80 thoughts on “Hello sun!

  • Wel weer interessant filmpje, had ik nog niet gezien.

   Ik ga even puntsgewijs mijn mening geven over dit filmpje. Ook om voor mezelf wat structuur aan te brengen en niet alleen maar te lopen brallen 🙂

   Peter R. de Vries – luis in de pels:
   Op zich snap ik de complotdenkers wel dat ze ietwat zich afzetten tegen Peter R. de Vries. Het is natuurlijk wel vaak een matige uitzending geweest op een pulp zender. Het wordt vaak grootst en spectaculair gebracht. Flinke cliff-hangers, daarna reclame, commercieel gebracht (maar ja, we leven in 2012, dus wat kun je anders verwachten -> evolutie der Nederlandse TV).

   Maar in die zin… snap ik dat wel. Ik vind hem trouwens wel een prima kerel hoor, eigenlijk is hij ook een luis in de pels, zoals de klokkenluiders ook zijn.

   Peter R. krijg wel primeurtjes, wij niet (boehoehoe, snif):
   Echter, zij betichten hem er van dat hij informatie van justitie krijgt. Dat kreeg Peter R. in het begin ook niet. Doordat Peter R. de Vries wel hoor en wederhoor pleegde, wordt hij, zeker binnen justitie, wel meer gezien als een misdaadjournalist die zijn feiten kent. En dat vind ik terecht, al maakt hij ook fouten (en zullen sommige mensen van justitie ook zijn bloed wel kunnen drinken). Ik bespeur hier toch wel iets van jaloezie.

   Complotdenkers denken niet zelf meer na:
   En dat vind ik altijd zo frappant van die complotdenkers, die Zeevat (was het geloof ik), hoort meteen wat hij wil horen van Steve en zegt ook meteen, ja nu is het duidelijk. Zonder eerst maar even zelf na te denken. Dat is me vaker opgevallen, dat ze meteen mee gaan in een lijn en niet eerst kritisch meer nadenken.. Dat een verhaal meerdere kanten heeft. Peter R. is meteen al ontmaskerd, dat is wel heeeeel snel hoor!

   DNA-match en jarenlang gewerkt aan case:
   Daarna gaat Steve Brown in op dat Peter R. de Vries om 5 uur in de ochtend berichtte over de DNA match. Oke, dat was misschien niet heel handig, maar de familie e.d. waren al ingelicht. Peter R. is ook maar een mens, en moet je kijken wat die complotdenkers al voor die tijd berichten. Ik kan me er wel iets bij voorstellen dat Peter R. echt niet kon wachten. Handig? Nee.. Denk ook dat het O.M. dat niet erg prettig vond. Maar informatie gaat tegenwoordig zo snel, en eigenlijk vind ik dat ook niet een hele slechte ontwikkeling (als informatiemanager). Kan juist ook goed zijn voor de transparantie van informatie.

   Kinderachtig:
   Het filmpje wordt aan het einde heel erg kinderachtig, dat is ook weer zo iets. Ze kunnen prima filmpjes maken, ik vind het zo jammer dat ze hun talenten niet gebruiken voor goede dingen.

 1. JA en inderdaad! Joran is nu ook een slachtoffer van Peter R. de Vries en “Natalee Holloway is het slachtoffer van een satanisch justitie-ritueel dat in opdracht van de toga-perverts werd georganiseerd door vader en zoon Van der Sloot. Vader werkte zelf bij de rechterlijke macht. Hierbij speelden vader en zoon dus de rol van Feik en Ali in de zaak-Vaatstra. Ex-rechter Wicher Wedzinga heeft reeds verklaard dat de Antillen bij de justitie-perverts een geliefd oord vormen om hun perversiteiten ongestoord te kunnen uitleven. Peter R. de Vries is vervolgens door Justitie ingehuurd zoveel ruis en chaos in deze zaak te creeeren, dat de werkelijke toedracht nooit aan het licht zou kunnen komen. De zogenaamde ‘undercover-actie’ met Joran in de geprepareerde BMW was geheel nep en opgezet in samenwerking met de perverts die wisten dat het allemaal onvoldoende zou zijn tot een veroordeling van Joran te komen. De vader van Joran is uit te weg geruimd omdat hij een instabiele factor was en gevreesd wed dat via hem de waarheid alsnog aan het licht zou komen. Deze theorie wordt verder bevestigd doordat Joran duidelijk een ‘beschermde status’ heeft bij Justitie, altijd beschikt over geld en zelfs mocht aanschuiven bij Pauw & Witteman waar hij note bene nog het lef had een glas wijn in het gezicht van Peter te gooien. Joran weet: ik ben ontkwetsbaar omdat ik de ‘Mark Dutroux’ ben van de Antillen. We kunnen trouwens stellen dat iedereen die bij Pauw & Witteman aanschuift one way or another werkt voor de Staat. Hiermee is de Dutroux-rol van Joran so wie so al bewezen.”

  Help!!!! Waarom ben ik ooit hier gaan lezen!

  • Het Joran verhaal is ook wel een interessant verhaal. Het is algemeen bekend dat corruptie redelijk aanwezig is op Aruba. Ik ken veel mensen uit Aruba, ook mensen die daar toen woonden, en ook iemand die Joran persoonlijk heeft gekend toen.

   Het hele proces is natuurlijk wel heel raar gegaan. Er mocht niet teveel negativiteit over het eiland komen (ze leven daar van het toerisme). Maar: het hele eiland heeft wel mee gezocht, 2 dagen lang, en daarna ging de moeder van Nathalee (Beth) een anti-aruba toespraak houden, dat in heel Amerika is uitgezonden. De bewoners van Aruba waren echt super pissed-off. En ook die vriend vertelde me, dat ze zo verschrikkelijk bazig en aanvallend was, dat iedereen er gek van werd! Op zich ook wel logisch want ze liep tegen allerlei autoriteiten aan (en wilde natuurlijk haar dochter terug!) en ja, de autoriteiten in Aruba, die hielden elkaar het hand boven het hoofd. Er werden toen ook complotten naar buiten gebracht, dat die ouders het zelf hadden gedaan, want Nathalee werd door stiefvader verkracht etc etc.. Nou alles liep door elkaar!!!

   Maar ze hadden niet genoeg bewijzen, en nu achteraf mag je je heel goed afvragen of daar niet mensen van justitie zijn omgekocht, dat is namelijk wel redelijk reeel. Peter R. bracht het heel groot, en de uitzending is goed bekeken. Maar tijdens die uitzending wist je eigenlijk al dat de technieken en tactiek op zich niet geoorloofd is. En, nou ja, we weten het nu, Joran verdraait de waarheid nogal.

   Toen Joran werd opgepakt in Peru, was het eerste dat ik dacht, oh, hier zit de FBI achter. Het was te toevallig allemaal. Ik zag later ook wat in discussies op internet en ik speelde ook wat internationale games waarbij een chat aanwezig was. Iedereen dacht dat hij het gedaan had. Ik niet. Niet dat ik overtuigd was dat hij het niet had gedaan, maar ik sloot ook niet uit dat hij er inderdaad ingeluisd was. Heb ik best lang geloofd. Totdat echt die beelden bekend werden.. en na verloop van maanden dacht ik, ja, hij heeft het wel gedaan.

   Dus ergens snap ik die complotdenkers wel, al zocht ik het in een andere hoek (meer FBI – vader van meisje was rijke zakenman – afpersing door Joran naar Beth – meisje lesbisch – joran gaat even weg – FBI vermoordt meisje – Joran in bak).

   Maar ook heb toen later toegegeven dat ik er naast zat, en dan is het oke voor mij. Dat is iets dat de complotdenkers missen. Het kunnen toegeven dat je er ook eens naast zit.

   • Mwa het tiepe Joran ken ik wel. Ik heb nooit getwijfeld dat hij het gedaan heeft. Of Joran schuldig is weet ik dan weer niet zo zeker, Joran is niet helemaal jofel. Zijn vader heeft zeer zeker veel dingen gedaan die niet door de beugel kunnen, maar Joran heeft het echt wel gedaan.

    Mijn theorie is veel simpeler. Joran was met Nathalee, Joran wou meer, Nathalee niet. Van het een kwam het ander want Joran kan niet zo goed tegen ‘afwijzing’ en heeft na de daad haar vermoord en het lijk ergens gedumpt. Zo ook met de zaak in Peru. Joran is zo’n tiepje die niet tegen verlies kan en helemaal los gaat en zeker als het allemaal (na hard te ‘werken’) mis gaat.

    Op zich niet vreemd, ik ben zelf ook wel eens pisnijdig bij een meisje haar huis vertrokken terwijl ik de hele avond dacht ‘het gaat lukken’ en op het laatste moment een nee-tje te verduren kreeg. Gelukkig baal ik dan slechts en word niet woest, Joran is het tiepetje die dat wel doet.

   • Overigens is de hele connectie met satanisme weer van den zotte vind je niet? Wat is er toch mis met deze mensen. Kunnen ze het kwaad in zichzelf niet aan en moeten ze dat extern projecteren? Ik ben zeker geen lieverdje, ik ben daar ook niet trots op maar ik ben tevreden met het feit dat ik in mijn hart een goed mens ben.

   • Ja, ik geloof ook dat Joran het heeft gedaan. Maar als ik dan weer terug denk aan toen, en dat ik in het begin echt het idee had dat hij er was ingeluisd, dan snap ik soms de gedachtegang wel van complotters. Ik probeerde trouwens niemand te overtuigen, dat heb ik nooit gedaan. Maar ik had wel bij alle informatie die ik tot mij kreeg, dat ik het niet meteen geloofde. Denk ook niet dat daar iets mis mee is. Ik ging niet de familie van Joran schrijven ofzo..

    Alleen de complotdenkers gaan daar weer veel te ver in, en zij pleiten elke crimineel/moordenaar vrij. Dat is domheid.. Echt, starheid, en je laten opruien.. Zouden zij zich nooit schamen over wat ze doen?

    In elk gesprek dat ik hoor met die Arend Zeevat zegt hij meteen, ja, het is duidelijk.. Die man denkt zelf helemaal niet na! Die hoeft maar 1 oplichter voor zich te krijgen en hij is zijn hele kapitaal kwijt (als hij dat nog heeft). Het is allemaal zo zwart of wit voor die lui. Dat lijkt makkelijk, maar is wel heel kwalijk soms (zeker als je mensen daarmee gaat lastig vallen).

    • Die Arend Zeevat is niet goed snik. Echt niet. Van wat ik heb begrepen heeft hij iets met een patient van doen gehad is daarvoor vermaand en nogmaals en nogmaals en toen op STAANDE voet ontslagen. Op staande voet? Poeh… Dan moet je het zo bont gemaakt hebben. Ik had ooit eens een dikke ruzie met de VP van Marketing en weigerde me terug te trekken. Uiteindelijk werd ik geschorst voor onbepaalde tijd om later mijn ontslag (voor een redelijke vergoeding en op redelijke voorwaarden te accepteren) maar op STAANDE voet? Jezus dan moet je het zo bont maken.

     Als je ook goed naar zijn stem luistert hoor je trouwens ook dat hij in een soort van ‘psychiatrische’ waanwereld leeft. Ik denk dat hij het vak niet aan kon.

   • oh die blogs over satanisme enzo heb ik nooit gelezen. Ik heb daar niets mee, ik ben humaniste, al van heel jongs af aan.. En natuurlijk kunnen mensen bepaalde gedachten hebben, maar die blogs trek ik echt niet, die lees ik ook pertinent niet (zowel satanisme als geloof). Daar kan ik niet eens mijn fantasie-knopje voor aanzetten, lukt niet.

    • Mwa het pure Satanisme is best interessant. Het heeft meer te maken met wat yogi’s in India doen dan met rituele kindermoord. Doe maar eens lezen op left hand path. Het is best interessant en heeft niets te maken met kindermoord of wat dan ook maar eerder een vorm van verlichting. Ik zelf hou me er niet mee bezig *te druk met andere dingen* maar an sich is het niet oninteressant, althans voor zover ik gelezen heb (wat niet veel is overigens)

 2. *PROEST*

  “Ko
  22 december, 2012 at 21:48
  Zag laatst ergens dat de namen (Sandy Hook) die betrekking hebben op deze moordpartij al voorkwamen in de meest recente James Bond film “Dark Knight Rises”… verder heb ik me er niet mee bezig gehouden…

  Dat het altijd gekker kan laat deze film van Juri Lina zien:
  In the Shadow of Hermes
  http://www.youtube.com/watch?v=WcAPJ-kn8Vs

 3. Die arme Wim… Waar heeft hij zich mee ingelaten. Tjonge, ik zal normaal nooit luisteren naar Argusoog Radio maar wat zielig zeg *naar Wim zwaait*

 4. “Andre Vergeer
  23 december, 2012 at 11:21
  Als antwoord op de idiote aanval van Matt Horn op de zogenaamde kinderporno die via deze site zou zijn verspreid verwijs ik graag naar mijn artikel van 7 december jl.:

  http://www.klokkenluideronline.net/artikel/19753/waarschuwing

  Dergelijke aanvallen noem ik een “Vervloesempje”, een aanval op de boodschapper. Niet de context maar de kop plaatsen om reacties op te roepen. Het niveau van Horn is daarmee een gegeven.

  N.a.v. van mijn contacten met een slachtoffer van zwaar kindermisbruik heb ik een aantal foto’s van haar ontvangen als bewijs dat zij over grote aantallen bestanden beschikt. Na deze enigszins te hebben gekuist (de ergste heb ik zelfs niet geplaatst) heb ik willen tonen dat kinderporno veel meer is dan wat gefriemel aan kinderen. Al wil Horn dat uiteraard allemaal niet weten.

  Ik zie een (straf)procedure tegen mijn publicatie dan ook graag tegemoet. De foto’s heb ik vernietigd en bevinden zich niet meer op mijn computer of losse schijf maar aan de hand van de langdurige briefwisselingen (tussen 1995 en 2007) met o.a. Harm Brouwer en Joris Denmmink denk ik dat zij dan wel even wat uit te leggen hebben…”

  Het zijn ook zulke briljante onderzoekers! Enorm begaafd! Werkelijk….

  *zwaait naar Andre*

  Andre, het is Matt HoOrn trouwens! http://www.devriendenvanmatt.org/index.php/about/

  Dat kinderporno iets vreselijks is met verkrachting en niet alleen gefriemel weten we allemaal Andre! Dat hoef ik niet te zien, zo wil ik ook geen foto’s of filmpjes zien van onthoofdingen of moorden en martelingen. Ik weet dat het er is, maar ik hoef het niet te zien. Zo zal ik ook niet aan een vriend van mij vragen of hij de foto’s van de zelfmoord van zijn vriendin wil laten zien. Zo ziek ben ik niet.

  Ook ben ik enorm benieuwd naar een strafonderzoek, het lijkt me meer dan terecht. Ik vraag me bijvoorbeeld af waarom jij of 1.) niet in dienst bent bij de zedenpolitie of 2.) waarom jij zo’n ziekelijke interesse hebt in kinderporno. Zo erg kennelijk dat je zelfs vraagt om kinderporno van een slachtoffer, een slachtoffer… Ja vast. Die komt bij jou terecht met bezit van de foto’s die van ‘haar’ gemaakt zijn. Je lult uit je nek, ik ben er nu zeker van overtuigd dat jij een tiepetje Marcel Vervloesem bent zoals er al zoveel zijn ontmaskerd recentelijk. Juridisch gezien ben je sowieso de spreekwoordelijke lul. Voor bezit, voor verspreiding en ik gok voor wat ze na onderzoek op je harde schijf vinden. Geloof me, je kan je harde schijven nu verbranden in de microgolf gooien en daarna in de vaart werpen maar de data kan je niet zo 1, 2, 3 wissen. Ze vinden het wel! Bel ook eens met je provider trouwens, Ik wens je veel plezier in de bak!

 5. In alle eerlijkheid Wim Dankbaar is misschien een charlatan maar ergens denk ik dat van alle complotgekkies hij het meest stabiel in zijn schoenen staat. Zeker als je hem zo hoort. Moet ook haast wel, de concurrentie voor helder licht is dermate triest dat je met een beetje redelijkheid al wint!

  • nou, ben het niet helemaal met je eens. In het begin dacht ik dat ook, maar net als meerdere mensen denk ik juist dat hij het meest bij de pinken is, en dus juist het meest berekenend is.

   Micha is gewoon “koek-koek”, André ook redelijk en dat Zeevat figuur praat met alles mee. Wim doet het bewust, hij weet dat hij anders kan denken maar doet het niet. Dat maakt hem juist de zwakste schakel. Ik weet dat het heel verleidelijk is om hem wel nog iets te appreciëren (want goed stel hersenen enzo) maar juist dat soort mensen (Mia zei het volgens mij al: wolf in schaapskleren) zijn het meest tricky…

   • Ja je hebt gelijk denk ik, maar hij lult tenminste niet mee met van alles en nog wat zoals ubergekkie Arend Zeevat en totaal ontspoorde Micha Kat.

    Overigens nog zoiets grappigs, er is dus een veroordeelde pedo in Tsjechië (ja zo schrijf je dat De Wijze Scholier) gevonden en opgepakt in Heathrow. Maaaaaaaaaaaaaaar kennelijk heeft Vervloesem er voor gezorgd. Tja… Dit soort mensen moeten echt hulp krijgen….

   • Ja, zie het nu, vreselijk, heb hem even weggeklikt op 0:49 min’s.

    Het zal mij benieuwen wanneer er stabiliteit komt in dat soort landen. Het zal toch wel eens moeten! *hoop*. Ook wij hadden het vroeger ook, genoeg geloofsoorlogen, macht pakken… politiek gevecht, maar dat is al zo lang geleden. Zij lopen daar zoveel jaar achter. Ooit zal het goed komen, maar helaas later dan verwacht 😦

 6. Godver ik kan niet reageren op KLOL: kan iemand dit ‘anoniem’ voor mij posten op KLOL? “Andre, het is Matt HoOrn trouwens! http://www.devriendenvanmatt.org/index.php/about/

  Dat kinderporno iets vreselijks is met verkrachting en niet alleen gefriemel weten we allemaal Andre! Dat hoef ik niet te zien, zo wil ik ook geen foto’s of filmpjes zien van onthoofdingen of moorden en martelingen. Ik weet dat het er is, maar ik hoef het niet te zien. Zo zal ik ook niet aan een vriend van mij vragen of hij de foto’s van de zelfmoord van zijn vriendin wil laten zien. Zo ziek ben ik niet.

  Ook ben ik enorm benieuwd naar een strafonderzoek, het lijkt me meer dan terecht. Ik vraag me bijvoorbeeld af waarom jij of 1.) niet in dienst bent bij de zedenpolitie of 2.) waarom jij zo’n ziekelijke interesse hebt in kinderporno. Zo erg kennelijk dat je zelfs vraagt om kinderporno van een slachtoffer, een slachtoffer… Ja vast. Die komt bij jou terecht met bezit van de foto’s die van ‘haar’ gemaakt zijn. Je lult uit je nek, ik ben er nu zeker van overtuigd dat jij een tiepetje Marcel Vervloesem bent zoals er al zoveel zijn ontmaskerd recentelijk. Juridisch gezien ben je sowieso de spreekwoordelijke lul. Voor bezit, voor verspreiding en ik gok voor wat ze na onderzoek op je harde schijf vinden. Geloof me, je kan je harde schijven nu verbranden in de microgolf gooien en daarna in de vaart werpen maar de data kan je niet zo 1, 2, 3 wissen. Ze vinden het wel! Bel ook eens met je provider trouwens, Ik wens je veel plezier in de bak!”

 7. Trouwens ik lees GeenStijl al jaren trouw (vanaf 2004 ofzo) en ik herken plots een hoop nu ik dit op KLOL e.d. volg… Die rare reaguurders waar geen touw aan vast te knopen is waar een complot van de EU of Nederland of Islamisering of wat dan ook vast staat als een huis. Eng werd ik daar van. Nu nog steeds. Anders Breivik was ook zo. *rilt*

  • ja, ik ben ook al jaren een geentsijl fan :). Ik ben vroeger ook blogger geweest, van 2001-2004 ongeveer. Nog in de Nico Dijkshoorn tijd. Heb ook wel meetings gehad toen en je ziet mensen weer terug bij Geenstijl 🙂

   • EDIT VERKEERDE REPLY

    EDIT

    Ja ik ook al jaren, was vroeger een reaguurder zelfs, ik kende een hoop volk daar. Ik ken trouwens Mattie Hoorn ook uit die tijd. Rond 2006 ben ik op een andere ‘nick’ doorgegaan en heb slechts sporadisch iets te melden. Het was ‘vroegah’ best een leuke plek met veel leuke interessante mensen tegenwoordig is het kwa reaguursels net een treedje hoger dan telegraaf.nl maar niet veel. Dat is best jammer. Laatst had ik het er nog over met iemand dat er best wat harder ‘weggejorist en opgerot’ mag worden omdat het eentonige geleuter allemaal zo saaaaaaaaaaaaaai wordt. Maar ja, was geen goed idee natuurlijk want commercie.

 8. “UPDATE 22:15 UUR: Ondanks het weekend heeft een woordvoerder van het Openbaar Ministerie zojuist laten weten dat de op de website van Micha Kat aangetroffen beeldmateriaal zonder enige twijfel strafbaar is zijnde kinderporno. De zedenpolitie Haaglanden heeft de zaak in onderzoek en er zou inmiddels een justitieel rechtshulpverzoek naar de autoriteiten van IJsland zijn gegaan, alwaar de fysieke locatie zou zijn Micha Kat’s server. Via de mail komt allerlei informatie binnen over wetenswaardigheden en de woonadressen van Ramon Walter, Anne Heijnen en andere aanhangers van Micha Kat. Met respect voor al deze vlijt, wijzen wij erop dat het melden van strafbare zaken bij de politie thuis horen. Privégegevens als waar mensen wonen publiceren wij niet.”

  Ik denk dat Kat hem knijpt!

  Muziek! http://www.youtube.com/watch?v=U4e7kUgSQ00

   • code taal is juist dat andere mensen het niet lezen Swap :). Ach, ik leer je die ARG nog wel 🙂 Maar het antwoord was simpel ‘ja’, maar ja nu weet iedereen het hier, maakt ook niet uit, hebben zoveel mensen aangifte gedaan. En ja, de dagen voor Micha gaan tellen, maar niemand wil dat zo duidelijk zeggen natuurlijk. Ik woon hier ook alleen, heb wel wat waakzame buren, maar blijf meisje alleen hier..

    • lol 🙂

     Ja er hebben inderdaad ontzettend veel mensen aangifte gedaan althans dat heb ik vernomen via via via.

     Niet zo vreemd natuurlijk tot de ontknoping van de Vaatstra zaak was KLOL een uiterst marginale hangplek voor slechts gekkies, 1 ieder anders (ik bijvoorbeeld) klikte het na drie zinnen weg. Maar nu spiked het behoorlijk, de hele commotie rond Jasper heeft veel onschuldige burgers per ongeluk naar KLOL gevoerd en ja. Als je dan kinderporno op je site gaat adverteren, op de homepage nota bene dan ben je de lul.

     Overigens had je de steunbetuiging van Micha gezien? Waarin hij verklaart volledig achter zijn team te staan en dat de actie alleen van Andre Vergeer was?

     Hoe moet dat gegaan zijn?

     Micha: Godver Andre nu zijn we de lul!
     Andre: Hoezo?
     Micha: Ze HE-BB-EN aangifte gedaan ANDRE
     Andre: Waarvan?
     Micha: die kinderporno die jij op KLOL hebt gezet
     Andre: Oh ja uit mijn prive collectie?
     Micha: We gaan hangen!!!! JOH MAN! BEGRIJP JE HET NIET OFZO WE GAAN HELEMAAL HAAAAAAAAANGEN!!!
     Andre: Ja maar we willen toch iets bereiken?
     Micha: JEZUS MAN HET GAAT HELEMAAL VERKEERD ZO, JEZUS ZE SNAPPEN HET ECHT NIET
     Andre: Micha?
     Micha: JIJ NEEMT DE VERANTWOORDELIJKHEID ANDRE!!! JIJ NEEMT HET! IK GA NIET WEER ZITTEN!!!
     Andre: Micha? Rustig, nu even rustig ik neem de verantwoordelijkheid.

 9. Ook wel interessant, nu een reportage op ned 1 over het afgelopen jaar, en het koningshuis, zal wel weer koren op de molen zijn voor Micha…

 10. Oh ja, en die mensen gaan zeker zitten, als ze al niet stoned of dronken onder de tafel liggen, geweldig was dat he??? Dat Micha het wel even noemde hahhaa.. ben nog steeds in lach-stemming, hoe triest die lui ook zijn 🙂

  • Och ja we mogen toch ook een beetje lol hebben 🙂

   Ik moest trouwens enorm lachen om de comment van Mia over de FSB (Friese Schaats Bond) had je die gezien?

   Maar goed… wat ik me af vraag is wat er nu met de achterban gaat gebeuren. Ergens hebben die mensen hulp nodig (ik dacht dat een van ons ook in de psychiatrie werkte) maar je kan (gelukkig) in nederland mensen niet gedwongen op laten nemen zonder dat ze zichzelf of anderen kwaad (gaan) aandoen.

   Dit geeft dus meteen de vraag: ‘worden mensen niet nog meer van het padje afgestuurd door (met name) onzin uit het huis van bijv. KLOL?’

   Om eerlijk te zijn moet ik toegeven dat ik er nu tig meer mee bezig ben dan ik ooit was. Het is een leuke hobby omdat ik het niet geloof, maar als je het wel gelooft is het dan niet een kwalijke en ziekelijke verslaving? Als ik die comments op KLOL zo lees dan denk ik echt vaak van ‘oh mijn god’ hoe kom jij in hemelsnaam mee in de wereld?

   • moah, ik denk dat die aangiften wel een goede start zijn..en ik ga ook niet stil zitten al is het rechtssysteem in Nederland kut. Dit weekend wel weer interessante inzichten gekregen hoe het gaat in juridisch land en in het gevangeniswezen.. Die Micha krijgen we wel weg hoor 🙂

    • Mwa Micha hoeft niet weg, Micha moet gewoon hulp krijgen, de man is zo slecht nog niet maar wel vol-ko-men de-weg-kwijt.

     Ik denk gewoon wat therapie en medicatie hem weer alles op een rijtje doet krijgen. Hoop ik dan, want zijn ego is zo gigantisch, hij krijgt immers nu eindelijk het gevolg wat hij denkt te verdienen. Als je de huldes leest op KLOL is Micha de messias en zo doet hij zich ook voor met zijn zelfgeschreven stukjes over Justitie vs Micha. Het is megalomaan en ziekelijk (wel amusant) maar edoch ziekelijk te noemen.

     Echt waar Xaar, werkelijk ik wist niet dat er zoveel gekkies op 1 plek konden komen. En met name dat in die plek alles op 1 hoop terecht komt. Er zitten pedo’s (of minstens verkapte pedo’s), new age hippies, maatschappelijke verschoppelingen, psychiatrische patienten, criminelen (met extra aandoening), borderliners, hysterische huisvrouwtjes, en ander lutservolk. Ik heb dit nog nooit mogen aanschouwen. Vroeger als ik aapjes wou kijken ging ik naar de ‘foute’ kroeg waar al het volk zat wat nergens anders meer naar binnen mag maar dan nog was er meer verstand rond de bar dan op KLOL (en dat na 7 bier en 3 jenever)

   • Ja ik wist het ook niet hoor, ik ben ook altijd kritisch geweest, altijd!

    En je had het over de RaRa. mmm moet eerlijk zeggen dat ik in 1989 daar ook een beetje van ben beticht.. en ik was behoorlijk links, dan geloof je in idealen.

    Ken vrienden die dat wel deden. Ze woonden vlak naast me en de huizen zijn toen leeggehaald door BVD (destijds), ik werd net ontzien. En ik ben ook zeker niet altijd iemand geweest die zei.. ja, ik geloof jullie… kop in zand. Dus ik ben ook niet helemaal onschuldig in het extremisme, maar ik zou het NOOIT iemand opdringen. Nooit.

    Maar heb ook wel vlekjes op mijn jasje… en ben ook niet vies om echt op te komen voor de rechten van mezelf en anderen (en ook soms wat RaRa activiteiten toen).

    • Nou ik ben van mening dat als de discussie niet meer mogelijk is dat het tijd is om te gaan of te vechten. Maar ik heb nooit kunnen bevatten waarom mensen zich gaan inzetten voor zaken die voor hun als sociale gemeenschap niet van belang zijn. Echt niet. Ik geef het toe. Ik ben ook een rechtse lul. Maar ik kan mij niet indenken dat ze in Egypte vroeger zo’n 6,000 jaar geleden zich druk maakte dat het ene keltische volk het andere afslachte voor land en voedsel … Die maakte zich eerder druk over de oogst van vandaag. En vooral morgen. Ik ben zelf toch echt meer het tiepje van leven en laten leven. Doe mij maar mijn vrienden, familie, hond en rat dat is al lastig genoeg. Ik kan me de in mijn ogen decadentie niet voorstellen om ander onrecht te bevechten. Wel zat ik met een traantje in mijn ogen te kijken naar de beelden uit Syrie want dat gun je niemand. Maar anderzijds moet je ook de lijn ergens trekken. Je kan de wereld nu eenmaal niet redden. Mijn vader is aan die gedachte kapot gegaan. Ik weiger dat. Klinkt nu alsof ik een enorme lul ben, misschien ben ik dat ook maar sommige dingen zijn m.i. belangrijker.

Reacties zijn gesloten.