Puinhoop in Complotland

http://www.klokkenluideronline.net/artikel/21636/aangifte-yehudi-en-matt-tegen-micha

 

Matt en vriendje Dankbaar trekken wel heel erg ten strijde tegen Micha, Micha was natuurlijk al van het padje maar edoch toch weer apart dat het ALT# Media gebeuren zo vreselijk uit elkaar valt of is dat eigenlijk niets meer dan logisch? 

48 thoughts on “Puinhoop in Complotland

  • ja, denk dat politie/justitie hier ook niets mee doet en dat ook aangifte van Matt weinig hout zal snijden, gewoon actie, reactie op niet hele cruciale nieuwsfeiten, of ben ik dan weer nuchtere Friezin?

   • Nee, hebben ze echt geen tijd voor hoor die achterhoedegevechtjes tussen marginale complotdenkertjes en andere interwebs misbruikers. Pas het moment dat iemand Micha echt gaat bedreigen, of andersom zullen ze actie ondernemen.

   • ik ben daar trouwens bij Micha wel eens wat meer bang voor geweest dan bij Wim. Denk dat Micha echt soms weleens uit moet kijken. Maar ja, dan nog, het zijn geen bedreigingen op zich voor bepaalde doofpotten denk ik. En ja, wie weet is Micha wel gewoon ingehuurd. Moet eerlijk zeggen dat die flits ook ooit weleens door mijn hoofd is geschoten toen ik vond dat hij wel ERG over de top was. Maar ik lees te kort in dat wereldje, te onervaren (is alleen onderbuikgevoel).

    • Micha is gewoon doorgedraaid, Micha is van degelijk journalist gewoon van het pad geraakt, paranoia geraakt, gek geworden en hij lijdt aan manische depressie. Het is helemaal geen slechte vent hoor, in tegenstelling tot Wim zo ben ik achtergekomen in de laatste weken. Hij is gewoon ja een beetje gek… Ik kijk ook uit naar vrijdag, ik ga lekker luisteren van 6-8 en in een deuk liggen. Gezien hij dus (klaarblijkelijk) niet meer loopt te stalken etc. hij gewoon wat schapekoppen in een rivier flikkert en zichzelf voor lul zet met boeken die hij niet heeft gelezen etc. Och ja, drugs are bad mkay….

    • Het zijn ook sukkels daar bij KLOL zeg…. Pffffffffffffffffffffffft

     “Vraagje aan advocaat Van der Meer: kan Matti gevorderd worden zijn bronnen vrij te geven; diegenen die stellen dat Micha in gevaar is?”

     Lezen kunnen ze niet, dat mag duidelijk zijn….

     “6. Tot slot: navraag bij de redactie van Camilleri leert mij dat er
     daadwerkelijk personen zijn die kennelijk uw cliënt naar het leven staan.
     Juist ter bescherming van Micha Kat is daarvan door hen formeel melding
     gemaakt bij de autoriteiten.Hoofdredacteur Vito Tieke van Camilleri stelt
     juist dat de hetze tegen Micha Kat erg gevaarlijk kan zijn.”

     Gokje, Matt(ie) heeft dit allemaal uit zijn duim gezogen. Of zouden er echt mensen zijn die Micha wat willen aandoen?

   • @Swap: Nee er zijn echt rare dingen binnen gekomen bij Cammileri.. Ze hebben ook IP adressen nagetrokken en ook mensen aangegeven die Micha iets echt aan wilden doen (ivm met die kinderfoto’s op zijn site).

    Ik denk dat Micha daar wel mee moet oppassen. Dat is geen katte-pis om nog maar even wat collocatie te gebruiken.

    • Denk je dat echt? Ik weet het niet zo. Het zou kunnen. ‘Moderator’ AKA (…) en met name Andre Vergeer hebben zichzelf hiermee enorm verdacht gemaakt. Ik kan mij niet voorstellen dat justitie dit niet onderzoekt. Indien zij dit niet doen verklaar ik officieus KLOL tot pedonetwerk.

 1. Ik ben trouwens wel benieuwd naar die bedreigingen van ‘figuren’ aan het adres van Micha Kat. Het zou fijn zijn als Matt(ie) daar wat meer op in ging.

 2. nou, zag het al een paar dagen gebeuren, zeker toen Micha die nieuwjaarsgroet deed, toen bleek een ram-hoofd aan zijn muur te hangen, waardoor veel van zijn aanhangers gingen twijfelen. Toen wist je eigenlijk al.. uhmmm… dit kan wel weer eens tot nieuwe complotten leiden, maar dan tegen Micha.

  En lees laatste stukje op Barra, iemand die boeken niet leest en ook nog verbod heeft om zich uit te geven als Telegraaf journalist (op straffe van 5000 euro) is een Kat in het nauw (want binnenkort die rechtszaak en zo, wordt weer ff brommen voor hem, vrees ik)

 3. Inderdaad! Was ik alweer vergeten. Micha raakt zelfs de gekkies kwijt… Ergens is het droevig, je ziet ook steeds meer tegenspraak op de site. Wim doet dat beter, alles dat tegenspraak levert wordt pertinent weggemodereerd. ‘Oppa Nazi-styleee, wop wop wop’

 4. Heej wat is dit “Je reactie is in afwachting van moderatie” Kan er niet meer spontaan gepost worden???

 5. Alleen als het psychisch is, Swap hihi… Tjee ben je nog steeds ziek, beterschap!! Gelukkig zit er een beeldscherm tussen 😛 Ik zou zeggen rust en regelmaat, paar slokken sterke drank per dag, de nodige vitamientjes en wat ibuprofen. Sterkte!!!

  • Meh niets schijnt te helpen vooralsnog. Mijn keelpijn is wel weg na een slok Whiskey gisteren, dat is al een vooruit gang op zich. 🙂 Ik ga de hond maar uitlaten, arme beest moet ook haar behoefte doen.

   • Dan zit er niets anders op dan uitzieken met af en toe een slok whiskey! Je hebt nog even de tijd voor het de 21e is!

    • Nou ja, ik heb vrijdag een kennismakingsgesprek met een ander bedrijf, maar goed ziek is ziek, het zal weinig zin hebben om kuchend en hoestend die arme man in zijn gezicht te blaffen me dunkt.

 6. Of gewoon even naar de huisarts, als het te lang duurt heb je wellicht een antibiotica kuurtje nodig als het bacterieel is. Dan ben je er binnen 2 dagen vanaf. Ik zou er niet te lang mee doorlopen, gewoon ff checken of het geen longontsteking is ofiets!

 7. Pfff, nu al een paar keer gehad wanneer ik hier post en op linkjes klik mijn pc kuren krijgt. Verbreekt ineens de sessie, rare zoemtoon, vreemd. Zat nu ook ff op you tube muziek te luisteren. Van de week op mijn werk kreeg ik de hele nacht nadat ik iets gepost had een beveiligings melding, een paar collega’s ook. Xara, weet jij hoe of wat… of is het gewoon toeval?
  Maargoed mijn pc doet het iig gelukkig nog 🙂

  • Ik weet het niet Magdalena, kun je iets meer vertellen over die beveiligingsmelding? De enige keer dat ik ooit een melding van mijn computer kreeg was toen met dat linkje (verwees naar een site met ad-aware), dat heb ik hier ook gepost. Ook weet ik dat eind vorig jaar WordPress wel aangevallen werd met spam-comments, maar daar hebben wij geen last van gehad. Het lijkt er ook op dat de enkele spam comments die wij krijgen, keurig in de spambox komen (zijn er tot nu toe 3).

   Dat van Wim was ook dikke onzin, leuk leesvoer: http://www.opinieleiders.nl/wordpress/?p=36033

   Het kan zijn dat er wat dubieuze troep op de pagina’s staat waar we linkjes naar plaatsen, omdat we hier niet de lekkerste links altijd plaatsen :). Maar ik weet het niet, ik werk niet op Windows. Misschien dat Swap iets weet? Hij had ook wat last gehad geloof ik.

   Heb je een goed ad-aware scan-programma op je pc? Ik denk dat het helpt om die even te draaien. Want ik denk wel dat het probleem daarin zit.

   • Swap weet helaas ook niets, het lijkt me toeval. Ik schakel wel over naar Ubuntu, gewoon omdat het kan en gratis is! 🙂 En vooral veiliger zo leer ik nu.

 8. Ik kan je wel iets vertellen over die beveiligingsmelding, maar dat was op mijn werk, ben daar wat voorzichtig mee hier. Paar collega’s hadden er ook last van nadien, vond ik wel toevallig. Maar ik snap sowieso niets van computers plus jargon,kan aan het systeem gelegen hebben.
  Verder heb ik avast en die heeft van de week nog zijn rondje gedraaid.

  Leuk onzin leesvoer weer dat linkje! 🙂

  • Avast is prima, dus als hij niets opmerkelijks heeft gevonden, houd ik het vooralsnog op toeval, maar ik ben nuchtere Friezin he? Mocht je wel iets raar zien, dan horen we het wel.

   Ja leuk linkje :). Maar vond ook het stuk van de Raad van Journalisten wel erg interessant (staat in ander draadje), ik voelde gewoon de pijn over wat er is gebeurd. En dat het blijkbaar nu al bijna 2 jaar aan de gang is met die complotters.

  • Hahaha super! Ja ik voel me ‘ietsje’ beter, ik heb een flinke kou te pakken 😦 waarschijnlijk omdat ik toch elke dag met de hond moet wandelen dat het zo lang duurt.

Reacties zijn gesloten.