Zo warm, zo warm toch Martijn… Hier een indruk van een voormalige ‘fan’

Waar er gisteren al een betrouwbare bron het e.e.a. blootlegde over de psyche van Martijn A., en min of meer bevestigde dat we hier dus niet te maken hebben met je standaard semi-schizofrene edoch narcistische stereotype aluhoedje, maar eerder van doen hebben met een ras-echte psychopaat is er niet lang daarna alweer een bekende van Martijn tot ons gekomen die hem zelfs een tijdje volgde en steunde in zijn *kuch* noeste arbeid om antwoorden in de zaak Anass te krijgen.

Na enige mailwisselingen vroegen we dan ook om de indruk van deze bron, en die luidde als volgt:

“Indruk van Martijn:

Tja, eerste indruk: patser, goed gekleed, ongeveer 1.90 mtr, knoert van een horloge, haar te lang/jong.

Full of himself. Praat veel en nogal belerend. Luistert heel selectief, niet echt geïnteresseerd in anderen. Niet gewend tegengas te krijgen. Was zeer verbaasd dat ik hem op z’n duvel durfde te geven, te zeggen dat ik het niet met hem eens was. Maar…. als je te dicht bij de waarheid komt/hem confronteert, dan is het van: “dat zit tussen je oren”, “daar ga ik geen woorden over vuil maken”, “daar moet ik alleen maar om lachen”. Zodra hij dat soort dingen gaat zeggen, dan heb je de spijker op z’n knar geslagen. Dan verandert zijn gezichtsuitdrukking ook. Normaal innemend, dan ineens ijskoude ogen. Je ziet bijna dat hij dan het liefste zou gaan meppen.”

Ik weet niet wat jullie vinden maar dit beeld lijkt precies te passen in het beeld wat een andere bron schetste, toch?

jenga

Wat belangrijk is om te beseffen is dat deze persoon Martijn slechts enkele keren heeft ontmoet en toch maakte hij deze narcistische indruk op onze bron.

Ik vind het eigenlijk best beangstigend en maak mij dan ook zorgen dat nu Martijn in nauw (of hij lacht alles vrolijk weg natuurlijk) lijkt te komen, en zijn inkomsten over de rug van het persoonlijke drama van een familie die een naaste zijn verloren wegsijpelen, dat het niet geheel onmogelijk is dat hij misschien een geweldsexplosie kan tentoonstellen tegen de mensen waarvan hij vindt dat deze hem ‘verraden’ zouden hebben.  Ik roep mensen dan ook op om melding te maken bij de politie indien u met reden angst heeft voor dit sujet.

Voorkomen is beter dan verhelpen.

UPDATE: door Swapichou

Ook belazerd, bedrogen, bestolen, geslagen, mishandelt door Martijn A. u kunt u relaas hier kwijt als u dat wilt: swapwordpress@gmail.com wij raden u echter aan uw verhaal bij de politie te doen.

129 thoughts on “Zo warm, zo warm toch Martijn… Hier een indruk van een voormalige ‘fan’

   • yup dat heb je goed gezien ik was idd 1 van de wormvormige aanhangsels van martijn tot het lichtje weer ff aan ging heb meteen al mijn pro martijn berichten daar verwijderd en nadat ik een x aantal negatieve berichten plaatste ben ik verwijderd van de facebook

   • ik weet wel zeker dat mensen gedoneerd hebben dat stond ook op zijn blog hij wilde minimaal per persoon 50 euro opstrijken voor een bijeenkomst dacht ik en er waren mensen die zeiden dat ze dat niet konden missen dus die maakte minder over ook mensen die geen paypal account hadden vroegen naar zijn normale rekening nmr maar die kon hij niet geven want hij wilde geen prive gegevens op internet plaatsen dus maakten ze alsnog een paypal account aan er waren ook reacties op die blog van hem te zien dat mensen zeiden we hebben gestort

    • Vind je dat hij dat terug moet betalen? Ik wel namelijk. Ook dat stoort mij enorm, het parasiteren op mensen die het al moeilijk genoeg hebben. En al vaak niet helemaal in orde zijn. Erg laag vind ik dat.

   • tuurlijk moet hij terug betalen hij zou het naar de stichting van mevrouw moeten doorstorten en anders naar de mensen terug die het daar niet mee eens zijn tenslotte doet hij helemaal niks …..

  • Overigens moet Swapichou helemaal geen stukken publiceren zonder dat dit eventjes door de redactie is gecheckt op taalvauten e.d. Maria!

   *Koffie halen gaat*

  • ik kan bij die andere niet antwoorden dus ff zo ik was zeker wel verbaasd maar kreeg wel mijn twijfels toen hij begon met het openbaar maken van stiekeme opnames enzo en toen die mensen op zijn blog allemaal rare theorietjes begonnen te uiten

   • De theorie was vanaf het begin toch al heel merkwaardig? Of vond je dat verband met satanische rituelen ooit zelf ook aannemelijk?

    • Maar dat vind en vond iedereen sowieso. Een ogenschijnlijke jonge frisse knul die plotsklaps (zo lijkt het) uit het leven stapt is op z’n minst bizar te noemen, zeker gezien er nooit iets bekend is geworden over een afscheidsbrief. Iedereen vind en vond het uiterst vreemd en wil graag begrijpen waarom dan toch. Dit soort dingen boezemen ons allen angst in. Ook complotters maar helaas moeten die wegens een psychische afwijking een dramatische afloop beredeneren met een nog véél ergere dramatische oorzaak. Waardoor juist waarheidsvinding in gevaar komt omdat de massahysterie toeslaat. Daarom zijn mensen zoals Martijn en cs. zo gevaarlijk, omdat als zelfs normale mensen ze gaan geloven de waanzin toeslaat. Wat denk je van deze woorden?

   • Voelde je toen al ergens in de maling genomen? Oh en had jij al gedoneerd voor zijn ‘onderzoek’ of trapte je daar sowieso niet in?

   • ik vond het vreemd en al die mensen die er helemaal in mee gingen snapte ik niet want zulke onzin maak je mensen toch niet wijs leek mij dan ma goed ik volgde meer de voor mij toen “normale” opmerkingen en dingen die martijn erover te zeggen had alleen ook dat werd steeds ongeloofwaardiger en na het verhaal met de pool en de dingen die hij daarop deed met de gegevens van familie en het schooien om geld dacht ik nee dank je daarna nog danielle ook gesproken en klaar was ik ermee, nee ik zou nooit 1 euro aan hem geven zelfs niet over na gedacht om te doen ook

   • ik weet wel zeker dat mensen gedoneerd hebben dat stond ook op zijn blog hij wilde minimaal per persoon 50 euro opstrijken voor een bijeenkomst dacht ik en er waren mensen die zeiden dat ze dat niet konden missen dus die maakte minder over ook mensen die geen paypal account hadden vroegen naar zijn normale rekening nmr maar die kon hij niet geven want hij wilde geen prive gegevens op internet plaatsen dus maakten ze alsnog een paypal account aan er waren ook reacties op die blog van hem te zien dat mensen zeiden we hebben gestort

    volgens mij heb ik iets fout gedaan en staat dit er nu 2 keer

   • Ik ben blij om je nu hier te zien en niet daar en vind het heel moedig van je, dat je zo duidelijk de overstap hebt gemaakt door hier je verhaal te doen 👍

  • Martijn:

   “Volgens mij is er geen moslim in Europa te vinden die er voorstander van is dat Assad afgezet wordt, maar ik kan me vergissen”

   Jij kan nooit eens iets zinnigs zeggen en je lult maar wat uit je nek bedoel je.

   • Sunni, Shia, Alawieten, Christenen etc…..allemaal één pot nat.

    Met zo’n opmerking zal hij onder zijn moslim aanhangers geen punten scoren.

    Slaap lekker verder Martijn.

   • Hij had enkele Quotes over P.F om zijn verhalen kracht bij te zetten.
    Maar hij veranderd nogal wat in zijn schrijfsels, (viel me ook op) deze week.
    En ook in het interview met Myra bekende hij dat ‘hij eerder anders dacht over Marokkanen’
    En NU juist ‘de manlijkheid ervan’ erg kon waarderen.
    Het zou me niet verbazen dat hij ook politiek geprobeerd heeft positie te krijgen.
    Formeel of informeel..
    Staat hij ook ergens op een PV V lijst vermeld?
    Dat hij reactie’s van zichzelf op zijn haatfacebook onder een Marokkaanse identiteit plaatst lijkt me wel zeer aannemelijk.
    Die reactie’s zijn wel erg fanatiek, maar niet dat hij ze op zijn eigen site ook binnenlaat.
    Op zijn eigen site komen er verdwijnen erg veel reaguurders.
    Niet honkvast, maar wel fanatiek en goedgelovig..
    Op zich al vreemd.

 1. beste swapichou,

  vlak na de dood van anass had ik martin benaderd en kwam hij naar mij toe om een gesprek te hebben over wat ik heb gezien toen ik mijn hond uit ging laten in het bos op de dag van zijn vondst. het beeld wat u schetst over hem is volledig juist met die van mij. Martin wilde in eerste instantie ook niet zijn naam geven, en er mocht geen telefoon of camera aanwezig zijn in het geval dat hij in de maling genomen zou worden. Maar echter waren wij degene die in de maling is genomen door deze ”zelfingenomen geldwolf”, al citeer ik. Wij dachten vooraf dat de man inzake een journalistische kijk op de zaak had, maar echter toen wij hem benaderde via de mail, kregen wij antwoorden als: ok mail mij even . Niet deftig al zeg ik het zelf. daarnaast heb ik de man een rondleiding gegeven door de wijk oostdorp. De man had echter nooit intresse als we iets zeiden wat niet van belang was in de zaak. dan keek hij op zijn telefoon. Nadat ik op 7 februari het bos uitliep en nog niet wist wat er allemaal gebeurde, dacht ik de man in te schakelen. Een verkeerde zet al zeg ik het zelf. Overigens las ik het verhaal over een man in een grijze trainingsbroek. Sinds dat artikel heb ik de man 5 keer in 1 week op dezelfde plek zien staan. we kunnen wel zeggen dat hij iemand aan het bespieden was. Om wie het ging, lijkt mij onduidelijk, maar toch hechte ik het van enige waarden. het is goed dat deze man zijn ”leugens” niet meer kan verspreiden. de zaak is voor mij afgesloten. ik moet eerlijk zeggen dat martijn er wel voor zorgte dat ik geloofde dat Anass was vermoord, maar voor mij is dat nu ook weg.

  groeten jaap

  • Beste Jaap, bedankt dat je jouw verhaal hebt willen doen. Hoewel Martijn de zaak nu met rust laat is het toch goed om te horen dat mensen de charlatan in hem herkennen.

  • Heb jij Martijn ingeschakeld?
   En hoe?
   Of lees ik dat verkeerd?
   *gevalletje nieuwsgierigheid*
   Maar goed.. die man in de grijze broek kan natuurlijk ook een natuurliefhebber zijn die graag vogels bekijkt.
   Ik kan de link niet leggen tussen zelfmoord en die desbetreffende man.
   Of tussen het koningshuis en loslopende moordenaars bij de kroonprinsesjes.
   Martijn was al langer bezig om met diverse onderwerpen die hij gemakshalve bij de dood van Anass kon ‘promoten’
   (Wat hij ook weer doet bij de jongens uit Zeist.)
   Hij had van mij krediet gekregen als hij enkele loverboynetwerken kon oprollen…
   Maar goed, dat zal hij niet doen, omdat het niet satanisch en weerzinwekkend genoeg is, of in zijn straatje past..
   Waarheid en vinding??

  • @Jaap: bedankt voor je verhaal. Wij kenden het complotwereldje ook nog niet zo lang en we zijn in actie gekomen toen hij de moeder ging belagen. Complotters pakken altijd satanisme, pedo’s, koningshuis erbij etc (oh, en horror, volgens Kat). Zonder enige vorm van bewijs of realiteit. Daardoor missen ze ook weleens echte informatie, die van invloed kan zijn.

   We ontdekten later bij Martijn dat het niet alleen maar zijn complot was, maar dat het ook om geld ging en een bepaald narcistisch gedrag. Net wat jij in jouw betoog zegt. Geen interesse voor randzaken, maar tunnelvisie. Alleen maar voor 2 doelen gaan. Geld en gelijk krijgen. Dat vind ik echt jammer van Martijn want ik denk dat hij zeker wel kwaliteiten heeft en als hij verder had gespeurd en dat had losgelaten had hij misschien echt kunnen helpen aan het onderzoek.

   Net wat Swap zegt, het is goed dat Martijn de zaak laat rusten en in ieder geval niet meer zijn onderzoek-kwaliteiten voortzet ten koste van anderen.

   Eerlijkheidshalve moet ik wel zeggen, dat ik nog heel ergens, heel diep, denk dat Martijn heel in het begin het nog niet zo slecht bedoelde en misschien echt wilde helpen. Maar hij is doorgedreven door de aandacht die hij kreeg (narcistisch gedrag). Maar hee, ik geloof graag in het goede van de mens :).

   En Jaap, het onderzoek is nog steeds lopende. Het is nog steeds niet uitgesloten of het wel of geen moord is. Zal nog moeten blijken. Want ondanks dat we anti-complotters zijn betekent het nog niet dat je zelf ook maar een tunnelvisie moet ontwikkelen. Alleen kun je ook informatie geven op basis van feiten of tot nader onderzoek dwingen i.p.v. dingen zelf te verzinnen of te complotten.

  • De Moeder gelooft trouwens nog niet in de theorie zelfmoord. Nu een vraagje, puur uit nieuwsgierigheid, staat het gebied waar Anass is gevonden, bekend als een ontmoetingsplaats voor homo seksuelen? Misschien verklaart dat, dat u die man in die grijze broek daar heeft zien staan op die plek. (Je hoort het wel vaker dat natuurgebieden een favoriete ontmoetingsplaats is voor mannen die daar vluchtig de liefde bedrijven, moet er aan toevoegen dat ik geen homofoob ben maar gewoon die vraag aan uw stel). Of hij moest richting de vakantie huisjes kijken maar dat terzijde.

   • ik kan me voorstellen dat de moeder niet in zelfmoord geloofd.. Nee, er is nergens bekend dat dat stukje bos een homo ontmoetingsplaats is, weet niet waar je dat hebt gehoord?

    Die man in de grijze broek is mij ook niet bekend, Mocht Jaap die man wel hebben gezien dan snap ik niet dat hij dat niet aan de rechercheur heeft gemeld. Jaap, mail me even op swapwordpress@gmail.com.. en misschien kun je dan meer info geven aan de recherche?

    • Het is een algemeen feit dat sommige stukjes natuurgebied bekend staan als ontmoetingsplaatsen voor homofielen en mannen met heimelijke homofiele gevoelens die elkaar daar dan vluchtig ontmoeten. Nu vroeg ik me af of die specifieke plek waar ze die jongen hebben gevonden daarom ook bekend stond of niet. Als Jaap die desbetreffende man daar een aantal malen heeft gezien nadat hij er over heeft gelezen, dan zou die man daar met een reden hebben moeten staan. Kan meerdere redenen zijn aangezien die jongen toen al dood was. Kan me herinneren dat Martijn een foto van een man in Jogingsbroek had gepubliceerd op zijn toenmalige site, met de oproep dat hij zich moest melden aan hem voor tekst en uitleg. Nu kan het zijn dat de man daarom daar stond om daar Martijn te ontmoeten. Het is maar een reden kan meerdere redenen hebben.
     Xara geloof jij dat het wel zelfmoord is geweest? Er is nog geen definitieve uitslag daarover zover ik meen te weten en in de afgelopen maanden zijn er zover ik weet twee zaken heropent. eentje van een oud turnster waarvan werd veronderstelt dat ze zelfmoord had gepleegd en eentje van een jongen waarvan men veronderstelde dat hij met zijn dronken kop in de sloot was gevallen. Beide zaken zijn nu heropend omdat blijkt dat dit toch niet bleek te kloppen. Dus zou zomaar kunnen zijn dat de conclusie zelfmoord aangaande Anass ook te snel gesteld is, ik sluit dat persoonlijk niet uit, dat zijn dood niet door zelfmoord is gekomen. En aan de facebook pagina van de stichting van de moeder te zien denken daar op dit moment 406 mensen denk ik wel hetzelfde over. https://www.facebook.com/StichtingAnass
     En met dat aantal kan je zien dat de zaak Anass bijna zo goed als vergeten is, er zijn niet meer zoveel mensen die het er over hebben als eerst toen die papieren uitlekte op het internet die Martijn van de kreeg. Misschien is dat nog wel het enigste goede wat Martijn heeft gedaan die delen van het rapport die hij publiceerde in de openbaarheid te gooien, de zaak leefde ineens weer terwijl de aanname van de pers, politie toch zelfmoord was. Dat hij voor de rest alles gooide op Illimunatie gewauwel en weet ik wat niet meer voor onzin, maakte het geheel weer ongelovig. .

   • Ik weet wel dat kinderen op die leeftijd zich erg druk maken over hun zelfbeeld.
    En dat er niet veel voor nodig is om genegeerd of gepest te worden.
    Dat Anass bijles vroeg, is uitzonderlijk voor een jongen van !3.
    De meesten van 13 zijn minder bezig met hun schoolprestaties.
    En zoeken hun aansluiting in hun vriendengroep om zich te vergelijken, en meten en voor vermaak,Daarbij had hij zijn naam ook niet mee.
    Ik ken ook een jongen die ‘gay’ in zijn naam heeft.
    Had of heeft er last van. liet het merken dat het hem stoorde, en werd nog meer belaagd.
    Mocht zijn coming out idd op zijn eigen naam echt zijn, dan lijkt het me niet vreemd dat hij ermee in de knoop lag om uit de kast durven te komen.
    Wat VrIJlAND deed is postuum natrappen.
    Ik denk eerder dat types zoals vRijLand eerder mensen aanzet tot drijven tot wanhoop, op het verkeerde been zetten, haatzaaien en exposeren van persoonlijk leed op een vreemde wijze.
    Het zou me niet verazen dat vRijLand vroeger zelf ook een pestkop was, (of ook gepest werd en de rollen omdraaide.)
    Zulke types wil je als 13 jarige niet over je heen hebben.
    Zeker gezien zijn handelswijze in zijn egotrip stokpaardenvisie.
    Maar goed.. het veranderd niets aan zijn dood, de extra ellende dat Vrijland erbij deed.
    Mogelijk dat Anass ten gronde ging aan de Homohaat voor de boeg.
    Dat heeft VRIJLAND wel duidelijk laten zien, hoe diep en snel er haat ontstaat.
    Halve maan zegt genoeg, hij ‘was’ zo trots…na de uitzending (Totdat..)
    Hoe dan ook… het blijft triest.
    Ik denk wel dat het een goed opgevoede en lieve jongen was, Iemand die veel te bieden had voor de medemens.
    Maar goed.. dat vul ik voor mezelf in.
    Weten doe ik het niet.
    Ik vermoed het,meer niet.

 2. Even over die homofiele afspraken op plekken in natuurgebieden, ik loop vaak met mijn hond door het bos in zie soms rare mensen bij de picknicktafel. Laatst kwam er een man en die kwam afspreken met een jongen( de man stond op duinrell) van 20 jaar. Daarna liepen ze in de richting van duinrell. Opvallend voor deze plek is dat mensen uit Wassenaar die zich melden op een homofiel netwerk afspreken met mensen uit het hele land. Deze mensen nemen bijna altijd een bungalow in duinrell. Een ideale plek om afgesproken te hebben is dat bos.

  • Dat is natuurlijk allemaal speculatie, prima om mee te denken maar laten we dan toch echt eens eerst afwachten wat nu toch de eindconclusie is van justitie en politie.

   Het is inmiddels vrijwel zeker dat deze jongen een jongen was die met een geheim rondliep. Iets wat hem enorm aan het hart ging. Hij riep om hulp, maar niemand die hem hoorde.

   Wat precies heeft plaatsgevonden aan de vooravond van zijn (zelf)moord weet nog niemand, misschien zullen we het nooit weten. Of hoeven we dat eigenlijk te weten? Het staat vrijwel vast dat deze puber zelfmoord heeft gepleegd en het feit dat het onderzoek nu nog steeds loopt moet ons tenminste vertellen dat het leeft onder de mens.

   Wat de directe aanleiding was voor een eventuele zelfdoding weten we niet, dat hoeven we ook niet te weten zolang dit niet crimineel was. Maar dit wordt wel onderzocht. Ergens helaas maar wij zijn door onze bemoeienis inzake Martijn Alberda nu te direct betrokken in deze zaak. Ik vraag dan ook een ieder, als je relevante of irrelevante informatie hebt, meld je bij de politie om deze zaak af te sluiten maar hou a.u.b. op met wild speculeren op het internet, niemand wordt daar beter van.

   Wij moeten het maar gewoon doen met de feiten die er zijn.

   Feit 1.) een jonge jongen heeft naar alle waarschijnlijkheid zichzelf van het leven beroofd, waarom weten we niet, zal misschien nooit iemand weten, maar het gokje is dat zijn geaardheid en alle ellende van puber zijn hem tot wanhoop heeft gedreven.

   Feit 2.) tig mensen bemoeien zich (ongevraagd) met deze zaak. Waarom? Puur omdat het zo moeilijk is te begrijpen dat een leuke knul als Anass het niet meer aan kan en we allemaal verbijsterd achterblijven. Rechtvaardigt dat acties van pure speculatie? Nee! Omdat wij het niet begrijpen wil ook niet zeggen dat we ons er mee moeten bemoeien.

   Feit 3.) pure speculatie zaait verwarring en is kwetsend. Het voedt verdachtmakingen en complotten. Zoals FeeX al eerder treffend zei: misschien een vogelliefhebber of een fervent renner. Waarom moet dit persoon verdacht zijn, en waarom zouden we ook maar de arrogantie hebben dat dit (na uitgebreid bericht) niet is onderzocht.

   Conclusie, laat de zaak rusten uit respect voor Zohra en Inass, wilde speculatie is niet op zijn plek in deze en hoort hier niet. Wanneer het onderzoek is gesloten en de conclusie is ‘we weten niet waarom deze jongen zich zelf heeft omgebracht’, so be it. We kunnen niet alles weten of begrijpen. We kunnen vaak onszelf niet eens begrijpen, laat staan de eenzaamheid van een puber.

  • Opmerkelijk is dat Martijn schijnbaar wel kennis heeft van Homoparkings in het buitenland…
   Wellicht dat mensen met een sexuele afwijking ook graag verschuilen tussen Homo’s.
   Niet elke kinderverkrachter blijkt een pedo te zijn.
   Maar een sexueel roofdier.
   Wat op bevrediging uit is.
   Kinderen zijn een ‘makkelijke prooi’…

   • Gevaarlijke zin: “Wellicht dat mensen met een sexuele afwijking ook graag verschuilen tussen Homo’s”. Je zal het vast goed bedoelen maar nu leest het alsof je vindt dat homo’s een sexuele afwijking hebben….

   • Is zeker niet mijn bedoeling, om dat zo te stellen.
    Maar als Homo zijn, in het alternatieve sexhoekje blijft dan komt het wel afwijkend over.
    Een gelijkwaardige relatie vind ik anders dan ‘sexperimenteren’ als een lustige roofdier.
    De heteroporno loopt ook over met anale sex,en kontgaten heb ik het niet op.
    Als een ander dat wil, prima,maar ik hoef geen details.

    Ik vind wel degelijk dat er een verschil is tussen een gelijkwaardige relatie of een onnatuurlijke verkrachting/afpersing of dwang.
    Dat verschil had ik wellicht duidelijker moeten verklaren.

    *sex in de bajeshotline invoeren gaat*

   • @Markiezin Homoseksualiteit is biologisch gezien ook een afwijking die wij als mens hebben geaccepteerd. Als voorloper op het transhumanisme misschien?? Zou een hoop verklaren.

    • De tijd dat Homoseksualiteit werd gezien door de heren geleerden is nu al een aantal jaartjes geleden, Die gevoelens die die mensen hebben voor hetzelfde geslacht is aangeboren net zoals Bi seksualiteit een aangeboren feit is. laten we het alsjeblieft niet gaan zien als een of andere afwijking er zijn nog genoeg hetro’s die voor voortplanting op deze planeet zorgen. Dat stoorde me altijd in de stukken van Martijn die ingedekte weerzin van jegens homo’s in zijn stukjes. En maar alles op het conservatieve gezinsleven gooien of dat het sunnum van de mensheid is en er geen enkel ander alternatief bestond. Ben dan zelf geen homo maar homo vrienden van mij die dat dan wel eens van hem lazen waren of geschokt of lagen plat van het lachen als het om zijn retoriek over het klassieke gezinsmodel ging.

   • @azazel: ben ik het helemaal met je eens :). Ik stoorde me ook mateloos aan zijn homofobe stukken. En het slaat nergens op! Nederland is niet met een propaganda bezig voor homoseksualiteit. Zelfs mr.dr.ing.ir.bach. Bou schreef er iets over.. Dat in Spangas (nota bene een tiener serie) de homoseksualiteit gepromoot werd. Die mensen zien echt dingen die er niet zijn.

    Ik ben zelf 40, heb al jaren geen relatie meer (bewust) maar heb wel genoeg geëxperimenteerd. Wilde mezelf weleens leren kennen, seksueel dan.

    Heb sex dates gehad met mannen, op een strand, gewoon lekker plat neuken e.d. en heb seksuele massages gehad, zowel van mannen als vrouwen. Het effect was hetzelfde. Het gaat erom wat je in jezelf voelt. Je eigen lichaam kennen en het effect wat dat geeft als iemand je aanraakt, maakt niet uit of het een man of vrouw is.

    Mensen zijn niet monogaam, al leggen we ons dat zelf nog ZO op.. Het is gewoon niet zo, in mijn beleving. Er is wel een verschil tussen liefde bedrijven of gewoon plat sex bedrijven. Iedereen zou dat eigenlijk eens moeten ervaren. Dan weet je ook dat je jezelf alleen maar dingen oplegt, qua sex dan. Dingen die ‘normaal’ moeten zijn, maar het niet zijn.

   • @Azazel Ik heb je een hint met de koevoet gegeven. Check transhumanisme en agenda21 en het grote aantal gezinnen dat op natuurlijke wijze al geen kind meer kunnen krijgen. If behandelingen zijn al jaren over de hele wereld booming business De hoeksteen van de maatschappij, het gezin, wordt bewust kapot gemaakt. Verdeel en heers! Misschien zie je dan het groter plaatje. Ik heb persoonlijk niets tegen homo’s zolang ze mij niet lastig vallen en mijn kinderen niet onnodig en te vaak indoctrineren met hun propaganda via allerlei flut tv-programma’s.

   • Haha, Don
    ‘ Als voorloper op het transhumanisme misschien?? Zou een hoop verklaren.’
    Dus wij worden net als slakken zowel manlijk als vrouwelijk?
    Hermafrodiet?
    Zou handig zijn..
    Ben je gelijk van de Man/vrouwrelatieproblemen af..
    Gelijk en waardig heid.
    Jammer dat ik het niet mee mag maken
    *zwijmel*
    http://nl.wikipedia.org/wiki/Slakken

    • Maar wat is nu precies het probleem? Na vier millennia elkaar de hersens inslaan is het wel relaxen. Ik heb vreten, een huis, geen schulden, niemand die me naar het leven staat… Dus wat is nu het probleem, en vooral hoe treft het jou?

   • @Azazel Ter info heb ik een kort filmpje over de toespraak van een Australisch parlementslid voor je gevonden.

    • Oke die ga ik bekijken, maar let wel dat je nu in een tijd leeft dat Homofilie gewoon is geintegreerd in onze maatschappij, meer geacepteert dan jaren geleden. Ik heb zelf in Thailand gewoond en gewerkt midden jaren negentig. Nu zal ik je zeggen dat daar in die tijd homofilie en transgender in die tijd gewoon werden geacepteert door de Thai daarin waren ze veel liberaler in die tijd dan Nederland.

   • @Swap Het gaat me om mijn vrijheid. En de vrijheid van anderen. Ik heb ook een huis, auto etc.

    • Ik ben vrij, ik zou even zo gauw niet kunnen bedenken hoe mijn vrijheid bedreigd, al dan niet gelimiteerd word? Ik voel me echt vrij om te gaan en staan waar ik wil. Ook vind ik de vrede en welvaart wel prettig, dat was 100 jaar geleden nogal anders. Neuh perfect is het niet, ideaal ook niet, maar ik mag niet echt klagen. (Doe ik wel als ik een lullige boete krijg, of een blauwe envelop in de brievenbus, maar goed)

   • @Azazel Dat verhaal van Thailand klopt helemaal. Ik schreef dan ook dat homofilie geaccepteerd is. Ook door mij!

    • Ja maar je schrijft ook zolang ze maar je kinderen niet indoctrineren middels televisie programa’s. Nu dat ze in diverse programa’s voorkomen is goed, om het volgende: dat het zo gewoon word dat ze niet meer in elkaar worden gemept door homofobe. Dat is een achterliggende gedachte dat je zo vaak op tv in diverse programma’s ziet dat er aandacht wordt gegeven aan gay’s. het is niet bedoelt om kinderen te beinvloeden om maar gay te worden, gay ben je of niet!

   • @Swap Ik ben blij dat jij je vrij voelt. Ik denk dan meteen aan de uitspraak van Icke. Gevangenissen zonder dat je de tralies ziet en die waar je ze wel ziet. Maar zoals ik eerder schreef gaat het niet alleen om mijn vrijheid. Wat is die vrijheid immers waard als andere mensen en/of bevokingsgroepen daarvoor moeten lijden agv honger/uitbuiting etc. en weer anderen dat bewust veroorzaken middels extreme zelfverrijking. Je kent het liedje vast wel dat gaat over een mercedes en coca cola op een sokkel. 😉
    @Azazel Ik ben tegen welke discriminatie dan ook. Geloof, ras, geaardheid etc etc.

    • Don, ik voel me niet alleen vrij ik ben vrij. Ik kom momenteel niets tekort en heb meer dan ik nodig heb. Maar vooral het gevoel van veiligheid die ik vind in mijn gezin, mijn werk, mijzelf en mijn leven. En dat al jaren, ook als het even tegen zit. Dat is meer dan ik zou kunnen wensen. En omdat ik zo veel geluk heb doe ik ook nog eens mijn best om anderen die het even tegenzit te helpen als en waar ik kan. Ook dat doet mij goed en naar ik hoop ook anderen.

     • Ik hoop voor je dat je ook de komende tijd niets tekort gaat komen. Ach je bent mans genoeg denk ik dan.

   • *Fantaseren gaat over de hermafrodiete mensch en de voordelen in jaar 3000..*
    Zover mij bekend vallen reptielen er niet onder.
    Dat terzijde..
    Eigenlijk wel handig om je huisje mee te dragen, tenzij naaktslak.
    Maar dat laten we aan de karma over, welke naaktslakken worden.

    Ik denk met de huidige Ki dat ‘de man’ al snel overbodig is,, en het voorbeeld zie je op de boerderij terug, (kippen en runderen vallen er al onder)
    Gelukkig dan maar dat vrouwen ‘ouderwets ‘zijn, en de man niet uitgeroeid of gereduceerd hoeft worden met deze ki techniek.
    De menschheid kan toch blijven bestaan.
    Stel je voor…dat er hooguit een paar geselecteerde mannen over blijven voor de Ki.
    De rest is met techniek op te vangen…
    Eh, tja..nou ja..

    http://nl.wikipedia.org/wiki/Tweeslachtigheid
    Ergens heeft Dq gelijk..
    Er is teveel pulp op tv..
    *zappen gaat naar sex in the city, Paul de leeuw en Patricia Paay om commentaarplicht te voldoen *

    ZO, iets om over te zeiken vandaag..

   • Dus…
    Logica is ver te zoeken.
    Ben van der Brink stigmatiseert en prostitueert zijn dochters on line.
    Ongezond.
    Zeist; Wassenaar en natuurlijk dat fietsverhaal.
    Nog steeds geen mensenhandelaar/ronselaar opgepakt door deze onderzoekers..
    Ze zien ze nog vliegen..en blijven maar draaien.

   • Dus we worden hermafrodieten.
    En moeten bang zijn voor rode schildpadden?
    *Supermario uit de raam gooit*

   • @donquihotte

    Homoseksualiteit is biologisch gezien ook een afwijking die wij als mens hebben geaccepteerd.

    Volledig onjuist. Overal in de natuur kom je homoseksueel gedrag tegen. Bij vogels, insecten, reptielen en natuurlijk ook zoogdieren, niet in de laatste plaats apen. Maar ook de kat, de bizon, de vos, de geit, de leeuw, de giraffe, de koala, het paard, de hond, het dolfijn (die zijn sowieso zwaar oversext want intelligent), de kariboe, de bruine (ster) rat, de bruine (ster) beer en de orka kunnen echt enorme flikkertjes zijn. de lijst is nog veel langer.

    Zo heb je de kippen, pinguins, raven, de zalm, de zwaardvis, de gecko, de schildpad, de salamander, de kever, sommige spinnen en wormen, zelfs amoebes kunnen zich nog homoviel gedragen.

    Lees maar na: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_animals_displaying_homosexual_behavior

    Waarbij ik aan wil tekenen dat al die dieren door hun soortgenoten volledig geaccepteerd worden in hun seksuele oriëntatie. De mens is eigenlijk de enige diersoort waarbij dat problematischer ligt.

   • Zelf hebben we hier een homoseksuele gecastreerde kater thuis. Die laat zich graag nemen door andere katers die de familiejuwelen nog wel intact hebben. Hij is trouwens ook pedofiel, want ondanks het feit dat hij *kuch “geholpen* werd, ligt hij geregeld op onze kitten te rijen, die nu net seksueel aan het ontwaken is.

   • @Donquijotte

    @Azazel Ik ben tegen welke discriminatie dan ook. Geloof, ras, geaardheid etc etc.

    Waarom ga je dan zeggen dat homofiel gedrag biologisch gezien een “afwijking” is? Dat is namelijk een complete leugen waaruit blijkt dat je wel degelijk discrimineert op basis van geaardheid.

    • @Jeroen homoseksualiteit is natuurlijk een afwijking want het wijkt af van de norm, dat gezegd hebbende is het natuurlijk voor sociale dieren als de mensen niet abnormaal om intimiteit met elkaar te zoeken man of vrouw, echter wanneer een man exclusief voor mannen kiest is dat inderdaad een afwijking. Dat is niet erg, gebeurt overal ook in de dierenwereld. Maar laten we elkaar geen mietje (pun intended) noemen. Homoseks is onnatuurlijke seks omdat het voortplanten niet bevordert en dus niet meewerkt aan de biologische zin van het leven. Vreten, poepen en voortplanten. Zelfs mijn vriendinnen en vrienden die homoseksueel zijn vinden dat ook.

     • Hoewel het natuurlijk wel heel fijn kan zijn… Zelf me nog nooit aan gewaagd maar als mensen lief zijn voor elkaar moet dat haast wel prettig voelen gok ik.

   • Dat ligt toch echt anders swapichou. Homoseksualiteit heeft een biologische functie, anders zou het niet overal in de natuur terug te vinden zijn. Des te vreemder als zoiets in een menselijke sociale context afgewezen wordt. Die sociale context is dus nogal tegennatuurlijk. Daarnaast definieer je het begrip “afwijkend” verkeerd. Menselijke homoseksualiteit is namelijk helemaal niet afwijkend van het patroon dat je ook in de rest van de natuur terug kan vinden: zo een op de tien ligt die verhouding. Het is onjuist om minderheden als “afwijkend” te benoemen. Dan zou het hebben van rood haar ook een “afwijking” zijn.

    Het is kortom geen afwijking, maar een kenmerk.

    • Leg uit, ik vind dat wel heel interessant.

     Wat is de biologische functie van homoseksualiteit?

     Volgens is het een vorm van sociale omgang, zoals Bonobo’s seks gebruiken om conflicten op te lossen e.d.

     Daar wil ik aan toevoegen dat volgens mij, ik ben geen expert, homoseksualiteit zoals we dat als mensen kennen waarin mannen exclusief met mannen intiem willen zijn of vrouwen met vrouwen nogal onnatuurlijk is.

     Een vriendin van mij bijv. is lesbienne, leuke meid je kan er mee lachen, een pilsje mee drinken en zoals ik een aantal jaren geleden achterkwam ook mee seksen. Ik vroeg haar dan ook waarom? Je valt toch op vrouwen, waarop zij zei: ja wel, maar toch val ik ook op mannen. Mijn maat daarentegen moet helemaal niets van vrouwen weten, hij vind ze absoluut onaantrekkelijk. Prima, maar het is m.i. onnatuurlijk.

     Theorie:

     Als mijn maat, en mijn vriendinnetje de laatste overlevenden waren om het menselijke ras dan zij dat doen met enige lust mijn maat dus met vreselijke tegenzin.

   • Vrijgezellen, onvruchtbaren en kinderlozen dan ook onnatuurlijk?
    De bijbel zegt dat je je moet vermenigvuldigen.
    De aarde is al overbevolkt.

    Maar Jezus zelf had geen kinderen.
    Abraham wel.
    *En hij zette het mes erin, zijn zonen volgden, dat had hij nu moeten doen anno 2013*

    • Slimme beesten, mijn ruzies thuis zijn ook snel over na een potje seks, lost veel op!

     Alleen als ik naar mijn beste vriend kijk heb ik er toch meer moeite mee.

     *ruzie zoeken gaat met lekkere Spaanse op kantoor*

   • @Swapichou

    Het begrip “afwijking” bevat ook een negatieve kwalificatie, is helemaal geen neutraal begrip, zoals je nu doet voorkomen. Het is niet alleen maar een “afwijken van de norm zoals je dat in de statistiek terugvindt, maar ook op een verkeerde manier. Van iemand met een scheve bek zeg je bijvoorbeeld dat hij een “afwijking aan zijn muil” heeft, of van iemand met het Down syndroom dat hij een afwijking in zijn chromosomen heeft. Het werkwoord “afwijken” heeft kortom een andere lading dan het zelfstandig naamwoord, je verwart die twee nu met elkaar.

    Maar dit vond ik de ergste onzin:
    Homoseks is onnatuurlijke seks omdat het voortplanten niet bevordert en dus niet meewerkt aan de biologische zin van het leven.

    Maar dat is dus ook een denkfout van je. Blijkbaar ben je van mening dat seks alleen maar voor de voortplanting is, maar zoals ik al liet zien werkt dat in de natuur helemaal niet zo, die houdt zich niet aan jouw criterium. Op basis daarvan stel ik vast dat het “louter voortplanting” verhaal een cultureel gedicteerde norm is die we in deze christelijke cultuur eeuwenlang geïnternaliseerd hebben. Dergelijke criteria kan je alleen maar achteraf afleiden aan de hand van wat je observeerde in de natuur. Je kan met je geslachtsorganen voortplanten, maar dat betekent logisch bekeken natuurlijk niet dat dat het enige is wat ermee kan. Zo kan je er ook mee plassen, lust beleven, sappen mee produceren die niet allemaal voor de voortplanting bedoeld werden, het is gewoon een groot feest.

    Vandaar dat in het judaisme seks niet als enkele “mitzvah” (leefregel), maar als driedubbe ziet. Voortplanting is zelfs de eerste mitzvah, maar lustbeleving (Yitzra De’arayot) heeft wel degelijk een maatschappelijke functie, die het christendom veel meer dan andere religies probeert te onderdrukken. Buiten het de zieke geest van het christendom (waar mensen die hun geslachtsdelen eraf sneden tot heilige verklaard werden) wordt seksualiteit dus als iets veel breders gezien, hoewel de twee andere abrahamitische geloven homoseksualiteit ook afwijzen. Dat wel. Maar in andere religies ligt ook dat weer heel anders.

    • Dat is natuurlijk een gevoel, ik heb ook meerdere afwijkingen. Deze onderscheiden mij van de massa als ik mijn familie en vrienden moet geloven, sommige worden leuk gevonden andere weer kwalijk. Maar het maakt mij tot wat ik ben. Enorm goed in het éne en weer zwak in het andere. Afwijking is niet per definitie negatief. Als gigantische black metal fan heb ik bijvoorbeeld een behoorlijke afwijkende smaak in stijl en muziek. De meeste mensen staan liever te hossen op een electronisch deuntje, ik liever in een mosh-pit met snoeiharde metal waar ik met regelmaat niet zonder kleerscheuren van thuis kom. Mijn vrouw zegt weleens als ik niet bebloed thuis kom met een stuk in mijn kraag was het een slecht concert. Afwijkend dus.

   • @Xara

    Het mooie van de natuur is dat alles een functie heeft. Om dat van een bepaald verschijnsel vast te stellen, hoef je dus niet eens te kunnen benoemen wat die functie dan precies is. Maar zeker de “gay gene” heeft nut, zo bleek uit onderzoek:

    http://www.world-science.net/exclusives/080208_gaygene.htm

    Based on fa’afine re­sponses on ques­tionnaires, com­pared to re­sponses of heterosex­u­al Sa­mo­an men, the re­search­ers con­clud­ed that fa’a­fines put “sig­nif­i­cantly” more ef­fort in­to rais­ing nephews and nieces. The child­care ac­ti­vi­ties that saw stronger in­put from fa’a­fines in­clud­ed babysit­ting, buy­ing toys, tu­tor­ing, ex­pos­ing the chil­dren to art and mu­sic, and con­tri­but­ing to day-care, med­i­cal and educa­t­ion ex­penses, the sur­veys in­di­cat­ed.

    It’s the first study to of­fer real ev­i­dence for the kin se­lec­tion hy­poth­e­sis’ bas­ic pre­dic­tion, “that an­drophilic [“gay”] males should di­rect more al­tru­is­tic be­hav­ior to­ward kin than gy­nephilic [“s­traight”] males,” the team wrote in a re­port of their find­ings. The pa­pe­r ap­peared in last May’s is­sue of the re­search jour­nal Ev­o­lu­tion and Human Be­hav­ior.

    • Volgens mij haal jij het begrip natuur en socialiteit door elkaar. Als man strelend een man kussen heeft een sociale achtergrond ook mannen hebben intimiteit nodig met elkaar. Voor mij is dat een knuffel en een kus, sommigen willen intimer zijn met elkaar. Maar met biologie heeft het niet zoveel te maken volgens mij. De lust naar een vrouw als man zijnde daarentegen heeft een hormonale achtergrond een seksdrift om voort te planten naast het sociale. Als je als man dat niet bij vrouwen hebt, of als vrouw niet bij mannen dat is dat afwijkend van de norm en valt moeilijk te verklaren. Dat homoseksuelen andere hersenen hebben is inmiddels bewezen geacht maar hoe en waarom? Een manier om overbevolking te bestrijden? Dat zou kunnen, dan is het inderdaad biologisch … Maar wel afwijkend. Begrijp me niet verkeerd, ik heb er totaal geen moeite mee, sterker nog zat gisteren nog gezellig met mijn vrouw in een homo-bar te ouwehoeren over ditjes en datjes. Maar afwijkend is het m.i. wel.

   • Dat je van black metal houdt is een kenmerk dat je van harte gegund is. Geen afwijking. Nouja, als je mijn buurman bent en je zet ’s avonds je boxen voluit. Dan vind ik het wel een afwijking. Maar ik deed heel vroeger ook nog wel pogoën. Met name Metallica, maar ook nog wel Slayer enzo

    • We begrijpen elkaar niet. Jij zegt homoseksualiteit is normaal, ik zeg ja het is normaal maar het wijkt af van de norm, Kortom het is afwijkend gedrag. Enkel in sommige culturen heerst er geen sociaal stigma op. Waarom? Omdat het moeilijk te begrijpen is voor mensen die de gevoelens niet of nauwelijks kennen. Zoals het ook moeilijk voor mijn baas is te begrepen waarom ik mij vrijwillig in elkaar laat rammen tijdens een heftig concert. Mijn ding niet de zijne. Afwijkend. Zo zal je mij niet zo snel met een kerel zien zoenen, niet mijn ding ik vind het idee al onprettig.

    • Homoseksualiteit is ook een subcultuur. Vandaar mijn vergelijking, het (zowel mijn subcultuur als die van de gayscene) wordt dan ook als afwijkend ervaren. Daarnaast is bi-seksualiteit vele malen begrijpelijker omdat in ons allen huist. Exclusief naar het zelfde geslacht verlangen is lastig, en die last is zwaar heb ik mogen vernemen binnen mijn cirkel. Maar volgens mij zitten we wel op één lijn.

   • @Swapichou

    Ik geloof dat ik je wel begrijp hoor en ben het ook met je eens, maar zoals ik beargumenteerde betekent “afwijking” iets anders dan “afwijken” en “afwijkend”. Misschien kreeg ik iets teveel deconstructivisme op school om zo’n woordkeuze onaangetast te laten.

    • Nou ja, dat is policor mijns inziens. Zoals je wel blanke mag zeggen maar niet neger (zelfde stam als nikker) je kan oe en ah roepen maar taalkundig is het correct. Toonbaar maken dat het een negroïde man betreft kan je zeggen die neger, toonbaar maken dat het een blanke betreft kan je evenredig kaaskop zeggen of die bleekneus of blanke.

   • @Swapichou

    Voor mij is dat een knuffel en een kus, sommigen willen intimer zijn met elkaar. Maar met biologie heeft het niet zoveel te maken volgens mij.

    Maar dat heeft het dus wel en werd ook wetenschappelijk aangetoond. Er is een “gay gene”. Daarnaast bestaan er helemaal geen zuivere homo’s en ook geen zuivere hetero’s. Iedereen zit ergens op een glijdende schaal. Jij ook.

    • LOL is het ook! Niets erotischer dan langharige mannen met een woeste blik in hun ogen en bebloed bovenlijf die op elkaar staan in te beuken. Vraag het menig vrouwwezen en derhalve ook menig homoseksueel.

   • @Swapichou

    Homoseksualiteit en de homoseksuele subcultuur zijn echt heel verschillende dingen. zo walg ik persoonlijk van die subcultuur, maar heb niettemin ook seks met mannen.

    • Mja. Ieder zijn ding 🙂 geprobeerd, niet bevallen niet mijn ding … Waar ik trouwens de gayscene een leuke plek vind, ik kan echt genieten van een avondje (ik sla niet aan op de gaydar) stappen in de lokale homokroeg. Leuke kerels goede gesprekken, sommigen erg nichterig maar soit. Toch lachen.

   • En wat heavy/black/death metal fans betreft: deze muziekstijl was de norm op de kostschool waar ik op zat en via Metallica ben ik daarna weer een fan van Bach geworden. Maar wij waren wel allemaal “kakkers” en hadden speciale ijzeren stukjes op de schoenpunten van onze van Bommel brogues gezet om langharige hardrockers beter mee in elkaar te kunnen schoppen. Die hardrockers waren lokale boeren uit Venray en Horst-Sevenum, was echt een jarenlange vete. Tot het toeval beide partijen in dezelfde bus naar “Monsters of Rock” in Nurnberg bracht. Daarna schopten we elkaar alleen nog maar voor de gezelligheid in elkaar, een buienstaander had het verschil niet gezien Those days.

    Maar er waren grote verschillen tussen beide scenes en nog steeds. Ik was een tijdje terug bij een reünie en al die oud kostschoolgenoten lopen nu strak in het pak, terwijl hun muzieksmaak niets veranderde. Maar wat is nou “de” scene? In mijn beleving zijn dat “straight edge” kakkers met een opgevoerde Aprilia en veel zwaardere versterkers, terwijl jij daar in zwart gekleed langharig volk met t shirts in gothieke letters en een Kreidler bij ziet (ofzoiets).

    Het gemeenschappelijke kenmerk is kortom de muzieksmaak, niet de subcultuur.

    • Och vreemd genoeg ben ik verantwoordelijk voor de verkoop in met name west europa loop regelmatig strak in het pak, en sluit zo nu en dan fikse deals. Maar luister wel naar heftige muziek dat dan weer wel.

     *iets met book en cover mompelt*

   • Ik heb die zoektocht naar een “identiteit” naar aanleiding van mijn seksuele oriëntatie nooit zo begrepen. Vanaf mijn veertiende ben ik tot groot genoegen seksueel actief in beide richtingen en geen moment heb ik me geneigd gevoeld daar een label aan te plakken, of me een of andere fokking subcultuur op te laten dringen. Het bepaalt helemaal niet wie ik ben, want ik vind mijn zoontje, bedrijfje, mensen van wie ik houd en zulke dingen veel belangrijker dan seks Het is een factor.

    Ik bedoel: hoe slap moet je in vredesnaam met je handje lopen als je meisjes ook leuk vindt? Ik heb altijd geweigerd om daar een issue van te maken. De tiefus.

    • Neuh dat begreep ik wel. Ik wou enkel het stereotiepe metalhead doorbreken door aan te geven dat ik inderdaad soms bont en blauw onder het bloed thuis kom in een absolute adrelaline-high maar door de weeks gewoon keurig in het pak de toekomst van het bedrijf bepaal.

     • Daar moet ik trouwens aan toevoegen dat ik van overgevoelig jochie toch ben ontpopt als een keiharde edoch ethische zakenman en ik moet zeggen dat de broeder / krijgers cultus (waan of werkelijkheid) daar best een staaltje aan heeft meegedragen. Nu nog herinner ik me de warmte en liefde van mijn broeders, hoewel ik ze al tijden niet gezien heb, en de hardheid en lef waarmee ze door het leven gingen / gaan. REPESCT

   • Interessante discussie wel.. nu…

    Ik lees het, kan niet veel bijdragen helaas, want ik ben een gevoelsmens.. ga niet zo uit van theorieën qua sex of gevoelens.

    Ik geloof gewoon in het genieten. Ik kan zoveel vertellen over zoen-partijen die ik heb gedaan, met mensen waar je het nooit van zou verwachten. Maar ik blijf even aan de zijlijn, omdat ik anders misschien dingen zeg die ik niet wil vertellen. 🙂

    *liefde zit in je hart*

   • Wat een leuke discussie is dit geworden eigenlijk. Ben jullie allemaal (behalve de gestoorde Jeroen) gaan waarderen. Dank aan allen.

Reacties zijn gesloten.