Yap it’s BIG Business!!! (2 Updates)

Leuk dit!

De internationale en lokale topperTs dan:

Baas!

Heuh, dat valt tegen …

Ah, kijk da’s beter …

De huis tuin en keuken plottertjes:

Pas net begonnen!

Oh jammer… was toch 6 Euro per dag geweest.

Nou dat is toch wat of nie’!

Hoe staat Kat er eigenlijk voor?

Ai, dat moet pijn doen …da’s toch al snel een paar biertjes per dag… Als iemand zou willen adverteren.

De echte topperTs in complotter sferen daarentegen:

Holy moly!

Dafuq!!!!

Ook apart:

Toch leuk

3 Euri? Per dag?

Mwa toch van 1 Euro naar 214 Euro gegaan!

UPDATE!!!

Yay! Enigzins bekent!

Owh 😦

Gelukkig dan maar!

UPDATE!!! (2)

Hahahaha

Mwooahahahhahahaha

Hihihihihi

35 thoughts on “Yap it’s BIG Business!!! (2 Updates)

 1. *bril zoekt, alufolie vouwen moet, lichtbakens afzoeken en gps traceren moet.
  slapend doet.wakker worden moed
  Ita a way off life?
  *CV /CD >LPvoor Dj musicc start*.

  • ja, ik heb sterk het idee dat hij, in navolging van Alberda, hun stalkgedrag/onwaarheden/drammen etc etc willen goedpraten.

   Vanavond ook wel interessant. Documentaire met Natascha was op tv net. Op het laatst had ze het ook nog even over de media-aandacht en dan vooral de verhalen over SM praktijken / pedofiele netwerken. Daar had ze heel veel last van. Mooi vond ik toen ze concludeerde dat mensen het verhaal nog gruwelijker wilden maken dan het al was door dat soort dingen erbij te halen. Daar sloeg ze, wat mij betreft, de spijker op de kop. Dat is het ook wel een beetje.

   Het gaat niet eens meer om doofpotten, nee de zaken moeten nog gruwelijker dan ze al zijn. Waarom lezen die mensen gewoon niet horror boeken ofzo, komen ze toch ook aan hun trekken?

   • Dus jij gelooft alle toneelstukjes die worden opgevoerd op die heilige beeldbuis van jouw? Jij vraagt je dus niet af wat dat mens juist nu op de Nederlandse buis te zoeken had? De 2 bevrijdde kinderen bij Dutroux hoor je niets van op de Nederlandse tv. Over de verschillende autopsierapporten van Juli en Melissa, waarvan de meest stuitende gevonden zijn bij bisschop Danneels in zijn bisschoppelijk paleis te Mechelen, hoor je ook nooit meer iets. Niet in Belgie als ook niet in ons land van kouwe kikkers en domme schapen. Droom heerlijk verder voor de door jou aanbeden sprookjeskast. Het nivo is lager dan een willekeurige poppenkastvoorstelling gedaan door kindertjes uit groep 1. Vanavond kun je je lol weer op als de Vaatstra zaak weer eens aan bod komt. Wel alles geloven hoor!!

    • Kom jij nou eens met bronnen. Ik kan op dezelfde manier beweren dat Micha Kat zelf onderdeel uitmaakt van een pedo-netwerk en zijn KLOL misbruikt om dit te verbergen. Bronnen of bewijs heb ik niet, maar ik kan het wel beweren. Het zal in de ogen van de rechter in ieder geval pure smaad zijn want geen greintje bewijs, en dat heb jij ook niet. Waarschijnlijk omdat dat er simpelweg niet is, iemand heeft het verzonnen en jij neemt het klakkeloos over als zijnde waar en zonder enig onderzoek beweer je ook nog zonder enig gêne dat daarom alle andere berichtgeving misleidend zou zijn, met opzet nota bene. Zo wil toch niemand in het leven staan? Kom op zeg kerel.

    • Dat er ook maar enige betrouwbare aanwijzingen zijn voor hetgeen je beweert. Dan moet je nog met bewijzen komen, en dan als je dan de hele zaak rond hebt dan ben je een klokkenluider en een held in mijn ogen omdat je groot onrecht hebt bestreden. Nu praten we over smaad en in sommige gevallen zelfs over laster en heel soms zelfs bedreiging allemaal strafbare feiten. En terecht!

   • Ik beweer uitsluitend dat de Nederlandse televisie volledig onbetrouwbaar is en dat je nooit zomaar iets moet aannemen via de staatspropaganda machine. Ik val verder geen mensen in het bijzonder aan. Zelfs Micha Kat niet. Die bedreiging snap ik dus helemaal niets van. Ik begrijp wel dat de hele westerse wereld zich bedreigd voelt door een stel islamitische holbewoners en dat diezelfde westerse wereld graag haar vrijheden en democratische waarden en normen wil opofferen voor een beetje nep veiligheid van overheidswege beschikbaar gesteld maar ik voel me eigenlijk uitsluitend bedreigd door mijn eigen overheid. Er zijn de laatste jaren genoeg herzieningen binnen het strafrecht geweest om die angst gerechtvaardigd te laten zijn lijkt me. Daarboven op komen alle corruptie schandalen en de moord op meer dan een miljoen Irakezen met medewerking en onder sturing van onze (niet) geloofwaardige overheid. Waar lagen die chemische wapens ook alweer in Irak? Voor de rest beweer ik geen zaken die niet als algemeen bekend mogen worden gezien. Voor het geval Natasha K. verwijs ik naar Google, Yahoo ed. Idem voor Danneels en de zaak Dutroux. Aangezien jij middels je opmerking aangeeft een blind vertrouwen te hebben in onze main stream media zal ik je verder niet trachten te overtuigen van het tegendeel. Zo’n kinderlijke naïviteit geeft natuurlijk ook een stukje rust. Die rust wil ik je niet ontnemen en ik wens je dan ook veel plezier vanavond bij de buis.

    • Dat beweer ik helemaal niet Don. Sterker nog ik ben zwaar anti-Amerika en met die oorlogen was ik het sowieso niet eens, wat moesten wij daar. Dat het grootkapitaal er een zooitje van maakt weet ook ik en dat er binnen onze overheid misstanden zijn moge duidelijk. Maar het valt gelukkig relatief gezien mee. Er is weinig corruptie, onze media is relatief objectief en heeft natuurlijk wel een politiek kleurtje hier en daar maar er word gewoon harstikke goed onderzoek gedaan. Ook politie en justitie zijn instanties waar normale mensen amper last van ondervinden in tegendeel. Tuurlijk, het is rot als je een bekeuring krijgt, maar we zijn een beschaafd land met regels en afspraken. Wanneer je het moeilijk hebt krijg je een potje geld, wanneer je succes hebt is je dat gegunt. Je mag zeggen wat je wilt zolang het maar binnen de vrijheid van meningsuiting valt. Kortom, utopia, neen… Dystopia zeer zeker niet. Klagen is ons allen eigen, kritisch zeker ook maar het is geen dikke ellende hier, tenzij je het er echt zelf naar hebt gemaakt.

  • “Het volgende stukje schrijf ik voornamelijk uit mijn geheugen maar ik verzeker de lezers dat ik alles kan onderbouwen met bewijzen. Daar waar nodig zal ik dat dan ook graag doen. ”

   Hier ben ik gestopt met lezen…

   Zielig figuur… Gewoon herkauwen van dezelfde onzin en blijven volharden in eigen gelijk.

   Zouden ze Jasper al gebeld hebben? Bezocht? Ik zou als ‘klokkenluider’ toch eerst maar eens vragen aan de veroordeelde of hij / zij vindt dat de veroordeling een dwaling van justitie is geweest.

   Oh nee, wacht dan zou Vergeer met zijn togus op pad moeten gaan en wederhoor doen. Dat kan natuurlijk niet.

   Triest figuur.

  • Ik vind Andre Vergeer eigenlijk helemaal niet dom. Domme mensen denken de wijsheid in pacht te hebben en maken anderen voor dom uit.

   • Mwa Don, of hij dom is durf ik niet te zeggen, wel geeft hij natuurlijk een belachelijk betoog dat met de veroordeling van Jasper S. niet alleen onnodig is maar vooral belachelijk. Als hij nou een afspraak met Jasper zou maken en Jasper zelf vragen of hij vrede heeft met zijn 18 jaar of dat hij in beroep wil gaan met de hulp van Vergeer, Dankbaar (die heeft geld zat voor een dure advocaat) en Kat dan wil ik best gaan twijfelen maar dit relaas is gewoon onzin.

   • Ik vind niets, maar weet zeker dat Andre Vergeer een intens dom figuur is. Want dat is iemand die in weerwil van alle feiten zijn domme kutverhaaltjes gewoon blijft herhalen zonder verder onderbouwing. Die zich als een zielig slachtoffer opstelt terwijl hij een spoor van ellende achterlaat.

    Niet alleen een dom, maar ook een misselijkmakend figuur dus.

   • @Jeroen. Dank voor het verduidelijken van mij opmerking. Volgens mij ben jij een slimme man.

   • Ik merk al dat er weer gemodereerd wordt hier. Ik plaatste een dankwoord en een compliment bij Jeroen maar deze blijft in afwachting van moderatie staan. Het heeft dus ook geen enkele zin te reageren op jouw snuggere opmerking @Kate.

   • @Jeroen; Waarom Blavatsky en Crowley lezen als de wijsheid op tegeltjes beschikbaar is? En dank je ik heb inderdaad een geweten.

 2. Nou breekt mijn klomp. Hij zei dat hij 12.000 bezoekers had. Die Kat is knettergek, die liegt alles bijmekaar, zelfs zijn bezoekers aantallen.

  • Hij zou best wel eens 12,000 bezoekers gehad hebben hoor, met name naar aanleiding van de vermiste broertjes recentelijk.

   Helaas voor hem zullen zo’n 11,955 bezoekers hoofdschuddend het venster weer sluiten na zo’n drie minuten geschrokken rond te neuzen.

   Vergis je niet, een ploegje ‘anti-complotters’ neust ook vrijwel dagelijks de complottertjes sites dus ook o.a. die van Kat, zoals ook de complotters een groot percentage uitmaken van de bezoekers alhier.

   *bij de buren kijken gaat*

Reacties zijn gesloten.