Het is bijna voorbij met het Vaatstra complot.

Eind Februari begin Maart krijgen we antwoorden – Niet dat dit veel zal uitmaken voor de gekkies, maar toch!ย 

39 thoughts on “Het is bijna voorbij met het Vaatstra complot.

 1. Nog niet helemaal. De eerste rechtszitting is een pro-forma zitting, inhoudelijk wordt de zaak pas in het voorjaar behandeld. En ik denk dat je gelijk hebt, wat er ook gezegd zal worden, de complotters geven hun eigen draai er wel aan :).

  Micha wordt trouwens niet geholpen door Amnesty International.. Goh… ๐Ÿ™‚

 2. “Het is bijna voorbij met het Vaatstra complot”
  Denk je nou werkelijk dat de complotters dan ophouden?

  • Een mens mag hopen toch? Ik ben overigens enorm benieuwd wat de complotters gaan bedenken wanneer Jasper een interview geeft waarin hij nogmaals bekent.

   • Neem maar van mij aan dat de complotters beter weten wat Jasper die nacht van 30 april-1 mei 1999 heeft gedaan dan hijzelf.
    Ze zullen -tot in den treure- doorgaan met hun Feik en Ali in het ‘verhaal’ Jasper te plaatsen.

    Uiteraard hoop ik dat ze inmiddels tot inkeer zijn gekomen, maar dat zal wel een utopie zijn.

  • Eerlijk gezegd kan ik er wel om lachen, wat een zot is die kerel. Hij heeft die rechtszaken en dwangsommen over zichzelf afgeroepen; hij had ze eenvoudig kunnen vermijden, maar hij blijft geloven dat hij een klokkenluider is. Om je zelf zo in de nesten te werken, met open ogen je armoede tegemoet gaan om de held te kunnen spelen die wat fans om zich heen verzameld, dan ben je principieel maar ook erg dom. Succes met de hand ophouden. Dat maakt alleen nog maar depressiever.

   BREAKING BREAKING GLIJDT ZEEVAT DE DIEPTE AF RICHTING KAT ?

   • Als ik Arend was, zou ik in de avonduren gaan bijklussen als behanger ofzo, krijg je zwart handje contantje betaald en hoef je anderen niet lastig te vallen.

  • Heel triest. Waar blijft trouwens het grote complot inzake de bende van 8 van Eindhoven? Rijke jongens, papa’s hebben vast connecties met Demmink. Even onschuldige Eindhovenaar erbij en aandacht van Demmink af leiden? Of zou ze dat zelfs de complotdenkers te ver gaan?

   *Xaar gaat weer verder uitzieken – heb het goed te pakken*

  • Oh sorry hoor, nog even 1 bijdrage, laatste post van Micha. KOMENDE WEKEN CRUCIAAL VOOR DE TOEKOMST VAN NEDERLAND EN DE PEDO-NETWERKEN * HELP ONS, STEUN ONS, STORT EEN BIJDRAGE, MAIL DE NVJ!

   En weer bedelen. Weet je, ik heb drie dagen koorts gehad en na wat drukke dromen (door de koorts) werd ik wakker, ging kopje thee zetten en dacht ineens, misschien hebben ze wel gelijk dat Micha inderdaad is ingezet om de boel af te leiden. Want wat hij allemaal doet is een beetje over de top, en ik denk dat zijn ‘vroegere’ vriendjes daar misschien ook weleens bang voor zijn. Wim houdt zich nu goed gedeisd (zal het ook van zijn vrouw moeten)..

   Goed, bedtijd weer ๐Ÿ™‚

 3. Inderdaad een fantastisch mens, maar als je deze reactie op KLOL leest word ik misselijk.
  Walgelijke gedachtengang….

  Andre Vergeer
  28 januari, 2013 at 19:26
  Nou Micha, wordt een inkoppertje. Maxima wordt Koningin zodat zij bij het overlijden van WA waarschijnlijk naadloos verder kan. Zouden er al plannen zijn voor WA zoals bij zijn vader en zijn broerโ€ฆ?

 4. Ach ja Mia, het is wat mij betreft niet eens walgelijk, eerder zielig. Je zou zo maar in het leven staan. Dan ben je echt een stuk verdriet vind ik. Sowieso moet je een ernstige afwijking in je bovenkamer hebben om zulke relaties te trekken. Droevig vind ik het.

 5. Droevig?
  Ik zou die vent wel flink door elkaar willen rammelen, zodat alles in de bovenkamer weer op z’n juiste plaats ligt.
  21,22,23,24,25,26…………………

  • Interessant hoor, goed dat de kritiek op alu hoedjes al veel langer bestaat. Tis wel een lange draad, dus dat wordt later nog eens verder lezen. Ik bezoek sinds december geen enkele complotsite meer. Wim die gun ik mijn view niet, Kat’s site gaat me veel te ver. Boublog maakt me misselijk en agressief, en argusoog is meelijwekkend. Ik lees alleen nog Swapichou, gelukkig houden jullie me op de hoogte.

 6. Bizar hoe eigenlijk de hele afloop van de zaak Vaatstra uiterst correct wordt voorspelt door de anti-complotters. Die Glenn heeft er trouwens een heldere kijk op zeg.

  Verder wat Rachid zegt … Ik kijk niet meer mee bij Wim, Micha, Arend en Bou… Ik word kalend van het haren uittrekken en krijg reuma van het tenen krommen elke keer als ik de moed verzamel om weer eens door het gebazel te worstelen van bovengenoemde totaalgekkies. Nee dan liever wat leuk (oud) leesvoer als bovenstaand van Mia ๐Ÿ™‚ En Barra natuurlijk!

 7. Ik heb vandaag de Argusoog radio-uitzending van afgelopen vrijdag met Vergeer en Oortwijn beluisterd. Het meest hilarische kwam na ca. 50 minuten, ene Herman was te beluisteren.
  Voor de mensen die Herman ook even willen zien:

  Swap, daarna komt een muziekje van Herman die je wel zal aanspreken. ๐Ÿ˜‰

  • Oeh… Wat een bizar filmpje! Ik ga ook even luisteren denk ik. Ik weet dat ik telkens roep dat ik er klaar mee ben maar vreemd genoeg blijft het rariteitenkabinet mijn fascineren. Die Maud blijkt ook totaal geschift. Ik had begrepen dat zij Joris Demmink in Thailand in een pedo bar is tegengekomen en hij toen haar auto en mobiele telefoon met een (JE GELOOFT HET NIET) EMP kanon onklaar heeft gemaakt ๐Ÿ™‚

 8. Die Maud. Lijkt me een zuiver geval van schizofrenie. Dat is een ziekte van de hersenen die niet te genezen is. Op zich wel sneu, want het lijkt me een aardige meid met talent voor schrijven. Dwanggedachten zorgen er bij haar voor dat ze de realiteit anders ziet en vrijwel alles op zichzelf betrekt. Dat is heel wat anders dan de aandachtsgeile en heldinbeeldende Wim. Denk ik.

  • Inderdaad. In tien jaar tijd tien aanslagen overleven. Dat doet eem gemiddelde drugsbaron haar niet na. Maar je hebt gelijk. Het lijkt een slimme meid die simpelweg gewoon gek is geworden. Ja… Triest ergens. Ik ga zo even de uitzending luisteren.

   • Ik ben er (nog) niet aan toe gekomen. ๐Ÿ˜ฆ maar wel net eventjes de reacties doorgelezen. Inderdaad haar verhaal lijkt te gek voor gekkies zelfs. Dat zegt een hoop of niet… Ik vraag me af of ze na afloop niet huilend in bed ligt al kermend waarom helpt niemand me. Zielig eigenlijk…

   • Ja die Maud promoot haar boek daar, denk niet dat iemand haar serieus nam (Zeevat doet ook meer beleefd). Wat ik wel interessant vond was de uitzending daarna met Ronald Weber, dat was voor mij als IT-er echt interessant! Hij was ook niet alu hoedje ofzo..

 9. Zat net even op Argusoog te neuzelen kom ik onder blog: term “samenzweringsdenken” enz. een hilarische reactie van ene Josie tegen.
  Dat werkte natuurlijk op mijn lachspieren, onderbroek is gelukkig wel droog gebleven.

  josie zegt:
  4 februari 2013 om 17:56

  Als je stemmen hoort of ruis of dergelijk.
  Daar kunnen vele van af komen en dit is geen grap wat ik zeg !
  Doe net of je oor een geluidsknop is van een radio en zet dat geluidsknop op uit met je oor.
  Helpt ie niet doe het dan opnieuw.
  Of maak je neus als volume knop die je uit zet.
  De kans van slagen is heeeel groot dat je er geen last meer van hebt.
  Ik ken er vele die op deze manier van geluiden af zijn gekomen.

  • Hahaha ja inderdaad het zou maar naast je in de tram zitten en plots zulks praat uitkramen. Ik denk toch dat ik uitstap en de volgende tram pak ๐Ÿ™‚ Je weet maar nooit.

  • Och ja hier in de buurt hebben we een aardige kerel, hij stinkt een beetje, praat tegen zichzelf en drinkt veel te veel goedkoop bier. Maar staat, weer of geen weer, altijd voor de supermarkt een beetje tegen zichzelf te mijmeren. Omdat ik overal (behalve naar werk) met mijn hond ga vraag ik hem altijd om op mijn hond te passen als ik naar de supermarkt moet gaan. Hij doet dat vol liefde en overgave en vooral loyaal. Ik geef hem dan altijd wat losgeld en een sigaret. Soms een blik bier. ๐Ÿ™‚ Lief persoon, ik weet niet of hij gelukkiger zal zijn in een inrichting of onder de medicijnen. Hij heeft tenminste (gokje) geen weblog waar hij de meest banale dingen het interwebs in ruft.

Reacties zijn gesloten.