Het wordt warm, of heet?

Terwijl Martijn gisteren zijn ‘tijdlijn’ openbaarde (sorry mensen.. kan wel even duren  volgens Martin, bleek toch enkele minuten te zijn, vanwege geen informatie…) blijkt dat hij steeds meer door de mand valt.

voodoo-dolls-large

Die tijdlijn is een lachertje. Het politie bureau is gesloten, dus kun je niet meer aankloppen bij de politie? Dat kan altijd! Er bestaat ook nog zoiets als wijkagenten e.d. En als je het nummer belt en er is ECHT iets aan de hand, openen deuren zich wel weer. Wat een rare aanname. Aannames worden vaak verward met feiten op die site.

Mensen worden slimmer, gaan meer zelf nadenken en ook de facebook  pagina, waar hij nota bene het zusje van Anass ging bannen en blocken, dat spreekt wel boekdelen. Hoe erg moet je zijn? Respect voor de familie?? Wij zien het nergens! Behalve donatie knoppen. Nergens maar enige compassie voor de familie.

Gisteren was er een item in WNL, het ochtend journaal van Nederland 1. Die advocaat vertelde heel rustig dat een politie dossier achter schermen blijft. Dat moet ook wel omdat daderkennis aan de orde kan zijn, maar ook privacy gevoelige informatie. Plausibel verhaal.

Martin is inmiddels maar over gegaan op de NWO en HAARP theorieën. Hij heeft ook door dat het doek gaat vallen.. Goede bedoelingen, misschien in het begin, maar zoals het spreekwoord zegt, schoenmaker blijf bij je leest.

256 thoughts on “Het wordt warm, of heet?

 1. Wie zijn eigenlijk die mutsen, die tot de sekte van Martijn behoren en nog op zijn facebook bedel pagina reageren? Ik heb zelf geen facebook en kan dat niet nagaan. Maar op zich vind ik het wel eens interessant om de vrienden van Martijn ook eens in het zonnetje te zetten en om misschien eens gezamelijk te achterhalen en te bespreken, wie dat nu zijn.

  Die haatzaaiers zijn van hetzelfde slag als waar Anass bij leven zo’n last van had en die pesten hem ook nog in zijn dood, door zijn moeder en zusje zwart te maken nu hij er niet meer is. Onbegrijpelijk eigenlijk dat dat soort mensen niet op hun gedrag worden aangesproken en misschien wordt dat in dit geval eens de hoogste tijd om dat wel te doen.

 2. Ter informatie:
  Ongeveer begin mei zal het OM het onderzoek naar de dood van Anass afgerond hebben.

 3. Dit soort bizarre bagger staat er op de facebook haatsite:

  “De ouders waren al heel lang gescheiden en de vader heeft in het verleden niet bepaald veel contact met zijn zoon en dochter (Anass en Inass) kunnen hebben.
  Moeder vond dat zij het alleen recht op de opvoeding had. Deze oude strijdbijl zou je (in mijn optiek) moeten begraven op het moment dat je kind komt te overlijden.”

  Want? En wie kan het wat schelen, wat een mislukte verkoper zonder enige band met het slachtoffer daarvan meent te moeten vinden. Ineens komt die man net doen, alsof hij familievader is, terwijl dat helemaal nergens op slaat. Hij sloeg wel Anass.

  “Hierover heb ik vele gesprekken gevoerd. Daarin heb ik vooral veel in moeten praten op de moeder om in een dergelijk situatie niet een strijd met de vader aan te gaan, maar juist samen op te trekken om de waarheid te vinden”

  Moeder ging of gaat helemaal geen strijd aan met vader, die strijd had ze al en ze waren niet voor niet uit elkaar. Omdat Martin blijft pushen, zet zij zich daartegen af en dan is dat ineens omgetoverd tot het beeld, dat moeder een strijd zou zijn aangegaan. En welke idioot gaat een moeder, die net haar kind heeft verloren, lastigvallen met je eigen belang?

  “Moeder lijkt echter – na de uitzending op NTR – ineens weer de behoeft te hebben om de strijd met de vader te doen oplaaien i.p.v. dat ze zich richt op het vinden van de waarheid aangaande de moord op de gezamenlijke zoon”

  Moeder wil en wilde niets van vader en dat heeft ze nu juist duidelijk proberen te maken. Hij heeft niet voor niets zo op haar ingepraat en de arme vrouw proberen om voor zijn karretje te spannen. Omdat ze ook Martin niet meer moet, maakt Martin daarvan, dat ze een strijd zou hebben laten oplaaien. Dat idee van oplaaien, dat komt door Martins wraakvideo’s waar moeder niets aan kon doen.

  “Ik sta dan ook niet achter deze keuze om dergelijke berichten te plaatsen op de facebook pagina, met name omdat ik weet dat de vader al zijn tijd en energie wél steekt in het vinden van de waarheid. De facebook pagina was juist een initiatief van een familielid die ook hoopte dat de ouders samen zouden optrekken.”

  Ah, er zit een familielid van Anass achter al dat gestook tegen moeder? Weet iemand soms welk familielid dit is? Die Martin verzint de onzin, waar je bijstaat en eerder schreef hijzelf op de facebookpagina, dat hij het beheer voerde. Het is dan ook een Martin Vrijland bedel pagina.

  “Ik ga er maar van uit dat de moeder gewoon een psychologische opdonder heeft gehad van het verlies van haar zoon”

  Gek hé? Ga daar inderdaad maar vanuit, smerige lijkenpikker.

  “Aan de vader zal het niet liggen. Die doet echt zijn uiterste best. Ook in zijn pogingen om de moeder mild te benaderen en samen op te trekken.”

  Moeder doet haar uiterste best om de waarheid over haar zoon boven water te krijgen en vader is volgens mij geen voogd. Als hij iets wil van moeder, dan mag hij daar netjes om vragen.

  ” Tijdens de uitzending van NTR kwam al wel uit de beelden dat moeder echter niet bepaald een positieve lichaamstaal uitstraalde richting de vader”

  En dat moet wel, omdat dat de lijkenpikkerij Martin beter uitkomt.

  “Ik vind dit ronduit jammer of liever triest te noemen”
  Hoe die kwal zich gedraagt is zo triest, dat er geen woorden voor zijn.

  “In het kader van onafhankelijk onderzoek ga ik mij daarom ook niet verbinden aan een stichting van de moeder alleen en lijkt het mij verstandiger dat mensen mij ondersteunen om juist onafhankelijk onderzoek voort te kunnen zetten”

  Omdat moeder de liegende sprookjesverteller, die als onderzoeker alleen maar flaters maakt aan de kant heeft gezet, zou het onderzoek zogenaamd ineens niet meer onafhankelijk zijn?

  “Een moeder die na overlijden van haar zoon zich vooral lijkt te focussen op het buitensluiten van de vader verdient met het opgraven van de strijdbijl niet bepaald mijn respect.”

  Dat zo’n manupulerende randmongool, die overal in faalt het nog durft op te schrijven.

  “Ik heb er veel moeite in gestoken dat de ouders gezamenlijk naar buiten zouden treden (zoals op NTR). gezamenlijk een advocaat zouden nemen”
  Dat mislukte kneusje, dat nog nooit iets heeft gepresteerd in zijn leven, is er trots op, dat hij topadvocaten heeft weten weg te zieken.

  “Dat laatste is nog steeds het geval, maar ik vraag me af hoe lang een advocaat twee mensen kan verdedigen waarvan 1 (de moeder) meer bezig lijkt te zijn met strijden tegen de vader dan strijden voor waarheidsvinding”
  Dat gaat ok niet gebeuren, want moeder heeft een advocaat, die haar belangen verdedigd en die kan ze heel goed gebruiken nu ze last heeft van een manipulerende oplichter, die haar probeerde de dwingen met geheime opnamen.

  “Dit is een zeer zorgwekkende ontwikkeling…”
  Daar leek het even op, maar gelukkig is Martijn inmiddels volkomen door het ijs gezakt.

  “Met dergelijk berichten bedoel ik: De moeder van Anass vroeg op deze facebook pagina uit respect de facebook pagina te verwijderen,anders moet ze stappen ondernemen”
  Dat is niet meer dan logisch, dat die haatsite, waar moeder en zusje van Anass zonder enige aanleiding worden zwart gemaakt en beschuldigd. Is het eindelijk zo ver?

  “De moeder heeft een FB aangemaakt Stichting Anass. Hiermee schept ze een wig in de familie”
  Die wig was er altijd al. Hij zit zelf te zeuren, dat hij zo hard mogelijk heeft gemanipuleerd, zodat ze zou doen, wat hij wilde.

  “De stichting had gezamenlijk door beide ouders gebruikt kunnen worden”
  Dat had gekund, maar in dit geval blijkbaar niet, want moeder wil niets van vader. Daar is niets mis mee en ook heel gebruikelijk bij gescheiden stellen. Maar Martijn ziet die grote pot met geld aan zijn neus voorbij gaan en dat maakt hem wild.

  “De foto van haar, Inass en Anass spreekt dan ook voor zich. Waarom niet de vader erbij?”
  Ik vermoed, omdat daar de familie van Anass staat, zoals Anass die heeft beleeft. En als moeder vertelt waarom ze vader niet moet, dan moet ze van Martin haar mond houden, die parasiet.

  Alleen maar onzin en bullshit en het heeft niets met welk onderzoek dan ook te maken. Elke euro, die Martin als lijkenpikker aan Anass heeft verdiend, is weggegooid geld geweest voor een stokende en liegende oplichter.

  Weet iemand voor welk familielid Martin zegt te werken?

  • “Weet iemand voor welk familielid Martin zegt te werken?”

   Hmm.. misschien heb je het dan over ene Mina Karkache? Ik zag haar naam vaak bij facebook berichtjes en kreeg zowaar ook mail van haar. Tamelijk bizar ook:

   “Beste Jeroen,

   Mijn naam is Mina Karkache en ben een tante van Anass Aourgh. Hierbij wi ik je meedelen dat je met je wraakactie richting Martin Vrijland wel bent vergeten wat deze grap met ons als familie doet en heeft gedaan.
   Het ergste wat ons is overkomen is dat wij Anass hebben verloren en dat jij dit ziet als een grap gaat mijn verstand te boven. Ook al zou je willen bewijzen dat Martin dit of dat is dan had je misschien uit respect voor ons deze grap zoals jij het noemt achter wegen kunnen laten.
   Heb je ook maar 1 minuut aan de nabestaanden gedacht of aan de gvolgen van je grapje.

   Mina Karkache”

   • Merkwaardig mailtje inderdaad. Alsof er een grap door jou zou zijn gemaakt. En wat het door de mand vallen van Martin Vrijland met het verdriet om Anass te maken heeft, dat is me ook niet duidelijk. Volgens mij zijn haar warme gevoelens naar Martin veel groter, dan haar verdriet om Anass. Iedereen, die een onderzoek wil, zou toch blij zijn als een oplichter als zodanig werd ontmaskerd, zodat het geld niet naar een manipulerende oplichter gaat.

    Juist de zorg voor de familie van Anass, was de reden om hem door de mand te laten vallen en in doe zin is juist heel erg goed nagedacht over de gevolgen voor de familie. Die raken met zo’n geldbeluste oplichter alleen maar verder in de problemen. Dus juist de familie mag wel blij zijn met de actie van Kate.

    Ik ben wel benieuwd hoe goed dit vermeende familielid Anass eigenlijk persoonlijk kende.

   • Ik denk, dat het geld voor Martin voornamelijk uit de achterban van vader komt/kwam, maar dat hij goed begreep, dat moeder als voogd en opvoeder van Anass over de meeste informatie beschikt(e). En daarom moesten en zouden ze natuurlijk ook per se van hem samen moeten optrekken. Niet voor het onderzoek, niet voor Anass, maar enkel en alleen omdat dat Martin beter uitkwam.

   • Liefdevol en betrokken iemand..
    Die dolgedraaide Mina..
    Ze? doet wel moeite..
    Nou ja. BESTE Jeroen.
    *Waarin ben jij ‘de beste’ dan… oftewel..( gaat dit ALWEER over je sexleven???)
    Wordt wel grijsgedraaid goed verkocht
    *op de Dna Marktplaats*

    Maar goed..Dé familie van… vond ik onduidelijk, omdat in de media moeder en zusje werd benoemd.
    De vader kwam later..
    De ‘wassing’

    Op het einde, dat (hoort bij ‘manlijke’ rituelen)onder de laken.
    En dan die foto op internet.
    Martijn er als de kippen bij..
    Hoe meer hij kakelt..
    Hoe ongeloofwaardiger hij is,
    Haantje..

   • “Mina Karkache Oke dames en heren zullen we de haat reacties naar elkaar op deze Fb site achterwege laten. daar is deze Fb site niet voor bestemd maar deze Fb site is bedoeld om elke nieuws wat betreft anass Allah rahmoe naar buiten te brengen en zo jullie op de hoogte te houden. Laten we ons niet verlagen tot bepaalde uitspraken door bepaalde mensen. Laten we samen vechten voor de waarheid wat betreft de dood van Anass”

    Elk nieuws? Waarom lezen we dan niet, dat Martin Vrijland zijn zogenaamde “onderzoek” is gestaakt, omdat hij als onderzoeker comleet heeft gefaald. En waarom wordt de facebookpagina niet gesloten, nu er daar alleen nog maar verwijzingen staan naar de site van oplichter Martin, die zich weer liever met heel andere verzonnen verhaaltjes bezighoud?

  • Martijn gaat zich nu beraden over het koningslied.
   Geef hem ongelijk…
   *geeft Wim nog een pilletje en pilsje*

   Martijn van Blaha,Bla, Blaat.
   Ben ik nu in de waan.
   Om de doden kah`´an ik niet rouwe.
   Ik schop tegen anderen äáán.

 4. Naar aanleiding van de sluitingstijd van het politiebureau in Wassenaar heb ik eens op de website van de politie gekeken. Voor Wassenaar staat het volgende:
  “Toelichting
  Voor dringende en spoedeisende gevallen kunt u na 18.00 uur terecht bij de geveltelefoon. Via deze telefoon krijgt u contact met de wachtcommandant of het hoofdbureau. Uiteraard kunt u 24 uur per dag bellen met 112 (spoedeisende zaken) of 0900-8844 (geen spoed, wel politie).”

  Er is dus weldegelijk een mogelijkheid om ter plekke met de politie contact op te nemen.

 5. Voor allen dan een fijne zonsopgang.
  Niet heksen, niet sexen..
  Geen ei, gal of sperma verschieten.
  *Dna databankrekening groeit iets te hard*
  Zwaar belast… de witte was doen is ook lastiger.
  (met Homo, goed voor zelfbevlekking)
  En… ik moet morgen alweer nieuwkomers screenen.
  Voor mijn eigen orde..
  *droomt over uitgestorven sixpackmannen*

 6. Martin Vrijland:
  http://martinvrijland.wordpress.com/page/3/
  “Ik word dagelijks bestookt met emails van mensen die met verhalen komen die ik in twijfel trek, maar deze valstrik was zeer goed in elkaar gezet. Waarom heb ik wel het verhaal met betrekking tot de Pool van deze getuige geloofd? Welnu, dit zit hem in het feit dat ik ook andere bronnen had – die ik wel persoonlijk heb ontmoet en uitvoerig gesproken heb – die dit bevestigd hebben. Eén van deze personen bekleedt een positie die te blenagrijk is om hierover te liegen. Daarom hebben deze internet terroristen dus wel kans gezien mij te overtuigen. Als ik de andere getuigenis niet had gehad, was ik er niet zo ingeluisd. De getuige die ik persoonlijk heb ontmoet kan ik melden dat ik nu waarschijnlijk zijn verhaal moet publiceren, omdat ik nu de kans aannemelijk acht dat deze persoon bij deze valstrik betrokken is.”

  “Dat in dit geval een burgerraadslid het verhaal van de Pool bevestigde, gaf mij aanleiding om het verhaal van Kate Lans te geloven. Over dat gesprek met het burgerraadslid is dan ook het laatste woord nog niet gezegd.”

  Hoe lang gaat dat nog duren, sprookjes verteller?

   • Ik vind, dat we als burger het recht hebben om te weten wat een gekozen raadslid aan informatie in de zaak Anass aan Martin persoonlijk heeft verteld. Of is Martins onderzoek ook niet publiek, zoals dat van justitie en mag niemand iets weten? De zogenaamde kilometers, die hij voor zijn zogenaamde “onderzoek” zou hebben verreden, zijn met donaties betaald. Dan mag je voor dat geld toch op zijn minst te lezen krijgen, wat er aan belangrijke informatie boven tafel is gekregen.

    Op zich al heel vreemd, dat hij pas komt met dat belangrijke raadslid, dat hij zogenaamd zou hebben gesproken, op het moment, dat hij als amateurspeurder door de mand is gevallen. Die informatie zou je dan toch gelijk delen met je donateurs als waarheidsvinder? En van de valse informatie, die Martin kreeg, hield hij ook al bewust informatie achter.

    Die Martijn speelt echt een heel vies spelletje.

   • Wortel… mogelijk dat Martijn voor PRIVACY gaat??
    *Alweer bijna in de broek doet van het lachen, tranen uit de ogen veegt*
    Je moet toegeven…
    Bloedhonden vólgen een bloedspoor.
    Martijn máákt vele bloedsporen, daar waar ze niet zijn, zal hij ze vinden.
    * Met dnaset volgen gaat*

   • Martijn is vooral heel erg begaan met zijn eigen privacy. Het moet hem dan ook zwaar vallen, dat de eerste Google hits met de combinatie Martin Martijn al een feit zijn. Maar als je toch niets te verbergen hebt, dan kom je daar ook wel weer overheen.

   • Signalement..
    Spookrijder!
    Martijn is emotioneel incontinent, klein pikkie en haatzaaier.
    Pas op voor deze man, en haal niet in, probeer met lichtsignalen te waarschuwen.
    *einde nieuwsbericht*

   • De hoeveelheid reacties daar na zijn laatste paar complot berichten is wel enorm gedaald. Dat is goed nieuws. 🙂

   • Daar is ook een hoop censuur bij. Hij heeft zelfs vaste aanhangers gebanned. Waarschijnlijk, omdat sommige van hen geen reclame zijn en omdat ze ook in die draadjes over Anass begonnen, want bij complot onderwerpen is Anass taboe.

   • Maar hij is natuurlijk helemaal door de mand gevallen. Hij hoort bij de Vaatstra complotgekkies en is ook nog eens enorm afgegaan in de zaak Anass. Dus in complottersland is het een kneusje, zoals er inmiddels een handjevol zijn en hun dagen zijn geteld. Micha Kat, Dankbaar, Boublog, Vrijland etc. staan inmiddels synoniem voor opgeklopte bullshit, die voor geen rede vatbaar is.

   • Voor de goede lezer was Vrijland al lang door de mand gevallen, het heeft nogal geduurd voordat het grote publiek daar blijkbaar achter kwam.

    Nu is het enkel een stelletje gekkies bij elkaar.

   • Wie is zo gek, om juist de moeder, voogd en verzorgster van Ananas in haar verdriet zwart en verdacht te maken? Iedereen die het verhaal niet kent en aan wie je het vertelt, kan het bijna niet geloven, dat mensen zo laag, gemeen en dom kunnen zijn. En degene, die dat besef niet hebben, die noemen we niet voor niets gek. Als dat al niet gek is, wat is het dan nog wel?

   • Wie is er zo gek, vraag je? Nou, blijkbaar veel te veel mensen… het is triest gesteld met dat soort volk.

   • Het is onbegrijpelijk dat een groot deel van de lasteraars zeggen moslim te zijn. De straffen tijdens het laatste oordeel zijn niet mis voor hen, die bij leven slechts deden alsof ze vroom waren, maar intussen veel kwaad spraken, ruzie maakten, mensen kwetsten en dus eigenlijk slechte moslims waren.

    Zij zullen branden in de hel.

 7. Het valt mij op dat Martin, precies 5 artikelen dit weekend uit zijn reet weet te ruften. Zodat de artikelen van smaad en laster net niet in ‘de recente berichten’ komen aan de rechterkant van zijn site. Maar goed.. zal wel complotdenken zijn van mij :). Het wordt hem te warm.. of toch te heet (onder de voetjes)?

  • En vooral ook geen Jasper S., omdat Martin zelf bij de complotgekkies hoorde, die de familie Vaatstra, de familie van de dader en getuigen het leven hebben zuurgemaakt met hun onzin. Martin vond het zelfs nodig om een petitie op op te stellen tegen de advocaat van Jasper, omdat die niet zou deugen.

   Martijn deugt zelf niet en dat is meer dan duidelijk.

 8. Boston heeft hij natuurlijk niets mee, maar ja, hij moest een vijfde artikel hebben! Of word ik net zo gek als die gekkies nu? 🙂

  • Gek is dat die Elien de winkel in is gegaan waar de jas is gekocht.
   Ze gaat nu kijken(aanbellen) welke straten folders kregen… en welke niet.
   ( kan ze beter folders rondbrengen ipv stalken)
   http://martinvrijland.wordpress.com/2013/04/16/nieuwe-tijdlijn-woensdag-6-februari-deel-1-vermissing-anass/comment-page-5/#comment-20073
   Voor de rest zijn er weinig reacties.
   feeeFREAK en Antivries, Maar vele alterego,s zijn er niet meer.

   @ Nee Xaar, die tijdslijn en smaad wou hij om vage reden niet meer in’zicht’
   Maar goed.. wellicht dat zijn auto kapot is, en heeft hij geen geld , maar overvloed aan tijd.
   Of een gekozen tactiek ,omdat hij idd niet de belangeloze waarheidsbevinding doet, maar toch zijn asskissers moert bezighouden en in kaart kan brengen,

   • Ik wou dat die Elien het lef had om eens bij mij naar binnen te stappen.
    Ik zit een metertje of 25 bij die kledingwinkel vandaan met mijn zaak.
    Ik snap ook serieus niet wat ze met dit soort acties nog denken te bereiken.

   • Elien zegt:
    22 april 2013 om 07:58
    @ai 1973@ Ik ben niet meer zo zeker van die “wassenaarder”
    Heb het een en ander uitgezocht. Schrik niet.
    Wij hebben hier in Wassenaar maar liefst 3 krantjes.

    Ik kreeg bijna een hartaanval….

 9. Pas op he…. geen lieve oude dementerende dames trappen!!
  Je hebt al een rode kaart.
  *Met rode vlag wapperen doet*

 10. Goh, Wim weg ;Martijn komt.
  Martijn verdwijnt van het toneel na ‘glorieuze gladiatorengevecht’ en Wim neemt het stokje weer langzaam over?
  wim dankbaar:
  22 april 2013 op 11:49
  Jammer dat Bou zich nu ook begeeft op het pad van wilde speculaties, deels op basis van de psychotische “supergetuige”.

  Bou; Wim en Martijn liggen wel eens te rollebollen, maar goed, het blijft een leuk rollenspel..

  • Dat pad van de wilde speculaties, dat is van Wim alleen en dan moeten ze niet in de weg gaan lopen met andere speculaties.

   Hoe zou het zijn, als je ergens een feestje binnen wandelt en je weet, dat iedereen weet, dat je een misbaksel bent?

 11. Zou de aanhang van Vrijland bij hun onderzoek ook nagaan, wie degene waren, die Anass bij leven zo hebben gepest? Zou het misschien kunnen zijn, dat er onder juist onder de pesters veel Marrokanen waren. Anass kleedde zich opvallend en werd uitgescholden voor homo. Dat zijn de mensen, waarover je in de krant leest, dat ze worden getreiterd en aangevallen door vaak jeugd van Marrokaanse afkomst. Misschien, dat ze daarom ook zelfmoord niet willen accepteren, want zelfmoord, dat doe je niet van geluk. Maar als het zelfmoord is geweest, zoals het nu lijkt, dan hebben de pesters een belangrijke bijdrage geleverd aan de wens van Anass op niet meer verder te willen. En als hem wel wat zou zijn overkomen, dan zullen dat toch eerder pesters zijn geweest, dan zo maar iemand. Waarom zoeken ze niet eens uit, wie de grootste treiteraars waren en wat die deden op de dag, dat Anass stierf?

 12. @Wortel.
  Ik denk niet dat het zinvol is om achter de pesters aan te gaan.
  ( Niet in deze vorm)
  Het pesten ging beter(B)lijkt.
  En daarbij is ook niet aan de tonen dat ze hem hebben opgehangen.
  *Over de kling jagen is 1 ding, maar ‘opjagen en afschieten’ heb je toch een jachtvergunning nodig.
  Deze wordt niet meer bij de rechtbank verstrekt.*
  De vuurpeloton(doodstraf) is voor het laatst uitgevoerd na de 2de wereldoorlog.
  ( Al denken Martijn & co er heeeeel anders over)

  • Op zich heb je helemaal gelijk. Maar als er dan toch slachtoffers moeten vallen hun zogenaamde zoektocht, dan kunnen dat maar beter pesters zijn, dan Anass zijn eigen moeder en zusje.

   • Vergelijk M/V maar met pestkoppen.
    1 schreewerT en vele papagaaien die hem nakraaien.
    (Hitler b.v)
    Of the film van The Wave..

 13. Ik las bij Martijn, dat hij trots meldde, dat zijn site tot kort geleden 200.000 bezoekers trok. Hoeveel geld zou hij eigenlijk al hebben binnen geharkt? Stel dat er 1000 mensen zijn, die een 10 hebben gegeven dan heb je in één keer 10.000 eurootjes in de knip. Maar al met al moet dat bedrag toch inmiddels wel zijn opgelopen tot iets van minstens 50.000 euro.

  Omgerekend in kilometers en belkosten kan je dan de hele wereld over, terwijl je thuis met je moeder belt en dan hou je nog geld over. Gelukkig kan er nog steeds worden gestort…

  • Nou.. Mogelijk dat hij ook nog thuis inwoont bij moeders?
   Maar goed… je zou je afvragen waar de reacties dan blijven..
   Bij zulke grote aantallen bezoekers.
   Ik kan geen gal spugen daar..
   Of hij moet de hele dag modereren, en wat hij op zijn site toelaat is 0.0001%.
   Ik ga er nog steeds vanuit dat hij hooguit 100 donaties kreeg.
   En dan denk ik vrij hoog te zitten..
   Zijn site en de oogst is vrij mager.
   En vanuit die oogst moet hij ook zijn zaaigoed veiligstellen.
   * grond omploegen gaat*

   • Ik denk, dat de stroom aan donaties is opgedroogd, maar je las in eerste reacties veel oproepen om ook te doneren en dat loopt dan als totaalbedrag aardig snel aardig op.

    En ergens schrijft Martijn, dat de moeder de vader beschuldigd zou hebben, dat hij Martijn zou betalen om haar zwart te maken. Ik heb volgens mij alles gezien en gelezen van moeder, maar dat heeft ze nooit zelf gezegd of geschreven. Misschien verklapte Martijn ongewild wel, wat er eigenlijk een beetje aan de hand is. Ik vind het zelf aannemelijk, dat hij van één iemand grote bedragen kreeg of krijgt, wiens belangen hij dient. Waarom zou hij er anders werkelijk alles aan hebben gedaan om moeder te dwingen om met vader samen te werken? En waarom anders die vuile lastercampagne en zwartmakerij? Dat had en heeft met een onderzoek naar de dood van Anass in wezen helemaal niets, maar dan ook helemaal niets van doen.

  • Nederlanders kijken eerst, en dan kopen ze.
   Ze en We..
   ‘Taalstoornis’ werkt
   Martijn heeft gehoopt op zijn eigen sekte.
   Tenminste..
   Tussen de regels door, leest het zo.
   Dat er bij hem tussen talen,en vertalen hij rare noten verkoopt.
   *Nootmuskaat malen gaat*

 14. Deze vrouw is waarschijnlijk wel getrouwd geweest gezien de achternaam van de kinderen.
  En hij heeft nog een gezin in Nederland, die ook zijn naam voert.
  Ik begreep dat het huwelijk al jaren voorbij was.
  Het is ook niet handig voor de kinderen dat vader in Marokko woont.
  Ook denkbaar dat moeder bang was dat hij ze op zou eisen???
  *Speculaasdeeg kneedT*

  • ik ga mijn reactie hier ook nog maar even posten (moest even de dingen controleren in het speeltuintje). Word hier echt zo giftig van!

   Martijn: “Peter R. de Vries beweert dus dat de ouders een complottheorie wordt aangepraat. Leg dat eens uit Peter? Hoe kan het dan dat het de ouders waren die mij opzochten?”

   niet waar! Jij zocht hen op, nadat jij zijn achterban tot een bijna sekte had gemaakt en de ouders inderdaad niet om hem heen konden. Let wel: dit was wel nadat hij natuurlijk die donatie knoppen en bedel versies had geplaatst.

   Martijn: “Ik was die gene die aanvankelijk gewoon ging schrijven over iets in de media wat nogal raar over kwam, omdat jij je er -zonder kennis van zaken – mee ging bemoeien en ik daardoor geattendeerd werd (zie hier)..”

   Nee hoor, je ging je complot theorieën er weer op los laten. Nadat alles wat gesust was, waren ook slimme mensen die jou gingen ontmaskeren. Je kreeg ook nog nep informatie, waar trouwens Jeroen niets, maar dan ook NIETS mee te maken heeft. Maar je ging nog even door. Ja, eerste keer zaten we er naast. Stom (heeft mij heel wat tijd gekost met je ex baas) maar de tweede keer was raak!

   Je bent een charlatan, waar is dat geld, waar is die stichting, wat heb je met het geld gedaan? En bovenal: wat geeft jou het recht om ineens de moeder zo te kakken te zetten???? Je krijgt heel wat aanklachten tegen je hoor. Kun je leuk, onschuldig stukje neer zetten maar je bent echt de lul.. of de sigaar, als je dat liever hebt.

   p.s. kijk hoe het in Groningen gaat, zonder media, zonder complotters, en wordt gewoon de dood onderzocht van die jongen die in een sloot ineens dood lag.

   Zo kan het ook he?

   • Wat een slap gelul van Martijn. Hij zit bij Myra radio trots te vertellen, dat hij interesse kreeg voor de zaak Anass toen hij Peter R daarover iets hoorde vertellen op tv. Toen had hij de vindplaats fout en verzon een satanisch complot i.v.m. een huis. Daar hadden de ouders nog helemaal niets mee van doen.

   • Hij maakt het zo alleen maar erger. Als ik hem was, zou ik voor één keer eens verstandig zijn.

   • Nou Wortel.
    Ik denk dat hij de ‘ the point of no return’ wel lang achter zich liet..
    Zijn debuut is zijn laatste.
    Verder wacht het hellevuur
    (indien gelovig)
    Of Karma.
    Of zijn gebroken Ego.
    Of alledrie.

    Kan hij weer terug naar zijn riool.

   • *Peter excuus aanbieden moet voor falen vinden bewijsstuk moord Joran
    Chantagefoto erbijsluit*.

    Peter kent zijn naam..
    Ook!

 15. Ik lees net zijn huilebalk artikel. Wat is dat toch een zeldzaam dom menneke. Toch nog even moeder een trap nageven en net doen, alsof het haar opzet zou zijn geweest om een vete te creeeren. Dat ze die oplichter en kotsbak niet meer hoefde, dat kon ons mislukte dictatortje niet hebben en toen begon het zwart maken en beschuldigen en Martin vond het best. Je bent een walgelijk mislukte trol en ik hoop, dat ze je snel vanachter je beeldschermpje plukken en straffen voor alle ellende, die jij hebt aangericht.

  • Sorrt, ik las even ZIJN moeder een trap geven.

   Herstel reset, en lees verder.
   Hoe hij binnenkwam…blijft interessant.
   Hij voert zelf diverse versies op.
   Het begon voor mij met Jasper, de vermissing en de foto van een dode 13 jarige.

   *De verhuizing’ van Vaatstra naar Villabuurt* ook maar de ‘inboedelverdeling of erfenis’is nog niet via de notaris in mijn boeken duidelijk.
   Bedver of afdelingen wel.

   Maar wie, wat, hoe, wanneer waarom, en waar..
   Ja, dat zijn boekenkasten vol..
   * De witte jas aantrekt ,aantekeningen maakt*
   Maar goed, we zitten al halverwege april.
   Augustus?
   denk ik meer te weten..
   Denk aan uw premie en eigen bijdrage
   *Pilletje extra geeft*

 16. Van de facebook haatsite, die snel offline moet:

  Kimberley Felicity Kom op Martin je laat je toch niet zo op je kop zitten. Dit is wat Nederland wilt.. Dat je opgeeft en dat doe je nu! Je was/bent zo ver.. Laat je niet van de wijs brengen. Ga dan zelfstandig verder.. En laat die moeder lekker links liggen want wat een gemeen mens is dat zeg. Elkaar tegen werken maar zo doende de waarheid achter stellen.. Ik vraag me werkelijk af of ze de waarheid wel wilt. Raar dit.

  Dat is inderdaad wat Nederland wil. En daar moet je dan als lijkenpikker dan maar tegen in gaan? Hij was ver? Hij is ver heen, maar dat is heel wat anders. Die looser heeft niets dan ellende gebracht.

  En maar blijven haatzaaien, zwart- en verdachtmaken. Die pagina moet offline.

  • Waar blijft een “type willibrord f” ?? kunnen die gasten van pow news dat niet? gewoon even met draaiende camera naar zijn huisadres(rutger?) en een paar indringende vragen stellen…… was mooie tv destijds :wilubrord : ” he he he met je vingers aan kleine meisjes zitten he he he wat vind je daar nou van he he he?” en dat zon gast met zijn geblurde hoofd dan zei: “nee dat mag niet” oid…. Echt ….dit zou martin v moeten overkomen …..

 17. martinvrijland zegt:
  22 april 2013 om 19:48
  Voor alle duidelijkheid: ik stop niet met schrijven.
  Ik zal alleen de zaak Anass niet meer zo nadrukkelijk belichten anders dan van de zijlijn.
  Deze site blijft dus ruimte bieden om van gedachten te wisselen ook over het onderwerp Anass.
  Beantwoorden

  Tot die face book site niet offline gaat en martijn zijn achterlijke gestook over de rug van een dood kind niet opgeeft, stop ik niet met schrijven over die lijkenpikker en oplichter Martijn Alberda, die zich Martin Vrijland noemt en ooit bij rvs werkte en een pornofilm met daisy heeft gemaakt en…

 18. Martijn Alberda is een ongehoord onbeschofte trol. In zijn artikel vindt hij het weer eens nodig om het zusje van Anass zwart te maken en om dat aan te tonen, print hij privé mails af tussen moederen zusje. En die zet hij in de verkeerde volgorde! In de eerste mail, die eigenlijk de laatste is, staat duidelijk dat zusje het niet meer naar haar zin heeft, omdat ze vader stom vindt, omdat hij haar slaat. Dus die man, die ze amper kende heeft haar geslagen! En dan komt Martijn de asociale lijkenpikker Alberda een beetje afdwingen, dat ze met die man zouden moeten samenwerken. Hij brengt zelf alle bagger naar buiten en dan zouden moeder en zusje vader zwart maken?

  Het is heel duidelijk, dat Martin er alles aan lijkt te willen doen, om maar vooral de indruk te wekken, dat hij niet voor vader zou werken. Maar dat is inmiddels niet meer serieus te nemen. Wat Alberda doet is continu alleen maar proberen om moeder en zusje zwart-, verdacht, of ergens schuldig aan te maken. Dat arme zusje van Anass is eerst haar bloedeigen broertje verloren en had een biologische vader, die ze amper kende, maar die haar wel sloeg. Maar dat mag zogenaamd niemand weten i.v.m een zogenaamd “onderzoek” want ze moeten per se om de één of andere reden samenwerken. Maar willen ze volkomen terecht niet samenwerken met vader en ook niet met Alberda, dan zijn ze slachtoffer van een vuile lage lastercampagne met vieze roddels en nare verdachtmakingen. En waarom? Voor Anass zeker? Klootzak!

 19. Martijn Alberda, alias Martin Vrijland, de mislukte “onderzoeker”, die liegt, dat net gedrukt staat, heeft weer eens een onzin artikel in elkaar geflanst. Waarom schrift hij niet over die heel belangrijke getuige, die hij zelf heeft onmoet? Waarom legt martijn Alberda niet uit, waarom hij bepaalde informatie bewust heeft achtergehouden?

  Omdat het een liegende en bluffende fantast is. Wie? Martijn Alberda. Geen Martin Vrijland? Nee, dat is zijn valse naam, die hij gebruikt om lijken te pikken. Als Martijn Alberda doet hij net of hij een fatsoenlijk burger is, maar dan gaat Martijn Alberda maar heel slecht af.

   • Nee, maar hij heeft blijkbaar nog wel privé-informatie van anderen, die hij voor een bepaald doel inzet. En dat is moeder en zusje verdacht maken. Dat hij heel bewust bepaalde specifieke belangen diende en dat hij dat waarschijnlijk deed, omdat hij daarvoor wordt of werd betaald, dat vind ik zeer aannemelijk. Martin claimt dan wel onafhankelijk onderzoeker te zijn, maar dan had hij gewoon naar informatie gezocht en daar had hij de biologische vader helemaal niet voor nodig. En ook voor de biologische vader zou het niet uit moeten maken hoe de waarheid werd gevonden. Maar blijkbaar is het op één of andere manier heel erg belangrijk om vader belangrijk en goed te maken in de beeldvorming en moeder en zusje slecht.

 20. Zelf vind ik het buitengewoon interessant om dit geval en zijn gekte eens gezamelijk hartgrondig te bestuderen. Hij kan er toch niets tegen hebben, dat we straks als Nederlanders zijn privé-mails kunnen lezen en ons daarbij vragen stellen. En de informatie, die daarin wordt genoemd, die kunnen we dan ook weer met zijn allen op gaan zoeken, want echt onderzoek, dat gaat met heel Nederland tegelijk, volgens Martijn zelf. Om dan over privacy te gaan neuzelen, dat zou Martijn Alberda zelf niet willen. Woest kan hij er zelf om worden, om al die zorg om privacy. Antwoorden moeten we hebben! Dat zo’n gore crimineel, manipulator, en psychopaat met losse handjes zo maar vrij rondloopt en dat de overheid maar niets doet, dat moet een complot zijn. Gelukkig hebben we nu supergetuigen, die daadwerkelijk persoonlijk zijn gesproken, en kunnen we straks snel aan de slag.

  Misschien is een Facebookpagina wel een goed idee:

  Gerechtigheid voor alle slachtoffers van Martijn Alberda

  • “Now this is not the end. It is not even the beginning of the end. But it is, perhaps, the end of the beginning.”

   Winston Churchill

 21. En aan alle meelezende vrouwelijke fans van onze psychopaat met losse handjes, jullie prins op het witte paard is niet meer dan een mislukte drollenvanger. Wie voelt zich nu graag een drol? Zelf zou ik zo snel mogelijk alle contact verbreken, want die Martijn, die is echt gevaarlijk.

  • Ik denk dat hij zich wel eend heel erg kan vergissen in de Moslimbroederschap.
   Een kind uit hun gemeenschap NA ZIJN DOOD misbruiken?
   Zich voordoen als een Haatmarokkaan die de boel opjut?
   Ik schrok wel van de haatsite voor ik erachter kwam dat hijZELF het vuur opstookte.
   Zitten ze op te wachten…..
   Verdeel en heerstechnieken, herhalen van de leugens , hou de leugen groot..
   Quote van zijn eigen haatsite:
   Wat is dat voor een volksverlakkerij? Ik wil heel graag dat iedereen inziet wat hier gaande is! Dit is de Machiavelli methode pur sang.
   *kucht*
   Zeg Jeroen..
   Denk je wel aan jezelf?
   Jij kunt wel grenzen hebben, maar HIJ heeft deze ABSOLUUT niet.
   Nu hij de gifpijlen op jou richt (het is erg stil daar…..te stil bijna) hoop of wens ik wel dat hij in zijn eigen voet schiet.
   Maar hij is niet dom..Wel iemand die van achter aanvalt.
   Nooit met open vizier zal strijden.(lafbek, dat wel)

   • Martijn is volgens mij een slapjanus, die zich als een gier stort op mensen, die kwetsbaar zijn, maar zich verschuilt als een watje, als het er echt op aankomt. Zo’ type, dat alleen vrouwen en kinderen durft te slaan, maar begint te huilen als hij zelf zijn teen stoot.

    Jeroen maakt met één hand shoarma van dat kneusje, die ook nog eens vrij dom is. Nu hij geen aanhang van betekenis meer over heeft maar wel veel nieuwe vijanden, is het denk ik Martijn, die het inmiddels dun door de broek begint te lopen.

   • Angstbijters bijten altijd.
    Ze bijten van zich af.
    Ik ben dol op honden hoor..
    Maar een angstbijter is een ongeleid projectiel.
    Die ziet in IEDEREEN een vijand.

    Maar goed.. Wel ‘fijn’ dat hij zich aan jou heeft bezeerd.
    Dat dan ergens weer wel.
    Dat hij ‘zich aan iemand bezeerd’ werd wel hoog tijd.
    *Nooit gedacht dat ik in ‘zinvol’ geweld geloof*
    Mocht hij te grazen worden genomen in een steegje dan zou ik er zeker niet tussenspringen.
    *Post pedagogisch verantwoord noemen ook nog..*
    Maar ik denk idd dat zijn aard bij de Marokkanen ook wel ‘ZIJN PRIJS’ zal krijgen.
    De lijkuitverkoop van Martijn is MISBRUIK NÁ DE DOOD.
    Oftewel lijkschennis.
    * maar goed.. misbruik bij leven is erger, in mijn mening, en Martijn zuigt…*
    BLOEDZUIGER!

 22. Van de facebook haatsite:

  Ellis Sluijk Lijkt wel of hem de mond gesnoert moet worden… maakt mij niks uit hoe z’n prive leven in elkaar steekt. Pandora Box wordt je soms betaald door iets of iemand om hem zwart te maken??

  Ellis Sluijk Berichten van Pandora Box verwijderd?
  ongeveer een uur geleden

  Pandora box, wat zou die gezegd kunnen hebben?

  “De prachtige vrouw werd door Hermes gezonden aan Epimetheus, de wat minder snuggere broer van Prometheus. Hij was zeer gecharmeerd van deze dame en nam haar tot zijn vrouw. Pandora was erg benieuwd naar de inhoud van de doos, maar Epimetheus verbood haar deze te openen. Toen hij echter op een dag het huis had verlaten, kon ze haar nieuwsgierigheid niet langer bedwingen. Ze opende de doos. Alle ellende die de mensheid heden ten dage kent, kwam hierbij vrij. Of het nu Epimetheus of Pandora zelf was, is wat onduidelijk, maar één van hen sloot de deksel nog snel. Alles was er echter al uit, behalve de hoop. Dit verklaart nu in deze tijd nog, waarom de mensheid ten tijde van oorlog, honger en rampen altijd hoop houdt, zegt men.”
  http://www.hydrangeaonline.nl/index.php?pagina=showpagina&subcategorieid=178&categorieid=28

Reacties zijn gesloten.