8 thoughts on “Goodbye pluto!

 1. Wim Dankbaar

  9:33 PM (11 hours ago)

  to me, Ronald

  Heb je een facebook account?

  Dan kun je hier lid worden en reageren:

  http://www.facebook.com/groups/119681284839282/

  From: Swap [mailto:swapichou@gmail.com]
  Sent: maandag 24 december 2012 14:09
  To: Wim Dankbaar; Ronald Beetz
  Subject: Ik wil wel reageren hoor!

  Swap

  8:40 AM (0 minutes ago)

  to Wim

  Wim,

  Ik geef het op. Echt ik ben moe en moe en moe van jouw onzin en zeker na gisteren waarbij je argumenten van Xara als een stasi medewerker gewoon wegstopt. Je bent echt een lutser. Echt, een eikel. Ik wens je het beste, maar ik ben er echt helemaal klaar mee.

  Mvg,

  Swap

  • ja, ik kreeg ook twee mailtjes van hem eerste kerstdag, met verzoek op facebook te komen bij die groep, en in tweede mailtje had hij mijn facebook pagina gevonden. Nou ja, ik heb maar niet meer gereageerd. Ik wil met kerst geen negativiteit en ben er ook achter gekomen dat een dialoog niet mogelijk is met hem. Hij vraagt mijn mening, ik steek er tijd en moeite in om zijn vragen te beantwoorden, maar mijn visie bevalt hem niet, dus post hij die niet en ben ik ineens een troll.

   Volgens mij is een troll iets heel anders, ik heb alleen maar mijn visie verteld hoe ik DENK dat het gebeurd kan zijn. Heel lastig communiceren als de ander jou meteen, eigenlijk in feite, uitscheldt.

   • Volgens mij is hij eerder de trol. Ik bedoel vanuit zijn ‘burcht’ al het onwelgevallige commentaar wegmoffelen maar dan wel je stalken op de mail. Ik heb maar aangegeven totaal klaar met hem te zijn. Belachelijk ook om je LinkedIn te posten. Respectloos is dat, ik heb dus totaal geen greintje respect meer voor de man.

   • Dus hij heeft jouw FB pagina gevonden, Xara!? … hij doet er kennelijk wel moeite voor. Ach, arm jong…

Reacties zijn gesloten.