Pas op de plaats

Zo, dat was het weekje wel. Nadat we onze Martijn hadden ontmaskerd kregen we ineens allemaal inside informatie. Ook wij dachten eerst, zo erg kan het toch niet zijn. Jawel, zo erg kan het wel zijn! Het was vrij ernstig, het was een hoop drek.

Alles klopte, we hoefden amper te verifiëren. Deden we natuurlijk toch, maar alles klopte.

free-land-out-west

Nu is het voor ons even voorbij. Martijn laat op zijn site duidelijk blijken dat hij zich niet meer met de zaak Anass wil bezig houden. Hij bedelt ook niet meer om geld. Dat is voor ons genoeg reden om de zaak even te laten rusten.

We hebben onze mening gegeven, we hebben hem “ge-manhunt¨. En: we hebben genoeg informatie achter de hand, mocht meneer wel weer gaan lasteren en over de schreef gaan. Dan is het dossier zo weer op tafel van hem, binnen een seconde.

Wat hij ook op die site schrijft, dat is zijn ding. Daar mag je je mening over hebben, maar voor ons is het nu even rust qua M.

Voor de mensen die nog iets meer willen weten of zelfs nog informatie willen delen mogen dit nog altijd doen op swapwordpress@gmail.com.

230 thoughts on “Pas op de plaats

  • Letterlijk twisten om des keizers baard.

   Maar zonder hanenkam wordt het natuurlijk niets 😉

 1. “En: we hebben genoeg informatie achter de hand, mocht meneer wel weer gaan lasteren en over de schreef gaan. Dan is het dossier zo weer op tafel van hem, binnen een seconde.”

  Afdreiging is strafbaar.

  • Dank u, dat weten we. Maar u als groot geleerde weet dan ook dat een strafbaar feit ter bescherming van en of ter voorkoming van een groter strafbaar feit niet strafbaar is.

    • Doe niet zo dommig. Als ik een terrorist door zijn kop schiet met mijn illegale wapen alvorens hij de menigte op het museumplein opblaast hoef ik geen dag te zitten. Dat weet jij best.

  • Wat een onzin! Het enige dat wij hier zeggen is dat we zo een dossier op tafel hebben. Heb ik gezegd dat wij hem daar mee gaan dood maken of chanteren? Nee, we zeggen alleen dat we een dossier hebben. Volgens mij is informatievergaring volledig legaal, zolang je die informatie niet op illegale wijze hebt verkregen. Dat hebben we niet.

   Geen dingen gaan lezen die je niet ziet he? Vind ik echt zwaar overtrokken dit 🙂

   • Xara weet alles al maar onderzoekt niks. Afdreiging vissers site:klokkenluideronline.is of zo iets. Noodweer is echt wel iets anders. Wat jullie doen is wel degelijk misschien onrechtmatig, schadevergoedingplichtig of strafbaar. Ik geef alleen maar de tip, je moet het verder allemaaal helemaal zelf weten. Zo de waard(in) is vertrouwt zhij zharijn gasten, nietwaar?

   • Mmm, waar haal jij vandaan dat ik niets onderzoek? Verklaar eens? Waar komt deze opmerking vandaan? Heb ik in het wilde weg dingen lopen insinueren? Verklaar je nader..

   • oh en over die rechtmatigheid, bla bla bla, nogmaals, we hebben niets illegaals gedaan noch smerige details op internet gezet (in tegenstelling tot.. oh had je weer vergeten).

 2. “Voor de mensen die nog iets meer willen weten of zelfs nog informatie willen delen mogen dit nog altijd doen op swapwordpress@gmail.com.”

  Roddel, achterklap, laster, smaad. Minstens ook moreel verwerpelijk. Maar tegenover vijanden mag alles, natuurlijk, ja toch zeker? Die mentaliteit dus.

  Denk eerst eens na, stel je op de hoogste, hanteer morele standaards. Het is maar een idee ter overweging.

  • Een terecht idee. Desperate means call for desperate measures. Je moet toch wat. Maar ik zou graag aanhoren hoe u deze samenleving wil verschonen van liegend, bedriegende en manipulerend volk zoals Martijn? Want eerlijk is eerlijk, dat hebben we nou juist niet nodig.

   • Er is in de praktijk erg weinig tegen te doen, omdat de vrijheid van meningsuiting terecht als een hoog goed wordt gezien en die slechts bij hoge uitzondering wordt ingeperkt. Lees bijvoorbeeld over Jeroen de Kreek via Barracuda. JdK is strafbaar verklaard maar komt met de bagger weg wegens ontoerekeningsvatbaar. Zijn smerigheden waren wel een graadje erger dan die van Micha Kat en Martin Vrijland. Geeft te denken.

  • Ik zou het niet roddel, achterklap noemen. Laster is het zeker niet, want zijn geen leugens (je kent het wetboek).

   Wij hebben informatie gekregen die heel nuttig is en bovendien door mensen gegeven die willen dat hij tegen zichzelf (en anderen) beschermd wordt.

   Wel blijven lezen Ruud. Als je de posting goed leest, zeggen we ook juist dat we het niet allemaal op internet gooien (dit in tegenstelling tot Martijn trouwens, maar dat was je weer even vergeten?).

   Lees eerst even kern van de posting door, in plaats van direct conclusies te trekken.

   • “Als je de posting goed leest, zeggen we ook juist dat we het niet allemaal op internet gooien ”

    Maar je dreigt ermee, om iemand dingen te laten doen of te laten laten. Dat is chantage of afdreiging of bedreiging of hoe dat ook heet. En het is ook precies hetzelfde als wat Martin bij Zohra flikte en wat jullie terecht zo afkeurden. Maar als jullie het doen is het wel oké, kennelijk.

   • nou Ruud, als je dat een dreigement noemt? Ik doe ook heel veel genealogie onderzoek.. Zo, dan zou ik wat dreigementen aan mijn broek krijgen zeg! En ik heb niets gepubliceerd zonder iemands toestemming. Dus ik weet niet waar jij je wijsheden vandaan haalt.

   • het is ook totaal niet hetzelfde Ruud, en dit is het laatste dat ik er over schrijf.

    Martijn deed meteen even al Jeroen zijn gegevens op internet pleuren (met insinuaties, die totaal niet waar waren), geheime filmpjes van Zorah op internet zetten (nee, mensen, dat wist ze NIET, maar dat kon je wel zien aan de beelden he?), daarna op een mindgaming manier mensen erbij betrekken om haar te belasteren..

    En dat noem je hetzelfde wat wij doen??

    Hebben wij ooit al zijn shit hier neer gegooid? Nee!! Daar zijn we te netjes voor. We hebben zelfs zijn foto’s weggehaald. We hebben er ook wel meer dan die 2 hoor.

    En daar mag hij heel blij mee zijn (maar dat zal ook wel weer onder chantage vallen…).

   • Bovendien zijn wij ook niet degenen die mensen vragen te doneren, mensen in elkaar slaan, frauderen, de boel oplichten en lijkenpikkers zijn. Toch? Maar ja, goed… als jij het wilt vergelijken.. prima.

    Ja, we pakken ze, als we er zat van zijn, maar op compleet legale manier.

    Zo dat was echt het laatste statement. Ik ben er ook wel klaar mee. Ik hoef niet zo nodig hier meer verder mee te gaan, als meneer gewoon doet zoals hij nu doet. Beetje hetzelfde hoe hij ook tegen het leven aan kijkt. Controle. Nou prima toch, lijkt me niets strafrechtelijk aan.

   • @rudhar

    Je zou eens op de site van Martin Vrijland moeten gaan kijken, op de Anass haatsite en op Maroc forum. Weg, over en uit met de vuile laster, de haat, de lage verdachtmakingen en beschuldigingen. Over en uit is het (voorlopig) met een openbaar maken van privé-gegevens van een moeder en zusje in rouw.

    En als jij nu eens de moeder of het zusje van Anass zou zijn, zou je dan niet dolgelukkig zijn met een paar bloggers, die het voor je opnamen? Bloggers wiens enige belang bij het openbaar maken van gegevens was, dat deze familie de broodnodige rust werd gegund en die daarbij alle mogelijke zorgvuldigheid hebben betracht? Deze bloggers hebben niet kwaads aangericht, maar aan het kwaad een (voorlopig) einde gemaakt en zodoende veel extra kwaad, onrust en onterechte verdenkingen voorkomen.

    De burgemeester van Wassenaar wilde rust. Een handjevol bloggers heeft die rust gerealiseerd.

    De vergelijkingen, die jij weet te vezinnen in je onkunde en je onwetendheid zijn echt bizar.

 3. Wij zeggen dat zij een dubbele agenda hebben en zij zeggen dat wij een dubbele agenda hebben enz.
  En zo is het cirkeltje weer rond…..
  Daar kan je niet tegen praten.

 4. Martin Vrijland:
  “Hoe lang nog voordat de armoede in Nederland in slaat? Steun ook deze site met donaties.”

  Martin de allesverprutser heeft ook door, dat het economisch niet echt meezit. En of je voor zijn parasitaire hobby nog even wat geld wil storten, vóórdat je geen geld genoeg meer hebt.

  De vraag is eerder, wanneer de armoede bij Martijn echt toeslaat en wat hij dan weer gaat verzinnen.

 5. Kent iedereen Anton Teuben (niburu)? Vroeger wonende in Winsum (Gr.).
  Moest ineens aan hem denken, Anton was net als Martijn ook verkoper.
  Beiden zijn van het kaliber: “verkoop ze iets wat ze niet begrijpen en je zult succesvol zijn”

  • Ja, ben hem weleens tegen gekomen, een paar jaar geleden, op Niburu. Maar goed, het is zo doorzichtig. Ook wat Martijn nu weer doet. Hij is gestopt in zijn “zaak Anass” door de “Kate Lans – affaire”, daarna ontmaskerd. Hij dacht toen de mensen maar wat op te gaan zadelen met wat verhaaltjes over zijn passies, daarna heel rustig naar de economie gaan.. en ja hoor: doneren!! Gatverdamme, wat doorzichtig.

 6. Door wat jullie, Swap, Xara, Jeroen, Ziva, deden kan Zohra zich weer concentreren op waar het allemaal om draait. Het achterhalen van de doodsoorzaak van Anass.
  De informatie over M deed haar uiteindelijk beslissen om aangifte te doen. Hoewel ik het vreemd vind dat zij door de politie niet op de hoogte gesteld is van wat voor soort heerschap M is. Dan zou je je zelfs af kunnen gaan vragen, in complete complotter style, wordt hij soms door hen beschermd en wat is daar de reden voor? Vanwaar zijn buitengewone interesse in de zaak Anass?
  Heeft hij er soms zelf iets mee te maken?
  Overigens kan hij blijven blehren dat Zohra contact met hem zocht, ik heb een bericht in mijn Facebook inbox gericht aan mij van 1 week na het overlijden van Anass waarin hij mij als woordvoerder verzoekt contact met hem op te nemen.
  Had hij Zohra’s e-mailadres of Facebook geweten had hij 100% zeker weten contact met haar gezocht.
  Hij was vanaf het begin vastbesloten om zich hierin vast te bijten, waarom…..
  Toen zij contact met hem zocht moet hij zich in de handen gewreven hebben. De kip met de gouden eieren diende zich zo bij hem aan.
  Ik hoop echt dat hij zich verder gedeist houdt en ik wil de mensen die hem zo aanbidden en vermoedelijk nog voor hem bezig zijn met de ‘zaak Anass’ ook op het hart drukken ermee op te houden.
  Diegenen die echt iets te melden hadden over de laatste dag van Anass heb ik inmiddels persoonlijk gesproken. Deze informatie is ook met Zohra gedeeld. Al deze mensen zullen niets maar dan ook echt niets meer delen met zogenaamde ‘onderzoekers’ van M.
  Stop ermee, jullie voegen absoluut niets toe!

  • Daniêlle: ik ben heel blij dat ze nu eindelijk rust heeft en kan verwerken.

   Nee, ik denk niet dat je meer moet gaan zoeken achter Martiijn zijn motieven. Hij zat daarvoor al een tijdje te kutten en te spammen met zijn site over de zaak Vaatstra.

   Het gaat hem om één ding, en dat is geld. We hebben inmiddels ook alweer nieuwe informatie dat hij weer geld ergens loopt te leuren, via Micha Kat. Jaja, we weten veel hoor, niets gaat bij ons voorbij nu.

   Hij heeft er niets mee te maken (met de dood), wilde alleen zieltjes verzamelen. Hoe ziek het ook klinkt, maar dat is het geweest. Meneer dacht met zijn bibberige camera beelden en ‘hoogwaardige’ interviews iets te kunnen betekenen.

   Ook ik dacht in beginsel dat hij daar nog goede bedoelingen mee had, ik geloof altijd in het goede van de mens.

   Maar als snel bleek dat het maar om één ding ging: geld, controle, exposure.
   Nou die exposure heeft hij gekregen, en ik hoop dat het inderdaad heeft geholpen dat Zorah weer rust krijgt. Daar gaat het om.

   Dank je wel voor je berichtje, dikke knuffel vanaf hier en heel veel succes met het verdere onderzoek en het verwerken! xxx

  • Danielle, dat is niet de taak van de politie. De ouders zijn zelf verantwoordelijk aan wie zij mededelingen ect. doen en aan wie niet.
   Meen toch ergens gelezen te hebben dat M. zijn eerste contact een oom van Anass was.

   M.A. probeerde in het begin lezers (via o.a. KLOL en Argusoog) naar zijn website te krijgen, dat lukte niet echt. Hij had een scoop nodig en dat werd Anass…..
   Meer is er niet.

  • Ik ben blij dat Zohra die rust nu heeft en Martijn op voldoende afstand werd geplaatst. Uitstekend ook dat die aangifte tegen hem werd doorgezet. Hij is volgens mij nog even niet uit de problemen, want Zohra’s aangifte wordt tamelijk hoog opgenomen omdat het weer een ander soort misdrijf betreft en ik neem aan dat er ook iets serieuzer wordt gekeken naar die aangifte van het ministerie van veiligheid en justitie dan die van gewone burgers, waarvan er trouwens ook nog drie meer zijn.

   Heel goed dat het Martijn niet meer gaat lukken om mensen die iets weten over de laatste dag van Anass te bereiken. Het is dus echt afgelopen.

   • het is inderdaad echt afgelopen, zowel in Wassenaar als zijn directe mensen om hem heen (lees: familie).. Ja, soms is het gewoon klaar.. en echt klaar.

 7. Even Googlen.. zoek maar even op ‘Anass en complotters” of “complotters onsmakerd” of “complotters geld”. I rest my case…

  Een interessante search is nog wel “fraude van complotters”. Type het maar in Google, leuke en nieuwe informatie 🙂

 8. En nou nog even goed afwikkelen. Zoals altijd heeft Crowley daar nuttige instructies voor:

  Uit hoofdstuk XVII, “Of the License to Depart“. Onmisbaar onderdeel van elke evocatie om obsessie en andere vervelende bijverschijnselen te voorkomen:

  In the ordinary way, the Magician dismisses the spirit with these words: “And now I say unto thee, depart in peace unto thine habitations and abodes — and may the blessing of the Highest be upon thee in the name of (here mention the divine name suitable to the operation, or a Name appropriate to redeem that spirit); and let there be peace between thee and me; and be thou very ready to come, whensoever thou are invoked and called!”

  It is usual to add “either by a word, or by a will, or by this mighty Conjuration of Magick Art.”
  Should he fail to disappear immediately, it is a sign that there is something very wrong. The Magician should immediately reconsecrate the Circle with the utmost care. He should then repeat the dismissal; and if this does not suffice, he should then perform the banishing ritual suitable to the nature of the spirit and, if necessary, add conjurations to the same effect. In these circumstances, or if anything else suspicious should occur, he should not be content with the apparent disappearance of the spirit, who might easily make himself invisible and lie in ambush to do the Magician a mischief when he stepped out of the Circle — or even months afterwards.

  • The Buddha was sitting under a tree talking to his disciples when a man came and spit on his face. He wiped it off, and he asked the man, “What next? What do you want to say next?” The man was a little puzzled because he himself never expected that when you spit on somebody’s face, he will ask, “What next?” He had no such experience in his past. He had insulted people and they had become angry and they had reacted. Or if they were cowards and weaklings, they had smiled, trying to bribe the man. But Buddha was like neither, he was not angry nor in any way offended, nor in any way cowardly. But just matter-of-factly he said, “What next?” There was no reaction on his part.

   Buddha’s disciples became angry, they reacted. His closest disciple, Ananda, said, “This is too much, and we cannot tolerate it. He has to be punished for it. Otherwise everybody will start doing things like this.”

   Buddha said, “You keep silent. He has not offended me, but you are offending me. He is new, a stranger. He must have heard from people something about me, that this man is an atheist, a dangerous man who is throwing people off their track, a revolutionary, a corrupter. And he may have formed some idea, a notion of me. He has not spit on me, he has spit on his notion. He has spit on his idea of me because he does not know me at all, so how can he spit on me?

   “If you think on it deeply,” Buddha said, “he has spit on his own mind. I am not part of it, and I can see that this poor man must have something else to say because this is a way of saying something. Spitting is a way of saying something. There are moments when you feel that language is impotent: in deep love, in intense anger, in hate, in prayer. There are intense moments when language is impotent. Then you have to do something. When you are angry, intensely angry, you hit the person, you spit on him, you are saying something. I can understand him. He must have something more to say, that’s why I’m asking, “What next?”

   The man was even more puzzled! And Buddha said to his disciples, “I am more offended by you because you know me, and you have lived for years with me, and still you react.”

   Puzzled, confused, the man returned home. He could not sleep the whole night. When you see a Buddha, it is difficult, impossible to sleep again the way you used to sleep before. Again and again he was haunted by the experience. He could not explain it to himself, what had happened. He was trembling all over and perspiring. He had never come across such a man; he shattered his whole mind and his whole pattern, his whole past.

   The next morning he was back there. He threw himself at Buddha’s feet. Buddha asked him again, “What next? This, too, is a way of saying something that cannot be said in language. When you come and touch my feet, you are saying something that cannot be said ordinarily, for which all words are a little narrow; it cannot be contained in them.” Buddha said, “Look, Ananda, this man is again here, he is saying something. This man is a man of deep emotions.”

   The man looked at Buddha and said, “Forgive me for what I did yesterday.”

   Buddha said, “Forgive? But I am not the same man to whom you did it. The Ganges goes on flowing, it is never the same Ganges again. Every man is a river. The man you spit upon is no longer here. I look just like him, but I am not the same, much has happened in these twenty-four hours! The river has flowed so much. So I cannot forgive you because I have no grudge against you.”

   “And you also are new. I can see you are not the same man who came yesterday because that man was angry and he spit, whereas you are bowing at my feet, touching my feet. How can you be the same man? You are not the same man, so let us forget about it. Those two people, the man who spit and the man on whom he spit, both are no more. Come closer. Let us talk of something else.”

 9. Voordat dit pareltje verdwenen is maar even de volledige tekst:

  liesbeth
  4 mei, 2013 at 1:43
  Martin Vrijland had de uitnodiging WEL moeten aannemen,maar
  Martin durfde zijn gezicht niet te laten zien!
  WIE IS MARTIN VRIJLAND? (pseudoniem cq verzinsel!)

  Denk toch eens na mensen!

  Oh,ja niet vergeten te doneren…

  • Ander pareltje:

   liesbeth
   4 mei, 2013 at 2:05
   TOTAL TERROR AND TOTAL PRESS CONTROL … http://www.klokkenluideronline.is/artikel/…/total-terror-and-total-press-control‎In cache

   1 dag geleden – Mail naar drsmkat@yahoo.com voor het rekeningnummer. Alvast bedankt! 17- jarige Rishi Chandrikasing werd op 24 november 2012 op …

   De Wijze Scholier « Klokkenluideronline http://www.klokkenluideronline.is/artikel/author/de-wijze-scholier‎In cache

   23 dec. 2012 – Mail naar drsmkat@yahoo.com voor het rekeningnummer. Alvast bedankt! 17- jarige Rishi Chandrikasing werd op 24 november 2012 op …

   Onder vrijwel ieder item van klokkenluideronline (tot nog toe al 10 pagina,s!) staat dus : “Mail naar drsmkat@yahoo.com voor het rekeningnummer (doneren maar weer!) en dan 17- jarige Rishi Chandrikasing…etc

   Wat is hier aan de hand?

   Foutje van Google?

   Hack experts?

   Over de rug van een dood geschoten jongen donaties ontvangen?

   Vragen, vragen, vragen…..”

  • Ik denk dat bij klol het niet gaat om de ware waarden.
   Micha kat is mogelijk wel een goede journalist geweest ooit..
   Maar nu als je hem hoort praten, eindigt het in krijsen.
   Waanzin..

   Ik snap ook niet dat ze geen jacht maken op loverboys, gezien dat recentelijke en ook nog aanweziger dan een satanische lustmoordenaar en broedplekken van gefokte consumptiekinderen onder de grond.
   Nadenken doet soms pijn?

   Nou Ja M/V zit weer in the Matrix.. de blauwe viagrapil al achter de kiezen.
   En Bou over verboden verplichte drugs.

   Ondanks hun aversie voor de Domheid en Dictatuur vermoedt ik wel dat ze zelf wel de medicijnpot en de politie weten te vinden, als ze’het nodig vinden’
   Ook Kat heeft advocaten…ondanks zijn wantrouwen..
   Tenminste.. zo denk ik erover.

 10. De Kat is moeilijk te vangen..
  De vorige x stuurde ik een doos waxinelichthouders in de hoop dat er bij hem een lichtje ging branden.
  En wat deed Kat?
  Terugbrengen naar de blokker, en geld vragen..ZONDER BON.
  Hij kreeg het voor elkaar….
  *bonnetje bij declaratie April toevoegt*

 11. Gisteren bracht mijn kat een jonge konijn naar binnen.
  Dat was het moment waarop ik me afvroeg hoe ik als hondenmens overging op de kat.
  *Kat aanlijnt en uitwaaien gaat*

  • Honden vreten zo’n konijntje ten minste zo snel mogelijk zelf op, als ze de kans krijgen en lopen er niet zo mee te koop 😉

   • Mijn kat heeft dit x niets overgelaten..voor de anatomische les of bij/zetting(onderschoffelen) in mijn pet semetary.
    Gelukkig maar.
    Was wel zwaar beledigd, ook nog…Dat ik ze in de nekvel greep, pakte de konijn op, en rende naar buiten, sindsdien niet gezien.
    Gezien deze ‘heilige offer’ áán mij,maar niet dóór mij werd gewaardeerd.

    *Wat heb ik aan een konijn wat het ‘niet doet’?*

 12. @jeroen

  Goed stuk.

  Yolothan
  HOMEPAGE | MAY 4TH, 2013 AT 01:06 PM

  Martin vrijland heeft mij ook uitgescholden. En ik ben een kind van 13 jaar oud.. (de zoon van de baas van deze website)

  • Ja, linkte nog naar het reaguursel in kwestie. En dan tegelijk net doen of je begaan bent met het lot van dertienjarige jongetjes, het was voor mij een harde grens.

   • Ik denk wel dat bij ‘de harde kern’ er wel een ‘algemeen profiel’ uitkomt.

    Zoals Wim dankbaar tegen de fam Vaatstra tekeer ging…
    Het ging niet over Marianne,( zijn eigen EGO) maar over het hard willen maken van betrokkenheid en vuiligheid en De daders al op de plank hebben liggen, gefileerd en wel kunnen voorschotelen, en door de strot duwen.
    Zolang het geslikt werd
    Deze werkwijze is nu ook in Wassenaar plagiaat.

    Wat ik eerder aanhaalde..
    Er zijn zeker wel genoeg gevaren voor kinderen te bedenken.
    Verkeer, verkeerde vrienden, verslaving..
    Vermoord worden door rodeschildpadden gaat wel erg ver.
    *Supermario spelen gaat*

    Zeg Jeroen..
    Mooi stukje bij the way.
    Maar je hebt toch wel een goede trollen kooi?

    • What the Fuck!?!??!

     Tsjek de zoektermen:

     swapichou 55
     martin vrijland 24
     zohra merzouk 3
     complotters anass 3
     mijn kinderen en kleinkinderen en de rest van de familie loopt gevaar door e… 3
     martijn alberda 3
     vaatstra samenzwering 2
     micha kat echtgenote 1

     The fuck?

     ” mijn kinderen en kleinkinderen en de rest van de familie loopt gevaar door e… 3″

     *geen idee heeft*

   • FeeX

    Eigenlijk een betere trollenkooi dan bijna alle andere blogs. De site staat op mijn eigen server met genoeg redundantie om een gemeente en een onderwijsinstituut tegelijk te hosten; het staat in een systeem (Mephisto) waar skr1pkliddieZ toch niets van begrijpen en dan heb ik ook nog eens twee verschillende spamfilters tegelijk draaien (defensio en akismet). Daarnaast log en traceer ik ieder nat scheetje dat op mijn server plaatsvindt met mijn lokale reporting tools. Plus dat ik actief modereer en zeer intolerant ben.

    Ik had mijn site al ge upgrade voor spam en beveiliging en mijn server tot de tanden bewapend, omdat ik in het verleden hetzelfde meemaakte met een sekte (orde der transformanten) waar ik over blogde, die van het plegen van een mislukte moordaanlsag verdacht werd. Die proberen nu al een jaar of vier mijn blog kapot te spammen, juridische intimidatie te plegen met zwaargewicht advocaten, hebben me ook nog wel een jaartje of twee online getarget in reaguurpanelen op andere sites, verschillende keren geprobeerd onder valse identiteit te trollen op mijn site, en geprobeerd de smerigst denkbare scientology trucs met me uit te halen die je maar kan bedenken.

    En tja.. die transformanten respecteer ik in ieder gevel nog wel in zo’n mate, dat ze professionele, hardwerkende IT’ers zijn en veel discipline hebben. Wat dat betreft verwacht ik toch echt minder uitdaging van de plottertjes.

   • @ Jeroen..
    Geen trollenarena/studie of tentoonstelling?
    *teleurgesteld en boos*
    De tijdslijn van Martijn..schiet ook niet echt op.
    (Is hij geboren in een huis met een kelder)
    (Heeft hij te lang, of te kort moedermelk gehad).
    (Las hij de Kameleon vroeger)
    ( Won hij ver plas wedstrijden?)
    Dát verwacht ik toch wel uitgewerkt te zien…

    Maar goed.. Ik ben bij Swap &Co terecht gekomen omdat Bou er lovend over sprak…
    Maar die reclamevorm hanteren ze niet meer..

   • Mijn code staat klaar hoor. Maar ik ontvang van iemand anders weer een excel bestand met alle feitjes uit martijn’s leven in chronologische volgorde. Daar moet ik even op wachten.

   • Strooi met wat ‘weetjes’ en dan voegen wij de ‘sappige details’ er zelf wel bij..
    Zo kun je jaren vooruit.
    Zo staat ‘Waarheidsbevinding’ te boek bij KLOL en Bou.

    *Opstoken gaat*

 13. In de tussentijd waant Martijn zich op zijn blog weer eens een soort Neo uit de Matrix die alles doorziet wat andere mensen niet doorzien. Even los van het feit dat de Matrix metafoor enorm verveelt laat het weer eens zien dat we het over een gestoorde narcist hebben die met een dwangbuis om in een isoleercel hoort. Dan heb je wel zo’n plaat voor je achterlijke rotkop, als je zo hard afging, als er tot zover achter de komma aangetoond werd dat je een raaskallende tuindebiel bent en je gaat nog denken dat je alles doorziet. Zo weinig zelfinzicht en zo schadelijk naar de samenleving… die heeft z’n gezicht in hondepis gewassen, zou Breedveld schrijven. afvoeren die gast.

  • In het meervoud graag, afvoeren die gasten.Zodat we gewoon kunnen overgaan tot de orde van de dag. Leuk is dat in de VN een interview staat met Bert Brussen die ook genoeg had van zichzelf. *legt de VN neer*
   Intussen blijkt het geval Lieke bij een andere site er zijn afgedonderd en heeft een megafoon gevonden en roept om Jeroen. Volgens mij werkt hij niet in de gezondsheidszorg, maar heeft dringend behoefte aan wat pilletjes en een dwangbuis..

  • Volgens mij denkt dat saaie kneusje, dat we zijn diarree nog serieus nemen ook.

  • ik heb het net in de moderatie gezet, maar als ik de reacties ga verwijderen dan gaan alle berichten weer door elkaar heen, omdat die pisvlek om mensen reageert. Dus ik ga even screenshot maken en dan de berichten (die op reacties zijn geschreven) leeg maken.

  • Maar goed.. het is rustig gebleven.
   Alex mocht zijn krans leggen.
   In Vorden liggen Duitsers begraven.
   En ik ben beter op de hoogte van de oorlogsperiode in de grensdorpen/steden
   In Wageningen denk ik dat het weer erg druk is.
   Al met al doet het meer dan ik dacht..

 14. Lijkkenpikker Kat komt binnenkort met meer info over de Anass zaak. Uiteraard is het hem te doen om bezoekers te trekken, want zijn site is gekelderd naar plaats 18.000 in de Alexa ranking.

 15. Geregistreerd voor de Gekkietracker nu:

  * KLOL
  * Martinvrijland
  * Steven Brown
  * Boublog
  * Uur van de waarheid
  * JDTV
  * Nieuwsbreker
  * Anarchiel Stortplaats

  wie weet er nog meer comment feeds te vinden?

   • Wel verschrikkelijk handig dat er ook geen serieuze, kritische reactie tussen zal staan. Scheelt filteren 🙂

   • Ja, hij wordt live bijgewerkt met de laatste zieke wanen. Is ook wel mooi, je ziet nu bijvoorbeeld in een oogopslag dat Ben vd Brink zijn berichtjes naar verschillende sites zite te copypasten. Volgende stap zou zijn om die te laten wegschrijven naar een database. Was op de site van Anarchiel trouwens nog knap lastig, want die heeft helemaal geen werkbare reaguurders feed. Uiteindelijk de stortplaats daar wel tot RSS weten te vermalen, dus die zit nu ook in de mix. Herstelderepubliek vond ik eerst een twijfelgevalletje, maar als ik nu zie wat voor waanzin daar voorbijkomt past die er zeker tussen.

   • Een kleine greep uit de itempjes van vanochtend:

    * Begrijp de nazi, begrijp jezelf.
    * HET STAAT NU VAST: JUSTITIE IS SATANISCH
    * Computer says no’ en Yes tegen de ‘Hel van Fred Teeven’ en Aleksandr Dolmatov hangt zich op.
    * Comment on De ‘Hel van Fred Teeven’
    * NUCLEAIRE AANVAL OP DAMASCUS?
    * PAULIENTJE OVER DE MEELSTREEP (1944)
    * Peter R. de Vries, complottheorieën en advocaten Anass zaak *Update*
    * 280 Kilo zware explosieven gestolen in Amerika, krijgen we een bomaanslag?
    * Terreur in dienst van doofpotoperatie kinderpornozaak Zandvoort
    * Máxima de Koningin die ons stuurt richting NWO

    Volgens mij doet ie het 😉

   • *Ik voel me net een SuperMario in de pipes..*
    Kun je nu ook traceren welke aliassen bij welk ip horen?
    *spannend*

   • En je kunt doorlinken naar het stuk..
    Wellicht dat deze link direct op de homepage geplaatst kan worden?

   • Van alle reaguursels zijn dus de naam, publicatiedatum, titel, link en een beperkte hoeveelheid karakters van het reaguursel beschikbaar, die in chronologische volgorde weergegeven worden. Nu moet ik ze weg gaan schrijven naar een database en dan wil ik een chart daarvan maken. Maar nu eerst even martijn’s tijdlijn afbouwen.

 16. Overigens ondernam ik vanochtend een poging om uit de woordenbrij die Lieke afscheidt op Barracuda een lijstje van serieuze vragen of discussieonderwerpen te destilleren. Het was mijn plan om daar een artikeltje aan te wijden waarin ik mijn standpunten daarover op een rijtje zet, zodat ze daarop kan reageren op mijn blog. Maar ik kom er niet uit. Hij is eigenlijk alleen maar bezig met schelden, proberen een bepaald beeld over zichzelf te creëren, liegen en stellingen poneren die nog niet eens aansluiten op de rest van de discussie die gevoerd wordt En die stellingen zijn dan ook nog eens een keer zo absurd, dat het een verkeerd signaal af zou geven als je daar überhaupt op ingaat. Je hebt dingen om het mee oneens te zijn en wartaal. Het is te chaotisch, van de hak op de tak, agressief en hij onderbouwt zijn stellingen nooit echt.

  Dan komt hij met bijvoorbeeld met een willekeurige zin uit het werk van Theodor Herzl aanzetten en stelt zonder enige context of onderbouwing dat daaruit blijkt dat Herzl de vernietiging van de joden nastreefde, of zoiets bizars. Daar krijgt hij vrijwel unaniem een soort facepalm reactie op en in plaats van te kijken of het misschien aan zijn eigen argumentatie zou kunnen liggen gaat hij los op de mensen die hem uitlachen. Dus het is eigenlijk alleen maar overlast, geen mening ofzo. Geen moment wordt er werkelijk iets onderbouwd, het gaat puur om het effect dat gesorteerd wordt met zulk soort stellingen.

  Overigens is het niet de eerste keer dat ik gestalkt word door Lieke. Dat begon zo ongeveer nadat ik in 2008 een paar keer bij een nogal bizarre sekte op bezoek was geweest en negatief over ze publiceerde. Eerst probeerden die me door middel van juridische intimidatie het zwijgen op te leggen http://troebelwater.nl/25/2/2009/juridische-stalking en toen dat niet aansloeg zijn ze me online gaan stalken en mijn site -met name stukjes over de transformanten- te commentspammen. Beide kan ik trouwens aantonen, want ze werden zo boos op de manier waarop ik ze terugtrollde toen ze me zaten te stalken, dat ik voor de reaguursels die ik schreef (o.m, op de hp de tijd site, geenstijl en die van hans teeuwen) nog een juridisch schrijven ontving, waaruit hilarisch genoeg bleek dat zij inderdaad mijn stalkers waren. Dat de commentspam die ik ontvang uit hun richting komt blijkt wel uit het feit dat het bijna alleen maar artikelen over de transformanten zijn die gespamd worden, maar ook uit het feit dat er zo af en toe wel eens gelinkt wordt naar een nieuwe zakelijke scam van ze. Highford House bijvoorbeeld. Moet je eens googlen. Hoezo charlatan?

  Ik kan niet aantonen dat Lieke een transformant sektelid op oorlogspad is, maar als ik naar de persoonlijke haat in mijn richting kijk, het gelieg, het opgepompte zelfbeeld en de agressie zou ik haast denken van wel.

 17. Vandaar garantie tot de deur. De gemiddelde datingsite zal het een biet zijn of de clientèle eventueel in de toekomst kinderen krijgen. Dat is het probleem niet. Misschien is juist positief, als ze kinderen krijgen hebben ze hun handen vol en dus geen tijd meer om onzin neer te plempen. Ja toch?

  • Dat is dus de interactieve tijdlijn. Vul het nu met de content die ik aangeleverd kreeg, maar ben er nog lang niet. De ikoontjes per event kunnen aangepast worden, suggesties zijn welkom (houd er wel rekening dat het heel klein weergegeven wordt), ze zijn ook aanklikbaar, dan verschijnt er een schermpje met verdere toelichting. Het is de bedoeling dat die nog veel verder aangevuld worden met afbeeldingen, documentatie en linkjes. Rechtsonder in dat popup schermpje wordt gelinkt naar pagina’s die te maken hebben met die gebeurtenis: bijvoorbeeld zijn faillissementsdossier, of de site waarop de verwijderde pornofilm van hem en Daisy te vinden zijn.

   Dit is echt nog maar het begin. In basis staat het er. Er zijn inmiddels ook getuigenverslagen beschikbaar, die zouden geciteerd of geparafraseerd moeten worden, want er is heel veel. Zouden mensen die beschikken over extra informatie, transcripties van interviews, foto’s etc. dat hier kunnen melden?

   Wordt vervolgd, maar het is in ieder geval al een betere tijdlijn dan hij voor Anass bouwde.

   • Er is in ieder geval alvast een red flag ikoontje voor de gebeurtenissen in Martijn’s leven die echt zorgwekkend zijn, maar zit nog een beetje te priegelen. Hij moet wat smaller gemaakt worden zodat hij makkelijk met behulp van een iframe in blogartikelen geplaatst kan worden, er moet nog meer content in maar moet nog even navragen wat ik mag gebruiken en ik kan ook weer sites in het popupje bij een gebeurtenis zichtbaar maken, of een RSS feed met zijn artikelen zonder dat je de hele tijd maar die site moet bezoeken.

    Misschien is het ook een goed idee om zijn misselijke Anass acties aan de tijdlijn toe te voegen. Wat ik nodig heb voor elke gebeurtenis zijn een begindatum en zo mogelijk een einddatum, een titel, suggestie voor een te gebruiken ikoontje, beschrijving (plaatjes, linkjes, tekst, kom maar door) en de relevantie die het mee moet krijgen in de tijdlijn.

   • Netjes gedaan Jeroen..
    Wel erg feitelijk weergegeven.
    *Het ombuigen wil, in Rtl boulevard achtig nieuws*
    Maar ik kan ervanuit gaan dat hij zich niet bezighoud met de zorg van zijn kind?
    Gezien zijn obsessie gevoeligheid lijkt me dat niet wenselijk,.óm verbonden te zijn met hem middels een kind.
    *Nog een keer bestuderen gaat*

   • Om het wat sappiger te maken ben ik nu dus bezig met het uitspitten van correspondentie die ik ontving en het plaatsen van citaatjes. Dit is nog maar het begin hoor, hij gaat nog veel meer aangevuld worden. Wat ik in ieder geval begreep is dat hij geen kerst ging vieren met zijn kind of vriendin Diepkya, omdat hij toen in Polen bij zijn maîtresse zat.

   • In Polen bij een vriend(in)..
    Er is méér dan afkeuring in zijn Homohaat.
    En dat in combinatie met zijn sexdrive exposing en idolate mannen zoals Pim en David..
    Zijn ‘liefde’ voor vrouwen erbij opgeteld..
    De spermavlekken op zijn flatscreen na het kijken van the Matrix..

    Hij is dus zelf niet de vaderfiguur die wenselijk is, of levert een constructieve bijdrage in de samenleving.
    Behalve het vullen van een ehbopost en schade veroorzaken bij ondernemers en op persoonlijk gebied, draagt hij niets bij.
    Ik weet niet of hij hier ooit ergens voor veroordeeld wordt.
    Maar ik hóóp toch wel te vernemen dat hij de schoffel ter hand moet nemen….
    Of prullebakken moet legen in een gaybar als taakstraf..
    *Computer automatisch uitgaat vanwege te hoge zwartgalligheidproductie*

 18. De tijdlijn is heel professioneel gedaan en daar kan Martijn nog wat van opsteken. Zelf vind ik het jammer, dat er gegevens van zijn kind in staan en dat er één naam van een vriendin voluit wordt genoemd.

  Tot nu toe kan je volgens mij trots zijn op wat je hebt bereikt en gedaan in heel korte tijd. Wie had kunnen denken, dat het zou lukken om de familie van Anass te beschermen voor complot tokkies? En in mijn beleving was dat ook het doel van o.a. Kate met haar actie. Nu het is stil is en het inmiddels is gedaan met de anonimiteit van Martijn en er ook juridisch onderzoek tegen hem loopt, is er in mijn beleving geen aanleiding om in deze fase met meer onthulllingen te komen. Dat zou volgens mij neerkomen om een soort zelf justitie en wraak. Persoonlijk ben ik wel erg nieuwschierig en gun Martijn de blaren wel, waarop hij moet zitten. Maar op dit moment gaan mijn gedachten en medeleven naar vooral zijn kind, maar ook naar zijn familie. Als dat kind binnenkort gaat Googelen of de klasgenootjes, dan krijgt het misschien vragen te beantwoorden, die je een kind niet gunt. Is dat het waard? Voor mij geldt, dat het dat niet waard is. Alleen de acties van Martijn rechtsvaardigde volgens mij de publicatie van persoonlijke informatie. Nu hij op het moment niemand lastig valt, is er geen noodzaak meer voor.

  “Dus je onderschatte eigenlijk zelf de macht van internet?
  ‘Ja. Heel erg, in alle facetten. De schrijvers zelf doen volgens mij niet zo veel kwaad. Ik hou wel van lekker scherp schrijven. Maar dat het online is, en dus eeuwig blijft staan, heeft een groot nadeel. Er zijn veel idioten, die wél mails gaan sturen naar de mensen over wie die stukjes gaan, en die wél gaan uitzoeken waar ze wonen. Dat is bij al die weblogs regelmatig gebeurd. Je wordt een heel makkelijk doelwit voor anonieme gekken. ”
  Uit het interview met Bert Brussen in VN

  “When you surround an army, leave an outlet free. Do not press a desperate foe too hard.”

  “One may know how to conquer without being able to do it. ”

  “There is no instance of a country having benefited from prolonged warfare. ”
  Sun Tzu, The Art of War

  • De Facebook haatsite is overigens nog steeds online en er worden ook weer belachelijke berichtjes geplaatst. Volgens mij is die site niet in beheer van Martijn, maar waarschijnlijk van die zogenaamde “tante”, die expert in bedelen en opstoken lijkt. Het is natuurlijk ronduit schandalig, dat een geldwolf zonder enig besef van moraliteit Marokkaanse vrouwen onder het mom van emantiepatie les, alleen maar opstookt. Ze is zelf blijkbaar groot voorstander van het zwart en verdacht maken van moeder, omdat de biologische vader van Anass, die zijn zoon amper kende, maar wel zodanig sloeg, dat Anass niets meer van hem wilde weten, zogenaamd een goede moslim zou zijn. En een man natuurlijk, want dat is ook erg belangrijk bij sommige haat moslims. Die bedeltante heeft alleen maar haat te leren en ik mag toch hopen, dat daar geen eurocent subsidie ooit naar toe gaat.

   • Ik lees de berichten van Martijn alias Kannibaal, eh, hannibal door..
    Maar hij is echt bezig om een parochie te vinden voor zijn gedachtegoed.
    Onder zijn ellenlange stukken over Moslims en Joden( die ik niet lees) weet hij ook te vertellen dat de Surinaamse vaders niet manlijk genoeg hun stempel drukken op de opvoeding.
    Sex met minderjarigen daar ‘normaal’ is, en dat de vrouwen te dik zijn.
    Echte Creolen… daar weet Martijn ook meer over te vertellen wat , hoe en waarom,dan de meesten op het forum…
    Vind hij zelf..

   • Sun Tzu said: In the practical art of war, the best thing of all is to take the enemy’s country whole and intact; to shatter and destroy it is not so good. So, too, it is better to recapture an army entire than to destroy it, to capture a regiment, a detachment or a company entire than to destroy them.

    Hence to fight and conquer in all your battles is not supreme excellence; supreme excellence consists in breaking the enemy’s resistance without fighting.

    The general, unable to control his irritation, will launch his men to the assault like swarming ants.

    Thus the highest form of generalship is to balk the enemy’s plans

    the next best is to prevent the junction of the enemy’s forces;

    the next in order is to attack the enemy’s army in the field

    and the worst policy of all is to besiege walled cities.

   • @Feex: volgens mij is Hannibal niet Martin Vrijland, kloppen bepaalde dingen niet in de reacties, zoals een gezien en HAVO/WVO keuze. Ben niet zeker, denk dat hij citeerde van de site van Martin Vrijland.

  • Ja, die dingen heb ik ook overwogen, dank voor je feedback. Maar:

   * I always deliver. Martijn plaatste vraagtekens bij mijn vakmanschap en dit is mijn antwoord daarop. Ik ben iemand die gestructureerd werkt, doe veel projectmanagement en iets waar ik aan begon niet afmaken is erg lastig voor me. Ik plande het en nu gebeurt het, zo is mijn manier van werken.
   * De tijdlijn van Anass is nog niet weg van zijn site, lasterlijke reacties en bedreigingen werden nog niet verwijderd, al die sjit moet toch echt verdwijnen.
   * Martijn doet er niet meer zo toe in mijn uiteindelijke afweging, heb er nu zakelijk belang bij om deze timeline te showcasen; implementeerde hem al eerder bij verschillende grotere organisaties als KPI/ projectmanagement tijdlijntje en wil hem aanstaande woensdag ook presenteren bij de organisatie waar ik nu voor aan het bouwen ben. Die gebruiken nu heel suffe staafdiagrammetjes uit ms office enzo, dus vandaar. Normaal gesproken had ik er mockup data ingedaan, maar dit werkt ook goed, zeker ook omdat ik het dan kan laten aansluiten op een verhaaltje over mashups, live bijwerken van charts en het sociale internet. Tijdens het bouwen van zo’n ding en wat ik er qua verdienmodel mee ga doen ben ik eerlijk gezegd al tien stations voorbij Martijn. Hij diende zich aan als labrat. Prima toch? Vivisectie is m’n lust en m’n leven 😉
   * Ik zet geen gebeurtenissen in die tijdlijn die nog niet in diverse reaguurpanelen genoemd werden. Wel denk ik dat het belangrijk is om ze te onderbouwen met feiten, ik doe dus niet meer dan het verrijken en goed structureren van reeds beschikbare informatie. Is denk ik ook een kwestie van zorgvuldigheid, want in tegenstelling tot Martijn doen we dus geen moment aan laster of smaad. Mij wordt zelfs verweten dat ik te “feitelijk” ben. Klopt.
   * Die tijdlijn maakt voor Martijn ook goed inzichtelijk wat de “stok achter de deur” is. Hij is namelijk zeer makkelijk aan te vullen met nieuwe feiten, die al klaarliggen. Volgens iedereen die hem kent zit hij zich nu 24/7 te beramen op wraakacties en hij moet zich realiseren dat dit niet de goede weg is, zinloos.
   * Ik bouwde alleen de tijdlijn en vulde die met een Excel document dat ik aangeleverd kreeg. Eigenlijk zit ik er op dit moment alleen maar met een technisch/ ontwerpoog naar die tijdlijn te kijken.

   Je kritiek over familie trek ik me aan. Vandaar dat ik die zo veel mogelijk anonimiseerde, maar misschien moet ik nog verder gaan, hoewel ik niet verantwoordelijk ben voor publiekelijk toegankelijke informatie die al op andere websites staat. Vanavond ga ik feedback wel weer verwerken in de site.

   Ik overdacht jouw argumenten, maar er komen geen primeurtjes meer in die tijdlijn. Dus het is wat mij betreft geen voortzetting van oorlogsvoering meer. Wel was ik er al zo ver mee, dat oplevering onvermijdelijk werd.

   • Je hebt beschaaft en netjes je ‘werk’ gedaan.
    Persoonlijk merk ik wel dat het ‘hele gebeuren’ mijn persoonlijke aandacht trok.
    *nieuwsgierig volgde*
    En dat terwijl ik niet in Wassenaar woon, of niet eens een betrokkene ken.
    *snap mezelf niet*
    Martijn gooit zijn eigen glazen in, die lijn is al eerder duidelijk te zien.
    En zijn ‘werkelijkheid’ , tja….
    *Vult zelf in*………………..

   • Zelf heb ik ook heel erg makkelijk praten, omdat ik geen honderdste van een seconde ben bedreigd en geen enkele last, ook niet zakelijk, heb ondervonden van het geven van mijn mening. Dat je de tijd, die het je heeft gekost, omzet in iets productiefs, daar valt volgens mij ook niets op aan te merken. De kans, dat je die kosten ooit succesvol op Martijn zou kunnen verhalen, lijkt me niet groot, als ik een inschatting maak van zijn financiele situatie en perspectief.

    “Unhappy is the fate of one who tries to win his battles and succeed in his attacks without cultivating the spirit of enterprise; for the result is waste of time and general stagnation. Hence the saying: The enlightened ruler lays his plans well ahead; the good general cultivates his resources.”
    – Sun Tzu

    Als je afziet van nieuwe informatie, dan is je tijdlijn ook niet meer dan een heel professionele manier om de informatie, die bekend is te presenteren. Zakelijk gezien lijkt het me een heel goede promotie, omdat je ermee aantoont, waartoe je in staat bent in heel korte tijd. En als Martijn niemand meer lastig valt, dan zie ik alleen maar winnaars en dan verbaas ik me erover, hoe veel goeds er uit ieder kwaad kan groeien.

    Ik ben dan ook blij om te lezen, dat je de zorg om onschuldige slachtoffers deelt. Het zou volgens mij eeuwig zonde zijn als je er op een gegeven moment zou achterkomen, dat je zelf onnodig verantwoordelijk zou zijn voor situaties, die je er ooit toe zette om in actie te komen.

    Als ik het hele gebeuren nalees vanuit het persperctief van zijn kind over een aantal jaar dan zou ik de noodzaak van een actie tegen mijn vader goed kunnen bergijpen en inleven. Helemaal als er in die actie ook rekening werd gehouden met mij.

    “Making no mistakes is what establishes the certainty of victory, for it means conquering an enemy that is already defeated.”

    “Fighting with a large army under your command is nowise different from fighting with a small one: it is merely a question of instituting signs and signals.”

   • @Gerard

    Hoogmoedig van me he, dat de goddelijke Martijn me eigenlijk geen zak interesseert als ik zo’n tijdlijn zit te bouwen en hij eigenijk nog niet eens het uiteindelijke doel van die code is. Wat een miskenning! Maar het is toch echt zo. Is trouwens een houding die ik wel moet aannemen, want ik bouw sites en widgets als deze over zoveel onderwerpen en dan houd ik me echt alleen bezig met functionaliteit, techniek en ontwerp. Content krijg ik aangeleverd en vind ik op zo’n moment niet bij mijn rol horen om me druk over te maken. Wel als ik contentmanager ben, maar dat is hier dus niet het geval.

    Persoonlijk vind ik het juist van hoogmoed getuigen als mensen in een gezamenlijk project buiten hun rol treden en heb ik eerder het idee dat mijn neutraliteit tegenover de aangeleverde inhoud van dienstbaarheid getuigt. Dat ik kijk hoe ik aan deze heilloze en tijdverspillende episode toch nog wat kan verdienen lijkt me eerder pragmatisch dan hoogmoedig. Martijn zou het Realpolitik noemen. Maar goed.

   • Helaas is mijn reactie ten onder gegaan in de censuur hier op het blog.

    Edit door Swap: Klopt omdat je nog steeds jezelf uitgeeft voor verschillende personen en er op los trolt. Als je zo graag hier wil discussieren kan dat, maar Doe jezelf dan een plezier, kies een nickname waarmee mensen je kunnen herkennen, beledig niet, scheld niet, en vooral behandel anderen met respect. Dan laat ik je weer toe. Ik hoor het wel van je.

   • @gerard

    Heb je enig idee, wat er nog steeds over Jeroen wordt geschreven op de site van Martin Vrijland?

   • Volgens mij niets. Ik volg dat blog dan ook niet intensief want heb er een ban zodat ik toch niet reageren kan.

   • @Swap

    Een trol? Weg ermee, want daar komt alleen maar narigheid van. Als deze al gebruik heeft gemaakt van meerdere gebruikersnamen en heeft getrolt, dan verdient volgens mij zo iemand geen podium voor zijn gekte of een mogelijkheid om te zuigen om aandacht.

    • Dat begrijp ik best. Je loopt de boel bewust te verstieren en te fucken en onder nu al tig verschillende namen. Wat wordt het dus, gewoon netjes je mening geven onder Gerard of meteen een perma-ban richting spamfolder? Je mag kiezen, maar ook echt voor de allerlaatste keer, gewoon omdat ik een beetje tegenwind graag heb, in alle fatsoenlijkheid althans.

     Ben jij daartoe instaat?

   • Als je zonder enige kennis van zaken komt om te veroordelen met een soort van vage Clowly hint, dan ben je niet echt grappig. En als je meerdere gebruikersnamen nodig hebt, omdat je overal al een ban hebt, dan is dat niets om trots op te zijn.

   • @swap @ wortel: Ik denk dat hij gewoon reacties wil geven op onze postings en dat moet gewoon kunnen.

    @Don Q, Gerard, Appelsap etc: Wat je hebt gedaan is niet goed. Maar je mag hier gewoon je mening geven. Ik weet dat je op de blogs Martin Vrijland en Bou dat niet kunt doen. Vooral op de laatste moet je je heel erg inhouden (al ben je vriendelijk), anders een ban. Zeg gewoon wat je mening is, je wordt hier echt niet zomaar verwijderd. Maar doe het wel eerlijk. Trollen is hier niet nodig.

   • Don kwamen komt hier niet helemaal niet om een mening te geven, maar om te stoken. Met een mening is niet mis, maar wat die don zich hier al niet heeft veroorloofd, dat vind ik niet normaal. En aangezien don dat zieken, zuigen en dreigen zo leuk vindt, straf je hem het meest, door hem geen kans te bieden. Ik zal zelf zijn oninteressante gestook, dat wordt gebracht als een zogenaamde mening, negeren, want die moeite is mij zijn onzinnige gezuig niet waard.

    • Nee vandaar ook de grenzen benoemt, ik vind hem soms best grappig maar soms lijkt het of hij een slechte dronk heeft en echt vervelend wil zijn. Vervelend staat voor het verveelt snel en wordt dus irritant.

   • @Swap @gerard: Ik vind het trouwens wel super grappig met die AIVD letters, dat had ik nog niet gezien hahaha. Kunnen we een complot van maken! 🙂 🙂

   • @Swapichou: deze posting van Gerard:
    @Swap De ban bij M(A)rt(I)n (V)rijlan(D) heb ik ook aan zo’n grapje te danken. Daar kan hij niet tegen.”

    Had ik nog niet ontdekt 🙂
    LOL

 19. “If you know the enemy and know yourself, your victory will not stand in doubt; if you know Heaven and know Earth, you may make your victory complete.”
  Sun Tzu, The Art of War

 20. Het is wel lekker rustig in complotland de laatste paar dagen hoor, vinden jullie ook niet?

  *iets mompelt met stilte en storm*

 21. Het is vakantie en vandaag is het prachtig weer. Vandaar dat het stil is.

  • Dat vind ik echt niet vreemd… Jij wel?

   *mompelt iets met boontje en loontje*

   *mompelt nog iets met leugen, snel en waarheid*

  • nou dan zal hij snel uit zijn appartement moeten gaan voor 1100 per maand, vrouwtje verdient het geld :). Misschien gaan haar ogen eens open?

   • Ik ben bang, dat er ook een kans bestaat, dat hij haar ogen juist dicht timmert. Hopelijk heeft ze vrienden en familie, die haar bijstaan en beschermen tegen mogelijke ondoordachte acties van haar ex-vriend. En hopelijk stelt ze dan ook bij een eventuele bedreiging of overlast de autoriteiten daarvan op de hoogte.

    Zonder ‘enabeling’ wordt het lastig voor Martin om op dezelfde wijze door te gaan en heeft hij geen mogelijkheid om te kunnen vluchten voor zijn verantwoordelijkheden. Uiteindelijk is ook hijzelf daarbij gebaat.

    “In a negative sense, enabling is also used in the context of problematic behavior, to signify dysfunctional approaches that are intended to help but in fact may perpetuate a problem. A common theme of enabling in this latter sense is that third parties take responsibility, blame, or make accommodations for a person’s harmful conduct (often with the best of intentions, or from fear or insecurity which inhibits action). The practical effect is that the person himself or herself does not have to do so, and is shielded from awareness of the harm it may do, and the need or pressure to change. It is a major environmental cause of addiction.”

   • Als ik denk aan de manier, waarop hij de moeder ban Anass heeft afgeperst met info en ex-vriendinnen heeft geprobeerd te manipuleren met privé-beelden, zou ik me ook kunnen voorstellen, dat hij zijn huidige ex-vriendin bedreigt met het openbaar maken van info of probeert te stoken met privé-gegevens.

    Ik hoop, dat als die ex-vriendin dit zou lezen, dat ze zich dan beseft, dat er misschien wel manieren zijn om de overlast voor haar persoonlijk zo klein mogelijk te maken. Uit zelfbescherming zou ze er bijvoorbeeld voor kunnen kiezen om bij bijvoorbeeld Jeroen haar verhaal te doen en ik verwacht, dat daar een heel grote preventieve werking van uit gaat. En mocht hij toch overgaan op vuilspuierij en chantage online, dan zou ze zich mischien gesteund weten door bloggers, die zich ervoor in zouden zetten om de online schade voor haar te beperken.

   • De indruk die ik van haar krijg, zijn huidige vriendin dan.. is dat ze voor “de liefde’ naar hem toe ging in Vleuten. Ze lijkt me enerzijds sterk, anderzijds poste ze wel meteen een tweety bericht op haar facebook waarin werd gezegd dat iedereen loog (invloed van Martijn?). Weet het nog niet zo zeker van haar. Ik hoop dat ze sterk genoeg is om bij hem weg te gaan.

   • Wat mij betreft kan ze niet snel genoeg ‘wakker’ worden. Sukkels met een CV als Martijn moet je permanent onder de loep leggen, en als vriendin onder curatele zetten, of gewoon weg doen.

    WTF wil je met zo’n vent?! Hij kan niets, doet niets dat iets oplevert, en doet raar? Dat wil je toch niet?

    • Mijn vrouw niet althans, die is al pissig als ik een keertje bezopen thuis kom. Maar dan wel toch weer héél blij dat ik me kapot werk om voor ons kleine gezinnetje een beetje normaal bestaan te bouwen. Ach ja, elk nadeel en voordeel enzo…

     *zelf kritisch is*

  • moeten we nog een mooie foto van haar plaatsen? Is een mooie meid wel :). Dat deed Martijn wel goed, super mooie exen.. zou menig man jaloers op zijn :).

   • Och ja mooie vrouwen krijgen is met een mooie babbel en wat investeringen hier en daar niet zo moeilijk, mooie lieve vrouwen iets lastiger, mooie lieve intelligente vrouwen weer iets lastiger… Maar een mooie lieve vrouw als leugenaar en bedrieger zijnde vasthouden is een totaal ander verhaal… Dat blijkt maar weer. Praatjes vullen geen gaatjes zei mijn oma altijd, en betalen de huur overigens ook niet. Ook is de mooiste leugen bitterder dan de zwartste waarheid.

   • @Swap: “mooie lieve intelligente vrouwen weer iets lastiger”. Ah! Daarom ben ik nog single..

    LOL, geloof dat ik nu iets te hoogmoedig word 🙂

    Maar vrouwen (de)graderen mannen denk ik net zo. Een bouwvakker is wat simpel, maar wel verrekte handig! Een intellectueel is leuk, maar kan saai worden. Een goede zakenman is prima, maar kan het weer net te druk hebben.

    Ach, mannen-vrouwen..het is nooit goed. Ik denk dat we ook nooit monogaam kunnen zijn, tenzij je van rust en saaiheid houdt.. Misschien simpel, maar is wel hoe ik er tegen aan kijk.

  • Dat lijkt me een onvermijdelijk iets, wil ze nog iets overhouden van eigenwaarde en zelfrespect..
   Ik wens haar dan ook veel succes, en hoop dat hij niet lastig wordt..
   *kaars opsteekt*

 22. Sommige mannen kunnen heel manipulatief zijn. En zoeken wel bewust hun vriendin uit en ondanks de leugens blijven die toch wel bij hun ‘vent’. Op elk niveau vreemd genoeg. Tegen de tijd dat het geld op is en zich een ander slachtoffer heeft gediend duurt het nog een tijd voor ze wakker zijn of naar de volgende hufter over gaan.

 23. Dit is hoe ik er over denk.. Hoppah deed het ook goed tijdens 5 mei..beetje sneu misschien maar zo voelt het niet. Hier is de tekst.. en ik zie het ook zo

  Oh verzacht onze pijn, neem het verdriet

  Lief het was fijn totdat ik je verliet

  Ik vertrek nu voorgoed, verleid door gedachten

  Geeft me trots en me moed, zal de pijn wel verzachten

  Ik volg mijn weg, oh schrik nou niet, ik zal je laten huilen

  Je kunt je niet, voor altijd, achter mij verschuilen

  Kies nou zelf voor een keer en laat je verleiden

  Tot dezelfde keus die ik niet kon vermijden

  Als ik mij ooit verlies, zal ik je trouwen

  Als ik mij ooit verlies, kun je op me bouwen

  Als ik mij ooit verlies, kun je me vertrouwen

  Als ik mij ooit verlies, lief zeg vaarwel

  Hier het nummer: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=WspEigkZYTY
  Je zal mij vergeven, geef het alle tijd

  T’is mij om het even, alle plichten die ik mijd

  Vergeet de belofte, als je met me vrijt

  Van de vruchten bevallen, door liefde gepleit

  Je zal het beleven, het komt met de tijd

  Het is je gegeven, de man die je verblijdt

  Vergeet de belofte, als je met hem vrijt

  Van vruchten bevallen, door liefde gepleit

  Geniet de gedachte, voel geen spijt

  Ontvang het verwachte, voer geen strijd

  Vergeet de belofte, als je met je vrijt

  Van vruchten bevallen, door liefde gepleit.

  • En Martijn is even “op vakantie”. Kan ik ook wel begrijpen, want zo’n relatiebreuk, een blog dat naar de klote is en de wetenschap dat je nooit meer werk zal vinden zal er ongetwijfeld inhakken. Maar ver weg zal hij niet zijn, als je bedenkt dat hij een huur van 1100 euro heeft en nu niet meer het dubbele inkomen van zijn vriendin erbij heeft.

  • Jeroen, ik vang bot op jouw site.
   Het is helemaal zwart, alleen het filmpje van Kat en een wit/paars bolletje met tekst is voor mij zichtbaar.

   • Heb ook geen idee, alles lijkt in orde.
    No probs op andere sites.
    Zou misschien de extra beveiliging kunnen zijn, *rus draait overuren ;-)*…

   • Nopez, anderen kunnen de site ook op en reaguren zelfs. Je bent verder de enige met zo’n melding, dus of je zit te trollen, of je zou een andere browser moeten nemen. Heb je voor de zekerheid al ctrl-f5 gedaan? Heeft iemand anders hier hetzelfde? Welke browser en welke versie gebruik je?

Reacties zijn gesloten.