66 thoughts on “Goodbye year!

 1. Ja Mia! Inderdaad!

  Mia, Xara, Magda, Rachid (waar ben je?) en wie dan ook af en toe hier terecht komen de beste wensen en een voorspoedig 2013!

  *glaasje wijn inschenkt*

 2. 17:57 (20 minuten geleden)

  aan Wim
  en p.s. je reageert nog steeds niet op andere gedachten van iemand anders, dat is wel beetje raar denk ik..

  Maar ik heb Wietze inderdaad mail gestuurd, ben benieuwd, hij zou ook lekke band moeten hebben he?

  Groet,
  xara

  xara

  • Lees dit eens: http://www.facebook.com/groups/119681284839282/permalink/119823074825103/ en dan met name de reacties van Kees. Dan zie je eigenlijk al genoeg. Een tierende Wim D. die wel eventjes gaat uitleggen hoe het zit en een kalme Kees die heel rustig blijft laten weten (kort en krachtig) geen zin in Wim te hebben. Als het relaas van Wim ook maar een beetje zou kloppen dan zou Peter R de Vries er volkomen opgedoken zijn. Dat deed hij namelijk in het begin ook, alleen langzaam maar zeker (en Peter weet veel meer dan wij nu) blijkt dat er iets heel anders gebeurt moest zijn. Nu weten we nog steeds niet precies hoe en wat, maar we weten wel dat wat we 13 jaar terug dachten in ieder geval niet klopte. Het was dus gewoon een man uit de omgeving, maar het hoe en wat. Daar zullen we nog wel eventjes op moeten wachten.

   Ik ben trouwens wel benieuwd wat het verhaal gaat worden als Jasper in details uitlegt wat er die avond precies is gebeurd en alle bewijslast openbaar wordt, ik vraag me af of Wim zich dan nog onsterfelijk belachelijk blijft maken door iets te brommen over lekke banden.

   • oh, dit is wel interessant inderdaad, ga ik even voor morgen bewaren, werd weer veel te veel afgeleid vanavond :). Maar ik weet niet zeker of we alle details te horen krijgen, maar dat lekke banden verhaal, dat wil ik zo graag ontkrachten. Ik hoop echt dat Wietze reageert, want ik weet zeker dat hij geen lekke band had. En waarom geloven ze die Geke?? Why? Mevrouw heeft haar aandacht even gehad. Zag je hoe ze even de bloemetjes ging aaien toen Micha daar een interview (met zichzelf uiteraard) gaf?

    • Omdat het verhaal van Geke natuurlijk de asielzoekertheorie zou bevestigen, en als dat zo is dan ligt het pad op voor een complot over weggesluisde asielzoekers. Ja en dat is natuurlijk wat de complotters echt willen, die hele Marianne kan ze helemaal geen flikker schelen. Maar justitie ontmaskeren als een corrupt, pedofiel, satanisch netwerk, dat is natuurlijk het echte doel. Prima als ze dat lukt, maar ik denk dat dit niet meer over het lijk van Marianne hoeft, en met name dat dit non-sense is omdat er voor mij nu wel heel erg duidelijk is dat Jasper S. het heeft gedaan. Zoals eerder gezegd zou de familie nog tegenstribbelen en zeggen dat het niet waar kan zijn wil ik nog wel meegaan maar als zelfs de familie zoiets heeft van ‘shit het is waar’ dan houd het verder op. Het is nu alleen nog maar tijd voor Wim en Cs. om dit toe te geven … Maar dat gaat dus kennelijk nooit gebeuren.

   • ja ik ben bang dat je gelijk hebt Swap. En ook toen ik vanavond mijn tv-format opschreef (wat uiteraard cynisch bedoeld was) liep ik even door mijn tuin en dacht.. ja het gaat wel over een meisje van 16. Dat interesseert die gasten echt geen ruk meer, die doen alles voor aandacht, al is het over het lijk van een meisje. Dat is best triest ๐Ÿ˜ฆ

    • Ja dat is ook triest. Om heel eerlijk te zijn als het niet door blogjes als die van Wim en Micha was geweest waarin ik verstomt van verbazing was over de pure onzin die zij als zoete koek verkopen aan een paar randfiguren en ik de enige was geweest had ik het allang afgeschud onder het mom van we komen er toch pas na de rechtszaak achter. Maar ja, ik kom uit die regio en dan kom je gelijkgezinden tegen en dan word het plots gezellig, heb je een missie en ja voordat je het weet ben je er ook zomaar uren per dag mee bezig… Wanneer is die rechtszaak eigenlijk?

   • ja,bij mij was het net zo. Ik kom ook uit die regio, en zag weleens wat bij Peter R. de Vries, maar had nooit echt mijn aandacht kunnen vangen, had ook een drukke baan toen. Dan let je daar niet zo op, neem je het nieuws aan als waar… Nu werkloos en dan heb je iets meer tijd om dingen te gaan lezen.

    De rechtzaak zal ergens in februari zijn.

    • Hem een mailtje sturen? Zou ik niet doen, de man is toch met pensioen? Na de email affaire met Wim Dankbaar kan ik mij voorstellen dat Peter R. de Vries al moet kotsen als hij de naam Wim Dankbaar hoort, sterker nog zelfs al zegt iemand Peter, ik ben je dankbaar voor je inzet dat zijn maag nog omdraait. Als iemand dat mij ooit flikt is die niet jarig, echt niet.

     Zo zie je trouwens ook wat voor soort mens Wim Dankbaar dus is. Gaat hij met Peter op reis naar Amerika om samen een docu te maken over JFK, op zich natuurlijk hartstikke leuk vraag Peter eventjes kan ik op jouw laptop even snel mijn email checken en vervolgens houdt Wim zijn mond over het feit dat hij nu toegang heeft tot de inbox van Peter. Tja…. en dat ruim wat 6 maanden lang? Het is toch godsgeklaagd. En vervolgens stuurt hij dat door naar Matt(ie) Hoorn. Netjes is anders … Dan druk ik mij zachtjes uit.

  • uhhmm ja, daar heb je gelijk in.. maar bij Wim denk ik sowieso aan drek, en ben niet eens opgegroeid in het boerenland :). Maar toch denk ik dat het niet slecht is een mailtje te sturen naar Peter R de Vries, zeker niet al ze zo door blijven kloten..

   • Ja ok, maar dan moet je wel iets voor Peter hebben natuurlijk! Die man is bikkelhard dus een we missen je zal hij weinig aan hebben. Een scoop over smerige meuk op de laptops van Micha, Andre, Arend en consorten is iets heel anders natuurlijk, daar zal Peter best mee aan de slag willen al dan niet doorsturen naar bevriende rechercheurs. Of belastingfraude van Wim Dankbaar. Maar ja dat hebben we niet, enkel een paar links naar bevindingen van andere mensen.

    • Hahhaha helaas is het bewijs dan meteen niet rechtsgeldig want verkregen op illegale wijze zonder mandaat van justitie. Maar dat gezegd hebbende wel interessant om te weten hoeveel drek er op de PC van Andre Vergeer staat. Ik wil het echter niet zien, daar kan mijn tere hartje niet zo goed tegen.

    • Maak je maar geen zorgen, de pijlen van justitie zijn al op Kat en consorten gericht. Dat verhaal met de kinderporno op KLOL gaat nog een staartje krijgen in 2013. Let maar op!

   • denk het ook wel.. ben benieuwd of Wim nog op mij reageert, hij wil niet naar Groningen komen, hij is hier geboren he? Wacht het even af. Jij begint maandag ook bij nieuwe baas he?

 3. ik ben nog maar drie kwart op de reacties op facebook van 30 december … pff leeswerk nog even ๐Ÿ™‚ (ik word altijd zo snel afgeleid :))

   • ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ maar hij wordt wel in hoekje gedrukt he? Door mensen, niet meer op zijn site reageren, alleen nog maar via facebook, krijgt hij ook tegenstand, ben nog maar op de helft van het lezen, zou hij het eindelijk in zien dat hij een tunnelvisie heeft?

    • Ja dat zelfde hoekje waar jij, Rachid en zelfs ik ook al tig keer in zette om vervolgens te bannen, berichten te verwijderen etc. Wat moet je met zo’n man? Hij lijkt enkel en alleen bezig met zijn eigen gelijk, zijn *hoest* gedegen onderzoek die wel eventjes zal aantonen hoe het OM corrupt is en hij oh Grote W.D. het wel door heeft. De man is eigenlijk een verschrikkelijke narcist.

    • Dit ook: “Het is ongeloofwaardig, maar gebaseerd op ware gebeurtenissen, in Nederland. Nora is een jonge ambitieuze management consultant, wanneer haar leven om onduidelijke redenen een andere wending neemt. Terwijl Nora hard werkt aan een succesvolle loopbaan, lijken krachten uit Den Haag alles te doen om haar dwars te zitten. Dit neemt langzaam aan criminele vormen aan. Ze gaat noodgedwongen op onderzoek uit. De ontdekkingen die ze doet, veranderen haar wereldbeeld voorgoed”

     Er is haar of iets heel ergs overkomen, of ze is gewoon van het padje af… Ik gok het tweede.

    • Valt me trouwens op dat al deze complotters er overigens wel gewoon geld mee proberen te verdien. Micha met zijn boeken en claim, Dankbaar met zijn docu’s, Maud met haar boeken, Vervloesem met zijn boeken… Bezorgde burgers… Ja vast.

  • tuurlijk dat zag ik al lang.. gaat om de kijkertjes, maar je dat redt je niet met 60 man.. en ondertussen maar mensen belasteren e.d… het gaat wel om de dood van een meisje en mensen die daar verdriet van hebben, dat lijken ze soms te vergeten.. en ik soms ook wel.. maar heb wel even bij haar stil gestaan..

   • Het feit dat er maar 60 man meekijken en 75 ‘leden’ zijn zegt al hoe enorm de volkswoede is over de ‘onschuldige’ Jasper die onterecht in het cachot zit. Vergis je niet de echte Wim believers zijn nog een stukje minder en die zitten er zelf nu ook al jaren zo vuistdiep in dat er eigenlijk geen weg terug is. Ik zou die Geke wel eens willen vragen wat ze nu eigenlijk vind van het Jasper verhaal. Ik heb zo’n gokje dat haar hele verhaal een stukje anders wordt.

  • @swap: ik zie zoveel drek van hem nu.. ook berichtjes van Mia die ze hier heeft gepost, heb me er wat meer in verdiept, maar alles wat die man aanraakt wordt drek… echt heel erg..

 4. Wim heeft mijn naam weggehaald, eindelijk. Scheelt weer dat ik zijn website niet hoef te hacken. Toch iets positiefs ๐Ÿ™‚

  • was trouwens wel redelijk ver, zat eerst op brute force van wordpress, en daarna op wim zijn site… had de author al te pakken, maar hij heef het weggehaald, dus heb geen reden meer om te hacken

   • Een beetje? Met Wim praten heeft totaal geen zin. De man is niet voor rede vatbaar, hij negeert 5 andere mogelijke getuigen voor de getuigenis van 1 persoon en denkt dat hij olie heeft geslagen. Het is droevig. In zijn hoofd is het dus iedereen die niet met mij wil spreken is een leugenaar en die ene persoon die dat omwille van wat dan ook wel doet moet de waarheid vertellen. Zielig… Heel Zielig.

   • Ik schrok er nogal van wat Xara allemaal blootgeeft in de mailwisseling met Wim. Praten met Wim en andere alugastjes is tijd en energie verspiling. Tenzij het voor recreatief gebruik is.

   • Dat weet ik toch ook, Swap en Xara! Ik geniet er ook van in mijn vrije uurtjes. Desalniettemin zou ik persoonlijk iets voorzichtiger zijn met zulke dwazen.

 5. Xara is heel dapper, ik zelf zou mij niet zo openstellen. Maar laten we eerlijk zijn, al het aandacht dat ik (en ik denk ook Xara) nu aan Wim besteden is puur om dat ik werkloos ben en dit een invulling van mijn dag is. Lekker een beetje kleppen over die gekkies van KLOL of R=K of in de breedte hoe dan ook keuvelen. Ik denk dan ook dat dit blogje na een week of twee of een eenzame dood sterft of gewoon lekker een keuvel plekje blijft om nog ff te lachen om die zotte gasten. (Xaartje zit namelijk ook goed in de running voor een mooie job) dus we zien het wel. Maar ergens hoop ik echt dat Wim Dankbaar gewoon even op zijn plaats word gezet. Gewoon omdat het juist is. In mijn ogen althans.

Reacties zijn gesloten.