Hello uranus!

guttegut wat kom ik nou weer tegen:

http://goedgelovig.wordpress.com/2010/08/13/bevrijd-uit-een-satanssekte/

http://goedgelovig.wordpress.com/2010/08/14/bevrijd-uit-een-satanssekte-2/

http://goedgelovig.wordpress.com/2010/08/20/20-vragen-aan-de-bruid-van-satan/

Ernstig zieke mensen dit. En Micha Kat gelooft dit allemaal, zou hij doorhebben dat veel van zijn volgers krankzinnig zijn, al dan niet als daders of slachtoffers?

Advertenties

13 thoughts on “Hello uranus!

  1. Tjongejonge dit ook – http://www.klokkenluideronline.net/artikel/21208/helen-thomas-spreekt-de-waarheid#comments

    aart-liberty zegt zelfs: “Maar gelukkig zijn er nog zelfs joodse mensen als Helen Thomas, die het door hebben en de joden een mondiale aframmeling geeft.” als hij het videootje bekeken had wist hij dit: http://en.wikipedia.org/wiki/Helen_Thomas#Early_life_and_education

    Het is om te huilen… Stel dat complotters van de 100 complotten er 99 mis hebben dan maken ze zichzelf zo gigantisch belangrijk dat iedereen ze hardop uitlacht bij dat ene complot waar ze het wel goed hebben.

  2. En hoppa zelfs een linkje naar het stormfront. Leuk zo’n collectie van new-age hippies, kaalkopjes, freaks, pedofielen en andere marginalen die het internet vervuilen 🙂 vroeger zaten ze allemaal in huize peis en vree rond de koffietafel de meest banale idioterie uit te kramen tegenwoordig zitten ze allemaal op deze blogjes. Maar goed, het levert wel wat entertainment.

  3. Wel vraag ik me dan weer af of het verantwoord en zelfs menselijk is om mensen door dit soort sites dieper in hun waandenkbeelden te laten afzinken. Als ik even zo de comments doorlees denk ik dat er minstens sprake is van psychische problemen en bij sommigen ernstige afwijkingen.

  4. Micha Kat het is hoopvol dat er zoveel luisteraars zijn en er een beweging aan het ontstaan is. Micha had kennelijk niet door dat het merendeel of gekkies zijn die allemaal totaal andere motivaties hebben of die paar complotterswatchers (Xaar en ik bijvoorbeeld) die met een biertje in de hand gierend van het lachen meeluisteren en zelfs lopen te trollen… Tja…

  5. Ben enorm benieuwd naar die burger-arrestaties. Ik zeg doen! Kan ik meteen een nieuwe hobby gaan zoeken omdat het plots enorm stil wordt op de complot-sites!

Reacties zijn gesloten.