Verdikkeme doe ik het toch weer….

Micha roept op tot zoop en koekjes voor de rechtbank

http://www.klokkenluideronline.is/artikel/22113/proces-micha-kat-19-2-2013-be-there#comments

Maar gelukkig is er Demmink die vind dat zolang er geen bewijs is dat hij de laster zat is:

http://www.klokkenluideronline.is/artikel/22115/demmink-dagvaardt-ad

Gelukkig is daar een advocaat uit pedo-paradijs London die uiteraard de zaak gaat verliezen:

http://www.klokkenluideronline.is/artikel/22118/is-dit-de-beul-van-joris-demmink

Gelukkig is Wim lekker weer bezig met het herkauwen op de moord van JFK:

http://rechtiskrom.wordpress.com/2013/01/27/lee-harvey-oswald-i-am-just-a-patsy/

Uiteraard in de hoop om weer een beetje aandacht te krijgen.

Op Argusoog is men weer lekker bezig met het ubercomplot de EUSSR ook wel bekent als het vierde rijk

http://www.argusoog.org/steeds-openlijker-eu-nazisme/

En onze lieve Bou, tsjaaaaaaa

http://www.boublog.nl/ lieve Bou is de kosmos aan het ontdekken. 🙂

Lang leve complot land!

 

 

*UPDATE!!!!* gelukkig is daar Barra

http://barracudanls.blogspot.nl/2013/02/bovenkamer.html

23 thoughts on “Verdikkeme doe ik het toch weer….

 1. Ik ben er trouwens van overtuigd dat Maud gewoon haar boek wil promoten. Ze sprak als een soort van academicus op de radio.. lekker intelligent overkomen, maar ondertussen totaal onzin uit kramend.. Als ze gaat zwemmen en iemand duikt naast haar in het water is het iemand die haar volgt.. hoe paranoia kun je zijn… Micha moet weer voorkomen. De laatste 2 keren is hij niet geweest, beetje raar he? Als je je mening wilt geven voor het justitieel apparaat.. Hij is altijd ziek, zwak en misselijk.. Die pilletjes moet hij misschien maar gewoon langdurig gebruiken..

 2. hilarische uitzending weer op Argusoog. Die Maud is er weer, Micha ook.. Goh, hoe bedenken ze toch al die verhalen. Heb trouwens een mailtje van Maud gekregen. Ik had haar even het linkje gestuurd van Barra. Ze schreef dat ik me moest schamen en dat ik me ging schamen, omdat ik niet weet wat er in dit land aan de hand is (vooral met oog op monarchie). LOL 🙂

  • Xara,
   Gevalletje: “Iedereen is gek, behalve ik…..”

   Ik ga nu een poging doen om in één keer de uitzending op Argusoog te beluisteren.

   • Je gelooft het niet maar…. Zit ik met mijn amerikaanse collega een biertje te drinken zegt hij plots: ‘weet je, dat hele sandy hook gebeuren is een valse vlag operatie. en proberen ze onze wapens af te pakken. FEMA heeft al concentratiekampen gemaakt en er zijn miljoenen kogels recentelijk gekocht door de overheid. de 3de wereld oorlog komt eraan en zonder wapens kunnen we er niets tegen doen’

    ik zeg dan alsof je zoveel doet tegen een m1 abrams tank met je ar15….

    en denk… oh help,,,, 😦

  • dit is echt te triest voor woorden…. ik krijg bijna medelijden met Jasper.. Heb je iemand koelbloedig vermoord, je vertelt het eindelijk na 13 jaar (klootzak!) en dan krijg je ook nog mensen die dat niet geloven.. My god… wat een kut situatie.

  • Nou ik weet niet, hoe fel ze tegen mij tekeer ging.. denk ik dat dat mens wel even doorgaat (zolang ze haar medicijnen niet krijgt)

   Oh wel een goed relaas van die Vrijland, die normaal nog meer paranoia is dan Micha. Oke, ga het weer even lezen 🙂

   • veel leesvoer, herken wel veel dingen in dat interview. Wat ik wel vreemd vind is dat die Vrijland de van der Brink aanhaalt… dat moet ik nog even lezen. Kan me niet voorstellen dat hij iets zinnigs heeft gezegd. Maar dat Uhmmm…. dat zei ik ook steeds in de chat, dan ben je niet overtuigd. Ze wil gewoon haar boek promoten, moet ook brood op plank komen. Dat had ik allang door 🙂

    • Nee ik denk dat ze echt gestoord is. Ze had best een degelijke carrière namelijk, dat brood zat wel in orde totdat ze doordraaide. Volgens mij loopt ze al jaren met een behoorlijk probleem met achtervolgingswaanzin en geheid ook compulsief liegen waardoor ze geen onderscheid meer maakt tussen realiteit en fantasie. Misschien misbruikt als kind? Triest figuur eigenlijk maar dat zijn ze allemaal, stuk voor stuk gevallen zieltjes.

   • Ja, heb je misschien ook wel gelijk in.. Ik vond het niet interessant genoeg om mijn tijd te verspillen aan haar gedachtenkronkels en dat ze misschien wel ziek is. Vind haar gewoon zo oninteressant.. dat ik zelfs verbaasd was dat ze op mijn reageerde. Maar goed, we zullen zien, denk dat ze snel van het toneel verdwenen is. Maar goed ook want Micha en Wim (ook al bijna weg) zorgen al voor genoeg tumult.

    • Och ja … Ik weet niet of ik het goed zie. Ik denk het wel. Het lijkt mij of een uiterst zieke marketing truc of gewoon iemand die ziek is en hulp nodig heeft. Of iets daar tussenin natuurlijk.

  • Net ook even de reacties gelezen en ben het erg met de mensen eens. Vooral wat die Tina zegt, dat dacht ik ook. De IT man van vorige week (in uitzending na KLOA), dat was echt interessant. Een man die gewoon down to earth bleef (oke, beetje een marketing-gastje) maar wel heel duidelijk, veel voorbeelden en uitermate interessant. Enige uitzending van Argusoog dat ik in zijn geheel met veel interesse heb afgeluisterd. Die Maud en dat jaja knikken/beamen van Micha en Arend trok ik echt niet.

   • en ook de opmerkingen om het boek te promoten. Daar lijkt het heel erg op, dacht ik vorige week al. Tuurlijk, iedereen moet brood op de plank hebben. Maud probeert een beetje in het universitaire leventje te komen (haar CV klopt ook van geen kanten trouwens – ze heeft wat gastcollege’s gegeven aan de RUG hier) en wat te schrijven. Maar het lukt haar niet om bij uitgeverijen te komen, dat is ook lastig. Dan maar zorgen dat je die gekkies aan je kant krijgt. Helaas voor haar zijn de gekkies ook weer niet zo gek, LOL 🙂

Reacties zijn gesloten.