moslim met extremistische gedachten. Dit gaat zeker wel gevolgen hebben in de tweede kamer werd dit al tersprake gebracht alleen de heer Opstelte wimpelde dit al af, om er verder op in te gaan inzake wat de aivd er nu mee deed. In stilzwijgen en nietszeggende woorden als dat hij niet praat over AIVD zaken liet hij de journalisten in onwetendheid hierover achter. aangaande de linkse groeperingen wat zou je denken van Ocupy die beweging die hier in Nederland als fenomeen maar niet van de grond wilde komen en in verdeeldheid uit elkaar viel, De AIVD zal daar echt wel op gelet hebben dan wel in geinfitreerd in zijn geweest. Links vergeten ze echt niet hoor..

   • Eerlijk gezegd denk ik dat de dienders erg achterlopen op internetcrime..
    Met het bsnnr zou je eigenlijk ook nooit geen belastingaangifte hoeven te doen en automatisch je rekeningen gedeclareerd kunnen krijgen.
    Etc
    *zucht*

   • @azazel: ja ik snap je betoog.. en ook wat je zegt over dat je niet wilt dat gegevens van jou te voorschijn komen. Echter, heb ik gewoon geen ruk te verbergen. Ja, ik heb ook wat sexuele uitspattingen gehad.. is niet erg… ben ik altijd erg open over. Sterker nog, ik wil juist wel dat mensen als de ‘geheime diensten’ me volgen, geeft me eerder een veilig gevoel..Want ik heb gewoon echt niets te verbergen, sterker nog.. ik zou me veiliger voelen als dat soort mensen me volgen, word ik niet doorzeefd met 8 kogels door een Martijntje etc.

   • Nou…
    Ik heb respect voor vele agenten.
    Je moet maar bij ongelukken de boel coördineren etc.
    Ik heb er gelukkig niet veel mee te doen.
    Bijna bekeuring gehad in Duitsland, dat dan weer wel.
    De boete daar ligt lager, en de controle/naleving hoger.
    *Je hebt al een bekeuring als je wiel buiten het vak geparkeerd is.*
    Maar behalve wat bekeuringen voor fout parkeren, of niet mogen inrijden ben ik behalve belachelijk saai en braaf, doms ook behoorlijk irritant, eh- interessant-, dus.

 6. Door het domme gelul van Micha Kat geeft hij alleen maar aan voor de zionisten te zijn. Hij bekent eindelijk kleur. Laat onverlet dat ik hem waardeer voor alles wat hij toch maar weet te achterhalen. De wereld schijnt niet zwart/wit te zijn. Gelukkig maar!!!! Er zijn ook nog geen 😉

  • Mja, hij weet letterlijk niets te achterhalen.

   Het is gewoon een krijsende drama-queen, ik kan hem eigenlijk nooit betrappen op een feitje. Het is een lasteraar, een querulerant met enorme querulerantenwaan http://nl.wikipedia.org/wiki/Querulantenwaan… Die man voegt totaal niets toe, in tegendeel hij doet meer kwaad dan goed. Maar goed dat kan ik je wel vertellen maar dat geloof je toch niet.

   Hoe is het verder met je?

   • Dank! Het gaat goed met me. Drukke paar dagen gehad dus hier bijna niet geweest. Ik hou wel van mensen als Micha Kat. Heb er echter nog nimmer een reactie aan gespendeerd. Lees het echter met plezier. Tja ik denk over een aantal zaken ook anders maar veroordeel daar niet op.

    • Nee, ik veroordeel ook niet over een ‘afwijkende’ mening (lacht om eigen grap) zolang het niet kwetsend is voor mede-mensen, en dan met name individuen.

     Goed te horen dat het je goed gaat, je was druk? Lekker gevoel vind ik dat altijd als ik het druk heb, tuurlijk ook is er wel wat stress maar ergens voel ik me toch altijd beter als ik het druk heb. En ja och, Micha, we kunnen er veel woorden over vuil maken maar die man is totaal zelf-destructief, en hij schijnt het ook zo te willen, helaas doet hij niets voor de maatschappij behalve onwaarheden, halve waarheden en non-sense op te tikken en mensen te misleiden. Als (ex)journalist zijnde zal dit figuur toch tenminste dingen uit moeten zoeken maar zelfs dat tracht hij niet eens. Zo ook het Peter verhaal van eerder, niets zoekt hij uit… Deed hij dat maar…. (Swap is overigens vooralsnog groot fan van Peter R. de Vries) Tja, deed hij dat maar, dan zouden mensen hem serieus kunnen nemen. Maar zelfs dat doen mensen dus niet (meer).

   • En wat betreft de altijd weer herhalende verwijzingen richting Wikipedia wijs ik op hun beschrijving omtrent “Agenda 21”. Het belangrijkste VN besluit ooit en je leest er bijna NIETS over. Ter overpeinzing!

    • Deze http://nl.wikipedia.org/wiki/Agenda_21 ?

     Wat is daar mis mee? Het getuigd slechts van de vooruitgang die we hebben geboekt. Nog nimmer hebben mensen, incluis zwakkeren (maatschappelijk gefaalden, zieken, ouderen, kinderen, zelfs criminelen) meer bescherming en hulp mogen ervaren van de elite. Nog nooit. Nog geen 100 jaar geleden was een Micha Kat met pek en veren het dorp uitgeschopt, was een alleenstaande moeder ten dode opgeschreven, was een invalide mijnwerker tot bedelaar veroordeeld. Nog nooit was het zo goed hier. Nog nooit.

   • In tegenstelling tot Micha heb ik wel respect voor Buruma. Peter Air de Vries is voor mij een maffia figuur.

   • nou die breaking iets is voor mij weer niets.. snif.. wanneer kan iemand mij echt eens een keer een break geven? Of ligt het aan mij.. ?

   • Ach, Peter r had vroeger bij mij aanzien.
    Maar om bij de feiten te blijven is er geen lijk of moord bewezen bij Joran.
    En het werd me toch een internationale mediacircus.
    ‘Regionale lijken met onduidelijke doodsoorzaken’ vind ik toch wel ‘enger’ of ‘belangrijker’
    Bij Joran kan ik er hooguit vermoeden van doodslag van maken.
    Niet meer of minder.

    *Hier in de regio werd bewezen doodslag nog vrijspraak, en de dader niet zo duidelijk in beeld, maar flinke cv*
    Kijk, die Joransoap kwam me de keel uit.
    Die Beth, tja,de rest van de familie van Natalee verkoopt hun verhaal niet.
    En daarna die Stephanie..had niet ‘gehoeven’ als Beth Joran ‘niet betaald had’ voor zijn vlucht.
    Die ‘bemoeienis’ van Peter was in mijn ogen wel een dieptepunt.
    Maar ervoor had ik hem vrij hoog zitten.
    Jammer..

 7. gelen;-)
  Sorry ik tikte weer eens te snel met mijn 10 vinger systeem gebaseerd op 2 vingers.

 8. @ Swap je zegt “Ik sta niet op de radar, ik wil er niet staan en ik heb er persoonlijk totaal geen profijt bij om er op te staan. *PUNT*”

  Hoe kan je er zeker van zijn dat je niet op een of ander radar van welke instantie dan ook staat? De info die ze verrzamelen komt allemaal in een database te staan, en ja misschien heel raar voor en misschien wel voor jou erg ver gezocht maar de geschiedenis heeft al eens uitgewezen dat van dat feitjes en weetjes over iemand misbruik kan worden gemaakt. Zelfs van mensen met een goede baan, mooi huis en mooi leven, Want als ze gegevens van jan en alleman verzamelen houd het in dat je automatisch word geschaalt onder de noemer potentïele terrorist, frauder of wat dan ook. Krijg je ooit eens een dictator hier aan de macht dan ben je het haasje als blijkt uit je gevens dat iets niet strookt met de visie van de machthebber die opdat moment aan de macht is. Mensen gaan er heel licht mee om, maar als er al een klokkenluider uit die gelederen naar voren komt omdat hij hierin ook dat gevaar inziet dan is er toch wel wat aan de hand

  • Precies, en daarom moet er een controle zijn over de macht die geheime diensten hebben, een Willem Oltmans heeft toch maar gewonnen, uiteindelijk.

   En gelukkig blijkt dus dat recht zegeviert. Zeker nu, want hun wapen is per slot van rekening ook ons wapen. Het heeft geen zin om paranoia te zijn. Doet niemand goed, wie van de machthebbers wil een simpele Swap nu te grazen nemen? Wie? Niemand? En Swap is strijdvaardig genoeg om ten strijde te trekken het moment dat er sprake zal zijn van ernstig misbruik van macht, maar ergens blijkt, als je het nieuws volgt dat er al genoeg corrupte mensen op de schandpaal worden gezet en dat de nieuwe media een enorm sterke controleerde maat heeft op de gevestigde orde. Kortom, wees blij dat je niet in Noord-Korea woont, of Amerika… Of nog erger… Het is hier prima vertoeven wie dat ontkent is m.i. de weg kwijt en dient een jaartje hetzelfde te lopen brullen in Iran ofzo. Onze vrijheid is ons goed, we waken daarover maar laten ons toch niet vertellen door een Micha Kat dat we ten onder gaan in een pedocratie? Kom op man, die vent is gek.

 9. Als ik de stukjes van Micha lees dan zie ik geen begenadigd journalist. Af en toe weet hij het leuk te brengen, maar mist duidelijk enige zelfreflectie. Zelfs Bertje Brussen doet het beter, en die is niet eens echt lezenswaardig. Het enige waar Micha duidelijk de plank heeft misgeslagen is dat hij dacht dat hij het naar het Amerikaanse model kon maken, maar dit is Nederland en dus zijn geblèr, zet alleen zoden aan de dijk voor zijn vaste clubje.

  • Je hebt gelijk! Het Alex Jones verhaal werkt niet in Nederland. Wat gaat dan aub wel werken?

   • Gewoon de nuchtere waarheid.

    Hollanders zijn soms een beetje hysterisch, maar onze natuur is toch ergens nuchter. Een beetje van de Vaatstra-zaak, asielzoekers hebben het gedaan, oh nee wacht dus toch een man uit de omgeving, nou ja dat kan natuurlijk ook, oh wacht bekentenis, DNA, daderkennis, nou ja dan is het dus zo, had ik niet verwacht…

    En verwar dat dus niet met domheid, of onwetendheid, dit is gewoon de Noordelijke instelling. Als het zo is, dan is het zo hoe pijnlijk het ook mogen zijn.

    Behalve voor sommigen dus, maar dat gaat meer om hun ego dan om de waarheid, helaas het is waar. Vergeer, Dankbaar, de boeretrien en nog wat volk roepen en roepen maar deugdelijk onderzoek of wat dan ook wordt niet gevoerd, het gaat dus niet om de waarheid maar om de ego’s van de desbetreffende personen.

    Nou, dan stel ik meteen vragen bij elk ander topic dat ze aankaarten, als je het niet hard kan maken praat je poep en dat is een feit.

    Ik denk, ik vind het is allemaal prachtig maar we willen toch niet terug naar heksenjachten waarin we mensen vermoorden omdat iemand zei, ik denk, ik vind…

    Bewijs, of niets.

   • De alternatieve pers is er altijd al geweest, dus in principe had Kat rustig carrière kunnen maken als hij zichzelf in toom had gehouden, beter had gecheckt en niet mensen ging afzeiken.Kijk naar die bagger van GS en zie hoever die zijn gekomen. Het kan dus best wel maar dan moet je nadenken en een lange termijn visie hebben.

  • Doet Martijn stukken beter vind je niet? Je kan zeggen wat je wilt maar Martijn is een man met een plan, tsjek bijvoorbeeld zijn kekke SMS dienst. Ik voorspel, die schrijft naarstig nog een maand of zes door, begint een radio-programma (a la David Icke) bouwt door en door en plots verkoopt hij t-shirts, cd’s, en wellicht zelfs dvd’s… Mark my words…

 10. Mensen ik volg jullie nog steeds en bewonder jullie moedige houding en doorzettingsvermogen om tegenwicht te bieden aan zulks onrecht de complotdebielen schijnen aan te richten. Zelf kan ik mij niet langer door de complotbagger heenworstelen, daar er dan te veel afgrijzen opdoemt en mijn humeur kan verpesten.Ik accepteer dat er mensen zijn die rare dingen geloven en ik geloof dat ze daar niet vanaf te brengen zijn. Die dubbele bodem is de grond van hun bestaan. Het vervelende is alleen dat hun gedachtegoed zich makkelijk verspreid via het internet. Mijn enige overgebleven wapen is dan ook dat ik het volledig negeer. Toch blijf ik hier kijken, hoe jullie wel je best doen en om te kijken of er al nieuws is rondom de excuses van Wim Dankbaar en bijbehorende schadevergoeding voor Stephanie. Rechtvaardigheid.

  • Rachid!!!!!!!!!!!! AKA vrouwentong en andere namen 😉

   Goed dat je weer eventjes wat van je laat horen, heb je gemist!

   Dankbaar gaat vrolijk daar (iets met lekke fietsten) dus gerechtigheid kan je lang op wachten, maar er zijn ook kleine overwinningen zoals de (uiteindelijke) ontmaskering van Martin Vrijland en zijn nieuwe kekke maar vooral tamme saaait. Micha lastert mensen waar hij ten nimmer van kan winnen en die ouwe schreeuwkees is al passe, kortom het is nog best te pruimen. Maar vooral goed een teken van leven van je te horen. 🙂

   • @ swap “In dezer dagen en deze wereld kan je ervoor kiezen om in het Koninkrijk der Nederlanden te wonen. ”
    Het lijkt wel een gebezigde uitspraak van de politie die je hier mee doet. Wat is dat nu voor een onzin omdat als argument te gebruiken als je het koningshuis een verouderd en geldverslindend instituut vind. In een democratische vrije samenleving moet het gewoon zo kunnen zijn dat jij of ieder ander die dat vindt gewoon langs de kant mag gaan staan met een bord met daar desnoods erop geschreven “Willem en Maxima Go home” als ze in je dorp of stad zijn. Maar nee anno nu wordt je van de weg afgeplukt en voor een paar uur vastgehouden als je toevallig niet je paspoort op zak hebt, dan ben je opeens een gevaarlijke einzâlganger.

    “Kortom als je niets op je geweten hebt wordt je geacht je rekeningen te betalen, je belasting, en heb je verder toch echt nergens last van. ” ja daar dien je voor als ingezetene van dit land, zonder morren aanzien hoe je zakken worden leeggeplukt maar ga je daar tegen in, middels kritische uitlatingen op het internet (al dan niet anoniem) dan bestaat de kans dat je in het vizier komt en dan sta je genoteerd in zo’n database, want je valt op.

    Het is dat sommige mensen hier maar zo makkelijk over denken maar, met dat bespieden op het internet en het opslaan van je hele hebben en houden in databases kan (indien men hier echt misbruik van gaat maken) iedere afwijkende mening die niet strookt met de algemene gedachte van bijvoorbeeld braaf en klakkeloos betalen in een hoek worden gedrukt als zijnde een mogelijk gevaar voor het bestaande systeem.

    @ Xara
    “ik zou me veiliger voelen als dat soort mensen me volgen, word ik niet doorzeefd met 8 kogels door een Martijntje etc.”
    Gedurfde uitspraak, (Ten eerste moet je er al heel zeker van zijn dat Martijn daar toe in staat is, anders is het ook nog eens een valse aanname maar goed) Wie zegt dat de geheime dienst die je dan volgt zou ingrijpen? Als de AIVD er baat bij zou hebben dat ze na een aanslag op een burger verzekerd zijn van meer werk, dan wel bevoegdheden dan laten ze het gewoon gebeuren en kijken ze gewoon toe. Qua dat is het een schimmige wereld waar in zij opereren en zijn er vele agenda’s die niet stroken met het doel waarvoor de dienst is opgericht, en als voor het doel een dode moet vallen om het gestelde doel te realiseren dan laten ze dat gewoon gebeuren.
    Denk maar eens aan het geval Theo van Gogh Mohammed B was zogenaamd niet gevaarlijk, er was zelfs een infiltrant binnen de hofstad groep (wie dat was weten we niet maar hij was er, in het ergste geval was het Mohammed B zelf, want opeens waren de telefoontaps van hem vanaf een bepaalde data allemaal gewist) maar ondanks die infiltrant werd Theo toch als een beest afgeslacht. En kreeg de geheime dienst meer bevoegdheden. Ik bedoel maar.. Ik wil hier alleen maar mee zeggen dat soms het leven van een braaf belastingbetalende burger geen ene klap waard is voor een dienst als zij hiermee bepaald agenda punt met succes kunnen binnenhalen. Heel hard om te zeggen maar zo denk ik erover na die moord op van Gogh en alles wat er daarna over bekend is geworden. Ik schaar me hiermee niet in de hoek van een MV die alleen maar raaskalt over het gevaar van kleine esoterische (voor het grote publiek) nietszeggende clubjes in bepaalde verdachte zelfmoord zaken en daarmee ook nog eens geld mee denkt op te halen bij zijn lezers middels zijn donatie knop. In die hoek zit ik niet, verdien weliswaar wel me geld met schrijven, maar dan wel op een andere manier dan hem, maar wil hiermee wel aangeven dat niets is zoals het lijkt, of zoals het zou moeten zijn.

    • Dank. Ik blijf het toch verbazingwekkend vinden hoe naieve sommige mensen over dit feit kunnen denken., alsof het de gewoonste zaak van de wereld is geven zonder slag of stoot hun vrijheid op omdat het zogenaamd nodig is voor de veiligheid. Ik heb begrepen dat men met het programma prism er ongeveer 5 minuten over doet om alle gegeven van je op te diepen uit die database als je e-mail addres word opgegeven bij hen. 5 minuten maar, kan je nagaan.

     • De gewone huistuin en keuken informatie analist kan ook gigantisch veel van je uitdiepen, jij bent gewoon verantwoordelijk hoe je informatie over jezelf op het net zet.

      Je maakt mij echt niet wijs dat de AIVD op mensen zoals ik of jou let. Een Micha Kat of andere mensen die met staatsondermijnende activiteiten bezig zijn staan eerder op de lijst. Hoeveel mankracht denk je dat er nodig is om iemand uit te pluizen? Hoeveel weken, maanden of zelfs jaren daar in gaan zitten?

      Mensen zijn in rep en roer omdat het kan. Grappenmakers dit kan al sinds de bureaucratie werd geïntroduceerd alleen stond toen alles op papier, nu is het digitaal dus sneller te analyseren maar inlichtingen blijft mensen werk, net zoals politiewerk. Het is niet dat ik je zorgen niet deel, maar ik maak me veel meer zorgen over een Google, Facebook of Microsoft. Maar goed het is dat of op een hutje op de hei gaan zitten.

     • Ik maak me eerder zorgen om de eventuele misbruik die er van kan worden gemaakt in de toekomst. Immers dit zullen ze niet zo snel meer veranderen. Nu zijn het nog de staatsgevaarlijken, extremisten en consorten. maar gestel er zal geen extremistische dreiging meer zijn. Bedoel de koude oorlog was ook ineens afgelopen en men had geen echte vijand meer. Op wie zouden ze dan het systeem loslaten? Als een verkeerde machthebber aan de macht komt dan is het bal en je zult zien dat dit systeem in de toekomst misbruikt zal worden. Ik ben niet de enige die dit zegt, er zijn er al meerdere die zich hierom zorgen om maken.

      Micha Kat denk je nu echt dat ze die volksgek in de gaten houden? Die man is zo gek als een looien deur met zijn pedomaffia gezwam, als jij je als AIVD zorgen gaat maken om die man, dan verspil jij echt je tijd als opsporingsinstantie. Niemand neemt die man meer serieus op die sekte op zijn site dan na.

     • Ik ben het inderdaad met je eens, daarom moet een volk (zonder hysterie) altijd waakzaam blijven tegen tyrannie.

      Wat betreft Kat, ja het is een volksgek maar reken maar dat er door de AIVD gepolst wordt voor het geval zo’n gekkie doorslaat en kunstmest gaat inslaan. Dat lijkt me evident. Deze mensen zijn ergens gewoon extremisten alleen hangen ze een hele vreemde vorm van religie aan. Maar of ze de potentie hebben om werkelijk gevaar te vormen mag natuurlijk nooit onderschat worden. Breivik was immers ook een complotgek die geloofde dat sociaal democraten samen werkten met de machten van Islam om een Islamitisch kalifaat te stichten. Onzin natuurlijk maar hij geloofde het wel en hij is niet de enige. Zo ook zijn de Demmink gekkies, zij het in mindere mate, een risico groep. Kat heeft zelf al een fiks strafblad en zijn volgelingen naar eigen zeggen ook. Wie durft te zeggen dat BvdB niet doorslaat en Joris Demmink doodschiet? Hij staat al bekent als vuurwapengevaarlijk. Denk je niet? Nog steeds niet?

     • @ Swap dat Kat kunstmest massaal gaat inslaan daar acht ik hem niet in staat toe, hij is alleen nog maar doorgedraaid op het internet en gelooft of doet net of hij nog gelooft in een alles omvattende pedo maffia. Ik sprak laats nog met een columnist van de Telegraaf over het fenomeen Kat, zo gauw de naam Kat ter spraken komt dan gaan alle alarmbellen af so to say en krijg je een beeld van een man geschetst die heel goed kan stalken, dreigen door een telefoon en Jan en alleman beschuldigen van pedofilie. Het hele eieren eten met de heer kat is dat hij ooit eens een aanstelling bij die krant kreeg om correspondent te worden in Azië. (Hij zou ervoor in Thailand komen te wonen) De reden dat die baan nooit is doorgegaan is, dat hij nogal met veel tamtam is weggegaan bij de NRC (Omwille Demink) Hij heeft daarom uit woede hierover een tijdje zoals ik het heb begrepen een vrouwelijke hoofdredactrice van het NRC gestalkt opgewacht na haar werk en dan lastigvallen, dit geintje presteerde hij voordat hij die aanstelling bij de telegraaf zou krijgen. Dit geintje is dus bekend geworden bij de telegraaf vandaar dat die aanstelling op het laatst niet doorging en toen is hij helemaal doorgedraaid. Maar dat hij enigszins Breivik achtige trekjes vertoont in zijn karakter is mij niet gezegd. Je moet kat gewoon zien als een man die hinderlijk kan zijn met belachelijke vragen over vermeende pedomaffia netwerken. Als hij wat zinnigs zegt dan weet hij het altijd wel weer naar het onzinnige te trekken. dat is Kat en zoals ik al eerder zei, het zou zonde zijn van de tijd van de AIVD kunnen ze beter gebruiken om eventuele nieuwe Syrië gangers te verhinderen, want degene die nu daar zitten zullen ongetwijfelt ooit eens terugkeren onder hun eigen naam of een andere.

      Nu een leuk feitje over Breivik, hij was een vrijmetselaar maar met die actie van hem heeft hij de hele wereldlijke broederorde flink beschadigd. Hij is er ook gelijk eruit gegooid uit de Noorse loge. Een ding heb ik nooit goed begrepen dat hij een slechtlijdent bedrijf leide maar toch veel geld had, waar kwam al dat geld vandaan vraag je je dan af.

      Nu even over de tirannie dat we daar voor moeten waken. Ik sprak laatst een Turk over de rellen in Istanboel weet je wat die Turk zei. Dat de situatie in Turkije eigenlijk onder de premier niet zo slecht was als hier. dat we hier meer dan in Turkije meer op een dictatuur lijken. Aangezien de overheidsbemoeienis hier veel groter is dan in Turkije. Kan ik hem wel gelijk in geven want zo gauw jij hier afhankelijk bent geworden van de staat dan moet je springen door een hoepel als zij het zeggen, en wordt je gecontroleerd dat je er gek van woord. Hij gaf me als voorbeeld dat als je hier in de bijstandsuitkering geraakt je gelijk een huisbezoek krijgt van controleurs van het UWV of van de gemeente. Ouderen die teveel samen zijn terwijl ze AOW krijgen worden gekort op hun maandelijks uitkering en omdat deze mensen controle krijgen van ambtenaren. En dan denk ik he, ja de eerste stappen naar een dictatuur zijn dan wel zo gezet op die manier, maar dat is mijn mening. .

     • Nee, niet Kat, maar wel eventueel 1 van zijn reag(l)uurders.

      Verder, overheid bemoeienis is enorm in Nederland. Maar je krijgt er een hoop voor terug, kan het beter? Natuurlijk kan het beter. Sterker het moet beter. Maar er wonen zeventienmiljoen mensen. 17. Die worden echt niet allemaal in de gaten gehouden. Enkel een paar notoire criminelen, een zooitje gekkies en een paar extremisten van allerlei kleurtjes en dergelijken. Jij, ik? Wij zeer zeker niet.

      Zoals Mia al treffend zei, hooguit een spotter die eventjes komt kijken en zegt, ach ja die lui hebben een rare hobby maar verder zit er geen extremisme in. Nou dat lijkt me prima. Beter dan dat ze dat niet doen en straks er een jagermeister ontploft op het centraal station in Amsterdam. Omdat ze niet op lieten te letten.

     • @ swap je krijgt van de overheidsbemoeienis niet zoveel meer terug, het enigste wat je er van terug krijgt is nog meer verplichtingen. Het rare is, dat momenteel de onderlaag het meeste te maken hebben met die bemoeienissen, de bijkomende plichten en de eventuele rigide represailles , dus ja die hebben te maken met een dictatuur. Of een reaguurder van Kat in staat is tot iets ernstigs. Geen idee, ik betwijfel het. Ik denk dat de meeste die daar reageren ernstig psychisch zijn geschaad. danwel door een geestesziekte, onrecht dat ze hebben ervaren danwel misbruik. Hij spreekt een aparte doelgroep aan als ik het zo annalyserent bekijk. maar om ze nu in eenzelfde hoek als de hofstadgroep te scharen, (ik noem nu maar wat als voorbeeld) dat gaat me een brug te ver.Degene die een fles willen achterlaten om zoveel mogelijk schade te maken kondigen dat toch niet aan, die doen dat gewoon

     • “Het rare is, dat momenteel de onderlaag het meeste te maken hebben met die bemoeienissen, de bijkomende plichten en de eventuele rigide represailles , dus ja die hebben te maken met een dictatuur. ”

      Ja en terecht, die voeden ook het meest van de overheid. Als je onafhankelijk wil zijn moet je ook niet je handje ophouden. Dat is als op je veertigste thuis wonen en tegen je moeder zeggen dat ze haar bek moet houden als je haar geld in de kroeg wil opzuipen. Ikzelf heb mezelf letterlijk van vakkenvuller, met vele omwegen, opgewerkt tot een relatief succesvol iemand. Ik hoef dus mijn hand niet op te houden. Dus bemoeit, mits ik gewoon mijn belasting betaal en me gedraag, geen overheid zich met mij. Mijn kinderen worden niet afgepakt door BJZ, mijn gedragingen op het net worden niet als verdacht aangemerkt, kortom ik ben een vrij mens.

      Nu, als ik van een uitkering leefde en dan bovendien aan de drank en drugs zat, mijn kinderen verwaarloosde (ik noem maar een B vd B) dan kom ik inderdaad erg snel op de radar te staan. En terecht.

      Dat ik naast mijn werkelijke leven dit amateurblogje run samen met velen anderen doet daar niet aan af, ik ben voor de overheid geen last (ballast) en geen gevaar, ik zorg goed voor mijn familie en mijn naasten en doe wat ik moreel gezien het beste vind, soms op het randje maar in de goedheid van mijn hart.

      Kortom weinig interessant voor de AIVD. Lijkt me? Toch?

      EDIT DOOR SWAP: Toevoeging… Ik teer dan ook niet van de staat op geen enkele manier, ik vraag geen belastingen terug, ik vraag niet om wat voor toe- of bijslag. Ik werk hard en doe mijn leven op mijn manier. Het probleem van (ex)socialisten is dat ze eerst hun handje ophouden en als er plots dan eisen gesteld worden dat ze gaan mekkeren over bemoeienis. Dat lijkt mij enorm fout. Het is het een of het ander, niet allebei. Of je maakt je eigen leven zo goed mogelijk en houdt je aan de regels, of je bedelt – vangt een ander mans geld, wordt gecontroleerd en moet je plots aan echt alle regels houden. En ja, tot op zekere hoogte is geld en of succes zeker macht. Dat had ik althans al snel door. Vandaar dat ik me dus kapot werk om er iets van te maken. Mijn vrijheid is me lief, dus vecht ik daarvoor.

      EDIT DOOR SWAP II: Extra toevoeging… Ik weiger bijvoorbeeld hondenbelasting te betalen, uit principe, maar ik heb wel een hond. De reden? Nou van dat geld vind ik dat er best palen met strontzakjes mogen zijn zodat ik de stront kan opruimen, maar vooral vind ik dat er parken moeten zijn waar mijn hond lekker onbevangen kan rondrennen want daar betaal ik (theoretisch gezien) immers voor. Wel heb ik een potje klaar liggen voor de eventuele boete, en dan begint wat mij betreft het verhaal opnieuw. Ik zal dan ook Oom Agent lekker thuis een koffie aanbieden, hem cash betalen (met bonnetje natuurlijk) en uitleggen waarom… En uit principe zal ik dat blijven doen. Waarom? Omdat dat kan.

     • Interessante gedachte heb jij over de medemens waarvan de meeste zonder hun schuld om in die situatie zijn gekomen. Zijn bejaarden die hun AOW krijgen ook lastig? Immers die hebben met dezelfde regels te maken als die werkelozen die volgens jou redenering merendeels aan de drugs alcohol zitten en daarnaast hun kinderen verwaarlozen. Ik hoop niet dat jij ooit in die situatie komt te zitten. Je weet immers maar nooit met die crisis maar goed laten we het er maar op houden naar jou redenering dat mensen die door de crisis via de ww vervallen naar de bijstand enig dictatuur mogen ontvangen omwille ze dan niet aan de drugs, drank geraken en daarnaast zich niet bezondigen kinderverwaarlozerij,

      Weet je met alle respect voor je mening, je lijkt nu net Martin Vrijland, alleen die gooide dat soort onzin praatjes over de rug van Homo’s en jij ziet de bijstandgerechtigde zo.

     • Dude je begrijpt me totaal verkeerd.

      Ik heb het niet over de ‘bijstandstrekker’ of de ‘AOW-er’

      Ik heb het over specifieke gevallen. Ik kom zelf uit een bijstandsgezin en mijn moeder heeft altijd elk dubbeltje drie-keer om moeten draaien nadat mijn vader het opgaf. Maar ze was altijd eerbaar en dankbaar dat ze toch hoe moeilijk het ook was kon leven en haar kinderen opvoeden.

      Ik heb het over het bijten in de hand die je voedt.

      Ook ik heb het meerdere keren erg zwaar gehad, gelukkig nooit bij de sociale dienst hoeven aankloppen maar edoch. Zwaar. Heel erg zwaar, nog niet zo lang geleden als je dit blog er op na slaat.

      Waar het om gaat is, dat ik vind dat je als bedelaar (om het zo maar even te noemen) niet in de hand moet bijten die je voedt. En ik sta daar volkomen achter. Je wordt gesteund door de overheid, dat is het enige wat jou in leven houdt maar tegelijkertijd loop je te kankeren op de overheid. Dat vind ik decadentie en niet kunnen.

      Nog geen 100 jaar geleden had je als ‘niet in staat om wat voor reden dan ook’ stinkend en rottend op straat gelegen smekend om aalmoes. Gelukkig is het nu beter, gelukkig dan maar voor al die mensen die wel hun best doen. Die last (of belasting draag ik dan ook met trots af, zeker omdat ik weet dat dit ook mij ooit zou kunnen gebeuren. Maar ik draag dit niet af voor een zwakzinnige totaalmalloot die de maatschappij wil ontwrichten. Maar zeker wel voor die moeder die haar drie kinderen een vechtende kans wil geven op een betere toekomst. DAT vind ik sociaal. Maar DAT is ook mijn mening, ik denk dat het waarheid is, maar ik zal het niet zo verkopen.

      Kortom je betoog slaat als een lul op een drumstel, of ik drukte mij niet goed uit, 1 van de 2.

     • persoonlijk denk ik dat jij je in eerste instantie niet goed uitdrukte. punt twee ik ken geen B v/d B kan daar ook geen mening over geven, is dat ook een complotter die B v/d B persoonlijk vind ik de fenomenen Kat en Martin Vrijland wel eventjes genoeg. Och en om eerlijk te zijn om het fenomeen Alex Jones kan ik wel lachen die is wel grappig als hij wordt uitgenodigd voor een intervieuw

     • Dat kan natuurlijk, het kan natuurlijk ook dat je me niet begreep.

      Maar goed, ik denk dat ik hier niet dagelijks loop te oordelen over mensen die ik niet zie, lees of hoor. Ik laat me uit (gezien dit een anti-complot blog is) over de mensen waarover dit blog uberhaupt is ontstaan. Mijn voorlopige conclusie is dat de grootste roeptoeters allemaal maatschappelijk gefaalde, psychisch niet in orde mensen zijn die nota bene de hand proberen te bijten die hun voeden en daar bovenop nog eens trachten fier daarop te zijn. Dat vind ik een enorm kwalijke zaak. Wees dan consequent en verwerp de maatschappij en ga op een hutje in de hei zitten met een kampvuurtje en knollen kauwen.

      Echt als er iets is wat me pissig maakt is het wel ondankbare mensen. Wees dankbaar dat je leeft in een maatschappij waar je desondanks jouw problemen, terecht of onterecht, toch nog een helpende hand wordt gegund of je dit verdient hebt of niet. En die ondankbaarheid die stuit mij enorm. En dan heb ik het over onze Kat volgers die allemaal niets toevoegen hun hand ophouden en vervolgens in dezelfde hand bijten.

      Ik weet niet of je mijn stukje hebt gelezen over mijn inmiddels oud-collega maar die was van hetzelfde. Hij had een baan, kreeg goed betaald maar in zijn paranoide gedachten maakte er een puinhoop van, dermate dat hij nu zijn baan kwijt is, thuis zit, en er een nog grotere puinhoop van heeft gemaakt. En waarom? Schijten waar hij at. En voor wat? Nou… Voor helemaal niets. Is dat zijn schuld? Misschien niet… Ik ben geen psycholoog, is het zijn fout? Ja dat zeer zeker wel. Een grondbeginsel van overleven is niet schijten waar je eet, of slaapt etc. Ik schijt namelijk ook niet in mijn bed en ik weet precies waarom.

     • Nee dat stukje heb ik nog niet gelezen moet ik nog doen maar staat wel op dit blog dus zal dat wel tegen komen. kan daar nog geen oordeel over geven. Is dit blog van jou alleen of beheer je dit met anderen?

   • @ Azazel.

    Eerlijk gezegd denk ik dat Kat en Co juist bezig hadden moeten houden met echte onderwerpen.
    Het gevaar van social media, cyberpesten, loverboys, en ja vrouwenhandel, waar ook veel geweld plaatsvind.(Niet ritueel, maar financieel.)
    Drugsslachtoffers en netwerken.
    Wapenverkoop.
    Ik denk wel dat drugs, wapens en vrouwenhandel groter zijn dan de vermeende ‘doofpotkerkhoven’
    Maar Kat en Co wagen zich er niet aan.
    Tenminste dat blijkt nergens uit.
    Ze onthullen niets, verhullen wel in mist, ruis en rookgordijnen.
    Het zijn praktisch allemaal mannen die zich oproepen tot burgerjournalist, merendeel gedraagt zich niet als huisvader, maar als profeet of godheidsgrootwaan..
    Wellicht dat dit ziektebeeld ooit erkend wordt of als paranoïde trekken al op de kaart staat.

    • Daar heeft Kat de ballen niet voor, dan moet hij zich begeven in de wereld van de georganiseerde misdaad, en dat zijn geen lekkere jongens die zich daar mee bezighouden. Vandaar dat het voor Kat zo makkelijk is om van de daken te schreeuwen dat er een groot pedomaffia netwerk bestaat waar bekende mensen de dienst uitmaken en ja ook nog eens zogenaamd lid zijn van de vrijmetselarij. Ik kan je zeggen, dat is maar raden want de vrijmetselarij staat erom bekend dat het niet zijn ledenlijst op het internet plempt. Dus goedkoop scoren op de zogenaamde complottersmarkt die volgens mij echt wel groot is.

     • LOL ja het feit dat Kat nog leeft zegt genoeg over zijn claims een ongeluk zit in een klein hoekje immers. Toch? Mensen met zoveel macht kunnen hem laten verdwijnen en de wereld laten denken dat hij gewoon loopt te genieten van zijn pensioen op Laos, of DNA bewijs creëren dat zij iemand verkracht en vermoord heeft en levenslang achter de tralies moet met TBS, althans dat denken ze zelf. Maar geen van allen gebeurt natuurlijk 😉

   • Tja, in Afrika heb je vele bodemschatten, maar veel armoede vanwege corruptie en uitbuiting.
    Ook RITUEEL misbruik(Om maar In Ben waarheden te spreken)
    Je weet wel geslachtsverminking etc.
    Ook daar hoor je Micha & co nooit over.
    http://nl.wikipedia.org/wiki/Vrouwenbesnijdenis
    Toch wonen hier veel Afrikanen, ook vrouwen.
    Micha zou er nóóit een gesprek mee aangaan.
    (Terwijl hij zijn achternaam er wel eer mee aandoet)
    Er zitten verhalen daar….Nou..
    Nou, daar verbleekt KlÖl bij.
    Jammer dat de echte journalisten liever ter plekke betalen voor foto’s vermagerd kind dat mogelijk expres zo als tranentrekker wordt gekweekt.
    Ook bedelende kinderen,expres verminkt.
    Micha, tja… liet kansen lopen.
    Als je naar zijn films kijkt zie je hem spugen, meer niet.janken, giechelen e verontwaardig stampvoeten
    Zielig..gedrag voor een profeet, God of wat hij van zichzelf vind.
    En Ben?
    Als de kinderen misbruikt waren, had hij zijn ogen dicht, en doet hij dat nu publiekelijk nog eens over.
    DIEPTRIEST!

 11. @ Maar het is toch veel ‘gevaarlijker’ voor Kat om te schoppen tegen de eliteboorden?
  Volgens ‘Kat’ is hij zijn leven nu toch ook niet zeker?
  Dan lijken me een paar ‘vage eettentjes met vage mensen en drugshandeltjes’ toch peanuts voor Kat?
  Hij heeft nu het het koningshuis; politiek; journalistiek, politie en Om in zijn nek.
  Lijkt me dat hij een keten van pakweg 20 harde kern doorgewinterde criminelen wel aan kan pakken.
  Peanuts voor Kat.

  Maar nee.. Kat zit te giechelen dat hij zoveel geld kost voor de belastingbetaler..
  Trots ook nog.
  In the meanwhile..in the real world.
  Hij heeft geen ballen om ook maar 1 loverboy/ronselaar met netwerk aan te pakken die bij instellingen of opvangcentrum te werk gaat.
  De meeste Amberalerts zijn uit die hoek.
  MICHA Je bent zielig.
  Ziele POOT!

  • @ Fee X Dat zegt hij allemaal zelf. Ik snap niet dat mensen zich nog druk om die man maken, niemaqnd neemt hem serieus zoals ik reeds eerder zei, zijn enige fans zijn die reaguurders op zijn site en zelfs die zijn allemaal loco als je hun commentaren leest.

   • Neuh hij heeft ook nog stille aanbidders hoor, niet veel. Ik gok dat zo’n vijftig procent van zijn hits per dag uit deze hoek komt. Want ja als een zooitje ramptoeristen kijken de meeste van ons tenminste 1 a 2 keer per dag om ons vervolgens te verkneukelen over alles wat we gelezen hebben. Waar is waar, ik tenminste heb er haast een hobby van gemaakt.

  • Goed verwoord. Micha is inderdaad een zielepoot. De man hoeft niet eens faalhaas op zijn voorhoofd te tatoeëren, mensen zien en horen het zo met zijn coffeeshoptaaltje. Totale loser is het. Gelukkig is hij aan het einde van zijn latijn de wereld mist niets na zijn aankomende ‘retirement’ want de gevechten die hij heeft gekozen kan hij niet winnen. Nou ja het zou in theorie kunnen maar dan bewijst hij zijn eigen ongelijk. Hoe ironisch het ook moge zijn.

   • wat ik ook weer maf vond was zijn bericht over een medewerker die bij Telegraaf zou zijn weg gegaan, was een persoon die verantwoordelijk was voor de online Telegraaf groep (ook in de tijd van Hyves). Micha redeneert meteen dat het ging om het Pedograaf schandaal.. Bleek uit het nieuwsbericht niets van!

    Zelf je eigen waarheid maken is the bomb bij Micha 🙂

    (***Bericht van de CIA/NSA aan Xara -> waarschuwing: dit woord wordt gescanned en nagetrokken ***)

  • Xaar, ze komen hier echt niet kijken hoor.
   Hoogstens een spotter, maar die ziet dat hier weinig te spotten valt 😉

Reacties zijn gesloten.