Muziek dan maar (2)

Ladies and gentlemen, het is (dood)stil aan de overkant en daar was het ons eigenlijk om te doen. Martijn kan lekker gekkie stukjes tikken maar gezien zijn verleden willen de meeste complotters daar kennelijk geen kaas meer van eten dus op 1 of 2 mafketeltjes na lijkt het uiterst stilletjes te blijven en dat is prima.

Even voor de formaliteit en over de poll.

67.86% wil toch dat we doorgaan
28.57% wil eigenlijk liever dat we de rust laten wederkeren
3.57% vindt eigenlijk alles wel prima 🙂

Ik ben het persoonlijk eigenlijk wel zat, ik denk iedereen wel, of niet? Maar geen zorgen we gaan op de achtergrond wel verder met snuffelen, en het kruit wat we nog hebben liggen verschieten we zeker niet nu al.

Het zal een kwestie van tijd zijn alvorens Martijn zich weer in de kijker speelt want zijn lesje leren doet deze ‘patser’ niet.

Tot die tijd kunt u voor al uw Martijn frustraties en andere complottertjes in de speeltuin terecht, voor een virtueel drankje en ouwehoeren in het AIVD Stam Cafe

Dan tenslotte… Muziek. En gaarne uw lieveling pareltjes hieronder a.u.b. 

101 thoughts on “Muziek dan maar (2)

 1. Sorry, maar onze Stamkroeg is op dit moment gesloten.

  Bubba is enorm overstuur, hij is heimelijk verliefd geraakt op Martijn en ervan overtuigt dat de gevoelens wederzijds zijn. *Hoe praat ik dat uit zijn hoofd?*
  Hij had al geregeld, dat ze binnenkort saampjes knus in één kamertje (lees:cel) mochten verblijven.
  Beetje romantisch tafelen, kaarsje, drankje erbij…. *de rest, willen wij niet weten, Bubba*

  Na een uurtje praten begrijpt Bubba ons standpunt, maar hij wil Martijn wel blijven volgen als een soort – Big Brother is watching you-. Die toezegging heeft hij van mij gekregen, omdat hij hem nog
  niet los kan laten en ik een beetje zat ben van dat emo-gedoe.

  Ik wil verse koffie……. * Bubba, gaat nu gelukkig koffie zetten, pfff……*

  *Kroeg is weer geopend*

 2. Matrix
  The blue pill and its opposite, the red pill, are pop culture symbols representing the choice between the blissful ignorance of illusion (blue) and embracing the sometimes painful truth of reality.

  • “Psychic or spiritual attacks aren’t always easy to spot. For some people, the attacks are so subtle, or have been going on for so long, that the person isn’t aware of the attack”

   “One source of usually invasive attacks is the spirits of people who have died but who either haven’t figured out that they are dead or who know they are dead but are unwilling, for any number of reasons, to move on”

   “More obvious attacks will be felt and recognized as such. Such attacks can feel like someone scrabbling to get into your energy field (as a violation of the integrity of your personal space)—most often from behind, usually around the shoulders, neck, and back of head. They can also manifest as

   disturbances in sleep
   nightmares
   a feeling of unease
   a feeling that your energy field is dirty or unclean or has been invaded in some way
   a lack of desire to look anyone in the eye because you are not sure who is looking out of your own eyes.”

   • Knoflook? Lekker! Om uit het Voudon Gnostic Workbook te citeren (eigen vertaling):

    “Terwijl ik me dicht tegen je aanhield, begon ik langzaam de huid te testen, om te kijken waar ik ertoe uitgenodigd kon worden naar binnen te komen. Mijn lippen en tong begonnen te verkennen, de geheime ruimte zoekend waar mijn tanden hun eerste magische teken konden maken. Het was me duidelijk dat dit een soort erotische beoefening voor je was, maar voor mij ging het de Eros voorbij en benaderde eerder de vraag van jouw offerdood. Jouw volkomen overgave aan dit ideaal was noodzakelijk. Niet dat ik ook maar een beetje een vampier zou zijn, want mijn traditie is veel heetboediger, gewelddadiger, destructiever en chaotischer.

 3. Precies..
  Ik zet hier uren echte docu materie over wantoestanden rondom kinderen in China, Bulgarije ,Berlijn,etc. met uitbuiting, negeren, ontbreken van zorg, misbruik..
  Dus kinderen die nooit buiten komen bestaan wel..(kelderkinderen)
  Die Theorie klopt wel.

  IPV dat blowblog, eh Boublog en M/V haatcafé zich daarop storten….
  Nee hoor..
  Ze blijven zweren bij de brandstapeltheorie..
  http://www.rug.nl/education/scholierenacademie/scholieren/profielwerkstuk/alfasteunpunt/subjects/onderwerpen/godsdienst/hekserijverledentijd_

  In woord en beeld
  Be aware.
  http://www.vkmag.com/magazine/heksenverbranding_in_rwanda/

 4. Hoorde net op Argusoog van Micha dat Martijn er een beetje klaar mee is. Dat vind ik een positief signaal. Heb daarom iets breders en misschien wel nuttigers in gedachten, dus ben in plaats daarvan begonnen met het bouwen van een GekkieTracker als leuke oefencase. (Arend zou het een “satanisch-parasitair systeem noemen hoor ik net. En zo is het natuurlijk ook).

  Als basismateriaal gebruik ik afzonderlijke RSS feeds van de reacties op gekkiesites. Daarvan wil ik dan een bubble chart maken. De hoeveelheid reacties van een reaguurder bepaalt de grootte van de bubble en als je daarop klikt zie je de reaguursels gekoppeld aan die naam op verschillende sites. Op dit moment heb ik nog alleen de reaguursels van klol en vrijland, maar er kan nog veel meer waanzin bij. Weet iemand nog linkjes naar leuke reaguursel feeds om aan de mix toe te voegen?

 5. Boublog is gelukkig ook (even) klaar.

  “mr. drs. Bou:
  26 april 2013 op 12:51
  Beste lezers,

  BOUblog is akelig traag, zo kan ik niet redigeren. Gisteren was ik niet aanwezig en vandaag zat mijn mailbox weer vol van alle reacties. Ik heb er een heleboel gewist, vooral in de Vaatstra-zaak. Daar ben ik de hele morgen mee zoet geweest. Zo kan het niet langer! Ik ben moe en wil graag een beetje rust. Daarom ga ik de reacties nu uitzetten.”
  http://www.boublog.nl/25/04/2013/andre-vergeer-het-rioolputje-van-zeden-2/

  Alle complot tokkies zijn aan het uithuilen en Bou wil ons doen geloven, dat het bij haar storm loopt. Ze krijgt natuurlijk alleen maar reacties, die ze niet kan gebruiken en dan gaat de lol er een beetje af. Ben je net helemaal lekker opgewonden aan het fantaseren over perverse sex-feesten, begint er weer een over dna en oprotten.

  • als mr. drs, dr, ing. ir.. moet ze dat toch wel kunnen??? Altijd leuke smoesjes hebben die mensen.. Ze kan net als wij mensen gewoon in de moderatie zetten.. maar nee, zij moeten ALLES modereren.. Tsja, dan ben je even bezig.. Al denk ik dat er niet veel mensen daar meer komen.

   • Dat ze moeite heeft met computer, dat kan ik nog bergijpen, maar dat je zo dom kan zijn en dan probeert mensen wijs te maken, dat je titels in huis hebt, dat is gewoon zielig. Als ze die titels al heeft, dan moet haar ooit iets zijn overkomen, want als je feit van fictie niet kunt onderscheiden, dan behaal je normaal gesproken je mavo diploma niet eens.

   • Heb je nog argusoog afgeluisterd? Ik pikte een piepklein stukje mee, want ik kan er niet goed lang naar luisteren, maar volgens mij ging ee van alles en nog wat uit de lucht de komende tijd.

 6. En gaarne uw lieveling pareltjes hieronder a.u.b.

  Ik kwam er toevallig een tegen, vanaf 1:56:29

 7. Toch is het wel een volleerde rasmongool hoor, die Martijn. Nou zit m’n hele beeldscherm weer onder de koffie. Vol goede moed begon ik vanochtend aan zijn laatste stukje waarin hij uitlegt dat David Icke en Zeitgeist weliswaar de zuivere waarheid zijn, maar dat ATA echt duidelijk een hoax is. Daar heeft Martijn namelijk een enorm goede neus voor, hoaxes. Dat kon ik niet helemaal met hem oneens zijn, want ik denk al snel dat praatjes over 13 centimeter lange space aliens hoaxes zijn. Allemaal. Maar hoe kwam Martijn eigenlijk tot die conclusie?

  Hij schreef:

  Het hele verhaal van het ontdekte wezentje ATA moet deze hoax een hoog geloofwaardigheidsgehalte geven. Ik durf niet uit te sluiten dat het getoonde wezentje ooit echt levend geweest is. Daarbij denk ik dan eerder aan een laboratorium omgeving dan daadwerkelijk ergens op aarde of “buitenaards”. Heeft u zich wel eens afgevraagd hoe de Chiwawa ooit tot stand gekomen is? Geloof maar dat die soort niet via een natuurlijk evolutieproces uit de wolf ontstaan is.

  Jaha, want laboratoria staan altijd op de maan.

  Echt. Gast. Honden worden niet met elkaar gekruist in laboratoria. Niet dat ik zo’n fan van die misbakseltjes ben hoor (ik heb altijd kortharige Duitse staandes), maar de geschiedenis van de chihuahua is wel bekend en die werd niet zo enorm doorgefokt om zo klein te worden. Eerst had je bij de oude Tolteken de Techichi honden die wat groter waren; deze krompen toen ze gekruist werden met de Chinese gekuifde naakthond. Klaar. Hoe ziet Martijn het voor zich, dat ze in laboratoria tot zo’n klein mensje komen zoals je dat doet met honden? Lijkt me onpraktisch, want elke generatie moet wel eerst geslachtsrijp zijn voor je ermee door kan fokken, wat minimaal een jaar of dertien duurt. Waar laat je die mensen in de tussentijd? Hebben ze daar speciale kooien voor in FEMA kampen? Questions questions.

  • “Ik krijg sterk de indruk dat er een goed geselecteerde mix is gemaakt van ideeën van mensen als David Icke en films als Zeitgeist en dat er slim steeds elementen hieruit over genomen worden. Het lijkt erop alsof er een nauwkeurige analyse is gemaakt van ideeën die mensen wereldwijd neigen aan te hangen (dit wordt zelfs nog heel tactisch en gewiekst genoemd) en dat dit is samengevoegd als groot vangnet voor mensen met interesse hiernaar.”
   http://martinvrijland.wordpress.com/

   Daar beschrijft die drollenvanger precies hoe hij zelf probeert drollen te vangen en de kans is groot, dat hij als vampier zijn sites heel tactisch en gewiekst gebruikt als vijver om naar slachtoffers te vissen. Het is immers een op sex verslaafde psychopaat, die vooral op vrouwen parasiteert en hijzelf schrijft over datgene, wat een beetje hip is. Als dat niet aanslaat dan zwetst hij gewoon over iets compleet anders. Hij gebruikt zijn onderwerpen precies, zoals hij vrouwen misbruikt. Leeg melken, zo lang het iets oplevert en dan zo snel mogelijk dumpen.

   • Inderdaad zit hij gewoon weer keihard te projecteren wat hij zelf doet. Net zoals hij eerder bij Machiavelli deed, of mij.

    Volgens mij werd dit stukje vooral bedoeld zodat hij zichzelf kan positioneren ten opzichte van andere complottertjes die dan weer andere vormen van waanzin aanhangen. Hij zoekt een nieuwe niche nadat het met de lijkenpikkersbusiness niet zo lekker meer liep.

   • Eerder hadden we al een reactie gevonden van hemzelf op een forum, waarbij hij naar zijn eigen site verwijst en erbij schrijft, dat je misschien niet alles daar kunt geloven, maar dat je daar desondanks toch de ultieme waarheid zou kunnen ontdekken.

    Hij vist volgens mij inderdaad naar nieuwe vissen. De ene kant van de vijver van de complotgekkies is leeggevist en de vissen, die over zijn, die zijn erg ziek. Bovendien heeft de vissen daar met zijn blunders voor een heel tijdje weggejaagd. Nu gaat hij het volgens mij proberen met een andere doelgroep en wel die van de vertwijfelde Niburu gekkies.

   • Martijn zou vragen:

    Wat is je email, want ik heb ook ervaringen en ik zou er graag samen met je verder over willen praten 😈

  • Wie kan er vertellen hoe het is om zo maar uit de auto te worden gezeg op een homo ontmoetingsplaats, omdat je een prychopaat als ‘vriend’ had?

   • Wellicht dat Martijn de ‘reddende held’ wou uithangen?
    Een reden wou hebben om de ‘held’ te zijn.
    Ik bedoel.. hij wist schijnbaar ook waar de ontmoetingslaats was.
    Dumpt zijn vriendin, maar observeert haar..

    Beetje bizar..Potenrammer?
    *Flyers van Martijn verspreidt in Homotenten,etc:*
    Ik ben zeker benieuwd wanneer die Martijn begon met zijn sex and pills..
    Of zijn pornocarirere..

   • Psychopaat

    Het stockholmsyndroom is het psychologisch verschijnsel dat soms optreedt tijdens een gijzeling. Het verschijnsel houdt in dat de gijzelaar sympathie voor de gijzelnemer krijgt.

    Aangenomen wordt dat het stockholmsyndroom tot ontwikkeling kan komen in een omstandigheid waar de gijzelnemer absolute controle over de gijzelaar(s) kan uitoefenen en binnen die absolute controle voorziet in de basisbehoeften van het slachtoffer, bijvoorbeeld door het geven van voedsel of beschutting. Voor buitenstaanders is dit een paradoxale situatie, omdat het ook bij de gegijzelde bekend is dat hij zich slechts in een afhankelijke situatie bevindt als gevolg van de acties van de gijzelnemer.

   • Dus hij ‘hoopte’ dat hij na deze actie haar als ‘volgeling’ zou kunnen inlijven?
    Het lijkt ook wel op de loverboymethode..
    Cadeau’s (reis) en cashen..(inlijven)

   • Die zieke mindgames dienen er volgens mij toe, dat hij vrouwen op die manier als een soort verslaafde totaal geestelijk en emotioneel afhankelijk van hem probeert te maken.

   • Over dat uit de auto zetten ken ik de details (nog) niet en eigenlijk maakt het ook niet uit. Maar als ik een inschatting, dan denk ikzelf, dat hij haar achteraf vertelde, dat hij het zo spannend vond om de mooiste en geilste vrouw op aarde tussen ‘smerige homo’s’ te zien. Dat het maar een spel was, maar dat hij er toch altijd voor zou zorgen, dat ze veilig was. Hij had haar zogenaamd de hele tijd bewonderd en ze was nooit echt in gevaar. En als ze zo’n spelletje al niet kon waarderen, wie dacht ze dan wel niet, wie ze nu helemaal was? En als ze hem beter zou behandelen, dan hoefde hij zo niet te doen. Een beetje zo. Big mind fuck.

   • En ik weet bijna voor mezelf zeker, dat hij haar toen heeft verweten, dat zij hem niet genoeg vertrouwde.

   • Psychoanalyse?

    Zelf denk ik dat hij onbewust een angst heeft voor de homo seksuele gevoelens, die hij soms heeft of heeft gehad. Of hij is erg geschrokken van een bepaalde aandacht, die hij van een man kreeg. Hij is volgens mij als de dood om voor homo te worden aangezien. Daarom schrijft hij zijn zogenaamde hetero propaganda en neukt hij als een konijn met elke vrouw, die hij zo ver kan krijgen. En zo’ macho verhaal doet het misschien ook wel goed bij bepaalde vrouwen. Maar vermoedelijk knaagt er toch iets. Zelf ken ik het verhaal van een studiegenoot, die al op jonge leeftijd veel naar de hoeren ging en veel vriendinnetjes had. Die kwam ik laatst nog tegen met zijn vriend.

   • Zelf ben ik niet zo van geweld, maar soms kan ik het wel goed begrijpen. Stel dit was mijn eventuele dochter, zus of goede vriendin overkomen, dan weet ik niet of ik me zou kunnen bedwingen om hem indien mogelijk in elkaar te hoeken. En in de zaak Anass, las ik op Maroc forum, heeft hij ook al weer een paar grote vijanden gemaakt. Als ik die lijpe Martijn zou zijn, dan zou ik me ook zo veel mogelijk verstoppen. Als die een keer de verkeerde tegenkomt dan wordt zijn hoofd tot pulp geslagen en de kans daarop groeit met de dag.

 8. Als je Micha Kat bezig ziet en hoe hij leeft, dan vraag je je af, hoe die dat financieel volhoudt. De donaties zullen echt niet binnenstromen, maar hij drinkt er geen borreltje minder om.

  Maar je hebt tussen die gekkies eigenlijk maar één of een paar labiele wél draagkrachtige mensen nodig om je parasitaire levensstijl vol te kunnen houden. Martijn Alberda heeft het kunstje waarschijnlijk afgekeken van Micha Kat over wie hij lyrisch is en omgekeerd. Juist tussen de complottertjes vind je labiele mensen, die erg eenzaam zijn en die je buitengewoon makkelijk kunt manipuleren door ze wijs te maken, dat door anderen worden gemanipuleerd. En door de rol aan te nemen van redder, profeet of prins op het witte paard maak je zulke mensen in no time geld afhandig.

  • De moeder en vader van Anass zijn volgens mij keurige mensen met een goed inkomen en een grote groep fanatieke Marokkanen brengt samen ook aardig wat op. Die Martijn Alberda zag de jackopt al helemaal voor zich. En dan kon hij zich in de tussentijd vermaken en kijken hoe veel vrouwen van je aanhang je kunt misbruiken en uitwonen d.m.v. mindgames en sex.

 9. Hadden jullie al gezien dat Frontaalnaakt weer terug is? Meteen een prachtig stukje waarin onder meer beschreven wordt hoe het voelt om langzaam weg te zakken in een poel van complottheorieen:

  De afgelopen maanden heb ik een inktzwarte nachtmerrie geleefd, waaruit ik maar niet wakker leek te kunnen worden. Wat ik aanvankelijk weglachte als extreem ridicule, totaal ongefundeerde aantijgingen, bleek al gauw een zwart gat dat alles van waarde opslokte. Mijn ongeloof groeide, ging over in verbijstering, waarna de waanzin aan me begon te vreten.

  Uiteindelijk was er niets dan die waanzin, een alomtegenwoordige gekte. Geestelijke AIDS, waarbij de ene functie na de andere uitviel, totdat er niks meer van mijn weerstand over was. Ik ging complottheorieën verzinnen, of beter gezegd: die vormden zich spontaan in mijn hoofd. Ik zag mezelf geconfronteerd met een verpletterende overmacht. Ik begon te geloven dat ik inderdaad een slecht mens was.!

 10. Marttijn Alberda:

  “Omdat ik het woord ‘complotdenker’ eigenlijk niet correct vind, heb ik het in de titel van dit artikel maar vervangen door ‘denkers’. Want in feite bestaat ‘complotdenken’ niet. Het complot wordt gebouwd en ‘wij’ zijn de genen die de moeite nemen om er kritisch over na te denken. De rest sluit liever de ogen. Zo zijn er daarom wereldwijd verschillende websites ontstaan om de ‘complotdenkers’ te ridiculiseren. Veelal worden deze zelfs gefinancierd door overheden, omdat het nu eenmaal niet de bedoeling is dat er een zekere kritische massa onder de bevolking ontstaat die zelf na denkt over het nieuws en allerlei andere zaken die het volk aangepraat moet worden.”

  De complottertjes hebben door, dat het woordcomplottertje inmiddels terecht staat voor storende, volkomen idioten met waanideeën. En om dat te vieren noemt men zich nu denker en geeft men zichzelf maar weer eens gelijk. Je zal wel moeten als je zo graag gelijk hebt, maar er altijd naast zit en er eigenlijk zelf nooit iets van hebt begrepen.

  Je moet toch wel een paar alpen aan stront in je ogen hebben als je niet doorhebt, dat Martijn Alberda en meer complotvampieren zelf er maar een beetje op los fantaseren op sites, waar kritische reacties beter worden geweerd dan in Noord-Korea. Het zijn bovendien vaak criminelen met een strafblad, zijn bekenden van justitie en hebben gote mentale en financiele problemen. Die bedelen bij elke gelegenheid om geld en als Martijn Alberda de kans krijgt, dan wordt je ook nog eens seksueel uitgewoond of speelt hij zieke mindgames.

 11. Martin Vrijland

  “Voor de liefhebber, hier een samenvatting van mijn ‘zonden-CV’: Ik heb zowel zakelijk als privé wel eens kromme paden bewandeld. Ik heb en ben wel eens zakelijk belazerd en heb ook wel eens onorthodoxe maatregelen genomen om geld op te halen. Ik heb geen recht liefdespad bewandeld; heb vrouwenharten gebroken; wel eens een los handje gehad; de binnenkant van een cel gezien; op kickboxen gezeten; drugs gebruikt; excentrieke feesten bezocht en nog veel meer menselijke dingen gedaan. Ik heb gehad en ben kwijt geraakt. Pieken en dalen. Kortom: ik ben met recht een zwaargewicht zondaar! Maar in één ding weet ik zeker: ik kan mijzelf in de spiegel aankijken.”
  http://martinvrijland.wordpress.com/about/

  “En als ik naar de man zijn lichaamstaal en ogen kijk, dan zie ik niet eens iemand die in zijn eigen verhaal gelooft. Een slecht acteur ook nog eens.”
  http://martinvrijland.wordpress.com/2013/04/27/sirius-verhaal-prachtige-hoax/#comments

  “Hij startte deze weblog om mensen uit de kudde te trekken en zich daarboven te verheffen; om eye openers geven”

  “Als iemand als hij zegt “we need you for this”, dan moet je eigenlijk al vraagtekens gaan krijgen”

  “Het is een mooie mengelmoes van zaken die mensen de ogen zouden moeten openen, maar het wordt allemaal net op zo’n manier verteld (zoals 9/11) dat het geen solide verhaal is.”

  Martin Vrijland:
  “Van sommige dingen heb ik spijt van andere niet.”

  Hij heeft hooguit spijt, dat hij is betrapt.

 12. Dit geloof je niet!!! Van de haat facebookpagina voor Anass en zijn nabestaanden:

  Een statusupdate over iets anders
  het kost je 2 klikjes om deze mama te helpen
  Yliana is op de wereld gekomen met een gewichtje van 2280gr en mat 45 cm. Ze heeft door een infectie heel lang in het ziekenhuis moeten liggen, nu kon ze heel m…Meer weergeven

  http://nl-nl.facebook.com/pages/Gerechtigheid-voor-Anass-Aouragh-en-zijn-nabestaanden/431769883570397

  Die facebook pagina moet offline. Dan maak je er maar een voor Yliana.

  • @Jeroen, wist één van je contacten ook te vertellen van wie Martijn die ‘mindgames’ heeft? Is hij bij een soort Landmark-achtig gebeuren geweest of zit het in zijn persoonlijkheid?

  • Er was toen ook een bedelbrief voor een glutendieet, verwijderd…. vanwege reacties, of topic of niet bedelen.
   Of wellicht dat deze een herhaling is?

   Gek dat de moeder en zusje niet welkom waren op dezelfde site..
   Maar wel een merknaam wordt voor ‘goede doelen’
   Hmm Martijn had toch ook iets met claim je naam?
   En betaal geen belasting?
   *zoeken moet’*

   • Zeg… Kopen, maar niet kijken…
    Het zou kunnen dat zijn voormalige weggedampte harem de donatie’s wel terug willen zien.
    Zo ken ik de ‘woenstijnzonen van Abraham’
    Een ‘Judaskus’ vergeten ze niet zo snel.

    *krijgt hersenfilmpjes binnen over Martijn die klaagt over bijstand politie 112. waarover melding nog niet vermeld wegens….. en…. en……*
    krijgt mail binnen van ene j**+ en ene Martijn**** met *kuch*
    Persoonlijk erotisch getinte…
    Jeroen… Ik wil tijdlijn, data en belangenverstrengeling.
    TIll the bottum! 🙂

 13. Hier Alex, een beetje cultuur voor je. Steek je tenminste wat op tijdens dat dagelijkse gestuiter van je…

  Sarai Givaty

 14. If we took a holiday yeah
  Took some time to celebrate
  Just one day out of life
  It would be
  It would be so nice

  It’s time for the good times
  Forget about the bad times
  One day to come together
  To release the pressure
  We need a holiday

Reacties zijn gesloten.