Het gaat slecht met Martijn A. wilt u ook doneren?

Ten eerste, uit respect voor de overleden jongen, zijn nabestaanden, heb ik liever niet dat we het over de oorzaak van deze tragische dood hebben, of het zelfdoding is, of niet – wij de toeschouwers zullen het niet oplossen. PUNT (probeer dat niet de buren wijs te maken, die denken zelfs dat de moeder het gedaan heeft, de ongelooflijke schoften)

Nu over Martijn Al(KUCH HOEST PROEST)

voodoo-dolls-large

De bezoekers aantallen lopen kennelijk terug, op zijn site (je weet wel http://martinvrijland.wordpress.com), mensen zien hem dan nu gelukkig aan voor wat hij is, een charlatan, een leugenaar en bedrieger… Erger nog zelfs een bedreiger. Ja ook dat komt er nog bij… Of tenminste twijfelen ze aan zijn intenties, en dat is maar goed ook maar daarover later meer.

Tuurlijk valt het zwaar voor de faalhaas – http://barracudanls.blogspot.nl/2013/04/faalhaas.html#comment-form

Die klaarblijkelijk nog nimmer iets tot een succes heeft kunnen maken, niet eens voor korte duur, en dan hebben we het niet eens over die vermeende ex, of de ongepaste filmpjes op het net die hij haastig weghaalde toen wij dat vonden.

Ja Martijn, de reden waarom we zo stilletjes zijn over jouw identiteit is natuurlijk omdat we het juiste pad van het recht willen volgen. Niet gewoon gemeen en vals maar je pakken waar het echt pijn doet, langdurig… JE weet toch wat er gebeurt als je jouw kop boven het maaiveld uitsteekt? Je hebt nog nimmer iets gepresteerd, en wij weten allemaal waarom. Jij ook, maar dat wil je niet toegeven dus heb je jouzelf teruggetrokken in een bizarre fantasiewereld. Toch? Wij weten het, jij ook… Niet meer liegen, dan wordt het alleen maar erger.

Had je trouwens al van de belastingdienst gehoord? Nee? Komt nog… Dat krijg je als je de boel oplicht. Owh… En hoe zat het met de instantie waar je jouw huidige inkomen van krijgt? Weten die al over jouw ‘illegale’ bijverdiensten?

Maar vele maten belangrijker, weten je ‘fans’ eigenlijk wel waar hun donaties aan opgaan?

Wanneer ga je dat openbaren, met bonnetjes enzo? Dat ben je ze toch wel verplicht of niet Martijn? Want die honderden, duizenden euros die je nu al mensen afhandig hebt gemaakt waar zijn die aan opgegaan? Openbaar dat eens, gedetailleerd graag, punt voor punt.

Gaat je niet lukken he, nee faalhaas, charlatan, leugenaar, bedrieger en vooral ongelooflijk gewetenloos persoon dat je bent met je bietsen om nog meer geld wat je in je eigen zak steekt. ==== > http://martinvrijland.wordpress.com/2013/04/15/ontwikkelingen-in-de-zaak-anass/#respond

Maar Martijn, misschien zien wij ‘anti-complotters’ het verkeerd, en ben jij eigenlijk een warmbloedig mens met liefde voor onze samenleving. In dat geval bewijs je mij – sorry ons – fout te zijn en laat jij cent voor cent, euro voor euro zien hoe jij deze donaties hebt besteed aan jouw ‘onderzoek’, gezien je zorgvuldigheid gok ik erop dat je slechts met wat bonnetjes aan kreeft en wiet aan kan komen, of wellicht zelfs slechts boodschappen bij de Appie, maar buiten een benzine bon die je toch elke week/dag haalt zal je niets maar dan ook niets kunnen declareren. Zo niet bied ik en plein publique excuus aan en hoor je mij persoonlijk niet meer over jouw donaties.

Wat zeg je Martijn, challenge accepted?

Ik hoor het graag van je!

Swapichou.

UPDATE: “En dan gelijk even dat verhaal van die belangrijke getuige, die hij zelf had onmoet. Die heeft hij waarschijnlijk nooit ontmoet, want die lijkenpikker zit alleen maar achter een beeldschermpje zijn sites te modereren. Welke kilometers maakte je dan?”

Martijn, kennelijk wil het volk weten wat je nou precies gedaan hebt in deze zaak. Het is tijd voor eerlijkheid “The very word secrecy is repugnant in a free and open society” Toch Martijn?

192 thoughts on “Het gaat slecht met Martijn A. wilt u ook doneren?

  • Inderdaad, dat kan hij zo veel beter overlaten aan professionals…

   En dan kan hij zijn kostbare tijd weer vullen met zijn artikels over homofobie en David Icke sprookjes.

  • mmm.. ja, ik zat ook al te kijken eventjes. Je weet toch dat getuigen echt de tijd niet meer precies weten, kan er soms echt een half uur, of zelfs uur naast zitten. Daarnaast betekent ‘naar de politie gaan’ niet altijd dat je daadwerkelijk naar het bureau gaat. Had het druk vandaag, dus wel even snel alles een beetje gevolgd. Hebben jullie trouwens dit vanochtend ook gezien, ik was toen al weg op de fiets: http://www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1337995 . Rond de 9 minuten hebben ze het over de case Anass. Plausibele verklaringen weer, beetje in mijn gedachtenlijn. Maar goed.. weer voer voor de complotters.

  • Klopt ook niet helemaal, maar goed,hij gaat het echt niet reconstrueren, maar ja, hij moet wel wat leveren..
   (En ze zijn er blij mee..)
   Beter is dat alle publiciteit stopt (wij ook) maar gezien Martin doorgaat, ondanks de wens van de familie.Moeten wij Martijn met Argusogen blijven volgen en zijn werkwijze onder de loep nemen..
   ( Voor je het weet staat hij in de gouden gids als Rechercheur, advocaat, journalist, rechter en beul)
   Moeten we niet willen..
   Een pseudo psychoot.

 1. http://martinvrijland.wordpress.com/2013/04/17/jan-heijn-kuijpers-snabbel-anass-zelfmoord-promotiecampagne/

  En nog een fijn stukje pseudo opinie van tante Martijn, waarin hij een zwakzinnig semantisch en formalistisch spelletje met de begrippen “zelfmoorddossier” en “moorddossier” verwart met een zindelijke argumentatie. Dat probeert hij te verhullen door zo veel mogelijk krachttermen te gebruiken. Mensen die niet goed zelfstandig kunnen denken, zoals de reaguurders op zijn blog, denken door dat gebruik van krachttermen, dat zijn argumentatie evidenter is dan hij eigenlijk is. Zo werkt demagogie.

  Volgens mij heeft hij nog niet helemaal door dat zijn “opinies” er eigenlijk niet meer toe doen. Hij kan verder roepen wat hij wil, maar hij is nou eenmaal een smadelijke lijkenpikker, bedreiger en afperser.

  So he can stick his opinions where the sun don’t shine.

  • “De politie heeft mensen gehoord, die hebben zaken nagekeken, bevonden“.

   Moet ik het nog even herhalen?

   Die plemen niet alle info, die in hun straatje past online en laten info weg, die hen niet past. Dat doen alleen mensen met een iq van een visstick.

   privacy gevoelig

   Moet ik het nog even herhalen?

   Die stiekume lijkenpikker, die er werkelijk alles aan doet, zodat men niet weet, wie hij is, kan de privacy van anderen geen ene bal schelen. Hoe enorm logisch!

   En zeg eens lijkenpikker Martin, hoeveel geld heb je binnengeharkt over de rug van de familie Anass? En zouden die geïntersseerd zijn in jouw verliefdheid op Poetin?

  • Hij snapt het echt niet.. een politie dossier MOET wel een politie dossier blijven totdat het is afgerond. Dat snapt toch elke simpele burger. “Het is nog niet eens in de fase van een voorgeleiding ten behoeve van een verdachte…”duidelijk toch??

   Maar nee, Martijn wil natuurlijk alles meteen in handen hebben, lekker handig voor het onderzoek (en de donaties, of course), wat hij ook GRAAG wil. Die gast heeft het ECHT niet door!!! Hoe dom en stupide kun je zijn.. sorry… “Xara haar Fries klompje breekt wederom”. Blijft niets van over inmiddels…

 2. Heb niet zoveel kunnen volgen, heb zoveel mogelijk gelezen. Maar: ik vind dat de moeder van Anass echt iets moet doen aan die Facebook pagina, ze kan het gewoon rapporteren, samen met haar nog wat mensen. Dat snap ik dan weer niet. Daar hoeft geen advocaat aan te pas te komen. Doe het gewoon! We helpen wel mee. Moet je kijken hoe snel die Haren pagina weg was. Dat kost echt niet zoveel moeite en tijd! Doe het! *schreeeuw*.. oh, ik ben aan het schreeuwen.. net een workshop communicatie gehad 🙂

  • Hassan Haddadi Wat zijn jullie toch walgelijk om de moeder van Anass continu in een kwaad daglicht te stellen. Het is niet zij die op oorlogspad uit is maar dhr. Vrijland en zijn volgelingen. Ik volg dit nu al een tijdje en zie duidelijk een patroon van dhr. Vrijland die bezig is om een hetze te ontketenen tegen de moeder van Anass. Mr. Vrijland, Al is een leugen nog zo snel, de waarheid achterhaald het wel.
   http://nl-nl.facebook.com/pages/Gerechtigheid-voor-Anass-Aouragh-en-zijn-nabestaanden/431769883570397

   • Ik wordt er zo boos over..
    Moeder en zus moeten deze haatFB maar niet lezen.
    Eigenlijk gaat het mij geen donder aan, wat de doodsoorzaak is en hoe..
    Persoonlijk neig ik naar zelfmoord.
    De misdaad is wel aanwezig, maar op andere vlakken, waaronder Martijn ook draagvlak debet heeft.
    Die jongen is dood.
    Maar dat natrappen,met zijn allen tegen de moeder en zus onder de leiding van Martijn..
    Daar neig ik dan wel tussen te springen.
    Zinloos geweld noem ik dat.
    Martijn is eigenlijk een internethooligan.

  • Mina Karkache Oke dames en heren zullen we de haat reacties naar elkaar op deze Fb site achterwege laten. daar is deze Fb site niet voorbestemd maar deze Fb site is bedoeld om elke nieuws wat betreft anass Allah rahmoe naar buiten te brengen en zo jullie op de hoogte te houden. Laten we ons niet verlagen tot bepaalde uitspraken door bepaalde mensen. Laten we samen vechten voor de waarheid wat betreft de door van Anass.
   ongeveer een minuut geleden via mobiel
   http://nl-nl.facebook.com/pages/Gerechtigheid-voor-Anass-Aouragh-en-zijn-nabestaanden/431769883570397

 3. Over die clip:

  Dat justitie geen info vrij geeft, terwijl het onderzoek nog loopt, is volkomen logisch. Stel dat men, tegen alle verwachting in, toch te maken blijkt te hebben met moord, dan zou die informatie de dader(s) in dat geval van pas kunnen komen en de berechting bemoeilijken. Juist omdat men nu alles zo nauwkeurig onderzoekt, wordt er geen informatie verstrekt. Dat heeft niets met achterhouden om iets te verbergen te maken.

 4. Zou de Martin fanclub eigenlijk wel weten, dat Martin bij het setje idioten hoort, dat beweert, dat Jasper niet de moordenaar van Marianne Vaatstra is? Dat achterlijke sprookje krijg je toch inmiddels aan niemand meer verkocht? En zou hij er dan ook bijvertellen, dat voor die moordzaak hij een moslim onterecht als dader bestempelt en blijft bestempelen? De familie Vaatstra is helemaal kotsmisselijk van die lui en ook de dader en zijn familie moeten niets van die gekkies weten. Peter R de Vries had het wel bij het goede einde en heeft zich sterk gemaakt voor DNA onderzoek en was dit er eerder geweest, dan was de dader al eerder gevonden. En dat juist die man gelijk heeft gekregen, dat is een traumatische ervaring voor de complotgekkies als Martin geweest.

  Maar Martin doet gewoon alsof hij na al zijn enorme blunders en zijn psychopatische ontkenning van de werkelijkheid nog enige credits over heeft en dat hij de sekte vermanend moet toespreken, als de naam van Peter R valt:

  “Martin Vrijland even over Peter R.de Vries…http://martinvrijland.wordpress.com/2013/02/16/peter-r-de-vries-in-de-anass-zaak/
  41 minuten geleden

  Even over Martin in de anass zaak:
  Die heeft zich natuurlijk volkomen belachelijk gemaakt met zijn blunders en zielig gestook en hij brengt alleen maar schade in de zaak anass. Maar daarvoor bedelt hij als mislukt verkoper wel om geld.

  • De Vaatstra zaak kwam elk jaar in het nieuws.
   Maar er kwam nooit wat uit.
   Het is de meest kostbare zaak op vele fronten geweest *om maar kort door de bocht te gaan*
   Of het dat waard was, indien Jasper de volgende dag in de nek was gegrepen, was hij nu vrij, en…. vergeten.
   !3 jaar is lang….
   Ik had intussen ook een monster verwacht met bloeddoorlopen ogen, doorgetrokken wenbrauwen, een zeden/moord CV, etc.
   (lombrosotype)
   Het valt mij ook wel tegen dat het een schuchter Boertje uit Oudwoude bLijkt.
   Maar goed, het blijft brute moord.

  • Bij Marianne vaatstra geloof ik dat er nu weer ‘Nieuwe info is’
   Ze blijven fietsen op die ene fiets..
   ‘Ga fietsen’ dacht ik..
   Het is mooi weer.

   *Zo heb ik weer verse en volle condooms gevonden voor mijn databank..
   Al zeg ik niet waar, dat snappen jullie ook wel*

   • Het is van een ongekende domheid, die voor mij onnavolgbaar is. Gelukkig hebben die gekkies alleen zo’n beetje Boublog nog als huilplek over, waar ze met een heel klein clubje nog wat napruttelen. Na de uitspraak zullen ze naar mijn inschatting nog één keer moord en brand schreeuwen, maar vanaf dan zijn ze veroordeeld tot de verste gekrochten van het internet. Ook zou het me niet verbazen als men na de uitspraak ook enkele van de meest irritante stalkers gaat proberen te vervolgen. Zelf hoop ik daar van harte op want dit probleem is/was veel groter dan de gemiddelde Nederlander heeft meegekregen en de gevolgen zijn en waren met name voor sommige van de getuigen heel groot. Met name Dankbaar en Kat hebben zich ronduit schandalig gedragen en dat zou van mij niet onbestraft mogen blijven.

 5. Met dit soort domheid heb je te maken:

  “AIRVD zegt:
  17 april 2013 om 15:18
  Kuipers is waarschijnlijk zo’n figuur waar de supergetuige het weleens over heeft gehad, heeft nooit opleiding rechten gevolgd maar z’n diploma gewoon gekregen nav bepaalde diensten. Het heeft er alle schijn van dat de man nooit gestudeerd heeft, paar cursussen gevolgd bij Pedo van Koppen wellicht en inmiddels wel wat praktijkervaring. Iedereen met een paar cursusjes ‘recht’ kan zich voordoen als advocaat.”

  Die hebben werkelijk geen benul van de werkelijkheid….

  Toegang tot het beroep
  Wie in Nederland advocaat wil worden, moet een verzoek tot beëdiging doen aan de rechtbank in het arrondissement waar hij zich wil vestigen. Wanneer de beëdiging heeft plaatsgevonden, wordt de advocaat ingeschreven op het tableau van de plaatselijke rechtbank. Om beëdigd te worden gelden specifieke wettelijke eisen, waaronder de eis dat een universitaire juridische opleiding rechtsgeleerdheid met civiel effect (Nederlands recht) met succes is gevolgd. Gedurende de eerste drie jaren mag de advocaat niet zelfstandig zijn beroep uitoefenen. Hij is dan als advocaat-stagiair werkzaam onder begeleiding van een ervaren advocaat als patroon. Als de advocaat-stagiair de verplichte beroepsopleiding heeft voltooid en daarnaast een aantal door de regionale balie voorgeschreven cursussen heeft gevolgd, krijgt hij na afloop van de genoemde drie jaren een zogenaamde stageverklaring. Daarna mag hij de advocatuur zelfstandig beoefenen.
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Advocaat_(beroep)

  Als een supergetuige iets anders begint te blaten, dan weet elk normaal mens, dat die supergetuige supergestoord is.

  Maar wat blijkbaar wel opgaat, is dat elke mislukte en liegende verkoper zo maar lijkenpikker kan worden. En als je dan ook nog een iq van een visstick hebt, dan maak je succesvolle mensen, die zich niet hoeven te bedienen van een valse naam en geen psychose hebben uit voor dom.

  • Wellicht een werkbalk met’ Ge Quote’?
   Bron en link?
   Daarna gaan we elk woord gewichtig wegen, overwegen, afmeten, vergoelijken,Straffen?
   ,beoordelen, uitvoerige rapportage doen en… in de prullebak gooien.
   Want we blijven gewoon zitten achter het toetsenbord, terwijl het eten aanbrand.

   We’weten’ dat er ondergrondse bunkers zijn waar Friztlachtige omstandigheden gebeuren. Ook in Nederland, en jawel, Vrijland verlost ons van die kinderen die bovengronds komen.
   Mannen hebben we nodig .
   VIAGRA!
   Geen ivf.
   Geen borsten, maar sixpacks en gespierde ballen.
   Wellicht dat hij daarom op zijn haatsite opmerkelijk veel vrouwen in zijn site toelaat?
   Maar niet te vinden op de site onder ‘EIGEN NAAM’.
   Alhoewel er nieuwe namen staan.
   Wellicht dat M/V meervoudige personalities heeft?
   *Alweer update doen anticomplotvirus*

   WIJ zijn nu eenmaal geen waarheidsbevinders, of Journalisten.
   Ambtenaren Cao verplicht en getrouw.
   *Loonstrookje verheugt bekijkt*
   *DoNUTS*
   Een visstick heeft geen Iq, Maar dàt snappen ze niet eens..

 6. Maar mijn vorige reactie van 24 uur geleden is nog steeds in moderatie, dus ik heb niet de indruk dat iemand dit ooit zal gaan lezen. Niet dat het iets uitmaakt tegenwoordig.

  • Je CV moet eerst gecheckt worden.
   Maar goed, er is een mol, en trol, etc veiligheidsprotocol.
   Dat kan weken duren schijnt,
   *net als de uitbetaling*

   • Dat had ik ondertussen door, ja.
    Ik heb ondertussen ook door dat ‘onbekenden’ als ik zich beter niet ‘moeien’ met wat er aan de hand is , best wel jammer en ergens niet fair, maar gezien de omstandigheden op her en der site en mijn vermogen tot inleving kan ik dit ergens wel begrijpen. Maar op deze manier blijft het natuurlijk een selecte groep, net zoals op die andere site. Nuja, in Belgenland hebben we gelukkig ook nog chemtrails te bezichtigen…

   • je mag hier alles zeggen hoor Ray, wij modereren niets, we gooien hooguit iemand naar het speelhoekje bovenin, maar dat gebeurt praktisch nooit.

   • @Ray: ik snap niet waarom die comment van jou in moderatie zat. Ik heb wel wat dingen aangepast, door wat vervelende mensen die hier kwamen. Maar heb er geen mail van gehad. Excuses. Heb hem nu geapproved. Dat is het nadeel op een gratis account van WordPress te zitten..

  • @FeeX

   Aangezien ik niet meteen kan reageren onder jouw reactie, dan maar hier. Ik denk dat je mijn woorden verkeerd interpreteert, maar vraag me niet hoe, want ik zie het niet.

   Ik heb Martin nooit gevolgd. Ik vond ooit één van zijn reacties op een bepaalde site terug toen ie zich ‘uitte’ over homo’s en pedo’s en daar maar meteen een link tussen beiden aan bracht. Sinds die moment wist ik hoe laat het was, dus ik schrik niet van de hetze die zich nu afspeelt. De dingen die ik nu over hem te weten kom, maakt het enkel maar erger en meer hoef ik ook niet meer te weten.

   Ik geef eerlijk toe dat ik het nut van het schelden van alle partijen totaal overbodig vind, en als er een ‘trol’ bezig is, begrijp ik ook niet waarom sommigen daar hun tijd aan spenderen (negeren doet die persoon vaak stoppen wegens gebrek aan belangstelling, want negatieve aandacht is en blijft aandacht).

   Maar hey, ik ben hier de vijand niet. Ik was geïnteresseerd in de discussie en ik was ook best benieuwd hoe zaken zich zouden verderzetten, want bepaalde zaken kunnen idd echt niet. Meer is er niet aan voor mij. Niet iedereen die hier zit heeft een 5 dubbele agenda.

   Best wel jammer om te merken hoe defensief men is op een publieke site, en ik zie zelf niet in wat ik daar voor heb gedaan.

   • “@Ray: ik snap niet waarom die comment van jou in moderatie zat. Ik heb wel wat dingen aangepast, door wat vervelende mensen die hier kwamen. Maar heb er geen mail van gehad. Excuses. Heb hem nu geapproved. Dat is het nadeel op een gratis account van WordPress te zitten..”

    Allemaal geen probleem, Xara. Nogmaals, wat er aan de hand is, vind ik vrij bijzonder, en ik neem zaken zelden heel persoonlijk, ik kan het allemaal wel begrijpen (indien er iets te begrijpen valt natuurlijk). Maar ik zat vroeger vaker op fora, en ik weet wat er allemaal goed of fout kan lopen, dus ook al was ik weg gemodereerd, ik zou het kunnen begrijpen.

    Maar gisteren kreeg ik heel even de indruk dat het hier een beetje ‘select’ was daardoor (wat niks veranderde aan mijn algemene denken trouwens).

    Ik had me nochthans voorgenomen me niet te bemoeien met de nooderburen. Maar euhm…Meneer Vrijland heeft nu éénmaal domme dingen gezegd die ik niet ben vergeten en waarvan ik hoopte dat het een staartje zou krijgen. Bij deze…

   • Persoonlijk ben ik wel van mening dat Pedo’s wel schade toebrengen.
    Dat blijft onveranderd.
    Wat volwassenen in hun slaapkamer doen valt onder privacy.

   • Persoonlijk ben ik wel van mening dat Pedo’s wel schade toebrengen.
    Dat blijft onveranderd.
    Wat volwassenen in hun slaapkamer doen valt onder privacy.”

    Volledig mee eens! Toen ik 18 was, kende ik iemand die iets ouder was dan ik die toegaf dat ie op heel jonge jongens viel. Ik heb daar heel lang met die persoon over gepraat. Ie had nog niks gedaan noch was ie van plan daar iets mee te doen. Ik ben hem een tijd later uit het oog verloren, maar ik ben blijven denken aan de problematiek. Ik maak ook een onderscheid tussen pedofilie en kinderverkrachters. Pedofielen moeten worden geholpen/ Kinderverkrachters zijn om zeep en moeten in veiligheid gebracht worden weg van de maatschappij.

    Ik kan geen enkele vorm van macht tegen onmacht aan, en al zeker niet als het een vorm van seksueel machtsmisbruik is (tegen vrouwen/kinderen/mannen/maakt niet uit), dus toen Martijn doodleuk vanop zijn troon mede deelde dat er in elke homo een pedofiel schuilde, brak er iets in mij. Ik vroeg me af hoe ie de affaire Dutroux in ons land bekeek indertijd en wat ie daar over zou raaskallen, aangezien de slachtoffertjes allemaal meisjes waren. Ik vroeg me af hoe ie het zou rijmen om te verklaren waarom zoveel kinderen in hetero gezinnen misbruikt werden. Een homo- agenda! meen je dat? Ach de waanzin allemaal!

    Ik was niet van plan om veel te zeggen wegens gebrek aan ‘veel te zeggen’, maar ergens hoop ik toch wel dat dit (hij) gestopt word.

    Groeten.

 7. *Petitie stop M/V borsten in de media * is volgens ene Maurice D.H druk bezocht.
  *Feministen eisen ‘recht op bh op’; laten natuurlijke borsten zien POETIN!! botox als criterium kan en mag niet; GezondheidsMAFFIA*

  *Sperma van Jeroen Doet het goed op marktplaats*
  “3$4§§$%$%$444%$$&&(((&666.))

  Echt Swap, deze in beslag genomen computer draait op de minpool, en die virus kan ik NIET wegkrijgen..

 8. Ga je weer spelen, dat je juridische- of andere kennis in huis hebt, terwijl je al lang en breed door de mand bent gevallen?

 9. Je bent hier al een keer ongeloofwaardig komen dreigen, toen je net deed, of je iets over die foto had in te brengen. Je hebt je hier toen als een debiel gedragen en dat geneuzel over ‘er niet blij mee zijn’ is echt niet serieus te nemen.

  En je bedoelingingen zijn wel kwalijk, omdat je liegt, bluft en dreigt. Wat kom je hier eigenlijk nog doen? Beetje zieken?


 10. Still going strong..
  Die ouwe wijven.

  *Vrouwen met sixpacks nog steeds populair*
  Roddelnichten gesignaleerd bij M/V!!
  *Met foto’s Cup DD*

  • en ik kan beamen dat Swap best een lekker ding is.. mmmmm 🙂
   Totaal geen oud wijf in ieder geval *ruikt geur van Swap..mmmmm*

   🙂

  • Annunaki zou wel gek zijn om hier te komen of te zijn.
   De mens en techniek heeft wél invloed op aarde.
   De annunaki ziet de destructieve effect daarvan en vertrekt in de hoogste warpSPEED
   De mens is in staat geweest om de omgeving aan te passen naar eigen behoefte, dat onderscheid ons van de rest aardebewoners..
   De manlijke zoogdier beland op de slachterij.
   Dus er is geen unnoxknakwost nodig, om de menscheid veilig te stellen.
   De spermabank voldoet..

   *Naar de wc aivd gaat om de cameralens en de wcbril te poetsen
   Camerabeelden op marktplaats zet*


 11. Kleur vastleggen?
  Eh…
  Kleur bestaat al lang op op doek. op foto was er lang zwart/wit, (vele tinten grijs)
  Geen fotoshopgedoe..

 12. Toen ik vroeger in de krijttijd in mijn uppie over de aarde rondliep, markeerde ik plekken.
  Begon tegen mezelf te praten, in kleitabletten schrift te leren, om te denken het met tegen mezelf te communiceren ik ook niet de enige was
  http://en.wikipedia.org/wiki/Cast_Away
  Voor een kleine inzage.

  Ik schreef de heilige boeken genaamd XXXX en XXXX en XXX en had de macht en kracht om mijn Romans werkelijkheid te laten worden.
  Ik kreeg nakomelingen/volgers volgens mijn concept.
  Toen kwam de wetenschap..
  En zit nu met de shit, als ik me 2000 jaar omdraai.
  Moet ik mijn order via Wehkamp annuleren op nakomelingen omdat de dames sixpack en ballen hebben en de heren cup DDDD.
  Thanx Google Earth..

 13. Ben wel heel erg benieuwd nu hoor, kan niet wachten. Maar goed onze man is wel geïdentificeerd, dus ben benieuwd waar jij mee komt 🙂

 14. Er is nergens benoemd dat betreffend bedrijf betrokken is bij de huidige activiteiten M/V
  Dat ze Dhr niet meer in dienst hebben, zegt wel dat ze de samenwerking ook niet verlengt hebben(gezien Dhr er moeilijk mee om kan gaan; z(ie natrapwerk) het ook in hun voordeel spreekt)

 15. @ Dinquijotte
  Moet jij niet een paar windmolens gaan bevechten? Het waait zo lekker hard vandaag!
  Pas je wel op voor de wieken?
  Hoewel….l een tikje meer of minder maakt in jouw geval ook niet meer uit.

 16. Dat is helemaal niet breaking, want die actie zou je zogenaamd al hebben genomen. Het is een beetje zielig om, terwijl je zo gruwelijk als bluffertje door de mand bent gevallen, te komen blijven zieken.

 17. Terwijl het overal rumoert
  Is het stil in Nederland

  Dat is de stilte die wij willen
  Wat daarvan ook wordt gezegd
  Als ’t in ons land zo stil blijft
  Doen we het nog niet zo slecht…

 18. Ik heb van MV ook wel enkele screenshots van de bagger op zijn site.
  Jij smijt met persoonlijke gegevens..
  Dus hij krijgt een klein koekje van eigen deeg.
  Schijnbaar kan Martine (M/V)de teruggekaatste bal niet waarderen.
  Beetje achterbaks waar hij mee bezig is..
  Wees een vent zou ik zeggen, ipv zo te verlagen en te verstoppen..
  Maar goed, ik vind het laf en gemeen..
  Hij vind zichzelf een hele vent en durft geen open vizier te gebruiken voor zijn zoektocht/debuut.
  Vergeet niet de vader de filmen!!
  voor eventueel ‘BEWIJS’

 19. Hoe bedoel je MV faalt?
  Bron: http://disputax.blogspot.nl/

  Openingstijden; Wij zijn iedere dag open van 09.00 – 18.00 uur. U kunt op het bureau terecht voor onder andere een aangifte of algemene inlichtingen. Als u aangifte wilt doen, kunt u het beste vooraf bellen naar 0900-8844 over wat de meest geschikte manier is om aangifte te doen.
  Toelichting; Voor dringende en spoedeisende gevallen kunt u na 18.00 uur terecht bij de geveltelefoon. Via deze telefoon krijgt u contact met de wachtcommandant of het hoofdbureau. Uiteraard kunt u 24 uur per dag bellen met 112 (spoedeisende zaken) of 0900-8844 (geen spoed, wel politie).Dit bureau is te bereiken met de bus (halte Stadhoudersplein). Komt u met eigen vervoer, dan kunt u in de omgeving van het bureau ruimschoots parkeren.

  Is dat wat. Had Speurneus Vrijland nou van al die donaties een ritje naar dat politiebureau gemaakt, dan had hij die heuse geveltelefoon natuurlijk zelf ook wel ontdekt.

 20. Ik zat net eens even terug te lezen op de site van Martijn.
  Hij zegt dat moeder eerder contact met hem opnam dan vader.
  Toch zie ik al ruim voor moeder contact met hem opnam een foto van vader in de moskee op de dag van de begrafenis.
  Hoe kwam Martijn daaraan?
  Natuurlijk denk ik nu ook even verder.
  Die acties met dat opnemen van geluid en beeld, zou dat door vader ingefluisterd kunnen zijn?

   • Ook een vrouw mag een naakte vrouw niet zien? rond 8 minuten de wassing (onder een laken)
    Maar… volgens sommige ‘bronnen’ zijn er wel foto’s.
    Van hetzelfde laken, anders ingepakt?
    En riep de Imam dat er sexueeel misbruik was?
    (Nu jij herhaalde die reactie)

    Te vinden (al dan of niet verhult) op de site van M/V (en verwanten)

Reacties zijn gesloten.