5 thoughts on “Wim kap nah!

 1. Via Feestboek:

  Bauke’s ommezwaai is hoogst opmerkelijk.

  Hij stelt hier bijvoorbeeld dat ik volhoud dat de moordenaar een uitgezette asielzoeker is:

  Allereerst stel ik dat het om twee asielzoekers gaat, waarvan er één (Feik) is overgeplaatst binnen de landsgrenzen en de ander (Ali) naar het buitenland is uitgezet. Die laastste is daarom naar mijn overtuiging ook de donor van het spermaspoor (van bloed is nooit sprake geweest, dat is pas sinds de aanhouding van Jasper tevoorschijn gekomen).

  Ten tweede heeft Bauke deze stelling ook altjjd aangehangen. Het is dan op zijn minst scheef dat hij degenen die deze stelling onderschrijven, nu gestoorde idioten noemt.

  Ten derde ontkent Bauke niet dat Ali Hassan inderdaad is uitgezet, noch dat dit in het geheim is gebeurd, noch dat de later gerarresteerde Ali Hassan, een andere Ali Hassan was dan degene die is uitgezet.

  Het is dus zeer merkwaardig dat Bauke niet meer hoeft te weten waarom Ali Hassan, de latere hoofdverdachte, de vriend van Feik die zijn dochter had bedreigd, op zo’n geheime wijze is uitgezet. Evenmin waarom een verkeerde Ali Hassan is gearresteerd. Zelf zegt hij in 2010 tegen de Kollumer Courant: “Deze man is alleen aangehouden om de bevolking in Noord-Oost Friesland weer rustig te krijgen”. Hij bevestigt dus dat Justitie liegt en bedriegt in deze zaak. Bauke lijkt nu blind te vertrouwen op Justitie die 13 jaar met Jasper S. op de proppen komt, hetzelfde Justitie dat in het weekend van de moord twee asielzoekers wegsluisde. Dit komt Justitie erg goed uit. De bekroning met de Machiavelli prijs is wat mij betreft dan ook geen toeval. De zittende macht geeft hiermee in feite zichzelf een schouderklop. Daarnaast is het een signaal dat niet getwijfeld mag worden aan het daderschap van Jasper S. nog voordat het wettig en overtuigend voor de rechter is bewezen.

  • En weer draait Wim dingen om. Bauke hoeft inderdaad niet meer te weten waarom Ali is uigezet, het is namelijk niet meer van belang. Want: er is een dader opgepakt waarvan 100% DNA match is, en bekentenis (en hoogstwaarschijnlijk daderkennis).

   Zijn redenatie is echt een drogredenering.. Het kan best zijn dat die Ali is uitgezet e.d. e.d. Maar het doet er niet meer toe wat de reden daarvan is geweest. De reden was in ieder geval NIET dat hij de moord heeft gepleegd en dat kan 100% worden uitschakeld.

   • Ja, zou heel knap zijn, maar kan hij niet.

    Tenzij Jasper ineens met verhaal komt..

    Ja, ik zat in de auto met die Duitser en de asielzoeker. Die andere asielzoekers hadden al ventielen uit banden gehaald van haar vriendjes. We hebben naar het Filtsje gebeld met het verhaal dat de meisjes maar even moesten kijken wat er met die fietsen aan de hand was. Meisje (Marianne) kwam daar met een vriendinnetje en het vriendinnetje van Feik. Ondanks dat er ruzie was heeft Feik gezorgd dat Marianne en dat meisje rustig naar de fietsen toe liepen. We zagen achter de gordijnen wel een glurende mevrouw staan, maar we hebben toch onze slag geslaan! We hebben Marianne de auto ingesleept!!! Ondanks dat er nog 100 mensen op straat waren hebben we het gedaan!! Knap he?? We hebben haar toen mee naar de caravan genomen, en toen heb ik iemand geneukt, en ben weg gegaan.

    Ali vertelt verder: “We hebben de condoom gepakt van Jasper S. en pakten 2 fietsen en hebben haar naar het weiland gebracht. Toen hebben we haar ***** (ik ga dit niet verhalen). We gooien de condoom leeg op het meisje, oh… zullen we ook haartje achterlaten die ook nog op de condoom zit.. Doe maar in de aansteker. Even een mes over haar keel halen, want ies koeltoer…

    Rennen… En weg zijn ze.

    Ze denken nog: die jongens vertellen toch niet hoe het echt zit, want hij heeft haar in de steek gelaten.. Die bellen gewoon mama op om hun op te halen met de fietsen.. zijn bang voor ons en voor .. weet niet..

    Uh uh.. lekker geloofwaardig… Laat Wim maar eens wat scenario’s schrijven in verhaalvorm, dan zie je meteen dat dingen niet kloppen.

    Sorry, maar ik probeer te verhalen hoe Jasper bij het verhaal van die asielzoekers betrokken is geraakt maar lukt me niet.

   • Oke volgend scenario, misschien wat meer naar Wim gericht.

    Feik en Ali halen banden uit fiets vandaan. Marianne, die Stephanie helemaal niet kent lopen naar die fietsen (waarom?), maar goed… oh verhaal klopt nu al niet. Uhmm.. even overnieuw.

    Ze zijn met zijn allen in het Filtsje, Ze krijgen ruzie, Spencer zegt nog tegen een vreemde mevrouw die toevallig patatje komt halen, ze pakken mijn vriendin. Vrouw haalt schouders op, gaat weer naar huis. Het vriendinnetje van 1 van de ruziezoekers zegt tegen Marianne, kom ik moet je even iets laten zien.. hihi.. etc.. Ze lopen 500 meter verder en zien de fietsen.

    Op dat moment moet Marianne lachen en wordt ze de auto ingesleept. Het 14- jarige vriendinnetje ziet het en denkt.. shit.. wat moet ik nu?? Ze ziet ondertussen ook een vrouw achter het gordijn staan. Ze denkt niet, goh moet ik haar waarschuwen, de politie bellen, nee ze loopt gewoon weer terug… Uhm… maar ga toch even door.

    Het delict laat ik hier even achterwege.

    Het onderzoek start. Het AZC zal het wel hebben gedaan volgens de buurtbewoners. Snel even wat mensen wegsluizen, want anders kunnen we geen COA’s meer openen. Maar shit wat moeten we nu met dit onderzoek doen. Als het een asielzoeker is, kunnen we de subsidies wel op buik schrijven.

    Jaren later.. shit ze willen nog steeds DNA onderzoek. Het asielzoekersbeleid is ook al veranderd, en eigenlijk wil het merendeel van het volk dat het goed wordt toegepast. Laten we asielzoeker naar voren schuiven.. Oh nee toch niet.. Oh, hebben we niet ergens een condoompje van iemand in de buurt gevonden?? Ja, laatst nog! Lag hier vlak bij de Keningsweg. Oh, die gebruiken we, we laten iedereen DNA doen en daar moet hij wel op af komen.

    Ja, raak!! Maar wat zeggen we hem dan?? Want het was maar onschuldige condoom?? Uhhh.. hij wilde toch van zijn bedrijf af, van zijn koeien, beloof hem een paar miljoen en dan is het opgelost.

    Maar uhh.. dat kost toch heel veel geld? Hadden we dan niet beter die asielzoeker kunnen pakken?

    Te laat…

Reacties zijn gesloten.