62 thoughts on “Goodbye jupiter!

  • Ja Xara, ik had het al gelezen.

   Blijkt dus maar weer hoe manipulatief Dankbaar bezig is door Maaike vrijwel dagelijks te bewerken (zie reactie Ronald Beetz).

    • Ik mag niet posten: Maar toch voor de goede orde @waldpiek “Een verklaring. Was dat van de moeder van Spencer? Dat was van wie ook alweer? Zo hebben we inmiddels ook mogen vernemen dat er een verklaring van Jasper S. is waarin deze aangeeft haar zijn tegengekomen (waar precies is niet bekend) en haar verkracht en vermoord te hebben. Voor 99.9% van alle mensen die deze zaak volgen, incluis de familie van Jasper S. zelf is dat helaas de werkelijkheid maar er zijn dus nog steeds mensen die een verhaal met lekke banden zien als absoluut bewijs dat dit niet waar is. Waarom is mij een raadsel. Jasper S. kan zelfs ondanks lekke banden, ondanks de verklaring van Geke, ondanks dat Spencer zou liegen, ondanks wat dan ook, Marianne nog steeds gewoon verkracht en vermoord hebben. Ik vind het oprecht ernstig dat een mogelijke moordenaar wordt vrijgepleit op basis van een onsamenhangende theorie. Ik vind het oprecht ziekelijk dat een paar internethelden denken dat ze het beter weten dan de rechercheurs in deze zaken, je weet wel die mannen die ervoor geleerd hebben en jaren ervaring hebben. Ik zou het ronduit verschrikkelijk vinden als blijkt dat Jasper S. meer op zijn kerfstok heeft. Ja daar hadden jullie nog niet aan gedacht. Maar een simpele google search doet je al snel realiseren dat daar meer is gebeurd de laatste jaren. Was dat Feik? Ali? Nee, dat kan niet want die waren al door justitie weggesluisd. Toch? Hemeltje toch. Het kan geen blanke boer zijn, toch? Het kan toch niet?”

 1. Dit waren mijn antwoorden, weet niet zeker of het door moderatie komt, moet daar he?

  24 december 2012 om 13:58 | #19 Beantwoorden | Citeren
  Je reactie is in afwachting van moderatie.
  Ja, ga ik doen. Het moet wel eerst van mijn hart dat jij mij beticht dat ik een verhaal uit duim zuig, terwijl je zelf dus ook geen bewijzen hebt, maar dat terzijde.
  Over de tijdstippen van Bauke en vader Sletering, maakt niet veel uit toch? Die fietsen waren later op de dag opgehaald, volgens ‘het verhaal’. Dat kan niet echt he? Moet wel heel vroeg in de ochtend gebeurd zijn dan.. Dat verhaal klopt echt niet, en eigenlijk geef je dat nu ook zelf toe.
  wdankbaar :
  “Maar dit verhaal geloven jullie toch niet.”
  Nee, wij geloven geen verhaal waar geen enkel bewijs voor bestaat, dat volledig uit de duim gezogen is. Het lijkt wel of je Spencer en Marianne de hele reis vergezeld hebt? En voor Stephanie kun je ook al alles invullen? Je weet dus ook dat Spencer en Marianne ruzie hadden? Was het dan niet logischer geweest om een taxi te nemen in plaats van bij Spencer achterop te springen voor de omweg richting Buitenpost?

  Nee, en je geeft zelf nu ook toe dat daar geen enkel bewijs voor is. Er was geen geld voor de taxi, ooit dat gedacht? Ze heeft even met taxi-chauffeur gesproken. Er was ook een kaartje van het taxibedrijf, maar moeder Maaike weet niet meer zeker of ze zelf ‘belofte maakt schuld’ daar op heeft geschreven. Spencer heeft dat kaartje later opgestuurd gekregen. Ik weet ook niet of je Kollum en Buitenpost echt kent? Het is makkelijker een fiets te jatten uit Buitenpost dan in het drukke Kollum toen. Ken je de braderie daar? Is niet echt makkelijk jatten daar. Spencer en Wietse wilden naar hun favoriete shoarma zaak, de Pyramide. Marianne moest alleen nog naar huis, en wilde ook misschien nog even naar de Ringobar. Ze gingen al vroeg uit de Paradiso, was niet leuk daar. Kollum was toen trouwens sowieso niet echt gezellig meer.. raar sfeertje door het AZC. Ik kwam elk jaar in Kollum en ja, in 1997 vond ik het al een raar sfeertje.
  wdankbaar :
  Weet je wat ik zo raar vind, Xara Dat Spencer dit verhaal, zeg maar jouw verhaal, nooit zelf verteld heeft. Niks over een ruzie met Marianne, niks over een zachte band die de volgende dag lek was. Zijn band was dus al zacht, nog niet helemaal lek en daarom hebben ze in een ruzie-achtige sfeer een herenfiets voor Marianne gejat?

  Dan ken jij je feiten niet Wim. Dat heeft Spencer ook verklaard. Hij heeft zelfs gezegd dat Marianne zei: “als mij iets overkomt is het jouw schuld”. Je gaat niet voor 1 of 2 uurtjes naar een discotheek. Spencer had een ander vriendinnetje, verklaart ook meteen waarom hij een paar maanden later al met een ander meisje zat. Het was niet meer een mooie romance. En ik geloof ook niet dat Marianne daar zo mee zat, ze wilde naar de Ringobar. Er wordt door ouders ook een beeld geschapen dat ze heel onschuldig was. Dat was ze natuurlijk ook, maar het was ook een losbol hoor! Ze wist echt haar dingen wel, als meisje van 16. Ze wilde gewoon naar Ringobar. Klein stukje verderop dan waar ze is gevonden.
  wdankbaar :
  Inderdaad geloof ik Geke, dat zij Feik de ventielen uit Spencer’s en Wietze’s fiets heeft zien trekken, dat Stephanie daaromheen huppelde, dat zij rond half één Marianne en Stephanie weer bij de fietsen zag staan, dat zij rond half twee Spencer en Wietze zag worden opgehaald door moeder Sletering in hun groene tweedeurs Citroën Saxo. Weet je waarom ik dat geloof?

  En dit geloof je op 1 verhaal, van een vrouw die continu zegt in het telefoongesprek ‘ja die trut’ dit en dat.. Dat geloof je zomaar?? Dat begrijp ik echt niet. Ze kende die mensen niet eens. Het kan best zijn dat er banden lek waren, maar zeker niet van Wietse en Spencer. Stephanie was trouwens echt rond 23:30 thuis (meisje van 14), dus dat is al genoeg reden om het niet te geloven. Maar goed, dat kan ik zo vaak vertellen, jullie geloven dat verhaal. Ik niet.
  wdankbaar :
  1) Omdat Geke geen enkel motief heeft om een zo gedetailleerd verhaal te verzinnen.

  Oh jawel hoor, ze kreeg toch aandacht?
  wdankbaar :
  2) Omdat haar verhaal door de politie genegeerd is (net als de getuigenis van Verry en Tinie)

  Ja, omdat het niet bijdroeg aan het onderzoek. Ken je de theorie over het menselijk geheugen? Bekijk dit filmpje maar eens: http://www.youtube.com/watch?v=GFDwEVsZ-oc
  Dan snap je wat ik bedoel. Tuurlijk heeft iedereen ineens alles gezien die avond. Maar het menselijk geheugen is al niet meer betrouwbaar na 3 minuten.
  De politie zat toen al ver in het onderzoek en ook het AZC viel al af, ze moesten wel onderzoek doen omdat de mensen erom heen zo liepen te zuigen. Heb je 800 dagen gezien? Ik geef je deel 1: http://www.youtube.com/watch?v=-_xiZGtyfFg . De rest zoek je zelf maar op, kun je .
  wdankbaar :
  3) Omdat Spencer, Stephanie en hun ouders nooit hebben durven beweren dat Geke liegt. (Die taak neem jij graag voor ze waar)

  Waarom zouden ze het ook doen? Geke is niet belangrijk. Zielig vrouwtje dat wat aandacht wil. Was allang niet meer belangrijk in het onderzoek. Net als dat jasje dat is gevonden met bloed, was iets heel anders.
  wdankbaar :
  4) Omdat de familie Sletering door de recherche afgeschermd en bijgestaan wordt (dit wordt heel duidelijk uit het dagboek van Maaike)

  Hoe zou jij je voelen als je vriendin in de nacht vermoord is, op zo’n gruwelijke wijze, en dan ook nog de complotters daarna? Denk dat de Sleterings alle reden hadden om beschermd te worden. Ik moet wel eerlijk zeggen dat ze inderdaad wel contacten hadden met de politie. Maar Spencer zijn verhaal is altijd hetzelfde gebleven, het is later anders verteld. Zijn verhaal was continu en stabiel, de politie en recherche is daarvoor opgeleid. Complotters niet, daarom gaat het vaak andere wending nemen.
  wdankbaar :
  5) Omdat Spencer en Wietze steeds een ander verhaal hebben verteld en aantoonbaar liegen. Tijdstip van verlaten Paradiso wordt later bijvoorbeeld 1 uur (was eerst 12 uur). Plaats van afscheid van Marianne wordt bijvoorbeeld sportvelden De Swadde (was eerst het tunneltje). Zoektocht naar Marianne was met 1 vriend, niet met twee vrienden zoals Spencer beweert.

  Dat is dus niet waar, hun verhaal is altijd hetzelfde geweest. Heb je een bron voor mij dat ze hebben gezegd dat het ineens De Swadde was? Heb je ook bron dat Spencer ineens met meer mensen was dan Gerrit Alma? Tuurlijk waren er op plaats delict meerdere mensen.. Waar heb jij bron dat Spencer met meerdere mensen daar naar toe is gefietst?
  wdankbaar :
  6) Omdat het feit dat de fietsen lek waren, ook door Spencer’s vader zelf bevestigd werd. “Ik zie zijn fiets in de schuur staan met een lekke band”, zei hij tegen Bauke. En indirect ook door Spencer, want hij ging Marianne de volgende dag zoeken op de fiets van zijn moeder, een damesfiets met fietstassen.

  Ja klopt, de band was al broos. Maar ondermijnd ook meteen jouw theorie dat de moeder de fietsen heeft opgehaald. Die band was al lek, anders hadden ze ook niet fiets hoeven te jatten he? Dus logisch dat hij met de fiets van zijn moeder ging.
  wdankbaar :
  7) Omdat Spencer Marianne ging zoeken bij het AZC, dus voor het tunneltje en niet op de logische route naar Marianne’s huis, dus niet na het punt waar hij zelf zegt afscheid van Marianne te hebben genomen.

  Vind je dat gek?? Ik zou ook meteen daar gaan zoeken, je wist in die tijd echt wel hoe die mensen van AZC konden doen. Kollum (en ook Ringobar) was raar sfeertje. Ik zou ook meteen gaan denken aan AZC. Die mensen zaten ook vaak bij dat tunneltje.
  Maar het is allemaal niet zo, ze kwam een gestoorde boer tegen. Hoe cru ook, het is zo.
  wdankbaar :
  8) Omdat er geen enkele getuige voor Spencer’s verhaal bestaat. Niemand die de twee jongens met Marianne achterop heeft zien fietsen, in de toch doorgaans drukke Koninginnenacht. Wel twee getuigen (Verry en Tinie) die Spencer en Wietze hebben gezien ZONDER Marianne, prutsend aan een fiets, en een getuige (Geke) die rond datzelfde tijdstip Marianne (en Stephanie) ziet ZONDER Spencer en Wietze.

  Dus geen getuigen, dus is het verhaal van Geke maar waar? Er is trouwens wel een getuige geweest in Buitenpost, die ze heeft gezien met 1 lekke band. En dat was nadat Marianne was vermoord.
  wdankbaar :
  9) Omdat Spencer direct nadat Marianne gevonden werd, begon te janken: Dit is allemaal mijn schuld!

  Ja, kun je je voorstellen hoe hij zich moet hebben gevoeld?? Ze hadden ruzie (zijn ook vele getuigen van trouwens). Ze gingen niet leuke avond hebben in Paradiso.
  wdankbaar :
  10) Omdat Spencer en zijn ouders in geen velden of wegen te bekennen zijn nu er een “dader” is gepakt, gebaseerd op hun leugenverhaal.

  Zij willen het misschien ook afsluiten? Kun je je echt geen inbeelding maken hoe jij je zou voelen als je in deze situatie zou komen? DNA liegt ook niet, en Jasper heeft zelfs bekentenis gedaan, waarom zouden deze mensen naar voren moeten komen? Misschien doen ze het ooit wel, maar er is weinig reden voor. Die willen ook verder met hun leven.
  wdankbaar :
  Laat je ons nog even zien in welk OM rapport het staat dat er “in het begin” (jouw citaat) behalve sperma, ook bloed, haren en greepsporen van de dader op Marianne zijn gevonden? In welk OM rapport wordt melding gemaakt van DNA sporen op de BH? Als je het rapport niet kunt vinden, kun je dan toegeven dat je dit verhaal uit je duim zuigt?

  http://beerput.weblog.nl/marianne-vaatstra-2/vaatstra-rapport-hans-akerboom/ en de documentaire die ik je in deze post heb gestuurd.
  wdankbaar :
  Weet jij trouwens ook waarom Feik tegen Isabella zei: Als je niet stopt met praten, word jij ook vermoord!
  Of is Isabella’s verhaal ook gelogen, tot en met haar molestering met blijvend nekletsel?

  Daar ga ik niet eens op in, het was al heel snel duidelijk dat Feik er niets mee te maken had. Ik denk dat dit een hele andere situatie is, heeft mijn inziens niets met Marianne te maken.

 2. Yay mail aan Dankbaar!

  Ik wil wel reageren hoor!

  Swap

  2:09 PM (0 minutes ago)

  to Wim, Ronald

  1) Omdat Geke geen enkel motief heeft om een zo gedetailleerd verhaal te verzinnen.

  Swap says: Ja wel! Aandacht, Geke is een dronkelap die zeker iets hoorde en iets zag maar later pas alles bij elkaar knoopte en met een totaal fantasie verhaal op de proppen kwam!

  2) Omdat haar verhaal door de politie genegeerd is (net als de getuigenis van Verry en Tinie)

  Swap says: Is helemaal niet genegeerd, Tiny en Verry zijn het niet eens eens over wanneer ze dan precies Spencer hebben gezien, denk jij dat deze pubers nuchter waren? Die waren totaal bezopen (zoals normaal) en hebben zeker iets gezien maar hoe en wanneer laat te raden over

  3) Omdat Spencer, Stephanie en hun ouders nooit hebben durven beweren dat Geke liegt. (Die taak neem jij graag voor ze waar)

  Swap says: Stephanie heeft wel degelijk aangegeven dat ze Marianne niet eens kende (dit vergeet je voor het gemak). Spencer en zijn ouders willen ook niets met de ‘verklaring’ van Geke van doen hebben. Waarom? Omdat het KUL is!

  4) Omdat de familie Sletering door de recherche afgeschermd en bijgestaan wordt (dit wordt heel duidelijk uit het dagboek van Maaike)

  Swap says: Het dagboek van Maaike? De gedachten, gevoelens van een vrouw die haar dochter verloren is en woest is dat de dader nog steeds niet gevonden is? Die vrouw? Kom op! Ik schatte je hoger in!

  5) Omdat Spencer en Wietze steeds een ander verhaal hebben verteld en aantoonbaar liegen. Tijdstip van verlaten Paradiso wordt later bijvoorbeeld 1 uur (was eerst 12 uur). Plaats van afscheid van Marianne wordt bijvoorbeeld sportvelden De Swadde (was eerst het tunneltje). Zoektocht naar Marianne was met 1 vriend, niet met twee vrienden zoals Spencer beweert.

  Swap says: dit heb je ook allemaal van verschillende verklaringen die allemaal geen hout snijden. Je hoort wat, je maakt er wat van. Je vergeet echter dat Spencer zijn lief vermoord en verkracht is na een hele dag van zuipen en feesten. Natuurlijk werkt het allemaal niet zo goed in de bovenmaker van Spencer.

  6) Omdat het feit dat de fietsen lek waren, ook door Spencer’s vader zelf bevestigd werd. “Ik zie zijn fiets in de schuur staan met een lekke band”, zei hij tegen Bauke. En indirect ook door Spencer, want hij ging Marianne de volgende dag zoeken op de fiets van zijn moeder, een damesfiets met fietstassen.

  Swap says: Waarom toont dit de onschuld van Jasper aan? Waarom ging hij uberhaupt zoeken als hij al wist dat Marianne vermoord was? En waarom, waarom zou hij dan niet gewoon zeggen die asielzoekers hebben het gedaan? Wat is zijn motivatie?

  7) Omdat Spencer Marianne ging zoeken bij het AZC, dus voor het tunneltje en niet op de logische route naar Marianne’s huis, dus niet na het punt waar hij zelf zegt afscheid van Marianne te hebben genomen.

  Swap says: wanneer heeft Spencer je dit vertelt? Dat heeft hij niet, je hebt deze informatie gewoon van horen zeggen.

  8) Omdat er geen enkele getuige voor Spencer’s verhaal bestaat. Niemand die de twee jongens met Marianne achterop heeft zien fietsen, in de toch doorgaans drukke Koninginnenacht. Wel twee getuigen (Verry en Tinie) die Spencer en Wietze hebben gezien ZONDER Marianne, prutsend aan een fiets, en een getuige (Geke) die rond datzelfde tijdstip Marianne (en Stephanie) ziet ZONDER Spencer en Wietze.

  Swap says: Tiny zegt zelf 23:30 (dus een uur eerder dan de moeder van Verry en een uur eerder dan Geke) waarom hecht jij waarde aan een verklaring die sowieso door de personen tegengesproken word? Ik ben oprecht blij dat je niet voor justitie werkt. Met onderzoekers zoals jij zouden heel veel onschuldige mensen de bak in gaan.

  9) Omdat Spencer direct nadat Marianne gevonden werd, begon te janken: Dit is allemaal mijn schuld!

  Swap says: Dat vind jij raar? Hij heeft haar niet naar huis gebracht, of een taxi geregeld. Ik zou hysterisch worden en gillen en krijsen dat het allemaal mijn schuld is. Maar ja, ik heb dan ook een klein iets wat een hart heet.

  10) Omdat Spencer en zijn ouders in geen velden of wegen te bekennen zijn nu er een “dader” is gepakt, gebaseerd op hun leugenverhaal.

  Swap says: de enigen die de connectie Spencer & Jasper van belang zien zijn jullie complotdenkertjes. De rest vraagt zich af wat er precies gebeurd is alvorens Jasper haar onder bedreiging meenam naar de wei om haar te verkrachten en vermoorden maar het staat buiten kijf dat na een DNA match en bekenning Jasper een hele serieuze kandidaat is.

  Waarom geef je daar nou nooit antwoord op! Als Spencer liegt, alles wat Geke beweert waarom kan Marianne Jasper dan niet tegen zijn gekomen? Waarom zou dat niet mogelijk zijn. Ik ben ooit eens van Gorredijk naar Jubbega gewandeld met mijn dronken kop dat is dik een uur lopen als je flink doorloopt. Mvg Swap.

   • het staat nog in moderatie, Wim is aan het lezen denk ik… Nog geen vlaggetje dat het is gepubliceerd.. pffff… en dan mij maar zeggen dat ik niet mijn echte naam gebruik.

   • dat vond ik ook wel grappig ergens, zo voorspelbaar. Ik wist dat hij daar over ging zaniken, dat ik andere naam gebruikte. Maar hij ziet mijn volledige naam ook als ik daar post. En dat maakt me ook geen ruk uit, ik heb niets te verbergen!

    • Ja ok maar hij kent je volledige naam wel… Een google search is maar nodig om je te vinden. Ik hoop dat hij je niet straks gaat bellen…

     Wim: Ja hallo je spreekt met Wim Dankbaar
     Xaar: Ehm hallo?
     Wim: Ja met Wim Dankbaar, D-A-N-K-B-A-A-R
     Xaar: Ok…
     Wim: Ja euh, je hebt nogal kennis van zaken zie ik, kende jij Stephanie?
     Xaar: Nee, ik kom uit de regio.
     Wim: Dus jij kende Stephanie? Wist je dat ze haar haar geverfd had nadat ze schreeuwde dat ze door Feik verkracht was en dat zij het slachtoffer had kunnen zijn?
     Xaar: Wim… Waarom bel je me?
     Wim: Jij zit in het complot he, hoeveel betaald Demmink je om dit te verbergen?
     Xaar: Wim, ik ga ophangen…
     Wim: Waarom lieg je! WAAROM LIEG JE!!!!
     Xaar: Ok, ik krijg net bericht van je moeder dat je je pilletje moet slikken….
     Wim: WAAROM LIEG JIJ! WAAROM LIEGEN JULLIE ALLEMAAL!!!!
     Xaar: Wim ik ga hangen want Micha staat in de wacht, hij wil iets bekennen met kinderporno ofzo. Fijne kerst nog!
     Wim: JULLIE, IK WEET WIE JULLIE ZIJN.
     Xaar: Ok Wim, fijne dag!
     Wim: SPENCER LIEGT!!!!
     Xaar: *klik* *tuut-tuut-tuut-tuut*

     • LOL.. hij weet mijn naam al, maar laat antwoorden op zijn vragen in moderatie staan. mijn naam staat daar nu op die site.. Nu heb ik geen fuck te verbergen, dus wat kan het mij schelen… Maar wel raar, die opmerkingen van mij worden gemodereert maar Wim post wel alle prive dingen over mij.. Mia had gelijk!

 3. En Dankbaar laat het niet door natuurlijk! God wat een zielig figuur eigenlijk. Tegenspraak wordt niet geduld in het land van complotters. Jammer want zonder anti-complotters is het zo saaaaaaaaaaaaai daar.

   • dit schreef ik, nadat hij mijn volledige naam prijs gaf: Je reactie is in afwachting van moderatie.
    wdankbaar :
    Xara’s tactiek is om te weerleggen met verzinsels en leugens, die ze dan “bewijzen” noemt. En die moet ik dan weer weerleggen. Je wordt er doodmoe van.

    Zeg ik als jij mijn antwoorden publiceert die ik je heb gegeven. (waarom staan die nog in moderatie en geef je nu mijn volledige naam prijs, niet dat ik maar iets heb te verbergen, maar snap ik niet helemaal). Geeft krom beeld nu he?

    • Even wat verwarring zaaien:

     Hahaha dat is Xara helemaal niet.

     Swap

     2:54 PM (0 minutes ago)

     to Wim

     Ik ben Xara! lulletje Dankbaar de nep onderzoeker! Had je dat nog niet door? Ik ben tevens ook Rachid en vele anderen die op jouw site trollen! 🙂 Of toch niet? Wie weet het? Wie wel? Help!

     Trouwens schandalig dat je dit doet. Ik geloof dat onze twist in een fittie gaat eindigen! En dat zal grappig worden!

     Mvg,

     Swap!

 4. wel dikke fun trouwens, ja sorry, ben ook maar gewoon domme doos 🙂 maar zelfs Micha noemde me…… of ben ik misschien niet zomaar een domme doos (en toch een tikkeltje gevaarlijk)… Wie het weet, mag het zeggen 🙂

   • Je ziet nu wat er gebeurt op die site. Hij stelt mijn vragen, ik beantwoord ze keurig (heb ik hier ook ergens gepost) en hij wil het niet door laten.. Zodat mensen kul dingen nu op mij reageren want mag mijn mening niet zeggen.. Wat een vaag en raar mannetje die Wim, maar goed, Mia zei het al. Gelukkkig kon ik het hier kwijt.

 5. oh, Wim gaat weer zijn kut tactiek doen, plaatst nu mijn linkendin en mijn volledige naam, maar mijn antwoorden worden nog niet gepubliceerd… Mia had gelijk!! Hij is niet goed in zijn hoofd.. maar ik ben niet bang, iedereen mag weten wie ik ben. Heb niets te verbergen

  • Xara, heb je de linkedin van Wim Dankbaar al gezien?
   Opleidingen: basic school Uithoorn….. hahahaha

   ps. Mocht je wel last krijgen dan direkt hier melden!

   • Xara, plaats de linkedin van Dankbaar op z’n site en vraag of het klopt dat hij alleen de basic school heeft gehad.

    Ennuh, plaats hier hetgeen Dankbaar schreef over jouw linkedin.
    Mocht je last krijgen van Dankbaar of z’n vriendjes dan is e.e.a. te herleiden voor bepaalde instantie’s.

   • Willem Dankbaar
    Independent Media Production Professional
    Amsterdam Area, Netherlands Mediaproductie

    Sluit u aan bij LinkedIn en krijg volledige toegang tot het profiel van Willem Dankbaar.

    Als lid van LinkedIn, voegt u zich bij 175 miljoen andere professionals die connecties, ideeën en carrièreperspectieven delen. En het is gratis! U kunt ook:
    •Weergeven wie u en Willem Dankbaar beiden kennen
    •Voorgesteld te worden aan Willem Dankbaar
    •Rechtstreeks contact op te nemen met Willem Dankbaar

    Volledig profiel weergeven

    Overzicht van Willem Dankbaar
    Vorig director bij Leading Investments
    owner bij jfkmurdersolved.com
    Opleiding basic school Uithoorn
    Connecties
    315 connecties
    Websites Persoonlijke website
    Persoonlijke website

    Ervaring van Willem Dankbaar
    director

    Leading Investments
    1990 – 2010 (20 years)
    owner

    jfkmurdersolved.com
    2003 – 2008 (5 years)
    Vaardigheden en deskundigheid van Willem Dankbaar
    Documentaries
    Magazines
    Journalism
    Television
    New Media

    Opleiding van Willem Dankbaar
    basic school Uithoorn

    Aanvullende informatie van Willem Dankbaar
    Websites: • Persoonlijke website
    • Persoonlijke website
    Groepen en verenigingen:
    Dutch Media Intelligence

    NVJ; Dutch Association of Journalists

    Contact met Willem Dankbaar opnemen voor:
    ●adviesvoorstellen
    ●nieuwe uitdagingen
    ●deskundigheidsverzoeken
    ●referentieverzoeken
    ●opnieuw contact op te nemen

 6. “Je zei toch zelf dat iedereen je echte naam mocht weten?
  Die antwoorden van jou publiceer ik niet omdat ze vol staan met leugens, verzinsels en ongefundeerde speculaties zonder bronvemelding. Zoals dat Spencer gezien zou zijn door een getuige met één lekke band. Je verwijst bovendien naar een rapport (Akerboom) waarin helemaal geen sporen op de BH of bloed worden genoemd. Daar houden wij niet van op deze weblog. Het staat je vrij om ze elders te publiceren. Ik wil op deze weblog niet de hele dag bezig zijn om jouw getrol te addreseren.”

  Nou Wimpie weet het zien we weer eens.

 7. Ik ga Wim eens bellen.

  Swap: Hallo je spreekt met Rachid Swap-I-Chou el Xara
  Wim: Ik wil niet met je praten vervelende trol
  Swap: Want?
  Wim: Omdat je mijn theorie ondermijnt.
  Swap: Dus?
  Wim: Omdat je een vervelende trol bent.
  Swap: Omdat?
  Wim: Je bent een trol ik weet het wel en jij niet.
  Swap: Ok, dus….
  Wim: Ik ga nu ophangen…
  Swap: Ik neem dit gesprek op.
  Wim: Dat mag niet.
  Swap: Jij lapt toch ook alles aan je laars?
  Wim: Ja maar ik doe het voor het recht
  Swap: Je weet niets van het recht.
  Wim: Ik weet misschien niets van het recht maar wel van onrecht
  Swap: Vertel…
  Wim: Nou justitie is een grote beerput en Jasper is onschuldig want Spencer had lekke banden.
  Swap: Dus?
  Wim: JASPER IS DUS ONSCHULDIG
  Swap: Ok, hoe is het met je BMW?
  Wim: Goed hoezo?
  Swap: Kijk eens naar buiten? Vuurwerk komt vroeg dit jaar….
  Wim: WAT@!!!!! KLOOTZAK!
  Swap: trolololololol

  *gniffelt*

  • Ja, heb die serie ook gezien maandje geleden op youtube. Op zich wel interessant, zet je wel een beetje aan het denken. Maar goed, is ook niet veel uitgekomen (paar tips geloof ik). En ja, je moet er ook een beetje in geloven, zal teveel ruis geweest zijn wellicht. Denk niet dat mensen in staat zijn het van a tot z goed te kunnen ‘voelen’, zeker niet als het zoveel al in de media is geweest. Dan wordt het ‘beeld dat je ziet’ snel heel troebel.

 8. Fijne kerst trouwens mensen, ik ga zo richting restaurant om met familie en vrienden lekker wat te eten. Zelf boeit het me niet zo maar och het is gezellig toch?

  • Swap, veel plezier en gezellige Kerstdagen.
   Ditzelfde geldt natuurlijk ook voor Xara, Magdalena en Vrouwentong.

  • ja, dit was voor mij ook wel een beetje reden om misschien aan te nemen dat ze voor het tunneltje toch naar de Lauwermeerweg is gegaan en dat ze daar Jasper S is tegen gekomen. Er is daar op de rotonde ook nog een fiets gevonden. Maar hoe en wat.. weten we niet. Die fietsen vind ik sowieso wel wat vaag. De fiets die is gevonden was van die Kloppenburg, stukje verderop bij het museum. Heeft die bij het station Buitenpost gestaan of heeft Jasper S die gestolen (bv bij het AZC waar die fiets ook vaak stond?) en is hij op haar gestolen fiets naar huis gefietst? Ze hebben wel fiets meegenomen voor onderzoek. Dat blijft nog een vaag iets. Verklaart op zich wel dat honden naar AZC liepen, als dat gerucht al waar is.

Reacties zijn gesloten.