Nee! Nee! Nee! Nee! NEE! NEEN! NO! NON! IIE! NEIN! NE! NJET! NEE!!!!

http://barracudanls.blogspot.cz/2013/02/beuzelpraat.html?m=1

Nu dus ook die arme jongen (Anass) in het vizier van Kat en consorten. Die mensen hebben geen geweten.

Zie powned.tv (reaguurders), boublog.nl, klokkenluideronline.is e.d. voor tranen en walging.

Persoonlijk ben ik woest.

55 thoughts on “Nee! Nee! Nee! Nee! NEE! NEEN! NO! NON! IIE! NEIN! NE! NJET! NEE!!!!

 1. Ok, het zou zomaar kunnen dat het wel gaat om moord en dat de politie misinformatie lekt om de dader niet op de heupen te zitten. Maar dit gaat wel heel ver. De complotters hebben zichzelf nogmaals overtroffen. Te erg dit. Het lijk is nog amper koud. Dit soort mensen zijn de grootste egocentrische hufters die er rondlopen.

  • Maud zal er wel getuige van zijn geweest hoe Wim-Lex en Maxima dit jochie ritueel ombrachten want ze was daar natuurlijk in de buurt met autopech omdat Joris Demmink haar motorblok had verwisseld zodat hij deze met een EMP kanon op afstand kon saboteren. Oh ja, en Geert Wilders was uiteraard ook van de partij!

   • LOL 🙂 Maar inderdaad, het was te voorspellen dat er weer een groot pedo-netwerk achter zit onder leiding van Demmink. God, oh God… 🙂

  • Swap, er bestaat ook nog een mogelijkheid dat de jongen die dag zo ernstig is gepest en getreiterd, dat hij (in een opwelling) besloten heeft zichzelf van het leven te beroven.

   • Ja inderdaad… Of zat ik ook nog eventjes te denken. Misschien is hij inderdaad misbruikt tijdens / na zijn krantenwijk en zat hij zo in de put dat hij geen andere weg meer zag dan er een einde aan te maken. Zou ook nog kunnen en verklaard het toch wat drastische politieonderzoek. Misschien toch tekenen van verkrachting gevonden?

 2. Politie heeft vast iets aan zijn lichaam gezien wat niet past bij wijze waarop de jongen gevonden is en daarom ook zo’n groot en uitgebreid pdonderzoek ingelast en om alle getuigen, bekenden, familie enz. te horen om tot de juiste conclusie te kunnen komen.

  • Vooralsnog is die conclusie dus nog niet bekend, het enige dat bekend is dat die arme jongen zelfmoord heeft gepleegd maar waarom weten we niet, en zullen we gelukkig alleen weten als de aanleiding toch een misdrijf blijkt te zijn.

   Helaas doet dat er verder niet toe het is toch zeker weten koren op de molen van gekkies.

 3. maar goed, de complottertjes hebben weer een nieuwe ‘case’. Hebben jullie de foto al gezien op KLOL? En de speurtocht van de heer Vrijland? Pff..

  • Volgens ene John op Boublog blijkt het e.e.a. van Vrijland niet te kloppen.
   Bou heeft zelf ook haar twijfels. Persoonlijk interesseer ik mij niet zo in dit figuur.

   Ik zie dat Kat alweer aan het opbouwen is dit ivm de rechtzaak van morgen.
   Zal mij benieuwen of hij dan aanwezig zal zijn.
   Grote kans wederom op een appelflauwte of hij besluit tot drastische middelen.

   • Die Martin pakt dit wel heel erg aan om wat bekendheid te krijgen.. Maar goed, ik denk eerlijk gezegd ook dat het geen zelfmoord is, en het onderzoek loopt ook nog.

    Echter, commentaren op het bericht zoals deze: ” Ik heb ook het sterke vermoeden dat Anass woensdagnacht in één van de vakantiehuisjes is vastgehouden. Is hij misbruikt en vermoord voor een satanisch ritueel of snuff-movie…?!” van Fleur98 (oh god, die kennen we nog van haar mooie verhalen in de Vaatstrazaak??) kloppen ook niet. Uit forensisch onderzoek is gebleken dat het niet om zo’n soort misdrijf ging (dus geen verkrachtingssporen, mes-steken, drogering). Daarom wil de politie ook meer weten, en doen ze nu o.a. een buurtonderzoek. De politie probeert nog te achterhalen wat er is gebeurd. Een verkrachting is redelijk snel te zien in een onderzoek.

    Maar ja, de complotters moeten altijd dat erbij halen en Satan.. pff heel vermoeiend lijkt me dat als je zo’n tunnelvisie hebt 🙂

 4. oef, net weer even bijgelezen. Wat komen ze toch snel met conclusies weer. En fleur zegt natuurlijk weer: punt, hij is vermoord. Ze weet altijd alles wel heel zeker he? My god, my god.. en nu wordt Spong weer afgebrand, is natuurlijk ook een pedofiel. Heel Nederland is pedofiel als ik het zo lees. Oh, en ik krijg ook een beetje de indruk dat Martin denkt dat de familie er weleens achter kan zitten, als ik de laatste berichten lees (en dan tussen de regels ga lezen), maar ja, daar kan ik ook compleet fout mee zitten. Wat lijkt me het vermoeiend als je hersencellen altijd naar het tunneltje gaan in je hoofd.

  • En ik moet nu alweer hartelijk lachen: “Dat komt er van als je de dag begint met een eetlepel David Icke in plaats van een stevig bord Brinta.”
   LOL 🙂 🙂

   • Geweldig!!!: Ziva19 februari 2013 08:51
    Vrijland doet me een beetje denken aan Wim Dankbaar. Beide ex-verkopers en duiken plotseling als newbies in de complotvijver waar ze als een koekoeksjong zich de dossiers toeeigenen en binnen de kortste tijd wild met hun vleugeltjes rondwapperend alle aandacht en het gelijk voor zichzelf opeisen.

    • Ik zit ook in de verkoop 😦

     Ik hoop niet dat ik zo eindig 😥

     🙂 🙂 🙂 🙂

     Maar wel spijker kop raak verder. Zielig ook, zou die martin vrijland ook ‘binnen’ zijn en uit verveling maar op zoek naar een hobby zijn gegaan?

 5. Een aanbidder van KLOL was aanwezig.
  (Kat had dus weer een appelflauwte zgn veroorzaakt door zijn zelf gediagnostiseerde p.t.t.s. Lafaard!)

  “Gopal
  19 februari, 2013 at 15:35
  Ik ben persoonlijk ter zitting aanwezig geweest en deze bovenstaande brief is daar hardop voorgelezen door Micha’s advocaat. Ik heb ook het rekwisitoor van de OvJ aangehoord; de eis was – als ik het mij goed herinner -: 120 uur taakstraf en het van de website en uit de zoekmachines verwijderen van namen en artikelen op KLOL die als smadelijk en lasterlijk te kenschetsen zijn; voorts een verbod van 2 jaar om over de klagers wegens smaad en laster te publiceren. Het rekwisitoor is met toestemming van de rechtbank in het geheel opgenomen door de camera van JDTV.

  Door Micha’s afwezigheid was er geen gelegenheid tot het geven van het laatste woord aan de beklaagde. Ook was er geen mogelijkheid om een en ‘t ander vanuit Micha’s standpunt nader toe te lichten of te nuanceren. Dat was erg jammer. Er waren zo’n 27 belangstellenden aanwezig als publiek, inclusief een 6-tal journalisten.

  De uitspraak van de drievoudige strafkamer is op 5 maart 2013 op 13:00 uur. Geen van de drie rechters onderhield vriendschapsbanden met Westenberg of Kalbfleisch, werd er door de president verklaard. De zitting als geheel maakte op mij een keurige ingetogen waardige rechtstatelijke indruk. Die indruk werd ook gedeeld door een paar andere die in gedurende de vele pauzes voor nader beraad en na afloop van de zitting sprak.”

  • Jeetje wat een lafaard is het ook! Kan hij eindelijk eens zijn verhaal vertellen, doet hij het steeds maar niet. Ik denk dat zelfs die Gopal een beetje afgeknapt is en Micha door begint te krijgen. Wat een blamage 🙂

   • Ik kan de moeite niet opbrengen om de brief van Micha te lezen… Is dat gek?

    Zet die kerel toch in huize zonnesteek voor een jaartje zodat hij wat hulp kan krijgen!

  • het is wel duidelijk dat het allemaal gebakken lucht nu is. Regina probeert nog haar tunnelvisie ten toon te spreiden, maar als zelfs die Gopal dit al zo ziet.. denk ik dat Micha binnenkort zijn site maar wat anders moet aanpakken. Gaat niet werken niet…

  • Deels geciteerd uit de brief van dramaqueen Kat:

   “De aanhoudende en onrechtmatige terreur vanuit het OM heeft een zware wissel getrokken op mijn geestelijke gezondheid. Ik heb hiervoor eerder de term gemunt PTTS: post traumatisch toga syndroom. Deze aandoening zorgt ervoor dat ik niet meer in staat ben zittingen bij te wonen. In ben rond de 30 keer gearresteerd en durf thans vaak niet meer naar buiten noch ook de deur te openen als de bel gaat. De aandoening wordt sterk verergerd door aanhoudende doodsbedreigingen, zowel op internet als via email waarin tot in detail wordt beschreven hoe men mij van het leven gaat beroven. In een van deze bedreigingen -op een grote en bekende website- wordt ertoe opgeroepen ‘mij zo zwaar te mishandelen dat ik maanden lang zal moeten eten door een slangetje’. Justitie stimuleert deze uitingen en draagt willens en weten bij aan het hysterische en hetze-achtige sfeer rond mijn persoon. Zo worden aangiftes van mijn kant nooit in behandeling genomen terwijl anderzijds aangiften tegen mij wegens ‘bedreiging’ en ‘stalking’ steevast leiden tot extreme inzet van dwangmiddelen tegen mij. Dit alles verergert dus het ziektebeeld. Justitie doet er werkelijk alles aan de indruk te bevestigen dat er sprake is van een groot, centraal-aangestuurd complot tegen mij waarin diverse parketten, politiekorpsen, advocaten, media, rechters en aangevers samenspannen met als doel mij te vernietigen. Is hier sprake van een welbewuste psycho-war onder leiding van Nicole Vogelenzang? Hetze, dat is het woord waarmee De Telegraaf de vervolgings-strategie van Vogelenzang omschrijft. Overigens ben ik afgelopen vrijdag in Schiedam in elkaar geslagen met als resultaat twee enorme blauwe ogen.”

   Die twee blauwe ogen heeft drama-Kat (die zgn niet naar buiten durft) opgelopen in de kroeg, omdat hij bezopen was en links en rechts wat vervelende opmerkingen had gemaakt. Tja, boontje komt om zijn loontje…

   • hoe kun je jezelf een slachtoffer-rol aanmeten. Nou zo dus hahaha. Echt te zot. En ja, dat hij in elkaar was geslagen omdat hij nogal wat antisemitische uitingen had gedaan, had ik ook ergens gelezen. Valt me trouwens ook op dat Kat steeds minder reacties krijgt op zijn site-tje.. Ik denk dat zelfs een groot deel van zijn aanhang nu een beetje de luchtbel heeft doorgeprikt 🙂

 6. swapichou zegt:
  februari 19, 2013 om 17:05
  Ik zit ook in de verkoop
  Ik hoop niet dat ik zo eindig 😥
  ——————————————
  Swap, ik waak wel over je en zorg dat jij niet zo zal afglijden 😉
  Zo lang jij mij maar niets tegen mijn wil gaat aansmeren.

  • en hij blijft maar door gaan met zijn huilie, huilie. Als hij werkelijk geloofde in zichzelf en zulke boute uitspraken doet op zijn website, had hij een kerel moeten zijn en naar de rechtzaak moeten gaan. Maar nee….. het bijkt voornamelijk door de alcohol te zijn gekomen en hij is te laf om zich te laten horen ten opzichte van de ‘enge’ toga-mannetje. In Friesland zeggen we dan: ‘Grut ien het bekje, niks ien het sekje” 🙂

   • Hahahaha hij heeft ook totaal geen ballen als hij niet totaal bezopen is.

    Lafbek is het eigenlijk…

    Ongelooflijk trouwens hoeveel reaguurders op PowNed Micha Kat fanbekjes zijn. Ik ben nu klaar met het draadje want buiten 1 of 2 zinnige mensen ‘Kat moet zitten wat hij heeft de wet overtreden’ loopt het over Demmink te blaten en dat Kat wel gelijk moet hebben want de overheid is kut… Wat een gekken… Geen wonder dat ze de hele dag thuis zitten te reaguren.

    Zie hier: http://www.powned.tv/nieuws/binnenland/2013/02/micha_kat_moet_schoffelen.html

   • ja, ik heb het gelezen en wat ik ook heb gelezen zijn de reacties die op Bou (tuurlijk moet ze hier ook een topic over aanmaken -> en… verrassend ineens een link naar Martin Vrijland) werden geplaatst. Ik heb ook geen ruk te doen en ja, het valt me ook op hoeveel reacties op elkaar lijken. Het is gewoon een aantal mensen dat reacties plaatsen, pro-complotters/Micha. Dat begint nu een beetje op te vallen. De ene complotter (Wim, Maud) is nog niet gevallen of de ander krijgt weer een seintje in hun tunneltje door om te reageren.

   • maar toch denk ik wel dat het nog een staartje krijgt. Ik moet eerlijk bekennen dat ik ook niet zo in die zelfmoord geloof. Wat er wel is gebeurd, weet ik natuurlijk net zo min als iedereen op internet. Maar ik hoop wel dat de vader wat meer gegevens naar boven krijgt. Want ergens klopt het niet..

   • En dat vind ik ook altijd zo frappant van de complotters.. Ze nemen suggesties of gedachtekronkels als WAAR aan en gaan ook nog naar elkaar verwijzen als betrouwbare bronnen. Dat is zo drogredenen en bovendien valse informatie, want die weten we niet. Als je zo’n tunnelvisie hebt dat justitie fout is.. ja dan geloof je dat. Ik geloof niet dat justitie fout zit, maar ze weten het zelf ook niet. Er kan hier wel meer aan de hand zijn.

 7. Mooi lijstje dit van Lextori Salutem of zoiets (via PowNed)

  Nog wat feiten, die niet gemeld zijn.
  Vals melden dat je journalist bent, zo bij de heer Vaatstra en anderen.
  Het illigaal opnemen van telefoongesprekken, en deze ongevraagd (knip en plakwerk) op het internet parkeren.
  Het oproepen tot haat en kwaad jegens een oude kennis, Demmink, waarmee Kat later ruzie heeft gekregen. Demmink is homo, en geen pedo.
  Het frustreren van onderzoeken.
  Majesteitschennis, door Friso bij de zaak Vaatstra te betrekken, met de melding dat HM haar eigen zoon onder de sneeuw heeft laten verongelukken. (disturbing)
  Het niet tolereren van tegenkritiek, dat wordt bij Kat en Dankbaar altijd weggehaald, hun blogs, zij bepalen wat erin komt te staan.
  Ongevraagd bemoeien met andere ouders van slachtoffers. (C.Morrien’s ouders willen ook af van Kat en Dankbaar)
  Emotionele leed toebrengen aan zogenaamde getuigen, bedreigen van getuigen en ouders van slachtoffers.
  Een beetje mens, kan gerust op de muur een heel groot vel papier hangen, en dan alle feiten en daders van Kat en Dankbaar proberen aan elkaar te knopen middels draadjes, wat eindigt in een kluwen waar je nooit meer meer uitkomt.
  Ik ben één van de namen die niet meer gebruikt mag worden, en ik ben heel blij. Mocht die vent het in zijn kop halen om nogmaals mijn naam of anderen aangaande de Vaatstra/Demmink verhaal te schrijven, kan hij direct een klacht verwachten.
  Het O.M. heeft meer dan genoeg tegen Kat en Dankbaar liggen, ze willen graag hun dagje in het beklaagdenbankje, maar OM gaat ze dat niet geven, aandacht en geld uitgeven voor niets. Gelijk hebben ze.
  @Justthat, niemand met zijn volle verstand lacht om de situatie en gevolgen van deze twee complotbedenkers, het heeft en hoop ellende, kosten en vooral schade aan mensen toegebracht.
  Dankbaar is ontzettend boos omdat Bauke Vaatstra de Machiavelli- prijs heeft gekregen, Vaatstra stond vorig jaar al gelijk met Maxìma op de lijst, maar omdat de zaak nog niet helemaal rond was hebben ze het voor Vaatstra naar dit jaar getrokken. Lees maar eens wat Dankbaar allemaal over Bauke Vaatstra durft te schrijven, zijn acties in de Friese dorpen, en de zogenaamde speciale uitzendingen voor de Friezen, waarop niet één serieus antwoord naar de Friezen gekomen is. Men moest elkaar weer schouderklopjes en complimentjes geven. Het Friese volk kon dit echt niet waarderen, en bepaalde Friese families die Dankbaar steuen kunnen het nog heel moeilijk krijgen. Zij hebben zichzelf in de vingers gesneden, omdat ze druk bezig waren met de verheerlijking van Dankbaar, en daardoor de mensen in de dorpen eromheen enorm geschoffeerd hebben. als Bouwbedrijf F. uit E. ineens niet meer bestaat, zal dit m.i. niets met de crisis van doen hebben.
  Lextori Salutem | 21-02-13 | 12:19 | niet ok!

  • Ja, wel goed verwoord.
   Kat gaat nu trouwens de MSM aanpakken, hij heeft de Trouw nu al gebeld. Komen dus meer aanklachten aan, denk ik.
   Mijn nekhaartjes gingen trouwens ook omhoog staan toen in verschillende berichtgevingen (waaronder die in Myra-radio) werd vermeld dat Kat boos is, omdat hij nooit wordt uitgenodigd door de MSM of bij hem nooit hoor-en-wederhoor wordt gepleegd. Uhhm… dan heb je echt je kop in het zand denk ik. Meneer beledigt mensen op voorhand (iedereen is pedo, corrupt), doet bommeldingen als men hem terug wil bellen (hij geeft zich altijd voor iemand anders uit) en wordt dan kwaad… en dan verwacht hij dat iemand van de MSM hem ook maar enigszins serieus KAN nemen (al zouden ze willen?)??? Het is zo omdraaien van de feiten. Dat meisje Joanna werd toch ook uitgenodigd? En sommige programma’s zijn echt wel kritisch naar bepaalde nieuwsfeiten. Maar dat zien de complotters gewoon niet.

   • Deze is briljant!!!!!! “ONDER LEIDING VAN NICOLE VOGELENZANG WORDEN ALLE POSITIEVE ELEMENTEN STEEDS WEGGEZUIVERD UIT HET MICHA-LEMMA OP WIKIPEDIA ”

    BREAKING!!! *OMDAT DIE ER NIET ZIJN MICHA KAT* BREAKING!!! 😉

  • oh jullie moeten echt dat telefoontje naar Trouw beluisteren. Wat kinderachtig is hij eigenlijk ook.. en dan verwacht hij ook nog dat mensen hem serieus uitnodigen..

 8. Missen jullie eigenlijk ook niet messcherp commentaar van Barracuda over de eis tegen Kat? Ik zat vanochten te kijken maar er stond alleen een videololotje van de illuminati.

 9. mm, vandaag weer even gelezen op dat Martin Vrijland blogje.. Hij begint al bijna net als Micha te worden, Hitler erbij halen, rare satanistische dingen. Dat scroll ik snel voorbij. Heb ik niets mee..

  Maar: ik moet wel heel eerlijk toegeven dat een aantal dingen wel mijn aandacht heeft getrokken.

  Die E. werd genoemd in de commentaren, want Vrijland dacht ineens dat de locatie RIP van de game geo-caching de vindplaats was van Anass. Dat bleek later niet zo te zijn. Mensen van Duinrell zijn ook geo-caching-fans en hebben al jaren eerder daar schatten neergelegd. E. kwam later op de blog van Vrijlandje (omdat 1 van de ‘onderzoekers’ hem ineens op ‘plaats delict’ tegen kwam… dus de speculaas-koekjes werden weer ruimhartig gebakken).

  E. ging vervolgens via mail-contact vragen of zijn naam kon worden verwijderd omdat hij vrijwilliger was bij het COC (en bang was voor zijn reputatie). Zoals het een goed Micha-aanhanger betaamt deed Martijn dat natuurlijk schoorvoetend, maar natuurlijk plempt hij wel alle mails (maakt niet uit of het vertrouwelijk is of niet) online. Voor Xaartje natuurlijk niet moeilijk om te achterhalen wie die E. is, vooral niet als meneer ‘per ongeluk’ vergeet de laatste foto te hernoemen.. Lekker doorzichtig.

  Nu mijn 2 centjes..

  Ik vind geo-caching ook leuk.. duhh.. zijn jullie natuurlijk niet echt verbaasd over :). Maar: als ik in Wassenaar zou wonen en er zou in 2011 al een paar leuke schatten neergelegd worden in mijn woonplaats, zou ik daar ZEKER binnen een paar maanden naar toe gaan. Het is des te leuker/spannender als jij als 1 van de eerste dat vindt!! Zeker op een mooie zomer-avond. Lekker wandelen en speuren.

  Dat vind ik wat gek…

  Ik heb wat dingen van die E. opgezocht en wat dingen opgeslagen op mijn computer.

  Ik vind het vreemd dat hij zegt dat hij zijn facebook heeft afgeschermd omdat hij niet gezeik wil en bang is dat zijn vrijwilligerswerk bij het COC in gevaar komt. Zijn facebook is niet afgeschermd, alles staat open en bloot.

  Verder vind ik zijn reactie naar Martin ook nogal mild en vind ik zijn insinuaties over de gebeurtenis later ook vreemd (zusje zou niet verdrietig zijn, speurhonden waren drugshonden). Kan desinformatie zijn.. even die complotters op verkeerd spoor zetten (het klopt trouwens wel dat hij een vriendin bij de politie heeft). Maar zijn eerdere berichten over angst voor zijn COC vrijwilligerswerk is dan wel vreemd. Dat zet je niet zo op het spel (zeker als je al door hebt dat Martin alles gaat publiceren, hij wil dat blijkbaar ook). Daar ligt het te gevoelig voor.

  Goed, je kunt dat weleens in je hoofd halen (als je ECHT gek bent van de complotters!), maar deze E. woont in Wassenaar, werkt daar in een cafe en zat bovendien op dezelfde school als Anass. In december heeft hij trouwens nog voorlichting gegeven, via het COC, over sexuele diversiteit, op de vorige school van Anass. Dat maakt het wel allemaal een beetje vaag… Ook dit jaar stonden er afspraken van COC Leiden om te spreken op de school van Anass. E. weet niet zeker of die nog door gaan. Bekend wereldje dus.

  Toen ik wat meer informatie over hem wist vond ik het vreemd dat hij eigenlijk min of meer verbaasd was dat er mensen ook op plaats delict waren en dat mensen hem vroegen wat hij daar deed. Geo-caching natuurlijk. Maar dat klopt niet helemaal want op 10 februari heeft E. een relaas geschreven op een facebookpagina over hoe hij gepest werd vroeger op school en dat in verband brengt met zijn voorlichtingswerkzaamheden voor COC en met de school van Anass. Dus hij wist het dondersgoed.

  Kan zijn dat hij natuurlijk ook nieuwsgierig naar de gebeurtenissen is, en als geo-cacher de plek kent omdat hij eerder de schat daar al had gevonden maar het verhaal aan de complotters heeft verteld om van ze af te komen (die bleken nogal van leer te gaan weer over hun satanistische dingen..). Maar ik blijf het allemaal nog wel vaag vinden.

  Wat denken jullie?

  • die vrijland is net zo gestoord als Micha, maar goed, hij geeft wel weer informatie. Voor ons weer interessant om het daar het goede en slechte uit te filteren. 🙂

  • wordt wel interessant denk ik.. maar helaas ook weer heel veel voer voor de complotdenkers die nog steeds denken dat Demmink.. etc erachter zitten.

Reacties zijn gesloten.