21 thoughts on “The hell! Ik krijg het hier ook.

 1. ik krijg het niet. Het lijkt erop dat Barra misschien een afbeelding ge-embedded heeft in een artikel. Misschien even naar hem mailen? Maar ja, ik kan makkelijk praten, werk nog steeds op Linux. Maar toch: als er echt problemen zijn in een website dan geeft Linux dat ook aan. Denk dat Barra of de blogspot in het algemeen wat problemen heeft. Heb je daar al op gegoogled?

 2. Mensen die te vaak Uhmm… uhmm… uhmmm.. continu zeggen terwijl je toch zo’n uitzending voorbereid, vind ik bij voorbaat al verdacht. Ze deugt niet.. Het klopt niet.. Het klopt niet.. Myra, die heel kinderachtig (volgens haarzelf) de engelse term Meira wil toepassen… Het klopt niet.

 3. Interview wordt nu wel beter. Martijn zegt ook wel wat nuttige dingen.. maar begint dan weer over Machiavelli prijs.. laat dat los, richt je op het onderwerp waar je over spreekt. Beetje jammer, want hij zegt op zich wel zinvolle dingen.

 4. Vreemde wending nu… Myra loopt bijna te huilen over dat op scholen dingen worden voorgelicht.. interessant issue in dit interview. Ze heeft geen problemen met homo’s maar moet het zoveel zijn in de voorlichting, mag wel wat minder.. Jeetje, ik ga hier even heel goed over nadenken. Ik vind deze mensen eng die ik hoor. En ja, ik ben een meisje dat is opgegroeid in de jaren 70, toen pedofilie nog niet zo werd aangepakt.. wat wel had gemoeten misschien. Maar de mening die zij hebben.. nee daar ga ik ook niet in mee. Apart…

  • Nou ja Xaar mensen die dit met hun leven willen doen zijn vaak teleurgesteld in de maatschappij. Dus ook vaak overal boos over. Dus er is altijd wel wat om over te zeuren. Mja… Ik kon er weinig mee lachen, vind Kat dan grappiger. De halve zool.

 5. ze hebben het nu even over het bedelen.. Martijn is het natuurlijk totaal niet om het geld te doen… mmmm… Nou ja, toch wel interessante uitzending. Wie is die Myra eigenlijk? Mia: jij kende haar toch?

  • Ik heb vijf minuten kunnen aanhoren en ben toen wat anders gaan doen. Nog effe over die website op Barracuda, schijnt dus te gaan om een link waar hij naar verwijst. Ik vertrouw het niet iig. Even lijken of hij dat ook op Android doet.

   • Ja, denk ook dat het verwijzing is.. Niets iets ernstigs anders zou mijn Ubuntu het ook wel aangeven. Kan de hele site daar zien, zonder melding.

 6. yes! de burgemeester van Haren is zelf opgestapt.. Gerechtigheid! 🙂 Zo zie je maar weer, recht komt je toe wanneer het moet 🙂

 7. Het is hier ook feesten…
  *Alihoedjes qat klaar,en porno opzet*

  Is Peter R al de aangewezen persoon om te twitteren bij de rechtbank Jasper ß?

  • “Het is hier ook feesten…”

   Ja, zeg dat ! Jan Vlug heeft zijn klacht ingetrokken, maar dat is hier geen nieuws natuurlijk, laat staan wat dit voor betekenis heeft voor Jan Vlug als advocaat! 🙂

   • Oh ja joh? Zijn klacht…. Tegen… ? Volg je even niet. Al helemaal niet waarom dit heugelijke nieuws zou zijn. Indien vanwege de bedreiging van Kat onterecht maar begrijpelijk, tactisch gezien dan. Indien vanwege die advocaten, tsja ook begrijpelijk, het mag maar ik snapte al niet waarom zeuren over je collega’s terwijl er nog niets definitief is.

  • “Drie kemphanen begraven strijdbijl.”

   Tja en hier ga je al de fout in!

   Één kemphaan (Jan Vlug) begraaft de strijdbijl.

   Mocht jij ooit nog eens een advocaat nodig hebben, dan kan ik je Jan Vlug aanbevelen. 🙂

Reacties zijn gesloten.