Alles maar verdraaien, draaien, draaien en draaien…

http://martinvrijland.wordpress.com/2013/03/20/het-openbaar-ministerie-liegt-nooit-toch/

 

Dit is ook wat zeg. Laten rechters eens zien dat ze ‘recht’ doorzee zijn en dan draait de nieuwe ster-complotter er weer een bizar bericht van wat uiteraard allemaal weer in het straatje van zijn eigen theorie beland. Natuurlijk. Waarom niet. 

Rechters zijn corrupt, het OM zijn liegebeesten en vergeet vooral niet de advocaten die hun clienten voor 30 zilverlingen verkopen aan justitie. 

 

Tuurlijk.

 

Maar als er dan een rechter is die deze uitspraak doet http://www.nu.nl/binnenland/3375489/rechter-straft-liegen-in-drugszaak.html 

 

Nou dan is dat 1.) bewijs dat justitie een door en door verrot apparaat is 2.) dat alle rechters (lol) corrupt zijn en natuurlijk 3.) dat complotters gelijk hebben. 

 

Komt dan eindelijk toch de waarheid boven? 

29 thoughts on “Alles maar verdraaien, draaien, draaien en draaien…

 1. Ik dacht altijd dat Micha Nieuwsbreker was..
  Het komt wel uit dezelfde hoek.
  nieuwsbreker
  maart 20, 2013 om 10:53 am
  Volgens Martin werd Anass niet gepest, maar uit zijn laatste email bleek van wel. http://www.welingelichtekringen.nl/samenleving/143998/laatste-bericht-anass-haten-jullie-mij.html Die Martin maakt fout na fout en moet van de zaak af. Laat Wim Dankbaar deze zaak maar uitzoeken dat is een profesioneel die geen fouten maakt zo bleek wel uit de Vaatstra-zaak.

  Daar ben, en blijf.. ik van overtuigt.
  *negatieve energie meten gaat, uit die hoek*

 2. ik zou graag willen dat als ik deze website open, kan zien waar er nieuwe berichten zijn. Ok er is het blokje ‘recente reacties’, maar daar zie je alleen de laatste 5 reacties. Als er meer dan 5 nieuwe reacties zijn, en bv op oudere onderwerpen, dan is de kans klein dat ik die zomaar vind.

 3. http://www.lc.nl/algemeen/binnenland/article15759083.ece/Geen-opnames-proces-uit-respect-voor-Marianne-

  Laat Wim dan ver weg van de rechtbank de 28ste..
  Zijn verbeeldingsvermogen is nogal bijzonder en bizar groot.

  Reactie van http://www.klokkenluideronline.is/artikel/5544/zwijgen-is-zilver-spreken-is-goud
  geplukt..

  Jammer dat de foto’s van Marianne niet openbaar te maken zijn, van toen zij werd gevonden in dat weiland, neergekwakt als oud vuil, na vaginaal en anaal verkracht te zijn, haar handen vastgebonden met een panty, de keel van links naar recht doorgseneden, de striemen van de handboeien op haar polsen. Dan piepen jullie wel anders. “Het is maar goed dat jullie niet precies weten wat er allemaal met jullie dochter is gebeurd”, zei een rechercheur tegen Maaike en Bauke.

  Zeer boze Wim, net terug uit Friesland.

  Zijn vermeende ‘ belangeloze betrokkenheid’ blijkt niet goed te vallen.

  En Johan, het klinkt misschien hard, maar het gaat mij niet eens om de moordenaars van je zusje. Het gaat mij om de klootzakken van justitie die die moordenaars beschermen en jullie al 13 jaar bedriegen en nu zelfs een collega-Fries ten tonele voeren om de schuld op af te schuiven.”
  “En als je daar ook nog maar enigzins aan twijfelt, vraag je dan af hoe Jasper Marianne dubbel kan hebben verkracht in zijn eentje. Anaal en vaginaal. Stel je even voor hoe dat dat gegaan is. Ik kan het niet. Hij was dus nog niet klaargekomen vaginaal, had nog steeds een stijve en besloot toen nog even anaal aan zijn gerief te komen?”

  wdankbaar
  7 december 2012 om 16:47 | #209 Citeren
  Net als Bauke wil ik ook weten hoe het precies is gegaan. Ik wil in detail horen hoe hij, zoals Bauke het beschrijft, Marianne van voren en van achteren heeft verkracht. Hoe hij haar staande heeft gehouden. Hoe hij haar gedwongen heeft. Hoe zij reageerde, of zij protesteerde, of ze zich heeft verzet, gegild enzovoort. Elk detail wil ik weten. Wat er door hem heen ging toen hij Marianne wurgde en haar de keel afsneed. Wanneer en waarom hij dit deed. Hoe hij naar huis is gegaan en wat hij tegen zijn vrouw heeft gezegd. Als Jasper dit heeft gedaan, ik zeg nog steeds als, dan mag hij van mij ook 80 jaar de cel in (=levenslang). Of hij nu een gezin heeft of niet. Had hij zich dan maar eerder moeten realiseren. Ik zie geen enkele verzachtende omstandigheid. Als Marianne geen dag uit zijn gedachten is geweest, zoals Vlug beweert, dan heeft hij vast ook de verhalen op Internet gelezen (dit zou dan ook moeten blijken uit de Google historie op zijn computer). Bovendien, van ondergeschikt belang, heeft hij mij dan ook behoorlijk in het hemd gezet. Als hij eerder uit zichzelf naar voren was gekomen, was dat allemaal niet nodig geweest.
  Als hij kan uitleggen dat hij dit heeft gedaan, dan moet hij ook kunnen uitleggen waarom en hoe hij het heeft gedaan. Ik begrijp Jan Vlug dan ook helemaal niet met zijn verhalen over een fatsoenlijke, liefdevolle familie. De rest wellicht, maar Jasper hoort daar voor mij niet bij, als hij dit inderdaad op zijn geweten heeft. Zelfs een psychische stoornis is geen excuus voor zoiets gruwelijks.

  Toch maar weer…

 4. Er zullen mogelijk ook geen mooie foto’s worden getoond, dus dat is te begrijpen..
  Als familie zijnde lijkt me dat ook niet wenselijk om dat maar in de media te gooien…
  En uiteindelijk is portretrecht wel een recht wat de familie nog heeft..

 5. Maar goed..
  Kindermisbruik bestaat wel,en seksuele geaardheid is niet gebonden aan positie of inkomen.
  Pim fortuin had postuum stemmen, maar zijn liefde voor Marokkaanse minderjarigen is minder ter discussie.
  Ik had ook een ban op nu jij.
  Vind dat Demmink met al die geruchten ook discutabel was, net als Pim F.( die het openlijk toegaf en ermee weg kwam)

  De link tussen Demmink Friso en Vaatstra heb ik nooit kunnen leggen.
  Wellicht is Friso een homo en ja Mabel heeft ook een interessante geschiedenis.
  Het koningshuis is interessant in de insectenwereld en sprookjes..
  En het ongeluk ook wel toevoegde aan de twijfel…
  Ik ben een doof_plotter…??

 6. Ben zo klaar met die complotters, maar hadden jullie al gemerkt. Net lees ik dit weer op de blog van lijkenpikker Martin: “Let u ook vooral op de intelligente dochter Iness (de tweelingzus van Anass) die zo goed omschrijft wat er gebeurd is. Ik heb ook haar persoonlijk mogen ontmoeten en was enorm onder de indruk van haar intelligentie. Zij meldde mij in het eerste gesprek dat ze de tekst van John F. Kennedy in mijn banner zo goed vond. ” Tuurlijk joh, als ze je maar even complimentjes geven he? Totaal irrelevant.. Maar krijgt hij vast een stijve van. Oh nee mag niet volgens hem.. niet over sexualiteit beginnen, in welke vorm dan ook..

  Ik zie trouwens nergens ergens iets van de complottertjes dat er zoveel kritiek op ze is geuit, zowel in pleidooi van OvJ als Vlug.. Ze hebben zoveel kwaad gedaan. Gelukkig zijn het nog wel een handjevol, de aanhang neemt ook af.. Dat is dan wel weer positief

  • Zijn naam ( Martin)werd niet genoemd.
   Wel dat er op internet en Wassenaar ongeloof was over de dood.
   Dus hij refereert aan de familie, andersom merk ik geen samenwerking met Martin.
   En dat cultuurding niet een reden was om aan zelfmoord niet te willen accepteren, maar vragen onbeantwoord twijfel geven.
   ( je komt niet in de hemel bij zelfmoord tenzij je je offert)
   Begraven bij twijfel zou dan (als cultuurding) wel een reden zijn om te doen zonder second opinion?
   Hoe zit dat met opgraven?
   Dat is toch lijkschennis (cultuurding)
   Ik weet het niet.
   Lijkt me wel dat dat dan ook nodig is om bewijs te krijgen over de doodsoorzaak.
   Tja..

  • Ja maar Xaar, er klopt iets niet in deze zaak. Er is iets helemaal niet ok hier. Ik kijk nu naar dat zusje van, maar er klopt iets niet.

   • De moeder liet haar dochter aan het woord.
    De persoonlijke vragen.
    De dochter deed het opmerkelijk sterk.
    De vader en halfbroer woonden niet bij Anass.
    Zij deden het onderzoeksdeel.
    Ik had het idee dat er tussen moeder vader er frictie en verwijt zat.
    Maar goed , speculatie.
    Ik heb ook het idee dat vader eigenlijk de beslissingen neemt.
    Maar goed.. dat veranderd niets aan de trieste dood.

    Citaat MV
    ‘Angstvallig werd mijn naam weer gemeden, zodat niemand zou gaan Googlen en meer details zou vinden, maar de familie wist dit goed op te vangen.
    Het gaat daarbij overigens absoluut niet om mijn eer, maar vooral om het feit dat als mensen Googlen men dan gegevens vindt op deze site die de zelfmoord volledig ontmaskeren. Broer Farid heeft toch nog een duidelijk signaal gegeven door over het internet te spreken. Aad van den Heuvel wilde eigenlijk niet toegeven aan dat signaal, maar hij moest wel.’

Reacties zijn gesloten.